Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Szemembe fröccsent a geci (gay)Fiú vagyok mindég is csicska voltam aki bárkinek becsicskult. A középsuliban az osztálytársam örökké szívatott volt hogy nejlonszatyrot húztak a fejemre volt hogy roma osztálytársam csicskása voltam bekötöttem örökké a cipő fűzőjét. én voltam a suli csicskája. Sok szép lány járt oda a suliba. Mikor az órán egyik lány Szandi megkérdezte melyik fiúnak kapnám be a farkát a suliból én egyből az egyik osztálytársam felé néztem aztán vissza a kérdező lány felé és azt válaszoltam senkinek nem vagyok buzi. Nem mertem elmondani hogy a fiúk is tetszenek valójában, titokban akartam tartani nem akartam hogy cikizzenek. Otthon mindég maszturbáltam fiúkra gondolva volt hogy eljött a tesóm fiú barátja aki szép fiú volt és nekem nagyon bejött és nálunk aludt és míg ő este zuhanyozni ment addig én pucérra vetkőztem és megkerestem a levetett alsógatyáját és a levetett zokniját és a gatyát a fejemre húztam a zoknit pedig a számba tömtem . A zokni jó büdös volt a gatya pedig faszszagú, elkezdtem maszturbálni majd után kiszopodtam a faszszagot a gatyából , kiszívtam a húgyszagot a faszszagot , majd jól elélveztem és felnyaltam az összes gecimet a szőnyegről. A lányok is érdekelltek , de mivel sosem voltam az a tipikus szépfiú, észre sem vettek ez miatt. Volt hogy a suliban voltam a fiú wc ben az egyik osztálytársam éppen a pisszoárba vizelt és nem húzta le a pisszoárt. A pisi ott állt a tetején. ÉN FOGTAM és kiittam az összeset kinyalogattam. A suliban a szünetben az udvaron egy nap két roma fiú éppen engem baszogatott köpködtek engem pofozgattak , csicska pofont adtak. Sokan voltunk az udvaron. Sok lány és fiú. A lányok nevettek és bíztatták a két roma srácot hogy folytassák a cseszegetésemet. Az egyik srác letérdeltetett és bekötette velem a cipőjét . Egy nap leutaztunk Balatonra az osztály. Minenki jött. Faházakban voltunk egy hétig. Fiúkkal aludtunk egy szobába. Egyik éjszaka azt vettem észre hogy valami nedves folyik az arcomon. Aludtam és hirtelen kinyitottam a szemem éppen az egyik fiú verte rám a dákóját. Szemembe fröccsent a geci meg a számra , majd utána bekapatta velem a faszát. Megszoptatott. Nyeltem tövig az izzadt büdös faszt . Mindég is csicska leszek én csicskának születtem és az is maradok


 

A rokonom felhozott egy néger srácotMég fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal az egyik rokonom felhozott egy néger srácot aki kielégítette a nejemet. A hétvégén a nejem rábeszélt,hogy szeretné ha én is ismerném a néger barátját és kefélne vele,de itt is aludna. Nehezen,de beleegyeztem és előttem megbaszta a nejemet ami nekem is tetszett majd lefeküdtünk aludni. Az ágyba a néger volt a nejem egyik oldalán a másik oldalon én.

Az éjszaka folyamán rám jött a kefélés és elkezdtem kigombolni a nejem hálóingjét és megfogtam a melleit és a szájába nyomtam a farkamat. pillanatok alatt teleélveztem a száját és amikor totál teleélveztem a száját befogtam,hogy nyelje le. Nagyon örültem neki,hogy most végre lenyelte a gecimet.Mondtam is neki ezentúl bárkivel kefélhetsz,de közben az én farkamat szopod és a szádba ürítem a zacskóm tartalmát amit te kéjesen lenyelsz.

Persze a néger koma is felébredt ás ő meg felhúzta a nejem hálóingjét és beletette a pinájába a körülmetélt faszát. A nejem mindig is örült annak,hogy ilyen körülmetélt fasz járt a pinájába. Nagyon tetszett ahogy dugta és pár perc múlva már nem a pináját kezdte baszni hanem a seggébe dugta a faszát.Nekem sose engedte meg,hogy a farkamat a seggébe tegyem,de mások már sokszor seggbe baszták.Jóformán egész éjszaka baszta a feleségemet és végül nekem is megengedte,hogy betegyem a seggébe,mert a pinájába a néger ürítette a faszát. Közben átdugta a szájába ás a legtöbb gecit lenyelette a nejemmel. Ettől kezdve vagy két hónapon át velünk aludt és minden éjszaka lenyelette a nejemmel a golyói tartalmát a néger kanija.Volt persze olyan éjszaka,hogy a néger elhozta az egyik,vagy másik barátját és azok is baszták a nejemet.

Némelyiknek sokkal hosszabb és vastagabb fasza volt amikor baszták folyton vinnyogott a nejem.Ez az ismeretség több mint egy évig tartott és mivel a nejemet kétszer is felcsinálták a nejem azt akarta,hogy kihordja a gyereket.,de mondtam neki akkor nem élünk tovább együtt és elválunk.Erre inkább elvetette a gyereket.

Persze lassan ráunt a négerekre és amikor én két napon keresztül dolgoztam ,mert vidékre kellett mennem,mindig felszedett valakit és az rendszeresen megbaszta.Később a szomszédasszony a saját lakásából kupit csinált és ebbe a szórakozásba a hátból másokat is becserkészett. Sokszor ha éjszaka jöttem haza mindig találtam valakit aki a folyosón baszta a nejemet.Persze sok olyan eset is volt,hogy szombatonként elment valakivel egy bálba és persze nem az hozta haza aki elvitte,hanem mások pár nap múlva.

Közben a házból elköltözött egy házaspár mert a férfi a nejemet baszta ,erre a felesége nekem tartotta oda a pináját.Mivel a férj nem akarta,hogy kurva legyen a felesége inkább elköltöztek más messzi városba.Persze sikerült a lakást eladni egy másik házaspárnak aki itt jártak az egyetemre. Közben az egyik alkalommal a fiatalasszony kizárta a lakásból magát és a nejemhez jött segítséget kérni.Persze ő szólt nekem és én szívesen segítettem rajta. Mikor kicseréltem a zárat a fiatalasszony egy szál kombinéba öltözött és mondta szeretné megköszönni a segítséget természetben. Én sem vagyok fából és elfogadtam azt.Persze elkotyogtam a fiatalasszony férjének,hogy nekem sikerült megbasznom a feleségét és remélhetem,hogy te meg a barátaid meg fogják baszni az én feleségemet és hogy ezt el is higgyem csináljanak róla vagy két tekercs filmet meztelenül és másokkal ,de vele is kefélések közben,ha lehet színesben.

Persze szó nélkül beleegyeztek és örömmel teljesítették kívánságomat.Öröm volt nézni ahogy egyszerre ketten vagy hárman baszták.Ahogy ezt megláttam megkértem csináljanak róla filmet is és egy hónapon keresztül majdnem minden héten szombaton és vasárnak rengetegen megbaszták őt.Volt hogy álarcba is kefélték és ilyenkor jó magam is megbasztam a nejemet,sőt meg is szoptattam.Mikor már megunták a srácok a félrebaszást és én az egyik alkalommal még napvilágnál meg akartam baszni a nejemet az tiltakozott,mert amikor álarcban keféltük sokszor kiszívtam a nyakát a melleit a combja tövét a seggét és a hasát is.Persze ezek a nyomok nem múltak el egyik napról a másikra.Kiderült persze miért nem akart fényes nappal velem baszni.Ilyenkor mindig avval érveltem,hogy este villany fénynél nyitott ablakkal kezdtem vele baszni és ilyenkor a szembe levő házból gyönyörűen lehetett mindent látni és ő nem akarta,hogy mások is lássák mit csinál valakivel.

Aztán egy alkalommal akkor mentem haza amikor tudtam,hogy a nagybácsi éppen fürödni ment hozzánk,mert ilyenkor a nejem is odatartotta a pináját baszásra amit az előző nyáron megszokott egy hónapon keresztül amikor együtt nyaraltak.Mikor bejutottam,mert nem hagyta a zárban a kulcsot és lefényképeztek őket felé voltak háborodva.Hogy tudtál bejönni. Amikor beengedted a szeretődet nem hagytad benn a kulcsot a zárban.Egyébként meg még tavaly amikor sikerült a rokonommal kefélned Te írtad meg,hogy milyen jól esett,hogy a negyedik éjszaka már dugtál vele,de amikor és is ott volta és mondtam neked,hogy szeretnélek látni ahogy dugsz vele beleegyeztél és mégse voltál hajlandó vele baszni előttem.

Ezért vittelek le a strandra és engedtelek át idegenekkel baszni.
 

Lajkó - feleségem félrekefélései Élmények a feleségem megkeféléséröl 3

Lassan annyira megszoktam,hogy a szomszéd bassza a feleségemet.hogy mondtam is neki míg itt vagyunk mindig dugjál vele.Mikor megláttam az arcán azt az édes kifejezést rögtön meglepödtem.Mikor eljöttünk ök még maradtak két hétig , de mondtam nekik,ha kedvük szottyan jöjjenek le hozzánk vidékre és folytassuk ezt a cserét,mert nagyon tetszett a feleségemnek ez a móka és mondta nagyon ízlett neki a zacskód tartalma.

Pesten egy ötödik emeleti lakásba szálltunk meg amit egy hosszú gang vett közre és rengetegszer kint keféltem a feleségemet mások szeme láttára.Másnap megnéztük a tüzi játékot, majd felmentünk a Mátrába tíz napra. itt is találtunk olyan párt akivel lehetett cserélni, de végül is azok elcsábítottak magukkal egy közeli faluba ahol a csaj szüleinek volt panziója.

itt is szívesen fogadtak különösen akkor amikor még a nap folyamán a panziós anyuka meglátott a fürdöbe és bejött,majd leszopott. Mondta,hogy ha lehet minden éjjel menjek be hozzá és keféljem meg és ö gondoskodik róla,hogy a feleségemnek is mindig legyen éjszakai partnere. mikor másnap reggel visszamentem a szobánkba a feleségem mellett egy arab férfit találtam aki éppen szoptatta a feleségemet.

A nap folyamán sikerült a panziós néninek a másik lányát is megdugnom,söt a férje is bejött utánam a fürdöbe és azt is meg kellett basznom. ezért a fiatal18 éves fiát is beküldte hozzám egy dugásra,majd sikerült a srác feleségét is gerincre tenni. Végül is a fiatal srác is megdugta a feleségemet,majd bevezette a kefélés örömébe is az öccsét amikor megkérte a feleségemet tanítsa meg hogyan kell baszni. Hát mi aztán belekerültünk egy olyan családba ahol mindenki kefélt mindenkit. Az anya dugott a vejével a testvér a testvérrel és mindenki mindenkivel.

Két nap múlva a panziós asszony férje elvitt bennünket egy cseh swinger clubba ahol aztán legalább tizenöten baszták meg a feleségemet és nekem nagyon tetszett a dolog. Amikor eljöttünk tölük megint átmentünk csehbe és három napig folyton csak azt élveztem ahogy nyalják kefélik a feleségemet és lassan mind az ötven koma meghágta, de sokszor hárman is egyszerre. Persze jó pénzért sikerült felvételeket videóst szereznek a dugásokról és itthon sokaknak meg is mutattam és mindenki vele akart dugni.

Azóta legalább évente megdugták vagy négy ötezren, de volt olyan is amikor eljött egy fényképész felvételeket csinálni róla és a segédei is elöszeretettel baszták mint a kutyát.Mikor elmentünk megnézni egy Zemplényi várat sikerült két belevaló srácot rávenni,hogy kegyetlenül keféljék meg amire persze szívesen vállalkoztak.

Pár éve kimentünk Svájcba ahol megnéztünk egy sóbányát ahol lemaradt a kocsiról és várnom kellett másfél órát mire megint lement a kocsi a látogatókért. Kiderült az egyik bennfentes elhívta egy helyiségbe és ott harmadmagával megbaszták.Sajnos összeszedett valamit és ezért két hétig volt egy klinikán. azóta már nem nagyon akaródzik neki bárkivel lefeküdnie,pedig a barátaim is sokszor nyaggatják és jó pénzt is ajánlanak neki.
Kérem értékelje az olvasott müvet 1-töl 5-ig!
Értékelö:
értékelés: Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezöt kitöltve!
Értékelö: elért orgazmusa
 

Sikíts ribancHa valakinek volt már olyan kerek seggű barátnője, hogy képes volt abban a pillanatban elélvezni, amikor kutyapózban belé hatolt, akkor az tudja, mit élhettem át. És persze fordítva is igaz: ha valakinek volt már olyan pasija, aki annyira gerjedt a lány fenekére, hogy e pózban szinte rögtön tüzelt az ipse, akkor az tudja, mit élhetett meg Kati.
Persze, most jobban bírtam, hiszen alig negyed órája könnyítettem magamon. Ennek ellenére ellenállhatatlannak tűnt a robbanás: éreztem, ahogy a kéj bíbor csíkot húzva maga után felfelé kúszik a gerincem mentén, hogy elborítsa agyamat, elködösítse látásomat, hogy aztán, mint Pompeii utcáit a Vezúv kitörése, én is megtöltsem Kati rejtett zugait. Csak persze, én nem hamuval.
A dolgon az sem könnyített, hogy lefelé nézve megcsodálhattam a tökéletes popsit, a homorú ívbe hajló hát finom izmait, a széttárt combok izmainak feszült remegését. Dorongom újra és újra mélyen Katiba csusszant, majd csillogó kéjnedvektől tarkítottan bukkant elő ütemes csípőmozgásom hatására. Szinte teljesen eggyé váltunk, egyszerre nyögtünk, egyszerre sóhajtottunk, egyszerre mozogtunk.
Annak ellenére, hogy Kati nem szerette ezt a pózt, most nagyon engedelmesnek bizonyult. Közben Zsolti elhúzódott és pihegve élvezte kielégültségét. A szemem sarkából láttam, hogy oldalra kerülve magát izgatja, miközben minket bámul: jobbja fel-le csúszkált félmerev dorongján. Félelmetes libidóval rendelkezett és úgy tűnt, máris kész a folytatásra.
Odaengedhettem volna a helyemre, de ismét gyökeret vert bennem a jól ismert féltékenység: magamnak akartam a zsákmányt. Tenyeremet Kati fenekén, csípőjén nyugtatva egyre jobban belelendültem a mostohanővéremmel történő kefélésbe. Amikor lihegni kezdett, kicsit gyorsítottam a tempón és elnyílt ajakkal figyeltem, ahogy festetlen körmei belemarnak a kanapé háttámlájába.
Hirtelen ötlettől vezérelve jobb kezemmel rápaskoltam a felém pucsító, kerek popsira. A váratlan csattanásra és a pillanatnyi, kéjes fájdalomra megnyikkant, élvezettel teli sikkantás tört fel belőle. Nekem sem kellett több: kapott még egyet.
-Sikíts, ribanc! – ziháltam.
Mintha egy gátat törtem volna át, vagy mintha e félig-meddig játékos parancsnak akarna engedelmeskedni, hangos sikoltással lökte hátra a fenekét, testén libabőr sarjadt, és az apró pihék a hátán szinte szikrázni látszottak. Titokizmai megszorultak rajtam, magukba rántottak, mint valami feketelyuk, és pulzálva, masszírozva próbáltak engem is orgazmusra késztetni. Szinte ugyanebben a pillanatban bal kezemmel előre csúsztam a combok közé, középső ujjammal kitapintottam megduzzadt csiklóját, és miközben ráhajoltam a hátára és teljesen kitöltöttem forrón lüktető kéjbarlangját, hevesen masszírozni kezdtem a kis duzzanatot.
Újabb sikoly rezegtette meg a falakat, jobbjával hátra nyúlt, körmeivel a tarkómba vájva magára, magába húzott. Sikoltozva vergődött alattam a dupla orgazmus következtében, akár egy makrancos kancacsikó, ami megpróbálja ledobni a cowboyt. S valóban olyan volt, mintha szabadulni próbálna a sosem tapasztalt gyönyörtől.
Lassan csitult teste reszketése, és én ezzel egy ütemben hagytam abba csiklója dörzsölését. Zihálva zuhant előre, arcát a kanapé háttámlájába temette, és még mindig meg-megremegett, főleg, amikor leheletgyenge csípőmozgással kiélveztettem vele az utórezgéseket.
Oldalra fordultam, és Zsoltira vigyorogtam. Elismerő kacsintás volt a részem, és közben megszemlélhettem, ahogy bátyám farka immár mereven ágaskodik. Kati látványos orgazmusa őt sem hagyta hidegen.
Én viszont csak most érzékeltem, hogy a szívem majd kiugrik a helyéről, és kemény dorongom meg-megrándul, kitörésre készen. Nem voltam benne biztos, hogy ha még egyszer elélvezek, harmadjára is feláll-e, ezért lágyan kicsusszantam mostohatesómból, és nagystílűen intettem a bratyónak.
-Te jössz!
Kati felemelte a fejét, és rám nézett.
-Várja…tok… ehhgy kis… pihh…ihh!
Ez volt az a pillanat, amikor Zsolti mögé lépett, és egy határozott döféssel azonnal belé hatolt. Kati teste megfeszült, a szeme fennakadt, úgy tűnt, rögvest elélvez újra. Körmei szinte belefúródtak a kanapé szövetébe, ajka elnyílt, halk nyöszörgés tört fel közülük. Sosem tapasztalt élvezettel tölthette el, ahogy egymás után megbasszuk egy olyan pózban, amelyet nem szeretett eddig, de amely talán…
-Életem legnagyobb… orgazmusa… volt – fejezte be zihálva megkezdett gondolatmenetemet. Kék szeme kinyílt, engedelmesen hátratolta a popsiját, és rám bámult. – És azt hiszem… jöööhhnnn… a következő… Oooahhhh!
-Ez a harmadik lesz? – évődtem vele cinkos hangon, miközben megkerülve a kanapét Zsolti korábbi helyére álltam. Jobb kezem a szőke tincsek közé futott, és lefelé húztam a buksiját, mereven álló dorongom irányába. Furcsán határozottnak éreztem magam, olyannyira, hogy válaszolni se tudott, mert hirtelen tele lett a szája.
Ez beteges – gondoltam bűnös élvezetbe esve, ahogy kissé hátra dőlve figyeltem, miként szopja tisztára az ő nedveitől síkos farkam. Mivel Zsolti közben egyre erősebb ütemben dugta hátulról, ezért tompa, fojtott nyögések szakadtak fel belőle, ütemes csattogással keveredve, ahogy bátyám ágyéka és mostohanővérem lágyéka újra és újra egymásnak csapódott.
Végül Kati kiengedett az ajkai közül, mert nem tudta tovább magában tartani kitörni készülő sikolyát. Arrébb léptem, és gyönyörködve figyeltem a nőt, ahogy felakadt szemmel tart ellent immár ziháló bátyámnak, körmei szétmarják a kanapét, és sikoltva élvez el.
Zsolti lassan csökkentette a tempót, és sebesen emelkedő-süllyedő mellkassal cirógatta Kati csípőjét, fenekét, hátát. Láthatóan élvezte, hogy Kati meg-megrándul rajta, és a mostanra szinte teljesen ernyedt női test mozgásra képtelenül szorul rá.
Akár a kutyák, amikor összeragadnak – vigyorogtam magamban, de hangosan csak ennyit mondtam:
-Eddig nem szeretted ezt a pózt!
-Szerintem a fenékdugó miatt van – vélte Zsolti, és óvatosan kicsusszant mostohanővérünkből. – Szerinted mekkorát fog élvezni, hogy egyszerre…? – nem fejeztem be a mondatod, de tudtam, mit akart mondani.
-Hamarosan megtudjuk – ígértem a szólásra képtelen Kati helyett.
-De nem… azonnal – nyögte ő, és felemelte háttámlába temetett arcát. Vett egy nagy levegőt. – Nem akarok szétszakadni. Előbb egyesével… - harapta el a mondatot.
Én viszont hallani akartam.
-Mondd ki! – biztattam mosolyogva.
Beharapta az alsóajkát, és rám nézett. Egy pillanatig tűnődött, aztán gonosz mosoly terült el az arcán.
-Előbb egyesével megdugjátok a seggem!
-Ohh… - nyögtem fel, és végigborzongtam a trágár szavak hallatán. Furcsa volt, mert Kati előtt sosem vonzott az ilyen, és csak a tudatom szegletében vert visszhangot, hogy korábban meg sem fordult a fejemben, hogy leribancozzam szex közben egy barátnőmet vagy szeretőmet. Most ez mégis kéjes vágyat fakasztott, és perverz tettekre sarkallva visszhangot vert a lelkemben.
Valami látszódhatott rajtam, mert Kati csengő hangon felkacagott, aztán fejével a szoba túlsó vége felé intett.
-A komódban van vazelin, te csődör!
Nem kellett kétszer mondania. A nevezett bútordarabhoz sétáltam, és rövid kutatás után megtaláltam a kis tubust.
Mikor megfordultam, láttam, hogy Zsolti már Kati előtt áll, nővérünk pedig finom fejmozgással dolgozik bátyám farkán. Égve a türelmetlen vágytól siettem vissza hozzájuk, és jobb kezemmel a fenékdugó végére fogtam.
-Készen állsz? – kérdeztem?
-Mmmm-hmmm… - nem vette a fáradtságot, hogy kiengedje ajka közül Zsolti falloszát. Vagy csak a félelmét igyekezett ily módon elrejteni? Bárhogy is, én lassan elkezdtem kifelé húzni a kerek popsijából az ott rejtező idegen testet, hogy helyette hamarosan magamat gyömöszöljem be oda. Sosem volt még részem anális szexben, de éppen ezért égtem a türelmetlenségtől és a vágytól.
A fenékdugóról azt hittem, hogy egy hosszúkás pálca lesz, és kissé meglepődtem annak vastagságán. Olyasféle tárgy volt, mint amit régen nagyanyáink használtak a kertben, hogy lyukat fúrjanak a földbe a palántáknak. Smaragzöld és fekete színben pompázott, spirálisan kergették egymást a vonalak, és elkerekedett szemmel figyeltem, ahogy Kati ánusza kitágul, hogy kiengedje magából.
-Ohhh… bassszki! – sziszegte nővérem, végre kiengedve magából Zsoltit.
-Ez kurva vastag – értettem egyet vele, miközben a kanapéra dobtam a fenékdugót. – Ezek után meg sem fogsz érezni – kajánkodtam.
-A puding próbája az evés – tolta hátra a fenekét Kati, és a válla felett rám pillantott. Kissé lejjebb engedte a csípőjét, hogy a popsija, és ne a puncija legyen megfelelő magasságban. Úgy tűnt, kétség tükröződik a szemében, ahogy merev farkamra pillantott, de aztán vett egy nagy levegőt.
-Rajta! – biztatott.
Most furcsa módon én bizonytalanodtam el. Itt állunk a házas mostohanővérem nappalijában, bűnbe estünk, kefélünk, és most arra készülök, hogy megdugjam azt a formás seggét! Hát mi ez, ha nem őrület!? Kezdeti, meglepő magabiztosságom mintha elfújták volna, tétován meredtem a felkínált popóra, majd – mintha álomban, vagy víz alatt mozognék – lassan letekertem a kupakot.
A síkos anyag hűvösnek tűnt a tenyeremben. Bizonytalan mozgással bekentem vele a dorongomat, majd a maradékot Kati ánuszához érintve azt is bekentem. Amikor felfedeztem, hogy remeg a kezem, majdnem meghátráltam, de aztán óvatosan becsúsztattam mutatóujjamat mostohatesóm popsijába.
Hihetetlenül könnyen becsusszant, de Kati így is fájdalmasan felszisszent-nyögött. Aztán azonban összeszorította a fogát, lehunyta a szemét, és a fejét a támlára hajtotta.
-Még egyet!
Lassan mellé toltam a középső ujjamat is. Elhűlve figyeltem, ahogy ánusza kitágulva magába fogad, és talán öszönösen, de másik kezem ujjait a puncijába csúsztatva lassan mozgatni kezdtem azokat. Láttam, hogy teste megfeszül, ajka szegletében fájdalmas grimasz sarjad, de tűri. Sőt… percek múltán élvezkedve felnyögött, és beharapta alsó ajkát.
-Mmmm… ez… jó…
-Akkor… szeretnél valami vastagabbat? – kérdeztem bátortalanul.
Nem is válaszolt, csak biccentett.
Kihúztam az ujjaimat a nyílásaiból, és teljesen mögé húzódva előre toltam a bőrt a farkamon. Annak végét az ánuszához érintettem, majd lassan előre toltam a csípőmet. Éreztem, ahogy Kati megfeszül, ösztönösen összezár, de aztán erőt véve magán ellazult, és szinte abban a pillanatban a makkom eltűnt a fenekében.
-Ahhhhh… - sikkantott fel fájdalmasan, és kihomorított. Fejét a plafon felé fordította, és hangosan zihálva megmerevedett. Én is. Vártam, amíg nem szólt.
-Jó… gyere… - lihegte, és én lassú, aprólékos mozdulatokkal egyre beljebb csusszantam a fenekébe. Pár millimétert előre, párat hátra. Gyakorlatilag a farkam felső egyötöde mozgott csak benne, de még ez is fájdalmat okozott eleinte neki.
Nekem nem. Rohadt szűk volt, nagyon forró, nagyon síkos – hála a belékent vazelinnak. Aztán Kati vett egy nagy levegőt, és lassan hátra tolva a fenekét fokozatosan magába fogadott. Elnyílt a szám, ahogy azt figyeltem, hogyan nyársalja fel magát rám, és a látvány, ahogy lassan eltűnik kerek popsijában a fél farkam, orgazmus közeli állapotba repített.
Tehetetlenül álltam, miközben mostohanővérem előre csusszant, majd újra hátra. Előre és hátra. Előre és hátra. A farkam lüktetett, a kéj a gerincemet borzolta, tompán hallottam saját zihálásomat, aztán valami robbant.
Ráfogtam Kati csípőjére, megállítottam, majd én kezdtem el mozogni lágy csípőmozdulatokkal. Egyre beljebb és beljebb toltam falloszom Kati fenekébe, aki immár nem fájdalmas, hanem kéjes nyögéseket hallatott.
-El fogok… élvezni…. – nyöszörögte.
-Én is – krákogtam. – De előbb…
Felnéztem, és a szememmel intettem Zsoltinak. Ő vette a lapot: Kati elé állt, beletúrt a szőke tincsekbe, és behatolt az elnyílt ajkak közé. Én lassan gyorsítottam a tempón, és hitetlenkedve meredtem összeforrt hármasunkra.
Hát ez megint nagyon pornósra sikerült.
Ez volt az utolsó gondolatom, mielőtt gejzírszerűen fel nem robbant bennem a gyönyör. Testem megrándult, előre löktem a csípőmet, vad hördülés tört fel a torkomból, és spriccelve élveztem teli Kati kerek fenekét. Remegve, zihálva mozogtam, kifacsarva magamból minden cseppet, és fél percre rá Kati és megrándult. Miközben az előbbieknél gyengébb orgazmus végigszaladt rajta, egy pillanatra sem engedte ki ajka közül Zsoltit.
 

Tv húzás heftivelMúltkor bezárt a kocsma,mondom kéne valamit mókázni még éjjel,volt egy rossz tévém a padláson,kössük a simson után és meghúzatjuk az úton. Levettük a kutyaláncot,azzal kötöttük a motorhoz,aztán megyünk:)) Jött a Hefti is,meg a Petigeci a régi simson smarglival.Húzattuk neki végig,szikrázoitt szikrázott,egyszer csak olyat robbant a tv mint az állat! úgy röhögtem majd leestem a hefti mögül. Erre azt mondj a petigeci menjünk vissza,csak geciség a törött tévét az úton hagyni. Mondom menjünk. Hát a paraszt ott állt kint már a kapuba szénlapáttal,aztán fut oda hozzánk. Mondom neki nem mi voltunk! El is hitte,csak a bolond petigeci meg odaért és a hülyének meg a vállára volt a keret aksztva!Ezen buktunk le! Azt mondja a paraszt takarítsátok el,vagy hátba baszlak a lapáttal. Gyorsan összeszedtük amit tudtunk,aztán bebasztuk a volt rajztanár kertjébe!!:D:D:D:D A hefti még be is kiabált mikor dobta a tévét,hogy BUZI RAJZTANÁR! Utána úgy bepiáztunk,meg úgy röhögtünk hetekig:))) Megbeszéltük,következöleg a padlásról dobunk le egy tévét reggel mikor az öregasszonyok kint állnak!!:D:D:D Még mindig elkap a röhögés ahogy szikrázott és pelrobbant a TV:):):):) PETIGECI MEG ÁLLA KERETTEL A VÁLLÁN!:D:D:D