Diabetesz lap
Rakott tengeri hal rengeteg zöldséggel
Főétel/Halból készült ételek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
60 dkg tengeri halfilé 90 0
1 zacskó zöldségkeverék húsleveshez 312 48
Brokkoli 125 10
1 pohár joghurt 110 8
20 dkg sajt 750 0
10 dkg vaj 280 2
1 ek. liszt 70 14
olaj a sütéshez 90 0
őrölt bors 0 0
0 0
Összesen: 1827 82
Egy adag: 457 21
Elkészítése:
Miután felolvadt a hal (ha fagyasztott volt) mossuk át, borssozzuk, majd lisztezzük be mindkét oldalát. Süssük meg bő olajban. Egy jénai tálba tegyük bele a halszeleteket. Főzzük meg a zöldségkeveréket, csöpögtessük le, és borítsuk a halra. Öntsük rá a joghurtot. A brokkolit szedjük szét rózsáira, és szintén tegyük bele a tálba. Miután mindezzekkel megvagyunk, tegyük rá a reszelt sajtot, és toljuk be az előmelegített sütőbe. Akkor van kész, amikor a sajt már csodálatosan rápirult.