Diabetesz lap
Grill csirkecomb
Főétel/Szárnyasból készült ételek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
2 csirke felsőcomb 110 0
1 ek citromlé 25 2
1 gerezd fokhagyma 50 10
1 ek. olaj 90 0
kakukkfű 0 0
rozmaring 0 0
őrölt bors 0 0
majoranna 0 0
0 0
petrezselyem 30 5
Összesen: 305 17
Egy adag: 77 5
Elkészítése:
A citromlevet, az olajat, a fokhagymát, a kakukkfüvet a rozmaringot és a petrezselymet aprítóba teszem és simára aprítom. Előveszek egy mély tálat, beleteszem a csirkecombokat, sózom és borsozom őket, majd végül a fűszerkeverékkel is jó alaposan összeforgatom. Egy éjszakán át hagyom a páclében állni a hűtőben.

Másnap a grillsütőben a páclével locsolgatva, puhára meggrillezem.