Legutóbbi hozzászólások:
Takarito Edit - gruoppenbe vágtuk a szomszéd párásztot, aztán íneköte hogy uzsedáré uzsedom GECI | taksiscsabi - te rtekes fassz | Anya - Évek óta élvezzük egymást néha napközben is | tenzin - minusz pont | Kopasz - Én is igy \"jártam\" azt hitték piásan alszok es mellettem baszott a nejem a haverommal ,mikor eszrevette a nejem ,nem hagyta abba hanem meg jóbban beindult , egész éjjel felváltva basztuk | Takker Snigger - ONOKA GECI! MENJETEK TÉSZTÁT VENNI NYUGGEREK | KunFeri - Süti süti itt ül Kun Ferenc! MINDJÁRT ITT A KARÁCSONY LESZ BOMBEREM MEG REEBOKOM | Ábel a kisromán - Ezt én írtam táháháha bozg bozg | Kovid Karcsi - Az összes ilyen sm/bdsm beteg agyu szarokat ki irtanám | Kovid Karcsi - Ki az anyádnak ugatsz te szar | Taksis Csaba GECI - Te FÉREGLÁDA!ÁÁÁ | Klaudia - Én a divatosruhák.hu portálról rendeltem egy nagyon jó nöi ruhát. Kedvesem herelakatjának és karpereceinek kulcsát a zsebeimben tartom. A cipzáramhoz csak én nyúlhatok. Ha hozzáér, jön az elektrosokk. | Szilaj69 - Megnéztem volna | Szilaj69 - Én is basztam a lanyomat. Jó szük puncujuk van | Szilaj69 - Nagyon tetszik jó lenne ha nekim is lenne ilyen csajom | nagyfaszú - én is nyaltam ki a hugom annak idején. többször is, pedig csak 12 volt. | sex.75@freemail.hu - Nagyon jó és fantasztikus növéred van !Megnéztem volna én is ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik ! | sex.75@freemail.hu - Nagyon jó és izgató családi hármas ! | sex.75@freemail.hu - Csodás lányka és nagyon izgató biztos megdugtam volna ! |


Szextörténet keresése:









 

Orálszex a sátorban



Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem én is megosztok veletek egy sztorit, remélem élvezetes lesz. Nekem az volt.

Egyik nyáron sátrazni mentünk egy nagyobb társasággal (a haveri körrel). Duna parti városban lakunk, úgyhogy csak át kellett menni a másik partra, ahol erdős-ligetes részek vannak, és máris megvolt a hangulat! Már évek óta terveztük a sátrazást, de eddig nem jött össze, mindenki nyaralgatott, és a programok ütötték egymást. De azon a nyáron, érettségik és felvételik után sínen volt minden. Egy szombat reggel indultunk. Komppal átmentünk, aztán az erdőben bóklászva megkerestük a strand részt. Oda járt mindenki nyáron. Úgy telepedtünk le, ahogy a sátrazók többsége: közvetlenül a homokos part fölötti ligetes részen vertük föl a sátrainkat. Én és a barátnőm egy kettes sátorban aludtunk. Persze nem sok alvással teltek az éjszakák…

Az első nap még nagyon fura volt minden, hozzá kellett szokni egy kicsit, hogy tényleg szabadok vagyunk! Semmi szülő, vagy rokon 5 km távolságon belül! Ilyen még nem nagyon volt ezelőtt. Igyekeztük is kiélvezni minden pillanatát a nyaralásnak. Mindjárt első este, hogy hangulatos legyen a fiúk tábortüzet gyújtottak a parton. Szalonnát sütöttünk, beszélgettünk, de persze nem csak mi voltunk az egyetlen ilyen banda. 100 méterre mellettünk egy másik társaság is követte a példánkat. A nevetésükből ítélve nagyon jó kedvük volt. Ez sajnos nem volt igaz a mi bandánkra… Röviden vázolva a helyzetet, voltak olyan barátnők, ill. barátok, akiket a haveri társaság nem igen tűrt meg szívesen. És persze miért is nem, most kellett kitörnie a vulkánnak! Barátnőmmel inkább nem is folytunk bele ebbe, félrevonultunk, és beszélgettünk. Közben a másik tábortüzes banda felől gitár akkordok hangja csendült fel. Úgy tűnik, valaki hozta magával a hangszerét. Hozzá kell tennem, hogy a gitárzene a szívem csücske, emellett jó magam is gitározok. Mivel fölösleges volt a többiek között maradnunk, sétálni indultunk a part mentén. Persze ha már valamerre, akkor a másik banda felé kezdtük meg kis utunkat.
- Szerinted pasi? – kérdezte a barátnőm
- Kire gondolsz, a gitárosra?
- Aha!
- Mindjárt kiderül. De remélem… Imádom a gitáros pasikat!

Egyre közelebb értünk a tűzhöz, és pont A börtön ablakában-t kezdték el játszani. Egymásra néztünk a barátnőmmel, ugyanis ezt a dalt különösen szeretjük mindketten. Mi is énekelni kezdtünk halkan, így haladtunk el a tűz mellett. Közben persze a szemünk sarkából jól szemügyre vettük a társaságot, és a gitáros illetőt, aki egy iszonyat helyes srác volt!! A banda többi tagja is javarészt pasikból állt, csak egy-két csaj volt velük. Ahogy elhaladtunk mellettük, pont vége is lett a számnak. Ők is felfigyeltek ránk, és valaki a tömegből már ki is szólt:
- Sziasztok!!
- Hello! – köszöntünk vissza.
- Nem csatlakoztok hozzánk egy kicsit?

Akkor már a többiek is bíztattak minket, nagyon aranyosak voltak, úgyhogy gondolkodás nélkül igent mondtunk. Először a kölcsönös bemutatkozás és a sablon kérdések következtek, majd aki az imént odainvitált minket, felvetette, hogy meg kéne ünnepelni egy kis százalékkal a találkozást. Elő is kerültek a piák. Volt minden: gin, tequila, vodka, Hubertus, és a kedvencem, Portorico Rum (kb.70%). Persze voltak lightosabb italok is, bor, sör, meg üdítők. Koccintottunk egyet, ki mivel akart, én persze a rumot választottam. Úgy döntöttem, ha jól akarom gyorsan érezni magam, ez a legjobb gyógyszer rá. Miután ezen is túlestünk, ismét gitározás következett. Úgy helyezkedtem, hogy jó rálátásom legyen a zenész srácra. Barátnőm rávetette már magát vendéglátónkra, legalábbis feltűnően csak az ő közelébe helyezkedett. Nem is bántam, legalább nem egy pasira fáj a fogunk. A srác, akit Petinek hívnak egyébként, most valami nagyon szép lassú szólót gitározott. Közben néha-néha felém nézett, és mikor észrevette, hogy én sem kerülöm őt a pillantásommal, egyre hosszabb ideig igézett szemeivel. A dal, amit játszott, teljesen elvarázsolt. És ahogy mélyen a szemembe nézett közben, tiszta libabőrös lettem tőle. Teljesen felizgatott a kisugárzása. Odaültem mellé, és mikor véget ért a szám, felvetettem a témát, hogy én is gitározok, de hogy lenyűgözött ezzel a dallal.

Elkezdtünk beszélgetni, gitározgatott még néhány dalt, aztán azt javasolta, vonuljunk félre egy kicsit a tömegtől, hogy jobban meg tudjunk ismerkedni. El is indultunk a part mentén, és meg titokban magammal vittem az üveg rumomat. Nagyon kellemes volt minden. Olyan romantikus este volt! Az égen a sok-sok csillag csak úgy ragyogott, és ráadásul még pont telihold volt aznap, amit különösen imádok! A szél kellemesen fújt, enyhítette a fülledt éjszaka melegét. Egyfolytában csak őt néztem, teljesen megbabonázott. Hatalmas, kék szemei voltak, és vállig érő sötétbarna haja. Komolyan mondom, a férfi ideálom állt előttem teljes életnagyságban. Ahogy bandukoltunk a homokban, találtunk egy kidőlt fatörzset. Jó erősnek látszott, úgyhogy letelepedtünk. Kinyitottam a rumot, és iszogatni kezdtünk. Nagyon jól éreztem magam vele, olyan vicces volt, és olyan kedves. Megállapítottam, hogy telihold van, mire elkezdtük kémlelni a csillagokat. Óvatosan ráhajtottam a fejem a vállára, erre ő átkarolt. „Sínen vagyok” – gondoltam. És akkor láttunk egy hullócsillagot! Nagyon szeretem a nyári estéket, az ember mindig egy csomó ilyesmit láthat, ha épp nincs a zsúfolt városi fények alatt.
- Ilyenkor kívánni kell, nem igaz? – kérdeztem
- De igen, én már megtettem.
- És mit kívántál?
- Ááá, ez így nem ér, ha elmondom, nem fog teljesülni.
- Elmondom én is, ha megosztod velem.
- Nem, nem.
- Akkor ajánlok egy fogadást. Beosztjuk a rumot, te megiszod az egy harmadát, és pedig lehúzom a maradékot.

Elég nagy vállalkozást tettem, mert volt még jócskán az üveg alján, kb. 3-4 deci lehetett benne. De az addigi alkoholmennyiség kihozta a merészséget belőlem, ha nem is éreztem magamon, hogy a fejembe szállt. Be is osztottuk, leitta a részét, (neki sem volt túl könnyű) aztán én jöttem. Már a látványtól is rosszul lettem. De nem baj, ha fogadás, akkor fogadás! (Pedig részemről semmi igazi vesztenivalóm nem volt.) És megtettem! Sikerült lehúznom, 4-5 korty volt az egész.
- Nyertem! – mondtam, és véletlenül nekiestem, kicsit megütött hirtelen a pia.
- Valóban. Akkor most elmondom mit kívántam. De mit szólnál, ha megmutatnám, hogy több esély legyen arra, hogy teljesül.
Közben mélyen a szemembe nézett, és annyira megkívántam, hogy nem tudtam türtőztetni magam tovább! Megfogtam a fejét, gyengéden magamhoz húztam, és megcsókoltam. Aztán csókolózni kezdtünk, először nagyon lágyan és gyengéden, épp hogy összeértek ajkaink. A nyelvével elkezdte nyalogatni az ajkaimat, nagyon gyengéd volt, nagyon izgató! Aztán egyre hevesebben folytattuk tovább, kezdtem teljesen felizgulni! Szinte égtem a vágytól, annyira kívántam őt!

Elkezdtük simogatni egymást. Mindketten elég lengén voltunk öltözve, rajta egy úszónaci, rajtam bikini volt, és egy kendő a derekamon. Így közvetlenül érezhettük egymás testének érintését. Abbahagytuk a csókokat, és ő mélyen a szemembe nézett, közben mosolygott.
- Kíváncsi vagy még mit kívántam?
- Hát persze!
- Pontosan ezt. Hogy egy ilyen csodálatos lány megcsókoljon!
Megint csókolózni kezdtünk, és ahogy a hátamat simogatta, a bikinim lassan kikapcsolódott. Már teljesen átjárt a vágy, úgy kívántam, hogy megérintse a melleimet!! Vágyam hamarosan beteljesült. A melltartóm lekerült rólam, és ő kicsit hátrébb dőlt, hogy jobban hozzáférjen melleimhez. Kezeimmel hátul támaszkodtam meg, és hagytam, hogy kényeztesse mellbimbóimat. Aztán végre nyalogatni kezdte! Istenien csinálta! Szívogatta, óvatosan harapdálta, én meg teljesen nedves lettem! Akkor közelebb húztam magamhoz, egymással szembe kerültünk a fatörzsön, és az ölébe ültem. Közben a melleimet csókolgatta, és éreztem, hogy a hímtagja már igencsak felajzott állapotban van.

Lábaimmal körbefontam, és elkezdtem csípőmmel körözni rajta, egyre hevesebben! Már mindketten zihálva vettük a levegőt, teljesen be voltunk indulva. Akkor elkezdett egyre lejjebb simogatni, s a nyakamat csókolgatta, amitől még jobban felizgultam, belelehelt a fülembe, hűűű, attól teljesen libabőrös lettem. Óvatosan leemelt magáról, felállt, és a fatörzs elé térdelt, úgy csókolgatott tovább. Közben a keze elérte a puncimat, körülötte kezdte simogatni, még jobban fokozta hatalmas vágyamat! Levette lassan a bugyimat, és folytatta az előbbieket. Már nem bírtam tovább! Megfogtam a kezét, és a hüvelyem felé vezettem ujjait. És akkor keményen belém rakta először egy, majd még egy ujját. Közben a hasamat csókolgatta, és ott is egyre lejjebb haladt. Végül rávetette magát a csiklómra, és felnyögtem a kéjtől! Közben az ujjai sem maradtak nyugiban… Fantasztikus volt, ahogy a csiklómat nyalogatta, szívogatta, már éreztem, hogy közel van a csúcsok csúcsa!! Egész testem beleremegett a kis játékba! A nyelvei egyre hevesebben jártak, teljesen beleélte magát! Közben az ujjai sem lankadtak, egyre hevesebben ujjazta a puncimat! Végül egy hatalmasat élveztem!! Ilyen hosszú orgazmusom még nem volt, majd fél percen át tartott, és nagyon élveztem! Teljesen elhagyott minden erőm! Akkor fölemelkedett, s megint elkezdte csókolgatni nagyon finoman a mellemet.

Pár pillanat volt az egész, máris újra felizgatott vele. Simogatni kezdtük egymást, és már felbátorodva az én kezem is megtalálta az érzékeny testrészt. Kezembe vettem hímvesszőjét, ami elég szép „példány” volt, úgy saccoltam, 19 cm lehet. Az azért nem olyan rossz! Teljesen izgalomba jöttem az érintésétől, nagyon megkívántam! Tudtára is adtam egy lágy mozdulattal, hogy jó lenne, ha helyet cserélnénk, ami meg is történt. Egyre hevesebben húzogattam a bőrt, majd a számba vettem a makkját. Kicsit szopogattam, majd kivettem a számból és csak a nyelvemmel nyalogattam az érzékeny részeket, körbe-körbe, érzékien. Úgy vettem észre élvezi, mert teljesen merevvé vált a pénisze. Még jobban megkívántam, és hosszan végignyaltam a péniszét. Közben a szemébe néztem, és úgy folytattam. Aztán áttértem a szopogatásra, elkezdtem szívni jó erősen, és egyre mélyebbre vettem be a számba. Teljesen felizgatott engem is a dolog, ezért az egyik kezemmel ujjazni kezdtem magam, míg a másikkal az ő farkát vertem, segítve a szám munkáját. Akkor felemelte a felem egy pillanatra, és lejött mellém a homokba.
- 69? – kérdezte halkan
- Benne vagyok

Hihetetlen jó volt vele franciázni! Ő feküdt alul, és pedig fölötte térdeltem. Folytattam a szopást, a nyalogatást, ő pedig ismét izgatni kezdte a klitoriszomat a nyelvével! Közben az ujjai ismét a hüvelyemben kötöttek ki, nagyon jól csinálta! Egyre hevesebben jártak ki-be az ujjai! Aztán bent hagyta őket, és elkezdte bent mozgatni. Hihetetlenül jól esett. Ő volt az első pasi, aki határozottan izgatni tudta a G-pontomat, ami még nagyobb élvezetet nyújtott!!!! Aztán kivette a kezét, és kicsit feljebb, a popsimba tette ujjait! Már nem bírtam tovább, nyögdécselni kezdtem a kéjtől, nem tudtam halk maradni, annyira élveztem a dolgot! Aztán még fokozta a dolgot azzal, hogy egyik ujját áttette a hüvelyembe! Teljesen beindultam, éreztem, hogy már nem sok kell, és elélvezek! Egyre hevesebben szívogattam, nyalogattam és vertem a farkát! És mikor éreztem, hogy nagyon közel a csúcs, beleadtam mindent, és sikerült egyszerre elmennünk! Élvezettel nyeltem le a forró spermát! Lenyalogattam még finoman a hímvesszőjét, kiverve az utolsó cseppeket is.
- Fantasztikus vagy! – mondta
- Hát, te sem panaszkodhatsz!
- Kérdezhetek valamit?
- Hogyne.
- Bocs, csak annyit, hogy ugye szedsz gyógyszert?
- Persze, nyugi, nem lesz semmi baj.
- Akkor, nem lenne kedved még egy kis szexhez?
- Szerinted… - mondtam, és elkezdtem simogatni a heréit.
- Milyen pózban szeretnéd kezdeni?
- Majd megmutatom…
Felültem a farönkre, és széttártam a lábaimat…
 

A rokonom felhozott egy néger srácot



Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal az egyik rokonom felhozott egy néger srácot aki kielégítette a nejemet. A hétvégén a nejem rábeszélt,hogy szeretné ha én is ismerném a néger barátját és kefélne vele,de itt is aludna. Nehezen,de beleegyeztem és előttem megbaszta a nejemet ami nekem is tetszett majd lefeküdtünk aludni. Az ágyba a néger volt a nejem egyik oldalán a másik oldalon én.

Az éjszaka folyamán rám jött a kefélés és elkezdtem kigombolni a nejem hálóingjét és megfogtam a melleit és a szájába nyomtam a farkamat. pillanatok alatt teleélveztem a száját és amikor totál teleélveztem a száját befogtam,hogy nyelje le. Nagyon örültem neki,hogy most végre lenyelte a gecimet.Mondtam is neki ezentúl bárkivel kefélhetsz,de közben az én farkamat szopod és a szádba ürítem a zacskóm tartalmát amit te kéjesen lenyelsz.

Persze a néger koma is felébredt ás ő meg felhúzta a nejem hálóingjét és beletette a pinájába a körülmetélt faszát. A nejem mindig is örült annak,hogy ilyen körülmetélt fasz járt a pinájába. Nagyon tetszett ahogy dugta és pár perc múlva már nem a pináját kezdte baszni hanem a seggébe dugta a faszát.Nekem sose engedte meg,hogy a farkamat a seggébe tegyem,de mások már sokszor seggbe baszták.Jóformán egész éjszaka baszta a feleségemet és végül nekem is megengedte,hogy betegyem a seggébe,mert a pinájába a néger ürítette a faszát. Közben átdugta a szájába ás a legtöbb gecit lenyelette a nejemmel. Ettől kezdve vagy két hónapon át velünk aludt és minden éjszaka lenyelette a nejemmel a golyói tartalmát a néger kanija.Volt persze olyan éjszaka,hogy a néger elhozta az egyik,vagy másik barátját és azok is baszták a nejemet.

Némelyiknek sokkal hosszabb és vastagabb fasza volt amikor baszták folyton vinnyogott a nejem.Ez az ismeretség több mint egy évig tartott és mivel a nejemet kétszer is felcsinálták a nejem azt akarta,hogy kihordja a gyereket.,de mondtam neki akkor nem élünk tovább együtt és elválunk.Erre inkább elvetette a gyereket.

Persze lassan ráunt a négerekre és amikor én két napon keresztül dolgoztam ,mert vidékre kellett mennem,mindig felszedett valakit és az rendszeresen megbaszta.Később a szomszédasszony a saját lakásából kupit csinált és ebbe a szórakozásba a hátból másokat is becserkészett. Sokszor ha éjszaka jöttem haza mindig találtam valakit aki a folyosón baszta a nejemet.Persze sok olyan eset is volt,hogy szombatonként elment valakivel egy bálba és persze nem az hozta haza aki elvitte,hanem mások pár nap múlva.

Közben a házból elköltözött egy házaspár mert a férfi a nejemet baszta ,erre a felesége nekem tartotta oda a pináját.Mivel a férj nem akarta,hogy kurva legyen a felesége inkább elköltöztek más messzi városba.Persze sikerült a lakást eladni egy másik házaspárnak aki itt jártak az egyetemre. Közben az egyik alkalommal a fiatalasszony kizárta a lakásból magát és a nejemhez jött segítséget kérni.Persze ő szólt nekem és én szívesen segítettem rajta. Mikor kicseréltem a zárat a fiatalasszony egy szál kombinéba öltözött és mondta szeretné megköszönni a segítséget természetben. Én sem vagyok fából és elfogadtam azt.Persze elkotyogtam a fiatalasszony férjének,hogy nekem sikerült megbasznom a feleségét és remélhetem,hogy te meg a barátaid meg fogják baszni az én feleségemet és hogy ezt el is higgyem csináljanak róla vagy két tekercs filmet meztelenül és másokkal ,de vele is kefélések közben,ha lehet színesben.

Persze szó nélkül beleegyeztek és örömmel teljesítették kívánságomat.Öröm volt nézni ahogy egyszerre ketten vagy hárman baszták.Ahogy ezt megláttam megkértem csináljanak róla filmet is és egy hónapon keresztül majdnem minden héten szombaton és vasárnak rengetegen megbaszták őt.Volt hogy álarcba is kefélték és ilyenkor jó magam is megbasztam a nejemet,sőt meg is szoptattam.Mikor már megunták a srácok a félrebaszást és én az egyik alkalommal még napvilágnál meg akartam baszni a nejemet az tiltakozott,mert amikor álarcban keféltük sokszor kiszívtam a nyakát a melleit a combja tövét a seggét és a hasát is.Persze ezek a nyomok nem múltak el egyik napról a másikra.Kiderült persze miért nem akart fényes nappal velem baszni.Ilyenkor mindig avval érveltem,hogy este villany fénynél nyitott ablakkal kezdtem vele baszni és ilyenkor a szembe levő házból gyönyörűen lehetett mindent látni és ő nem akarta,hogy mások is lássák mit csinál valakivel.

Aztán egy alkalommal akkor mentem haza amikor tudtam,hogy a nagybácsi éppen fürödni ment hozzánk,mert ilyenkor a nejem is odatartotta a pináját baszásra amit az előző nyáron megszokott egy hónapon keresztül amikor együtt nyaraltak.Mikor bejutottam,mert nem hagyta a zárban a kulcsot és lefényképeztek őket felé voltak háborodva.Hogy tudtál bejönni. Amikor beengedted a szeretődet nem hagytad benn a kulcsot a zárban.Egyébként meg még tavaly amikor sikerült a rokonommal kefélned Te írtad meg,hogy milyen jól esett,hogy a negyedik éjszaka már dugtál vele,de amikor és is ott volta és mondtam neked,hogy szeretnélek látni ahogy dugsz vele beleegyeztél és mégse voltál hajlandó vele baszni előttem.

Ezért vittelek le a strandra és engedtelek át idegenekkel baszni.
 

Élveztem,hogy a nejemből kurva lett



A nejem úgy ismertem meg, hogy a városligetben kutyázott mindig, és a bokorban nyalatta magát a kutyával. Épp arra mentem, és éreztem, hogy mi ez az ordenáré fing ami jön onnan, és akkor láttam meg, hogy a kutyával kefél. Utána el is vettem.

Már a nászút alatt is szívesen kefélt mással a feleségem, és kiderült,hogy már a nászéjszaka második részében többel is kamatyolt pénzért.Mikor a hegyekbe mentünk a nászéjt követően a két hét alatt legalább százan megbaszták egymásnak adva a kilincset és a pinájának a lyukát.

Nem gondoltam egy szűz lányról ,hogy ilyen hamar ekkora kurva válik belőle. Mikor hazamentünk és beköltöztünk az új lakásba a volt lakó közölte szívesen futtatná a feleségemet egy évig,hogy egy kis pénzt keressen,közben ő is és a fiai is meg tudják baszni. Belementem és nagyon jól jártam.

Igaz,hogy a pinája nagyon szét lett baszva,de kipróbálta az összes idegen faszt ami abban az időben itt megjelent.Az utolsó két hónapban két orvosbrigád baszogatta és ők hálából vissza állították a testét plasztikával olyanná amilyen korábban volt.Ők ismerték még a szüzessége előtt is.

Később amikor megunta a félrekeféléseket és már csak a férjének élt sikerült felcsinálnom, de az egyik rokonom addig hergelte amíg vele minden héten kétszer lefeküdt. Később már másik rokonom is el kezdte megint rendszeresen baszni. Lassan visszaszokott a többi hazai partnereire és egyre jobban belelendült a másokkal való kefélésekbe és nekem egyre kevesebb pinét adott. Ekkor megengedte,hogy bemásszak a lába közé és kinyalhassam a megbaszott pináját,de sajnos azt nem engedte meg hogy én is beleürítsem a farkam tartalmát,de mások spermáját azt kinyalhattam.Aztán az egyik alkalommal amikor megint nyalni hívott lefogatott három másik kanijával és a számat telebaszták gecivel. Ekkor összeszedtem minden erőmet és a három komát és a feleségemet megbasztam,majd lefostam őket és meztelenül kidobtam az utcára. Egy hónapig nem engedtem be a nejemet.Sajnos sikerült meglágyítani a szívemet és amikor bejött a feleségem és megbaszhattam egy egész éjszakán keresztül, másnap már megint hozott fel idegen kanikat.

Közben olyan munkakörökben dolgoztam,hogy egy hónapban csak pár napot töltöttem itthon és a kurválkodása megint kiujjúlt.
 

Horror szextörténet



Julie szája szorosan tapadt barátja vastag péniszére. Puha ajkai fel le mozogtak, mi-közben a nyelve a makkal játszadozott. Julie felnézett és mélyre nyelte a hímtagot. A férfi megfeszült és a nő tudta, hogy hamarosan el fog élvezni. Mély nyögést hallatott és elfordította az ajkait. Ezeket hallva és érezve, mintha vezényszóra történne, a férfi megragadta a fejét és Julie szájába élvezett. A forró sperma elöntötte torkát, miköz-ben fejét fel-le mozgatva hagyta, hogy az utolsó lövellések is a nyelvére kerüljenek. Lassan, ajkait szorosan tartva húzta ki a péniszt a szájából, hogy minden csepptől megtisztítsa, majd megcsókolta a makkot. A legnagyobb adag volt, amit a férfi eddig produkált és Julie örült, hogy ilyen izgatottnak láthatja a barátját.
Felállt a térdelésből, megtörölte a száját, majd megcsókolta a férfit és azt mondta:

-Most már menj és tisztálkodj meg!

-Nem szállsz be te is?

-Nem. Emily fél órán belül itt lesz és addigra mindent elő kell készítenem. Legyél alapos! -mondta Julie, miközben letolta a bugyiját majd a fürdőszoba sarkába dobta.

Meztelen talpa csattogott a padlón, ahogy a konyhába ment. A zuhanyzás zaja betöltötte a házat, amíg nekilátott a konyha előkészítésének. A konyha oldalfalában egy kis beépített szekrény volt az élelmiszerek tárolására. Kinyitotta a szekrényt és kihúzta a kerekeken gördülő polcokat. A szekrény mögött feltárult egy kis csempézett falú helyiség emelővel, plafonról lógó láncokkal és padlóba épített lefolyóval. Julie a konyhaasztalra készítette az eszközöket. Ezreket költött első osztályú késekre és egyéb kiváló minőségű hentes segédeszközökre.
Megszólalt a csengő. Julie az ajtóhoz sietett és kinyitotta.

-Helló! Hmm…nem vagyunk éppen összeöltözve. -üdvözölte a vendége.

-Ja ez? Egy kicsit véres lesz a dolog és így egyszerűbb. Nem kell utána ruhákat mosni. Látom nem felejtettél el semmit. Remek. - lelkendezett Julie, miközben segített Emilynek behozni a konyhába a nagy tekercs zsírpapírt.

Miután lepakoltak, Emily megkérdezte:

-Nos, ideje behozni, nemde?

-Igen. Hosszú nap vár még rá. Legalábbis a húsára -mondta nevetve Julie, miközben egy kis rozsdamentes kocsit tolt a fürdőszoba felé.

Megállt az ajtónál és bekukucskált. A barátja egy törölközővel a derekán szárítgatta magát. Julie belibbent a fürdőszobába és lerántotta róla a törölközőt.

-Erre nincs szükséged. Innentől kezdve legfeljebb zsírpapírba leszel csomagolva.

Pattanj fel a kocsira, hadd vigyelek. Emily itt van és kezdenénk.
Julie a barátja fenekére csapott, segített neki felfeküdni a kocsira, majd a konyhába gurította.

-Itt a hús! -jelentette be, miközben megpaskolta a férfi mellkasát.

-Ez igen Julie! Rengeteg finomságunk lesz.

-Szerintem is. Akkor kezdjük! Gyere segíteni - mondta Julie, miközben betolta a kocsit a belező helyiségbe. A két nő megfogta a férfi egy-egy lábát, miközben a másik kezükkel lehúztak egy darab láncot a mennyezeti tartóról. Speciális bilincseket kattintottak a bokák köré és hozzájuk erősítették a láncokat. Julie működésbe hozta az emelőt amíg a barátja lábai teljesen függőlegesen nem álltak.

-OK Emily! Egy kicsit emeljük meg! …Lökd arrébb a kocsit!…Remek. -mondta Julie, majd a barátjához szólt:

-Nagyszerűen csinálod! Sajnálom hogy ennyit váratunk, de mindjárt kezdjük.

-Egészen jól néz ki -mondta Emily, amikor végül elengedték a testet.

A két nő hátralépett és Julie barátját nézték, ahogy az a bokáinál fogva lóg, az ujjai-val alig pár hüvelyknyire a padlótól. Egy kicsit még csodálták a művet, mielőtt a konyhába mentek Julie eszközeihez. Mindketten nagy henteskötényt kötöttek. Julie ezt leszámítva teljesen meztelen volt, Emily fürdőruhát és szandált viselt.

-Elkötnéd, amíg hozom az edényt a beleknek?

-Hogyne- mondta Emily. Elvett egy tekercs szalagot az előkészített eszközök közül és Julie barátjához sétált. Megfogta a merev péniszt és így szólt:

-Örülök, hogy te is ilyen izgatottan várod. Sajnos kénytelen vagyok lekötni. Egyrészt nem szeretnénk ha elélveznél, másrészt csak zavarna amikor közben ide-oda csapódik.

Néhány gyors mozdulat és a hímtag megfelelően rögzítve volt. Julie is közelebb lépett, a kezében tartott belező kést testével eltakarva.

-Gyorsan fogjuk csinálni. Ne lepődj meg, de lehet hogy még akkor is életben leszel, amikor az asztalra teszünk és elkezdünk darabolni. Lazíts és hagyd ránk a munkát -mondta Julie és hirtelen mozdulattal a barátja ágyékába merítette a kést.

A férfi hangosan felnyögött, miközben Julie a mellkas felé húzta a kést. A test vonaglani kezdett, amikor a nő a vágásba nyúlt és elkezdte a belezést.

-Nagyon jól csinálod drágám! Mindjárt vége! - mondta Julie és a férfi előtt terpeszben állva folytatta a munkát.

3 perc sem kellett hozzá és már végzett is. Oldalra lépett és megpaskolta a barátja fenekét.

-Még velünk vagy? Látod? Nem is volt olyan rossz. Nagyszerűen mutatsz így lógva.

A két nő leakasztotta a testet és a kocsin a konyhába gurította.

-Háromra! 1…2…3 -vezényelt Julie és a nők arccal lefelé az asztalra fordították a férfit.

-Igazítsuk alá a lábait, emeljük fel a hátsóját….ez az …

Julie igyekezett, hogy a barátja minél többet átélhessen az eseményből, mielőtt meghal. A férfi halk nyögéseket hallatott. Még mindig az átéltek sokkja alatt volt. Tudta hogy mibe egyezett bele, de arra számított, hogy 2 éves ismerettségükre tekintettel Julie legalább egy kicsit tétovázni fog, ám a nő a habozás legkisebb jelét sem mutatta. Valami hideg eszközt érzett a pénisze tövénél. Hallotta ahogy Julie felnyög az erőfeszítéstől. Ezzel egyidőben a férfi rántást és roppanást érzett és a nemi szerve már az asztalra is esett. Juile felkapta és félretette.

-Becsomagolnád Emily? -kérdezte, miközben felvett egy kést elkezdte levágni a farpofákat. Amikor végzett, megfordította a testet és steak-nek való szeleteket kezdett vágni a combokból.

-Elmondtad neki, hogy mi fog történni? - kérdezte Emily.

-Persze. Ha tudják hogy mi vár rájuk, nyugodtabbak. Levetkőztettem, bejelöltem rajta a vágásokat, megmutattam neki az eszközöket…

-Nem ijedt meg?

-Dehogynem, de pont ez a lényeg. Részletesen elmagyaráztam, hogy melyik eszköz mire való. Megnéztünk egy videót az egyik elődjének levágásáról. Az elején halálra volt rémülve, de a végére hozzászokott és beleegyezett a szerepébe.

Miután az utolsó darabokat is becsomagolták, a nők kitakarították a konyhát. Senki meg nem tudta volna mondani, hogy mi történt ott pár órával korábban.
Kidobták a kötényeket, Julie elrakta az eszközeit, majd a barátnőjét az ajtóhoz kísérve azt modta:

-Hát…köszönöm a segítséget.

-Igazán nincs mit. A hétvégi partin találkozunk! -mondta Emily.

Julie búcsút intett, visszament a konyhába. A házat egy kicsit üresnek érezte így férfi nélkül, de azután arra gondolt, hogy végülis itt van vele. Csak a hűtőben. Kicsomagolta a barátja péniszét és nekilátott a vacsorája elkészítésének.
 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! Csak valódi képek, videók!!! A barátom elkapta a farkamat



Az egész akkor kezdődött amikor a haveromnál házibuli volt és ott aludtam nála. Iszogattunk, és én kicsit hamarabb úgy éreztem jobb lenne aludnom menni. Nyár volt és nagyon meleg én csak elnyúltam az ágyon ledobtam a felsőmet és úgy rövid gatyában aludtam el. Már világosodott amikor arra ébredtem, hogy halkan benyit a szobába és \"halkan neszezett\", már amennyire egy csontra bebaszott ember halkan tud bármit is csinálni. Ekkorra a forgolódásomnak köszönhetően a gatyám elég jól lecsúszott és faszom is kilógott belőle. Elég rendesen felállt és ahogy keresgélt egyszer csak meglátta a merevedő farkam. ÉN persze úgy tettem mintha aludnék, de résnyire nyitva tartottam a szemem. Láttam amint megpillantja a meredező szerszámomat és megállt és csak bámulta. Ez kb egy percig eltartott mire felkeltett, hogy megkérdezze hol a sörnyitója, nincs-e nálam. Mert ugye a sört csak azzal lehet kinyitni. nem zavartattam magam mintha észre sem vettem volna , hogy elöl van a farkam mondtam neki nincs nálam erre állt még ott kicsit értetlenül, a szemét le sem tudta venni a farkamról, majd kiment a szobából mikor már azt hitte vissza aludtam. Az ajtót persze nyitva hagyta. És akár hányszor a szobájába ment mindig kukkolt. Persze onnantól kezdve én sem aludtam csak úgy tettem. Egy kisvártatva ledobtam a gatyámat és tök pucéran \"aludtam\" tovább takaró nélkül. Forgolódtam, így néha a seggem néha a farkam leste az ajtóban megállva hosszú percekre. Ekkor csak ennyi történt.

Jó pár héttel később volt megint egy buli kisebb társaságban egy hosszú hétvégén. Megint piszok meleg volt és kitalálta, hogy mire odaérünk ő vett egy nagy adag mindenféle fagyit. Kint iszogattunk az udvaron és megkérdezte kérünk-e fagyit, e már hozta is őket. Nekem is a kezembe nyomott egy tölcsérest és még azt is eltalált, hogy az epres a kedvencem. Aztán miközben bontogattam kifelé eszembe jutott, az ami jó pár hete történt. Azt gondoltam ki úgy fogom ennyi a fagyit mint ahogy a fasz szopják. első lépésre bekaptam a fagyit majd a számat érzéssel rászorítva húztam ki a számból. Majd jó hosszan kinyújtva a nyelvemmel végignyaltam a fagyit. Arra lettem figyelmes a barátom szinte folyamatosan engem néz és már nem tud úgy forgolódni, hogy ne látszódjon, hogy álla a fasza. Mondjuk már régebben is furcsa volt számomra, hogy akkoriban volt mindig valami nője, de az utóbbi elmúlt 5 évben senki de még csak egy kósza numera sem. Az este folyamán egész jól felöntöttünk a garatra és egyre gyakrabban ajánlotta fel a nagy melegre való tekintettel, hogy még sok fagyija van. Én persze mindig tölcsérest kaptam. Az utolsóknál már durván semmivel össze nem téveszthetően ettem a fagyit. Úgy állt a fasza majd kibökte a gatyáját. Nem sokkal később már csak páran maradtunk és ők is készülődtek haza tántorogni. Persze nekem megint meg volt ágyazva a szobában. Aztán amikor elment az utolsó vendég is elkezdtük eltakarítani a romokat. a ház alatti garázsba pakoltunk mindent aztán becsuktunk és bent pakolásztunk. Egyszer csak felajánlott még egy fagyit, mondjuk tele voltam de elfogadtam és már szedte is a mélyhűtőből. Lehuppantunk a székekbe és akkor már láttam jó keményen áll a farka. Erre előadtam a fagyievős mutatvány megint , de most már nem is takargatta a farkát. Gondolom a kellő mennyiségű szesz elfogyasztásának hatására mikorra már jó nagy nyelvcsapásokkal a tölcsérből nyaltam a fagyit annyit mondott, hogy keményen eszed azt a fagyit! Én meg adtam az ártatlan, hogy mire gondol? Azt mondja, hogy egy pornóban is elmenne. Ekkorra már nekem is állt a szerszám és kissé remegő hangot annyit kérdeztem, hogy tetszik. Fú kemény, mondta és már rá is tért arra az esetre amikor fent megleste a faszom és annyit mondott hogy csinos darab. Megköszöntem és kérdeztem tőle, hogy megmutatná-e az övét mert látom már nem nagyon fér el a gatyájában. Nem zavartatta magát lehúzta a sliccet és előhalászta. Szép kicsit felfelé ívelő fasza van és ahogy elővette hátrahúzta a fitymáját és egy merő előváladék volt ami már a makkja alján cseppbe gyűlt és már cseppent is lefelé jó hosszan elnyúlva. Kérdeztem tőle vajon tudok-e olyat vele mint a fagyival? Erre már ős izgatottabb lett és mondta, hogy próbáljam ki. Én mondjuk még sosem szoptam faszt de sokat gondoltam rá milyen lehet. Szépen elé térdeltem és megfogtam a tövénél. Ha két marokra fogtam pont elfért a kezeimben, pont jó vastag volt kényelmesen rá tudtam markolni. Éreztem, ahogy forrón lüktet a markomban. Elfogott a remegés és közelítettem hozzá, megéreztem azt a finom illatát a farkának. Kinyújtottam a nyelvem és jó hosszan lassan végignyaltam a síkos makkját. A nyelvemmel a hugycsövéhez érve jó erősen megnyomtam mintha bele akartam volna dugni. Új fogást vettem rajta és a makkját kissé összenyomva két ujjammal megnyílt és kicsit beljebb tudtam dugni a nyelvem. Felnéztem és láttam a fejét hátradöntve nagyokat nyögdécsel. Váltottam és úgy ahogy a fagyit szoktam bekaptam az egész makkját és a nyelvemmel óvatosan a szájpadlásomhoz nyomva az ajkaimat ráfeszítve elkezdet szopni a faszát. Közben a nyelvemmel még plusszban fel-le próbáltam mozogni a makk elején. Hatalmasakat nyögött és közben a pólót húzta lefelé rólam. A kezei feljebb csúsztak és megfogta fejem és elkezdte szép lassan kúrni a fejem. Egyre gyorsabban és mélyebben. Egyre kellemetlenebb volt de teljesen a hatása alá kerültem és egyre nagyobbakat cuppogtam a farkán. Egyszer csak megállt remegett elengedte a fejem én már tudtam mi fog következni de nem vettem ki a számból és hatalmas erővel a számba élvezett. Ízre nem is volt rossz így mindet lenyeltem. Szép lassan kicsusszantottam a számból az ernyedő faszát. Visszaültem a székbe. Levettem a felsőmet meg a gatyámat meredő fasszal ültem vele szemben. Egy-két perc múlva elkezdett merevedni megint a fasza. Kitalálta, hogy 69 ezzünk. Leterített egy plédet és én lefeküdtem hanyatt és ő szép óvatosan rám feküdt. A segge meg a zacsija került fejmagasságba velem és közben éreztem egész kellemesen lassan elkezdte verni a farkam. Aztán kicsit később elkezdte nyalogatni. Én közben az ujjammal izgattam a segglyukát. Kicsit ügyetlenül kezdett szopni és közben nagyon is jól kezdte masszírozni a golyóimat. Én ezalatt már egyik ujjammal a a seggében turkáltam . Megállt és azt mondta, hogy kis akarja próbálni az anált. leszállt rólam, és felálltunk de félre értettem mert azt szerette volna ha ha elépucsítanék. Volt egy videó ami nagyon bejött és arra gondolva abban a pózban elépucsítottam. Térden állva Nagy terpeszt vettem és jó mélyen behajolva könyékre ereszkedtem meg jó nagyot homorítottam így a faszom hegye súrolta a földet. Ekkor éreztem amint végigsimította a farkával seggem lyukát. Neki támasztotta a makkját a lyukamnak és elkezdte tolni befelé. nem igazán akart tágulni és elégé fájt. De emlékeztem valahol olvastam egy praktikát és úgy tettem mintha erőlködnék mintha szorulásom lenne és elkezdett tágulni a lyuk. éreztem amint lassan de biztosan merül el bennem a makkja. Az hirtelen egyszer csak belémcsusszant de többi elég nehézkesen ment be. Kicsit kellemetlen de jó érzés volt. Megállt amikor teljesen belém ért és talán fél perc múlva amikor ez a kellemetlen érzés elmúlt elkezdtem előre- hátra mozogni rajta. Megfogta a seggemet és elkezdett baszni. Eszméletlen volt úgy állt tőle a faszom mint még sose. nagyokat nyögve nemsokra rá belémélvezett. ÉRezttem ahogy lüktetve spriccel belém. Tövig belémnyova álltunk ott egy darabig. Éreztem ahogy lankad a fasza. Kicsúszott belőlem. A seggem lyuka csak úgy tátogott. A faszom még mindig nagyon keményen állt. És mondtam neki, hogy én is szeretnék hasonlót. Ugyan úgy elém pucsított és a faszomból nyúlósan csöpögő nedvekkel megkentem a seggét. Nekifeszültem óvatosan a seggének és meglepően könnyedebben mint nálam szépe csúszott be a farkam. Tövig beledugtam és teljesem máshogy mint a pina erősebben vette körül a farkam a segge. Elekzdtem dugni a fenekét. Nagyon jól szorított és kisvártatva éreztem itt a vég de ahogy dugtam kicsúszott a farkam és a hátára élveztem. És csak folyt a hátán végig . Még pihegtünk a pléden.
Összeszedtük a ruháinkat felmentünk és lezuhanyoztunk. Lefeküdtünk aludni és amikor felkeltünk mintha nem történt volna semmi . Azóta sem történ ilyen velünk és nem is beszéltünk róla.