Testkezelések - Kényeztetések - Kúrák

Masszázs

A masszázs az egyik legrégebbi eredményes gyógymódok egyike. Hatásosan csökkenthetők vele a stressz hatására kialakult panaszok, mint a hát- és nyakfájdalom, szorongás, depresszió, fejfájás, magas vérnyomás. Hatékonyan enyhíti a krónikus fájdalmakat, javítja a bőr állapotát, serkenti a vér és nyirokkeringést. Fontos szerepe van az izmok lazításában, főként szoptató édesanyáknak, de idős korban elengedhetetlen a letapadt izmok rendszeres lazítása, karbantartása. Egy jó masszázs megújít és felfrissít, az egyik leghatékonyabb feszültségoldó. A testi-lelki feltöltődés élményével ajándékoz meg.

Frissítő masszázs

Svédmasszázs fogásait alkalmazva a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt kedvező hatásával javítja az általános közérzetet.

Relaxációs masszázs

Teljes test masszázs lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal, illatos olajokkal, s halk zenével járul hozzá a test teljes ellazulásához, testi-lelki feltöltődéshez. Érintett területek: talp, lábfej, lábak, csípő, hát, karok, nyak, vállak, arc.

Korrekciós masszázs

Gyógymasszázshoz hasonlóan erőteljes, alapos masszázs. Kiterjed az izületek körüli izomcsomók átdolgozására, izomletapadások oldására. Számos problémára kiváló megoldást nyújt, pl. fejfájás, derékfájás, stb.
- 30 percben - egy adott testrész átdolgozása (pl. teljes hát, vállak, nyak)
- 50 percben - talp, lábak, csípő, hát, vállak, nyak átdolgozása.

Méz masszázs

Egy különleges masszázsforma a természet patikájából. Széppé teszi a bőrt. Méregtelenít. Vákuumot képezve a bőr pólusai kinyílnak. A méreganyagokat kiszívja a méz, elszürkül, az értékes anyagok beivódnak.

Sport masszázs

Határozott gyúró mozdulatokkal az igénybevett izmok átdolgozására, azok vérellátásának fokozására. Sportolás után izomlazításra, kiválóan alkalmas masszázsforma. Rendszeresen sportolóknak az izomszövetek rugalmasságának merőzése szempontjából különösen ajánlott.

Lávaköves masszázs

Különleges masszázstípus a wellness világából. Lávakövekkel és kézzel felváltva történő masszázs. A felmelegített lávakövek sokáig magukban tartják a meleget, mélyen átjárják az izületeket, izmokat. Teljes ellazulást eredményez.

Alakformáló
Thai
Frissítő talp
Fej, nyak