Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

ÁmenFolyatatódik a történet:)) Bent vannak a szobában az Anita meg a Petigeci,maolázni:)))) Várok kint a kiskonyhában,ittam a citromos szódát,hogy kijózanodjak. Erre csengetnek,basszameg mondom hazajött a Simonné,ez meg bent sutulja az Anitát,mit fog szólni,szaladnék oda hogy kopogtatok erre jön ki félmezetelnün azt mondja : Itt a simonné!!!! Mondom menj vissza öltözz fel Petigeci,meg az anitát takard le:))) Szaladok ki hát nem anyám volt,hanem a jezsuiták jöttek megtéríteni,pedig már a múltkor apám mikor be volt rúgva,a still fürészgéppel kergette el öket. Petigeci,nem a simonné jött,csak a jezsuiták!!! Erre szalad ki,félmeztelenül,de úgy nézett ki mint akit golyószóróval lelöttek,ki volt szívva a hasa,a nyaka,válla,hát mint egy sorozatgyilkos úgy nézett ki,csak forditva,mint akit sorozatba meggyilkoltak:)))))) Minegy,szald,azt mondja : várj,kimegyek beszélni akarok velük,hogy hol kell papnak tanulni!!! Mondom ez megörült tényleg,ennyit nem lehet inni:))) Ki is ment,ott beszélt velük vagy negyed órát,hát mondom ezek megtérítik mindjárt:)))) Néztem ki az ablakból mikor fognak kereszteket vetni,mondom ha a peti elmondja mi történt itt ,nemhogy papnak,még sátánistának se vennék fel :))) Anita is felkelt közbe,mondja hol a peti? kint gazsulájozik a jezsuitákkal,mondom ez meg van bolondulva:))) Bejött nagynehezen,mondom mivan? Azt mondja ez a hülye,elkérték a telefonszámát,majd hívják ha gyülés lesz:)))) Azt mondja,elmegy mert annyi rosszat csinált már,hogy meg kell változnia,de azért még ma piázzunk,mert lehet ök nem engedik:)))) Na jó,fröccsözünk,ez nagyon józan,hülyeségeket beszél:))) Odaült az ölébe az Anita,mondom te pap geci,nem lehet csajozni,milyen jezsuita vagy te?:)))) Láttam a fején,hogy gondolkodik,ezt észre lehet venni,mert csak ritkán fordul elö,akkor mikor az apjának kell hazudni valamit. Na iszunk tovább,erre azt mondja Simonka gyere beszéljünk,kimegyünk az udvarra,elkezdi mesélni milyen jó csaj az Ani,zsab zsab zsab,elmesélte mit csináltak,már el is felejtette hogy az elöbb még pap volt::))) Gyere Petigeci nézzük meg itt-e van még a taxisszopós. Hát ott volt,állt körülötte az egész szomszédság,szedték össze az árokból:)))) Ott volt a felesége is,az meg ordított,Lajos hogy nézel ki :))))))))) Na ezekután folytattuk tovább a borozást. Folytatás jövö héten:)
 

Lali - feleségem barátkozása a festövel festönövendékekkel való élményekVagy húsz évvel ezelött a feleségem az egyik elöadáson találkozott egy ismert festövel akivel kölcsönösen megkedvelték egymást. Lassan sokszor elment hozzá és figyelte ahogy festettek és akkor lepödött meg igazán amikor az egyik alkalommal egy fiatal festötársa levetközött,hogy aktképet fessenek róla. eddig mindig is azt hitte képzeletben festik a meztelen képeket, de nem gondolta,hogy le kell vetköznie. Sokszor ö is ült állt és feküdt modellnek,söt az egyik alakalommal az elmondása alapján ki is gombolták a blúzát félig kivették a mellét a melltartóból és úgy festették le. .Aztán elöfordult elmondta,hogy levették a blúzát és ö úgy feküdt ott,hogy a mellei szabadon voltak söt a bugyija is félig letolva szabadon hagyva a fenekét és a puncija egy részét, de a keze az a bugyijába volt.

Pár nap múlva csak késö este jött haza és mikor rákérdeztem hol van a melltartója és a bugyija elmondta,hogy levetköztették teljesen s festönövendékeknek és vázlatot csináltak róla, majd pár nap múlva megint le kell vetköznie amikor le is festik. Gondolom te nem tartasz igényt erre a festményre ugye. Gondoltam hogy nem,mert jött egy vásárló és már kifizette a festmény felét a mesternek. És nem voltál lámpalázas eleinte egy kicsit, de aztán amikor már mások is megnéztek már nem.

Késöbb már rendszeressé vált,hogy minden nap odament és levetközött,hogy lefesthessék és az egyik nap amikor arra mentem láttam hogy ketten fekszenek és a férfi hátulról benne van a feleségembe. Kérdeztem mindig dug a koma,nem van amikor mások is megdugnak és én mindig is élveztem ezeket a dugásokat.Mikor legközelebb elmentem a festö közölte most már nem ö festi a feleségemet mert egy mások mester is elhívta magához és ö örömmel ment mert ott mindig is meleg van és többet is fizet.Igaz nem mindig van egyedül az ágyban van amikor ketten is közreveszik.De hát tényleg csodálatos teste van és ö nagyon örült annak,hogy egyszerre másokkal is lehet közösen meztelen.

Két nap múlva került elö és látszott rajta,hogy legalább nyolcan vagy tízen megbaszták,mert nagyon össze volt marva.
 

A taxisszopós nyulaiMióta Petigeci elköltözött nem sok dolog történt. Ott szoktunk náluk találkozni,aztán
dumálunk,szürni nem szoktunk nagyon,mert ott ugatnak érte. Nem is nagyon történt semmi azóta. Egyszer apám hazajött részegen,aztán mondta,hogy átjárhat a Gyöngy fia(petigeci) mert itt legalább tudja mit csinálunk,meg ö is volt fiatal,és megcsinálta a csibészségeit ö is. Egyböl hívtam is fel,mondtam neki mi történt,a következö vonattal már jött is át:)))) Nem volt valami jó kedve,mert összeveszett az anitával, állítólag megcsalta,Petigeci meg úgy elverte mint szódási a lovát:))))) Átjött,volt már benne párpohárral,mondta késett a vonat,addig bement a kocsmába,bevetített pár barackot. Nem akartunk itthon szürni,mondom nehogy az elsö nap kibassza apám megint,így átmentünk a kocsmába. A pultos mikor meglátott minket együtt,már nyúlt a fejéhez,gyerekek ezt ne:))) Iszogattunk,egyszer csak jött át apám. Leült oda hozzánk,már nagyon be volt rúgva,elmondta vagy 20 szor hogy ö is volt fiatal,megcsinálta a csibészséget,de gyerekek,csak okosan:)))) Fogta,kikért egyszerre 3 felest fejenként be is vetítettük:))) Átmentünk haza,mondom szürjünk ott tovább,mostmár lehet,hozunk fel bort,az ingyen van. Iszogattunk,egyszer csak azt mondja Petigeci: Meg kéne nézni mi lehet a taxisszopós Lajosbácsival,már hónapok óta nem láttuk,mi lehet vele:))))
Mondom nézzük meg, de nem lesz most semmi akció, mert akkor megint nem jöhetsz:))))
Hátramentünk, nézünk befelé, sehol senki. Azt mondja Petigeci,nézd érik a cseresznye,be kéne mászni. Á,ne menjünk,pont ide,ez elkap akkor tényleg végünk van már. Mondom tudok máshol cseresznyét,oda be se kell mászni,nyitva van a hátsó kapu,de éjjel menjünk. Elindultunk,hogy addig még szürünk valamit,aztán láttuk hazafelé,a szomszéd Licike néniéknél is van cseresznye. Oda át is ugrottunk rögtön,mire a bolond vasutas hátraér a kertbe,még a fát isnkilopjuk a földböl. Jól bezabáltunk,meg vittünk is még haza,aztán szürtünk tovább. Mondja Petigeci,sütögetni kéne. Mondom menjünk,viszünk ki bort még,meg valami kaját. Csináltunk nyársat,megcsináltuk a tüzet,elkezdtünk sütni,de elégett a nyársbot,és az egész kaja beesett a tüzbe,na mondom most mi lesz,már éhes vagyok,otthon meg nincs semmi. Na Petigeci rögtön elkezdett gondolkodni:))))) Azt mondja : Kenyér van még,a taxisszopósnál láttam a múltkor a fészerbe vannak nyulak meg látott valami baromfiudvart is. Azt mondja nyulat lopjunk,azt csak fejbe kell baszni,lenyúzzuk,aztán mehet is a nyársra. Mondom jólvan,nézzünk el arra,úgyis késö van már,biztos alszanak. Odaértünk. Égett még a villany,fent voltak. Be kellett menjünk,így bátorítónak ittunk még egyet,aztán másztunk be. Elkúsztunk a fészerig,mondom ha kinéz az ablakon,akkor így nem látnak meg. Bementünk,világitottunk a gyújtóval olyan sötét volt,a villanyt meg nem mertük felkapcsolni. Azt mondja Petigeci,egyet vigyünk el,a többit meg kiengedjük,és akkor azt hiszi elszöktek,nem tudja majd,hogy elloptak egyet:)))) Ki is vett egyett,megfogta,nyakon is baszta valami fával,össze ne karmolja. Fogta ,és kinyitotta az összes ketrecet,kiszaladt vagy 20 nyúl:)))) Mondom futás,nyitva hagyta az ajtót is,szaladtak ki a nyulak az udvarra:)))) Erre ez a barom azt mondja figyeld: és lekapcsolta a villanyórát mint a múltkor:)))) Mondom kapcsold vissza te állat,mert kijön,meglátja , hogy mi történt, ez megint el fog indulni hozzánk. Azt mondja igazad van,visszakapcsolta az áramot és futottunk:)))) Mondom Petigeci,oltsuk el tüzet,mert ha kijön véletlen,lebukunk egyböl. Lehugyoztuk a tüzet,elmentünk haza. Lenyúztuk a nyulat gyorsan a pincébe,fent megcsináltuk krumplival,aztán hajnalig szürtünk:)))))))))
 

Kispöcs Kalandjai 2.-Ugyan édes! Tudom, hogy kívánsz engem. -Réka egyre intenzívebben kezdte simogatni a combomat, miközben dorombolt a fülembe.

-De te engem nem - feszengtem.

-Dehogynem! - dorombolta.

-Aha. Bottal se nyúlnék ahhoz a hájgéphez. Ismerős?

-Ugyan, nem úgy értettem.

Az igazság az, hogy valóban kívántam. Gyönyörű, vonzó lány. Sportos alkat, selymes, barna bőr, lenge, szőke haj és dús, gyümölcsös mellek. Ahogy ott ültünk az elhagyatott iskolateremben, éreztem, hogy a nadrágomban keményedik valami.

-Figyelj - duruzsolta Réka lágy hangon - nem bánod meg. Ígérem.

Egy ösztönöm azt súgta, hogy ez csak valami rossz tréfa, de a farkam kívánta Réka kezének selymes érintését. Mielőtt bármit tehettem volna, kigombolta a nadrágom, én pedig megfeledkezve magamról lehúztam azt. Réka ránézett a farkamra. Egy pillanatra mintha a szájszéle felfelé ívelt volna és megremegett. Vajon kinevet?

-De apró! Mármint...tyű ez nagyon szép!

Szólni akartam, de rámarkolt a péniszemre, így csak egy kéjes sóhajtás jött ki belőlem. Elkezdte verni, egyre gyorsabban.

-Ah Réka, kérlek! El fogok menni - nyögtem.

-Máris? - lepődött meg - dehát még csak..

Nem fejezhette be, mert vulkánként spriccelt a farkam, közben hatalmasakat nyögtem. Sokszor vertem ki Réka képeire és fantáziáltam is róla, de egyszer sem élveztem ekkorát. Ránéztem. Piros trikót viselt, sok teret hagyva gyönyörű dekoltázsának. Hirtelen átöleltem, magamhoz szorítottam, de eltolt magától.

-Nagyon jó volt kiverni neked, de most már mennem kell - magára erőltetett egy mosolyt és elviharzott.

Kikandikáltam utána az ajtón és azt láttam, hogy lepacsizik egy barátnőjével.

Visszamentem a terembe, leültem és láttam, hogy a farkam még mindig áll.

Megnyitottam a telómat és láttam, hogy Petra új képet töltött fel. Megnyitottam a képet és rámarkoltam a farkamra.
 

A végzet lotyóiAki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természetemet így fogad el és így szeret engem!
S, hogy mi történt azon a februári napon? Reggel megérkeztem az irodába. Szokatlan módon a főnököm és két kolleganőm is bent volt már! Nem volt sok munkánk, minden fontos ügyet elvégeztünk, így jobbára szórakozással és a kreativitásunk kamatoztatásával töltöttük az időt!

Reklám cég révén, rengeteg rendezvényen veszünk részt, sok szervezésében magam is közreműködtem. Kb. fél tíz felé megérkezett Kati is, aki felettébb mód jó kedvű volt. Csatlakozott hozzánk és jobbnál jobb ötleteit csak úgy zúdította ránk. Egy óra felé megéhezett a csapat így szokás szerint 2 ember elugrott kajáért! A mai nap Kati és én voltunk a sorosak. Beültünk a kocsiba és egy közeli étteremhez vettük az irányt. Míg odaértünk beszélgettünk. Sok mindenről szó esett, többek között a szex is szóba került. Elmesélte, hogy álmában egy nővel szeretkezett és elmondta, hogy mindig is érdekelte milyen lehet egy nővel együtt lenni. Majd a mondandója végén csak úgy megkérdezte tőlem, hogy volt-e hasonlóban részem.

Egy pillanatra megtántorodtam, mert furcsa kis pajkos csillogást véltem felfedezni gyönyörű szemeiben. – Igen, akkor ott először tűnt fel nekem, milyen gyönyörűek a szemei. – Mielőtt választ adhattam volna kipattant a kocsiból és az étterem felé vette az irányt. Hirtelen rengeteg gondolat szánkázott végig a fejemben. Vajon miért kérdezte? Szándéka volt vele? Mit akarhat, hisz férjnél van. Úgy gondoltam végére járok. Miután végeztünk a vásárlással, visszaindultunk. Mondtam neki, hogy szeretnék válaszolni a kérdésére, mire ő ezt mosollyal nyugtázta. Elmondtam neki, hogy voltak kisebb kalandjaim, és bizony, ha megfelelő lánnyal találkoznék, akkor én is kipróbálnám milyen a női test érintése.
Nagyon belemerültünk a témába és egyre jobban éreztem, hogy valamit elindít bennem Kati közelsége, és egyre jobban azon kaptam magam, hogy figyelem őt, de most valahogy másképp, áthatóbban, szinte levetkőztettem tekintettemmel. Ő ezt észrevette és csak mosolygott rám, s mivel visszaérkeztünk a céghez, megfogta a kezem és gyengéden kitessékelt az autóból!

A nap további részében képtelen voltam koncentrálni a munkára, egyre jobban a beszélgetésünkre gondoltam és tovább pörgettem az eseményeket, ábrándoztam. Kati is furcsán viselkedett, amikor csak összefutottunk valami megmagyarázhatatlan feszültség lett úrrá rajtunk. Ez az állapot egyre csak fokozódott a napok elteltével. Egyszer egy délután lekísértem az autójához, egy munka anyagáért, és akkor ott megtörtént az, ami napok óta járt a fejemben. Épp indulni készültem, amikor hirtelen megfogta kezem, szemembe nézett és lassan odahajolt hozzám, és gyengéden megérintette ajkaival a számat. Azt az érzést nem tudom szavakba foglalni, hirtelen összerezzentem, a hátamon végigfutott egy kellemes bizsergő érzés, a gyomrom összeszorult a szívem hevesen dobbant.

Megcsókolt. Egy mesés csók volt, mely nem maradt viszonzatlan részemről, lassan résznyire nyitottam ajkaim és becézgettem nyelvemmel szája apró kis rejtett zugait, ajkaim közé fogtam ajkait és hosszú forró csókban forrtam össze egy tüneménnyel. Hirtelen zajra lettünk figyelmesek, és el kellett szakadnunk egymástól. A szívem majd megszakadt, de el kellett indulnia és nekem is folytatnom kellett a munkámat. Másnap kicsit zavarban voltunk, mert nem igazán jutott időnk megbeszélni a történteket. Az elkövetkezendő napok, hetek lopott csókok, gyengéd ölelések, de leginkább vágyaink tisztázásáról szóltak. A sors, mely néha kifürkészhetetlen közbeszólt!

Egy nagyobb cég kampányán dolgoztunk, mikor a főnökünk 2 napos üzleti útra küldött minket. Ennek hallatára nagyon megörültem, mert tudtam, hogy ha most nem lesz az enyém, akkor talán sohasem.

Eljött az utazás napja. Nagyon feszült és ideges voltam, ami Katiról nem volt elmondható. A kocsiban az úton átlagos dolgokról beszélgettünk, nem került szóba a szex. Megérkeztünk a szállodába, amely egy mesés kis kastélyszálló volt fent a Bakonyban.
Az üzleti partnerekkel folytatott tárgyalások sikerrel zárultak, úgyhogy ennek örömére este vacsorázni mentünk, és egy üveg pezsgővel ünnepeltünk. A szállodai szobába érkezve mindketten nagyon jó hangulatban voltunk, sokat nevettünk és csak úgy dőlt belőlünk a hülyeség. Kati elment zuhanyozni, addig én kint az erkélyen merültem el gondolataimban. Hirtelen feleszméltem; ha behunyom szemem, fantáziámnak többé gátat már nem vethetek! Tudtam, ez az éjjel lesz az, amikor kedvesemet végre magamhoz ölelhetem, úgy ahogy azt már számtalanszor elképzeltem.

Amint kint álltam, egyszer csak egy csodás illatot éreztem. Kati állt mögöttem. Megfordultam és nem jutottam szóhoz, mélyen a szemébe néztem és azt hittem menten elveszek tekintetében. Nem kellett szólnom, csak lassan elé álltam és megfogtam kezét. Tenyere nedves volt, csuklóján éreztem szíve heves dobogását. Rá mosolyogtam. Ott állt előttem egy szál fürdőköpenyben, mely szorosan rásimult gyönyörű, törékeny alakjára, s melynek kivágása szabadon hagyta mellének egy részét.
„Ne félj” – suttogtam fülébe. Ujjaimmal cirógattam kezét. Szememmel szemébe néztem, pillantásom féltő és mély volt. Közelebb hajoltam hozzá és ajkammal lehelet finoman megérintettem kipirult orcáját, közben kezemmel haját cirógattam. Beleremegett. Magamhoz vontam és szorosan öleltem. Fülébe suttogtam gyengéd és becéző szavakat, és megkérdeztem tőle folytathatom-e. Ő rám mosolygott és azt felelte: - Váltsd valóra az álmom, kedvesem!

Örültem, hogy szabad utat kaptam, és nem is várakoztattam meg. Rámosolyogtam, majd gyengéden kezemmel végigsimítottam arcán és ujjaimmal beletúrtam hajába. Közelebb hajoltam hozzá és gyengéd csókokkal borítottam el arcát, szemét, orrát. Majd szomjazó ajkai hívó szavára menten ott teremtem, és hosszú forró és nedves csókkal kényeztettem egyetlen tündérem. Ajkammal lassan szétfeszítettem ajkait és nyelvemmel feltérképeztem szája minden rejtett zugát. Csókjaimat heves válaszcsókok követték. Kényeztettem, s ő szorosan hozzám bújt. Éreztem a testén végigfutó borzongást és szinte már hallottam szíve heves dobogását. Ajkammal tovább becézgettem arcát, puha és apró csókokkal leptem el szemét, homlokát, nyakát, és fülcimpájával játszadoztam.

Örült és szenvedélyes csókkal tüzeltem fel vágyát, és testemmel éreztem, hogy teste kész arra, hogy gyengéd és őrjítő felfedezést tehessek rajta. Lassan mögé álltam, csókok, cirógatások között levettem fürdőköpenyét, vállaira apró csókokat leheltem, kezemmel végig simítottam gerincén, melyet ajkammal követtem. Érzékien vállgödrébe hajtottam arcom és onnan csókolgattam nyakát. Kezemmel végig simítottam karjait, ujjaim derekát, csípőjét becézték.
Szorosan mögötte álltam, és féltőn öleltem. Kezem lassan felbátorodott, és melle felé vándorolt, gyengéd cirógatás közepette tüzelte fel vágyát, melynek „édes hozadéka” kecsesen meredt az ég felé. Hallani véltem mellei hívó szavát és nyomban ott teremtem.
Lágyan kezembe vettem keblét, mely nagyon érzékeny volt, és szeretgetésre várt. Csókoltam, cirógattam, nyelvemmel édesgettem, gyengéden harapdáltam, szívogattam. Mellei közé hajtottam fejem, Ő kezével hajamba túrt és édes sóhajok közepette kérlelt folytassam még.
„Folytatom édes, folytatom.”- sóhajtottam kéjtől ittasan. Átadta magát a vágynak és a szenvedélynek, és én tovább vezettem. Csókoltam, kezem és ujjaim cirógatása új területek felé haladt. Hasát csókoltam, nyelvem köldökével vívott édes csatákat. Gyakran néztem, s mikor rám pillantott, tekintetéből kiolvastam kívánságát, melyet nyomban teljesítettem.

Lassan végig simítottam lábát, popsiját. Apró csókokkal borítottam el mindenütt. Lefektettem az ágyra, és lábait gyengéden felhúztam. Ajkammal belső combját csókolgattam, és közben ujjaimmal térde hajlatát cirógattam. Halkan felnyögött, megkért folytassam gyorsabban, de én lassan tüzeltem vágyát. Nyelvemmel cirógattam ágyékát mely, lassan, mint az alvó vulkán kitörni készült! Oh, igen. Lassan lefejtem róla az utolsó apró ruhadarabod, mely vágyaink útjában állt. Csókoltam, nyelvemmel izgattam. Éreztem, amint a belőle áradó édes nedű elárassza teste érzékeny részeit, és mely könnyebb bejutást biztosított nyelvemnek rejtett barlangja felé. Mielőtt felfedeztem új tájait, rá néztem, szememben érzéki vágyam tükröződött, megcsókoltam. Ujjam lassan cirógatta, majd belé hatoltam. Előbb kézzel, majd nyelvemmel. Újra és újra, hol gyengéden, hol hevesen. Arca mindent elárult nekem. Kitapintottam a legérzékenyebb pontját, és enyhe nyomással jutattam el a gyönyör mézédes tetőfokára. Éreztem, amint közeledett a teljes beteljesüléshez, mielőtt elérte a mámor, megcsókoltam, és vele együtt osztoztam a gyönyörben. Szorosan magamhoz húztam, és vele együtt repültem a beteljesülés csúcsára.

Mikor elcsendesült minden és csak a sóhajunk szakította meg időszakosan a csendet, ott feküdt a karjaimban és én szeretettől könnyező szemmel néztem a szemébe. Hozzám hajolt, megcsókolt, majd fülembe súgta, most én ajándékozlak meg téged egyetlenem…