Most akadtam a hírre a commenten, miszerint többek között a Dirty Sexy Money-t itthon is élvezhetjük a TV-ben, méghozzá nem is akárhol, hanem az RTL Klub műsorán. A hír DSM-re vonatkozó részét bemásolom nektek:

dsm

Másodikként az a Dirty Sexy Money érkezik a képernyőkre, ami minden bizonnyal a tévék elé szegezi majd a magyar nézőket is: egy Darling nevű amerikai celebcsalád mindennapos mocsokságaiba tekinthetünk be a főszereplő szemén keresztül, intrika, Paris Hiltonra emlékeztető sztárcsemete, gonosznak tűnő családfő, szexbotrány, bónusz szexbotrány pappal, szóval amit csak el lehet képzelni, azt itt mind megkapjuk, viszont olyan jó érzékkel adagolt humorral, hogy nem lehet nem szeretni a végeredményt. A szereplőgárda itt is rendkívül erős, Donald Sutherland mellett Peter Krause, a Sírhant művek egyik főszereplője viszi a prímet, de a mellékszerepekben is olyan arcok tűnnek fel, mint William Baldwin, Samaire Armstrong vagy Bill Underwood. A nézettségi adatok alapján nehéz lenne sikersorozatnak nevezni a Dirty Sexy Money-t, hiszen a pilot 10.4 milliós nézettsége után beállt egy 8 milliós átlagra, de a csatorna (ABC) ettől még nagyon megkedvelte, és berendelte a következő évadot is belőle.

 

A cikk alapján vagy tavasszal, vagy ősszel kerülhet adásba a sorozat itthon, hát kiváncsi leszek a szinkronhangokra meg az ő fordításaikra. Neketek mi a véleményetek? :)

Thug