Sertéshúsok

Az oldalon 15 recept található.





[1] [2] [3]

 

Barátaink a pörköltfőzésben:
Piros Arany
Nagyon jó minőségű tubusos ételízesítő paprikakrém, melyet nyugodtan használhatunk a pörköltek, gulyások főzésénél is.
Háromféle csípősségi fokozatban gyártják:
- csemege
- csípős
- nagyon csípős
Mindig bele kell kalkulálni a benne lévő sótartalmat is, ugyanis a só az egyik tartósítószere.



Édes Anna
Üveges csípősségmentes paprikakrém. Szép színt és élénk paprikaízt ad az ételnek.



Erős Pista
Üveges csípős paprikakrém. Az Édes Anna erős változata. Kiválóan lehet vele ízesíteni a főzés során ugyanúgy, mint az asztalon utólag. Kiváló termék.
{[home] }

 

 


Gulyáskrém
Mindennemű pörkölt és gulyásétel ízesítésére kiválóan használható a tubusos gulyáskrém.



Sertéspörköltek:
Sertéspörkölt
1 kg lapocka, 5 dkg zsír, vagy olaj, 2 nagy fej hagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 ek házipaprika, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, só.
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a felkockázott húst. Sózom, majd időnként kevergetve saját levében pörkölöm. Mikor zsírjára sült rászórom a pirospaprikát és állandóan ügyelve arra, hogy le ne égjen, félpuhára párolom. (vizet csak szükség esetén és nagyon keveset teszek bele). Ekkor belekarikázom a paprikát, a paradicsomot és beleteszem a zúzott fokhagymát. Galuskával tálalom.