![]() |
Itáliai zöldséges paradicsomleves Levesek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
1 szál sárgarépa | 35 | 8 |
2 zellerszár | 30 | 5 |
1 nagy vöröshagyma | 40 | 8 |
fél kg paradicsom hámozva | 100 | 20 |
bazsalikom | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
bors | 0 | 0 |
Olivaolaj | 90 | 0 |
reszeltsajt | 140 | 1 |
Összesen: | 435 | 32 |
Egy adag: | 108 | 8 |
Elkészítése: |
Az apróra vágott hagymát párold üvegesre az olívaolajon, majd dobd utána a felkarikázott sárgarépát és az összevagdosott zellerszárat. Egy pici vízzel párold puhára őket, majd add hozzájuk a hámozott paradicsomot, sózd és borsozd meg. Öntsd fel őket annyi vízzel, hogy ellepje a zöldségeket. Forrald fel a levest, majd dolgozd el botmixerrel. A végén ízesítsd a bazsalikommal. Tálald forrón, reszelt sajttal. |