![]() |
Színes halsaláta Saláták |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| tengeri hal | 90 | 0 |
| szardella | 292 | 0 |
| méretű pardicsom | 40 | 8 |
| kígyóuborka | 40 | 8 |
| egy evőkanál olaj | 90 | 0 |
| olivabogyó | 225 | 6 |
| citromlé | 25 | 2 |
| snidling | 40 | 8 |
| bazsalikom | 0 | 0 |
| Összesen: | 842 | 32 |
| Egy adag: | 210 | 8 |
| Elkészítése: |
| Sárga és piros paradicsomot és uborkát felkockáztam, olívabogyót, snidlinget és bazsalikomot vágtam még hozzá. Kis kockára vágott tengeri halat a serpenyőben 3 összevágott szardellafilével kb. 2 percig sütöttem. Mikor már nem volt olyan forró, 2 ek. citromlevet és 3 ek. extra szűz olíva olajat öntöttem rá. Ezt az egészet aztán összekevertem a zöldségekkel. (Nem kell semmit sózni, mert a szardellafilé sós!) Nagyon finom és látványos kaja lett belőle. |