![]() |
Tenger gyümölcse saláta párolt zöldségekkel Saláták |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| brokkoli | 25 | 2 |
| karfiol | 30 | 4 |
| sárgarépa | 35 | 8 |
| 20 dkg tengergyümölcsei | 90 | 0 |
| citromlé | 25 | 2 |
| 1 kefir | 110 | 8 |
| só | 0 | 0 |
| bors | 0 | 0 |
| Összesen: | 315 | 24 |
| Egy adag: | 79 | 6 |
| Elkészítése: |
| A zöldséget kevés sóval megpároljuk. A tenger gyümölcseit lobogó, sós vízben két percig főzzük Ha elkészült szürjük le, és keverjük össze a lecsepegtetett zöldséggel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, locsoljunk rá egy kanál citromlevet, majd öntsük nyakon az egészet a kefirrel. |