![]() |
Csicsóka-rösti Köret |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| 1/2 kg csicsóka | 150 | 20 |
| 3 tojás | 210 | 0 |
| liszt | 350 | 70 |
| olaj a sütéshez | 90 | 0 |
| őrölt bors | 0 | 0 |
| só | 0 | 0 |
| Összesen: | 800 | 90 |
| Egy adag: | 200 | 23 |
| Elkészítése: |
| A csicsókát meghámozzuk majd durva reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a tojásokat annyi lisztet, amennyit felvesz, sóval és borssal fűszerezzük. Evőkanálnyi adagokat teszünk a forró olajba, majd lelapítjuk. Mindkét oldalán aranybarnára sütjük. |