Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Zsuzsi a gruppenkurva

Bő 4 éve voltunk együtt a párommal, amikor először mentünk el úgy igazán nyaralni. Persze eddig is együtt töltöttük szabadidőnk nagy részét, de miután összeköltöztünk, inkább a berendezkedéssel voltunk elfoglalva, mint azzal, hogy a nyaralásra spóroljunk. Tavasszal, a szülinapomra kaptunk Erik szüleitől egy Erdélyi társasutazást. Mindketten nagyon örültünk neki, hiszen mindketten odavagyunk a hegyekért. Elérkezett a nagy nap, mi két súlyosra pakolt sporttáskával érkeztünk meg a parkolóba. Furcsa volt, hogy ülésrend szerint kaptunk helyet, de mivel a busz kényelmes volt, légkondis, és tiszta, nem nagyon zavart minket. Az utazóközönség azonban annál jobban. 70 és a halál közti nénikék és bácsikák, akik egész úton vadmagyarkodtak. Felüdülés volt a másik két fiatal, Áron és Zsuzsa, akik a szüleikkel jöttek. Már első nap, a városnézés közben összehaverkodtunk, ahol kiderült, hogy ők testvérek, és Zsuzsa az együttesével már sokszor járt Romániában. Így alakult, hogy ugyan a csoporttal utaztunk, és szálltunk meg, mégis kis négyesünk külön utakon járt. A második napon tűnt fel, hogy Zsuzsa férfiként nézegeti a kedvesemet. Este beszélgettünk a dologról, kissé zavartan nevetgéltünk, mennyire felizgatott a dolog mindkettőnket. Nyíltan mondtam meg a kedvesemnek, ha úgy alakul, élvezze ki Zsuzsa társaságát, mire ő azt mondta, inkább kettőnket élvezne együtt. Na, ettől én teljesen kész lettem, másra sem tudtam gondolni, minthogy hármasban szeretkezzünk. Lánnyal nem voltam még soha, és a hármas is csak a fantáziámban élt. Egészen a következő estéig…

Sepsiszentgyörgyön majdnem egy hetet töltöttünk el, kis szállodánk nem volt ugyan egy nagy durranás, de mi fiatalok úgyis inkább beültünk valahova esténként. A kocsmázás nagyon jó szórakozásnak bizonyult, hiszen olyan italokat kóstolhattunk meg, amik itthon horribilis összegbe kerülnek. Kint pedig a legnagyobb részegeskedésért se fizettünk négyünknek annyit, mint itthon egy egyszemélyes vacsoráért… a hangulatunk már nagyon jó volt, persze a szexre terelődött a szó. Zsuzsa ekkor bevallotta, hogy nagyon tetszik neki a kedvesem, de fura módon valahogy engem is izgatónak talál. Kockázni kezdtünk, a tét egy-egy csók volt. A srácok tiltakozására belementünk, hogy ők csók helyett ihatnak egyet. Elcsattant néhány csók, legurult néhány pohár alkohol, amikor Zsu soron kívül odahajolt hozzám, és megcsókolt. Nagyon fura, nagyon részegítő, buja csók sikeredett, a két srác szeme majd kiesett. A mi felbátorodva egymásnak estünk, simogatni kezdtük egymást. Boxunk fala jótékonyan takart a leskelődő szemek elől, így csak segített, hogy esetleg megláthatnak minket. Mindkét fiút láthatólag felizgatta a dolog, mi kuncogva nyúltunk a poharunk után, cinkos pillantásokat váltva.

Hazafelé Zsu a kedvesem mellett lépkedett, Áron pedig az én másik oldalamra csapódott. Természetes volt, ahogy belékaroltam. Mivel ők a szüleikkel egy szobát osztottak meg, Erik felajánlotta, hogy ha van kedvük, még tévézhetnénk nálunk. A szobában előkerült egy újabb üveg bor, meg némi rágcsálnivaló. Valahogy úgy alakult, hogy Zsu Erikkel kezdett beszélgetni, én pedig Áronnal csevegtem. Amikor Zsu megcsókolta a kedvesemet, szélesen elvigyorodtam. Áron bátortalanul kérdezett rá, hogy megcsókolnám-e őt. Helyes fiú volt, bár nekem a 20 évével kissé fiatal. Kedvesemék látványa felizgatott, gondolkodás nélkül kínáltam fel a számat Áronnak. Ő mohón hajolt rám, szinte harapta az ajkaim. Rossz szokásom, hogy csókolózás közben nézelődök, most igencsak jól szolgált. Áron csókolt engem, Zsu a kedvesemet, én pedig lestem őket. Ölem szinte rögtön benedvesedett, halk nyögésemen Áron felbuzdult, elkezdett simogatni. Páromék ekkor felénk fordultak. Vörösre csókolt ajkuk, és kissé hitetlenkedő, de izgatott pillantásuk még jobban felgyújtotta bennem a tüzet. Erik odajött hozzánk, és megszabadított nadrágomtól és falatnyi bugyimtól, és rutinosan simogatni kezdett.

Áron szemei majd kigúvadtak, ahogy Erik odaintette magához, és ujját a csiklómra rakatta. Hangosan felnyögtem, aztán csak azt láttam, hogy Zsu is szabadul a ruháitól. Fölém hajolt, és újból szájon csókolt, vékony ujjaival meredező mellbimbóimat simogatta. Közben odalent valaki belémnyalt. Felismertem volna Erik mozdulatát, de ez a nyelv új volt, tapogatózó, ismerkedő. Testemen végigrobajlott a gyönyör. Zsu még mindig csókolt, a mellemet, nyakamat simogatta, amikor felnyögött. Erik őt kényeztette lent, nyalta, ujjazta, ahogy kivettem a hangokból. Egy lélegzetvételnyi szünetben megszabadultam a felsőmtől, kikapcsoltam a melltartóm, de levenni már nem volt időm, Áron megelőzött. Ágaskodó bimbóimra vetette magát, mohón nyalni, szívogatni kezdte őket. Hangosan sóhajtoztam, nyögdécseltem, nagyon finom volt az érintése. Ekkor kedvesem egyik kezével áttért hozzám, mélyen benyúlt forró, lüktető barlangomba. A kéjtől megremegtem, kezem kapaszkodót keresett, és Zsut találta meg. Simogatni kezdtem a gömbölyded női testet, Zsu tetszése jeléül hangosakat nyögött. Erik ekkor háttérbe vonult, átadta a terepet Áronnak és a nővérének. Négykézlábra fordultam, és ajkaimmal felderítő útra indultam Zsu testén. Eközben engem hátulról Áron kényeztetett, nyelvével, ujjaival izgatta lucskos barlangomat, és fenekemet. Hamarosan elértem Zsu csiklójához, óvatosan nyaltam meg.

Szemem eközben Erikre vándorolt, aki meredező férfiasságát simogatta. Rámosolyogtam, és elkezdtem nyalni Zsut. Nyelvemet szétlapítva nyomtam rózsaszín kis ajkaira, majd lassan mozdítottam meg felfelé. Hüvelykujjamat benyomtam Zsu forró, a kéjtől patakzó hüvelyébe, és elkezdtem húzogatni ki-be, arra mindig figyelve, hogy g-pontját izgassam. Közben csiklóját szopogattam, nyalogattam. Kedvesem ekkor már nem bírta tovább, Zsu fejéhez lépet, elkezdte csókolgatni, majd meredt férfiasságára simította Zsu kezét. Ő bőszen elkezdte verni, pumpálni Erik falloszát, majd bevetette száját, nyelvét is. Miközben én nyaltam ezt a buzgó lányt, Áron egyre több ujját pakolta belém, tágítva popsimat, közben a nyelve nedves barlangomban ficánkolt. Hihetetlenül izgató volt ez a helyzet, látni, ahogy szívszerelmem egy másik lány szopja, én ezt a másik lányt izgatom, közben pedig a testvére rajtam gépészkedik. Áron ekkor belémhatolt: A meglepetéstől, és a hirtelen orgazmustól ujjamat mélyen Zsuba döftem, aki ekkor elélvezett, közben majd kifacsarta kedvesem falloszát. A két srác büszkén vigyorgott egymásra, mi, lányok csak pihegtünk. Kedvesem ezután simogatni kezdte Zsut, közben úgy helyezkedett el, hogy vérbő férfiasságát kényeztethessem.

Isteni érzés volt, ahogy Áron keményen markolva a csípőmet húzogatott magán, közben kedvesem lüktető dorongja a számban dorbézolt. Orgazmusaim egymást követték, sikolyaimat elfojtotta a számban meredező fallosz. Áron markolt keményen, miközben dugott, majd hirtelen kihúzta belőlem férfiasságát. Ujjaival már előkészített popsimat kezdte újból kényeztetni, és türelmesen, vigyázva, nehogy fájdalmat okozzon, belém hatolt. Zsu kikerekedett szemmel nézte öccse mozdulatait, közben a saját melleit gyúrta, kedvesem feje pedig az ölében ténykedett. Áron lassan mozogni kezdett, közben a párom egyre erősebben nyalta és ujjazta Zsut.

Ő hangos, kéjes sikolyokkal reagált minderre. Egy utolsó csókkal elengedtem Erik falloszát, ő pedig szinte rögtön Zsuba mélyesztette. Zsu a kezemért nyúlt, miközben a kedvesem kényeztette, boldogan néztük egymás élvezetét. Áron viszonylag hamar belém pumpálta ondóját, szűk popsim megtette a hatását. Újból simogatni, csókolgatni kezdett, majd félreérthetetlenül tudtomra adta, szeretné, ha számmal kényeztetném. Csillogó férfiassága kissé összement, de nem aggódtam. Jó mélyen vettem be a számba, szinte tövig. Gyengéden szívogattam, közben a nyelvemmel masszíroztam.

A kis harcos újból tettre készen meredt fel. Körbecsókoltam a makkját, végignyaltam péniszének oldalát, majd golyóit kezdtem el kényeztetni. Először az egyiket, majd a másikat vettem a számba, nyalogattam, szívogattam őket, közben falloszát simogattam, kényeztettem. Sóhajai dicsértek, kéjes nyögései morgásokká szelídültek. Zsu kéjsikolyai meg-megakadtak, ahogy az orgazmushoz közeledve lélegzete egyre többször elakadt. Áron eldőlt az ágyon, én tovább kényeztettem volna, de ő magára húzott. Guggolva ereszkedtem rá, csípőmmel körözni kezdtem, közben a mellkasán támaszkodtam. Zsu négykézláb odamászott hozzám, és mellbimbóimat kezdte el nyalogatni, közben Erik az ő popsiját izgatta, nyalogatta. Beletúrtam Zsu szőke hajzuhatagába, ő fél kezén támaszkodott, a másikkal pedig kőkemény bimbóimat kezdte el csipkedni. Áron kissé felemelt, és erőteljes lökésekkel hatolt belém újra és újra, de nyögéseim, kéjes sóhajaim Zsu szájában haltak el. Csillogó szemmel nézte, hogy élvezem öccse érintését. Én két kezemmel Áron combján támaszkodtam, kissé hátradőltem. Ekkor Zsu lehajolt, és miközben Áron férfiasság ki-be járt bennem, ős száját a csiklómra tapasztotta. Azt hittem, majd szétrobbanok a gyönyörtől, az ölemből induló remegés szétterjedt egész testemre. Erik végre elért a célját, Zsu popsija befogadta őt. Láttam, ahogy arca ismerősen eltorzul, homlokán kidagadt egy ér, amikor elélvezett. Zsuval ekkor már csak kapaszkodni bírtunk egymásba, támasztottuk a másikat, nehogy eldőljön. Nemsokára Áron is elélvezett, férfiassága meglepő erővel lüktetett, és ettől én még egyszer elélveztem. Pihegve borultunk egymásra, csillogó szemünk, kipirosodott arcunk ragyogott. Még egy kicsit simogattuk egymást, ki kit ért alapon, majd elszívtunk egy szál cigit. Feldobottan, cinkos vigyorral búcsúztunk el egymástól. Erikkel összebújva megállapítottuk, hogy ez a nyaralás jó ideig emlékezetes marad…

Másnap reggelinél a vének nem értették viháncolásunkat, rosszalló megjegyzéseket tettek a mai fiatalságra. Mi összenézve el-elröhögtük magunkat, és persze egész nap együtt csatangoltunk… Hogy az esti kocsmázás ezúttal mit hozott, az már egy másik történet… Ha ez tetszett, majd leírom azt is…
 

Karate a majálisonGyorsan végetért az ideji majális a Petigecinek köszönhetöen,aki most a tatabányai rendörségen töltheti az idejét:)))) Kimentünk már reggel,de szakadt az esö sátrakba volt mindenki,de piázni lehetett,meg volt kaja is,meg zene. Anita vele volt,én egyedül,de ott volt a Melinda is a volt csajom,de nem is köszönt. Piázgattunk,szürtünk,egyszer csak megjött az Elvis és a fasztalicska,csatlakoztak hozzánk,így ment tovább a nap. Mondtam gyerekek,el ne szólja magát valaki,hogy ott jártunk,mert az elvis megbolonul:))) Ment a zene,táncoltunk,a Petigeci meg volt örülve,csibészkedni akart,az Anitának játszani a picsáját,ordított a zenészeknek,szidta öket,meg füttyögött,hogy az énekes már kiborult teljesen:)))) Mondom menjünk át másik sátorba,mielött megölnek. Átmentünk,a másik sátorba iszogattunk ketten az asztalnál,Anitáék meg a fasztalicskával gazsuláltak ott,vigyorogtok a pultnál. Azt mondja a Petigeci,ezek mi a faszt vigyorognak,mert közbe öt nézték:)))) Mondom Petigeci,biztos azon,hogy a múltkor nem állt fel a faszod:)))) Ez a hülye felugrott,odament,egy jobb egyenes a fasztaliga szeme közé,a másik kezével meg az Anitának baszott le egyet:)))) Az Elvis meglátta,felállt a székkel,szalad oda,megfordult a Petigeci,és a sörösüveggel olyat a szeme közé vágott,hogy nem bírt lábra állni utána:)))))) Megijedtem,mert folyat a vér az elvis fejéböl és ült a földön. A petigecit fogták le vagy négyen,kihívták a rendöröket,ott voltak öt perc alatt el is vitték szó nélkül:)))) Menni akarok vissza,nem enged a rendör,mondom a Peti cuccai bent vannak,a hátizsákja,meg a többi. Mondta jólvan menjek be érte. Bementem,már ott volt az elvis bátyja a Borgó,140 kilós állat fogta a széket és pörgött vele,hogy melyik ütötte le az öccsét,az emberek meg futottak kifelé,azt már nem merték lefogni,végül öt is elvitték bilicsben a rendörök:))))))) Majd folytatom ha tudok többet :)))))
 

Klinikai keféléseim Ápolónüket dugtam a feleségemet meg az oVizsgálat céljából be kellett feküdnöm a klinikára ahol több mint két hétig voltam. Egy kétágyas szobába lettem betéve ahol egy másik ágyon egy harmincnyolc éves férfi feküdt szintén kivizsgáláson. Bejött elöször egy növér és adatokat kért , de közben a férfit elhívták vizsgálatra. Erre én felbuzdulva elkezdtem a növér combjait simogatni,mire fel lett háborodva,hogy nem kurva ö,hogy tapogassam. nagyon csinos hölgy vagy orvosnak készülsz. Nem ápolónö akarok lenni, de nem akarok mindenkivel lefeküdni van barátom aki már kefél.Az nem zárja ki,hogy mással ,most itt velem is jóba legyél. Erre mikor visszaült megfogtam a derekát és a fejemhez húztam majd a lába közé a bugyiját kezdtem nyalni,mire lenyúlt elhúzta a bugyiját,hogy a puncijához közelebb érjek.

Amint megérezte a nyelvemet a puncija bejáratánál felállt és lehúzta a bugyiját,majd ráült a számra. Eszméletlenül finom íze volt a pinájának és szinte kiszívtam az összes levét ami a punciba volt. ekkor megfordult és kivette a már álló farkamat a gatyából és bekapta. Eleinte csak a fejét csókolta,majd az egész eltünt a szájába és a torkán át a nyelöcsövében hiszen a farkam több mint 28 cm.Nem gondoltam,hogy ilyen hosszú farkad van és majdnem megfulladtam töle. De azért jó volt kérdeztem,mire megint benyelte és elkezdte ki-be húzgálni és a következö pillanatban egy rángás és teleengedtem a gégéjét és a száját a gecimmel. Ez finom volt. Még jó,hogy el nem szaladtam az elöbb ijedtemben,mert a kolléganöm jött volna be helyettem és az nem sokat teketóriázott volna hanem rögtön kivette volna a farkadat és addig szopta volna amíg tele nem vered a száját gecivel. Ezentúl mindig én jövök hozzád és az éjszaka is majd bejövök,mert mától éjszakás leszek egy hétig.

Késöbb bejött a doktornöm és megkért vegyem le a pizsama felsöt ,hogy megvizsgáljon. Persze a sok felém hajolásnál rögtön kiszúrta,hogy a melleit nézem ,mire megkérdezte tetszik. majd szó nélkül benyúltam és kivettem a jobb oldali mellét és elkezdtem szívni. Ez nagyon jó volt közölte, de ne itt csináljuk,hanem jöjjön fel a harmadik emeletre egy tíz perc múlva és azon az ajtón jöjjön be amelyiken ki lesz írva a nevem,majd bejövetel után zárja be kulccsal ami a zárba lesz.

Mikor megláttam csak egy melltartóba és bugyiba volt ,de már felkel és odajött hozzám. Ahogy lesmárolt már a kezem a melleit simogatta egymás után bekaptam öket és elkezdtem szívni,harapdálni. ne harapja ki,mert az meglátszik és nem akarok otthon magyarázkodni a férjem elött. mielött eljövünk dolgozni minden reggel kétszer elélveztet és amikor hazamegyünk akkor is,mert azt mondja így megtudja keféltem e valakivel aki kiszívta a melleimet és a hasamat, mert imádom,ha a hasalját harapdálják és kiszívják. Holnap úgy is elmegy egy hétre és akkor holnap azt csinálhatsz velem amit akarsz,mert nem fogja meglátni és egy hét alatt meggyógyul minden sebem. Imádok baszni és szopni. A férjem apja és testvérei is mind megbasztak már és az összes rokonai is. Ráadásul nem kell vigyáznod és nyugodtan belém engedheted a spermádat,mert egy hónapos terhes vagyok és így már nem tudsz teherbe ejteni. De vigyázz a növérre mert aki most reggel bement hozzád még nincs felcsinálva és ha megkeféled könnyön gyereket varrhat a nyakadba.A férje egy pipogya ürge aki azt sem látja meg ha elötte fogdossák a nejét. Kipróbáltam és amikor ott volt a férjem mintha összetévesztett volna megfogta a melleit a köpeny alatt és szájon csókolta.A férje csak krákogott, de nem szólt semmit.Másnap megkérdeztem a növért mi volt odahaza a csók és a tapogatás miatt. Mikor rákérdeztem még ö mondta. Tényleg ez történt én nem is vettem észre, volt a válasz.

Háromszor mentem el az elsöt a szájába engedtem ,majd a gecis szájával és nyelvével megcsókolt és mondta ez igazán ízletes volt. Lehet hogy többször is a számba foglak elélveztetni és nem a pinámba.vagy egy óra múlva mentem vissza kissé fáradtan. Meghozták az ebédet,majd lefeküdtem és elaludtam. arra ébredtem,hogy pinaszagot éreztem az orromba és mikor kinyitottam a szememet a növér pináját láttam magam elött. Éppen a seggét dugta a lakótársam.

Mikor leszálltak rólam megkérdezte a lakótársam milyen íze volt a pinájának. Jó. és éreztem rajta a gecim ízét is.Már te is megbasztad kérdezte persze amikor kimentél reggel vizsgálatra.Akkor majd vigyáznom kell,hogy a feleségemet ne keféld meg,mert az egy nimfomániás csaj.Ezt onnan tudom,hogy a nászutunkon az üdülöben lévö nyolc férfi minden nap megbaszta és amikor szóltam neki még ö volt felháborodva. Délután látogatási idö volt és eljött a felesége aki fergetegesen jól nézett ki. amikor bement a budira az ajtót nyitva hagyta és megmutatta milyen fazonra van nyírva a pináján a ször és milyen szép mellei is vannak.

A balfasz férje nem vett észre semmit. Mikor vége lett a látogatásnak a férje kikísérte a kapuig,nehogy valakivel összeszürje a levet és megbassza.Két nap múlva elhívták egy átvilágításra és akkor sikerült meglovagoltatnom .nagyon örült a hosszú és vastag farkamnak és mondta majd ad egy kártyát,ha itt nem is majd kint tudjunk találkozni.

Így teltek a napjaim odakinn. estére a nejemnek valószínüleg hiányérzete lett mert meglátogatott és egy olyan szerelésbe jött,hogy még nekem is fennakadt a szemem.A nylon blúza alá csak mellemelöt vett fel. és a blúzára egy kardigánt. ami nem volt begombolva és látni engedte a nagy barna sugarú mellbimbóját. A szoknya meg két oldalt fel volt hasítva és kilátszottak a combjai és a madzagos bugyija. ilyet még sose láttam rajta, de elmondta tegnap délután amikor elment a bankba az ott lévö fönök elvitte vásárolni és csak bugyikat és mellemelöket vett neki és hasított szoknyát majd három órán keresztül kefélte szinte megállás nélkül.Minden egyes alkalommal teleengedte a pináját gecivel és amikor már nem állt fel a fasza ráültetett a szájára és kiszívta belölem az összes gecijét.

Ezért nem láttad még rajtam ezt az újfajta bugyit. Mikor kijössz elvisz egy hétre a Tisza parti bungalójába és majd ott is vesz nekem egy ilyen bikinit is. akkor megint megfog baszni ugye. Legalább is remélem. Látod ezért is érdemes volt a négerrel kefélnem,mert így kivették a méhemet igaz, hogy így nem lehet gyerekem több, de nem kell attól félned,hogy mástól lesz gyerekem és én annyit kefélhetek félre amennyit akarok. A szobatársad is nagyon nézegetett. majd legközelebb ha jövök hagyjál ott vele egy órát és legfeljebb beszéld meg a feleségével egy kefélést addig,míg velem lesz.

Még az éjszaka este tizenegy tájban bejött a növér és elkezdtünk kefélni,majd odaszólt a szobatársomnak,hogy gyere te is és ö meg a seggét baszta. három óta felé ment el és addig felváltva basztuk a seggét és a pináját is. Mikor elment mondtam a srácnak nagyon stíroltad a feleségemet talán meg akarod baszni. igen. akkor hívd ki szombaton este a nejedet és éjszakára az én nejemmel cserélünk és felváltva megbasszuk mindkettöt . Jó lesz ? nagyon is. A két asszony elment tíz óta tájban,mert a feleségemért jött egy néger srác és szerencsére elkísérte a barátja is és mikor legközelebb jött elmondta,,hogy a szobatársam feleségével beültek a kocsiba és utána csak vasárnap este váltak szét addig felváltva baszták a két asszonyt.

Nappal mindig az orvosnöt dugtam éjszaka a növért gumival néha a szobatársam feleségét. Késöbb megtudtam,hogy a két néger úgy megbaszta a szobatársam feleségét,hogy ki kellett vennie a méhét,mert majdnem elvérzett, a kefélések sorozata után. Ennek nagyon örült a férje,mert ök sose akartak gyereket és már nem kellett attól tartania,hogy valakik felcsinálják a feleségét és más gyerekét kell neki felnevelnie.
 

A nejem egy ordasA feleségemmel 7 éve vagyunk együtt, utóbbi pár évben a részéről kicsit enyhült a szex. Sokat gondolkodtam valamivel fel kellene dobni. Otthoni szex, édes hármasban a feleségem barátnőjével,ami túl jól sikerült, egy forró nyári éjszakán.

Gondoltam be kellene vonni valakit... Előtte néztünk pár ilyen filmet nem annyira lelkesedett, de nem is tiltakozott:)Kapóra jött, hogy vártuk az egyik jó barátnőjét látogatóba, és pont születésnapja volt. Vártam nagyon a napot, szépen kigondoltam mit hogyan lenne jó, de gondoltam úgyis hozza majd a helyzet. Aztán eljött a várva várt nap, szép forró nyári este. Megjött a szép csábító barátnő, szépen megköszöntöttük... aztán gondoltam igyunk egy kis pezsgőt, feleségem aki sosem iszik valahogy rá kell venni, hogy oldódjon kicsit. Addig kínálgatta a barátnője míg nem rávette, gondoltam is hamar fejbe csapja majd. Elkezdtünk iszogatni, 2. üveg is előkerült... kezdett lazulni a hangulat, barátnője kezdte dicsérni milyen jó alakja van stb... Láttam a feleségemen elég jól fejébe szállt... Megölelt és elkezdett csókolózni picit velem a feleségem a barátnője előtt. . aki meg is jegyezte milyen jó nekünk... (a férje nem tudott eljönni). Azután a feleségem meg akarta gyújtani az illatos gyertyát ami pont a barátnője feletti polcon van, addig nyújtózkodott hogy már a félig felcsúszott a trikója. Ekkor meglepetésemre a barátnője megfogta a feleségem derekát és finoman elkezdte simogatni, azt vettem észre, hogy a feleségem felsóhajt és csukódik le a szem. Átfutott rajtam, hogy most vagy soha, itt a pillanat amit vártam. Láttam élvezi, de pár pillanat múlva kinyitotta a szemét, és riadtan rám nézett. Oda hajoltam megcsókoltam és a fülébe súgtam, hogy engedd el magad! Aztán vissza ültem, ők meg folytatták ment a simogatás egyre jobban, levette a feleségem trikóját... elkezdte simogatni a melleit csókolóztak, én meg majd meg őrültem a látványtól, azt hittem szétrobbanok. Ekkor oda nyúlt hozzám magához húzott és azt mondta te is engedd el magad, és maga mögé tolt. Levettem a rövid nacit róla meg a tangát, ott domborított a szép kerek popsija meg a csupasz puncija. Szépen elkezdtem hátulról nyalni elég hevesen, pár perc múlva éreztem, hogy remeg az egész teste, szorítja össze a lábait, na gondoltam hatalmas gyors élvezése volt. Ahogy elment, kéjes elcsukló hangon mondta, hogy dugd be most... megmarkoltam a popsiját széthúztam egy egy mozdulattal tövig betoltam a puncijába... keményen toltam nagyon rettenetesen izgatott a helyzet, közben nyalták falták egymást... Így toltam egy ideig míg előre csúszott ki a farkamból, megfogta és oda tette a barátnője puncijához, egy őrület volt, betoltam nagyon jó volt... simogattam mindkettőt közben, ment a dugás rendesen, utána elém térdeltek és ketten elégítettek ki kézzel rá a mellükre. Hatalmas nagy élmény volt és a feleségem is igen jól érezte magát. Elfeküdtünk szépen hárman egymás mellet, két nő közt hmmm jó helyzet volt:)Láttam a feleségemen még mindig hat rá a pezsgő... Ott feküdtem köztük mindkettő mellei hozzám értek jó volt. Aztán a feleségem szépen bealudt elnyomta az alkohol, még horkolt is. Pár perc múlva elfordult és aludt tovább. gondoltam korán van. Barátnőjével feküdtünk tovább, aztán finoman elkezdte simogatni a fakamat, a melle a fejemhez ért, oda súgta, hogy ő még nagyon kíván, érdekes helyzet volt, de nagyon izgatott. Elkezdtünk finoman csókolózni, simogattam én is, közben ránéztem a feleségemre, aki nagyon szépen aludt... lecsúsztunk az ágyról finoman halkan, négykézláb térdelt a barátnője, én meg hátulról elkezdtem tolni, nagyon élvezte, téptük gyűrtük egymást, hatalmasat élveztem bele a puncijába, ki sem vettem. Utána visszafeküdtünk és pihizgettünk mi is... Pont olyan volt ahogy nagyjából gondoltam, Felkelt a feleségem, elcsodálkozva, hogy bealudt... hát be mondtuk neki... megbeszéltük, milyen érdekes és jó volt. A barátnője feldobta, hogy bevehetnénk a férjét is... ez egy másik történet lesz.
 

ön16 - Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányátMég egészen fiatal voltam,de még alig jártam iskolába amikor feltünt a budiba a srácok farka. Összehasonlítottam az enyémmel és aztán az egyik alkalommal amikor nem voltak itthon a barátom szülei elmentem hozzájuk és megmutattuk egymásnak a fütyinket.a barátom odahajolt és bekapta a farkamat mire szóltam nehogy leharapd.ne félj csak kíváncsi voltam rá milyen a tied,mert az öregem mindig bekapja az enyémet, de ö nem engedi,hogy én is bekapjam az övét.Lassan lehúzta a faszom elejéröl a bört és elkezdte nyalogatni és ahogy megmerevedett és simogatta hirtelen valami különös érzés foly le bennem majd elsült és egy csomó valami jött ki belölem. Akkor tudtam meg mi ez geci .Késöbb otthon én is addig játszottam a fütyimmel,hogy az elsült és amikor már mindenki aludt addig hajoltam amíg sikerült a saját farkamat bekapnom és leszopnom magamat. Ez nekem annyira tetszett,hogy elmondtam a barátomnak aki ezt érdekesnek találta.

Legközelebb amikor elmentem hozzá megmutattam hogy csinálom és addig játszottunk vele míg sikerült a saját faszát is leszopni. Attól kezdve mindig is leszoptuk egymást és én nagyon örültem ezeknek a szeánszoknak.Egyszer az esti órákban mentem hazafelé és az egyik temetöben odajött hozzám egy középkorú férfi és megkérdezte leszophatja a farkamat,Ha megengedem fizet is érte. Mivel nekem nem volt zsebpénzem így belementem és amikor kiszívta a gecimet a farkamból lenyalogatta a farkamat és jó sok pénzt kaptam érte. Ezután már rendszeresen szoptattam a komát és késöbb másokat is odaengedtem a farkamhoz szopásra.

Az egyik alkalommal az egyik koma megkérdezte megengedném e hogy bedugja a farkát a seggembe, de erre nem voltam hajlandó.A barátom akinek még az elején elmondtam a dolgokat és ö is ott volt közölte,hogyha vigyáznak rá akkor dugják meg. A srácnak annyira tetszett a seggbe baszás,hogy aztán én többet nem is foglalkoztam vele. Ettöl kezdve a saját pincénkbe menetem le és ott alakítottam ki egy kis pihenöz ahol egy fotelben rendszeresen maszturbáltam,majd észrevettem,hogy olyan alacsonyan ülök,hogy az arra járó asszonyok vagy lányok akiknek rövid volt a szoknyájuk alá lehetett látni és azoknak a látványára vertem ki a farkamat és nyeltem a saját gecimet.

Közben valahol kaptam egy fertözést és az arcomon kiütések keletkeztek, de nagyon borzasztó volt. A szüleimnek egy ismeröse vett belöle mintát és csinált belöle egy szérumot amit aztán húsz injekció következményekért belém kellett adni az orvosoknak.Mivel akkor már nem itthon tanultam hanem egy másik városban az ajánlott orvoshoz mentem el. Az levetköztetett meztelenre és elkezdett vizsgálni és amikor a farkamhoz ért alig nyúlt hozzá máris merevedésem lett. erre megkérdezte ilyen hamar felizgulok.Mire közöltem már régen voltam ilyen helyzetben, de nem akartam elárulni,hogy magamnak szoktam kiverni vagy leszopni a farkamat.

Ekkor elkezdett simogatni és ahogy felállt a farkam lehajolt és megszagolta a farkamat és egy óvatlan pillanatba bekapta ami nagyon jól is esett. Kérdezte voltam e már növel,vagy férfivel.Mondtam sajnos nem és már régen próbálok becserkészni lányokat de nem sikerül.Erre közölte,hogy ö nös de inkább a fiukat szereti és az elöbb majdnem teljesen kiszívta belölem a gecit ami már megjelent a farkam végénél. Mondtam neki én úgy vagyok ezzel,hogy vagy kiverem,vagy lehajolok és saját magamat szopom le, de már szoptak le mások is és volt olyan,hogy fizettek azért mert megengedtem,hogy leszopják a farkamat.

Erre közölte,ha gondolom meghív hozzájuk egy alkalommal vacsorázni és akkor a feleségét ráveszi,hogy szabadítson fel vagyis keféljen veled,bár van egy 17 éves lánya is és tudja,hogy van egy barátja, de állítólag még nem kefél vele. Te ha lehet rendszeresen keféljél a nejemmel és próbáld meg hátha kefél a lányom is veled és ha igaz ez akkor elmondanád nekem és én rávenném a srácát dugjon velem is. Amiért ráveszem a feleségemet,hogy szabadítson fel és ezentúl rendszeresen megkefélheted hálából én is leszophatlak rendben van mondtam neki igen. Úgy is lett két nap múlva eljött a leánya és elhívott egy szombat esti vacsorára és amikor a barátnöje felállt és ekkor felhúzta a szoknyáját és ráült a farkamra. olyan könnyedén ment a farkam bele mintha mindig is ez lett volna a helye. Addig ugrált rajta amíg elélveztem és nem engedte ki a farkamat,majd lehajolt és leszopta a farkamat és nekem odatartotta a pináját,hogy nyaljam ki. Ennél nagyobb örömet igazán nem okozhatott,mert mindig is szerettem volna pinát nyalni, de eddig nem sikerült hozzá jutnom.

Megmondta,hogy azaz érzése,hogy az apja azért hívott meg vacsorázni,mert meg akarja keféltetni az anyját, mert az apja buzi és csak ritkán fanyalodik arra,hogy keféljen a feleségével, de a múlt hónapba annyira bezsongatta az anyám,hogy felcsinálta és most gyereket vár. Biztosan azt akarja,hogy dugjad meg. Én beleegyezem,de akkor engem is meg kell hogy rendszeresen basszál mert én is kívánom a faszt talán még jobban mint az anyám. Már volt egy kirándulásunk ahol engem akartak megbaszni, de közöltem a két sráccal kefélek velük egész éjszaka,ha elötte vagy két órán keresztül többször is megbasszák az anyámat és telelökik gecivel.Amit aztán meg is csináltak.

Majd folytatom,mert ez az elsö igazi élményem, de sajnos el kell mennem.