Szerző Téma: Shaddy - Valenti Crime Family  (Read 96 times)

Shaddy

• Newbie
  • *
  • Civil
    • Profil megtekintése
Shaddy - Valenti Crime Family
« Dátum: június 24, 2018, 01:26:56 pm »
Karakter név: Shaddy Valenti.
Hogy kerültem ide: Eredetileg 2011 -ben kezdtem, aztán elpártoltam a szervertől, főleg azért mert Windows 7 nél nem tudtam, hogy kell megoldani, hogy mennye a SAMP, de szerepet játszott az is, hogy azt se tudtam mi hol van, meg nem volt ismeretségem. 2012 -ben jöttem vissza, regisztráltam fórumra, ismerkedtem az emberekkel, első frakcióm az "oktatók" voltak, itt játszottam pár hetet, utána kiléptem és átmentem riporterbe ( See City News ), itt megismerkedtem jó pár emberrel, Michel, Razoval, Sobyval, Jabbával. Amikor alleader voltam elkezdett érdekelni a maffia RP, de nem mentem. Aztán elvetették a leaderem, átmentem Konstantinov Bratvába, bérgyilkos lettem, majd visszaszereztem a leaderem. Átmentem egyszer Kawikáékhoz is alledernek, onnan kidobtak, ezután mentem Bratvába, meg még pár másik frakciót is kipróbáltam. Aztán jött a szép szétválás amikor a rizsa és a see szétváltak, egy ideig maradtam rizsán, de amikor minden ismerősöm átment seere, és csak pár ismerős maradt a szerveren leadtam az ASt, és az LCN főleadert, mentem én is át. Itt volt egy maffiám, ami nem igazán indult be, majd megpályáztam az államot is, amit megnyert csipsz, aztán csipsz nem volt 3 hétig kb, és átadták nekem. Ezután admin is lettem, majd megszűnt a szerver. Egy időre visszamentem rizsára, aztán az ottani RP szint miatt inkább le is léptem. Pár napja visszamentem megint rizsára, rpztem egy kicsit, meg ledmeltem a kis squadommal az egész SCF -et, amit ők nem néztek jó szemmel ezért bannoltak, " Kellemes ünnepeket kíván a RiseRPG " indokkal. Kértem UBt, hogy a fegyvereimet szétosszam meg ledmeljek még pár embert, de nem kaptam UBt. Attól még megtiszteltem őket a jelenlétemmel. :3 Aztán most jöttem ide, gondoltam jó lenne megint az államot vezetni, ezért megpályáztam, megnyertem. Az utóbbi időben is ezt vezetem, több -, kevesebb sikerrel sajna.. Ismételten maffiát szeretnék vezetni, mivel a jelenlegi PDvel és FBIal nem lehet normálisan együtt dolgozni.
Referenciáim: Riporter al - sima - és főleader, normálisan megmászva a létrát, LSPD al - sima - és főleader, normálisan megmászva a létrát, Bratva főleader pályázat alapján, Állam főleader ( többször ) pályázat alapján, LCN leader meghívás alapján. Illetve még pár.

Martelli Sforza
Martelli, Shaddy felmondására, hasonlóképpen reagált. Az állam elhagyásával azonban, az élete legalább annyira eseménydúsan zajlott a továbbiakban, mint azelőtt. Szűk körben köztudott volt, hogy Martelli mással is tevékenykedik. 'Santos-tól nem messze egy sikeres farmja volt, mely máig is működik, így a mezőgazdaság és az állatartás is nagy szerepet játszik az életében. Látszólag egy nyugodt életet élő férfiról beszélünk, pedig ezt könnyen meglehet cáfolni. Martelli, rendkívül diszkréten folytat üzleteket és mozgat olyan szálakat, amibe semmiképp nem érdemes belebonyolódni.
A köztudatban már kevésbé jelen lévő férfiről mostanság egyre kevesebbet tudni...

http://aboutthemafia.com/wp-content/uploads/2014/03/philly-mafia.jpg
Shaddy, és Martelli egy lepukkant belvárosi kocsmában.

Sziasztok Roland vagyok. A korábbi szerverekről Martelli néven váltam úgymond ismertté, ezért is gondoltam, hogy a SA:MP pályafutásomat ezzel a névvel folytatom. Egy Bács-Kiskun megyei városban élem mindennapjaim. Ez a hely Kiskunhalas, ide is járok iskolába, egy lakásunkhoz közeli középsuliba. Itt informatikával foglalkozom, az iskola végén egy szakmával és egy érettségivel gazdagodom majd. 4,5-ös átlaggal kerültem be, amit pár hónap leforgása alatt könnyedén lerontottam. Fő elfoglaltságaim közé tartozik a kosárlabda követése, űzése, ergo ez az a sport amiért élek-halok. SA:MP RP szervereken lassan több mint másfél éve játszom, pontosan ezzel a céllal szedtem le a klienst.
Kevésbé érdekes tudnivalók rólam (türelmesebb emberek számára):

Szeretek beszélni, fogalmazni, írni.
Sokoldalú vagyok.
Hosszú /me-k jellemeznek.
Ha sikerül beilleszkednem jó társaság vagyok.
Könnyű velem megtalálni a közös hangot.
Bírom a kritikát.
Ha valamivel megbíznak, nem szeretek csalódást okozni.
Önfejű vagyok.
Lelkiismeretes munkavégzés.
Toleráns vagyok.
Megbízható vagyok.

Bekerülés ( Csak 2 módszert használunk. )

Kezes rendszer
- Szerintem nem kell részleteznem... Egy Soldado beajánl téged egy caponál, hogy ügyes ez a srác, igenis jár neked a keksz, elkezdesz dolgozni, és onnantól csak rajtad múlik.

"Kód rendszer"
- Eredetileg a GegeAntonNero Bratvánál használt módszer, amit még Gegével találtunk ki. A lényeg, hogy a városban elkezdünk pletykálni egy kódról, hogy ha valaki ezt megmondja egy nagyobb embernek az étteremben, akkor elviszi beszélgetni. Innent?l is csak rajtad múlik.

Rangrendszer:

- A frakcióban úgy terveztük, hogy nem lenne "beavatatlan" rang, tehát, aki csak étteremben, legálisan dolgozik, nem kerül a frakcióba, hanem amikor munka van felhívjuk. Ezen kívül, a "sablon" család rangrendszer uralkodna nálunk is, tehát: Don ( Crime Controller ), Underboss, Streetboss, Consigliere, Contaibile, Sicario, Caporegime, Soldato, Associate.
- A kapitány rendszer is át lesz alakítva, a soldatok fognak figyelni 1 - 1 üzlet nyitva tartására, illetve az alkalmazottakra. Kisebb legális - illegális munkákat soldatotól fognak kapni az emberek, nagyobbakat ( RP -vel mondjuk egy hajó lepakolása [Lev Bratva <3], pedig capoktól.
- A capok különböző feladatokat fognak ellátni. Lesz egy Financial Group, egy Illegal és egy Legal Group. Gondolom nem kell leírnom, mivel fognak ezek foglalkozni.

OOC szigorról, röviden.
- Ezt a frakciót fontosságától függően szeretnénk a lehető legkomolyabban venni, ezért a felvétel, illetve a bent maradás is eléggé szigorítva lesz. Amennyiben valamit MCF -es követ el ( OOC kihágásokra gondolok. ), kétszeres büntetést kap.

Egyéb dolgok:
- A frakcióban élnénk a CK lehet?ségével, tehát ha egyszer beléptél a szervezetbe, és mi kirúgunk, nem térhetsz vissza, legalábbis azzal a névvel.
- Szeretnénk egy full RP maffiát kiépíteni, tehát nem tipikus öltöny maffia lesz.
- Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy csatlakozzon, nem csak olaszt RPző emberek jöhetnek a frakcióba.. Mivel ez egy Olasz - Amerikai maffia..
- A frakcióban pénzt, minden rangon csak munka után fogsz kapni, tehát, ha teszem fel te soldato vagy, és a kapitányod elvisz téged, meg két associatet valami pénzszerzős munkára, akkor neked a kapitányod fog adni a bevételből, 20 %-ot, az Associatenek 15 % -ot, magának 30 -at, és a többit a streetbossnak fogja adni, mint adó. Ezen felül lehetnek még + pénzek.
- Szeretnénk bevezetni a maffiák közt a hetente történő ülést ( Cupolát ), ahol értelem szerűen a "családok" ügyeiről beszélgetünk.
- Nem a sablon étteremláncot, védelmi céget fogjuk fed?bizniszként venni, hanem egy nagyobb céget, illetve 1 kaszinót.

btw a pályázat 3 éves, vannak benne elavult dolgok.