Diabetesz lap
Nyúl vadasan
Főétel/Egytál ételek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
1 tálca nyúl hátulja 160 0
1 fej vöröshagyma 40 8
Leveszöldség 42 9
Mustár 95 4
1 kefir 110 8
1 ek. liszt 70 14
1 ek. olaj 90 0
Folyékony édesítő 1 2
Egy kiskanál ecet 0 0
0 0
bors 0 0
majoranna 0 0
kakukkfű 0 0
babérlevél 0 0
Összesen: 608 45
Egy adag: 152 12
Elkészítése:
A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon megfonnyasztjuk. Rádobjuk a nyulat, és mindkét oldalát megpirírjuk. Felöntjük vízzel, és befűszerezzük. Én a mustárt is mellé szoktam már ilyenkor keverni. Fedő alatt félpuhára főzzük. Ekkor melléadjuk a leveszöldséget, és az egészet puhárafőzzük. Ha kész, kivesszük a husokat, majd a zöldséges levet behabarjuk lisztes kefirrel, hozzá adjuk az ecetet, és kóstolgatvaa hatást, az édesítőszert. Én nem szoktam összetörni a zöldséget, így az finom köret a hús mellé.