![]() |
Grill zöldségek Köret |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| 1 kis cukkíni | 70 | 9 |
| 1 padlizsán | 25 | 5 |
| 1-1 piros és zöld kaliforniai paprika | 40 | 6 |
| lilahagyma | 40 | 8 |
| 1 ek olaj | 90 | 0 |
| szerecsendió | 0 | 0 |
| só | 0 | 0 |
| őrölt bors | 0 | 0 |
| kakukkfű | 0 | 0 |
| bazsalikom | 0 | 0 |
| rozmaring | 0 | 0 |
| Összesen: | 285 | 36 |
| Egy adag: | 72 | 9 |
| Elkészítése: |
| A zöldségeket megmosom, a cukkínit és a padlizsánt karikákra vágom. Egy tálba teszem, megsózom és kicsit hagyom lecsepegni. Addig a paprikából szeleteket vágok, a hagymát pedig negyedekre. A grillrácsra teszem a zöldségeket. Megspriccelem olivalolajjal és megszórom az apróra vágott friss zöldfűszerrel. 15-20 perc alatt szépen meggrillezem. Félidőben megfordítom őket, hogy mindkét oldaluk megpuhuljon. |