Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Jákób - Alvó feleségem kefélése idegeneknek adtam cserébePár évvel ezelött a húgom kórházba volt és én gondoztam a virágjait.Az egyik alkalommal amikor odamentem akkor jött ki az albérlö felesége a fürdöböl meztelenül,mert nem gondolta azt,hogy valaki más is lehet ott. Megrémült amikor meglátott és maga elö kapta a kezét. Mondtam neki ne zavartassa magát,hiszen olyan gyönyörü és nem gondoltam volna,hogy van itthon valaki.Nem vagyok kurva,hogy mindenki csodáljon engemet.A hágom nem mondta,hogy ilyen csinos az albérlö felesége. Ö egyszer látott így amikor ö jött ki meztelenül,de rögtön magára terített egy ruhát,mert nem szereti ha mást lát nöi meztelenségben. Mikor láttam megbékélt odamentem hozzá bemutatkoztam neki,majd megfogtam az arcát és szájon csókoltam. Erre mondta úgy tudja,hogy nös vagyok miért nem a feleségemet csókolom. Mondtam neki igazán rávehetné a férjét,hogy megbassza a feleségemet amikor alszik. Majd megbeszélem vele és megfogta a farkamat amit rövid idön belül a puncijába dugtam.

Hatalmasat keféltünk és mondta nemsokára jön az egyik szembe lakó szomszéd,hogy megkeféljen,mert néha megbeszélik,hogy ilyenkor ha átjön mindig megkefélhet,mert az egyik este amikor már itt laktunk elkapott és lehúzta a bugyimat és megkefélt. nagyon jól esett bár nem volt ilyen hosszú farka mint nekem. Ahogy beszélgettünk csengettek én elbújtam ö meg beengedte a faszit. Már javában dugtak amikor én is bementem hozzájuk és hátulról a csaj seggébe dugtam a farkamat amikor egy nagyot sóhajtozott és megköszönte,hogy végre seggbe baszta valaki. Mondta mindig is szerette ha seggbe basszák és a férje volt az aki a harmadik szeretöje volt aki elvette a szüzességét.

Persze a férfi is észrevett és amikor ki akart ugrani alólunk mondtam neki nyugodtan maradjon biztosan elférek még abban a lyukban is.A következö pillanatban már be is toltam a farkamat a csaj puncijába amit szívesen vett és mondta ez a másik dolog amit igazán szeretek,mert az elözö élettársam mindig a testvérével közösen szeretett baszni,mert olyankor élvezte igazán a szexet,mert nem volt olyan tág a pinám. Nemsokára mindketten elélveztünk,és én nem bele,hanem a seggébe akartam elélvezni, de a csaj kérte a szájába menjek el. Élvezettel szívta ki a farkamból a nedüt miután már a másik srácot leszopta. Másnap amikor megint felmentem ugyanabban az idöben a férje is ott volt és a barátjával kefélték a feleségét. Nevetve mondta,hogy elmondta a feleségem,hogy meg kéne baszni a maga feleségét is. Persze, de van egy kérésem.estére kéne úgy kilenc tíz óra tájban jönnie mert addigra elalszik és az lenne a kérésem alvás közben kéne megbaszni. Jó és felkelve adott egy kis tablettát és mondta nekem ezt tegyem be egy deci borba és itassam meg vele, Ez azért is jó mert nem ébred fel és akár hat órán keresztül is bárki meg tudja baszni és szoptatni. Ha ez igaz akkor a farok tartalmát le kéne vele nyeletni,mert az jó móka lenne. Megbeszéltük,hogy másnap este ott lesz és viszi még két barátját is és ,hogy én se maradjak ki a jóból jöjjek bármikor ha itthon van segít levetköztetni a feleségét és elmegy,hogy tudjak vele baszni nyugodtan. Köszöni,hogy megdugtam a seggét tegnap és máma már én is bejutottam a seggébe és oda is engedtem a zacskó tartalmát, söt mindkét barátom is keféli most már a seggét a nejemnek.

Másnap este eljöttek és nekem roppant tetszett ahogy megszoptatták és többször is megbaszták a feleségemet,majd megitatták vele a gecijüket. Én közben seggbe basztam az asszonyomat és azt hittem felébred közben mert ez fájdalmas lehetett naki, de nem történt ilyesmi,nekem meg nagyon is jól esett és ajánlottam a srácoknak is, de azok közölték majd egy másik alkalommal. Közben megint jött a hétvége és az albérleti srác összejött a nejemmel akit elvitt az erdöbe és ott két barátjával megkeféltek,majd közölték ezentúl akkor is fel fognak jönni, ha esetleg ott lesz a férjed,mart legfeljebb azt is megbasszuk. Szombat reggel amikor elmentem az albérleti asszonykához az közölte,hogy az elöbb ment el a feleségem akit az erdei kefélés után felhozott a férje és összehozott két barátja három fiával akinek az elmúlt héten volt a 18 éves szülinapjuk és a feleségedet adta nekik oda ajándékba akik jóformán alig szálltak le róla egész éjszaka. Mondta,hogy most hazamegy lefeküdni mert nagyon fáradt és a férjem elkísérte,hogy még ott is megbasszák vagy ketten.

Közben engem valószínüleg felcsinált az a néger akivel az elmúlt hétvégén vasárnap délig reggeltöl keféltem,mert nem jött meg a vérzésem és mivel négerrel keféltem aki úgy megkefélt,hogy berepedt a pinám be kell mennem megint a klinikára vizsgálatra. addig míg nem kapok eredményt,hogy a négertöl nem kaptam semmit nem fekszem le senkivel.
 

Postás EditNa ezt már tényleg nem kellett volna. Tegnap Edit azt mondta (nem nekem persze), hogy zavarja, amiért én úgy érzem, hogy bunkó velem. És hát lássuk be tényleg zavart. Vele kapcsolatban mindenre százszor olyan érzékeny vagyok, mint másokkal szemben. Ez nem jó, tudom én is. Próbáltam tenni ez ellen, nem venni magamra a fasságait, hiszen tudom, hogy nem gondolja őket komolyan. De mégse megy. Azt hiszem még mindig szeretem, és tudom nem kéne, de ez van, nem tudok tenni ellene. És tegnap megint olyan szépeket mondott, de megint nem tartotta be őket, ahogy máskor se. És nekem megint eldurrant az agyam, megint magamra vettem a hülyeségeit. Felálltam és eljöttem a Milánékkal, ő meg ott maradt enyelegni a Csabikával. Mikor elindultunk a buszhoz még úgy terveztem visszamegyek tesómékhoz OW-be, de aztán a buszon meggondoltam magam.

Hazajöttem és az önsajnálat legalsó bugyraiba szálltam alá. Átrágtam magam megint az egész szitun, mérlegeltem és rájöttem megint arra amire már oly sokszor: nem tudom mit akarok. Nem tudom mi lenne nekem a jó, csak azt érzem, hogy ez ami most van, nem jó. Aztán magam se tudom miért, de úgy döntöttem felhívom az Editet, hogy találkozzunk valahol még ma. Ez meglepő, nem szoktam ilyen \"elszánt lenni\". Magam se tudtam mit akarok, mit fogok mondani neki, mi lesz. De mégis felhívtam. Megbeszéltük, hogy uccsó busszal bemegyek városba és a házuk előtti óvodánál találkozunk. Már a buszon majd kiugrott a szívem olyan izgatott voltam. Természetesen mikor oda értem ő nem volt sehol, úgyhogy megcsörgettem és kb. 2 perc múlva lejött. Nem szóltunk egy szót se, csak elindultunk az ovi kerítése mellet be a sötétbe.

Egyszer csak megállt, szembefordult velem és mélyen a szemembe nézett. Nem tudom mennyi ideig állhattunk így egymást nézve. Csak arra emlékszem, hogy minden bátorságomat összeszedve megcsókoltam. De ő persze nem viszonozta, hanem kicsit ellökött magától. Valamit mondani akart (gondolom, hogy ezt nem csinálhatja meg a Csabával..), de hirtelen megragadtam a két karját, magamhoz húztam és vadul ismét megcsókoltam, így nem tudott mondani semmit. Kicsit meglepődött, de már nem ellenkezett. Legalábbis nem lökköt el magától megint. Mikor a szánk szét vált ismét egymás szemébe néztünk. Már nyitotta a száját, hogy mondjon valamit, de én betapasztottam a kezemmel és elkezdtem a nyakát csókolgatni. Éreztem, ahogy kezdi a vér elönteni az agyamat és már nem tudom mit csinálok. De akkor nem érdekelt semmi. Elkezdtem harapdálni a nyakát, mint osztálykiránduláson.

Először csak finoman, majd egyre vadabbul. Néha halkan felsikongatott, de tudtam nem azért mert fáj neki. Egyre lejjebb tértem a nyakáról. Felhúztam a felsőjét és a melltartón keresztül csókolgattam, nyalogattam kicsiny ám annál formásabb melleit. A kezemmel még mindig befogtam a száját, így csak artikulálatlanul tudott mondani valamit (gondolom azt hogy: elég...) Éreztem, nem akarja folytatni. Én azonban akartam. Nem volt megállás. Innentől teljesen elvesztettem az irányítást, felszínre törtek elfojtott vágyaim és az agyam többé nem tudott uralkodni a testem fölött. Lelöktem a fűbe és mielőtt kiáltani vagy bármi mást tenni tudott volna ismét befogtam a száját. Egész testemmel ránehezedtem, mozdulni se tudott. Ekkor vettem észre, hogy legördül az első könnycsepp az arcán és egész testében reszket. Én azonban továbbra se álltam le. Szabályosan letéptem róla a felsőt és a melltartót, és elkezdtem a melleivel játszani.

Nyalogattam, csókolgattam őket, szabad kezemmel a mellbimbóját csavargattam. Majd nyelvemmel elindultam lefelé. Oldalt a hasát finoman puszilgattam, mert tudtam, hogy azt szereti. Majd egyik kezemmel - abbahagyva mellei masszírozását - kigomboltam a nadrágját és ügyetlenül el kezdtem leráncigálni róla. Nyuszis tanga volt rajta. Orromat mélyen belenyomtam a lába közé, és a tangán keresztül szívtam be puncija édes illatát. Úgy tűnt már abszolút nem próbál ellenkezni. Tudtam, hogy rettenetesen fél, de testileg valahol élvezte ezt az egészet, még ha lelkileg nem is. Óvatosan elhúztam a kezem a szájáról, vártam mi történik. Nem történt semmi. Nem sikított, nem kezdett el segítségért kiabálni, nem próbált meg elfutni. Csak nézett rám azokkal a gyönyörű szemeivel és egy szót se szólt. Egy percre rádöbbentem mit is csinálok, de aztán ránéztem gyönyörű testére és megint elvesztettem a fejem. Letéptem róla a tangát és kigomboltam a nadrágom. Szerszámom ekkor már igencsak ágaskodott és már pusztán az roppant kellemes érzés volt, hogy kiszabadult a szorító nyomásból.

Hirtelen átfutott az agyamon, hogy nincs nálam óvszer és nem tudom Edit szed-e fogamzásgátlót. De nem érdekelt. Odahelyeztem a farkamat a puncijához és egy hirtelen lökéssel teljesen beléhatoltam. Fantasztikus érzés volt behatolni a szűk kis lyukába. Ő nagyon halkan felnyögött, de az arca olyan volt, mint egy halotté. Nem így akartam ezt az egészet. Nőt még soha nem szerettem ennyire és azt akartam, ő is élvezze, ez azonban olyan volt mintha egy élettelen tárggyal szeretkeztem volna. Nem is szeretkezés volt, inkább közösülés. Szeretkezésnél érzelmek is vannak, itt azonban nem voltak. Fogalmam sincs mennyi ideig tartott az egész. Mint egy gép én is csak ösztönösen mozogtam rajta le-föl. Mikor beleélveztem, elsírta magát. Hangtalanul, az arca se árult el semmilyen érzelmet. Csak csorogtak le a könnyek az arcán. Egy darabig csak feküdtem rajta, figyeltem a lélegzetét. Majd dülöngélve felálltam, felhúztam a sliccem. Ránéztem. Ott feküdt anyaszült meztelenül és nézett rám a hatalmas szemeivel.

Ekkor kitisztult a fejem, rájöttem mit is tettem... Egészen hazáig rohantam. Most itt ülök a gép előtt, leírom mi is történt, de nem akarom elhinni...
 

Közös italozáa párokkal Az övegforgatásMég nászúton voltunk egy Mátrai üdülöbe amikor az egyik hétvégén rájöttük,hogy csak öt pár maradt az üdülöbe és mindegyik nászúton van. Már korábban összejöttünk egy közeli dombtetön amikor megleptük egymást akaratlanul,mert mind a négy pár meztelenkedve sétálgatott. tetszettünk egymásnak és amikor az asszonyaink is összefutottak majd elkezdték nyalni egymást bevonták a férjeiket is ebe a jó kis mulatságba.Közben az egyik pár aki ismerte az ötödik pár egyik tagját beszervezte,hogy jöjjenek el egy közös nudista bulira és hozzanak magukkal piát ,legalább négy vagy öt félét és csináljunk egy közös napot egymással. Kiderült ez a pár már évek óta az ismerös párral már többször voltak közös nevezön és ismerték egymás felségeinek és a férjeknek a gondolatmenetét is és mikor szóltak nekik rögtön ráálltak. Nagy buli lett belöle.Igaz nem gondolták,hogy mások is betársulhatnak ebbe a körbe, de hiszen mindig ez volt a legíntenzív dolog a különálló bevezetése. Mikor a társaság már összejött az egyik már ismerös asszony levetközött mezetelenre és odament a másik párhoz és kivette a férjének a farkát majd játszani kezdett vele. persze az asszonyok rögtön szemet kaptak és mindegyik lesegítette egymásról a ruháikat és közben az egymás férjének a farkát kezdték szopni. Mikor már kölcsönösen kefélt mindenki a másikkal is és nem szégyellve senki magát a másik elött az egyik pásztorhoz odament két asszony,hogy adjon nekik egy kis szalonnát sütni valót és a hála az volt,hogy a pásztor megdughatta azt az asszonyt akit kiválasztott. Lassan minden asszony kefélt vele söt némelyik a kutyáját is kipróbálta annyira belejött a kefélésbe.

Másnap reggel kiderült,hogy mind az öt pár másik asszonnyal kefélt az éjszaka folyamán és reggel mindenki meztelenül mászkált az üdülöbe és csak egy szál vékony otthonkába mentek el vásárolni és férfit fogni maguknak aznapra és éjszakára. estére lementek a férjeik kíséretében egy diszkóba ahol mindegyik asszonyt idegenek baszták meg és mindenki kiélvezhette ahogy láthatták,hogy a feleségeikböl mekkora kurvát csináltak az ott megjelenö férfiak. Ettöl az éjszakától kezdve bárki bármikor bármelyik asszonnyal akkor kefélhetett amikor akart és közös kurvává léptek elö.Ezek az asszonyok közül volt két csaj akit a nászéjszaka tett asszonnyá és ezek jóformán a falusi legényeket is bevonták a keféléseikbe, Többet basztak mint azok az asszonyok akik már évek óta csalták a férjeiket és akiket már többször elvittek mások is baszni. Mire innét hazamentek az asszonyoknak mindegyiknek nem volt ször a testén csak a haj volt a fejükön .
 

Apám rokonaiMikor az apám megtudta,hogy gyereket csináltam a feleségemnek vett egy lakást nekünk.Ekkor a sógornője megbeszélte vele,hogy a fia jöhessen lakni a kis szobába ,mert ők 160 km-re laktak és a srác itt tanult. Akkor még nem gondoltam és csak egy véletlen folytán tudtam meg,hogy a Petkó anyjával találták ki,hogy nyugodtan be tudja cserkészni a feleségemet és őt legyen a Petkó kurvája,hiszen nagyon tisztán él.Én ugyan nem akartam ebbe belemenni, de végül is a szüleim lebeszélték és meg kellett alkudnom. Pár nap múlva egy beszélgetést kihallgatva tudtam meg az igazat. A Petkó anyja és a fia az ágyban kefélés közben megbeszélték. Majd amikor anyám közölte,hogy a menye nem kurva közölték vele majd lesz és ha a fia felcsinálja a srác apja kikaparja a kurváját.

Sajnos nem egyszer történt meg a kaparás,hiszen naponta volt,hogy kétszer háromszor megbaszta. Többet kefélt vele mint velem.Úgy jöttem rá,hogy amikor a nejem fürdött és bementem hozzá és a kád szélén ült szét tárt combokkal és a Petkó a faszát a feleségem pinájába dugva kefélte. Mikor megláttak mondták menjek ki,ne zavarjam őket.Mike megkérdeztem mióta tart ez.Erre a nejem közölte már több mint egy éve rendszeresen kefél Petkó és én majdnem mindig kiszopom a gecijét is. Mondtam is tehát ezért költözött ide Petkó,hogy legyen egy házi kurvája. Na és így legalább nekem nem kell a hétvégeken a várost járnom,hogy legyen akik megbasszanak.

Pár nap múlva jött egy vízszerelő és a kádat kicserélte egy akkorára ,hogy mindhárman elfértünk benne,majd amikor már lehetett használni ki is próbáltuk.Volt egy alkalom amikor a Petkó anyja eljött meglátogatni a fiát és két napig ott volt. Este bement a nejem fürödni,majd Petkó és az anyja is. Mikor én is bementem akkor láttam,hogy a feleségem fekszik a vízben a Petkó keféli a pináját és az anyja rajtaült a nejem száján aki nyalta szívta a nagy lucskos pináját,és csókolózik a fiával nyelvesen. Teljesen ledöbbentem,majd behívott a Petkó anyja és bekapta a faszomat lehúzta a faszfejéről a bőrt és addig szopta felváltva a fiával amíg elélveztem,majd a nejem is betársult a gecinyelésbe.

Ettől kezdve a lakásba sose hordott ruhát se a feleségem se a Petkó anyja és rajtunk is csak egy nyitott gatya volt,hogy könnyebben ki tudjon bújni a farkunk a gatyából ha valamelyik asszony baszni akart. Mindig élveztem ahogy lengtek a melleik amikor főztek és kavargatták a kaját vagy valami olyat csináltak,hogy lengett a mellük. Ha csengettek mindig a nejemet küldtem ki aki eleinte nem akart mutatkozni meztelenül senki előtt.

Mikor a postás a kérésemre megbaszta a feleségemet örömmel megdugta a Petkó anyját is. A lakásban az ablak függönyeit mindig elhúztuk,hogy a szomszédok is jobban belássanak. Volt a szembeni lakóházban egy japán diák aki az egyik alkalommal becsengetett és én mentem ki,mert éppen a postással kefélt a feleségem és meglepődve kérdezte nem lehetne e beszállni egy közös kefélésbe. Mondta neki milyen farkad van kicsi mit a többi japának mire elővette a dorongját és megmutatta .Még nekem is tetszett,majd a kezembe adta és alig bírtam átfogni és pár perc múlva a nejem már vinnyogott is ahogy kefélte a nagy pináját.

Ettől kezdve rendszeresen átjött hozzánk és már a Petkó anyját is dugta akinek a pinája alig tudta a felét befogadni a faszának,míg a bejem egyből elnyelte.persze a japán becserkészte a szomszéd ház többi férjét is én meg rákaptam az asszonyaikra, de voltak olyanok aki fel voltak háborodva,ha meglátták,hogy én meg a nejüket kefélem. Volt olyan amikor felcsinálta valaki a nejemet és utána egy hónapig mindenki beleélvezhette a gecijét a nejem nagy pinájába,majd a Petkó apja kikaparta és utána három hónapig pihenő volt.

Néha elgondolkodtam azon,hogy már az ismeretségünk elején tudnom kellett volna,hogy a későbbi nejem mekkora kurva lesz hiszen amikor megismertem naponta kétszer háromszor dugták más férfiak is.De mindig nagyon tetszett,hogyha rájött séta közben a kefélési inger,hogy mások is betársultak.Különösen amikor a nagyvárosban a külföldi fotósok pénzt adtak ha megmutatja a melleit és utána bekapja a srác faszát,majd elmegy lakásra és ott megbasszák.

Volt olyan nap,hogy hatszor kellett különböző srácokkal kefélni és akiknek hatalmas farkuk is volt.De a pénz is jó volt amit kapott a dugásért és a filmezésért. Persze nem egyszer megdugták a seggét is amiért megint külön kapott pénzt.Az egyik ilyen alkalommal rávették,hogy keféljen egy kutyával ami nagyon tetszett neki,majd ugyanezek a srácok elvitték egy lovardába ahol három póniló csődörrel is dugott.Persze közben filmezték és a póniló fasza 36 cm volt közben valamelyik fotós farkát is szopta és nyelte a gecijét.
 

Alkalmi szexSehol senki körülöttem, csak a felszolgáló hölgy manikűrözgeti magát a pult mögött. Hétfőn, kora délután ki is járna erre, késő őszi napon? Messziről hallom, jön valami vonat, hmm, ez még nem lehet az enyém, de azért kihörpintem a narancslé utolsó cseppjeit, hátha mégis. Persze hogy nem! Ez onnan jött, ahová én megyek.

Tovább gyönyörködnék az őszi színekben, de cipőkopogást hallok. Nem nézek fel, nem kell. Érzem, hogy felém tart, érzem, hogy csakis férfi lehet, mert túl határozottak léptei. Csak a szemem sarkából figyelem, tudván, hogy a napernyő árnyéka, most bújtató barátom. Ahhh, csak egy dzsigoló állapítom meg magamban. Nem érdekelnek, rászállhat a szöszire a pult mögött, én már itt sem leszek 10 perc múlva. Pedig most éppen kapható lennék egy kis szerelemre. Léptei üteme is arra utal, majd elsétál mellettem, de egy homályos hang megelőzi az utolsó koppanást.
- Leülhetek?
Kérdi a hang. De milyen hang? Az a hang! Bársonyos, rekedtes, homályos. Miért pont ide, gondolom, ráncolom szemöldököm, és még a szemedbe is nézek, mielőtt visszakérdezem, ”miért pont ide\"?

Nem így történt. A szemeit kerestem, de nem találtam. A roppant mély gödrökből csak az ici-pici rés utalt arra, hogy ember néz rám, valami fekete csillogás, hogy szemei is léteznek. Nagy orrú, álla megnyúlva, a bajusz szinte groteszkül pödörve a mosolygós ajkak felett. Hang nem jött ki a torkomon. A kisasszonynak még egyet, és nekem is ugyanazt, ha lennél oly kedves? Susogta a szöszinek. Ugye nem sietsz! Fordult hozzám. Egy óra múlva jön a következő vonat és én is, azzal mennék vissza Pestre. Csak jöttem leellenőrizni a bungalót. Addig sétálhatnánk egyet, somolygott a bajusza alatt. Rendben, mosolyogtam vissza. És rögtön el is csodálkoztam saját válaszomon. Felnevetett azon az erőtlen hangon és én is kacagtam egyet, inkább csak, mert furcsa figurának tartottam. De valahogy már meg is bocsátottam a külsőségeket, mert sokkal több áradt belőle. A pénzt már nyújtotta is, ahogy a narancslé az asztalhoz ért, jelezve, gyorsabban, a hangosbemondó elnyomta szavait, de a keze beszélt most.

Már a síneket elhagytuk, beszélgettünk, nevettünk, s néha a szeme fehérje is ki-kivillant abból a fekete csillogásból. Lassan lépdeltünk egymás mellett, a levelek vékony takaróján utat vágva s egy kis csend támadt.
Hogy megtörjem, \"Szép az ősz, mondottam, én szeretem...
Nekem Te szebb vagy, jött a válasz azonnal. A tavaszt idézed, még illatoddal is.
Egész közel hajolt a fülemhez, és mélyet szippantott a hajamból. Túl jó volt az érzés, átadtam magam a hullámoknak, s egyszerre karoltuk át egymást. Az első csók a nyakamra hullott, hosszan szenvedélyesen, a fejemet felemeltem, hogy érezze, mind az övé lehet. Karjaink lassan mozdultak, száj a szájhoz forrott. Óvatosan engedett ki ebből a lebegő állapotból, s szemem kinyitva csak a mosolyát láttam, a dús bajusz alatt, ahogy a következő csók közeledett homlokomra. Éreztem innen nincs visszaút, sőt reméltem is. Akartam, hogy újra csókoljon.
Mikor érünk oda? Kérdeztem a séta közben, s amint hosszú ujjai egyre inkább belemélyültek a derekamba, válaszolta, most. Nevettünk. A szívem kalapált, ahogy az ajtó csukódott, és életemben először úgy döntöttem, nő létemre, most én kezdeményezek, még nem késő, miért ne!

Mutatóujjam bedugtam farzsebébe, és magamhoz húztam Őt, a hegyesorrú csizma sarkán megpördítve. Nagyon kívántam, hogy érintsen, öleljen, csókolja nyakam, szám, ahol csak akar, vigyen az ágy felé. Egy kisebb örökkévalóság, csókok simítások, tapogatás után, el is tántorogtunk a hálószobáig, s a vágytól égve, vetkőztettük egymást. Ugrottam volna az ágyra, de visszahúzott és nevetett. Azt nem tenném, mert összedől. Megráztam a fakeretet, nyikorogva imbolygott. Csak szemöldökömet húztam fel csalódottságomban. Egy lepedőt húzott elő a szekrényből, majd a dunyha az ágyról, és egy újabb lepedő követte, mind a padlószőnyegre. Már egymás mellett feküdtünk, simogatott és én is őt. Éppen a fülével voltam elfoglalva, mutatóujjamat vezettem a hajlatokon, mikor bátorság öntött el, s mondtam, furcsa hangod van. Hát igen, felelte, az istenek néha fukarkodnak, néha bőkezűbbek. Nem panaszkodom, mosolyogta. Eltelt egy pillanat, mire leesett a tantusz, nevettünk. Erre gondolsz itt a nadrágban? Simogattam meg, majd kissé kitapogatva mekkora is? A huuhh zsuzsogas, ami szakadt fel mellkasából állított meg. Hanyatt nyomva félig ráfeküdve tudattam, mondanivalóm van.

Még nem sok férfival volt dolgom az életben, Te leszel a harmadik, HA! Lehet, hogy Őfensége túlméretes? Nem kell aggódni, majd addig kopogtatok, míg be nem engedsz, és kuncogtunk. Fél óra, vagy több is eltelt, enyelegtünk, csókok simogatások, a bugyimon keresztül is majdnem eljutott a csiklómig, élveztem és elélveztem, többször is. De nem húzta le rólam a rózsaszín selymet, csak kikerülve, ujja újra masszírozta, nyomkodta, kergette apró kéjpeckemet, sokkal jobb volt, mint amikor magamnak tesz Játszott! Mikor érezte lihegésemből, izmaim merevedéséből, hogy a csúcshoz közeledek, lelassult, szinte megállt. Majd újból fel a csúcsig és le, és fel. Ott már nem engedtem. Kezemet kezére, követeltem a befejezést. Ohhh, bizseregtem, csókokkal halmozott, több volt, mint csak tiszta élvezet. Majd csak egy ölelésre vágytam, lábammal is átkarolva pihegtünk, lihegtünk mindketten.
Te is? Kérdeztem.--Nevetett. Ez nem tetszett, majdhogynem haragudtam rá. Csak tudni akartam, hogy te is elmentél-e?

Most megyek, hozok egy kis vizet, viccelődött már megint. Nagy kancsó vízzel, pohárral, vízcseppekkel a bajszán tért vissza. A hűs víz elvitte apró mérgemet, és kezdtük elölről, csak talán lassabban. Én még mindig melltartóban, nedves bugyiban, ami kezdett kényelmetlenné válni a hűvössége miatt is, ő még mindig a farmer nadrágban. Nem veszed le? Kérdeztem. Kordában kell tartani azt a csikót, mondta, és hangosan nevettünk. Lehúztam a bugyimat, és elhajítottam, nem tudom melyik irányba. Ezt mar Ő sem bírta sokáig. Különös, halk hangokat hallatva talán a szőrzetem látványán, azt simogatva, végül is lehámozta szűk nadrágját. A karámtól megszabadult csikó ágaskodott, keresztül a fehér alsónadrágon. Csikó bizony! Simogattam, de nem vadállat, ugye? Vagy meg kell szelídíteni talán? S felébekerekedtem, ráültem. Úgy éreztem, a felső selyem is repülhet valamerre. Hosszú ujjai megelőzték a kapocs oldását, bebújtak a melltartó alá s az szinte lepattant rólam. A gyönyör hangjai nyögtek mindkettőnkből. Nyeregben éreztem magam. Már csak bőrt a bőrhöz, húst a húshoz kívántam.

Kissé felemelkedve lehúztam róla a fehér anyagot, s óvatosan visszaülve úgy, hogy a csikó nehogy megsérüljön, hogy a makkja a hasam érintse, nyomtam, nyomkodtam, helyezkedtem, csúszkáltam. Inkább golyóit kívántam volna magamba szippantani. Mindezt figyelve karjai közt, mert kezei tapadtak melleimre, hol a méretet, hol a keménységet ellenőrizve, de bimbóimon elidőzve leginkább, melyek a pattanásig feszültek s szinte a fájdalom határát súrolva hullámzott bennem a kéj, és gondoltam tán benne is. Arra még csak gondolni sem mertem, hogy magamba fogadjam, így a 69-es állás, vagy inkább fekvés lett a végeredmény. Hosszú ideig játszottunk így egymással, csodáltam, hogy Ő még nem ment el, miközben én már sokszor is. Ugyan többször is kér,t hogy lassuljak, vagy tartsunk cseppnyi szünetet, de a végkimerülést megelőzve, kicsaltam belőle mind azt, ami felhalmozódott benne. Hát hogy is mondjam? Juj de finom volt!

Másnap reggel a pirítós illatára ébredtem egy csókkal a nyakamban, s forró tea a tálcán. Reggeli után meg vagy egy órát élveztük egymás testét, ami valami olyan érzés volt, mint az első csók, kint az utcán, a színes avarban, alig néhány órával azelőtt. A vonat szinte üres volt, így kényelmesen aludtam karjaiban, egészen addig, ahol mindketten kiszálltunk. Ott már pezsgett az élet. Egy cigarettát húzott ki a felső zsebéből, gyufát a másikból és rágyújtott, a gyufaszálat hosszan égetve. Megadod a telefonszámodat? Kérdezte, és a kormos fenyődarabkával a kis fiók hátuljára karcolta, egyenként a számokat. Most tényleg mennem kell, egy puszit nyomott homlokomra, s már megint ama csizma sarkán megperdülve, elindult, mosollyal a bajsza alatt. Azóta sem láttam Őt.