![]() |
Rakott tengeri hal rengeteg zöldséggel Főétel/Halból készült ételek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
60 dkg tengeri halfilé | 90 | 0 |
1 zacskó zöldségkeverék húsleveshez | 312 | 48 |
Brokkoli | 125 | 10 |
1 pohár joghurt | 110 | 8 |
20 dkg sajt | 750 | 0 |
10 dkg vaj | 280 | 2 |
1 ek. liszt | 70 | 14 |
olaj a sütéshez | 90 | 0 |
őrölt bors | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
Összesen: | 1827 | 82 |
Egy adag: | 457 | 21 |
Elkészítése: |
Miután felolvadt a hal (ha fagyasztott volt) mossuk át, borssozzuk, majd lisztezzük be mindkét oldalát. Süssük meg bő olajban. Egy jénai tálba tegyük bele a halszeleteket. Főzzük meg a zöldségkeveréket, csöpögtessük le, és borítsuk a halra. Öntsük rá a joghurtot. A brokkolit szedjük szét rózsáira, és szintén tegyük bele a tálba. Miután mindezzekkel megvagyunk, tegyük rá a reszelt sajtot, és toljuk be az előmelegített sütőbe. Akkor van kész, amikor a sajt már csodálatosan rápirult. |