![]() |
Mustáros marhaszelet Főétel/Marhahúsból készült ételek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
4 szelet marhafelsál | 105 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 50 | 10 |
1 kisfej hagyma | 40 | 8 |
1 ek. olaj | 90 | 0 |
1 ek. mustár | 85 | 4 |
őrölt bors | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
Összesen: | 370 | 22 |
Egy adag: | 93 | 6 |
Elkészítése: |
A kikloppfolt húst bekenem a sütés előtt vékonyan mustárral, és állni hagyom a hűtőben. Kevés olajon megpirítom a karikákra vágott hagymát, a zúzott foghagymát. Sózom borsozom, majd mellérakom a húst. Felöntöm egy kis vízzel, majd puhára párolom. (Célszerű kuktában elkészíteni). |