![]() |
Tenger gyümölcse saláta párolt zöldségekkel Saláták |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
brokkoli | 25 | 2 |
karfiol | 30 | 4 |
sárgarépa | 35 | 8 |
20 dkg tengergyümölcsei | 90 | 0 |
citromlé | 25 | 2 |
1 kefir | 110 | 8 |
só | 0 | 0 |
bors | 0 | 0 |
Összesen: | 315 | 24 |
Egy adag: | 79 | 6 |
Elkészítése: |
A zöldséget kevés sóval megpároljuk. A tenger gyümölcseit lobogó, sós vízben két percig főzzük Ha elkészült szürjük le, és keverjük össze a lecsepegtetett zöldséggel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, locsoljunk rá egy kanál citromlevet, majd öntsük nyakon az egészet a kefirrel. |