Diabetesz lap
Görög saláta
Saláták
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
6 közepes méretű pardicsom 40 8
fél kígyóuborka 40 8
egy evőkanál olaj 90 0
díszítésnek olivabogyó 225 6
20 dkg fetasajt 504 2
1 közepes lilahagyma 40 8
oregánó 0 0
Összesen: 939 32
Egy adag: 235 8
Elkészítése:
A paradicsomokat félbe, majd negyedekre vágjuk, az uborkát szeleteljük. A feta sajtot egyforma kockákra vágjuk, a lilahagymát szeleteljük. Tálba tesszük a hozzávalókat, olívaolajjal locsoljuk és morzsolt oregánóval hintjük.