Image

Miért válasszon minket?

Gyorsaság - Szakszerűség - Kedvező áron

Az Energetikai Tanúsítványt a legmodernebb szoftver segítségével készítjük el Önnek! A helyszínen felmérjük az épületszerkezetek, nyílászárók hőtechnikai tulajdonságait, majd számítógépes szoftver segtségével meghatározzuk az épület valamennyi helyiségének hőszükségletét. A fűtési és használati melegvíz ellátó rendszer hatékonyságának felmérésével pedig meghatározzuk az épület energetikai besorolását.

Ám ezzel nem ért véget a munkánk!

Az Ön épületének teljes körű energetikai jellemzőinek meghatározását követően javaslatokat teszünk, hogyan javítson az energetikai besoroláson és ezáltal hogyan spóroljon havi szinten is jelentős összegeket közüzemi számláin. Ez éves szinten egy átlagos lakás esetén akár 150 000 Ft is lehet, nagyobb családi ház esetén akár 300 000 Ft!

És hogy mennyibe kerül? Az Energetikai Tanúsítvány ára sok összetevőtől függ: a lakás, épület méreteitől, kialakításától, hogy rendelkezésre állnak-e a műszaki dokumentációk, a kiszállás távolságától. Az Energetikai Tanúsítvány ára egy lakásra vonatkozóan általában 10 000 Ft - 15 000 Ft, családi ház esetében 15 000 Ft - 25 000 Ft, azonban ezek az árak a fentiekben leírtak miatt változhatnak. Árajánlat kéréséhez kérem, keressen az alábbi elérhetőségeken!