![]() |
Grill csirkecomb Főétel/Szárnyasból készült ételek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
2 csirke felsőcomb | 110 | 0 |
1 ek citromlé | 25 | 2 |
1 gerezd fokhagyma | 50 | 10 |
1 ek. olaj | 90 | 0 |
kakukkfű | 0 | 0 |
rozmaring | 0 | 0 |
őrölt bors | 0 | 0 |
majoranna | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
petrezselyem | 30 | 5 |
Összesen: | 305 | 17 |
Egy adag: | 77 | 5 |
Elkészítése: |
A citromlevet, az olajat, a fokhagymát, a kakukkfüvet a rozmaringot és a petrezselymet aprítóba teszem és simára aprítom. Előveszek egy mély tálat, beleteszem a csirkecombokat, sózom és borsozom őket, majd végül a fűszerkeverékkel is jó alaposan összeforgatom. Egy éjszakán át hagyom a páclében állni a hűtőben.
Másnap a grillsütőben a páclével locsolgatva, puhára meggrillezem. |