Legutóbbi hozzászólások:
Nagycsikló - Nagyon izgató,sokszor elképzeltem,hogy a kamaszodó lányunkat megdughatná a férjem es én kinyalnám a kis pináját...persze lucskosra nyalhatna,ö is a nagy csiklómat szophátná gecisen. | Géza - Ezt is kár volt megírnod! Kimélj meg mindenkit a folytatástól! | Marianna - Én is a fiammal élveztem legjobban a szexet. Nekem sikerült az elsö alkalommal teherbe esnem. Életem legboldogabb napjai voltak, amikor gyerekünket hordtam. (Elvetettem.) | Nagycsikló - Perverz családot keresek,unokától a nagymamáig,kutyus is jöhet... | Zöld Sára - A nagymama egy geci | Libi lini oá si csakk - István mi közöd hozza? PESTA GECI | Attila - Anika lenne kedved levelezni velem az anya-fia kapcsolatról? | István - Tanulj meg írni. Elvileg ha van jogosítványod akkor meg kell lennie a nyolc osztályodnak. Erre még írni sem tudsz? | lali55 - imádom olvasni ezeket a családi történeteket. | én - hát ez kurva szar volt | Kisugyes - Tetszik | Pmisi - Ez egy nagy rakás szar | Nagycsikló - Szivesen szoptam volna a kiscsajjal együtt a Papit...majd a gecit kinyalnám a pinájábol.Szeretem a fasz es a pinát is,érett nö létemre. | kékszemke - Amikor a vonaton kiment a férfi, a poggyásza cipzárjának fülén észrevettem a lakatot a kulcsokkal. Rögtön rázártam a lakatot a reteszekre. A kulcsokat a cipzáras oldalzsebembe tettem. Eszébe nem jutott ott keresni. Majd az állomáson leszálltam, de a kulcs | Kio - A kio bebaszott egyet a szifonautának | Nagycsikló - Nagyon izgi...szívesen lennék a testvéretek,szerintem Anyukaddal is jót nyalakodnék... | Anyám nem adott nevet - Engem a 71 éves pót-nagyapám nyalt ki még szüzen.Imádtam,jól lefetyelt és én is többször leszoptam.16 éves voltam. | Nagycsikló - Imádom a családi szexet,szivesen társulnék ha esetleg pinát is nyalnál Apuddal | senki - Ez nagyon király volt. Örülnék ha nekem ilyen barátnöm lenne a kést leszámítva. | bobi66 - Te egy beteg ember vagy !!!! |


Szextörténet keresése:

 

Idős xxx

Nagyon furcsán éreztem magam, az elmúlt két hét zsongott agyamban. Az már biztos, hogy 80 éves vagyok, de, hogy hol és miért, az egekben vagy egy új dimenzióban azt még nem tudom. Az is biztos, hogy újraélem életem, csakhogy visszafelé. Mintha az önéletrajzomat lapoznám hátulról előre. Minden nap a reggellel kezdődik, de éjfélkor 48 órát zuhanok, előre. Vagy hátra? Már nem is tudom. Ez vajon mire jó? Át fogom élni a 3. világháborút, az már biztos és semmit sem fogok tudni tenni ellene. Unalmas lesz, hiszen a forgatókönyv az agyamba van karistolva. Most itt jön velem szembe a hófehér hajú Marika, majd szépen elsétálunk egymás mellett, ahogy szoktunk. NEM-nem, most meg fogom hívni egy hűsítőre, lássuk, mi történik. És úgy tettem. Szinte, nem hittem a fülemnek, majdhogynem szerelmet vallott, pedig már ő is túl volt a 70-en.

Hát ez mégsem olyan rossz, mint ahogy gondoltam, legalább a szerelem, szex és erotika mezőit újraélhetem. Sőt, most már tudom, amit kihagytam, nem fogom elmulasztani, amit megbántam ne tegyem s így duplán, triplán szerethetek és szeretkezhetek. Lelkem ünneplőbe öltözött, és alig vártam, hogy visszanyerjem férfiasságomat. Már csak 30 év és \"újraéledek\" dörzsöltem tenyerem, de addig is van mit tennem, tanulni a női lelket, testet, majd gyakorolni mindezt, hogy mire 32 leszek, ami akkor a legjobb volt, a leges legjobb legyen. Addig már csak 48 év van hátra, vagy előre?? Hmm?!

És eljött a nap. Már ismertem minden rezzenését, sóhaját, kívánságát, feltételét. Nem féltem kezemmel bőrét érinteni, lelkemmel lelkébe mászni, majd egy kicsit elhagyni, hogy érezze hiányom, hogy utánam nyúljon, visszahúzzon. Én tudtam minden pillanatban, mi következik s egyre feljebb, és feljebb másztunk a súlytalanságig. Ott melleit fogtam bimbóit harapdáltam, nyelvemmel kelyhe kéjét korbácsoltam. Az orgazmusok sorozatát testéből kicsalva de magamtól azt megtagadva. Ő szorított és húzott, talán még karmolt is, de azt akkor és ott nem éreztem. Benne voltam s, Ő bennem volt, lelkünk összeért és összeforrt. Egy hullámhosszon rezegtünk, zizegtünk, rezzentünk, mint viharban a meztelen gyáva. Mindent, múltat s jövőt elfeledtünk. Ott én is elélveztem, de nem kifelé. Csengett a hang a fülemben: befelé élvezz! El ne szórd magvaid! Úgy majd kezdheted elölről.

Szünetet tartottam, éreztem a lüktetést a gerincem tövében, de tudtam, hogy menni fog, hiszen már kétszer is sikerült \"életeimben\". Koncentrálni kell nagyon, nagyon a légzésre, hogy le ne lassuljon, mert akkor vége a dalnak. A forró láva folytatta útját komótosan, már a péniszem tövében fortyogott. Még nem, nem szabad elzárni, hadd jöjjön egészen makkomig, s majd ott kell a parancsszó a milliós hadnak. És beindult a lüktetés, az a rohamos, amit hölgyem is tudott, mi is az s jelezte karjai szorításával, csípője mozgásával, hangjával, lihegésével, bőre pirosodtával arcán, nyakán, hüvelye gyűrűi hullámoztak, mondván együtt megyünk, együtt vagyunk. És élveztem a kéjt, a diadalt, mindkettőnket, hogy nem elélveztem, de visszaélveztem magamba, köszönettel az indiai tanároknak, ott folytattuk, ahol abba sem hagytuk.

Újra és újra sikerült, és már éjfél felé járt az óra de nem bántam, mert tudtam, ugyan holnap indul a repülőgépe, (ami nekem a tegnap volt,) de majd a tegnapot is újraéljük nemsokára, (ami nekem a holnap lesz), s így van még kilenc napunk az ismerkedésig. Csak egy kis idő kérdése.
 

Lajkó - Egy -kétcsodálatos éjszaka tánc,bugyi nélkül dugás,szopásAz elmúlt hónapban megint sokszor elvittem a feleségemet Bözskét az éjszakába. Megmutattam neki a Jákob féle táncolást és éjszakai kalandját és mondtam neki én is szeretném,ha ilyet csinálna.Mondta reméli nem fogom megbánni,bár eddig is ha tehette mással ment el szórakozni és utána mindig s barátjával és annak két testvérével kefélte az idöt reggelig, de erröl te nem tudtál.

Végül is elmentünk amikor is elmentem vele táncolni még volt rajta bugyi,de késöbb amikor már más is felkérte és a kidobós táncot táncoltak már bugyi nélkül tette. Nagyon tetszett a látvány,mert akkor még szörös volt a pinája.Majd az éjszaka folyamán a két srác közül az egyik,míg a másik szoptatta a feleségemet leborotválta teljesen a puncijáról a szört.

Így persze kilátszott a szeméremdombjára tetovált pápaszemes pillangó amit a nászúttankor tettek rá. Eleinte azt sem akarta, de amikor otthagytam a tetováló srácnál és kóláért mentem a srác rábeszélte és mint késöbb kiderült megbaszta a csajt.Ettöl kezdve mindig a nudira jártunk,mert szerettem mutogatni a feleségem tetoválását. Igaz ettöl kezdve rendszeresen megbaszták az idegen férfiak,de ebben az idöben szoktatott rá a feleségem arra,hogy a megkefélése után szopjam le a kaniját. Lassan többet szoptam,mint basztam a nejemet,aki élvezte,hogy egyre nagyobb és vastagabb fasz jár benne.

Akkor éjszaka is amikor meguntuk a táncolást alig jöttünk ki a szórakozóhelyröl kivettem a mellét a pólójából ami nagyon tetszett a srácoknak is, igaz sokan megcsodálták, de ez engem nem zavart söt örültem neki.Mindig szerettem mutogatni bárkinek a feleségem testét és nagyon élveztem ha bárki megbassza akár a száját, piáját és a szép formás feszes fenekét.

Mikor hazaértünk a nejemen már nem volt semmi, mert a srácok szemet kaptak ahogy kivettem a pólóból a nejem melleit és lassan meztelenre vetköztették ami nekem is tetszett. Ahogy végigmentünk sokan megbámulták és a következö napokon meg is volt a jutalma,mert egyre többen meg akarták és meg is baszták a nejemet. Már a teraszon elkezdték a nejem simogatását és az egyik srác a puncijába a másik a seggébe nyomta a nagyon szép farkukat. A srácok elcsodálkoztak amikor behatoltak a feleségembe,hogy az nem is vinnyog pedig egyik srácnak sem volt harminc centis faszánál kevesebb. Aki a pinájába dugta a farkát mielött elélvezett volna odahúzta a fejemet és a számba ürítette a zacskója tartalmát ami igazán nagyon tetszett és finom is volt, mert teljesen sürü és zamatos volt. Mondtam is a nejemnek igazán te is megkóstolhattad volna,mert nagyon finom. A másik a seggébe élvezett ami nem tetszett az asszonyomnak. Ez így ment teljesen másnap reggelig, persze már bent a lakásba amit más sajnos nem láthatott az utca népe. A srácok elmentek,majd lezuhanyoztunk és egy kiadósat szeretkeztünk a feleségemmel és a végén bekapta a farkamat és lenyelte az összes gecit ami azért volt feltünö nekem,mert ilyet még sose csinált nekem,pedig sokszor kértem,de mindig elutasított.

Két teljes napig csak napoztunk és pihentünk,majd a harmadig nap elmentünk egy másik üdülöhelyre ahol fürdöbált rendeztek és a nejem mondta szeretné az ottani srácok faszát élvezni magában. megint a két oldalt felhasított harminc centis bö rakott szoknyájába mentünk, de most bugyi is volt rajta és csak az egyik fiú szállásán vették le róla miután három nagy darab néger vette kezelésbe a feleségem minden lyukát. Igazán élvezetes volt ahogy kefélték, de a zacskójuk tartalmát nem engedte,hogy belé élvezzék,amiért megdicsértem és hálából mikor jöttünk visszafelé bementünk egy presszóba ahol a raktárba két pincér gyerek másfél órán keresztül megbaszta.Mikor abbahagyták a ruháját és a fehérnemüjét a kezébe hozta ki,majd beült a kocsiba és így mentünk a szállásunkig, igaz közben bementünk az egyik benzinkúthoz tankolni és ott a két kutas megint megbaszta aminek én is örültem,mert a számba engedték a gecijüket.

Már több mint harminc éve házasok vagyunk, de néha még most is hajlandó másokkal akár több napon át kefélni és nyelni a sok gecit.Mostanában sok fiatallal szokott baszni aminek én roppant örülök, igaz ezek a srácok nem hajlandóak a számba élvezni.Így persze a saját farkamat szoktam bekapni,hiszen már évek óta arra törekedtem,hogy ne csak a kezemmel elégítsem ki magamat,vagyis rázzam el a faszomat, hanem lehajolok és a számmal addig szívogatom szopom saját farkamat amíg kiszívom az összes geciz belöle.A geci nyelésre és a pinája valamint a mások pinájának a nyalására és kitakarítására a nejem szoktatott rá amiért csak hálás vagyok neki, mert sose gondoltam volna,hogy ez ilyen élvezetet okoz majd nekem. Igaz egyszer amikor nyaltam,bányásztam a nagy szétbaszott pináját majdnem a számba ment a vére, mert elkezdödött a szokásos havi vérzése.

A vérzésének azért is nagyon örültünk,mert fiatal srácokkal és tanárnöikkel voltak több mint két hétre kirándulni és némelyiket beengedte a lába közé egy kiadós kefélésre,majd elmondta,hogy sokszor a srácok nem voltak hajlandóak abbahagyni a kefélését amíg bele nem élveztek és persze tartott töle,hogy valamelyik srác felcsinálta. Igaz vagy nyolcszor volt kaparáson, de amikor egy négerrel volt és az is teleengedte a pináját a gecijével gyerek is lett belöle.

Mikor hazajött elment a doktorhoz akihez még fiatal korábban is járt,mert néha az is kefélte,hogy kikaparják,de közölte, hogy már sajnos nem lehet kikaparni,mert olyan sokszor volt kaparáson, hogy vagy ki tudja hordani vagy baj lesz ezért a méh kivételét javasolta amit aztán meg is csináltak nála. Mondta a doktor, hogy amint lehet majd szól és ö akarja elöször teleengedni gecivel a hüvelyét mert többé akárhányan engedik is tele soha nem lesz terhes.Így aztán megcsinálták nála.persze ezek után már ritkán jutottam a pinát megjárt fasznak a gecijéhez,mert az az igazi élvezet amikor az ember élvezi a felesége pinájának illatát és nedvét a nyelvén,még ha egy férfi faszából szopja ki a gecit. Egyszer volt csak,hogy leszoptam egy férfi faszt, de nem igazán ízlett, és nem akartam buzivá válni.
 

A nővérem a kutya pöcsével játszik19 éves lány vagyok, az egész story egy szép nyári nappal indult. (Volt egy mostoha nővérem, apám és a mostoha anyám) A szüleink elmentek nyaralni kettesben és csak a nővérkémmel voltunk csak itthon és hektorral a kan kutyával. Amikor kikelltem az ágyból és elindultam a fürdőbe, egyszer csak arra lettem figyelmes hogy valami zaj jön ki a nővérem szobájából. Megálltam és benéztem a kulcslyukon és azt láttam hogy a nővérem a kutya pöcsével játszik. Erre kíváncsi lettem és néztem tovább és nem sokkal később bevette a szájába és szopni kezdte. Ettől kicsit felizgultam és magamhoz nyúltam amikor megunta a szopást utána letolta a bugyiját és négykézlábra ereszkedet, és Hektor szó nélkül nyalni kezdte a puncikáját. Majd nem sokkal később felugrott rá és a vöröslő fütykösével döfni kezdte a nővéremet.( kíváncsi lettem mi lesz ennek a vége ezért tovább néztem) Amikor hektor megtalálta a bejárátot gyorsan és tövig hatolt a nővérembe , de ő nyögöt minden egyes lökésnél. Amikor hektor megfeszült egy kis idő után leugrott valami fehér folyadék folyti ki a nővérem puncijából.( ekkor támadt az az ötletem ezt en is kipróbálom) Hektorral szerencsét probáltam de megijedtem ezért csak leszoptam amit fehér folyadék spricolt azt mind megettem, és soha többet nem csináltam ilyet.
 

Faszverő történet23 éves fiú vagyok. Ma átfutottam az egész topicot, és vannak benne érdekes dolgok. Jómagam is sok mindent kipróbáltam már, gyakran verem ki magamnak, főleg mikor nincs barátnőm. Előfordul, hogy naponta többször is csinálom, általában semmi különlegeset nem viszek bele a dologba, de már kezdetben is érdekeltek az extrém dolgok. Izgat, ha mások közelében csinálom (lányok közelében!!!), ha van esély rá, hogy észrevehetnek, és én is próbáltam már különféle helyeken, néha talán túlzásokba esve, de szerencsére még sosem buktam le, nem származott gondom a dologból, és azt hiszem, amíg másokat nem sértünk vele, bármit ki lehet próbálni saját magunk izgatására.
Elkezdem mesélni, velem milyen dolgok estek meg, és ha történeteim érdeklődésre találnak, akkor folytatni is fogom őket, van pár érdekes sztori a tarsolyomban. :)
12 éves voltam, ötödik osztályos, mikor először csináltam. Messzebb menő emlékeim nincsenek, hogy előtte bármikor is komolyabban foglalkoztam volna a szerszámommal, de mint minden kisfiút, engem s izgattak a kukacommal való játszadozások.
Egyik osztálytársam volt, aki bevezetett engem és még más osztálytársakat is, hogyan lehet a fütykösünk húzogatásával eljutni az orgazmusig. Jó érzés volt ezt megtapasztalni, és onnantól fogva minél többször szerettem volna újra átélni, milyen is, amikor elmegyek. Talán azért, mert a suliban tanultam meg az egészet, eleinte otthon nem is igazán csináltam, csak délutánonként a napköziben. Mikor leckét kellett csinálni, gyakran képtelen voltam koncentrálni a feladatokra, és ilyenkor a nadrágomba nyúltam, óvatosan, hogy senki se vegye észre, persze a körülöttem ülők tudták, de mivel ők is gyakran csinálták, ebből nem csináltunk külön műsort, fedeztük egymást. Mikor olvasás volt a feladat, a nagy könyveket nyitva az ölünkbe tettük, és elővettük a farkunkat, hogy kiverjük. Ebből a többiek, a lányok, a tanárnő (egy idős, szőke, asszem parókás nő) nem vett észre semmit, bár emlékszem, mikor egyszer már jobban benne voltam a dologban, és közeledtem a csúcs felé, a tanárnő megkérdezte, hogy jól vagyok-e, mert nagyon ki vagyok pirulva. Persze mondtam, hogy semmi bajom, de biztos nagyot nézett volna, ha tudja, mit ügyködök a pad alatt. Onnantól fogva gyakran vertem ki a suliban, és sok extrém dolgot is műveltem.
Például egyszer a napköziben hárman (a srác, aki megmutatta, hogy kell csinálni, egy másik osztálytársunk és én) a leghátsó padba ültünk, elővettük és verni kezdtük. Megfogtuk egymáséit, és kicsit vertük is egymásnak, de ez csak egy rövid ideig ment így. Szerencsére ilyet azóta sem kívánok, és nyugodt szívvel vallhatom magam 100%osan heteronak, de akkor a \"gyermeki\" kíváncsiság fűtött bennünket, és hát ugye mindent ki kell próbálni. :)
 

Szex a repülőnA repülőn egymás mellett ültünk és úgy beszélgettünk hogy leírtuk amit akartunk jegyzetekbe és odaadtuk a telefont a másiknak. B: I can&*8217;t wait anymore. (Nem tudok tovább várni) Én: What do you mean? ( Mit értesz ez alatt?) A kabátjáta az ölébe húzta és megfogta a kezem. Lassan becsusztatta a kabát alá és neki nyomta nadragon keresztül a kőkemény farkának. Hevesen dobogott a szivem és rámarkoltam. Meg feszült az arca és elkezdte mozgatni a kezem. Ekkor anyám (aki mellette ült de nem vett észre semmit mert rosszul volt a repülő utaktol és azzal volt elfoglalva) fel nyögött és mind a ketten odanéztünk. Az arcát a kezébe temette a szeme csukva volt. Anya: Édesem nagyon rosszul vagyok. Én: (Gyorsan kivette a kezem) tudom anya nagyon sajnalom. Szomoru arccal a kezére tettem a kezem de a könyökömet óvatosan mozgattam B ágyékán aki olyan szemekkel nézett rám amit meg soha nem láttam tőle. Amikor abba hagytam odaadta a telefonját. B: Witch movie is your fav? (Melyik a kedvenc filmed?) Én: What about a Harry Potter? (Mit szólsz egy Harry Potter-hez?) B: Okay with me. I have an idea. Let&*8217;s play before the movie. (Rendben. Van egy ötletem. Játszunk a film előtt) Én: What? (Mit?) B: Mario cart. But if you win a race i have to take off one of my clothes. If i win u have to. The last race earns 2 clothes. Okay? (Márió cart. De ha te nyersz egy kort akkor le kell vennem egy ruha darabom. Ha én nyerek neked kell. Az utolsó kor 2 ruha. Rendben?) Én: Perfect. (Tökéletes) Megérkeztünk bejelentettuk hogy filmet nézünk és mivel jóban voltunk nem volt nagy meglepetés. Felvettem egy fehér alsó nemű szettet és egy szexi trikót meg egy melegítő nacit egy hozza illő melegítő pulcsival papucsban hogy ne legyen feltűnő amikor bemegyek hozza. Bementem és leültem az agyára játszottunk és az első 3 kört megnyertem ő meg ott ült fedetlen felső testtel fél pár zokniban. Az utolsó kort viszont ő nyerte úgyhogy levettem a melegítőt. Nagyot nyelt és beállította a filmet. (Falra szerelt tévé volt a szobájában) bebujtunk a takaró alá és én elindultam felfedezni a nadrágját de azt mondta várják amíg a szülők nem alszanak. Hozza bujtam és ő át karolt. Egyszer csak benyitott az apja én alvást szinleltem és ő felult. Váltottak pár szót én meg a közepénél kinyitottam a szemem és kinyújtottam a karom (a takaró csak a derekamig volt rajtam), megkerdeztem mirol maradtam le. Pár perc múlva kiment, és B hozzam fordult. B: Dont do this ever again. (Ne csináld ezt soha többe) Én: What I didnt do anything! (Mit, nem csináltam semmit!) B: When you &*8220;woke up&*8221; i saw a nipple of yours and the half of your other boob. (Amikor &*8220;felkeltél&*8221; láttam az egyik mellbimbódat és a másik melléd felét) Én: And? (És?) B: My father was in the room! (Az apám bent volt a szobában!) Én: So you are jealeus? Come on! (Szóval féltékeny vagy? Menny már!) B: No but you were a bed girl baby (nem de rossz kislány voltál, baby) Én: *laughter* (*nevetés*) Fölénk kerekedett és megcsokolt. Aztán mégegyszer. A melleim után nyúlt és elkezdte gyúrni masszirozni de nem hagyta abba a csokolást és elég finom volt a keze Én: Be ruff! (Legyél durva!) Nyogtem kéjes hangon ahogy egy pillanatra levegőt kaptam. B: So this is what you want? You want me to be ruff? Okay then I&*8217;ll be ruff! (Ez am amit akarsz? Hogy legyek durva? Hat legyen akkor durva leszek!) Két kézzel leszorított az ágyra és beleharapott a mellembe. Aztán úgy kezdte gyúrni őket hogy azt hittem sikitok. Tocsogott a puncim amikor megfogta hirtelen. Osszerazkodtam. Lecsúszott a lábam közé és lehúzta a bugyim. Szethuzta a terdeim és végig nyalt a puncimon. Felsóhajtottam. Elkezdett nyalni majd megfogta a csipom és bedugta a nyelvet a kis nyílásomba. Addig meg senki nem járt ott rajtam kívül (rajta kívül azóta sem) és fantasztikus érzés volt. Csinálta egy darabig majd mondtam neki hogy most én akarom kielégíteni ot. Gyorsan feltérdelt és elővette a farkat. Azt hittem elajulok. 17-8 centi körül lehetett, de amikor kezembe vettem és vertem egy kicsit megvolt 19-20 is. Onnantól tudtam mit kell tennem végig nyaltam a tovétol és költöztem a nyelvemmel a makkján közben vertem. Aztán bevettem a szamba körülbelül a feléig vettem be de egy idő után megkerdezte hogy mit gondolok, be tudnám e venni az egeszet? Mondtam hogy nem tudom mire megfogta a fejem és elkezdte diktálni a ritmust és egyszer csak betolta az egeszet a szamba. Öklendeztem egy kicsit de befogadtam és le tudtam gyűrni az oklendezest is. Akkor nem tudtam de ez volt eletem első melytorkozasa. Addig szoptam amíg az élvezed szélére nem került. Akkor megkerdezte hogy élvezhet e a szamba. Mondtam hogy azt meg nem szeretném. Mondta hogy jó megérti. Elkezdte gyorsan verni és a matracra élvezett. Befelyeztuk a filmet és ott aludtam nála.