Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Leszbikus uncsikAz unokatestvérem és én nagyon jóban vagyunk. Ő 3 évvel fiatalabb mint én, ezért sok dologban próbál engem utánozni.
A történet júniusban kezdődött. A 16. születésnapját ünnepeltük, úgy az egész család. Voltunk vagy 20-an, és mindenki nagyon jól érezte magát. A szülei megengedték, hogy ő is igyon egy kis sört ( én már betöltöttem a 18-at ), ezért nagyon jó kedve támadt, és vagy 10 üveget is elfogyasztott. Mikor már éjfél fele járt az idő, a házigazdák mindenkit aludni küldtek. Ági, az uncsitesóm még fenn maradhatott, és én is maradtam vele beszélgetni.

Nem tudom már hány óra lehetett, amikor Ági kb. a 15. üveg után nyúlt. Nagyon virgonc volt, bevallom én is, pedig és kevesebbet ittam. Szóba jött a szex. Kérdezte milyen volt az én első alkalmam, én meg elmeséltem. Észrevettem, hogy egyre jobban meresztgeti a szemét. Nagyon elkomolyodott, és mikor befejeztem , elkezdett könnyezni.
- Mi a baj? - kérdeztem kedvesen.
Erre ő átölelt, és a fülembe súgta:
- Asszem leszbikus vagyok!
Én ezen nagyot nevettem, de ő erre lehurrogott.
- Mi olyan vicces ezen? - kérdezte szemrehányóan. - 6 éve tudom.
Először nem hittem el, de aztán mindent szóról szóra elmondott. Hogy a szülei még nem tudják, sőt rajtam a és a \"csaján\" kívül más senki. Ekkor nagyot néztem. Lágyan fújt aznap a szél, és valami furcsa érzés hatolt át rajtam, de gyorsan elkergettem. Én is kibontottam egy sört és lassan kortyolgattam. Úgy 5 perc után vettem észre, hogy sóhajtozik, és szabad keze a nadrágján van. Simogatta magát. Én egy kicsit megijedtem, és megkérdeztem, hogy mit is csinál. Ő nem válaszolt semmit, csak letette a földre az üveget, majd kigombolta a nadrágját. Alatta fehér tangája volt. Nagyon sexi volt benne, valahogy rajta tapadt a szemem.

Benyúlt a bugyija alá. Kezdtem kínosnak érezni a helyzetet. Mit csináltam volna? Odamentem hozzá, és leguggoltam elé.
- Felizgutál? kérdeztem.
Még mindig nem válaszolt. Ahogy így mellette voltam, éreztem a puncija illatát. Felizgatott.
Abbahagyta a simogatást és rám nézett. Hirtelen megfogta a kezemet, és a bugyijába tette. Olyan puha és nedves volt a puncija, hogy nem bántam mit csinálok. Elkezdtem simogatni, miközben ő levette a topját, és előbukkant a két gyönyörű, formás melle. Ekkor én ujjammal beléhatoltam. Óvatosan, szinte halkan sóhajtozott, és behunyta a szemét. Éreztem, hogy több kell neki. Abbahagytam az ujjazást, és lehúztam a nadrágját. Már csak a tanga volt rajta, de hamar lekaptam azt is.

Punája teljesen simára borotvált volt, egyszerűen gyönyörű. Két kezemmel masszírozni kezdtem. Nagyon jól eshetett neki, mert könyörgött, hogy erősebben csináljam. Saját melleivel kezdett gyurmázni, és ez annyira felizgatott, hogy felálltam, levettem a nadrágom, a pólóm és a melltartóm. Aztán szája felé térdeltem. Ő kezeivel levette rólam a bugyit. Mindketten meztelenek voltunk. Ráfeküdtem, és ujjammal kezdem el dugni. Markolászta a fenekemet, és olyan jól esett, hogy nyögni kezdtem. Éreztem nedves puncijának minden egyes szegletét. Csókolózni kezdtünk. Nyelveink vadul kergetőztek szánkban. Minden gondolatom elszállt, és csak arra tudtam gondolni, hogy sexszelek. Egy idő után haladtam lefelé. Először a nyakát kezdtem nyalni, majd a melleit. Azok már kemények voltak, és mereven jelezték, hogy nagyon kívánják a nyelvemet. Szopogattam. Vadul. Már tiszta nyálas volt, amikor folytattam nyelvem útját lefelé. Meg sem álltam a puncijáig. Kivettem belőle ujjamat, és helyette nyelvemet dugtam be.

Olyan gyönyört még életemben nem éltem át addig. Egy lány nedveit nyalni fantasztikus volt. Csiklóját izgattam, majd hüvelyét. Kezeivel fejemet szorította pinájához. Majdnem megfulladtam, de nem bántam volna. Rángatózni kezdett.
- Gyorsabban. - sóhajtozta .
Arcom már csöpögött a nedvétől, mikor felnéztem. Pont az orgazmus kapujából rántottam vissza, melynek következtében nagyon bevadult.
Gyors mozdulattal a hátamra fektetett. Két kezét a melleimre tapasztotta, és állat módjára kezdett gyurmázni vele. Egy kicsit fájt, de mikor nyelvét éreztem puncimban, hatalmasat kiabáltam. Nagyon élveztem. Ági csak nyalt, nyalt, és szopogatta a nedveimet, mintha szomjas lenne. Vonaglottam, éreztem, hogy itt a vég, már majdnem elélveztem, mikor abbahagyta.
Lefeküdt a földre.
- Gyere, mutatok valami! - mondta, miközben ujjaival szétnyitotta punciját.

Én azonnal odaugrottam, és nekiestem nyalni, de ő leállított. Amelyik kezével nem magát ingerelte, azzal szétnyitotta lábam, és a puncimat. Pókjárásban közeledett felém, majd a két puna összeért. Csodálatos volt. Állat módjára dörzsöltük, teljesen beindulva. Teljesen átadtam magamat neki, a gyönyörnek, és nem eszméltem fel semmire. Majd újra jött az ismerős érzés, és elértem az orgazmust.
Élvezetemben hatalmasat ordítottam, és szétterültem a földön. Ági még nem élvezett el, ezért az én kezemmel ütögette punáját. Én hagytam, mivel teljesen eszméletlen voltam. Emlékszem, egy idő után rámmászott, és csókolni kezdett.

Hajnalig feküdtünk egymáson. Reggel 6-kor már mindketten felöltözve ültünk, mintha semmi nem történt volna. Ági nagyon szégyellte magát, de én azt mondta, neki, hogy semmi baj, majd megismételjük. Erre elmosolyodott.
- Te nem vagy leszbi? Nagyon jól csináltad! - dicsért meg.
- Nem. De veled akkor szexszelek, ha akarod! - mondtam neki, majd megcsókoltam.
Addig smároltunk, amíg nem hallottuk, hogy valaki felkel. Tényleg nem lettem leszbi, de nagyon élveztem azt az éjjelt. Azóta már legalább 20-szor szeretkeztünk az unokatestvéremmel.
 

Baráti masztizásEz nap is ugy kezdodott mint a tobbi.Felkeltem és elindultam dolgozni.Picit orultem csak,mert találkozhattam a fonokommel,aki nagyon helyes pasi.Ha rágondolok mindig elont a kellemes bizsergés a puncimban.
Beértem a munkahelyemre,ahol rogton a fonok fogadott,hogy surgos uzleti utra kell mennunk nekunk kettonknek.
Indultunk is.Eloszor hazavitt a kocsiján hogy tudjak osszerakni magamnak az utra pár dolgot.
Behivtam magamhoz,hogy ne uljon addig a kocsiban.
Felmentem az emeletre a szobámba.Kezdtem átoltozni,már csak 1 szál puciban álltam,mikor a fonokom hangját hallottam a hátam mogott:
-Bocsánat,csak a wc-t kerestem!
Uristen,nagyon megnézett engem.Láttam rajta,hogy tetszik neki nagyon a látvány.
Egyszercsak fura hangok jottek a wc felol.Odamentem és beleselkedtem az ajto résén.Láttam amint a fonokom a farkát simogatja,huzogatja.Ngyon bele volt merulve.Elég szép farka volt.Felizgultam én is teljesen.Gondolkoztam rajta,hogy mi lenne ha bemenék hozzá,de mégsem mentem.Inkább elkezdtem simogatni a puncimat.Nagyon jol esett.Már rogton ahogy hozzá értem el tudtam volna élvezni,annyira tetszett ahogy a fonokom veri a farkát.Nagyon nedves voltam.Beszurtam az ujjamat magamnak,a másikkal a csiklomat maszíroztam.Láttam hogy a fonokom is a vége felé kozeledik már nagyon nyogott.Hirtelen elotort a farkábol a fehér nedu és én is abban a pillantban elélveztem.Hatalmas orgazmusom volt.Gyorsan visszafutottam a szobámba.Hogy az uzleti uton még mi tortént?majd leírom....
 

Magdival a pincébenEz a történet nyáron esett meg velem,van egy cigánylány az utcában,akit már régóta figyeltem,de nem azért mert olyan szép,hanem mert marha nagy csöcse van,és azt mondják róla ,hogy könnyen be lehet kurni. Mesélték,hogy egyszer az álomáson végigverte 6 ember faszát egymás után pár felesért.Kitaláltam mikor nincs otthon senki,akkor átcsalom valamivel! De mivel csaljam át? Kitaláltam,mondom jöjjön át a pincét takaritani,adok érte egy ezrest meg pár liter bort,azért biztos eljön. Megvártam ameddig kint lesz az utcán,addig megittam fél liter bort bátorítónak. Oda mentem,elmondtam neki mit akarok,át is jött nem kellett kétszer mondani! Már mikor takaritott akkor felállt a faszom a csöcseitöl,pedig a feje olyan csúnya volt,hogy bányából feljön a szén! Mint a peti annyja,csak ez hatalmas csöccsel! Mondtam neki,nem kell kapkodni,meg hogy kér -e piát! Persze hogy kért töltöttem is neki rendesen,tudtam hogy piál állandóan. Szépen elkezdtem beoltani,hogy tetszik,meg régóta nézem. Erre megkérdezte: Meg akarsz baszni mi? Szóltam neki,hogy igen de ez titok ne mondja el senkinek. Azt mondta megbaszhatom,ha neki adom a nyakláncom,a karkötöm,de nem verhetem a szájába,szó szerint így mondta. Levettem a láncom,ezüst volt,mondom ennyit megér ez a nagy csöcs. Elkezdem fogdosni a melleit,benyultam a gatyájába,és ujjazni a lukát. leültettem a székre,levettem a pólóját,és a számba vettem a csöcseit,nyaltam meg minden! Elö vettem a farkam,és elkezdtem dugni a melleit. Kérdezte:leszopjalak? Innentöl a száját meg a melleit felváltva dugtam,ott a széken,ameddig rá nem engedtem a gecit a mellére. Letöröltem egy ronggyal. Erre azt mondja,meg se basztál,mondom neki majd legközelebb! Át is jár azóta minden héten nagyon olcsó,de a legjobb kurva!
 

Két hatalmas mellSokáig udvarolt. 5 éven keresztül folyamatosan kosarat adtam neki. Mindig tett valami olyat, amitől én kiborultam, amiért haragudtam rá. Mindig kicsúfolt. Mégis mindig valahogy egymás mellé sodort bennünket az élet. Aztán egy napon váratlanul csörgött a telefon. Ő volt... 5 év után azt gondoltam magamban \\\"Ennyi év után talán megérdemel egy esélyt\\\" Azt az éjszakát soha nem felejtem el. A poharak borultak az asztalon, gondolkodásra esélyem sem volt. Meglepett a keménysége, az akarata, a törődése, az odafigyelése és az a tűz, ami benne égett. Másnap reggel a horzsolásoktól a térdemen fel sem bírtam kelni. 2 nap betegállományra szorultam. Se azelőtt, se az óta nem éreztem hasonlót. Beszélni nem lehet róla, mert ismerem a családját, a barátnőjét. De abban hiszek, hogy talán hasonló érzés és élmény még várhat rám.

Hatalmas mellei voltak a csajnak és vállig érő szőke haja. Mosolygott rám, a szemei gyönyörűek, semmi fölényeskedő lenéző stílus, végig barátságos és kedves.Tökéletes szex partnernek találtam , valóban barátnőmnek érezhettem abban a félórában, amíg nála voltam.Mosolygott rám, a franciázás szünetében, mosolygott, mikor érezte,hogy rángat a nemi szervem. Végig maximálisan aranyos volt velem. A makktársamnak is ajánlom őt. Azoknak is akik még soha nem voltak hölgyeknél, Lüszi nagyon megértő, és végtelenül türelmes, és a hajának csodálatos illata van. Olyan nő, akit többször meg kel látogatni,még nekem is, pedig én egy nővel csak egyszer szeretkezek. De Lüszivel kivételt teszek mert a hatalmas formás két kezes melleit újra érezni akarom, a mell bimbóit is akarom még szívni, és a remek jó punciját is akarom újra. Van olyan csaj akit érdemes többször felkeresni. Lüszi véleményem szerint ilyen kategória. Örülök, hogy szeretkeztem vele . Ilyen nők miatt érdemes hirdetőkhöz járni. Ilyen csaj után úgy jövünk ki lakásból, úgy hogy elégedettek vagyunk az élménnyel. Gyönyörű fehér csipkés melltartóban, és fehér színű tanga bugyiban fogadott , a két kezese eredeti mellei vonzották a tekintetem, mint a mágnes, gyönyörűek voltak, megérte várnom. Nyújtotta a kezét és bemutatkozott

- Lüszi vagyok- mondta-közben mosolygott rám, nagyon szép arca volt, vidámnak, jó kedvűnek tűnt.
-Péter- vagyok- válaszoltam.- és nekem is jó kedvem lett a két hatalmas mell látványától.

Puszit adtunk egymásnak Lüszi gyönyörű szőke hajának illata csodálatos volt, ezért a nőért érdemes volt ide jönnöm,mindent megér Mutatta az utat a hálószobába. Belépve oda, rózsaszínű tündéreket láttam, fel voltak festve a falra,határozottan csajos szobának tűnt.

- Oda leteheted a ruháid - mondta-és egy székre mutatott

Gyorsan levetkőztem és leraktam a ruháimat , lekonyult szerszámmal álltam a csaj előtt, adott nekem egy törülközőt és a hatalmas melleivel, a csipkés fehér melltartójával elkísért a fürdő szobába. a törülközőt a kezemben vittem,nem takartam el a nemi szervem. A fürdőben , szertelen bőségben sorakoztak a tus fürdők kiválasztottam egy nőit. Bár férfi tus fürdő is volt ott sok, és fél tubussal a farkamra nyomtam. Zuhanyoztam, a meleg vízzel és élveztem a tudatot,hogy hamarosan szeretkezhetek Lüszivel. Kiszálltam kádból és szárazra töröltem a szerszámom, megnéztem magam a tükörben, lazán húzkodtam a nemi szervem,hogy legalább fél merev állapotban jelenjek meg a hölgy előtt. Kijöttem a fürdő szobából, pár pillanatig kellet csak várnom a háló szobában és megjelent a csaj meztelenül

- Feküdj le az ágyra kényelmesen- mondta Lüszi

A Cica kérésének megfelelően lefeküdtem az ágyra , ő a szét rakott lábaim közt helyezkedett el szemben velem, így tökéletesen látthattam, ahogy franciázik.Nála alapban benne van a natúr francia. Bekapta a nemi szervem, és nagyon rutinosan el kezdte, megállapítottam,hogy a falra festett rózsaszínű tündérek valóban szépek. Franciázot a csaj, rutinosan.A jobb kezemmel fogtam a jobb mellét, ami eredeti mell volt, hatalmas volt és formás. Imádom a nagy cicis nőket Lüszihez is a nagy mellei miatt jöttem, behunytam a szemem és élveztem ahogy franciázik. A ciciket finoman nyomkodtam tenyereimmel. A szoba falán lévő rózsaszín tündérekre is vetettem, néhány újabb pillantást. Nagyon élveztem,nagyon jól járatta körbe a nyelvét a kalapomon. A mellének az érintése, szintén tökéletes volt, tartotta velem a szem kontaktust, ez abból állt, hogy rám nézet néha, mosolyogva és és én vissza mosolyogtam rá.

Nagyon jól körbe járatta a nyelvét a makkomon, tökéletesen csinálta, úgy tűnt mintha erotikus színész nő volna, ugyan olyan szakmai hozzá értéssel franciázot, erőteljesen, de még is lágyan. Csodálatos ingerek érték a nemi szervem, élveztem, a semmi mással össze nem hasonlítható érzést, mikor farnciázik nekem egy csaj. Át járta testem a gyönyör, nagyon élveztem. egészen döbbenetesen jó volt. A falon nagyon sok rózsaszín tündért számoltam meg . Lüszi, hatalmas mellének az érintése, csodálatos volt, tartottam kezemben, végig, egy pillanatra sem engedtem el. kihangsúlyoznám,hogy eredeti mellek voltak , és gyönyörűbbek mint a képeken. pedig a képeken is szépek, hisz azok ragadták meg a tekintetem, azért választottam Lüszit. Hisz ez a csaj a nagy mellek rajongóinak kötelező. Semmilyen csalodást nem okoztak a cicik . Már rögtön az ajtóban a fehér színű csipkés melltartóba bujtatott két kezes melleinek a látványa megérte az egy órás várakozást. Hisz, egy vendég be volt jelentkezve előttem, és Lüszi maximálisan korrekt módon először őt fogadta, majd az ígéretéhez hűen utána engem, ezt kihangsúlyoznám, itt nem volt semmiféle keresztbe szervezés, a vendégeket illetően, közölt egy idő pontot és pontosan akkor fogadott volna, én természetesen késtem tiz percet,mert egy férfinak illik késni. Lüszi, egy szóval sem neheztelt rám ezért, így a nemi szervem vakarva mentem fel a harmadik emeletre.

Rögtön a belépés után bombasztikus látvány volt a csaj. Vissza járó vendége leszek a hölgynek és viszek neki virágot legközelebb, kifejezve azzal is a rajongásom a mellei irányába.Szerelmes vagyok?
Imádom a szájal történő sexet, ahogy minden férfi, rendkívül jó dolognak tartom, mikor egy hölgy beveszi a szájába a nemi szervem, számomra ez hatalmas élvezet.

Egy nő elképzelni sem tudja,hogy egy férfi milyen csodálatos mennyországban érzi magát akkor, amikor franciáznak neki, mert ugyan mondja,hogy nagyszerűen csinálod, és jól szívsz. De nekem is be kell ismernem,hogy van olyan élmény amit szavakkal nem lehet kifejezni. Az ingereket, amit a kalapomon Lüszi körbejáró nyelve okozott, és amit az agyam kéj érzetté alakított át, szavakkal valóban nem lehet vissza adni. Kívánom, minden makktáramnak,hogy nekik is franciázon Lüszi.

Nem hanyagul csinálta és nem rángatta a kezével a nemi szervem, mint az illetlen barátnői, akik szerint abból áll a franciázás, hogy rángatják a férfiak nemi szervét és reménykednek benne, hogy elsül, és úgy a puncijuk megmenekül. Nagyon illetlen dolog kézzel rángatni a férfi nemi szervét franciázás közben, akkor nevezzék nevén a dolgot, úgy hogy kézi munka. Franciázás ahogy a neve is mutatja, a férfi nemi szervének szájjal történő ingerlését jelenti, illetve a hölgy puncijának a kinyalását, meg a popsijának, meg az egész testét lehet nyalni. Legközelebb változtatok a műsoron, mert nálam már évek óta ugyan az a műsor, először leszívnak a csajok, majd elöről szeretkezek velük,hogy én vagyok felül, majd hátulról kutya pozícióban, végül újra előről és úgy befejezem. Természetesen a korai magömlés gyakran közbe szól, volt amikor öt percig szeretkeztem és már fröcsögött is a tejem. De ugyan akkor franciázás közben még soha nem sültem el, akaratlanul, csak akkor mikor az volt a cél, hogy a csaj meg ízlelje a tejem ízét.

Franciázot a csaj, feküdtem az ágyon, ez műsor bár mindig ugyanaz nem tudom megunni, és végül is változatos, mert a hölgy aki franciázik mindig más és más ,mert én egy hölgyet csak egyszer látogatok meg. Szeretem a változatoságot Ez alól kivétel a Drága Lüszi, akinek állandó vendége lettem.
Lüszi egy kifejezetten nagy mellű hölgy, illatos szőke hajjal és remek jó formás kerek popsival.
A legközelebbi hölgy, elképzelhető,hogy kisebb mellű lesz, már van kiválasztottam, Szandra masszást akarom meglátogatni.
Csodálatos volt a hölgy, eltűnt a kalapom a szájában, néztem a rózsaszínű tündéreket a falon, a testem átjárta a gyönyör, franciázott a csaj, gyönyörű volt ahogy a mellei a bőrömhöz értek, a tenyeremben éreztem a jobb mellét, erősen szorítottam, Lüszi tette a dolgát, aggódtam,hogy elindul a tejem a külvilág felé, de nem éreztem erre utaló jelet , semmi nem akart fröcsögni , néztem a hölgyet , ahogy franciázik, mikor bele nézett a szemeimbe, nem szólt semmit, mosolygott rám és én vissza mosolyogtam.

- Csodálatos vagy Cicám

Feküdtem az ágyon a jobb mellét a tenyeremben éreztem majd a bal mellét is, csak feküdtem és élveztem. Arra gondoltam,hogy holnap nem kell menni munkába, és hogy milyen szép lüszi nagy méretű rózsa színű bőröndje a szoba sarkában.Véget ért a franciázás egy élményel gazdagodtam.

- Hogy szeretnéd kérdezte?
- Én vagyok felül- válaszoltam

Bekente bőségesen síkosítóval a gumi óvszert, amit előzőleg felhúzott a nemi szervemre. A gumi sötét rózsa színű volt.Keménynek éreztem a nemi szervem, mi férfiak érezzük, ha nem is látjuk, hogy áll a nemi szervünk, én azonban láttam is,hogy meredezik felfelé, ilyen bomba nő társaságában ez cseppet sem volt meglepő. Kinek ne állna fel Lüszi melleinek a látványától? A csaj igazította be a nemi szervem.A puncija teljesen simára volt borotválva.Jó pillanat volt, mikor a kalapom eltűnt , lasan betoltam tökik, majd a szokásos közép tempóban elkezdtem csinálni, néha megálltam mell bimbóit szivni, Lüszi tartotta velem a szem kontaktust gyönyörű szemeit néztem, de inkább a hatalmas melleit, és gyakran éreztem őket a , mikor a bimbókon körbe járattam a nyelvem, kicsit úgy ahogy Lüszi franciázot, sőt talán teljesen úgy, azzal különbségel,hogy a mell bimbó azért jóval kisebb mint az én nemi szervem.

Jó dolog, hogy egy ilyen bomázó hölgyel szeretkezhetek ,három perc ismeretség után, erre gondoltam mikor tökig betoltam a szerszámom. Nyilván a férfias kisugárzásom okoza ezt a három perces dolgot és nem más. Hisz a hölgyek, a férfiakat szeretik és nem az ajándékokat.

Csináltam továbbra is közép tempóban. nem éreztem,hogy a tejem el akarna indulni a tökömből, mert akkor rögtön leálltam volna. Kellemes érzésekel belöktem, és bámultam a két hatalmas mellet. Tudtam jól, hogy mindegyik mell bimbót le fogom szívni, hisz imádok mell bimbókat szívni, szerintem a csajok is élvezik. Természetesen keményen nyaltam a mell bimbókat, ez a tevékenységem, picit sem zavarta Lüszit, halkan nyögött és engedte,hogy szívjam.

Titkon,még reméltem,hogy anya tejet is ízlelhettek. A melle húsának az érintésével egészitettem ki a bimbójának szivását. Mosolygott rám.közép tempóban vertem a nemi szervem, a punci ugyan nem egy tizennyolc éves lány puncija, de nagyon szép ingereket adott a nemi szervemnek.

Betoltam tökig a nemi szervem és bekaptam, a jobb mell bimbóját egy rágó volt a számba azt a nyelvemmel, oldalra kellet helyeznem,hogy ne zavarjon a szivásban. Meg is állapitottam,hogy nem praktikus rágóval mell bimbót szívni. Szivtam a hatalmas melleit nem tudtam teljesen a tenyerembe venni, a két tenyerembe sem fértek volna el, három kezes mellek voltak.
Szivtam a bimbóját, nem rég a barátnőmel a szopatásról beszélgetünk, szabad e nyilvános helyen bevennem a mell bimbóit a számba? Én úgy szivtam,mintha anyatejet szivnák, imádok szívni.

Lüszi mellei formásak és nagyok,mikor hátulról kutya pozícióban boldogítottam a csajt és úgy vettem a kezembe az egyik keblét, elcsodálkoztam,hogy milyen hatalmas, mennyire csodálatos az érintése. A fél melle sem fért a tenyerembe
A popsija, tökéletsen formás szép nagy,van rajta mit fogni

-Akkor hátulról folytatnám-közöltem.

Már előttem is a volt a gyönyörű punci, először megujjaztam, Lüszi pajkosan menekült az ujjaim elől, majd vissza tolta a popsiját és meglepő módon elsőre eltaláltam a lyuk helyét, Hátulról szabályosan kihúztam magam büszkén, markoltam popsiját, közép tempóban vertem a nemi szervem, széles mosolyal mosolyogtam, remek jó ingerek érték a szeszámom amit az agyam kéj érzeté alakitott át,

- Csodálatos vagy drágám.

Csináltam közép tempóban, a falakon, újra megcsodáltam rózsaszin tündéreket. A popsi, kellemesen formás volt, a combjait is szemügyre vettem, szintén formásak. Az ablak résnyire nyitva volt de sajnos sötét kék szinű fögöny el volt húzva, igy az utcán sétló emberek nem láthaták a kéj érzetet az arcomom. Teljesen betoltam tökig a nemi szervem, és a tenyerembe vettem Lüszi jobb mellét, természeteseb nem fért el még a fele mell sem.
Valóban nagy mellű a hölgy, szőke haja van és sokat mosolyog és megérte rá várni egy órát, semmi féle csalodást nem okozott a cica. Eszelősen buta az a nő, aki zavarja ha férfiak a melleihez érnek.

Lüszi, engedte,hogy élvezem a melleit

Csináltam közép tempóban, örültem,hogy nem kell agódnom,hogy elindul a tejem, vertem bátran, nagyából tíz perc elteltével Lüszi megszólalt

- Sikerülni fog?-kérdezte.
-Előről szeretném befejezni-válaszoltam

Újra én voltam felül. Közel hajoltam melleihez és néztem őket, ahogy mozognak a lökéseim hatására, ha gyorsan csináltam gyorsan mozogtak ha lassan, akkor lasan mozogtak. A mell bimbók gyönyörűek voltak. A hölgy sexi volt és mosolygott rám, miközben szívtam a mell bimbóját a rágót félre toltam a számban és el határoztam hogy a következő csaj mellét rágó nélkül fogom szívni. Aki szintén nagy mellű csaj lesz. lüszinek nagyobb volt a popsija mint az elöző csajnak akivel szeretkeztem.
Ebben a pozicióban , hogy én vagyok felül inger szegényebb volt a puncija, nagyon gyorsan kellet csinálnom,be kellet veszítenem a nemi szervem, hogy az elélvezés közelébe jussak. Pár perc intenzív munka után jött az ismerős érzés, mikor már tudjuk,hogy biztos,hogy elfogunk élvezni, de akkor még leállhatunk és akkor nem élvezünk el, nem álltam le, megint jött egy másik jól eső érés, mikor tudjuk,hogy el jutunk a csúcsra még akkor is ha teljesen leállnánk.

Az utolsó pilllanataokban, nagyon keményen és gyorsan csináltam,és néztem Lüszi csodálatosan szép szőke haját, és jött az ismerős érzés, hogy biztos, hogy már nincs vissza út . Felgyorsultam amennyire csak lehetséges ,és kéj érzett elöntötte az agyam.

Durr- becsapódott a szoba ablaka, pont akkor mikor elélveztem,és a három napja termelődő tejem beleengedtem Lüszi puncijába

- Te , aztán jó xxx vagy- mondta a csaj
- Köszönöm.
- Hány éves vagy? Úgy csinálod mint a tizennyolc évesek- mondta a Cica.

Jól esett a dicsérete.
Négyszer vagy ötször rángatott a nemi szervem. A Cica türelmesen várt, amíg az utolsó csepp is kifolyt. Nyilván érezte,hogy a tejem utat talált a kül világ felé , végül kifolyt az összes . Vártunk, pár másodpercet, láttam,hogy Lüszi is ki izzadt nem csak én. Remek dolog,hogy egy újabb hölgyel szeretkeznem.

Egy valami nem tetszett,hogy a sötét kék színű függöny el van húzva igy nem láthatott senki sem be a lakásba, jó lett volna ha látják, hogy Lüszivel szeretkezek. Meztelenül maradt a hölgy, öltözés közben is a melleit néztem.

Csodálatos voltál Drágám, azon a délelőttön, imádtam a melleid érintését a szűk puncid, az illatos hajad a mosolyod,Megérte várnom rád egy órát, amíg végeztél az előző vendégel, aztán ahogy mondtad is a telefonban felkészültél a látogatásomra. A csipkés melltartód izgató látvány volt, nagyon jó voltál, Lüszi. Tökéletesen leszívtál és a lyukadal is jó volt élni. Néhány csaj után vissza térek hozzád, hisz állandó vendéged lettem. Csodálatos vagy Cicám.

Az ajtóban bele markoltam feszes gömbölyű popsijába

- Szép napot- mondta a csaj - és mosolygot rám.
- Szép napot- válaszoltam - és egy utolsó pillantás még a két kezes melleire.

Puszit adtunk egymásnak.
 

Néger faszra vágytamAzt hiszem, engem igazán nem lehet vádolni vad érzékiséggel. Imádom a faszt és ha keményen megbasznak. Aztán rákaptam a szexre.Lehetőleg minél nagyobb néger fasszal.

Akkoriban kollégista voltam az orvosin. Már három éve jártam egy rendes fiúval, akivel úgy terveztük, hogy a suli után összeházasodunk. Nem mondhatnám, hogy pajzán erotika jellemezte volna kapcsolatunkat. Inkább olyan volt, mintha már évtizedek óta tartó házasságban élnék. Csendes volt, konszolidált, nyugis és háborítatlan.

Őszintén megvallva sokszor fantáziáltam arról, hogy milyen lehet más fiúkkal.Ő volt az első és az egyetlen, soha, még csak nem is csókolóztam mással. Ő vezetett végig a testi szerelem minden fázisán, szép lassan és komótosan. De a női kíváncsiság nem hagyott nyugodni. Milyen lehet mással az ágyban?

Azt azonban soha sem gondoltam volna, hogy épp egy néger fiúval tapasztalom ezt meg. Nem azért, mintha fajgyűlölő lennék. Sőt, éppen ellenkezőleg. Kifejezetten liberális gondolkodású családban nőttem fel, ahol az emberek közötti különbségnek semmi köze nem volt a bőr színéhez.

De mégis. Olyan furcsák és idegenek voltak számomra. A kollégium harmadik emeletén lakott egy pár angolai fiú. Sokszor megbámultam őket, ahogy szembetalálkoztunk a folyosón, vagy ahogy együtt utaztunk valamelyik járaton. Nézegettem vonásaikat, bőrük csoki színét, vastag,érzéki szájukat. Elképzelni sem tudtam, hogyan lehetnek olyan fehér lányok, akik együtt járnak velük. Egyébként gyakran szóba elegyedtünk, kértünk egymástól jegyzetet a tanuláshoz vagy sót a főzéshez. De azt azért soha nem gondoltam, hogy valaha is közelebbi kapcsolatba kerülök velük.

Csak utólag vettem észre, hogy pedig minden ebbe az irányba vezetett. Először is ott volt a barátommal fenntartott langyos kapcsolatunk, aztán ott volt az én örökös kíváncsiságom. Meg a lányokkal való hülyüléseink. Éjszakánként gyakran fantáziáltunk a fiúkról, akik épp a fölöttünk levő szobában voltak elszállásolva. Ez a tény teljesen felizgatta az érzékeinket. Először csak viccesen beszéltünk a lehetőségről, kifiguráztuk legendás teljesítményüket, és kuncogva figyeltük, ha a felettünk levő szobából gyanúsan nyikorogtak az ágyrugók. Mindannyiunk képzeletét sikerült olyan fokra felcsigázni, hogy elárulhatom, egyikünk sem úszta meg a dolgot.

Négyen voltunk egy szobában és a mind a négyünk belekeveredett valamilyen kis romantikába a sötét bőrű fiúkkal.

Egy szakesten történt, ahova az én kedvesem nem jött el. Valami elfoglaltsága volt akkor, már másnap sem tudtam volna megmondani, hogy mi, nemhogy most, évek távlatából. Felkért az egyik fiú, éppen az, akivel már korábban is szemezgettem. Tisztára úgy nézett ki, mint Denzel Washington.

Istenien táncolt, teljesen magával ragadott az a hév, és vidámság, amit árasztott magából. Angolul gagyarásztunk, de mint kiderült, magyarul is megtanult már néhány szót. Amikor teljesen elolvadtam a köszönéseitől, és hihetetlen módon lelkesített az összes sziá-ja, akkor már sejtettem, hogy el vagyok veszve. Nagyon tetszett nekem az a fiú. Imádtam vidámságát, a lendületét, de még akcentusát is. Pedig a fő gyönyörforrást, érzéki testét akkor még nem is ismertem.

Nem kell részleteznem: hogy nála kötöttünk ki. Emlékszem, megfordult a fejemben a gondolat, hogy, na,most a lányok hallhatják azt, amit annak idején mi ,és találgathatják, mi történik most éppen odafent.

Hát, mit mondjak, csodálatos volt. Olyan kapuk nyíltak meg előttem, aminek még csak a létezéséről sem tudtam eddig. A barátommal nem cifráztuk különösebben a dolgokat. Ő nagyon figyelmes volt velem, de nagyon fantáziaszegény is.

Ez a fiú végigkényeztette testem minden porcikáját. Szembesített olyan erogén zónákkal , amik létezéséről eddig halvány fogalmam sem volt. Látszott rajta, hogy élvezi a szerelmet, teste éppen úgy lüktetett minden mozzanatra, mint amikor táncolt.

Fantasztikus teste volt. Komolyan , mint egy görög szobor. Teljesen arányos és tökéletesen feszes. Amikor végigsimítottam a bőrén, az olyan volt, mint a márvány. Csak nem olyan hideg. Inkább forró és édes, mint a világ legfinomabb cappuccinója.

Nem akartam én semmi folytatást. Hiszen ott volt nekem a vőlegényem, akinek a világért sem okoztam volna fájdalmat. De sajnos, nem ment a dolog. Teljesen eltávolodtam szegénytől, és megszállott módon éltem a másik fiú igézetében. Minden alkalommal a mennyekbe repített.

Azóta eltelt két év. A tanulmányai befejeztével ő visszautazott hazájába, fogalmam sincs, hogy él-e, hal-e. Feláldoztam érte egy biztosnak tűnő kapcsolatot, de még ezek után sem tudok választ adni arra, hogy jól tettem-e vagy se.

Magamban pirulva jegyzem meg, hogy talán még így is megérte. Összetörtem egy szívet, otthagyott megbízható kedvesem, és azóta is egyedül vagyok. Mindenkiben azt a teljességet keresem, amit benne megtaláltam. Vágyom a bársonyosságra, a vastag szájra, a tisztaság széna-illatára. Sokszor attól tartok, hogy nekem már normális kapcsolatom nem is lehet.

Mégis úgy gondolok vissza rá, mint életem legcsodálatosabb szakaszára, mert olyan gyönyörökkel ajándékozott meg, amik nélkül kevesebbet érne az életem.