Diabetesz lap
Tzatziki
Saláta

Kezdőlap Szakácskönyv Mozogjunk Cikkek Táblázatok Címem Fórum

Hozzávalók
1 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
1 natur joghurt 110 8
10 dkg. uborka 23 6
1 gerezd fokhagyma 4 1
1 ek. kapor 6 1
1 ek. oliva olaj 90 0
Fél citrom leve 11 3
Folyékony édesítőszer 0 0
1 kk. borecet 1 0
0 0
Bors 0 0
Egy adag: 235 19
Elkészítése:
Reszeljük le az uborkát (én a héját is lereszeltem vele együtt), sózzuk le egy órára majd jó alaposan csavarjuk ki a levét. A joghurtot az uborkával keverjük össze, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, kaprot, citromlevet, borecetet, olívaolajat, borsot és jól dolgozzuk össze. Néhány órára tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérhessenek.

Eredeti:
Saját receptem.
Táblázatok:
A recept szénhidrát és kalórtiaértékét a következő netes táblázatok alapján számoltam ki:
Kalóriaguru