Eredeti méret
Eredeti méret
A MÁV 30-as számú egyvágányú, villamosított vasútvonalának MS Train Simulatorhoz készült 210 km hosszú szakasza Székesfehérvár - Nagykanizsa - Gyékényes között, illetve a Balatonszentgyörgy - Keszthely, valamint a horvát vasút (HŽ) Gyékényes - Koprivnica (Kapronca) és Murakeresztúr - Kotoriba (Kotor) közötti szakaszaival. A vágányhálózat szinte teljes egészében megfelel a valóságnak. A domborzat manuálisan készült, a koordináták sem teljesen valósak. Az új verziók vezetőállás-videók és több ezer fénykép alapján készültek.

A 4-ES VERZIÓ
A korábbi 2.0 teljes átdolgozása, illetve a 3.0 folytatása és javítása, kiegészítve két rövid horvát teszt-szakasszal. Néhány ismert hiba és pontatlanság továbbra is fennáll. A 4.0 verzió elkészítése során törekedtem a még nagyobb élethűségre, de mivel a 70 km-nyi, szinte teljes vonalban üdülőkkel szegélyezett pálya teljes "igazisága" gyakorlatilag megvalósíthatatlan, természetesen senki ne számítson arra, hogy minden jellegzetesség megelevenedik majd. A hangulat javítása érdekében új kék táblák és a gyalogátjárókba strandolók is lehelyezésre kerültek.

A Balaton-Dél 4 kompatibilis a korábbi 3.1 verzióval, így a korábbi feladatok továbbra is használhatóak!

Bármilyen jellegű észrevételt, hibát a diesirae.ts@gmail.com címre várok. A "hogyan kell járműveket telepíteni" és hasonló jellegű általános kérdéseket kérem a fórumon feltenni!
4.0 VERZIÓ LETÖLTÉSE
Letöltés 1 (48,8 MB)
Letöltés 7 (48,8 MB)
Letöltés 2 (48,8 MB)
Letöltés 8 (48,8 MB)
Letöltés 3 (48,8 MB)
Letöltés 9 (48,8 MB)
Letöltés 4 (48,8 MB)
Letöltés 10 (48,8 MB)
Letöltés 5 (48,8 MB)
Letöltés 11 (43,1 MB)
Letöltés 6 (48,8 MB)
4.04 Javítás(30,3 MB)
Feladatok letöltése a pályához
Magyar és horvát jelzők, jelzések
Az összes állományt le kell tölteni, majd a balaton_40.exe fájlt kell elindítani és a telepítő utasításait követni. A pálya helyes működéséhez szükséges az Xtracks és Newroads kiegészítők installálása. Ezekkel kapcsolatban a HTSC oldalán a cikkek menüpont alatt szerezhető be aktuális információ. Részletes leírás a pályáról és a feladatkészítéssel kapcsolatban a pálya könyvtárában található PDF dokumentumban. A patch tartalmát ki kell csomagolni és a TRAIN SIMULATOR mappájába elhelyezni, felülírva mindent.
Problémamegoldás
Eredeti méret
Eredeti méret
KAPCSOLÓDÓ TÉMAKÖRÖK:
Nemzetközi vonatok összeállítása
Képgaléria (szimuláció)
Aktuális menetrend
(C) Diesirae 2003-2011
diesirae.ts@gmail.com
Vissza a főoldalra