Testkezelések - Kényeztetések - Kúrák

Masszázs

A masszázs az egyik legrégebbi eredményes gyógymódok egyike. Hatásosan csökkenthetők vele a stressz hatására kialakult panaszok, mint a hát- és nyakfájdalom, szorongás, depresszió, fejfájás, magas vérnyomás. Hatékonyan enyhíti a krónikus fájdalmakat, javítja a bőr állapotát, serkenti a vér és nyirokkeringést. Fontos szerepe van az izmok lazításában, főként szoptató édesanyáknak, de idős korban elengedhetetlen a letapadt izmok rendszeres lazítása, karbantartása. Egy jó masszázs megújít és felfrissít, az egyik leghatékonyabb feszültségoldó. A testi-lelki feltöltődés élményével ajándékoz meg.

Frissítő masszázs

Svédmasszázs fogásait alkalmazva a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt kedvező hatásával javítja az általános közérzetet.

30 perc: 1600.- Ft
50 perc: 2800.- Ft
Relaxációs masszázs

Teljes test masszázs lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal, illatos olajokkal, s halk zenével járul hozzá a test teljes ellazulásához, testi-lelki feltöltődéshez. Érintett területek: talp, lábfej, lábak, csípő, hát, karok, nyak, vállak, arc.

70 perc: 3600.- Ft
Korrekciós masszázs

Gyógymasszázshoz hasonlóan erőteljes, alapos masszázs. Kiterjed az izületek körüli izomcsomók átdolgozására, izomletapadások oldására. Számos problémára kiváló megoldást nyújt, pl. fejfájás, derékfájás, stb.
- 30 percben - egy adott testrész átdolgozása (pl. teljes hát, vállak, nyak)
- 50 percben - talp, lábak, csípő, hát, vállak, nyak átdolgozása.

30 perc: 1900.- Ft
50 perc: 3200.- Ft
Méz masszázs

Egy különleges masszázsforma a természet patikájából. Széppé teszi a bőrt. Méregtelenít. Vákuumot képezve a bőr pólusai kinyílnak. A méreganyagokat kiszívja a méz, elszürkül, az értékes anyagok beivódnak.

3200.- Ft
Sport masszázs

Határozott gyúró mozdulatokkal az igénybevett izmok átdolgozására, azok vérellátásának fokozására. Sportolás után izomlazításra, kiválóan alkalmas masszázsforma. Rendszeresen sportolóknak az izomszövetek rugalmasságának merőzése szempontjából különösen ajánlott.

30 perc: 1900.- Ft
50 perc: 3200.- Ft
Lávaköves masszázs

Különleges masszázstípus a wellness világából. Lávakövekkel és kézzel felváltva történő masszázs. A felmelegített lávakövek sokáig magukban tartják a meleget, mélyen átjárják az izületeket, izmokat. Teljes ellazulást eredményez.

3500.- Ft
Alakformáló3200.- Ft
Thai3200.- Ft
Frissítő talp1900.- Ft
Fej, nyak1900.- Ft