Diabetesz lap
Raguleves
Levesek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
30 dkg csirkeaprólék 330 0
10 dkg sárgarépa 35 8
10 dkg fehérrépa 30 6
10 dkg karfiol 30 4
5 dkg zöldpaprika 10 2
5 dkg zöldborsó 40 7
2 gerezd fokhagyma 100 20
1 fej hagyma 40 8
petrezselyemzőld 30 5
őrölt bors 0 0
0 0
Összesen: 645 60
Egy adag: 162 15
Elkészítése:
A megtisztított, megmosott zöldségeket karikára vágjuk, karfiollal éa a csirkeaprólékkal együtt kevés vízben egy teflonedényben összepároljuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, a petrezselyem felét, és kb. 8 dl vizzel felöntjük. Ízesítjük még zöldpaprikával, vöröshagymával, fokhagymával. Ha megfőtt, a maradék apróra vágott zöldpetrezslyemmel meghintjük és tálaljuk.