![]() |
Tavaszi zöldségleves Levesek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
1 evőkanál olaj | 90 | 0 |
1 csapott evőkanál liszt | 70 | 14 |
1 pohár kefir | 110 | 8 |
2 gerezd fokhagyma | 100 | 20 |
1 fej hagyma | 40 | 8 |
petrezselyemzőld | 30 | 5 |
majoranna | 0 | 0 |
pirospaprika | 0 | 0 |
őrölt bors | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
Összesen: | 440 | 55 |
Egy adag: | 110 | 14 |
Elkészítése: |
Az olajon megpirítom az apróra vágott hagymát, és a zúzott foghagymát, majd ráöntöm a zöldbabot, párat keverek rajta, megszórom pirospaprikával, és felöntöm vízzel. Sózom, borsozom, majd fedő alatt puhára főzöm. Mikor kész, behabarom lisztes kefirrel, beleszórom az apróra vágott petrezselymet, és tálalom. |