![]() |
Raguleves Levesek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
30 dkg csirkeaprólék | 330 | 0 |
10 dkg sárgarépa | 35 | 8 |
10 dkg fehérrépa | 30 | 6 |
10 dkg karfiol | 30 | 4 |
5 dkg zöldpaprika | 10 | 2 |
5 dkg zöldborsó | 40 | 7 |
2 gerezd fokhagyma | 100 | 20 |
1 fej hagyma | 40 | 8 |
petrezselyemzőld | 30 | 5 |
őrölt bors | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
Összesen: | 645 | 60 |
Egy adag: | 162 | 15 |
Elkészítése: |
A megtisztított, megmosott zöldségeket karikára vágjuk, karfiollal éa a csirkeaprólékkal együtt kevés vízben egy teflonedényben összepároljuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, a petrezselyem felét, és kb. 8 dl vizzel felöntjük. Ízesítjük még zöldpaprikával, vöröshagymával, fokhagymával. Ha megfőtt, a maradék apróra vágott zöldpetrezslyemmel meghintjük és tálaljuk. |