![]() |
Mustáros marhaszelet Főétel/Marhahúsból készült ételek |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| 4 szelet marhafelsál | 105 | 0 |
| 1 gerezd fokhagyma | 50 | 10 |
| 1 kisfej hagyma | 40 | 8 |
| 1 ek. olaj | 90 | 0 |
| 1 ek. mustár | 85 | 4 |
| őrölt bors | 0 | 0 |
| só | 0 | 0 |
| Összesen: | 370 | 22 |
| Egy adag: | 93 | 6 |
| Elkészítése: |
| A kikloppfolt húst bekenem a sütés előtt vékonyan mustárral, és állni hagyom a hűtőben. Kevés olajon megpirítom a karikákra vágott hagymát, a zúzott foghagymát. Sózom borsozom, majd mellérakom a húst. Felöntöm egy kis vízzel, majd puhára párolom. (Célszerű kuktában elkészíteni). |