Diabetesz lap
Színes halsaláta
Saláták
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
tengeri hal 90 0
szardella 292 0
méretű pardicsom 40 8
kígyóuborka 40 8
egy evőkanál olaj 90 0
olivabogyó 225 6
citromlé 25 2
snidling 40 8
bazsalikom 0 0
Összesen: 842 32
Egy adag: 210 8
Elkészítése:
Sárga és piros paradicsomot és uborkát felkockáztam, olívabogyót, snidlinget és bazsalikomot vágtam még hozzá. Kis kockára vágott tengeri halat a serpenyőben 3 összevágott szardellafilével kb. 2 percig sütöttem. Mikor már nem volt olyan forró, 2 ek. citromlevet és 3 ek. extra szűz olíva olajat öntöttem rá. Ezt az egészet aztán összekevertem a zöldségekkel. (Nem kell semmit sózni, mert a szardellafilé sós!) Nagyon finom és látványos kaja lett belőle.