![]() |
Színes halsaláta Saláták |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
tengeri hal | 90 | 0 |
szardella | 292 | 0 |
méretű pardicsom | 40 | 8 |
kígyóuborka | 40 | 8 |
egy evőkanál olaj | 90 | 0 |
olivabogyó | 225 | 6 |
citromlé | 25 | 2 |
snidling | 40 | 8 |
bazsalikom | 0 | 0 |
Összesen: | 842 | 32 |
Egy adag: | 210 | 8 |
Elkészítése: |
Sárga és piros paradicsomot és uborkát felkockáztam, olívabogyót, snidlinget és bazsalikomot vágtam még hozzá. Kis kockára vágott tengeri halat a serpenyőben 3 összevágott szardellafilével kb. 2 percig sütöttem. Mikor már nem volt olyan forró, 2 ek. citromlevet és 3 ek. extra szűz olíva olajat öntöttem rá. Ezt az egészet aztán összekevertem a zöldségekkel. (Nem kell semmit sózni, mert a szardellafilé sós!) Nagyon finom és látványos kaja lett belőle. |