![]() |
Csőben sült karfiol Köret |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
60 dkg karfiol | 180 | 24 |
1/2 dl víz | 0 | 0 |
őrölt bors | 0 | 0 |
majoranna | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
Összesen: | 180 | 24 |
Egy adag: | 45 | 4 |
Elkészítése: |
A rózsáira szedett karfiolt jénai tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, megszorjuk kevés majorannával, ráöntünk 1/2 dl vizet, és forró sütőben addig pároljuk, amíg puha nem lesz. |