(P)E(N)-Kocsma
február 23, 2026, 01:00:31 am *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Ubuntu 10.04.2 LTS

Főoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mese  (Megtekintve 78 alkalommal)
ChuckNorris
Adminisztrátor
Tag

Linux (Debian) Linux (Debian)
Böngésző:
Iceweasel 3.0.6 Iceweasel 3.0.6

« Dátum: augusztus 11, 2009, 21:37:26 pm »

Szerintem a Pingvin Linux a legkirályabb. Az Anyapingvint az északi sarkon, egy warez ablakokból kirakott piramis alatt a mélyben tartják leláncolva.

Egyszer azonban win userek elé köp a műhold egy érdekes felvételt, amely felfedi a winpiramis hollétét. A suttyó winwarezuserek már sietnek is a fagyban is még meleg prédára.
Amikor azonban a bénáskodó krekkelések közepette beszakad alattuk a törhetetlennek hitt ablaktábla, keményen leszánkáznak az ismeretlen homályba.

A mélyben elszabadul az igazi erő, és a fogvacogtató hidegben a megszeppent userek arca hirtelen kipirul, amikor kis tux-disztrók totyognak elő, és másznak a képükbe imígyen rikoltván:
-Engem tőtsél le, engem tőtsél le!!
-Asse tudom, ki vagy banyek! -szólal meg ekkor a főkrekker.
-Nem banyek, hanem Tunyek!!! -dörren meg a légkör, és egy robosztus Icebuntu Anyapingvin-királynő hasítja szét a jeget, így végre szabadon beáramolhat a jó, túlhűtött levegő.
-Meneküljünk! -kiáltanak fel szinte egyszerre a vírusoktól galyravágott win-fegyvereiket nagyhirtelen eldobáló hőseink.
-Ne féjjetek! -Csattan föl ismét a giganto-penguino kokkolínómentes hangja.
Na, ettől aztán végleg megtelik a szkafander bugyra.
A fináléban azonban a felszínre törnek a junikszos őserővel egyetemben. S csak ekkor következik a még nagyobb meglepetés.

Hirtelen innen is és onnan is rőtfényű bsd-s reflektornyalábok csapódnak az arcokba, és harsány kacaj közepette a mit sem sejtő játékosok arcába vágják:
-64-bit vagy 32-bit? Na? Melyiken folytatjátok a játszmát, heee?
Miután erre a környék összes befagyott szervere jégcsaposra hugyálta magát, belibeg az északi fényből összefércelt, krosszóveres, de warezolt fotósoppos gánymunka:
"Ki Pingvin Linuxot futtat, az csak értelmes dógokkal jáchat!"

A Pingvin Linux azonban tartogat még egy s más meglepetést...

by atdar
Naplózva

A Halálnak egyszer Chuck-Norris-közeli élménye volt.
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!