Diabetesz lap
Tenger gyümölcse saláta párolt zöldségekkel
Saláták
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
brokkoli 25 2
karfiol 30 4
sárgarépa 35 8
20 dkg tengergyümölcsei 90 0
citromlé 25 2
1 kefir 110 8
0 0
bors 0 0
Összesen: 315 24
Egy adag: 79 6
Elkészítése:
A zöldséget kevés sóval megpároljuk. A tenger gyümölcseit lobogó, sós vízben két percig főzzük Ha elkészült szürjük le, és keverjük össze a lecsepegtetett zöldséggel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, locsoljunk rá egy kanál citromlevet, majd öntsük nyakon az egészet a kefirrel.