Legutóbbi hozzászólások:
Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! | Otteló - Nagyon izgato | János - Izgató kis történet. | Szili - Best! Szili ne má! | Lali vagyok - Nagyon tetszett. Fel is izgatott amíg olvastam. Jó lenne több hasonló témájú történetet olvasni. | Lacci69 - Tetszik,régóta érdekel a téma | jani - Nagyon jol is csinálták mert régi barátok voltak és most egymásé is lettek betejesedett egy régi vágyuk is a sex. | Muka geci - Jó a sztori enzós Niki | lalivagyok - Nagyon tetszik a történet. Izgató is. | faszpuka - szét baszott ez a sztori | Ejaku latte - Enzós faszkalap | bacsa xiaomi scooter - Az én nejem is rákapott a négerekre | Anna - F&*279;rjem mel megegyeztün bemehetek a fiamhoz &*279;jszakára. | Suki - Áááá Eszter MISI meghalok ááááá | Juraszik ChaCha - Gábor, szerinted ilyen oldalakra milyen emberek írnak? Bizt nem egyetemi tanárok- | Gábor - Miért érzem azt, hogy a legtöbb történetet egy fantázia mentes buta ember írta. Szép anyanyelvünk szókincsét, benne rejlö árnyalásokat ki kellene használni. | Peti - NE MÁ SZILI! | Pisók László - YEEEEEEEEEEEE |


Szextörténet keresése:

 

xyz - Agy fénykép ahogy az anyám baszik sok barátomat elégiti kiHuszonéves srác vagyok és az egyik nap korábban mentem haza és látom,hogy az anyám pár fiatal fiúval kefél. Erre lefényképeztem több pózban is különösen amikor a szájába engedték a farkuk tartalmát és lenyelették vele.Késöbb elkezdték a seggét is baszni, de mivel nem volt kimosva a segge szaros lett a farkuk.Miután megbaszták a szaros faszt is le kellett szopnia,majd az egyik kölyök behozta a kankutyáját és az megbaszta a csajt, majd a kutyafaszt a szájába kellett vennie és leszopni a kutyát. Közölték vele ha máskor is kefélsz velünk,nem mutatjuk meg a képeket a férjednek.

Persze én is rengeteg képet csináltam és feltettem az internetre,hogy sokan élvezzék a látványt. Persze nagy forgalmat bonyolított le a csaj és amikor meglátta,hogy a gépemen is rajta van feldühödött és alig tudtam szabadulni töle,mert az egyik éjszaka majdnem sikerült neki levágnia a farkamat. A vége az lett,hogy én is megbasztam a saját anyámat és persze teleengedtem gecivel,majd lefogtam és seggébe dugtam a farkam,majd reggelig basztam.Persze hiába áztatta a seggét két napig nem tudott leülni,mert állítólag annyira fájt a segge lyuka.

Megmondtam neki, ha megint le akarja vágni a farkamat,vagy kiherélni lelököm meztelenül a tizedik emeletröl,hogy laposan érkezzen mások szeme láttára.Ettöl kezdve rendszeresen megbasztam és szoptattam,majd vettem neki egy nagy kankutyát és rászoktattam a kutyát,hogy kúrja rendszeresen,ha nem akar akkor harapja meg.

Mikor az apám hazajött és rajtakapta a kutyával a kutyát megölte az anyámat a környék férfiaival majdnem halálra kefélték, mert pár hét múlva elvitte külföldre ahol betette egy kupiba és azóta ott kefélhet. persze elvált töle. Én azért sajnáltam,mert nagyon jó volt baszni vele és imádtam ahogy szopja a farkamat és mindenkiét akivel kefélt.
 

A zsarolósMocsolák Pupu szex története
Még nem voltam 14, amikor egy különös kaland után értem igazi nővé és lettem az, aki most vagyok. Ez a történet azonban nem mindenkinek való. Ha Ön, kedves Olvasó könnyen megbotránkozik vagy hisz bármilyen ártatlanságban, akkor NE olvassa tovább, mert itt csak az igazságról lesz szó szépítés nélkül.

Ha idáig eljutott az olvasásban, akkor úgy veszem, hogy kezdhetjük.

Talán 9 vagy 10 voltam, amikor észrevettem, hogy nő vagyok. A suliban, ahova jártam tetszett egy fiú - legyen most a neve Dani -, akiről néha álmodoztam és már akkor rájöttem, hogy miért. Igen. Felejtse el KO az ártatlanságot! Én már akkor sem voltam ártatlan, legalábbis gondolatban. Nem kellett sok idő, hogy az ujjam köré csavarjam. Dióhéjban annyit, hogy a kezdődő nőiességem, néhány a társadalom szemében esetleg nem koromhoz illő ruha, egyetlen bátorító pillantás és egy kis \"ártatlan\" simulás elég volt, hogy bármire rávegyem.

Kellemes - és egy darabig izgató - volt a tudat, hogy megszereztem az első fiúm, de sosem engedtem túl közel. Egy kis simogatás, puszi, csók belefért, de ennyi. Viszont ez is elég volt, hogy az ábrándozásaim vadabb vizekre sodródjanak és egy éjszaka (felejthetetlen éjszaka), amikor Danira - dehogy Danira: a csodás testére - gondoltam, elkezdtem lassan masszírozni a mellem és nagyon jól esett. Csak semmi félreértés: pontosan tudtam, hogy ez jól fog esni. Egyszerűen ösztönösen éreztem. Amikor a mellbimbóim az ujjaim közé vettem és lassan sodorgattam, éreztem, hogy egészen felforrósodott körülöttem a levegő és hogy a csiklóm kezd megduzzadni. Azonnal odanyúltam és a jobb kezem már azt masszírozta. Kicsi köröket írt le az ujjam rajta. Először lassan, de aztán ahogy egyre jobban felizgultam, egyre gyorsabban és erősebben köröztem rajta, míg végül már csak jobbra-balra cibáltam. Ekkorra már el is élveztem. Az első orgazmusom magamnak köszönhetem - ezt egy kicsit sem szégyenlem, főleg azért, mert azóta jó néhány szeretőm volt és nem mindegyikük tudott eljuttatni odáig, ahol én az első maszturbálásom alkalmával jártam.

Egy kicsit nedves lett a kezem, de persze nem bántam. Még percekig feküdtem az ágyamon, egyedül a sötétben és nem bírtam abbahagyni a mosolygást. Egy olyan \"minden rózsaszín\" érzés lett úrrá rajtam; aztán lassan felkeltem, kiosontam a fürdőszobába és lezuhanyoztam. Nem tudom, hogy a szüleim észrevették-e, de nem is érdekelt.

A tusolóban a történteken gondolkodtam. Át akartam élni minden percét újra, mintha csak még mélyebbre akartam volna vésni az emlékeimben. És akkor rájöttem, hogy nem Daniról álmodoztam. Persze az elején rá gondoltam, de ahogy elkezdtem élvezni a dolgot, mintha sosem lett volna a fiú. Nem létezett. Tudtam, hogy ez megpecsételte a kettőnk kapcsolatát: nem izgulok fel a gondolattól, hogy hozzám ér, megcsókol... Másnap szakítottam vele.

Ezután eltelt néhány év és én tulajdonképp nem jártam senkivel. Voltak fiúim, mint a többi csinos barátnőmnek, de sosem engedtem nekik semmit. Miközben a kezüket félrelökdöstem, otthon azért gyakran masztiztam.

A 13. születésnapomra egyre inkább világossá vált, hogy az önkielégítés egyre kevesebb élményt nyújt. Ennél már sokkal több kellett. Miközben a szüleim és a barátnőim a partimon idétlen papírsapkákban szurkoltak, hogy elfújjam az összes gyertyát én arra gondoltam, hogy szereznem kell egy igazi férfit. Egy férfit, akit HASZNÁLOK. Ha úgy tetszik, KIHASZNÁLOK. Igen. Egy olyan FÉRFI, akit gátlástalanul irányítok, zsarolok; egy ilyen férfi lenne számomra tökéletes kielégülés. Mondhatnám, hogy magam is megijedtem, hogy milyen vagyok, de nem lenne igaz. Ez valahogy velem született, csak idő kellett, hogy rájöjjek.

A napok azonban csak teltek és én nem tudtam, hogy szerezhetnék egy ilyen férfit. Egyáltalán azt sem tudtam, hol keressek. Szinte mindig azon gondolkodtam, hogy ki lehet a tökéletes áldozat. Közben persze világossá vált, hogy a férfiak többsége milyen szánalmas. Az egyik nyámnyila, a másik kövér, a harmadik görény pofájú és ha nagy ritkán talál az ember egy szép példányt, az annyira elszállt, hogy a lába már sohasem érinti a földet. Már kezdtem elkedvetlenedni.

A 14. szülinapom is közeledett már, amikor nyáron el akartunk menni nyaralni egy hétre. Anya kivette a szabiját, apa megvette a jegyeket, lefoglalta a szállást és ment minden flottul, amíg... Nem említettem, hogy apa sebész. Az egyik kollégája váratlanul megbetegedett. Apa nyaralásának ezennel vége is lett. Anya kiborult, hisztizett. Sosem láttam még ilyennek azelőtt. Végül bepakolta a bőröndjét és elhúzott a nagyihoz.

Remek. Most rám szakadt a házimunka. A hétvégén már ki is próbálhattam (apa persze a kórházban volt, mert valakit sürgősen műteni kellett) én pedig nem voltam hajlandó felkelni 11 óráig. Gyönyörű idő volt, úgyhogy lazára vettem. Egy top, egy rövid farmernaci és irány a mosógép. Bepakoltam a ruhákat, mosás. Még jó, hogy anya nem egy konyhatündér, így mindig van otthon mikrózható kaja. Szóval a mosás után ugye teregetés jön, aztán megint mosás és így tovább. Már majdnem végeztem, amikor megjött apa.

- Mindjárt végzek, addig mehetsz az étkezőbe. Nem sokára tálalom a vacsit.

- Nem sürgős - mondta szomorúan és mikor az arcára néztem, láttam rajta, hogy fáradt, megtört, csalódott.

Végignézte, ahogy kiterítem az utolsó adag ruhát..., szótlanul. Aztán leült az ebédlőben és várta, hogy felszolgáljam a vacsoráját. Miközben körülötte sertepertéltem észrevettem, hogy megnézett. Nem megvizslatott, mint a srácok általában, csak egy pillantás volt az egész, de megnézett.

Zakatolt a szívem. Ő kell nekem! Minden együtt van: tökéletes teste van, okos, szerény, zsarolható és a hab a tortán, hogy ő az apám. Sosem izgultam még fel ennyire azelőtt. Gyorsan cselekedni akartam. Azonnal leültem az asztalhoz a vacsimmal és beszélgetni kezdtem vele. Elmondta, hogy hiányzik neki anya, de a nyaralásnak befellegzett ráadásul ma 3 órát műtött, de a páciense meghalt. Legalább kiderült, hogy miért szomorkodik. Én persze igyekeztem nagyon jó fej lenni. Megfogtam a kezét, cirógattam az arcát, puszit adtam a homlokára, szóval adtam a megértőt.

Eljött az este, amire vártam. Felvettem egy fehér, rövid, de szolid hálóinget, alá viszont a legészveszejtőbb piros bugyimat. Bementem apa szobájába és azt mondtam neki, hogy szeretnék vele tévézni. Persze megengedte, hogy ott maradjak, így mellé feküdtem. Ment valami film, de oda sem figyeltem rá és apa sem. Látszott rajta, hogy anyán jár az esze, meg a betegén a kórházban. Tudtam, ha nem teszek valamit, akkor elszalasztom az alkalmat, úgyhogy kitaláltam, hogy kimegyek a konyhába és megkérdeztem tőle, hogy kell-e neki is valami, mire azt válaszolta, hogy semmi.

Egy pohár vízzel a kezemben tértem vissza, amit letettem az éjjeli szekrényre és mondtam apának, hogy kinyitom az ablakot, amibe beleegyezett. Ehhez át kellett mennem a szobán, a tv előtt - pontosan apa előtt. Lassan elindultam. Ügyelve arra, hogy legyen ideje arra, hogy végignézi a mesés combjaim, ahogy az utcáról a redőnyön át beszűrődő gyenge fény megvilágítja, miközben járok. A kis fénycsóvák, mint ezernyi apró ujj simogatták a fehér testem. A hatalmas ablakhoz érve lassan feljebb húztam a redőnyt, hogy még egy kis fény érjen. Megfordultam és láttam, hogy sikerült. Apa engem nézett - végig. Rövid ideig ott álltam, hogy szemből is megnézzen és legalább 3 másodpercig belefeledkezett a látványba. Ekkor elindultam vissza az ágyba - rendes tempóban. Lefeküdtem mellé és úgy, hogy ne vegye észre figyeltem. Csendben volt. Ez az. Teljes a siker. Most már csak egy kis lökés kell. Felemeltem a poharam és fekve elkezdtem inni. Persze leöntöttem a hálóingem, mire felugrottam és mindketten nevetni kezdtünk:

- Vedd le gyorsan, mielőtt megfázol! - mondta. Én azonnal levettem. Tátott szájjal bámult rám.

- Nem úgy értettem, hogy azonnal... Mindegy. - és ismét nevetett.

Gyorsan mellébújtam, a takarója alá és átöleltem:

- Fázom! Melegíts egy kicsit! - és átdobtam a jobb lábam a lábán.

Így feküdtünk egy kicsit, miközben olyan lassan mozogtam, amilyen lassan csak tudtam. Teljesen rátapadtam és a combomat egyre feljebb csúsztattam rajta, míg végül elértem vele a péniszét, ami teljesen merev volt.

Nem teketóriáztam tovább. Ráhasaltam és megcsókoltam. Ő pedig visszacsókolt. Éreztem, hogy most már neki is ver a szíve. Nem hagytam abba a csókolózást. Átöleltem a nyakát, vadul simogatni kezdtem és apró nyögéseket hallattam. Teljesen felizgult. Látszott, hogy elszabadultak az ösztönei és nem tud nekik parancsolni. Felcsúsztam rajta, hogy a fehér melleim az arcába kerüljenek. Az apró, rózsaszín mellbimbóimat az arcához, orrához, szájához simítottam; rögtön be is kapta és finoman csókolgatni kezdte. Aztán mintha pontosan tudta volna, hogy mit szeretek, a bimbóimat a nyelvével elkezdte finoman sodorgatni. Mintha én csináltam volna magamnak, de ez mégis sokkal jobb volt. Ekkorra már elkezdtem élvezni. Hátra szegtem a fejem, hogy a mellem apa szájában maradjon és lassú csípőmozdulatokkal elkezdtem izgatni a csiklómat - apa izmos mellkasán.

Még nem izgultam fel teljesen, de apa profi volt. Pontosan érezte a pillanatot. Az ágyra tepert és fölém könyökölt. Megcsókolt. Hmm; hosszan, szenvedélyesen, a szemembe nézett és elindult a szája - LEFELÉ. Megint a cicim, a két domb között, kezébe vette a balt, miközben a bal keze már a combomon volt. Bársonyos volt a tapintása és egyre vadabbul simogatta a combom és a fenekem. Miközben a szája már a hasamon volt és haladt lefelé. Ahogy egyre lejjebb ért én egyre inkább elvesztettem a fejem. Mire az alhashoz ért már felemeltem a csípőmet, hogy jobban hozzáférjen. Már mindketten hangosak voltunk. A kezében a két combom és a fenekem és a szája törtet lefelé, már a szeméremdombom fölött jár, mikor megáll. Teljesen begőzöltem. Hangosan nyögtem, beletúrtam a hajába, a csípőm már saját életet élt, a puncim benedvesedett. Ekkor apa szája elkalandozott a combomra. Először vissza akartam lökni a fejét, de aztán meggondoltam magam. Vadult csókolta a combjaim kívül, belül, miközben a fenekem gyúrta. Egy mozdulattal cafatokra tépte a bugyimat és végre elkapta a csiklóm a szájával. Sikoltottam, de ő folytatta. Először csak nyalogatta egy kicsit, aztán hirtelen az egészet bekapta a szeméremajkaimmal együtt és benyomta a nyelvét, amit villámgyorsan mozgatott fel-le, jobbra-balra. Elélveztem.
Úgy tűnt, hogy amit eddig éreztem, az nem is volt orgazmus és még távolról sem volt vége. A remegő csípőm még mindig a kezében tartotta, a szájában még mindig ott volt a szeméremajkam és a nyelvét a csiklómba nyomta. Nem mozdult. Üvöltött a kíntól, de a nyelvét ott tartotta. Rövid idő múlva megértettem, hogy miért. Egyre fantasztikusabb volt. Még mindig élveztem és egyre jobban. Sikoltoztam, nyögtem, végül éreztem, hogy megindul valami. Valami megállíthatatlan. Az őrjöngés határán apa elengedte a pinám és ebben a pillanatban spriccelt. Rá apa arcára, fejére, hátára; én néztem és üvöltöttem a kéjtől. Apa egy másodpercet sem hagyott pihenni. Előkerült végre a pénisze, amit nem volt időm csodálgatni; nem is akartam. Apa rögtön benyomta a puncimba. Nem óvatoskodott. Nem is kellett. Olyan tágra nyílt és olyan csúszós volt, hogy akadálytalanul vágta be. Nem töszmörgött; egyből keményen nyomta. Nem is tudta volna másképp, mert annyira fel volt izgulva. Az erős behatolás után pár lökéssel ismét elélveztem, amit egy újabb nedves sugár nyugtázott, csak most már apa fasza bennem volt. Összenedvesítettem apát is és az ágyneműt is. Ismét sikoltoztam az élvezettől; teljes erőből apára húztam magam és olyan erősen szorítottam, ahogy csak tőlem telt. Erre már apa sem tudta tovább visszatartani. Hevesen és erősen nyomta a pinám, megfeszültünk és egyszerre elélveztünk. Apa spermája kitöltött és vissza is fröcskölt egy kicsit. Amikor kihúzta a péniszét még több visszaömlött, úgy, hogy most már az ágyon több volt, mint bennem. Fantasztikus érzés volt, ahogy belém engedte az egészet.

Ekkor gyorsan elkaptam a még kissé merev rudat, hogy egy kicsit szopogassam. Ki is fejtem még belőle egy kevés spermát, amit azonnal lenyeltem és utána rátapadtam apa szájára. Hosszasan csókolóztunk, aztán hagytam elaludni.

Másnap reggel, miután felébredt, rögtön azzal kezdte, hogy ezt nem szabad többé elismételni és hogy soha, de soha nem áruljuk el senkinek. Már felkészültem erre:

- Nem tagadhatod, hogy szerelmes vagy belém (persze én is szeretem őt, de ezt nem kell hangoztatni, legfeljebb szex közben). A tegnapi eset megmutatta, hogy nem tudsz uralkodni magadon. Ami a titkot illeti: az eset titokban marad... mindaddig, amíg én titokban akarom tartani, vagyis amíg folytatjuk. Gondolj csak bele, mi lesz, ha megtudja anya, a kollégák, a sajtó. Már látom is a szalagcímeket: \"A sebész saját fiatalkorú lányával\". Bizony apa. Most már az enyém vagy. Azt teszed, amit mondok. Először haza kell hívnod anyát; békülj ki vele! Semmit sem sejthet, úgyhogy éjszaka szex! Tudom, hogy közben végig rám gondolsz majd. De mindenek előtt, most újra kérem a tegnapi műsort.
 

Matekóra4 éve lehetett mikor én még gimi 2. ban koptattam a padot és egyszere a matektanár (OF)bejött és közölte hogy holnap dupla matek óránk lesz mert v.mi felmérőre kellett készülni.Mikor kicsöngettek odajött hozzám egy lány aki nem csak hogy jól nézett ki még okos is volt és az volt a legjobb hogy azt akarta hogy üljek mellé holnap matekon (gondolhatjátok hogy nem a matek érdekelte.)Úgy is lett másnap mellete ültem a oszttársak nem kis meglepetésére.A lány aki mellett ültem aznap direkte szoknyában jött suliba(miniben)mert nyár volt meg mert dupla matek.A tanár már 15perce beszélt és mikor már lemondtam az egészröl az Ő keze szépen lassan lecsúszott a padról és elkezdett vándorolni a combomon egészen a farkamig.Egy pillanat múlva már a farkamat maszírozta mikor és a kezemet óvatosan becsúsztattam a szoknya alá és elkezdtem a punciár símogatni először csak a csiklóját utána már benyultam a forró punciába és újjaztam.Mikor a tanár belkeztdett egy kisseb nagyobb monológba(szerencsére)én akkorát élveztem mint még soha Ő várt még hátrafordut és elkezdett egy egyenletet levezetni és utána tisztára szopta a meredő bránerem.Nem telt bele sok ídő és kisseb sikolyok és nyögések között élvezett.az óra további része is ezzel telt és nem tudtuk megunni de annyira nem hogy óra után azt súgta a fülembe:,,Akarlak MOST\" szerencsére nem volt több óránk csak töri fakultáció teheát gyorsan felmentünk hozzájuk mert az én szüleim otthon voltak.Mikor beléptünk az ajtón elkezdtünk vadul smárolni már kezdtem levetkőztetni mikor ő azt mondta hogy szeretne lezuhanyozni.én mondtam hogy de siessen mert nem bírok magammal.Mikor végzett ott állt elöttem egy szál punciban.Akkor döbbentem csak rá hogy milyen tökéletes alakja van.Ő odajött hozzám és elkezdett puszilni végig a testemen és mikor a farkamhoz ért először végignyalta majd a nyelvével játszott vele és mikor ezt is megunta elkezdte szivni és egyre mélyebere tolta mígnem teljesen be nem rakta a szályába és én el nem élveztem.
Utána én jöttem a punciát olyan fényesre nyaltam hogy csak na de mikor élvezett volna én abbahagytam és felálta az ágyra feküdtem mire Ő beleült és elkezdett ugrálni rajtam és sikoltozni a gyönyörtöl.
Itt sem hagytam elélvezni hanem letérdelteteem és hátulról raktam ben neki szépen lassan minden percet kiélvezve tudtam hogy se neki se nekem nem kell soka a gyönyörig tehát belehúztam és ő akkorát élvezett mint még soha azelött()ezt Ő mondta)ezek után felöltöztünk és elmentünk moziba és azóta is nagyon szeretjük egymárt!!!!
 

Vakáció a nagypapánálTavaly nyáron történt az eset. Vagy két év után ismét a nagyszüleimhez mentem a nyári szünetben. Most végeztem a hetediket, de miután évvesztes vagyok, már elmúltam 14 éves. A viszontlátás öröme, a csodálkozás, hogy megnőttem, mesélés az otthoniakról, töltötték ki az első órákat. Aztán ebéd után, amikor nagymama mosogatott, a nagyapa térdeire ültem, úgy mint kisebb koromban. Háttal az arcának, meséltem, kérdezgettem, beszélgettünk. Egyszer csak azt éreztem, hogy a combjaimat simogatja, dehát akkor még nem gondoltam semmire, mert megtörtént ez korábban is. Finom kezei egyre feljebb csúsztak, már a combhajlatom felé jártak. Hosszú ujjai benyultak a bugyim alá, s elérték szőrömet. Nagyapa csodálkozva állapította meg, hogy nem is gondolta volna, hogy már \"nagylány\" vagyok. Talán már szeretőd is van, s dugtál is? Szégyenkezve vallottam be, hogy még ráérek a dugással, s nincsen barátom, de csókot már kaptam a számra. Mondtam, kb. egy éve jött meg a vérzésem, s azóta kezdenek növekedni a melleim is. De azok nagyon érzékenyek, alig merek hozzájuk érni, mert fájnak, csak puha szivaccsal szoktam megmosni őket.(Persze mélyen hallgattam, hogy gyakorta magamnak okozok örömet, amióta 9 évesen megtanultam masztizni. Vajon nagyapó is masztizott ifjú korában, vagy talán még most is? Hát nagyanyó? Ő olyan szentfazék,lehet, hogy sohasem próbálta ki? Suhant át az agyamon). Mikor idáig jutottam az önvallomásba, ismét éreztem ujjait a puncimon, kellemesen, finoman simogattak. Jó érzés volt, nem bántam, hogy ezt csinálja, de reméltem, hogy nem dugja be az ujjait. Aztán kivette a kezét a bugyimból, kihúzta a miniszoknya alól, s a továbbiakban már nem történt semmi. Másnap ebéd után nagyanyám elment valami egyházi rendezvényre a plébániára, ami nagyapám szerint biztosan eltart estig, jó ha vacsora időre hazaér. Mi ketten bevonultunk a jó hűvös belső szobába, ahol leeresztve voltak a redőnyök, odakint 30 fok meleg. Nagyapámon is csak egy könnyű nyári gatya volt. Odabujtam mellé, lábamat a combjaira fektettem keresztbe (úgy ahogyan kisebb koromban is), így beszélgettünk. Lábam feljebb csúszott, s éreztem a keménységet a gatyájában. Szörnyen zavarba jöttem, de szerettem volna hozzáérni is. Kis idő múlva \"megvakartam\" a combomat, s akkor egy pillanatra érezte kezem férfiasságát. Máig sem tudom, hogy ezt észrevette-e, vagy felhívásnak tekintette? Felkönyököltem, s fél fordulattal csípőm az ő szeméremtájéka fölé került. No ekkor éreztem először valamiféle izgalmat. Emlékszel még, hogyan lovagoltál a hasamon kiskorodban? -- szólalt meg. Némán bólintottam. Percekig tartó csönd után ő szólalt meg először: Most is megteheted ha akarod. Hogyne akartam volna, de nem pattantam fel, kissé lassan felültem, s elhelyezkedtem az ágyékán. Farka felfelé, a hasához lapulva helyezkedett el, s én addig igazgattam magamat, amíg dorongja éppen a vágatomba került. Ekkor előbb fel- emelkedtem, visszahuppantam,közben egyre keményebb farka oda-oda csapódott a puncimhoz. Éreztem benedvesedek. Aztán váltottam, nem hőcögtem, hanem előre--hátra csuszkáltam nagyapám farkán. Két ruha--réteg, az ő gatyájának meg az én bugyimnak anyaga választott el bennünket egymástól. Aztán amikor egyszer jócskán előrecsusztam, éreztem, hogy lenyult a lába közé, kiszabadította fütykösét a gatyájából. A következő hátracsuszásnál már hozzákoccant lüktető farka az én égő combbőrömhöz. Mindketten szótlanul élveztük ezt a játékot, s egyszer csak félrehúzta bugyimat s közvetlenűl érintkeztek testeink.Ekkorra már jól benedvesedtem,s egy újabb csusszanásnál már a vágaton belül volt farka. Nem tudom ezután hogyan történt, csak azt éreztem, hogy a nagy kemény lőcs megy befelé a puncimba, s fáj, feszít. Aztán halk cuppanás és bennem is volt. Pillanatra megálltam,közben a fájdalmam megszünt, csak feszítést éreztem a pinulimban, majd folytattam a csuszkálást, tekerőztem, fel-fel emelkedtem, s visszazökentem. Nem tudom hogyan, mi indított erre, csak azt éreztem, hogy nagyon jó. Egyre gyorsabban lélegeztünk, éreztem, hogy jön az elélvezés,amikor nagyapám hörgött egyet, ami megrémített. De nem volt semmi baja, mert szorosan magára húzott, s ugyanabban a pillanatban éreztem, hogy valami belémspriccol.Még kettőt-hármat mozdultam, s engem is elöntött a kéj. Egy darabig így maradtunk, közben egyre puhábbnak éreztem farkát, végül kicsuszott belőlem. Ekkor lekászálódtam, s mindketten kimentünk mosakodni.
Nagyapa mi volt ez? kérdeztem. Hosszú hallgatás után válaszolt:megdugtalak kisunokám,elvettem a szűzességedet Magdikám. Fájt-e nagyon? Megnyugtattam, hogy egészen picit fájt, azt sem sokáig, majd ismét hallgatásba burkolóztunk. Nem mondtam, hogy eléveztem, de talán magától is kitalálta, érezte. Neked jó volt nagyapa? Jó bizony kislányom! Nagyanyádnak úgy kell könyörögni, hogy hetente-kéthetente megdughassam,pedig gyakrabban szeretném. -- Mostmár hogy nem vagyok szűz, ameddig itt leszek, akár naponta is csinálhatjuk nagyapa, mert bevallom nekem is kedvemre való volt. Hát én nem bánnám, de nagyanyád alig-alig megy el itthonról, s nem maradhatunk kettesben, nyugodtan. Persze azért megtaláltuk a módját, hogy ne bukjunk le.Kinn a szőlőben (ahová két nap múlva kimentünk), a présházban a dikón, már nem lovagolva, hanem felnőttekhez illően fekve basztunk egyet, s rájöttem hogy így is jó.Hol én voltam alul, hol a nagyapó, olykor egy--egy menet alatt is változtattunk. Általában másodnaponként találtunk alkalmat a szexre, s nekem egyre jobban tetszett, mind jobban élveztem, és minden egyes numera egyre hosszabb ideig tartott. Két hét múlva megjött a menstruációm, s akkor pihenőt tartottunk, aztán újra kezdtük. Egy hónapot töltöttem nagyapóéknál, s közben többször és nagyon jókat keféltünk.
 

Élveztem,hogy a nejemből kurva lettA nejem úgy ismertem meg, hogy a városligetben kutyázott mindig, és a bokorban nyalatta magát a kutyával. Épp arra mentem, és éreztem, hogy mi ez az ordenáré fing ami jön onnan, és akkor láttam meg, hogy a kutyával kefél. Utána el is vettem.

Már a nászút alatt is szívesen kefélt mással a feleségem, és kiderült,hogy már a nászéjszaka második részében többel is kamatyolt pénzért.Mikor a hegyekbe mentünk a nászéjt követően a két hét alatt legalább százan megbaszták egymásnak adva a kilincset és a pinájának a lyukát.

Nem gondoltam egy szűz lányról ,hogy ilyen hamar ekkora kurva válik belőle. Mikor hazamentünk és beköltöztünk az új lakásba a volt lakó közölte szívesen futtatná a feleségemet egy évig,hogy egy kis pénzt keressen,közben ő is és a fiai is meg tudják baszni. Belementem és nagyon jól jártam.

Igaz,hogy a pinája nagyon szét lett baszva,de kipróbálta az összes idegen faszt ami abban az időben itt megjelent.Az utolsó két hónapban két orvosbrigád baszogatta és ők hálából vissza állították a testét plasztikával olyanná amilyen korábban volt.Ők ismerték még a szüzessége előtt is.

Később amikor megunta a félrekeféléseket és már csak a férjének élt sikerült felcsinálnom, de az egyik rokonom addig hergelte amíg vele minden héten kétszer lefeküdt. Később már másik rokonom is el kezdte megint rendszeresen baszni. Lassan visszaszokott a többi hazai partnereire és egyre jobban belelendült a másokkal való kefélésekbe és nekem egyre kevesebb pinét adott. Ekkor megengedte,hogy bemásszak a lába közé és kinyalhassam a megbaszott pináját,de sajnos azt nem engedte meg hogy én is beleürítsem a farkam tartalmát,de mások spermáját azt kinyalhattam.Aztán az egyik alkalommal amikor megint nyalni hívott lefogatott három másik kanijával és a számat telebaszták gecivel. Ekkor összeszedtem minden erőmet és a három komát és a feleségemet megbasztam,majd lefostam őket és meztelenül kidobtam az utcára. Egy hónapig nem engedtem be a nejemet.Sajnos sikerült meglágyítani a szívemet és amikor bejött a feleségem és megbaszhattam egy egész éjszakán keresztül, másnap már megint hozott fel idegen kanikat.

Közben olyan munkakörökben dolgoztam,hogy egy hónapban csak pár napot töltöttem itthon és a kurválkodása megint kiujjúlt.