![]() |
Medvehagymás karfiolfelfújt Köret |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
50 dg karfiol | 150 | 20 |
3 tojás | 210 | 0 |
medvehagyma | 40 | 8 |
4 ek diastar liszt | 200 | 40 |
25 dkg fetasajt | 550 | 3 |
kefír | 110 | 8 |
reszelt sajt | 140 | 1 |
só | 0 | 0 |
bors | 0 | 0 |
Összesen: | 1400 | 80 |
Egy adag: | 350 | 20 |
Elkészítése: |
1 fej rózsáira szedett karfiolt puhára főzünk, leszűrjük, és krumplinyomóval összetörjük. Hozzáadjuk a 3 db egész tojást, sót, borsot, 10 levél medvehagymát apróra vágva, 4 ek szénhidrátcsökkentett lisztet, és kb 250 g fetasajtot(juhtúróval is finom). Kivajazott jénaiba öntjük a masszát, tetejét megkenjük kefirrel, megszórjuk reszelt sajttal. Megsütjük. |