Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Dörzsöltem a bránertBuli volt, érted. Spanok valamerre dugtak, én meg néztem a felhozatalt.Na figyu! A lényeg. Jött a pina. Felém. Tök bezsongtam. Mondok, nem lehet igaz, baszod, ez jön.És jött.Ráindultam a muffra. Baszd meg. Levette a szitut, és jött. Bejött a muff nagyon. 14 ha volt.Dumáltunk. Volt agya neki. Szóval dumáltunk. Nem tom miről. Haverok, buli, fanta, érted.Érted, volt egy kis bogyó, szóval nem vágom mi volt, de dumáltunk. Asszem.Na figyu. A lényeg. Állat jól smárolt a pina. Baszod. Leszedte a szám. Tök kész voltam.Rákattantam. Mondok, ez nem lehet igaz, baszod. A kis picsa totál rajtam van.Ebből dugás lesz, gondoltam. Vágod? Rajtam a muff, nyomul ezerrel. Meg agya is volt.Huhh, ebből jó dugás lesz. Lett.Na figyu. A lényeg. Ott lecsekkoltam a szériát. Hú, baszd meg. Baszottul baszni való volt a pina.Kemény cickója volt és izmos hasa volt és kurva jó segge volt.Dörzsöltem a bránert rendesen a seggéhez. Gyúrtam a mellét.Majdnem ott elmentem. Mondom ez kész. Lihegtem a fülébe. Az bejött neki.Na figyu. A lényeg. A csaj nem kispályázott. Berántott a kupoldába. Szóval érted, a vécébe.Mondok, vetkőzz bige. Vetkőzött. Én meg csak vertem a faszom, érted. Lerántotta a topját, kurva jó csöcse volt neki. Aztán letolta a gatyáját is. Uhh.Kurva jó lábai voltak neki. Én meg csak álltam fasszal a markomban.Erre lerántja a tangáját is. Bszd meg! Borotválva volt a pinája a 14 éves muffnak, baszod.Na figyu. A lényeg. Belököm a pinát a porcelánra. Mondok, szopjál baba!Mondja, hogy várjak, mert ő még... Mondok, nem duma, szopás!Bepakoltam neki rendesen, hogy ne nagyon járjon az arca.Élvezte a kis kurva. Húztam a fejét a bránerre erőssen. Köhögött erőssen, de bírta.Baszd meg, ahogy az szopott. 6-szor ráhúztam a fejét, már el is lőttem.Aztán oldalt hajolt, a rüfke, és úgy hányt. Én meg még a végét a hajába kentem.Tiszta geci meg hányás volt a pina feje. Inkább felállítottam, hogy a seggát nézzem.Baszott jó segge volt. Amíg még kemény voltam benyomtam a pinájába.Szűk volt baszottul. Sikított is rendesen. Élvezte a punci nagyon.Én sem mentem össze. Úgy kezdtem baszni, még gecis fasszal.Na figyu. A lényeg. Kopogott a feje a falon, ahogy basztam. Kész voltam totál.A muff meg csak nyögött és zihált és kopogott. Baszd meg milyen jót basztam.Végig tök szűk volt a punci. Ettől totál kész voltam. Mondok, ilyen pina nincs még egy.Addig basztam, amíg basztam. A végén tök kész voltam. A seggére lőttem a gecit.Na figyu. A lényeg. A végén csak ziháltam mint egy állat.Mondok neki, tiszta mocsok vagy. Tisztítsd meg magad, mert így undorító vagy.Na visszamentem a buliba. Baszott jó volt. Haverok már ott.Mondok is, milyen kurva jó pinák vannak itt. Visszajött a muff is. Egyik haver is felpróbálta. Még dumáltunk aztán sokat. Volt agya neki.
 

Kutyával csalt meg a párom20 éves lány voltam, ő 24 éves srác, amikor az egész elkezdődött - naivan hittem a csodában, vagyis: netes ismerkedés után működő távkapcsolat.

Na jó, az elején még nagyon is jó volt, jöttek a szerelmeslevelek (két hónap alatt 20), tetőfokán izzott a romantika. Fütyültem arra, hogy mit mondanak mások (vidéki és munkanélküli míg én fővárosi, egyetemista, mellékállással), hogy nem figyel a külsejére (gondoltam hát rocker a drága, persze hogy így néz ki) és különben is elvárja, hogy én hívjam fel és nálunk lakjon, ha feljön látogatni. Én csak a közöset láttam bennünk: ugyanazokat a filmeket szeretjük, imádjuk az állatokat, szeretünk kirándulni, satöbbi ...
Akkor kellett volna páros lábbal kirúgnom, mikor az első szeretkezésünk után elsírta magát! és közölte, hogy annyira tetszik neki a barátnőm, testvér híján már a hugának tekinti (elismerem, hülye vagyok, kapott még egy esélyt).
Hat hónap boldogság után egy ideig csak ritkán találkoztunk, mert nehezményezték a szülei, hogy egy vadidegen pesti lány után járkál és különben is, beteg volt a kutyája és mivel a rajongásig imádta ezért természetesen nem merte egyedül hagyni. Hogy meddig is ment ez az imádat azt a szakításkor tudtam meg: egy nap közölte velem, hogy sajnos neki ez így nem megy, bár fontos vagyok neki de az ő életében csak egyetlen lánynak juthat szerep és ez nem más mint a KUTYA!!! Csak azok kedvéért akik még mindig nem kapcsoltak (vagyis én akkor) még kifejtette, hogy imádja mikor mellette horkol az ágyban, mikor a száját nyalja (ne is kérdezzétek), de annak a drágaságnak van a legszűkebb puncija a világon !!!
Azt leírni sem lehet, hogy mennyire megdöbbentem, elborzadtam, megundorodtam (tőle, a szextől és a kutyáktól is), hosszú hónapok kellettek, mire ezt a sokkot kihevertem.

Ma már jól vagyok, hat éve együtt egy normális sráccal, (akivel már az első szeretkezés előtt tisztáztam, hogy utálja a kutyákat, nem tart háziállatot és van saját huga, köszöni szépen). De a szakítás valódi okát még ő sem ismeri, mert még mindig félek attól, hogy megundorodna tőlem, amiért egy ilyen beteg, torz lelkű srácnak megengedtem, hogy hozzám érjen.
 

Nagybácsi és fiatal srácok élvezeteMár férjnél voltam amikor az egyik alkalommal felmentünk egy harmadik emeleti lakásba ahol a férjem nagybátya lakott. Azért mentünk fel mert szólt segítsünk rajta nagyon beteg. Kiderült valahol megfázott és a láza is magas volt. Erre a férjem felhívta az ügyeletet és azok kijöttek és ellátták,majd adtak egy injekciót és elmentek. Mondták,hogy minden nap szóljanak és eljönnek beadni.

Közben annyira magas volt a láza.hogy priznicbe tekertük és én,hogy ne legyen vizes a ruhám levettem és egy kombinéba voltam csak,mert a bugyimat is lehúzta a férjem. Persze ennek a sok priznicezésnek is meg lett az ára mert annyira lehűlt,hogy alig volt 36 fokú a teste. erre megszállt a kisördög és befeküdtem mellé,hogy felmelegítsem.Persze egy idő után ,már kezdett magához térni,mert éreztem,hogy a fasza kezd merevedni. Ezt nem akartam,de most már ő nem engedett,hanem a pinám felé nyomta a faszát. Kényelmetlen volt, de kiszólta a férjemnek,gyere segítsél,mert az öreg meg akar baszni.

Erre a férjem bejött és meglátta a nagybácsi merev faszát amint a pinámba dugja bele.Mondta ezt nem érti hogy kerülök az ágyába és miért vagyok meztelen. mondtam neki ért erre szétnyitotta a lábamat és betette a nagybácsi faszát a pinámba. Mondta az öregnek dugd meg legalább én is láthatom egyszer hogy kefél mással a feleségem. Fel voltam háborodva.Az öreg addig huzigálta a faszát bennem és fogdosta a melleimet míg elsült a fasza és teleengedte a pinámat gecivel.Közben a férjem rengeteg fényképet csinált rólam és amikor bejött a szobába a nagybácsi fia és meglátott bennünket meztelenül megkérdezte be szállhat e ő is,mire a férjem közölte,ha legalább akkora a faszod mint az apádé keféld meg te is a nejemet,hisz azért van.

Erre ledobta magáról a ruháját és amikor a gatyájából kiugrott a fasza nagyot sikítottam,mert már láttam ekkora fasz ,de nem akartam magamba érezni. Mikor kiugrottam az ágyból és a férjemre vetettem magam úgy meztelen ő magához szorított és hagyta,hogy a Jani a seggemnél matasson,majd éreztem ahogy hátulról beleteszi a pinámba az óriás faszát. A férjemen látta,hogy nagyon tetszik neki amit csinál a srác erre megfordított és átengedett a srácra aki a harminc öt centis és legalább hat centis vastag faszát és bele élvezett lucskos pinámba nyomja bele.

Egy borzalmas nagyot űvőltöttem, mert kegyetlenül feszítette a fasz a pinámat. közben a srác leült az egyik fotelbe és a farkára húzott. Így még mélyebbre csúszott a fasza a pinámba és kegyetlenül fájt. Mikor velem együtt felállt és lefeküdtünk az ágyra a férjem kapott az alkalommal és a seggembe nyomta az ő kemény faszát és elkezdte szabályosan baszni ami már veszettül fájt. Először a férjem élvezte tele a seggemet,majd a Jani engedte a spermáját belém,de amikor kicsúszott a még kemény fasza a számba dugta és ott fejezte be az élvezést.

Először nem akartam nyelni,de megszorította a nyakamat és így kénytelen voltam a számba ürített gecit lenyelni ami már nem is a számba,hanem a nyelőcsövembe engedte bele.Mikor befejezték a szétkefélésemet elmentem zuhanyozni, de a végén beleültem a kád forró vízbe mert annyira fájt az alsó felem. Mondta a Jani,hogy remélem máskor is eljöttök,mert szeretném ezentúl rendszeresen megbaszni a feleségedet.

Úgy láttam neked sincs ellenvetésed,mert tetszett neked is.Mikor hazafelé mentünk mert hülye fejjel nem akartam,hogy taxival menjünk kegyetlenül fájt a pinám és a seggem. Végül a férjem leintett egy taxit aki hazahozott bennünket. A taxisnak a szeme kocsányon lógott úgy bámulta a bugyi nélküli alsó testemet, mert csak egy miniszoknya volt rajtam a bugyim nem.

Pár hónap után egy másik buliból hozott haza a férjem amikor megint ez a taxis jött hívásra és a fuvar ellenértékéért megengedte a férjem,hogy a taxis megbasszon.Azóta nem merek már taxis sem hívni inkább eltűröm,hogy ha hajnalba jövök mindig megerőszakol valaki,mert az összes taxis engem akar megbaszni.Az egyik buliba ahol voltam egy fiatal tinédzser volt aki felkért táncolni és azon mód elkezdte simogatni a szoknyám alatta puncimat.

Mondta,hogy kocsival van,mert elhozta az apja kocsiját a bátyja és mikor hazafelé mentünk mind a ketten megbasztak és a gecijüket vagy a számba vagy a pinámba engedték. Azóta sokszor megkefélt a fiatalabb testvér- Sajnos ahogy vénül az ember lánya egyre kevesebben akarják megbaszni,pedig örülnék neki,ha most is megbasznának rendszeresen, de még csak erőszakosan sem akarnak velem baszni a fiatalok.
 

Alkalmi szexSehol senki körülöttem, csak a felszolgáló hölgy manikűrözgeti magát a pult mögött. Hétfőn, kora délután ki is járna erre, késő őszi napon? Messziről hallom, jön valami vonat, hmm, ez még nem lehet az enyém, de azért kihörpintem a narancslé utolsó cseppjeit, hátha mégis. Persze hogy nem! Ez onnan jött, ahová én megyek.

Tovább gyönyörködnék az őszi színekben, de cipőkopogást hallok. Nem nézek fel, nem kell. Érzem, hogy felém tart, érzem, hogy csakis férfi lehet, mert túl határozottak léptei. Csak a szemem sarkából figyelem, tudván, hogy a napernyő árnyéka, most bújtató barátom. Ahhh, csak egy dzsigoló állapítom meg magamban. Nem érdekelnek, rászállhat a szöszire a pult mögött, én már itt sem leszek 10 perc múlva. Pedig most éppen kapható lennék egy kis szerelemre. Léptei üteme is arra utal, majd elsétál mellettem, de egy homályos hang megelőzi az utolsó koppanást.
- Leülhetek?
Kérdi a hang. De milyen hang? Az a hang! Bársonyos, rekedtes, homályos. Miért pont ide, gondolom, ráncolom szemöldököm, és még a szemedbe is nézek, mielőtt visszakérdezem, ”miért pont ide\"?

Nem így történt. A szemeit kerestem, de nem találtam. A roppant mély gödrökből csak az ici-pici rés utalt arra, hogy ember néz rám, valami fekete csillogás, hogy szemei is léteznek. Nagy orrú, álla megnyúlva, a bajusz szinte groteszkül pödörve a mosolygós ajkak felett. Hang nem jött ki a torkomon. A kisasszonynak még egyet, és nekem is ugyanazt, ha lennél oly kedves? Susogta a szöszinek. Ugye nem sietsz! Fordult hozzám. Egy óra múlva jön a következő vonat és én is, azzal mennék vissza Pestre. Csak jöttem leellenőrizni a bungalót. Addig sétálhatnánk egyet, somolygott a bajusza alatt. Rendben, mosolyogtam vissza. És rögtön el is csodálkoztam saját válaszomon. Felnevetett azon az erőtlen hangon és én is kacagtam egyet, inkább csak, mert furcsa figurának tartottam. De valahogy már meg is bocsátottam a külsőségeket, mert sokkal több áradt belőle. A pénzt már nyújtotta is, ahogy a narancslé az asztalhoz ért, jelezve, gyorsabban, a hangosbemondó elnyomta szavait, de a keze beszélt most.

Már a síneket elhagytuk, beszélgettünk, nevettünk, s néha a szeme fehérje is ki-kivillant abból a fekete csillogásból. Lassan lépdeltünk egymás mellett, a levelek vékony takaróján utat vágva s egy kis csend támadt.
Hogy megtörjem, \"Szép az ősz, mondottam, én szeretem...
Nekem Te szebb vagy, jött a válasz azonnal. A tavaszt idézed, még illatoddal is.
Egész közel hajolt a fülemhez, és mélyet szippantott a hajamból. Túl jó volt az érzés, átadtam magam a hullámoknak, s egyszerre karoltuk át egymást. Az első csók a nyakamra hullott, hosszan szenvedélyesen, a fejemet felemeltem, hogy érezze, mind az övé lehet. Karjaink lassan mozdultak, száj a szájhoz forrott. Óvatosan engedett ki ebből a lebegő állapotból, s szemem kinyitva csak a mosolyát láttam, a dús bajusz alatt, ahogy a következő csók közeledett homlokomra. Éreztem innen nincs visszaút, sőt reméltem is. Akartam, hogy újra csókoljon.
Mikor érünk oda? Kérdeztem a séta közben, s amint hosszú ujjai egyre inkább belemélyültek a derekamba, válaszolta, most. Nevettünk. A szívem kalapált, ahogy az ajtó csukódott, és életemben először úgy döntöttem, nő létemre, most én kezdeményezek, még nem késő, miért ne!

Mutatóujjam bedugtam farzsebébe, és magamhoz húztam Őt, a hegyesorrú csizma sarkán megpördítve. Nagyon kívántam, hogy érintsen, öleljen, csókolja nyakam, szám, ahol csak akar, vigyen az ágy felé. Egy kisebb örökkévalóság, csókok simítások, tapogatás után, el is tántorogtunk a hálószobáig, s a vágytól égve, vetkőztettük egymást. Ugrottam volna az ágyra, de visszahúzott és nevetett. Azt nem tenném, mert összedől. Megráztam a fakeretet, nyikorogva imbolygott. Csak szemöldökömet húztam fel csalódottságomban. Egy lepedőt húzott elő a szekrényből, majd a dunyha az ágyról, és egy újabb lepedő követte, mind a padlószőnyegre. Már egymás mellett feküdtünk, simogatott és én is őt. Éppen a fülével voltam elfoglalva, mutatóujjamat vezettem a hajlatokon, mikor bátorság öntött el, s mondtam, furcsa hangod van. Hát igen, felelte, az istenek néha fukarkodnak, néha bőkezűbbek. Nem panaszkodom, mosolyogta. Eltelt egy pillanat, mire leesett a tantusz, nevettünk. Erre gondolsz itt a nadrágban? Simogattam meg, majd kissé kitapogatva mekkora is? A huuhh zsuzsogas, ami szakadt fel mellkasából állított meg. Hanyatt nyomva félig ráfeküdve tudattam, mondanivalóm van.

Még nem sok férfival volt dolgom az életben, Te leszel a harmadik, HA! Lehet, hogy Őfensége túlméretes? Nem kell aggódni, majd addig kopogtatok, míg be nem engedsz, és kuncogtunk. Fél óra, vagy több is eltelt, enyelegtünk, csókok simogatások, a bugyimon keresztül is majdnem eljutott a csiklómig, élveztem és elélveztem, többször is. De nem húzta le rólam a rózsaszín selymet, csak kikerülve, ujja újra masszírozta, nyomkodta, kergette apró kéjpeckemet, sokkal jobb volt, mint amikor magamnak tesz Játszott! Mikor érezte lihegésemből, izmaim merevedéséből, hogy a csúcshoz közeledek, lelassult, szinte megállt. Majd újból fel a csúcsig és le, és fel. Ott már nem engedtem. Kezemet kezére, követeltem a befejezést. Ohhh, bizseregtem, csókokkal halmozott, több volt, mint csak tiszta élvezet. Majd csak egy ölelésre vágytam, lábammal is átkarolva pihegtünk, lihegtünk mindketten.
Te is? Kérdeztem.--Nevetett. Ez nem tetszett, majdhogynem haragudtam rá. Csak tudni akartam, hogy te is elmentél-e?

Most megyek, hozok egy kis vizet, viccelődött már megint. Nagy kancsó vízzel, pohárral, vízcseppekkel a bajszán tért vissza. A hűs víz elvitte apró mérgemet, és kezdtük elölről, csak talán lassabban. Én még mindig melltartóban, nedves bugyiban, ami kezdett kényelmetlenné válni a hűvössége miatt is, ő még mindig a farmer nadrágban. Nem veszed le? Kérdeztem. Kordában kell tartani azt a csikót, mondta, és hangosan nevettünk. Lehúztam a bugyimat, és elhajítottam, nem tudom melyik irányba. Ezt mar Ő sem bírta sokáig. Különös, halk hangokat hallatva talán a szőrzetem látványán, azt simogatva, végül is lehámozta szűk nadrágját. A karámtól megszabadult csikó ágaskodott, keresztül a fehér alsónadrágon. Csikó bizony! Simogattam, de nem vadállat, ugye? Vagy meg kell szelídíteni talán? S felébekerekedtem, ráültem. Úgy éreztem, a felső selyem is repülhet valamerre. Hosszú ujjai megelőzték a kapocs oldását, bebújtak a melltartó alá s az szinte lepattant rólam. A gyönyör hangjai nyögtek mindkettőnkből. Nyeregben éreztem magam. Már csak bőrt a bőrhöz, húst a húshoz kívántam.

Kissé felemelkedve lehúztam róla a fehér anyagot, s óvatosan visszaülve úgy, hogy a csikó nehogy megsérüljön, hogy a makkja a hasam érintse, nyomtam, nyomkodtam, helyezkedtem, csúszkáltam. Inkább golyóit kívántam volna magamba szippantani. Mindezt figyelve karjai közt, mert kezei tapadtak melleimre, hol a méretet, hol a keménységet ellenőrizve, de bimbóimon elidőzve leginkább, melyek a pattanásig feszültek s szinte a fájdalom határát súrolva hullámzott bennem a kéj, és gondoltam tán benne is. Arra még csak gondolni sem mertem, hogy magamba fogadjam, így a 69-es állás, vagy inkább fekvés lett a végeredmény. Hosszú ideig játszottunk így egymással, csodáltam, hogy Ő még nem ment el, miközben én már sokszor is. Ugyan többször is kér,t hogy lassuljak, vagy tartsunk cseppnyi szünetet, de a végkimerülést megelőzve, kicsaltam belőle mind azt, ami felhalmozódott benne. Hát hogy is mondjam? Juj de finom volt!

Másnap reggel a pirítós illatára ébredtem egy csókkal a nyakamban, s forró tea a tálcán. Reggeli után meg vagy egy órát élveztük egymás testét, ami valami olyan érzés volt, mint az első csók, kint az utcán, a színes avarban, alig néhány órával azelőtt. A vonat szinte üres volt, így kényelmesen aludtam karjaiban, egészen addig, ahol mindketten kiszálltunk. Ott már pezsgett az élet. Egy cigarettát húzott ki a felső zsebéből, gyufát a másikból és rágyújtott, a gyufaszálat hosszan égetve. Megadod a telefonszámodat? Kérdezte, és a kormos fenyődarabkával a kis fiók hátuljára karcolta, egyenként a számokat. Most tényleg mennem kell, egy puszit nyomott homlokomra, s már megint ama csizma sarkán megperdülve, elindult, mosollyal a bajsza alatt. Azóta sem láttam Őt.
 

örzse - Buszozás Bugyinélkül a nászúton 1Még a nászút egyik felénél jártunk,de már sikerült sok sráccal kefélnem a férjemen kívül. Mikor busszal mentünk a hegyekbe elöször csak mackónadrágot vettem magamra, de késöbb már a buszban lecseréltem szoknyára mert melegem volt. Közben a férje direkt úgy helyezkedett,hogy más is lássa a combjaimat és lehet hogy látták a szörös pinámat is. Vitánk volt,mert a férjem nem akarta,hogy bugyit vegyek magamra,mert akkor nem tudja simogatni a puncimat is és nem tudja másoknak is mutogatni a felesége pináját. Ezt nyíltan megmondta,mert a buszon közölte,hogy látta a mikor a bárban a nászéjszakán vagy nyolc férfi faszán lovagoltam.

Én teljesen ledöbbentem,mert azt hittem alszik,mert berúgattuk,hogy meg tudjanak a srácok baszni,mivel kisorsoltak, de úgy látszik nem aludt sajnos.Persze ahogy végül már a szoknya rajtam volt rögtön elkezdte simogatni a combjaimat és persze felhúzta teljesen a szoknyámat,nem zavarva,hogy így megmutatja a puncimat is. Amikor a kalauz arra járt kérdezte a férjemtöl nem lehetne ezt többen is csinálni? Mire a férjem közölte,ha lenne olyan busz ahol hárman ülnek egymás mellett minden további nélkül, de mivel nincs csak én tudom simogatni, mert ha felállnék,nem biztos,hogy visszaengednének a helyemre.A nejem közölte az biztos,hogy leszálláskor mással mennék elvagy két napra.

Mikor felértünk és leszálláshoz készültünk nem figyeltem oda és a szoknyám hátsó része fennakadt és az egész seggem kilátszott. az egyik nöi utas segített végül,hogy visszahúzta a szoknyámat. Pár nappal késöbb ez az asszony már kinyalta a pinámat is,mert kiderült ök is nászúton vannak és megkóstoltuk egymás férjeit is. Megkaptuk a szobát és a mellettünk levöbe került az az asszony és a férje is aki segített rajtam.Elmentünk sétálni. és kajálni,majd bementünk egy ismerös családhoz,hogy megismernek e még engemet,de közben a nejem morgott,hogy nem családlátogatásra jöttünk hanem nászútra ahol bizony inkább kefélnünk kéne. Nagy ovációval fogadtak és megkérdeztem hozhatok e gombát estére meg egy másik házaspárt még vendégnek,mire beleegyeztek.

Elmentünk sétálni a környezö erdöben és ott már kétszer is megbasztam a feleségemet, de nem engedtem meg hogy felöltözzön hanem meztelenül sétáltattam amit lassan ö is megszokott különösen akkor amikor észrevette,hogy más is járkál az erdöben és mutogathatja magát.Rengeteg gombát szedtünk,majd visszafelé összeakadtunk a szomszéd házaspárral és közöltük velük,ha benne vannak szívesen meghívjuk öket gombapaprikás vacsorára .Megköszönték és mondták hoznak bort,mert van náluk vagy hét üveg jó finom tályai bor. Elvittük a gombát és mondták úgy félhét tájban mehetünk.Ezután a szállásra mentünk ahol a szomszéd áthívott egy pertuivásra és megkínált nagyon finom pálinkával ami igazán nagyon finom volt.

Mondtuk neki,hogy fél hétre várnak minket úgyhogy elötte tíz perccel indulunk. Nem kellett kopognunk és persze kihasználtuk a helyzetet,mert megint sikerült az asszonyt megbasznom a fürdöbe amikor bement zuhanyozni. Mondtam neki remélem ezen a héten sem fogsz viselni bugyit és nagyon szeretném ha végleg leszoknál róla pláne éjszaka is. Megkérdezte mi van ha éjjel meg akar baszni valaki hát egészségedre. A szomszéd házaspár is csinosan szoknyába jött és lementünk az ismerös családhoz ahol már a két szülö a két nagyfiúk a lányuk a férjével és a nagyobbik a feleségével volt ott.

Mikor mi a szüleimmel és a testvéreimmel még ott nyaraltunk egyikük se volt nös hiszen annak legalább tizenkét éve volt. Az udvaron lett felállítva egy nagy asztal és oda ültünk le.A háziúr megkínált mindenkit egy kis saját fözésü pálinkával a felesége meg megkérdezte mit csináljon azzal a rengeteg gombával amit odavittünk,mert a felét se csinálta meg és biztosan elég lesz amit megcsinált. Mondtam neki vagy eladja vagy odaadja a családjainak.Mi nem csinálunk ebböl ügyet,mert van még elég az erdöben ha szedni akarunk.

A férje mondta is valahányszor annak idején elmentünk a családommal gombászni,mindig rengeteget hoztunk ,csak azt nem értette sokszor,hogy ö miért nem talált annyit. Mondtam neki én szag után mentem és nem a szememmel kerestem a gombákat.Csak nevettek ezen.elkezdtünk leülni és közben az egyik fiuk annyira belemerült egy beszélgetésbe,hogy a végül úgy ültünk le,hogy a szomszéd asszony került mellém és a mellé a férje énmellém meg a másik oldalra a feleségem és az a fiuk amelyik még nem volt nös. közben a feleségem mondta,hogy ez így nem lesz jó,mert a srác folyton a combomhoz nyomja a saját combját és közben ráteszi a kezét a combomra és elkezdte simogatni a combomat,majd feljebb tolta a bugyim felé. Mondtam neki üss rá a kezére,mire közölte már megtörtént, de ekkor banyúlt a szoknyám alá és a puncimba dugta az ujjait.

A vége az lesz,hogy nekinyom az asztalnak és itt mindenki szeme láttára fog megbaszni.Hátha jól esik miért ne.Nahát ezen kiborult és fogta a srác kezét és a szoknyája alá tette. Egész este a punciját markolászta srác. Közben a másik oldalról a szomszéd felesége kezdte simogatni az én combjaimat is ,mert csak egy rövidnadrág volt rajtam és ez nekem roppant kellemes volt, de cikis is.A férje nem szól neki semmit, pedig néha odafordulva látta mit csinál a neje.Pár perc múlva megkérdeztem hol találom a budit mire megmondták és elindultam oda, de a másik férj is követett.

Mondta látta ahogy a felesége simogatta a combodat, te miért nem ütöttél a kezére.Mondtam neki én már az ilyet megszoktam mert a feleségemet meg az a srác simogatja és bányássza a szoknyája alatt aki mellette ül és ha most ráütök a feleséged kezére lehet,hogy egy állati nagy botrány kerekedik belöle. Mondta aztán lehet hogy igazad van. Vajon nem cserélhetnénk asszonyt egy pár napra, mert én is szívesen megsimogatnám a nejedet. Mondtam neki majd holnap elmegyünk egy dombra napozni ,akkor ha benne vagytok és megkérdezed a nejedet és ö belemegy akárcsak az enyém semmi akadálya nincs.

Megkérdeztem töle te se szüzen vetted el az asszonyodat, mire közölte ö szüzen vette el és majdnem elvérzett a nászéjszakán annyira vérzett és utána egy hétig nem is tudtak elmenni nászútra mert kórházba kellett lennie öt napig.Azóta már nincs ilyen problémája és még amikor kijött a seggét is megbasztam, de ott nem vérzett a csaj, persze lehet hogy jó lett volna ha nem szüz,mert akkor már korábban lehetett volna vele basznom. Én nekem lehetett,mert már 13 éves korában elvették a szüzességét és azóta kefélték sajnos rengetegen, Persze ez se jó, de nagyon belezúgtam és már meguntam,hogy folyton baszni van kedve.Ez sem igazán jó és ráadásul azokat a srácokat imádja akik körül vannak metélve. Akkor én biztosan jó lennék nála.

Na akkor jól kifogtunk téged.Persze visszamentünk és mikor leültünk a feleségem mondta már arra gondoltuk megnézzük mit csináltok ennyi ideig,mert azt hittük belefulladtatok a WC be.Mondtam neki rám jött a has mars és a Zolinak meg kellett várnia míg befejezem. Mivel csak egy Wc volt nem tudta hol elintézni a dolgát. Nagy nevetés volt ezután. Lassan mindenki jól lakott és mondta a Nös fiúk,ha valamelyikünk be akar menni valami közeli városba ö pénteken bemegy reggel és két személyt is be tud vinni magával és vissza is hozza délutánra. megköszöntük a kaját amin nevettek,hiszen ök is megköszönték,hogy vittük a nyersanyagot és a szomszédoknak a bort,ami igen finom volt.

Hazamentünk. Még nem teljesen ,mert elindultunk megnézni mi van itt amit érdemes megnézni. megnéztük mit adnak a moziba is és majd hazasétáltunk. Amikor hazaértünk és bementünk a szobánkba a két szobát elválasztó ajtón kopogtam,mire kinyitottuk kulccsal és megkérdeztük mi a baj. Megkérdezték nincs e kedvünk még beszélgetni vagy esetleg kártyázni,vagy valamit csinálni. Megkérdezte a nejem mi az a valami amit csinálhatnánk amire nagy nevetés volt a válasz. Közben persze észrevettem,hogy a Jolánon sincs bugyi,mert ahogy nevetett és hátrahajolt a ruhája felcsúszott és betekintést engedett a csupasz puncijára.

A feleségem is észrevette és mondta,ha legközelebb hátrahajol a Joli figyeld meg nincs rajta se bugyi és teljesen csupasz a pinája. Mondtam neki látod más se szeret bugyit hordani és megbeszélhetnéd vele,hogy mutassa meg hogyan kell leborotválni a puncidról a szörzetedet hátha meg is csinálja,legfeljebb enyelegtek egy kicsit amit igazán te nagyon is szeretsz. Undorító vagy mondta, de azért estére kinyalhatom a lucskod puncidat ugye. Végül beszélgettünk és boroztunk. lassan az asszonyok mondták le kéne feküdni,mert elálmosodtunk a bortól.Erre megkérdeztem vagy inkább spiccesek lettetek nevetés volt a válasz majd visszamentünk és a nejem ráfordította a kulcsot az ajtóra.

Miért zártad be ,vagy félsz,hogy átjön a Zoli és csinál veled is egy nászéjszakát. Erre mondta az asszony bolond vagy vagy szeretnéd ha megint megbasszanak mit Pesten a szállóba a nászéjszakán.Ennyire jó volt,hogy még mindig emlékszel rá sóvárogva.Nem vagy normális mondta és levette magáról a ruhát és lefeküdt az ágyba. Pár perc múlva már a lába között voltam és elkezdtem nyalogatni a lucskos pináját,majd megbasztam és teleengedtem a zacskóm tartalmával a punciját. Morgott,hogy beleengedtem, de megígértem neki,hogy ezentúl mindig a szájába fogok elmenni és remélem le is nyeli amit adok neki.Erre közölte undorító vagy , de ha szájon csókollak akkor lenyeled ugye. Persze ahogy lenyeltem a másokét is és a tiedet is mindig.