![]() |
Csőben sült karfiol Köret |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| 60 dkg karfiol | 180 | 24 |
| 1/2 dl víz | 0 | 0 |
| őrölt bors | 0 | 0 |
| majoranna | 0 | 0 |
| só | 0 | 0 |
| Összesen: | 180 | 24 |
| Egy adag: | 45 | 4 |
| Elkészítése: |
| A rózsáira szedett karfiolt jénai tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, megszorjuk kevés majorannával, ráöntünk 1/2 dl vizet, és forró sütőben addig pároljuk, amíg puha nem lesz. |