Szextörténet keresése:

 

Karácsonyi szexSziasztok szeretnék veletek megosztani valamit... valamit ami pontosan ezelőtt egy éve történt meg.
Nos hát amit rólam tudni kell, az-az hogy férfi vagyok 29 éves és hát...szingli.
A nevem Máté átlagos test alkat, barna haj és hát tenger kék szemem van, magasságom egy olyan jó 180 cm.

Nos hát az egész 18 órakor kezdődött, amikor is elmentem testéremékhez a város másik felébe.
Azt kell tudni én meg Norbert( testvérem ) nem nagyon jövünk ki egymással, legalábbis addig a napig így volt.
Az ajtónál voltam ny kabát sál,kapucni mivel nagy havazás volt kezeimben az ajándékok voltak, letéve jobb kezemből a csomagokat be csöngettem, még csengő is karácsonyi dallamot játszott ami még biztosan a legridegebb embert is hangulatba hozná.
Hangos tipegést hallottam meg, és egy csodálatos női hangot. - Nyitom is. -
Felkaptam kezeimbe a letett szatyrot és már ahogy ki nyílt az ajtó, rögtön még a lélegzetem is elállt .
- Üdvözöllek Máté... örülök hogy el tudtál jönni. -
Ott állt az ajtóban fekete göndör hajú, sportos alakkal szexi fekete ruhában volt amit csillogó kövekből szív volt kirakta.
- Szi... szia Éva. - alig jöttek számon a szavak.
Éve kedvesen beinvitált testvérem lakásába.
Amint beléptem néztem körül teljesen meglepődötten.
- Milyen rend és tisztaság van.- Jegyeztem meg kissé meglepődötten, míg én néztem körül Éva egy szem pillantás alatt ki vette a két szatyrot a kezemből, de az arcáról a mosoly nem tűnt el.
- Ugye? Csak szorgos női kéz kellett ide. -
Kicsit felnevetve levetettem cipőmet.
- Igen. -
Éve le tette a fa alá az ajándékokat ki ment a konyhába, ahogy utána tekintettem fenekét riszálta egyszerűen őrjítő volt a látvány, minden tettével felcsapta bennem a szex iránti vágyat... vágyat hogy a testét láthassam, csókoljam, érezhessem.
- Kérsz kávét vagy esetleg valami üdítőt? - Konyha felé tekintettem kinyitott hűtőnél megláttam fenekét amit riszált, tudtam, nem fogom ki bírni akarom őt.
Felálltam levettem a kabátomat, szívem zakatolása közepette Éva ismét csak felszólalt de hogy mit mondott... azt már nem tudom.
Csak is erre kaptam fel a fejem. -... Jó lesz akkor a kávé?- Odaérve kezemet becsúsztattam a szoknyája alá, teste összerezzent, harisnyán keresztül is éreztem punciját ami csodálatos volt, duzzadt csiklóját, amit finoman körkörösen elkezdtem izgatni.
De próbált úgy tenni mintha ez természetes lenni.
- Akkor... legyen a gyümölcslé. - Ahogy a szavakat ki mondta hangjában lehetett hallani a halk nyögéseket amik egyre jobban izgattak fel.
Fellibbentve szoknyáját lehúztam a harisnyáját a bokájáig, nagyobb terpeszbe állítottam, de nem ellenkezett. Bugyiját lassan félre húztam vöröses színű bugyiján látni lehetett a nedvesség foltját amit lenyalva rögtön punciját kezdtem el nyalni, mindent éreztem, csiklója duzzadtságát, puncijának illatát ami egyre csábítóbbá tette.
Halk nyögései töltötték meg az eddig karácsonyos légkört, ami vegyült a tiszta szexuális erővel .
- Nagyon jó... - ejtette ki a szavakat halk mégis erotikus nyögésekkel.
mélyen beszagolva puncijába elkezdtem megint csak ujjaimmal izgatni a csiklóját.
- Mit szólnál ha csak jobb lenne? - Feltéve a kérdést már nem nagyon tudtam uralkodni magamon két ujjamat megmártottam puncijában.
- AHHH!!- Tört ki belőle ahogy elkezdtem ujjaimmal kényeztetni mohó, nedves, buja punciját.
- be... Benne vagyok .- Egyre csak gyorsítottam az ütemen, Éva kapaszkodott a hűtő ajtóban én e közben a lehúztam a cipzárt hátul a nyakánál ahogy a ruha vált el Éva testétől egyre szexibb volt.

- Állj meg. - szólalt fel halkan Éva. Megállva ki vettem ujjaimat puncijából, bugyiját megfogta két oldalt és levette ruháját közvetlen utána ott állt előttem csodaszép testével.
Mellei csodaszépek voltak, puncija nedvtől átázva csillogtak, nem tudtam ott egy helyben eldönteni... hol is fogjak testének kényeztetéséhez.
- Máté... karácsonyra való tekintettel.. mit szólnál ha oda tehetnéd be a farkad ahova akarod. -
Meglepett az \" ajándéka\" de nem volt olyan helyzet amit visszautasíthattam volna, nagyon tetszett és nem is akartam nagyon vissza utasítani.
Odasétáltam eléje meglepetésére megcsókoltam szenvedélyesen, ahogy kezeimmel combját simogattam egyszer csak felkaptam lábait mélyen a farkamat a puncijába nyomtam.
- Huaaa!!-
Teljesen meglepődött ahogy a dorongomat nedves puncijába löktem, szemeivel arcomat figyelte.
- Igen...ilyen nagynak gondoltam. De most ne kímélj, mert az nem lenne méltó hozzád. -
Kicsi mosolyt villantottam mivel tudtam hogy mire vágyik ezért mindent el akartam követni hogy ne okozzak csalódást neki.
- Rendben van.- Halkan ki motyogva e kis szavacskát rögtön nagy vadállat módjára kezdtem el dugni.
Neki döntöttem a hűtőnek még jobban nyomtam belé, éreztem ahogy a farkam hegyével méh száját érintettem meg.
Nyögéseink, testünk ami izzadva egymáshoz simult még jobban csak be lelkesített.
- Ohh igen ez az .... ez mennyei!!!- Nedves puncija csak úgy csattogott már nagyon jól esett, ahogy egyre mélyebbre nyomom belé, ez teljesen tökéletes volt.
- Várj. - Nyögte ki arca teljesen kipirult.
Megállva megsimogatta arcomat majd elengedtem lábait.
- Szeretném ha teljesen tele élveznél engem. -
Négykézlábra állva láttam csillogó punciját ahogy nedve combjai belső részén folyt lefelé.- Letérdeltem felnyomtam belé teljesen szerszámomat, éreztem ahogy makkom ismét csak megérintette a méhszáját.- Hangosan felsikoltott. - HIIII!!!-
Kezemet gyorsan szájára tapasztatottam egyre jobban csak belelendültem. Nyelvével finoman nyalta ujjaimat nagyon jó volt ahogy kicsi puszikat lehelt rá, el tudtam volna durranni, de vissza tartottam.
- A puncid nagyon éhes ugye?- Füléhez hajoltam halkan bele suttogtam e szavakat, fejével kicsit bólintott, kezemet szájáról elvettem , feltérdeltem rendesen így jobban és mélyebbre tudtam belé nyomni.
Halkan nyöszörgő hangon szólt hozzám.
- Mindjárt... elélvezek... kérlek... ne kínozz.-
előre dőlve arcát a padlóra tette én egyre jobban és hangosabban ziháltam, minden nyomás közben próbáltam egyre jobban vissza tartani az élvezés csúcsát, mit ne tagadnék komolyan közel álltam hozzá.
- Mindjárt.- csúszott ki a számon e kicsi szó ami nagy erővel bírt számára,.
- Igen? - Kérdezett vissza nyögve választ meg nem várva elkezdte mozgatni a csípőjét előre- hátra.
Hátra vetve fejem szemeimet lehunyva éreztem hogy hamarosan tele eresztem spermára éhes punciját. Hangos nyögései és sikításai csak úgy töltötték meg a házat, erős szexuális feszültség csak úgy nőt, megállás nélkül, csodálatos volt, nem lehetett megállni széthúzva kezeimmel fenekét nyomni kezdtem én is.
- HÍÍÍÍ!!!-
Pupillái kitágultak éreztem ahogy teste remegni kezdett, farkam ismét a méhszájához közel volt éreztem ahogy elkezdtem árasztani a spermát a puncijába, kezeim remegtek. Nem bírtam tovább, rá dőlve megcsókoltam a nyakát.
Mind ketten hangosan ziháltunk, egymásra tekintettünk.
- Ez mennyei volt... a farkad... eszméletlen. -
Áhítatba beszélt rólam.
- Gyönyörű lány vagy te is. -

Ahogy meghallottuk a kopogást m,ind ketten rögtön felöltöztünk, de ennek tudtuk még nincs vége.
És igazunk is volt... pár nap múltán megint csak találkoztunk kivettünk egy szobát egy közeli hotelben pontosan 2 napon keresztül szeretkeztünk aminek meg is lett a gyümölcse.
Mivel két hét múltán ki derült hogy terhes lett tőlem.
De nem is bántuk meg, azóta már össze is házasodtunk, és boldogan élünk.


 

Zoli gyermekkora 1.Egy vidéki kisvárosban éltem nudista szüleimmel ahol a meztelenség nem volt tabu otthon a lakásban sem így naponta láthattam apám szőrös, combjait verdeső faszát, lúdtojásnyi tökeit, anyám finoman telt testét, ringó melleit, gömbölyű seggét, esőerdőhöz hasonlítható dzsungelét!
Fiatal voltam éppen fürdetett különösen ügyelve a fütyi tisztaságára ami a kellemes simogatástól bizony legnagyobb szégyenemre kemény lett. Anya mosolygott-pár év és kinövi apádét-kijelentéssel magamra hagyott! Akkor még nem tudtam mit tegyek ám segítségemre sietett apu ami életem legmegdöbbentőbb látványa volt! Hallottam már sőt láttam is őket ügyködés közben de ezt az őrületes buzogányt így még soha!
-Ne ijedj meg, hallottam anyától hogy gond van segíteni jöttem de csak úgy tudok ha megmutatom mit kell ilyenkor tenni! Ezzel megragadta és húzgálni kezdte az irdatlan cölöpöt és nekem is ezt kellett tennem a fütyimmel! Míg én zavartan , szégyenlősen szerencsétlenkedtem apa hangos nyögések között mellbe lőtt valami fehér, kocsonyás meleg anyaggal ami elemi erővel spriccelt ki a fasza végén lévő, kitáguló nyílásból!
Elnézést kért és otthagyott. Ekkor kezdtem sejteni mi az oka minden este anya hangos nyögéseinek, sóhajtozásának amiknek rendszeresen tanúja voltam mivel az ajtókat soha nem zártuk.
Egy idő után változott a helyzet kevesebbet törődtek velem annál inkább az itallal és ennek(is) a hatására egymással méghozzá bárhol, bármikor az sem érdekelte őket hogy ott vagyok.
Egyik alkalommal az asztalnál ültünk(ők benyomva) mikor apám hirtelen fölugrott anyámat is magával rántva felsőtestét az asztalra nyomta és irgalmatlanul baszni kezdte hátulról a sikítozó, tiltakozó menekülni próbáló de arra képtelen nőt!
Megragadta a karomat-így kell ezt fiam, figyelj és tanulj mit kell csinálnod egy ilyen kurvával akkor is ha nem akarja-és végig kellett néznem a brutális üzekedésüket amit később már anya is élvezni kezdett!
Ettől kezdve rengeteget láttam őket a ház minden pontján összegabalyodva mocskos szavak kiséretében baszni! Számtalan példa volt arra is hogy anyám gondolt egyet leguggolt és őrült mohósággal tömte szájába a hatalmas faszt a zacskót markolászta másik kezével a combjai között matatott és soha nem láttam hogy kiköpte volna apám gecijét! Volt hogy a gigantikus faszt a nagy feszes mellei között kényeztette és boldog mosollyal nyugtázta amikor az arcára, nyakára, emlőire fröccsent a sűrű trutymó!
 

Niki és a néger fasz esete(Történik mindez a kies vadnyugaton.) 1889 nyarán érkezett a völgyünkbe. Hatalmas termetű, fekete bőrű ember volt, oly sötét ruhát viselt, mint a bőre színe. Óriásnak tűnt, ahogy a távoli úton felbukkant a szürkület által rejtett alakja. Gyerekként érdeklődve figyeltem megérkezését. Még annyi év elteltével is úgy érzem volt benne valami, valami különleges. Apa is azonnal előjött, amikor az idegen belovagolt a farmunkra.

- Hálás lennék, ha megitathatnám a lovamat - mondta a fekete óriás.

- Szolgáld ki magad idegen - felelte apa - Hátul mindent megtalálsz. Vegyél annyi vizet, amennyi csak kell. Megbámultam a férfit ahogy a farm végébe lovagolt. A Csípőjén függő övben pisztolyt hordott és a lova nyergéhez egy puska volt erősítve. Követtem volna, de ekkor megjelentek Bodie emberei, hogy apámmal beszéljenek. A másik irányból érkeztek, amerre Bodie a csordáját akkortájt legeltette.

Anya is kilépett a tornácra, hogy lássa, mi folyik itt kint.

- Hogy maga milyen jól mutat ebben a ruhában asszonyom! - mondta az egyik gazfickó előredőlve a nyergében.

- Mit akartok itt!? - kérdezte apám anyám elé lépve. A cowboy még egy pillanatig anyámon legeltette szemét, mielőtt újra megszólalt.

- Mr. Bodie még mindig akarja ezt a földet.

- Nem eladó!

- Ki beszélt itt vásárlásról? - kérdezte a cowboy és az övében függő pisztolyára tette a kezét.

Ekkor a kissé meglepődve, lassú mozdulattal levette a kezét a revolverről. Merev tekintettel a hátam mögé bámult. Megfordulva a fekete embert láttam, amint a puskáját a vállára akasztva állt.

A szemei hidegek voltak mégis mosolyogva szólalt meg.

- Köszönöm a vizet uram!

- Gondolkodj el, arról amit mondtunk! - morogta a cowboy, majd megfordította a lovát és elvágtatott. A két másik követte. Apám mérges arccal figyelte ahogy eltűnnek, majd mosolyogva a fekete emberre nézett.

- Nos idegen, esteledik és a lovának is jót tenne egy kis pihenés, miért nem marad itt vacsorára? A pajtában elalhat ma éjszaka.

- Lekötelez uram! - felelte a néger.

- A nevem Fez. Nem fogja megbánni, hogy itt maradt, mert Enzós Niki a legjobb szakács Wyomingban.

- Szólítson csak Ernő-nek.- felelte az idegen.

Apa nem hazudott anyám főztjével kapcsolatban. A vacsora csirkéből, kukoricakenyérből, borsóból és almás pitéből állt. Ernő akárcsak apa, mohón lapátolta szájába az ételt. Vacsora közben a nővérem is megjelent anyám mérges pillantásaival kísérve a késésért. Maryt, a nővéremet szintúgy elbűvölte Ernő, akárcsak engemet. Én csendesen ettem egész idő alatt Ernő-et bámulva. Ernő két falat között anyát és a Maryt figyelte.

- Mi olyan érdekes fiú? - kérdezte végül felém fordulva.

- Mr. Ernő, - böktem ki - miért olyan fekete a bőre? Megégett, vagy mi?

Anyám levegő után kapkodott, apa felelt.

- Ő egy fekete ember Caleb, de most csönbe\' légy! A vacsora befejeztével Ernő megelégedetten hátradőlt és megveregette a hasát.

- Asszonyom, ez volt a legjobb étel, amit valaha ettem. Anya elpirult; mindig is szeretett minket etetni. Apa kiment a tornácra pipázni, de előtte elküldött minket az emeletre lefeküdni.

Próbáltam hallgatózni, azonban semmit sem tudtam kivenni a lenti beszélgetésből. Enzós Niki kukucskált be a pajta ajtaján a fekete embert keresve. A lámpás bevilágította csűrt. Ernő éppen a takaróját terített le arra az ágyra, amit Fez a farmon dolgozó béres számára épített, akit Bodie emberei elkergettek.

- Tudok segíteni asszonyom? - kérdezte Ernő anélkül, hogy megfordult volna. Úgy tűnt, mintha tudatában lenne, ami körülötte történik, függetlenül attól, hogy oda néz e vagy sem.

Enzós Niki belépett miközben Ernő lassan felé fordult.

- Mr. Ernő, azon gondolkodtam, hogy volna e kedve maradni, és nekünk dolgozni. A férjemnek nagy szüksége lenne segítségre.

- Segítségre a farmon, vagy segítségre azokkal a fickókkal szemben? Enzós Niki elpirult és lesütötte a szemét.

- Mindkettőre uram.

- Fez erős embernek látszik, miért nem néz velük szembe?

- Tiltja a vallásunk, hogy kezet emeljünk egy másik emberre.

- Egy igaz ember harcol azért, amiben hisz Enzós Niki. - felelte Ernő - Mit akarnak tőletek?

- Mr. Bodie a legerősebb farmer a völgyben. Szerinte mi telepesek az ő marhacsordájának az útjában vagyunk. A földünkön van néhány forrás, amire neki szüksége van a jószágainak itatásához. Mit gondol, tudna maradni?

- Én megesküdtem, hogy soha többé nem végzek piszkos munkát asszonyom, - mondta Ernő - de megfontolom az ajánlatot, ha az ár megfelelő.

- Nekünk nincs sok pénzünk, de ételt és szállást tudunk biztosítani.

- Nem elég. - mondta Ernő az asszony szemébe nézve.

- Mit akar még?

- Már nagyon rég nem voltam nővel Enzós Niki. - felelte a fekete ember.

Enzós Nikinek elállt a lélegzete. Mindig is tudta, hogy az összes férfi állat és minden feleség legfőbb kötelessége, hogy kordában tartsa férje testi vágyait.

- És én még azt hittem, hogy maga egy úriember Mr. Ernő. Most már látom, hogy tévedtem. Jó éjt uram!

- Enzós Niki várjon! - kiáltott Ernő, mielőtt a nő elérhette volna az ajtót. Enzós Niki megállt és megfordult.

- Hallott valaha a kézimunkáról?

- Nem igazán tudom, hogy mire gondol.

- Addig kell vernie a farkamat, ameddig el nem élvezek. Ha vállalja, hogy mindennap megcsinálja nekem, akkor maradok és megvédem a családját.

- Ez undorító.

- Gondolja azt, hogy tehenet fej! Csak mozgassa a kezét fel-le amíg el nem élvezek.

- Mint ahogy tehenet fejek - mondta Enzós Niki tanakodva. Látta, ahogy a cowboyok viselkedtek, amikor meglátták Ernő-et. Láthatóan megijedtek tőle.

- Ha ezt megteszem önnek, akkor maradni fog?

- Igen asszonyom, ha minden nap egyszer kielégít, akkor addig, maradok ameddig csak kellek.

- Mégis hogy csináljam?

A férfi elvigyorodott, mert tudta, hogy nyert.

- Térdeljen a lábaim közé és húzza le a nadrágomat! Enzós Niki egy kissé mérges volt, mert a néger férfi lekezelően nézett rá. A háború után a fajtája egy kicsit elszemtelenedett. Bár ez nem volt nagy ár azért, hogy biztonságban tudja a családját. Pont olyan lesz, mint egy tehénfejés. Kézbe kell venni tőgyét és addig rángatni, amíg a tej spriccel. A féri lábai közé térdelt, aki rávigyorgott, amíg ő kioldotta az övét és kigombolta a nadrágját. Enzós Niki nézni sem akarta, így elfordította a fejét, amikor elérte az alsónadrágot. Hirtelen a kezébe akadt valami.

- Kérem vigye innen a karját uram! - szólt Enzós Niki.

- Az nem a kezem. - válaszolta Ernő. Enzós Niki odafordult és látta, hogy amit megragadott az a férfi erős, fekete pénisze.

- Istenem, ez akkora, mint Mr. Taylor díjnyertes bikájának a szerszáma! Ernő csak nevetett és a térdére letolva nadrágját felfedte heréit is, melyek leginkább két almára hasonlítottak, egy ráncos fekete zsákba csomagolva.

- Mi a baj Enzós Niki, Fez farka talán nem ekkora?

Enzós Niki tulajdonképpen sosem látta férje péniszét, de az alapján ítélve, ahogy magában érezte, amikor paráználkodtak Ernő-é körülbelül kétszer akkora, és jóval vastagabb volt. A választ elkerülve kérdezte.

- Hol kezdjem?

- Köpjön a tenyerébe! Enzós Niki undorodva nézett a férfira, de engedelmeskedett.

- Most pedig markolja meg a végét! Ahogy hozzáért a faszhoz, az óriási, fekete, szilva méretű makk előbukkant a ráncos, sötét fityma alól. Ernő felnyögött, ahogy a nő megérintette. A fasz egyre nagyobb lett és egyre keményebb.

- Na most fogja meg teljesen! Enzós Niki a tenyerébe köpött és kis kezével elkezdte dörzsölni a hatalmas hímtagot. A fasz pedig a mozdulatok hatására csak tovább nőtt. Ernő nagy, bikához illő fasza több mint egy láb (30,5 cm) hosszú volt és tovább duzzadt.

Enzós Niki a száját egészen száraznak érezte, ahogy a nyállal borított dákót nézte.

- Fejje meg a tehenet asszonyom! - mondta Ernő. Enzós Niki becsülettel nekifogott kiverni. Szorgosan járt fel s alá a keze. Valami lenyűgöző volt ekkora faszt fogni. Inkább egy bika péniszéhez hasonlított, vagy ló szerszámához, talán egy nagy csuklyás fekete kígyóhoz. Olyan kemény volt, hogy egy szöget is beverhetett volna vele. Az ördögnek lehet ekkora szerszáma - gondolta Enzós Niki. Egyre fáradt, ezért úgy döntött, hogy a másik kezét használja, s közben ismét a markába köpött. Hamarosan az is elfáradt, így két kézzel folytatta.

- Olyan forró! - morogta.

- Fezé talán nem? - kérdezte Ernő.

- Nem tudom, sosem tettem még ezt vele.

- Gyorsabban Enzós Niki, gyorsabban!

Mindkét karja fáradt volt, de Enzós Niki gyorsított.

- Mr. Ernő, ez egyre nagyobb lesz! - nyögte Enzós Niki. A teljes fasz megduzzadt, a makkja mérges bíbor színben pompázott és úgy látszott mintha szét akarna robbanni.

- Most elélvezek Enzós Niki! - kiáltotta Ernő. Enzós Niki lebilincselve figyelte, ahogy a makk nyílni látszott és a fasz kicsúszva kezéből mérgét köpködte. Ernő forró magja az ő arcára fröccsent. Az újra és újra feltörő ondólövedékek beborították arcát, kezeit és beszennyezték ruháját. A sperma mennyisége több volt, mint amennyit férje egész házasságuk alatt produkált.

- Sajnálom asszonyom, de nagyon rég volt, amikor utoljára kielégültem!

Enzós Niki csalódottan felállt és kifutott a pajtából. Kis hányingert érzett, attól amit tett, de mindent megért, hogy a családját biztonságban tudhatta. A kúthoz futott, hogy gyorsan megmosakodjon. A víz alig segített valamit, a nyálkás sperma kimoshatatlannak tűnt, ahogy a ruhájáról próbálta eltávolítani. Ha még egyszer meg akarja tenni ezt Ernő-mel, akkor egy tisztább módszert kell erre találnia. Egy pillanatra megmerevedett, ahogy eszébe jutott, hogy ezt újra meg kell tennie. Nedvességet érzett a lábai között és rádöbbent, hogy felizgult. Ezelőtt még sohasem érzett ilyet; vallásos közösségben nőtt fel, mely szentül hitte, hogy a szex olyan valami, amit a nőnek a gyermekáldás érdekében el kell tűrnie. A férjére gondolt, aki már biztosan javában alszik az ágyban, miközben ő - életében először - paráználkodni akar vele. Enzós Niki gyorsan megfordult és besietett a házba, fel egyenesen az emeletre Fezhoz.

Ernő ugyanazzal az élvezettel harapott Enzós Niki palacsintájába, mint amivel a tegnapi vacsorát ette. Mindenki csendes volt ezen a reggelen. Mary és én most is Ernő-et bámultuk. Észrevettem, hogy anya és apa gyakran egymásra pillantanak és eközben apa arcán valami idétlen vigyor jelenik meg. Amikor viszont anya egyszer-egyszer Ernő-re tekintett ugyanolyan elbűvölt volt, mint mi.

- Ernő - szólalt meg apa megtörve a csendet. - Reggeli után rögtön továbbutazik, vagy marad és megtekinti velem a birtokot?

- Nincs sürgős dolgom - felelte Ernő. - Amúgy is szerettem volna járni egyet e finom reggeli után. - Eközben anyára kacsintott, aki azonnal elvörösödött.

- Akkor talán induljunk! - mondta felállva apa.

Kérőn rátekintettem, mire szólt, hogy velük tarthatok. A birtokunk elég nagy volt, beletelt két órába is, míg körbejártuk Ernő-mel. Mary kedvenc pihenőhelyét is megnéztük, egy forrás táplálta tisztavizű tó közelében, melyet bokrok, cserjék határoltak. Szeszélyes lány volt a nővérem, aki a házimunka végeztével magányosan kijárogatott ide. A meleg nyári hónapokba fürdeni szokott a kis tóban, majd az árnyékba vonult olvasgatni. Nagyon szeretett egyedül maradni, ezért nekem is egy másik tavat kellett keresnem, ha fürdőzni akartam.

- Ezért zaklatnak minket Bodie emberei annyit - szólt apa, s kezét a vízbe merítette. - Körülbelül két mérföldre innen legelteti a csordáját és ez a forrás sok időt megtakarítana neki. Nem is szólva arról, hogy minél többet hajtja a csordát, annál több értékes hús veszít. A jövőt viszont az enyémhez hasonló farmok jelentik. Az állandó jól tápláltság hizlalja igazán a jószágot.

A pajta mögött fejeztük be utunkat, ahol egy óriási tölgyfa tuskója rondította el a tájképet. Apa megállt és nekitámaszkodott a tuskónak.

- Amint lesz rá időm ezt is el akarom távolítani innen, de a kemény munka a földeken mostanában teljesen leköt. Egy segítő kéz nagyon elkelne itt.

- Arra kér, hogy maradjak?

- Nekem nagy segítség lenne és ha jól látom magának is jót tenne ha egy időre megszakítaná az útját.

- Sok rossz emlékem vannak arról, ahogy gyerekként a földeken dolgoztam.

- Értem, hogy mit akar mondani Ernő - felelte apám. - Nem is a földeken kell a segítség, hanem a marhák mellé kell valaki. Fizetnék is amennyit, csak tudok, bár az nem valami sok. Egypár hónap múlva több pénzem lesz, amikor majd eladom az állatokat.

Anyám ekkor lépett ki a házból, hogy szóljon kész az ebéd. Ernő rápillantott és így szólt apámhoz:

- Mostantól lesz segítsége! Nagyon megörültem mikor ezt meghallottam. Ebéd után Ernő hátratolta székét az asztaltól és felállt.

- Hová megy Ernő? - kérdezte anya.

- Nagyon meg kell dolgozni annak asszonyom, aki ilyen finom ebédet kap. Nem sokkal azután, hogy Ernő elment a távolból fejszecsapásokat hallottunk. Apa felállt az asztaltól és kilépett a házból. Mindnyájan követtük. A pajta mögött Ernő az öreg tuskót vágta fejszéjével. Hatalmas kezei által mért minden egyes csapás nyomán faforgács röpült a levegőbe a hasadó gyökérből. Rövid csodálkozás után apám a pajtába ment és egy perccel később ásóval tért vissza. Néztem, ahogy a két férfi órákon át a tuskó eltávolításán dolgozik. Mary is mellettem állt egy darabig, de hamar elunta magát és elkóborolt.

Ahogy múltak az órák, a tuskó alatt egy gödör keletkezett. A mélyedés egyre nőtt, majd három óra munka után apa belépett a gödörbe és nekifeszült a fatörzsnek. A szemeim majd kigúvadtak, amikor láttam, hogy megmozdul a hatalmas tuskó. Apa már legalább egy métert kihúzta, amikor anya kiszólt, hogy kész a vacsora. A két férfi úgy evett, mintha ez lett volna az utolsó vacsorájuk, majd mivel még sütött a nap visszatértek munkájukhoz. Ezután odabent kellett segítenem anyának a mosogatásánál és tovább nem figyelhettem apáékat. Amikor a nap lenyugodott hatalmas kiáltást hallottunk a pajta mögül, mi pedig rohantunk, hogy megnézzük mi történt. A két férfi fáradtan egymáson feküdt, a tuskó pedig kikerült a gödörből.

Enzós Niki lélegzete is elállt, ahogy belépett a pajtába. Ernő meztelenül állt egy vízzel teli vödör előtt és a napi izzadtságot mosta le izmos felsőtestéről. Ahogy a lámpás fénye visszatükröződött a félelmetes testről Enzós Niki érezte mellbimbói keményedését. A férfi hatalmas, félig kemény fasza kissé előreugorva, a földre szegeződött. \"Farok\", a tegnap esti kaland előtt még sohasem hallotta, hogy így nevezték volna a férfiak micsodáját, de úgy gondolta nagyon is illik ez Ernő-éhez.

- Fizetni jöttél? - kérdezte a férfi.

- Igen - válaszolta Enzós Niki. Az asszony szinte megmerevedett, amikor Ernő megfordulva a földre dobta a törülközőjét. A hátát megszámlálhatatlan hosszú fehér sebhely borította; az ültetvény felügyelő korbácsának soha el nem múló nyomai. Élénkségük felidézte a brutalitás ütések erejét, amit sok évvel ezelőtt a négernek el kellett szenvednie.

Ernő az ágyhoz lépett, majd leemelte róla a takarót és a szénára dobta. A hátára fekve szólt Enzós Nikinek, hogy térdeljen le a lábai közé. A nő engedelmeskedett és furcsa módon szinte örült, hogy újból megteheti. A tegnap esti \"fejés\" után annyira felizgult, hogy szinte magára huzata a meglepett Fez-ot néhány perci szexért.

- Mi az, amit hoztál? - kérdezte Ernő.

- Nem igazán szeretek a markomba köpködni, ezért hoztam inkább egy kis mézet. Remélem nem bánja, ha ezt használom helyette.

- Ahogyan neked megfelel. - felelte Ernő. Enzós Niki bólintott és levette a mézesüveg tetejét. Ernő farka merevedni kezdett, mielőtt még hozzáért volna. Lassan kiegyenesedett, majd a mennyezet felé kezdett emelkedni. Makkja is előbukkant eközben a fityma alól.

A nő ámulva kente a kiöntött mézet a faszra.

- Van egy kis problémám. - szólt Enzós Niki, ahogy a faszt verni kezdte. - Tegnap ráfröcsögött a magja a ruhámra és csak nagy nehézségek árán sikerült kitisztítanom.

- Figyelmeztetni foglak még a kitörés előtt. A megnyugtatott nő figyelme ismét a szénfekete fasz felé fordult. Most mindkét kezét használta, hogy körbeérje a vastag kolbászt. A méz tökéletes síkosító volt, a kezei könnyedén csúszkálta föl s le a dákón. Úgy látta, hogy Ernő élvezi a mókát, mert a csípőjét mozgatta, miközben ő a farkát verte. Sokáig tartott, de egyszer csak a fasz megduzzadt jelezve, hogy közeleg az orgazmus.

- Már közel járunk Enzós Niki! - hörögte Ernő.

A nő lassan abbahagyta a mozgást és a hátra dőlt. Az ágaskodó fekete fasz a férfi szívdobbanásának ütemére lüktetett, de ez mégsem végződött orgazmusban.

- Ne hagyd abba! - kiáltotta Ernő. - Elveszítem! Enzós Niki hátulról körülfogva a férfi csípőjét próbálta tovább verni a faszt, de ebben a pozícióban hamar elfáradtak a kezei. Ernő csalódottnak és mérgesnek tűnt. Felállt és faszát közvetlenül a nő arca elé tartotta.

- Verd ki rendesen a farkamat szuka! A nő megmarkolta és ismét verni kezdte. A faszon lehetett látni, hogy hamarosan elsül. A kellő pillanatban Ernő a nő fejét - hátulról megragadva - előrenyomta és eközben a makkját beerőszakolta a szájába. Mielőtt a kiömlő sperma megtöltötte száját Enzós Niki egy pillanatra megérezte a méz édes ízét.

Akaratlanul lenyelte az első adagot, majd elborzadva rántotta hátra a fejét. A második és a harmadik spermalövedék az arcára és a ruhájára csapódott. Nem tudva, hogy hirtelen mit is csináljon gyorsan, bekapta a faszt megóvva ruháját a tovább csöpögő gecitől. Meglepődve tapasztalta, hogy a forró sperma íze nem is olyan rossz, ezért a maradékot különösebb nehézségek nélkül lenyelte.

A következő nap Enzós Niki azon kapta magát, hogy Ernő-et bámulja megfeledkezve a házimunkáról. Caleb iskolában volt, a család többi tagja pedig különböző tevékenységekkel voltak elfoglalva. Ernő a meleg napsütésben ing nélkül javította a kerítést a pajtánál. Az asszony jól láthatta dagadó izmait, amint a néger lapátolt, szeget vert be vagy deszkát emelt.

A nő megpróbálta figyelmét a házimunkára fordítani, de gyakran visszatért az ablakhoz.

Végül megadta magát és úgy döntött kivisz a férfinek egy limonádét, hogy közelebbi pillantást vethessen gyönyörű felsőtestére.

- Köszönöm asszonyom - mondta Ernő megöntözve a torkát - ez finom volt!

- Gondoltam, hogy jól esne - szólt Enzós Niki - azért hoztam, a tegnapi csúnya viselkedése ellenére.

- Mire céloz asszonyom?

- Amikor a micsodáját a számba lökte.

- Csupán azért tettem, hogy megóvjam a ruháját. Azt hittem, hogy azt akarja.

- Valóban azt szerettem volna, de nem úgy gondoltam. - felelte Enzós Niki felelevenítve magában, ahogy a geci megtöltötte a száját. Visszagondolva ezt egyáltalán nem tartotta undorítónak. - Egyébként sem használt. Tiszta kosz lett az arcom és a ruhám.

- Akkor meztelenül kell csinálnia, amíg csak le nem tudja nyelni az egészet. Így tiszta marad a ruhája.

- Nem tehetem. - felelte Enzós Niki meglepődve az ajánlaton.

- Mért nem?

- Egy nő nem jelenhet meg ruha nélkül egy férfi előtt. Még ha az a férfi a férje is.

- Pedig büszke lehetne a testére Enzós Niki. - mondta Ernő. - Igazán tűzbe hozza a férfiakat.

- Köszönöm uram, majd még meggondolom. - felelte Enzós Niki elpirulva, majd eltűnt a házban, hogy elkészítse a vacsorát.

Amikor meghallotta Fez horkolását Enzós Niki kimászott az ágyból. Egész este gondolkodott és arra az elhatározásra jutott, hogy Ernő-nek igaza van. A meztelenség a legjobb módszer a ruhája megkímélésére. Férfi még nem látta az ő testét és még elhinni is nehéz, hogy most egy idegennek készül megmutatni. Az is hihetetlen, hogy mi mindent tett, amióta Ernő belovagolt a birtokukra. Még furcsább volt, hogy izgatottan várt minden egyes éjszakai találkozást. A lépcsőn leosonva kilépett a házból. Még viselte éjszakai pongyoláját, mely nyakától a lábáig elfedte testét. Úgy tervezték, hogy szemérmesen takarjon mindent, és ne gerjesszen vágyakat a férfiakban. Amikor pedig muszáj volt paráználkodni csak fel kellett húznia annyira, hogy férje beléhatolhasson - de még ez is csak teljes sötétségben történhetett.

Már azt hittem, hogy nem is jössz! - szólt a meztelenül az ágyon ülő Ernő, amikor Enzós Niki belépett. A férfinek látszólag nem okozott problémát, hogy ruha nélkül mutatkozott.

- Bocsásson meg uram, de lefekvésig nem tudtam elszökni Fez mellől.

- Na fogjunk hozzá! Vedd le azt a krumplis zsákot magadról! - hangzott az utasítás.

- Kioltaná a lámpást?

- Nem! Látnod kell, hogy mit csinálsz, hogy jól dolgozzál. Enzós Niki rövid habozás után lehajolt és megragadta az éjszakai ruhadarab szélét, majd ügyetlenül kibújt belőle. Ernő tágra nyílt szemekkel figyelte a fokozatosan elé táruló csodálatos testet: először a combokat, a szőke szeméremszőrt, majd a gyönyörű csípőt és a nagy melleket. A nő egyike volt azon északi fajtájú Minnesotaiaknak, kiknek a fanszőrzetének szőke színe hajukhoz hasonlított. Enzós Niki magas volt ugyanakkor szép testfelépítésű. Mellei mindig formásak és teltek voltak és a gyerekek megszülése óta csak nagyobbak lettek. Csak mostanában kezdtek megereszkedni, ahogy lassan negyvenfelé közeledett.

Telt és hosszúkás mellbimbói voltak, melyek kőkeménnyé váltak, ahogy a szellő megérintette őket. A kevés súlyfelesleg, amely a testén volt a csípőjére koncentrálódott, hátul gömbölyded idomokkal téve őt még vonzóbbá. Az asszony nem is volt tudatában szépségének. A ruha levetésének egyik oka az volt, hogy lássa testének látványa valóban izgalomba hozza e Ernő-et. Nem csalódott. A fekete férfi ernyedt fasza fél percen belül szikla keményen állt, miközben a szemeivel őt bámulta. Enzós Niki nem bánta, hogy meztelenre vetkőzött, mert nem érezte magát elesettnek vagy sebezhetőnek éppen ellenkezőleg, a természetesség érzése járta át. Az ágyon ülő férfi lábai közé térdelt, majd a tegnap ott hagyott mézes bödön után nyúlt. Módszeresen addig kente mézzel a faszt, amíg csak csillogni nem kezdett a lámpafényben.

Mint ahogy az előző két este tette, most is fel és lecsúsztatta kezeit a dákón. Lenyűgözve figyelte, ahogy minden egyes mozdulatnál egyre jobban előbukkant a kövér makk. Még csak egy rövid ideje verte, amikor Ernő megszólalt.

- Már közel járok Enzós Niki! Az lenne a legjobb, ha a végét a szádba vennéd. Furcsa - gondolta a nő - nem látom rajta a közeledő orgazmus jelét. A fasz még nem duzzadt és a makk sem olyan, mint ami szét akarna robbanni. Enzós Niki mindenestre engedelmeskedett - a kitátott szájába helyezte a makk végét. Megérezve a méz édes ízét, a makkot körbenyalogatva ízlelte az édes nektárt. Ernő felnyögött, ahogy a nő nyelve hozzáért. Enzós Niki addig nyalogatta, amíg meg nem érezte, hogy a szénfekete dákó duzzadni kezd. A növekvő makkon nyelve kitudta tapogatni a rés tágulását. Bár felkészült a kilövellő gecire, a nagy mennyiség mégis készületlenül érte. A sperma gyorsabban töltötte meg a száját, mint ahogy nyelni tudta. Ondó csöpögött az álláról és annyira elveszette az események feletti kontrolt, hogy egy adag löket jutott a mellére is mielőtt ismét a faszra kulcsolta ajkait.

Örült, hogy meztelenül jött, különben összemocskolt volna még egy ruhát. Befejezésként a makk végén megjelenő utolsó nagy csepp gecit tüntette el, majd az ajkán maradt mocskot nyalta fel, miközben a kúthoz indulva elhagyta a pajtát.

Tudtam, hogy nem szabad, de nem tudtam megállni. Ernő takarója alá nyúlva kivettem a pisztolyát. Nehezebb volt, mint gondoltam és nagy az én kezeimnek de úgy gondoltam Ernő-nek épp megfelel. Egyetlen céllal készítették, hogy embert öljön. Papa sosem engedné, hogy ilyen fegyverünk legyen. Volt nekünk is néhány kis kaliberű fegyverünk, amivel vadásztunk, vagy prérifarkasokat öltünk, de ez egészen más.

- Nem szabadna a férfiak dolgai közt kutatnod! - szólt Ernő mögöttem állva. Gyorsan a takaró alá löktem a fegyvert és megfordultam. Gyermeki ösztönöm azt súgta, hogy tagadjak le minden elkövetett rosszaságot, még akkor is ha épp most kaptak rajta. Mégis csak annyit mondtam

- Sajnálom.

- Na kifelé fiú, mielőtt eltángállak!

Az ajtó felé futottam, amikor Ernő ismét megszólított.

- Caleb, ha megígéred, hogy apádnak nem szólsz róla, akkor megengedem, hogy néhányszor elsüsd.

Meglepetésemben csak egy hurrát sikerült kipréselnem magamból és boldogan szaladtam a tankönyveimért. Nem sokkal később a városban lévő kis iskolaépület felé gyalogoltam az úton. Éppen hogy összefutottam Tommyval - egy másik telepes fiával - amikor cowboyok közeledtére figyeltünk fel. Gyakran jártak errefelé, úgyhogy mi nem gondoltunk addig semmi rosszra, amíg tőlünk 20 lábnyira meg nem rántották a kantár szárát.

- Jobb ha elővesszük a lasszókat fiúk, mert két kismalacot látok akik kiszöktek az ólból. - szólt röhögve az egyikük.

- Nem vagyunk malacok! - kiáltotta Tommy.

- Koszos farmerek vagytok - felelt nevetve a cowboy - a malacok tiszták hozzátok képest. Mit szólnátok egy kis porhoz?

A férfi megsarkantyúzta a lovát és felénk vágtatott. Kitértünk az útjából de a ló által felvert porfelhő beterített minket. Csak még több port nyeltünk, amikor a többi lovas is hasonlóan cselekedett.

- Na látjátok malackáim így mindjárt otthonosabb! - kiáltotta a cowboy.

- Mit csináltak veletek? - kérdezte anya miközben véletlenül a késsel sebet ejtett a kezén. Almát hámozott, hogy pitét készítsen belőle.

- Malacnak neveztek bennünket. - kiáltottam.

- Mit tehetünk? - sóhajtott anya, ahogy papa bekötötte a kezét.

- Semmit - szólt Ernő az asztal mellől. - Megpróbálnak provokálni titeket. Szóljatok a többi farmernek, hogy maradjanak nyugton.

Ettől kezdve, csak disznóknak neveztek bennünket Bodie emberei, amikor a tanyánk mellett elhaladtak.

- Biztos nem kellene tennünk semmit? - kérdezte Enzós Niki amikor kibújt a pongyolájából.

- Bodie csak arra vár, hogy egyikőtök megtegye az első lépést, aztán ő majd önvédelemre hivatkozik. - felelte Ernő. Az asszony ismét a néger elé térdelt és mézet kent meredező faszára. A megvágott keze annyira fájt, hogy most csak a másik kezével próbálta meg kiverni Ernő-nek, ami viszont gyorsan elfáradt.

- Sajnálom ez így ma nem fog menni.

- Akkor le kell szopnod.

- Nem tudom megtenni!

- Dehogynem, már félig-meddig csináltad is. - felelte Ernő. - Szádba veszed, ahogy szoktad és nyeled a gecit, mint eddig, csak most a fejedet is mozgatod kissé. Az ép kezeddel meg kiverheted, amit már nem tudsz lenyelni.

- Nem is tudom Ernő. Nem tudnám megcsalni Fezot.

- A Szentírás szerint ez nem bűn, csak a paráználkodás jelent házasságtörést. Mindamellett megegyeztünk, hogy az itt tartózkodásom minden napján kielégítesz. Nem érdekel, hogy csinálod.

Enzós Niki hezitált egy kicsit, mire Ernő hozzátette:

- Én vagyok az egyetlen, aki megvédheti a családodat Enzós Niki. Ezzel meggyőzte a nőt, aki a szájába vette a fekete faszt és a férfire nézett instrukciókat várva.

- Ne olyan gyorsan asszony - szólt Ernő - kezd csak a makk körbenyalogatásával!

Enzós Niki kivette a szájából a merev hímtagot, majd lassan nyalogatni kezdte. A fitymát lehúzva nyelvét lassan körbejáratta a makkon.

- Na most nyald végig a faszomat! - jött az utasítás.

Enzós Niki megragadta a dákó szárát és a tövétől a tetejéig többször végignyalta, élvezve közben a méz édes ízét.

- Emeld meg a farkamat és nyald alul is!

Enzós Niki engedelmeskedve a makknál megragadva felemelte a faszt. Az alját nagy sötét vér erek borították, melyek a szívütés ritmusára pulzáltak.

Nyelve végigszaladta az ereken a néger faszának a tövéig.

- A tojásaimat se felejtsd ki! Ez elsőre meglepte Enzós Nikit, de szó nélkül megtette. Egyszerűnek látszott az utasítások szerint cselekedni. A fasz a hasának nyomódott, ahogy a heréket nyalta. A dákóhoz hasonló óriási méretük megmagyarázta a termelt sperma nagy mennyiségét. Fez heréi diónak tűntek Ernő almái mellett. Enzós Niki ezután egy csókot adott a makkra, mintegy elismeréseként a fasz gyönyörű merevségéért. A férfi fasza keményebb volt, mint valaha és a nyelvvel való cirógatásnak köszönhetően nyálfürdőben csillogott.

- Alig hiszem uram, hogy a micsodája ennyire élvezi ezt.

- Biztosíthatlak róla, hogy igen. - felelte Ernő nehezen lélegezve. - És a következő rész csak még jobb lesz. Na most szopjál szépen le! Enzós Niki nagy levegőt véve a szájába vette újra. Mellbimbói megmerevedtek és a lábai közt nedvességet érzett. Nem értette, miért reagál teste mindig ugyanígy, mikor Ernő-mel van. Eszébe jutott, hogy a geci hamarosan megtölti a száját és most még fogalma sem volt, hogy fogja tudni az egészet lenyelni, de bátran nézett a kihívás elé. Elkezdte a fejét fel s le mozgatni.

Hirtelen a fasz vége a torkának ütközött és ő úgy érezte hogy fullad. Kivette a fekete dákót a szájából és a férfire nézett tanácsra várva.

- Lazítsál és az orrodon keresztül vedd a levegőt! - jött a segítség. Az asszony bólintott és ajkait ismét a makk köré fonta. Mély lélegzetet vett és jobban benyelte. Ez alkalommal elfojtotta ösztönös reflexét és a végét lenyomta a torkán. Aztán visszahúzta fejét most már a szájában tartva a makkot a következő próbálkozás előtt. Lassacskán egyre hosszabban és hosszabban nyelte. A hosszú faszra letekintve elszédült, úgyhogy becsukta szemét és csak a nyelésre koncentrált. Egyre többet és többet vett a szájába és kezdte azt gondolni, hogy mindjárt itt a vége. Kinyitva a szemét rádöbbent, hogy még csak félúton jár. Enzós Niki csalódottan morgott és elszántabban támadta a faszt. Dühösen járt fel-le a feje és egyre hosszabban szopta. Ernő-nek tetszett az asszony elszántsága és csípőjét kezdte mozgatni a szopás ütemére.

Enzós Niki fájdalmat érzett a torkában és már a nyaka is fáradt. Úgy tűnt csak háromnegyedéig jut, de a férfi látszólag nem bánta. Érezve, hogy a fasz duzzadni kezd a nő megmarkolta azt és ép kezével alulról verni kezdte, míg a tetejét tovább szopta. Megijedt a duzzadó hímtag okozta fulladástól, de abban pillanatban a geci ömleni kezdett. Érezte, hogy torkának feszülő fasz közvetlenül a gyomrába pumpálja az ondót. Az ízre nem figyelve kihúzta a dákót a torkából csak a makkot hagyta szájában, mely tovább lövellte a meleg spermát. A kezeit használva lefejte az utolsó cseppet is, majd vonakodva elengedte.

- Olyan jól szopsz, mint ahogyan főzöl. - dicsérte Ernő és kioltotta lámpát. Enzós Niki elvörösödve a férfihoz fordulva fogadkozott.

- A következő alkalommal az egészet a számba veszem! Magára vette pongyoláját és visszatért férjéhez hálát adva az Úrnak, hogy aznap nem kell a mocsokból kimosakodnia.

A következő nap hajnalban Ernő egy megrakott szekeret fogott be a lovak elé. Reggeli után Fez a városba indult, hogy megkössön valami üzletet. Magával vitte az iskolába tartó Calebet és Maryt, aki a városban akart vásárolni valamit. Ernő a házba ment még egy kis harapnivalóért mialatt Enzós Niki búcsút intett távozó családjának.

- Ennél még palacsintát? - kérdezte a visszatérő asszony

- Lekötelez asszonyom! - felelte Ernő ahogy a nő telerakta a tányérját. A férfi hátradőlt székében a reggeli befejeztével. Enzós Niki eltűnt a konyhából még mialatt a fekete ember evett.

- Oh Sir! A néger hátrafordulva a meztelenre vetkőzött Enzós Nikit látta. Arcán mosoly jelent meg ahogy a nappali bejáratánál a meztelenre vetkőzött asszonyon végignézett. A nő feltűzte a haját és az arcát is bepúderezte.

- A család most pár óráig távol lesz és a fenti ágyban mégiscsak kényelmesebb, akkor miért várnánk estig?

- Igaz, miért is kellene várnunk? - szólt Ernő és követte az asszonyt az emeletre.

Ahogy a férfi kinyújtózva lefeküdt, több mint a fél ágyat elfoglalta. A nő az ágy végét határoló deszka miatt nem tudott a férfi lábai közé térdelni, így az fekhely szélére ült és úgy próbálta szájába venni a fekete faszt.

- Ki fogod törni a nyakad Enzós Niki! - figyelmeztette Ernő.- Miért nem mászol rám?

- Arra ne számítson uram!

- Én fordítva gondoltam. - felelte Ernő és megragadta a nő lábát. Enzós Niki engedte a férfinek, hogy magára húzza. Kicsit zavarva érezte magát a kialakult helyzetben, ahogy letekintett a faszra miközben a néger mellét lovagolta meg, nem is szólva arról, hogy milyen szemérmetlen látványt nyújthatott a férfinek. Elfojtva szégyenérzetét nyalogatni kezdte a néger faszát azt tervezve, hogy ma az egészet a szájába veszi.

- Enzós Niki - szólította a férfi - azon gondolkodom, hogy miért meztelenül jöttél, hiszen tegnap sikerült mindent lenyelned. A nő abbahagyva a nyalást így felelt.

- Magam sem tudom, de igaza van, ezentúl felöltözve kell jönnöm. Semmi értelme sincs a szemérmetlenségnek. Enzós Niki ugyanakkor nem érzett semmi kedvet ahhoz, hogy ismét viselje kényelmetlen pongyoláját. Az illem miatt mégiscsak fel kellene öltöznie, hisz most is az egész pináját láthatja Ernő és már a combjain érzi a férfi leheletét. Enzós Niki ellazította száját és ajkait a fasz köré fonta. Már a \"fekete kígyó\" felét leszopta, amikor a néger hirtelen megszólalt.

- Ha ma sikerül az egészet leszopnod, akkor nagy jutalomban lesz részed! Enzós Niki kissé bólintott, majd újra a faszra vetette magát. Ma valahogy egyszerűbbnek tűnt az egész, mint tegnap és az első kilenc hüvelykkel tényleg könnyedén boldogult. Nagy elhatározottsággal tekintett a maradék 3 hüvelykre. Megemelte testét, lehunyta szemeit, felpúpozta hátát és végül lenyomta a fejét. Valami megcsiklandozta az orrát ezért kinyitotta szemeit. Örömmel vette észre, hogy sikerült megcsinálnia, orra már a szőrös herék közé ékelődött.

Végtelenül boldogan száját kiszabadítva kérdezte:

- Hol a jutalom? Borzongató kéj járta át testét, ahogy Ernő elkezdte a pináját nyalni.

- Hé! Mit csinál?

- Felfalom a pinádat! - szól a férfi miközben folytatta a nyalást - Szólj, ha nem élvezed!

- Ez csodálatos, de mi értelme?

- Hogy te is kielégülj.

- A nők ezt nem élvezhetik - felelte az asszony beleborzongva az érzésbe, ahogy a férfi nyelve a szeméremajkai között mozgott.

- Csak várj és majd meglátod szuka!

Enzós Niki nekifogott a szopásnak újra, de csak nehezen tudott a munkájára koncentrálni. A teste remegett, apró nyögések hagyták el száját és a fenekét Ernő csapkodó nyelve felé nyomta. Úgy érezte a férfi nyelve olyan hosszú, mint Fez farka és hasonlóan dolgozik pinájában. Egész teste életre kelt és valami kitörni készült benne, ekkor Ernő a csiklóját kezdte izgatni és ez furcsa új érzéssel töltötte el. Ahogy a fekete férfi játszott vele csiklójába vér tódult és növekedni kezdett. Szájából kihúzva a faszt nagyot sikított. Orgazmus járta át a testét és tudta, hogy ez volt a legnagyszerűbb dolog, amit valaha is érzett. Egy pillanatra megállt, hogy levegőhöz jusson és visszanyerje önuralmát. Köszönetképpen csókolgatni kezdte a faszt, majd hálásan folytatta a szopást biztosan tudva, hogy sohasem tud majd annyi élvezetet nyújtani a férfinek amennyit most kapott. Ernő továbbra is a pináját nyalta, de Enzós Niki már csak a szopásra koncentrált. A fasz éppen akkor kezdett duzzadni kezdett, amikor újabb orgazmus rázta meg testét. Sokkal erősebbnek és nagyobbnak érezte, mint az elsőt. A dákó mely fölött elveszítette uralmát ondó spriccelt arcára, amikor újabb kéjes sikoly hagyta el száját. Erőt véve magán szájához véve a pumpáló faszt elkapta a harmadik sperma sugarat.

Megnyugodva úgy érezte a kéj helyét valami másfajta erős érzelem veszi át, ami épp oly elszakíthatatlan érzelmi köteléket jelent Ernő felé, mint a családja iránt érett szeretet. A férfi szó nélkül a dolgára indult, miközben Enzós Niki a spermával borított arcát nézte a tükörben. Hálás volt Fez távollétéért, mert még ki kellett ebből a mocsokból mosakodnia. Elhatározta, hogy a legközelebbi találkájukra is meztelenül megy, hátha megint elveszíti az ömlő geci feletti kontrollt vagy Ernő megint kedvet kap egy kis punci evésre.

Azon az éjszaka Enzós Niki ismét kiosont a pajtába. A néger most is mint általában meztelenül feküdt az ágyon.

- Mit csinálsz itt asszony? Hiszen ma reggel már fizetettél. Enzós Niki maga sem tudta miért jött el ezért így felelt.

- Azt gondoltam kiérdemelt egy kis jutalmat- szólt kibújva hálóruhájából. A nő egy kicsit tartott tőle, hogy a férfit nem fogja érdekelni, vagy a faszt nem sikerül felállítania ezután a mesés reggel után. Kezeivel a melleit simogatta mellbimbóit ingerelve, majd egyik tenyerét hasán végigfuttatva lábai közé nyúlt. Remélte, hogy ez majd a négert felizgatja és valósággal beleborzongott, amikor meglátta a duzzadó péniszt.

- Akarod, hogy kinyaljam a pinádat? - kérdezte Ernő

- Igen uram!

A férfi a szénára terített pokrócára feküdt, majd Enzós Niki kis terpeszben az arca fölé térdelt.

Az asszony három kisebb orgazmust élt át, ahogy Ernő fel-le járatta pinájában a nyelvét; majd a nő térdelt az ágyon ülő fekete ember lábai közé. Amit tennie kellet most már egyáltalán nem zavarta inkább természetes, kellemes érzéssel töltötte el, hogy Ernő-nek örömet okozhat.

- Most mire gondolsz? - kérdezte a férfi a faszt bámuló Enzós Nikit.

- Azt találgatom, hogy milyen lehet egy ilyen fekete szörnyeteget a pinámban érezni.

- Ki akarod próbálni?

- Nem - szólt meglepődve tétovázásán. - Ez sohasem történhet meg!

- Soha?

- Soha!
?>
 

Józsua - csináld magad feleség kéréséreKülföldi körúton voltunk amikor is a vonaton aludtunk egy fülkében ketten a feleségemmel. Korábban már rájöttem,hogy a feleségem elöszeretettel lefekszik idegenekkel is, de akkor amikor felébredtem a hangokra azt láttam,hogy a feleségem meztelenül kefél az egyik férfi után a másikkal két órán keresztül baszták ismeretlenek közben a szájába is kamatyoltak.Mikor rászóltam csak röhögött és mondta,végre ez az igazi ahogyan kefélnek ezt nagyon szeretem.

Mivel a kupéba az álló férfiak sort alkottak és nem engedtek a nejemhez felültem és az ablakhoz húzódva kivettem a farkamat,majd elkezdtem huzigálni amitöl megduzzadt.Közben az egyik koma észrevette mit csinálok és kivette a farkát a nadrágjából és pár húzás után merev fasz állt elöttem. Szinte akaratlanul is megfogtam és a számhoz illesztettem,majd bekaptam. Teljesen ösztönszerüen csináltam és érdekes módon nem volt büdös a srác fasza, de elkezdett rángatózni, majd a torkomra élvezett.

Még gyerekkoromba szoptam idegen férfiak faszát és emlékeztem a dús geci finom ízére és természetesen lenyeltem az egészet és a srác faszát is tisztára nyaltam. Pár perc múlva egy másik koma tartotta a faszát a szám elött ami még vastagabb és hosszabb volt amit betolt a számba és éreztem ahogy csúszik le a torkomra. Sose gondoltam hogy ilyen finom dolog az amikor érzi az ember amikor egy férfi fasza csúszkál a torkába.

Ezért nem értettem meg,hogy amikor a feleségemet akartam rávenni és késöbb rendszeresen szoptattam a barátaim faszán,hogy miért tiltakozik. Mindig is örültem neki,ha többen is leszopatták a feleségemet majd mások meg jókat keféltek vele. Ez a fiatal srác olyan sokat adott,hogy alig bírtam lenyelni és ami kicsorgott az gy másik koma nyalta le a szám sarkából.Mire kiürült a fiú fasza megállt a vonat és leszállt az összes utas a kupéból.

A feleségem meztelenül volt a kupéban a kezében 300 márka volt és én is kaptam 200-at.Szerencsére a vasúti WC közel volt és így meztelenül kiment hogy megmosdjon. Miközben kiment meglátta üt a kalauz és szólt neki,hogy egy másik kupéba menjen be mire bement és ott volt egy zuhanyozó. Elmutogatta neki,hogy zuhanyozzon le, de elötte hátulról még megbaszta a feleségemet.Mikor kijött én felemelt újjal mutattam neki az örömömet.

Mikor megérkeztünk a végállomásra elökerült a feleségem is mert addig nem tudtam merre van. Kiderült, hogy a vonaton lévö három kalauz kefélte felváltva és minden kefélés után zuhanyozni vitték.

Mikor találtunk egy panziót és egy szobát meg akartam én is baszni a feleségemet, de az azt mondta csináld magadnak játssz a farkaddal és nyeld meg a saját gecidet. Mondtam neki nem azért vettelek feleségül,hogy mindenki mással keféljél és a gecijüket nyeljed hanem velem is dugjál szopjál. Erre mikor megint nemet mondott kivittem az erkélyre és meztelenre vetköztettem ,majd megbasztam és a kezébe adtam a farkamat rázza el mikor megtörtént bekapattam a farkamat vele és a szája tele lett a gecimmel.

Ekkor szájon csókoltam és persze megpróbálta a szájában lévö gecit áttolni a számba,de azt nem engedtem mindet. Teljesen m,ás íze volt a gecimnek ami a szájából jött át. Ettöl kezdve rendszeresen kiráztam és vele szívattam ki a gecimet, de csak mindig a felét ittam meg. Persze késöbb bevezettük,hogy akárki megbaszta a feleségemet mindig kinyaltam a pinájából mások gecijét, de volt úgy is,hogy kefélés közben már csorgott ki a seggére az idegen férfi gecije a feleségemböl és azt is igyekeztem lenyalni.

Ettöl kezdve rendszeresen baszták a feleségemet és lassan beletörödött,hogy ne válogasson hanem fogadja el a srácok faszát és ha szoptatják is mindig meztelenül mutogassa magát.

Sajnos most már nagyon nehezen sül el a farkam és a feleségem se akarja engedni,hogy kinyaljam a pinájából a mások gecijét, mert rájött az ízére és bár már nem lehet terhes ha lehet mindig leszopja a srácokat csak azért,hogy ne kelljen a számra ülnie,hogy kinyaljam a mások gecijét.

Pár napja végre sikerült egy olyan belevaló srácokat találni akik hajlandóak voltak mind a tizennyolcan megbaszni a feleségemet egymás után és a gecijüket a számba engedni.Mondtam neki máskor is szívesen látom öket,mer különösen nagy élvezet számomra ha megbasszák a feleségem a geciröl nem is beszélve.
 

Leszbi a családban – Anya és lánya szex

Az első leszbikus élményem 16 éves koromban esett meg velem. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy így fognak alakulni a dolgok. Pontosan ennél az esetnél veszettem el a szüzességemet is. De, hogy kivel? Azt máris megtudhatod, ha elolvasod a sztorimat.

anya-lanya-szex

Az egész Siófokon történt. (Azóta ez a kedvenc városom) Meleg nyár volt. A család – Apu, anyu, öcsi és én – lenn volt a nudi strandon és élveztük a napot, vizet meg jókat nézelődtünk. (Amióta eszemet tudom, mindígis nudi strandra játunk. Nyitott felfogásban lettünk nevelve.) Egyik nap aztán úgy délután egy fele Én megelégeltem a strandot és bejelentettem a családnak, hogy megyek vissza a szállodába hüssölni. A megdöbbent arcokat látni kellett volna. Végre nyaralhatunk együtt, itt a starnd, a balcsi és ere az a csajszi megy a szállodába hüssölni. Persze magyarázkodni azt kellett, de az érveim amikat kitaláltam olyan jól sikeredtek, hogy végül anyu is elindult velem vissza. Apuék persze, nem jöttek. Sőt kijelentették, hogy este 10 – nél előbb nem is jönnek fel. Felöltöztünk és rövid gyaloglás és liftezés után máris a hüvös szállodai szobában voltunk.
– Na végre egy kis hüvös! Már kezdett az agyam felforrni! – szólaltam meg.
– Na igen, de ez várható egy strandon.
– Na jó. Anya! Segíts behúzni a sötétítőket. Túl nagy itt a forróság. Legalább hüvös lesz.
– Rendben. – s azzal elkezdtük a sötétítőket behuzogatni.
A behuzogatás után elmentem a fürdőbe és lezuhanyoztam magam. Mivel nyitottan voltunk nevelve nem vettem fel semmit. Aztán anya is elment lezuhanyzott. Mire visszatért én meztelenül már elnyúltam az ágyon és pihiztem.
– Na mi van Te már henyélsz? – kérdezte.
– Igen. Gyere Te is, feküdj le! Lazíts! Most nem kell semmit csinálnod. Rád fér egy kis lazítás.
– Jövök, vigyázz! – nevetett, s azzal anya lefeküdt mellém.
Anyán sem volt semmi. Anya jól tartotta magát. Ő tipikusan az a nő volt, aki után az utcán megfordultak a férfiak. Barna haj, kerek mellek, feszes popsi, borotvált punci. Na nem mintha Én elmaradtam volna tőle. Én is örököltem tőle ezeket a tulajdonságokat. Már 16 évesen is nagyon jól néztem ki. Igaz nekem nem volt leborotválva a puncim.
De térjünk vissza a történethez.
Kinosan feszült csend uralkodott a levegőben. Éreztem, hogy anya valamit mondani akar.
– Na kivele! – szólaltam meg.
– Mivel?
– Ne tetesd magad! Tudom, hogy valamiről beszélgetni akarsz!
– Oké, oké. Nyertél. Tényleg beszélgetni akarok veled!
– Miről?
– Tulajdonképpen eljött az idő a felvilágosításra.
– Na neeee! Ugye Te nem akarsz a szexről beszélgetni velem?
– De igen! Az amit az iskolában tanultok az édeskevés.
– Anya! Kérlek!
– Nincs semmi kérlek! Most van idő a beszélgetésre és meg is ragadom. Ellenkezni hiábavaló!
– Na jó! Essünk túl rajta!
S azzal elkezdődött a beszélgetés. Nehezen, nyögvenyelősen indult, de aztán egész jól elbeszélgettünk. Nem mintha szükség lett volna rá, de anya tanácsaira érdemes volt mindíg legalább fél füllel odafigyelni. Így kiveséztünk mindent amit csak lehetett. Végül csak befejeződött. Egyszerre csend lett a szobában. Kínos csend. Aztán mintha csak egy vulkán tört volna ki, egyszerre kezdtünk el nevetni. Vagy öt percen keresztül nevettünk egyfolytában.
– Most nem menekülsz! – szólt diadalittasan anya és azzal elkezdett csiklandozni. Na persze engem sem kellett félteni és azonnal védekezni kezdtem, majd ellentámadásba lendültem. Ott birkóztunk anyuval teljesen meztelenen. Végül is hosszas birkózás után anyu nyert. Letepert, rámült és közben lefogta a kezem. Akkor kezdetem el gondolkodni az előző beszélgetés hatására a leszbikusokról. Kérdések merültek fel bennem. Két nő egymáshoz simul és szeretkezik? Hogyan, miként?
– Valami baj van? – kérdezte továbbra is rámülve és leszorítva.
– Á, csak eszembe jutott néhány kérdés a beszélgetésünkkel kapcsolatban.
– Na, mondd! Kivele! – továbbra sem engedve engem el.
– A leszbikusokról. Két nő egymáshoz simul és szeretkezik? Hogyan, miként? Jó ez? Tilos?
– Kiváncsi vagy a leszbikus dolgokra? Nos, a dolog nem igazán elfogadott a mai társadalomban, de nem szükségszerűen rossz. Mint ahogy a homoszexualitás és a biszexualitás sem.
– De anya! Egy sráccal csókolózni más! – vágtam közbe.
– Miért más? Talán próbáltad már lánnyal? – kérdezte.
– Nem. Így nincs is összehasonlítási alapom sem. Csak kiváncsi vagyok.
– Értem, szóval érdekel! Kíváncsi vagy? – s még mindíg nem engedvén el engem, közelebb hajolt az arcomhoz.
– Igen, kiváncsi vagyok! – feleltem.
– Akkor figyelj! – s azzal anyu puszilgatni kezdett. Elsőként a homlokom, arcom, majd pedig a füleimet kezdte el harapdálni finoman.
Megborzongtam. Ismeretlen erő kerített hatalmába. Jóleső melegség árasztott el. Tudtam, hogy amit anya csinál, az tilos, de mégsem tudtam neki ellenállni. Nagyon finoman csinálta amit csinált. (S a másik fele az igazságnak, hogy kiváncsiság teljesen befűtött.)
Anyu miután észrevette, hogy nem állok ellent neki, a füleimtől elkezdett araszolni a szám felé. Szépen lassan araszolt, majd miután elérte a számat megpuszilta azt. Aztán kidugta a nyelvét és nyalogatni kezdte a számat. Önkéntelenül is nyilt a szám és máris csókolózni kezdtünk. Éreztem, hogy anya nyelve a számba hatol és keresi a nyelvem. Én pedig jóleső érzéssel adtam a nyelvem a nyelvének. Közben anya elengedte a jobb kezem. Az így felszabaduló bal kezével elkezdett a csókolózás közben simogatni. Elsőként az arcom, nyakam, vállam míg el nem érte a mellem. Aztán elkezdte simogatni a mellemet is. Először csak körbe – körbe haladt, aztán egyre beljebb ment a mellbimbóm felé, míg el nem érte. Ekkor elkezdte finoman morzsolgatni. Pár pillanat múlva megint megrohant a melegség, ahogy csókolt és dörzsölgette a mellbimbóm. Annyira finom volt, hogy én is elkezdtem anya kemény mellét simogatni és a mellbimbóit morzsolgatni. Így csókolóztunk hosszú perceken át, míg egyszer csak szétvált az ajkunk.
– Na most már van összehasonlítási alapod! – jegyezte meg anya. – De ami itt most történt az soha – soha nem derülhet ki! Megértettük egymást?
– Anya! Lehetek őszinte! Csodás volt. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam. Te vagy a legjobb nő és anya a világon.
– Na erről többet ne essék szó! Azért meg kell hagyni, nagyon jól nézel ki! Sokan megirigyelhetik a tested a strandon! Na jó. Most gyorsan leborotválom magam! Segítesz?
– Aha! Mit hozzak? – kérdeztem.
– A fürdőből apád habját, egy törölközőt, a balzsamomat meg a zöldnyelű pengét. – szólt az utasítás.
Én pedig elrohantam be a fürdőbe és hoztam a kért dolgokat. Anya leterítette az ágy sarkára a törölközőt, majd ráült terpeszben. Kinyomtott a kezébe egy kis habot, majd elkezdte a punciját bekenni vele. Mikor már jó habos volt elővette a pengét és módszeresen elkezdte a punciját borotválni.
– Na, hogy tettszik a borotválás? – kérdezte anya.
– Nem félsz, hogy megvágod magad?
– Á. Pofon egyszerű az egész. Gyere ülj ide a lábamközé, megmutatom!
S azzal anya szétterpesztett lábai közé térdepeltem.
– Na itt a penge fogd meg! – parancsolta anya – Bal kezeddel feszítsd ki a puncimon a bőrt és a pengét pedig kezd el óvatosan húzd végig a bőrömön úgy, hogy a szőr alákerüljön.
Megfogtam a pengét, a bal kezemmel megfeszítettem anya punciján a bőrt és elkezdtem a borotválást.
– Megy ez neked!
– Ja, persze.
– Na akkor csináld is végig.
Én pedig csináltam tovább. Anya pedig élvezte, ahogy a puncija körül matatok. Rövid idő múlva el is készült a remekmű. Megborotváltam anyát! Ekkor anya elővette a balzsamját és bekente a punciját.
– Ez azért kell, nehogy begyulladjon a szőrtüsző. – magyarázta anya.
– Nem furcsa igy kopaszon?
– Dehogy is. Gyorsan hozzá lehet szokni. Meg aztán szerintem egészségesebb is igy. Nem próbálod meg?
Egy – kettőre visszanő ha nem érzed jól magad így.
– Hát nem is tudom. A bozontom szerintem jól néz ki. De a Te puncid is jól néz ki.
– Na mondom, hogy visszanő! Megcsináljam neked?
Rövig gondolkodás után rááltam a dologra.
– Úgy is visszanő ha nem lesz jó. Addig meg rejtegetem.
– Na akkor gyere ide és ülj le. Terpeszd szét a lábad.
S azzal leültem és úgy csináltam mindent ahogy anya mondta. Vett megint egy kis habot és bekente vele a puncimat. Már a kenegetésnél elkezdtem megint szaporábban venni a levegőt. Irtóra izgatott a dolog, hogy egy másik nő a puncimnál tevékenykedik. Aztán anya elővett egy másik vadi új pengét és pikk – pakk leborotvált. Aztán a törölközővel letörölte a felesleges habot. Irtó érdekes látvány volt a kopasz puncim.
– NA most egy kicsit várjunk a balzsammal, hogy levegőzzön a bőröd! Addig feküdj le az ágyra, én meg kipakolok!
S azzal én felfeküdtem az ágyra, miközben anya kipakolta a feleslegessé vált dolgokat. Csak a balzsam maradt benn. Aztán anya visszajött és mellém feküdt az ágyon felkönyökölve az oldalára.
– NA milyen érzés?
– Hát szokatlan. Kicsit ég a bőröm.
– Na akkor bekenem várj! – s már nyúlt is a flakon felé. Lecsavarta a kupakot és így szólt.
– Ez most egy kicsit hideg lesz! – s azzal ráöntött egy kicsi balzsamot a puncimra.
Irtó jó érzés volt. Beleremegtem az egészbe. Anya közben vissazcsavarta a kupakot, közelebb feküdt hozzám és a bal kezével elkezdte a puncimra csorgatott balzsamot elkenni rajta. Ismét megrohatnak az elsőként tapasztalt érzések. Pár pillanat múlva szaporán vettem ismét a levegőt. Anya ezt észervevén elkezdett ismét puszilgatni, majd egy másodperc múlva már vadul csókolóztunk megint miközben továbbra is a puncimon a balzsamot kenegette. Én pedig elkezdtem anya mellével foglalatoskodni. Simogattam, morzsolgattam a mellbimbóit. Aztán egyszer csak anya megszólalt:
– Várj egy csöppet. – s azzal lecsavarta a kupakot a balzsamról és ismét csorgatott a puncimra. De ezután már a sajátjára is tett, majd félrerakta az flakont. Vissza fordult és tovább csókolóztunk. Ő ismét puncimmal foglalatoskodott, én pedig a mellével. Aztán a csókolózás közben egyszer csak megfogta a kezem és a krémes puncijához tette.
– Kend el a krémet az enyémen is! – suttogta, majd visszatapasztotta száját a számra és tovább foglalatoskodott a puncimmal. Én pedig elkezdtem anya punciján a krémet bedörzsölni, miközben továbbra sem vált szét a szánk. Mindketten elkezdtünk egyre jobban kapkodni a levegőt, és ezzel egyidőben automatikusan puncinkat is mozgatni, hogy a másik keze minnél nagyobb örömet hozzon. Így aztán anya a csiklómat kezdete el izgatni. Én pedig egyre jobban belemelegedtem a játékba. Egy pillanat múlva anya abbahagyta az izgatásomat, megfogta a punciján foglalatoskodó kezem. Ökölbe szorította a kezem, majd a középső és mutató ujjamat kinyitotta és a puncijába dugta. Aztán mozgatni kezdte magában jelezve, hogy mit csináljak. Én pedig elkezdtem ki – be mozgatni az ujjaim anya puncijában. Pár pillanat múlva anya is hevesen kapkodta a levegőt, akárcsak Én.
Aztán anya egyszerre csak megfogta a kezem, betolta teljesen a két ujjam és sziszegve, többször is megrázkódva elévezett.
– NA várj csak. Mindjárt Te is megérezheted a csúcsot! – mondta és lassan elkezdte az ujját bedugni
a puncimba.
– De anya! Én még….. – szóltam halkan, de már addigra benn volt anya ujja a sikamlós puncimban.
De anya mintha nem is hallotta volna, elkezdte ki – be mozgatni az ujját bennem. Ismételten elöntött a forróság, majd néhány pillanat mulva Én is felszisszentem és megremegtem. Több hullámban tört rám az élvezés.
Anya kivette a kezét, majd felémhajolt és megcsókolt.
Később elkezdtünk beszélgetni arról, hogy anya vette el a szüzességem, amit végül is nem bántam meg.
Azóta amikor csak lehet kettesben leszbizünk. Később lebukott az öcsém előttem farokverés kellős közepén.