Anyám szeretője voltam Beküldte:toci szex történet


Anyám szeretője voltam

Beküldte:toci


Anyám szeretője voltam

Beküldte:toci
Anyám egy csodálatos nő volt asszonyosan telt idomokkal. Gyönyörű kék szemek barna haj igazi szépasszony aki után megfordultak a férfiak. Gyönyörű mellei gömbölyű segge isteni combjai lábai mindig izgalomba hoztak. 12 éves koromtól amikor csak tehettem meglestem a fürdőszobában a kulcslyukon keresztül. Hátulról láttam mikor vetkőzött szemből mikor belépett a kádba ölét a hajával egyszínű dús szőrzet fedte. Természetesen ilyenkor berohantam a szobámba és levezettem a feszültséget a farkamból. Egy alkalommal úgy éreztem hogy túl sokáig fürdik újra benéztem a kulcslyukon. Amit láttam nem mindennapi volt. Azonnal sejtettem hogy ez már nem a fürdés része. Csukott szemmel mosolyogva fogdosta a melleit a másik kezét nem láttam csak azt hogy egyre jobban hullámzik a víz. Fejét jobbra-balra mozgatta a száját egyre nagyobbra nyitotta aztán kiemelkedett a teste a habokból. Akkor láttam hogy a másik keze hol van. A combjai között volt mozgatta a csípőjét a kádból többször kicsobbant a víz hallottam ahogy halkan felnyög többször is aztán vissza engedte magát a vízbe. Nem kell mondanom hogy ez mit váltott ki belőlem és nagyot élveztem.

Eltelt 2-3 hét akkor újra az ágyra döntöttem és megtörtént amire vágytam. Aztán már kezdett rendszeressé válni és egyre kevesebb ellenállást tanúsított. Belátta hogy nincs értelme a tiltakozásnak. Egyik ilyen alkalommal nagyon meglepett csak bugyi volt rajta mikor az ágyra feküdt. Azzal magyarázta hogy a ruhája folyton összegyűrődik a melleit meg úgy is kiveszem mindig hogy szophassam a kemény bimbókat. Elkezdtük a játékot ám közben meggondoltam magam. Végig csókolgattam a testét amitől szerintem sokkot kapott mert amikor elkezdtem lehúzni a bugyiját még segített is azzal hogy megemelte a csípőjét. Utána mozdulatlan maradt gyorsan levetkőztem és bebuktam a combjai közé. Végre ott volt az orrom előtt amit eddig csak a kulcslyukon át messziről láttam. Éreztem a bódító illatát és hihetetlenül izgató ízét azonnal nyalni kezdtem. Még erre sem reagált ám amikor ráfeküdtem és behatoltam a forró lucskos pinájába akkor térhetett magához rendesen mert azonnal tiltakozni ellenkezni kezdett keményen. Persze nem bírt velem. Isteni érzés volt a behatolás érezni azt amiről olyan sokat fantáziáltam. Az anyám nedves forró pinája ölelte szorította a kemény faszomat. Végre nem felöltözve csináltuk mint eddig ez már igazi baszás volt. Bár ellenkezett de még kétszer megismételtük. A harmadik menet végén már sikoltozva élvezett addig maradtam rajta míg a faszom lankadtan ki nem csúszott belőle. Annyit azért mondott hogy borzasztó bűnt követtünk el de ebben ő is hibás. Ennek ellenére ez a viszony tartóssá vált nagyon élveztük mind a ketten ezeket az együttléteket kb másfél évig de sajnos egy ilyen csodálatos nap után közölte hogy vége. Már nagyon kínosan érzi magát apám előtt be kell fejeznünk. Mikor rákérdeztem hogy mi lesz így velem annyit mondott nagyfiú vagy nem kell téged félteni. Sokszor láttam már milyen pillantásokkal méreget Kati néni a fölső szomszéd. Csak próbálkozz biztos bejössz neki és én is nyugodt leszek hogy jó kezekben vagy. Így is lett de ez már egy másik szintén igaz történet nem a fantázia szülte!
Erotikus történetek


Örzse, Laló, Józsua, Dodó szex történetei.


Exads


Enzós Niki szextörténetei!

Az odalon szereplő történetek részben kitalációk, de van köztük sok megtörtént eset is! Ezek a szextörténetek csak és kizárólag felnőtteknek szólnak!

MILF | Pornómesék