Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

ózsua - eröszakos kefélések 1 német férfiak megeröszakoltakAz egyik elmúlt nyáron elmentünk németbe kirándulni a feleségemmel. Az egyik nagyobb városba bementünk,hogy valami modern áttetszö blúzt és ruhát vegyünk a feleségemnek magamnak,meg kis sortot,mert nem szeretem a hosszút és a feleségemet is mutogatni akartam.Sikerült is habár nehezen tudtam rábeszélni,hiszen a blúz annyira volt átlátszó,mintha nem is lett volna rajta semmi.Szerencsére az eladó hozott egy olyan melltartót amit elfogadott a feleségem és ezen keresztül csak sejteni lehetett a melleinek formáját és bimbójának sugarát. Vettünk egy bikinit is és az eladó megsúgta,ha vizet ér megmutat jó milyen testet takar. Persze a feleségem meghallotta és ezért vettünk egy másikat is.Végül vettünk egy ruhát ami nem volt teljesen átlátszó, de sejteni engedte a test láthatóságát. Vettünk még egy munkaköpenyt egy világos pirosat ami alá nem kellett venni semmit és ezt azért akartam,hogy megvegyük,mert ha sétál a közeli erdöben a gyerekkel legalább mutasson valamit,mert mindig örültem neki,ha megmutatja a testét másoknak is.

Végül tovább indultunk és megálltunk egy kempingnél ahol ott éjszakáztunk. Lementünk egyet fürödni és nagy könyörgésemre az áttetszö bikinit vette fel a feleségem. Mikor bementünk a vízbe már lehetett látni,hogy gyönyörüen megmutatja a testének minden négyzet centiméretét. Eleinte morgott a feleségem,hogy menjünk ki és vegyük fel a másikat, de végül is meggyöztem és maradt rajta ez a bikini. Persze sokan megnézték különösen amikor kifelé jöttünk. Mondtam is neki mi lenne ha leborotválnád most a puncidról a szört, hiszen majd újra nö ha hagyod.

Kifeküdtünk a napra és pillanatokon belül megszáradt a vékony anyag és már nem látszott át - sajnos. Késöbb elmentünk kajálni az egyik ruhában amit vettünk és szerencsére nem vett fel se bugyit se melltartót és így ott is megmutatta a valóságot mindenkinek. Közben ittunk egy kis béliszt, de én amikor nem látta öntöttem az italába egy kis konyakot is ami még jobban feldobta az asszonyomat, ahogy kezdett spicces lenni.

Persze az étterembe táncolni is lehetett és az egyik szomszéd asztalnál lévö három komának az egyike odajött és megkérdezte elviheti a hölgyet táncolni. A nejem már szinte ugrott is és a táncparketten élvezte ahogy a kidobásnál lengett a ruhájának a szoknyarésze. Persze a sok forgatástól felemelkedett a szoknyarész és megmutatta a közönségnek ,hogy a hölgyön nincs bugyi. Majd lassan mindhárom srác megtáncoltatta és közben magam is elvittem táncolni.

Egy lassú szám közben mondtam a nejemnek,hogy a sok forgatás miatt a szoknyád annyira felúszik,hogy kint van a segged is mert nem vettél a ruha alá bugyit. Hát közölte,hogy összesen három bugyit hozott az egy hónapos kirándulásra,hiszen azt mondtam,hogy nudista kempingbe megyünk oda meg nem kell,Most meg csak erre az éjszakára álltunk meg itt és minek vegyen elö másikat.Ami meg rajta volt az meg már koszos. Mikor megkajáltunk elmentünk vissza a bungalóba lefeküdni, de a három srác is elkísért bennünket.

Miközben én a srácok közül a kettövel beszéltem a nejem a harmadikkal az egyik házhoz nyomult és egy jót kefélt a sráccal. Mikor befejezték a másik is megbaszta végül a harmadik is meg akarta baszni, de azt nem akarta engedni. Mikor odajött hozzám,hogy segítsek rajta. Levettem róla a ruhát és a bungalóba behívtam a harmadikat kefélje meg az ágyon a nejemet. Végül nemcsak a harmadik, de mindhárom srác megbaszta egyszerre is közben égett a villany én meg csodálattal néztem ahogy felváltva engedik a szájába a srácok a gecijüket.

Mikor megunták elmentek erre a feleségem csak úgy meztelenül kiszaladt és a tóba bement fürödni. Ez nagy hülyeség volt, mert mikor kijött elkapta négy srác és megeröszakolta mindegyik. Nagyon tetszett a müsor. erre visszament lemosni magáról a srácok gecijét és most már vigyáztam rá,hogy vissza tudjon jönni a szállásunkra. Persze én sem hoztam semmit neki és amíg végigmentünk a kivilágított úton sokan megbámulták.

Másnap aztán kora reggel útnak indultunk a következö helyszínre ami 300 km re volt és egy másik tó partján. Nagy örömére a feleségemnek itt is megeröszakolták a négy nap alatt vagy nyolcan és megbeszéltük,hogy elmegyünk egy olyan helyre ahol nincsenek ilyen sokan és kipihenheti a kefélések fáradalmait.Az az igazság sokkal jobban élvezi,ha eröszakosan kefélik,mintha simán szeretettel dugják a nagy pináját és élvezi ha a szájába élveznek el.

Találtunk egy olyan helyet ahol a közelben egy nöi zárda volt és itt kaptunk egy külsö helyiséget ahol nyugodtan napozhattunk senki nem zavart bennünket. Ez az idill tartott négy napig,majd az ötödik napon megjelent egy vörös reverendás pap aki meg akarta gyóntatni a feleségemet, de mire megértettük vele hogy mi nem vagyunk katolikusak a feleségemen már nem volt ruha és a papon sem a reverendája.

Kiderült ez egy olyan kolostor volt ahová azok az asszonyok kerülnek akiket valakik felcsináltak és a gyerekeket ott szülik meg,majd az egyháznak adják és a szülés elött hajlanak másokkal is kefélniük vagy késöbb ottmaradnak és mint kurvák folytatják az életüket,lefeküdve bárkivel. Nyolc pap volt itt akik közül négyen rendszeresen megbaszták a feleségemet és ketten mindig eröszakosan dugtak.Ezt nagyon élvezte a feleségem.

Pár nap után végül elindultunk ada ahol már vártak bennünket. De ez már egy másik történet lesz.
 

Vonaton leszopott gy néger ürge.Már házas voltam és éppen arra gondoltam jó lenne már egyszer ha láthatnám,hogy egy néger megkeféli a feleségemet. Aztán az egyik állomáson Balaton felé menet felszállt egy néger férfi olyan jó negyvenes lehetett és amikor leült megfogta a térdemet és a keze kezdett felcsúszni a sortom felé közben simogatta a combomat. Valahogy jól esett és megkérdezte hová megyek mondtam neki a Balaton mellé és kihez mondtam a feleségem és a gyerekeim nyaralnak lent a nagybácsimmal. akkor biztosan nem hiányolnak,hisz a nagybácsi ha tényleg az már biztos meghágta a feleségedet ha csak nem málé. Már megbaszta nem is egyszer még otthon a lakásunkba amikor együtt fürödnek a kádban, de nem hajlandó arra,hogy megnézzem ahogy megbassza pedig ha megengedné hogy láthassam mondtam is neki leszopnám én is a farkát nemcsak a feleségem és a barátai.A feleségemet is egyszer belöktem az ajtaján egy szál kombinéba,hogy megbassza de bezárták kulcsra az ajtót és én nem láthattam hogy kefélnek. Az pedig nekem is jól esett amikor a feleségemet az unokaöcsém rendszeresen megbaszta és néha én is betársulhattam a baszásaikba. persze nekem mindig a segge jutott, de ez nem zavart engem.nem egyszer elöfordult,hogy a feleségem fönöke is elöttem baszta meg a feleségemet és amikor a pinája mellé engedte a gecijét mindig lenyaltam és lenyeltem.egyszer egy másik komát hozott fel az asszonyom és végre az amikor látta,hogy én is levetközöm bekapta a farkamat és erre én is bekaptam az övét bár kegyetlenül megbaszta a feleségemet és másnap estig kefélt vele minden egyes alkalommal amikor elsült a farka én szoptam teljesen tisztára és nagyon is élveztem a dús gecijét. Közben a néger koma kigombolta a sliccemet a rövid nadrágomon kivette a farkamat és mivel ö is levette a nadrágját ráült a farkamra és addig lovagolt rajta amíg elélvezett ö is és bevettem a szájamba a farkát és ö is az enyémet,majd mindketten leszoptuk egymást. Sajnos neki nemsokára le kellett szállnia, de még többször is találkoztunk. Az volt aztán a csúcs hogy a feleségem bemutatta nekem mert párszor már megkefélte és így végiggyönyörködhettem abba ahogy a harminckét centis faszával megbaszta a feleségemet az örömömre és utána elélvezett a számba.
Sajnos azóta nem találkoztunk, de mással már újabban szoktam találkozni , de leginkább leszopni szeretem a srácokat.
 

Megbasztuk az anyámat14 éves koromban történt ez. 2 barátom át jött hozzám és a szüleim szobájából nyögéseket hallottunk. Kis résre kinyitottuk. Láttuk ahogy apám dugja a bombázó anyámat. Megkéreztem a srácokat: kinek állt fel anyámra? Mindenki egyszerre: nekem! Akkor megvárjuk amég apa elmegy dolgozni aztán jól megbasszuk az anyámat. Addig kiverjük a látványra? Mindannyian elővettük és elkezdtük verni. Anya pont apán lovagolt így láttuk ahogy le fel leng a kemény formás csöcse. Amikor mindenki végzett vissza mentünk a szobámba és tervezgettük hogy basszuk meg. Annak kell elösször bemennie hozzá és valahogy közölni vele a dolgot akinek a legkisebb a pöcse. Kristófnak volt a legnagyobb Karcsinak (2 barát) neki volt a legkisebb így hát neki kellett bemennie. SzerencsÉje volt anyu pont aludt ráadásul csupaszon. Így nem volt kezdeményezés. Bal oldalán feküdt. Levetkőztünk már állt a faszunk megegyeztünk egyszerre rakjuk be neki én seggbe Kristóf a puncijába Karcsi meg a szájába Visszaszámoltunk: 3 2 1 most! És már benn is volt basztuk ahogy csak tudtuk. Egyből felébredt de nem érdekelt csak basztuk. Elösször Kristóf élvezett el bele a puncijába utána én a seggébe aztán Karcsi a szájába. Szegény anya mozdulni se tudott a sok gecitől. Letérdelt elénk nekem és Karcsinak verte Kristófot szopta. Nem kellett sok hamar elélveztünk. Lenyalogatta mindenki farkáról a maradékot és lenyelte. Mikor végzett azt mondta gyertek máskor is.


 

Érzéki percek egy buszon17éves voltam. Sokat jártam busszal. És mit ne mondjak nagyon tetszettek akkoriban az idősebb pasik. Általában úgy ültem mindig, hogy láthassam a buszsöfört is.(Legyen a neve Nándor, 30 éves volt)
Néhány napi szemezgetés után megszólított. Beszélgettünk, ismerkedtünk. Tudtam, hogy nős, de nem érdekelt. Aztán megbeszéltünk egy találkát...
Nem öltöztem ki, nem készültem semmire. Volt bennem egy kis félsz, de úgy voltam vele amit nem akarok, az úgyse történik meg.....
Könnyed mozdulatokkal szálok fel a buszára.
Köszönünk egymásnak, és akkor csókol meg először. Persze egyből visszacsókolok és leültettem az egyik ülésre. A függönyök behúzva, seki nem lát minket.
Az ölébe ülök és átkarolom, Nándi keze a fenekemre csúszik és belemarkol. Játszani kezdek a szájával, megnyalom, majd megharapom. Ez persze tetszik neki is. Elkezdem kigombolni szépen vasalt ingjét, végigsimítom a mellkasát. Hirtelen hanyatt fektetet és csigalassusággal elkezd kihámozni a ruháimból. A folytonos simogatása és csókjai megindítanak bennem valamit és kíváncsian várom mire készül. Lehúzza a felsőm és egy szempillantás alatt kikapcsolja a melltartóm. Bimbóim keményem meredeznek, nyelve körbe-körbe jár rajtuk. Simogatom a tarkóját és megpróbálok lenyúlni a farkához, de nem engedi. Nyelve lekúszik a köldökömhöz és lassan lehúzza rövid farmerom. Körbe csókolja a combom és simogat. Majd lassan lehúzza már nyírkos bugyimat is. Ritkán borotválom magam teljesen csupaszra, most is volt egy vékony csík hagyva.

Egész tenyerével simogat és belecsókol nedves puncimba. Halkan felnyögök, Ő gyengéden nyal tovább majd nyelvét mélyen a vaginámba fúrja. Próbálok nem olyan hangos lenni, de egyszerüen képtelen vagyok rá. amikor a csiklómat kezdi nyelvezni eltolom magamtól. Ő kérdően néz rám. Gyors mozdulatokkal lököm hanyatt. Amint kigombolom a nadrágját a slicce már magátol lecsúszik, ahogy a nadrág enged farka szoritásából. Egyszerüen csak lerántom róla. Megmarkolom kemény szerszámát és komótosan verni kezdem, közben nedves csókokat adok a makkjára. Majd finoman megmasszírozom a heréit és rábukok. Elkezdem szopogatni, majd megkérdezem: - szereted így: Ő csak bólint. Egyre vadabbul bólogatok, közben hol a combját, hol pedig a gátját simizem.azt akarom, hogy elélvezzen, hangosan.
Végignyalom a péniszét a tövétől egészen a csúcsáig. De amikor a nyelvemmel bebújok a makkja vékony hasítékába, azonnal elélvez. Kéjének édes mézét az utolsó cseppig kiszívogatom és nedves csókot nyomok lanyhuló vágyára.
Ő halkan szuszog, majd felül és megcsókol. Sokáig csókolózunk. Keze a puncikámat simogatja és ujjai szétnyitják nedvesedő ajkaimat. Arra gondolok mikor ujjaz már meg, de nem teszi, csak hergel, cirógat. Akkor magamba parancsolom a mutató és középső ujját. Vidáman cuppog bennem, aztán az ajkai ismét lentebb kezdenek vándorolni. Megnyalja a csiklóm, kihúzza az ujját és a makkjával izgat. a táskámban gumi után kutatok és gyors mozdulatokkal a farkára húzom. Lassan, miliméterről-miliméterre haladva csúszik belém, én halkan nyögdécselek és örülök, ha tövig betolja szűk pinácskámba vastag dákóját. Amint becsúszott tövig egyszerre mozgunk, lassan, majd egyre gyorsabban. Felvesz az ölébe és anélkül, hogy kicsusszanna belőlem már én vagyok felül és vadul galoppozok. Szól hogy ő mindjárt elmegy de nekem még kell egy kis plussz. Amikor elélvez és kihúzza a farkát hanyatt dőlök és a fejét a lábamközzé nyomom. Néhány jól irányzott nyelvcsapás után érzem kicsúszik a lábam alól a talaj és elmegyek...
Találkoztunk még párszor, azóta jó barátok vagyunk...
 

Kolett és Kozett - animal
Biztos sokan gondolkodtak már azon, milyen lehet az, amikor a kutya nyelve egy olyan helyen ér hozzád, ahol nagyon érzékeny. Én kipróbáltam és biztosan állíthatom, csodálatos. Az egész úgy kezdõdött, hogy kaptam egy kölyök kutyát. Nagyon aranyos volt és nagyon szerettem. Egyetlen gond az volt vele, hogy folyton az ágyamban akart aludni. Egy idõ után nem harcoltam vele, hanem hagytam, hagy aludjon velem. Azt viszont tudni kell rólam, hogy mindig meztelenül alszom. Egyik este különös dologra ébredtem. A hátamon feküdtem és éreztem, hogy a kutya a punimat nyalogatja. Elõször nagyon rossznéven vettem, de a kutya nem tágított. Ahogy elküldtem visszajött és tovább folytatta a nyalogatást. Egy idõ után már nem ellenkeztem, gondoltam, ha hagyom hogy egy kicsit nyalogasson, akkor megunja és békén hagy. De nem így lett. Ahogy az érdes nyelvével nyalogatni kezdett, elõször furcsa volt, aztán egyre jobban kezdtem élvezni. Egyáltalán nem volt gyengéd, ez volt benne olyan izgató. Ennek hatására nedvesedni kezdtem. Ahogy kiskutyám megérezte nedveim ízét, egyre gyorsabban és erõsebben nyalt. Fantasztikus volt. Forró érdes nyelve egyre gyorsabban siklott végig a csiklómon. Néha bele-bele nyalt a hüvelyembe is, ezzel hihetetlen örömet okozott nekem. Annyira jól csinálta, hogy egy pár perc múlva élvezni kezdtem. A kéjtõl már szinte az ájulás szélén álltam. Ziháltam, hevesen vert a szívem és dobáltam magam az ágyon. Egyszer csak megfeszültek az izmaim és egy hatalmasat élveztem. Még sohasem éltem át ilyen különlegesen a gyönyört. Azóta már többször repített kiskutyám a fellegekbe.