Legutóbbi hozzászólások:
Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! | Otteló - Nagyon izgato | János - Izgató kis történet. | Szili - Best! Szili ne má! | Lali vagyok - Nagyon tetszett. Fel is izgatott amíg olvastam. Jó lenne több hasonló témájú történetet olvasni. | Lacci69 - Tetszik,régóta érdekel a téma | jani - Nagyon jol is csinálták mert régi barátok voltak és most egymásé is lettek betejesedett egy régi vágyuk is a sex. | Muka geci - Jó a sztori enzós Niki |


Szextörténet keresése:

 

örzse - férjhez menzem,hogy ne zaklassanak a reö Imádom megcsalni a férjemetMég kisiskolás voltam amikor az egyik alkalommal a vonaton utaztam egy fiatal lánnyal aki állítólag a kíséröm lett volna.Dunántúlon az anyám tett fel a vonatra és rábízott ette a leányra, de a leánynak a barátja elvitte egy másik vagonba és aznap már nem is láttam. Szeretnék eljutni, a Nyiregyházi gyorsra szeretnék felülni és van egy kíséröm is de nem tudom hová lett.Az öregúr megsimogatott mindenhol majd megmondta én elviszlek oda ha jó leszel és megenged hogy simogassalak.Mikor megsimogatta a combjaimat és felhúzta a szoknyámat érdeklödött hová lett a bugyim mondtam nem tudom mert valaki levette míg aludtam. felültünk egy villamosra és sokáig utaztunk majd bementünk egy nagy házba mert mondtam pisilnem kell majd segített és amikor pisiltem utána a puncimat nyalogatta a bácsi.Nem papírt adott. Aztán felültetet egy másik vonatra és odajött egy kalauz,hogy mit akarnak mire mondta az üregúr ez a gyerek el akar utazni, de a kíséröje elveszett és a jegye a táskájába van. Mire megnézték és a vasutas bácsi mondta majd ö kezelésbe vesz. Majd amikor le kellett szállnom segített és ott átadott valakinek aki ismerte állítólag a szüleimet is és elvittek hozzájuk. Igaz egész nap megfogdostak mindenütt ,de nem volt igazán olyan rossz mert már sokszor csináltak velem olyat is ami fájt. Végre hazaérkeztem. Otthon örültek,hogy megérkeztem. Pár évre rá már akkor elmúltam 17 éves amikor megint elvittek a nagyanyámhoz és ott voltam sokáig egy öregúrral akivel egy ágyban is aludtunk. Ö azt mondta hogy a nagyapám és nagyom szeretett engem simogatni és a lábam közzé csókolni ami igen jó volt. eleinte csak a kezét dugta a kis puncimba ,de késöbb már a combjai közt találtam valami jót és azt is kértem dugja belém ahogy mások is kérték engedjem meg és lefilmeztek és pénzt kaptam érte. késöbb nemcsak öreg urakkal csináltam ezt hanem fiatalokkal is és azoknak sokkal hosszabb és keményebb volt a farkuk mint másoknak. Nagyon megszerettem ezeket a farkakat és akkor volt csak igazán jó ha a nedvet ami kijött a srácokból a számba engedték.Csak évek múlva tudtam meg,hogy ezek a nedvekböl lesz a gyerek és vigyázni kell arra,hogy belém ne menjen ilyen anyag.Volt egy idös bácsi aki magához vett ,mert úgy látta engem kurvának akartak mások nevelni , de én nem akartam az lenni. Így aztán minden reggel adott egy szem gyógyszert ezt bevettem és nem lett gyerekem még ha belém is engedték a srácok,vagy a férfiak a farkuk tartalmát.Mire elértem a huszonöt éves kort már vagy százezer farok volt bennem és néha különlegesen jól esett ahogy bennem lövöldözött.
 

A faháznan Andival,meg PetigecivelLehettünk vagy 15 évesek,állandóan loptuk a szexújságokat apámtól,meg mindenhonnan,és állandóan rejszoltunk. De ki nem? Egyszer a Peti telerejszolta az ökm-et,az apja meg úgy fejen baszta a merökanállal hogy a csapszeg kiesett belöle,meg majdnem betört a feje. Akkor épitettünk a kertbe egy bódét,amit kitapétáztunk szexképekkel,és oda jártunk rejszolni. Megfogadtuk,ha egyszer lesz egy nö,akkor azt itt basszuk meg közösen. Lett is vagy fél év múlva,de nem volt olyan fullos nö,söt mondhatni elég ronda volt,de elsöre úgy voltunk vele,hogy megteszi. válogatós fasznak kutyába a helye alapon. Átvittük a csajt ameddig az apja a kocsmába ült,hogy megmutatjuk neki a házat,és bevezetjük az élet értelmébe.Mondtuk neki ne ijednen meg,lesznek meztelen csajos képek a falon,meg direkt kinnhagytuk a szexújságokat is,hátha rájön. Kérdezte mit szoktatok itt csinálni? hát rejszolunk,a Petigeci rávágta egyböl. Az Andi meg csak nézett,nem esett le neki. Mondom,hát tudod,húzogatjuk a bört!,ameddig jó nem lesz! Kérdezte megmutatjátok? Mondtam Peti elöbb te! Az el is kezdett rejszolni,majd elkezdtem én is. Andi,te mit szoktál csinálni hogy jó legyen? Hát,bedugom az ujjam,meg a kádba a vizsugár alá teszem a pinámat. Na akkor mutasd meg te is mondtam neki. Akkor láttunk pinát elösször igazából,olyan furcsa volt. Vékony volt a rés mint a nádszál. Megfogtam neki,és kértem hogy cserébe ö is nekünk. Így fogdostuk egymást egy darabig,csakhogy közben a gyertyáktól begyulladt az egyik fal,és lepedö volt rászögelve,úgyhogy lángolt az egész és akkora füst volt,hogy majdnem megfulladtunk,ert az ajtó meg be volt lakatolva belüröl,hogy nehogy ránk nyisson valaki. Ki kellett törni az ajtót,mert a füstbe nem lehetett már látni semmit. Leégett a faház,és az Andi se jött többé. Hát ez volt az elsö élményem.
 

Tini picsaA barátnőmmel 2 éve vagyok együt és most 17 éves. Derékig érő szőke haja van, formás kislány popsija és a mellei nem túl nagyok. Ennek ellenére nekem több kellett. Én most töltöttem be a 19-et és nem panaszkodom a nők imádnak. De ő nem bírta megcsalás nélkül.

Az egész ott kezdődött hogy vége lett a sulinak. Szünet van, a barátnőm meg ugye fiatal,ezerrel bulizhatnékja van, és hetente járnak is. Hol diszkóba, hol a barátnőjénél van. Néha én is mentem, de az utóbbi időben ritkábban bírtam az elfoglaltságaim miatt.

Ez így is ment az utóbbi hétvégéken is,csak épp azt furcsállottam hogy eddig sosem akart felvenni szoknyát, főleg nem mini szoknyát, most meg minden hétvégén abban megy! Meg vett jó néhány szexi tangát. Ez gyanús is lett nekem úgyhogy úgy döntöttem megpróbálom valahogy kideríteni miért van ez.

Ki is ötlöttem hogyan lesz. Csajomnak azt mondtam dolgoznom kell menni éjszakára. Fekete lenge miniszoknyát vett fel, meg ilyen kivágott top szerűséget. Meg is kérdeztem azért tőle hogy hova megy

- Csak a barátnőmnél lesz csajos buli - válaszolta

- Aham, értem, hát jó

- Szia-szia - és adtunk egymásnak eggy egy puszit

Utána ő elindult,és persze én is utána csak messziről követtem kocsival, és tényleg a barátnőjéhez ment. Aztán egyszer csak megjelentek és elindultak valahová. Méghozzá a közeli diszkóba... Leparkoltam és utána mentem. Meg is találtam mivel még nem voltak sokan, de ő nem látott, mert az emeletről figyeltem.

Egy darabig nem is volt semmi,csak a barátnőjével iszogattak.egy idö után már nagyobb volt a tömeg. Ám egyszer csak megjelent egy pasi, a háta mögé ment és így táncoltak. Dörgölőzött hozzá, és a szoknyája alá is benyúlt. A csajom nem igazán tiltakozott úgy láttam. Sőt még jobban hozzányomta a fenekét.

Akkor tisztára kész voltam, úgy volt lemegyek és balhé lesz, de átgondoltam. Akkor lebukok, hogy hazudtam. Így inkább türtőztettem magam valahogy. Figyeltem őket tovább egyszer csak a barátnőm a barinője fülébe súgott valamit, aztán a pasival együtt a kijáratnak vették az irányt. Én is utánuk mentem, persze úgy hogy nehogy meglássanak.

A barátnőm meg a pasi a parkoló felé tartottak. A pasi az autójához vezette a csajomat,ami egész hátul volt. Arrafelé kicsit sötétebb volt, de szerencsémre volt mellettük egy sor bokor is. Így én kerülve oda bírtam egész közel menni.

Legelőször azt láttam, ahogyan a csajom állva bepucsít neki. Aztán mondja neki hogy gyere kefélj meg a nagy faszoddal. Nagyon vártam már a mai napot, hogy újra bennem legyen. És akkor esett le hogy ez a pasi már nem először dugja a csajom.

A pasi felhajtotta a csajom szoknyáját, félre húzta a tangát ami volt rajta, és benyomta a farkát ami hát tényleg nem volt kicsi. Így dugta a csajomat egy-kettő el is élvezett.

utánna a motorháztrtöre vitte és ott dugta meg,aztán a hátsó ülésre hejezkedett kutya pozba,a pasi meg kivülröl dugta a csajom,utánna meg szemböl ráült Noémi és lovagolt rajta,amugy jocskan hangosak voltak,illetve a csajom jobban mert elég hangos szokott amugy is lenni.

Hallom a pasitól hogy mondja hogy jön... Noémi meg gyere, élvezz belém, tabizok! Akkor esett másodszor le: mi van? A csajom tablettázik. Hát ahogy láttam rendesen tele lőtte,mert ahogy leszállt, folyt belőle ki a geci.

Utána meg leálltak még az autó mellet beszélgetni, hogy jövő hétvégén lesz a barátnőm szülinapja és ott majd találkoznak. Meg mondta a csajomnak, hogy mini rucit vegyen fel csak bugyi nélkül. De a csajom mondta, hogy én is ott leszek. A pasi meg erre \"nembaj, tudod...megoldjuk!\".

Tehát így bukott le a csajom hogy csal. Saját szememmel láttam mindent. Sőt a szülinapon még fel is vettem az egészet amint csal. De az más történet.
 

Kutyaszex a családdalNekem elhihetitek, hogy Morzsa tudta a dolgát :D
Arra ébredtem, hogy a fejét, a combjaim közé dugta, és egyenletes ritmusban nyalta a puncim, és a belőle csordogáló nedveinket. Kezdtem egyre jobban élvezni a helyzetet, de inkább eltoltam magamtól, és elmentem ismét zuhanyozni.
Morzsát a földszinten találtam meg, a teraszajtónál ült, és várta, hogy kiengedjem.
A délután hátralévő részében nem történt semmi izgalmas. A szüleim 7 óra körül érhettek, haza, és ekkor a Tv-t néztem, ugyan abban a fotelban, hol nemrég még egy kutya nyalta a muffom. Az ősök is csatlakoztak hozzám, és együtt néztünk valami gagyi sorozatot, amikor vonyítást, nyöszörgést hallottunk az udvarról. Morzsa épp a szomszéd néni kutyájával volt összeragadva..
Kicsit féltékeny lettem, és kicsúszott a számon:
-Kielégíthetetlen…
Gábor az apukám ( igazából nevelő apám, 5 éves voltam, amikor a vérszerinti apukám meghalt) kérdőn nézett rám, de csak legyintett egyet.:
-Ne aggódj kislányom, majd szétválnak..
Visszamentünk és tovább néztük a sorozatot. Amikor vége lett, felmentem a szobámba lefeküdni. Amikor felértem, résnyire nyitva hagytam a szobám ajtaját. Felvettem a hosszú hálóingem, levettem a bugyim és az ágy mellé dobtam, és lefeküdtem aludni.
Másnap reggel ébredés után épp szedtem össze a szennyesem, de a bugyimat nem találtam sehol, hiába kerestem. Ekkor hallottam meg, hogy Morzsa megint az ajtót kaparja. Egy szál hálóingen, bugyi nélkül mentem le, és engedtem be a házba.
Nem igazán tétlenkedett. Az orrát egyből a ruhám alá dugta.
Tudtam, hogy mit akar, meghágni engem, és én is akartam. Nagyon. Márr a gondolatára is benedvesedtem (még most is nedves leszek, ha rá gondolok)
-Te rosszaság, ne itt!- szóltam rá halkan.
Felmentem a lépcsőn, ő pedig hűségesen követett. Levettem magamról a hálóinget, és hanyatt feküdtem az ágyon széttárt lábakkal.
Morzsa egyből nekem esett. Istenem, senki sem tud úgy nyalni, mint ahogyan az a kutya nyalt engem. Eleinte hosszú nyalintásokkal, majd egyre mélyebbre nyalt belém hosszú érdes nyelvével. Egyre gyorsabban és gyorsabban, amíg el nem élveztem. Amikor megnyugodtam egy kicsit, felálltam és felvettem a ruhám. A kutya értetlenül nézett rám az álló véreres farkával. Viszont én a tegnapi után ki akartam éheztetni, azt akartam, hogy megőrüljön a puncimért. elindultam le a lépcsőn ő követett. Amikor a terasz ajtóhoz értünk, kitessékeltem az udvarra és becsuktam az ajtót.
A hűtőhöz léptem, és valami reggelit akartam csinálni magamnak. A rántotta mellett döntöttem.
Már majdnem készen volt, amikor Gábor megszólalt mögöttem:
-Kapok én is valami harapnivalót?
Kicsit megijedtem, de mosolyogva hátrafordultam:
-Persze, 1 perc és kész, anya nem kér?
-Nincs itthon, elment fodrászhoz és manikűröshöz.
Gábor egy szál melegítőalsóban leült a reggeliző pulthoz. Tálaltam a harapnivalót és megreggeliztünk.
Amikor elkezdem mosogatni, éreztem, hogy mögém lép.
-Nagyon finom volt, de szeretnék desszertet is.
Ekkor hozzám nyomta a nadrágjában álló farkát, és a karom alatt átnyúlva a melleim kezdte simogatni, masszírozni.
-Ne…- nyögtem, de a fejem hátra a vállára bicsaklott, így csókolgatta a nyakam.
A fogaival lehúzta a hálóruhám spagetti pántjait, az pedig a testemet végigcirógatva gyűlt a lábam köré.
Az egyik mellemet elengedve a keze elindult lefelé a testemen. A lábaival szétfeszítette a lábam, így kisterpeszben álltam, amikor az ujjai elkezdtek játszani borotvált puncimon. Nem tudtam mit csinálni, lefagytam. A kezeim görcsösen kapaszkodtak a konyhapultba, hátravetett fejjel élveztem a kényeztetést. Már csak nyögni tudtam.
-Annyira kibaszottul nedves vagy!
Igen, az voltam.. Éreztem, hogy a nedvem szépen lassan folyik le a combom belsején, de annyira el voltam foglalva a saját gyönyörömmel, hogy észre se vettem, amikor Gábor farka belém hatolt.
Amikor tövig bent volt, nem mozdult egy pillanatig, majd szépen lassan kihúzta belőlem a farkát. Így dugott egy darabig. Amikor kihúzta, a nedvemet végingkente a csiklómon és a farpofáim között is. Egy idő után nem bírtam tovább, és könyörögni kezdtem:
-Gábor.. kérlek.. gyorsabban.. igen.. apa.. keményebben…
Nem játszott tovább. Egyre gyorsabban és keményebben baszott. Éreztem, hogy az egyik újával az ánuszom simogatja, ingerli. Amikor rájött, hogy nem ellenkezem, belém dugta 1 ujját.
-El fogok menni, de a seggedben akarok.
Azzal a lendülettel kivette a puncimból a farkát, és a seggembe dugta.
Nagy volt, nagyon-nagy. A keze a csiklómon dolgozott, közben teljes erőből dugta a seggem.
Hirtelen jött az orgazmusom, szinte csillagokat láttam. Ekkor éreztem meg, hogy ő is elélvezett velem együtt.

Ekkor döbbentem rá, hogy nem csak a kutyám akarja használni a testem, hanem a nevelőapám is.
 

Lali - Fleségem használata imádpm,ha alig van rajta ruhaElmentünk a feleségemmel a Jugó tengerpartra nyaralni. Nem gondoltam,hogy itt is összeakadok valami ismerössel, de ök is nászúton voltak. Feleségemnek ott vettem egy olyan bikinit ami alig takarta a formás fenekét, mert addig kefélte egy szomszéd srác a seggét az elmúlt hónapba,hogy teljesen kikerekedett.elötte teljesen lapos volt, de ezért nem zavart csak,hogy egész formássá alakult a kefélések során.Mikor felvette a butikba a bikinit és megláttam a formás seggét már ki is fizettem az árát, pedig a melleit alig takarta a felsö rész és az meg különösen szexissé vált.

A nejem nem is akarta a bikinit mondván alig takar valamit és így egy kúrva néz ki, de mondtam neki akkor ha úgy érzed légy kúrva ezen a két héten és ne vegyél semmi ruhát magadra. ezt halva teljesen kiborult,hogy nem kurvának szerzödött mellém. Mikor elindultunk a strand felé és leterítettük a pokrócot akkor derült ki,hogy valójában egy majdnem nudista strandra kerültünk,mert az ott lévö fürdözöknek csak alig kis hányada viselt fürdöruhát.

Ennek én nagyon örültem,mert mindig arra vágytam,hogy a feleségemet a nudista strandon bámulják esetleg megbasszák.Alig ültünk le egyszer csak azt vettem észre,hogy a nejem bikini felsöje leesik és egy ismerös nöi arc mosolyok felénk.Kiderült,hogy a feleségem még az amerikai barátnöje itt nyaral és neki feltünt,hogy a csajon van felsö bikini rész és így akarta meglepni.

Ez csodásan sikerült és amikor a feleségem rájött,hogy ki gombolta ki a felsörészt nem akart cirkuszt csinálni és elfogadta,hogy a mellei ezentúl szabadon kint lesznek. Kiderült,hogy a barátnöje pár nappal azelött jött ide a völegényével, megesküdtek és most itt vannak nászúton. Végre egy ismerös és így legalább nem fogok unatkozni,mert míg a férjem téged kefél én a te férjeddel fogok házaséletet élni.Hát erre nem számított a feleségem és így mikor felállt a csaj egyszerüen lehúzta a bikinibugyit róla.Majd megfordította és gyönyörködni kezdett a szép kerek seggébe és megkérdezte ki kefélte annyira seggbe hogy ilyen lett a segge.Mondtam neki egy hónapja házasodtunk össze és ahol lakunk az ott lévö férfiak rendszeresen seggbe baszták a feleségemet és azért nem csináltam belöle nagy dolgot,mert ilyen szép formájú segge lett a sok baszástól.

a feleségem lassan belenyugodott abba,hogy mindenki megcsodálta a testét és sokan el akarták vinni egy két kefélésre,meg még pénzt is ajánlottak neki kefélésenként. A barátnöje odasúgta nekem,hogy majd ö gondoskodik arról,hogy az itteni férfiak jó pénzért megbasszák a feleségedet, mert reméli öneki is leesik abból a pénzböl valami, hiszen ök Amerikába több évig hivatásos kurvák voltak és abból is éltek. A férje is tudta ezt és bár nehezen de ki tudta ebböl a körböl öt.

ettöl kezdve alig láttam a feleségemet és amikor már jöttünk hazafelé akkor mondta el sírva,hogy a két hét alatt több mint háromszázan baszták meg és harmincezer dollárt keresett. Ha el akarok válni töle elfogadja azt is.nm váltunk el és ahová elmentünk ott is változatlanul lefeküdt mindenkivel annyi különbséggel,hogy én is ott lehettem és élvezhettem ahogy kefélik és szoptatják.