![]() |
Grill csirkecomb Főétel/Szárnyasból készült ételek |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| 2 csirke felsőcomb | 110 | 0 |
| 1 ek citromlé | 25 | 2 |
| 1 gerezd fokhagyma | 50 | 10 |
| 1 ek. olaj | 90 | 0 |
| kakukkfű | 0 | 0 |
| rozmaring | 0 | 0 |
| őrölt bors | 0 | 0 |
| majoranna | 0 | 0 |
| só | 0 | 0 |
| petrezselyem | 30 | 5 |
| Összesen: | 305 | 17 |
| Egy adag: | 77 | 5 |
| Elkészítése: |
| A citromlevet, az olajat, a fokhagymát, a kakukkfüvet a rozmaringot és a petrezselymet aprítóba teszem és simára aprítom. Előveszek egy mély tálat, beleteszem a csirkecombokat, sózom és borsozom őket, majd végül a fűszerkeverékkel is jó alaposan összeforgatom. Egy éjszakán át hagyom a páclében állni a hűtőben.
Másnap a grillsütőben a páclével locsolgatva, puhára meggrillezem. |