Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Igaz vagy hamis?Láttam a szemem sarkából, hogy kilép a házból és elindul a kert végében lévő szerszámoskamra felé. Egyenes tartásán máskor is megakadt a szemem, nyugodt, magabiztos mozgásán kívül ez volt a másik, amit rendszerint titkon figyeltem az ablakom függönye mögül.

Nyáron már két éve lesz, hogy megvette a szomszéd házat, meglehetősen lerobbant állapotban. Azóta megcsinálta a kerítést, befoltozta a tetőt, rendbe tette a vakolatot és körülmeszelte az ósdi parasztházat. Úgy tűnt, ezen a tavaszon a kertet is ráncba akarja szedni, a teraszon gyülekezni kezdtek a permetezőkannák, fűrészek és most a szerszámos felől jött egy talicskával, benne ásóval.

Melegen sütött az áprilisi nap, magam is halásznadrágban és spagettipántos trikóban térdeltem az egyik ágyás mellett, ahova csatasorba ültetgettem a palántáimat. Úgy véltem, nem vehet észre egy termetesebb borókabokor miatt én viszont merészen lestem ki az ágak alól, ahányszor csak mozdult.

A férjem hosszabb időre elutazott, mint máskor is. Az év három hónapját töltötte itthon kisebb részletekben, a maradék kilencben hajtotta a kamionját. Ha hazaért, rendben voltunk de amikor utazott, nagyon hiányzott a férfi a házból és az ágyamból is. A kis falu csöndjében rengeteget unatkoztam és üdítő színfolt volt, amikor a szomszédba beköltözött Ő.

Nem sokat tudtam róla, inkább a férjemmel beszélt néha, vele is ritkán, de azért udvariasan köszönt, ahányszor csak meglátott. Magának való emberként ismerte meg a falu, aki kora hajnalban beül a terepjárójába, elhajt, délután hazatér és onnantól a ház körül tevékenykedik. Sokat töprengtem azon, mit dolgozik. Az látszott, hogy a szabadban, mert a teste mindig gyönyörűen le volt barnulva. Úgy saccoltam, a harmincas évei vége felé járhat.

Megállt a két őszibarackfa között és ásni kezdett. Én közben végeztem a palántákkal és hogy ne vegyen észre, teljes csöndben felálltam, majd elsétáltam a nyúlketrecek felé, hogy az összegyűjtött gyomot odaadjam a fiatal állatoknak csemegéül. Kitörő örömmel fogadták, szinte sajnáltam, hogy közeleg a húsvét és mind gazdára találtak, bűbájosan és szelíden szedegették ki a kezemből a növényi darabokat.

Átnéztem a szomszéd pasira, éppen a lehető legjobb pillanatban. Letámasztotta az ásót és a munkától kimelegedve éppen áthúzta a fején a pólóját. Százszor láttam már a csupasz felsőtestét, sőt láttam már nyáron, amint fürdőnadrágban locsol, mégsem tudtam levenni róla a szemem. Komoly hiányaim voltak már és belefeledkezve a látványba azon kaptam magam, hogy mindjárt kicsorog a nyál a számsarkán. Gyorsan visszalökdöstem a nyulakat a ketrecbe, rájuk zártam az ajtót és visszatértem az ágyásaimhoz, hogy előkészítsem a terepet a következő adag palántának.

Alig vettem kézbe a gereblyét, amikor megláttam, hogy az egyik kisnyúl kiszökött a ketrecből és most teljes erőből vágtat végig a kerten. Eldobtam a szerszámot és utána eredtem. Fürge volt és ravasz: elrohant a komposztálóig és vissza, majd futottunk néhány kört a kút körül, ezután bevágtatott a szőlőbe, de amint utolértem volna, átbújt a kordon alatt a következő sorba. Már csaknem elkaptam, amikor meglátta a szomszéd kerítésén lévő egyetlen nyílást, ahol hiányzott egy kerítésléc és azon egy pillanat alatt átbújt. Tudtam, hogy ebből baj lesz, ha nem kapom el, a környék összes friss palántáját tönkreteszi. Elfutottam hát a kerítés mentén oda, ahol a szomszédom félmeztelenül izzadva ásta a földet.

-Jó napot szomszéd! – köszöntem rá lihegve. – Elszabadult az egyik nyulam és átszaladt a kertjébe. Tudna segíteni nekem?

A rakoncátlan kis feketeszínű dög ebben a percben elő is bukkant a bokrok közül.

-Kézcsók, persze! Jöjjön át, nyitva a kapu, addigra megfogom.

Mire átértem, a nyúl már fogoly volt. A szomszédom ragaszkodott hozzá, hogy sajátkezűleg hozza vissza a ketrecbe. Miután betuszkoltuk a testvérei közé, már ment is volna, de én nem akartam elengedni némi viszonzás nélkül és meghívtam egy üdítőre. Örömmel elfogadta, azzal a feltétellel, hogy nem hideg. A hintaágyam mellett a fenyőfák rejtekében volt egy doboz almalevem és hozzá pohár, így leültünk oda inni.

-Egyedül van? – kérdezte.

-Igen, a férjem csak tíz nap múlva jön haza.

-Nem lehet túl jó ez a sok magány egy ilyen csinos fiatalasszonynak – mondta és ivott egyet a poharából, miközben engem vizslatott.

Végignéztem magamon, na ja, csinos és igényes… Leharcolt kerti papucsomból kikandikáltak a koszos lábujjaim, a térdem fekete volt a sártól, ami a földtúrástól feketéllő körmeimmel vetekedhetett csak. A hajam összevissza kócos volt még a bokrok közti szaladgálástól – némelyik ág vendégmarasztalónak bizonyult. Jobb kézfejemen véres csíkok éktelenkedtek, mert a nyulat egy rózsabokor alól is próbáltam kiszedni. Döbbentem vettem észre, hogy a trikóm elszakadt, túlságosan sokat fölfedve a bal mellemből. odakaptam, hogy igazítsak rajta valamit, de még a levegőben találkozott a kezünk.

-Ne, hagyja! Tudod… nagyon szépek a melleid. Alig tudtam dolgozni, ahogy az ágyás fölé hajoltál. Tökéletes látványt nyújtottak, ahogy lágyan előrebillentek.

Dermedten ültem: ez a fantasztikus testű, magának való, szófukar pasi titokban engem lesett a kertben? Mégis följebb húztam a pántot, zavartan sütöttem le a szemem.

-Tudtad, hogy a fürdőtök ablaka éppen a hálószobámra nyílik? – folytatta. – Esténként mindig figyellek, amint leveszed a ruháidat, és gyönyörű vagy amikor a kebleid kiszabadulnak a szoros melltartódból, te pedig életet masszírozol beléjük.

Megállt bennem az ütő. A fénymániám volt az oka, hogy nagy, széles ablakokat rakattunk a fürdőszobára és mivel sok évig nem lakott a szomszédban senki, eszembe sem jutott esténként behúzni a függönyt. Égő lámpák mellett mint egy akváriumban vetkőzve szolgáltattam a műsort Neki, anélkül, hogy tudtam volna róla. Lángba borult az arcom.

-Elnézést, sajnálom, majd máskor odafigyelek és elhúzom a függönyt… - dadogtam zavartan.

-Ne, az Isten szerelmére, ne! Olyan csodálatos vagy, hagyd meg nekem ezt a kis örömöt!

A hangja elhalkult, a keze felém mozdult, megfogta a trikóm pántját és leemelte a vállamról. A szívem a fülemben dobogott, alig kaptam levegőt, bénultan tűrtem, amit velem tesz. A mellem egy pillanat alatt előtűnt a maga mezítelenségében. Óvatosan érintette meg, mint valami törékeny porcelánt, köréfonta az ujjait és egy kissé megemelte, hogy érezze a súlyát. Majd látván, hogy nem menekülök el, a másik kezével is odanyúlt, lehúzta a trikóm másik pántját, és a jobb mellemet is ugyanígy körülfogta, megemelte. Lecsusszant elém a hintaágyból és letérdelt a földre. Közelebb hajolt, megérintette ajkaival meredő mellbimbómat, majd kinyújtotta forró, puha nyelvét és óvatosan körbenyalta.

Villám futott rajtam végig, hetek óta nem volt már itthon a férjem, nem ért hozzám senki, a feltoluló vágy készült belőlem kitörni. De nem mertem biztatni Őt, soha nem léptem félre, soha nem voltak azelőtt sem ledér kalandjaim. Lenyűgözött és lebénított egyszerre, ahogy ez a fantasztikus pasi feszülő izmokkal, reszkető élvezettel vette a szájába a mellbimbómat.

Gyengéden nyalogatta körbe, keze lecsúszott és a derekamnál kicsit lejjebb vett fogást, amitől még bizsergetőbbé vált az érzés. Másik keze szünet nélkül simogatta, súlyozgatta a jobb mellem. Majd váltás következett: az a keze is lecsúszott a derekamra és most a másik mellemet vette a szájával kezelésbe. Nyalogatta, csókolgatta, szívogatta, körülkényeztette. Én nem tudtam eltitkolni előle a rámtörő izgalmat és az azt lassan felváltó vágyat. A testemen hullámok futottak át, keze ide-oda csúszkált a csípőmön emiatt. Önkéntelenül megfogtam a haját, valahová csak kellett kapaszkodnom? És beletúrtam a dús sötétszőke fürtökbe. Egyre szaporábban vettem a levegőt, miközben megfeszülő karjaimmal közelebb és közelebb húztam magamhoz őt.

Lassan elengedett, távolabb húzta a fejét, felemelte előbb az egyik majd a másik pántját a trikómnak, újra befedve a cicim, szeme a szemembe fúródott. Aztán egy mozdulattal visszaült mellém a hintaágyba, majd megfogta a kezem és a szájához húzta.

-Köszönöm – mondta - , ez igazán üdítő meghívás volt!

Kezet csókolt majd fölállt és elment.

Ott maradtam egyedül a fenyőfák rejtekében. Először nem értettem, miért nyúlt hozzám, aztán nem értettem, miért engedett el. Amikor elment, nem kerülhette el a tekintetemet a nadrágja elejének domborulata. Ha látta, hogy feltüzelt és nem menekülök el, vajon miért nem folytatta? Össze kellett zárjam a combom, az izmaim megfeszültek. A melleim különösen érzékenyek, még egy perc kellett volna és ott helyben elélvezek. A légzésem lassan csillapodott és az ölemben összetolult vér is csak lassan oszlott.\"
 

Gay szex egy csövesselEgy nyári napon én és a barátom Józsi kimentünk a mezőre beszélgetni megpihenni. Józsi hajléktalan volt sokkal idősebb nálam leültünk a mezőn egy plédre . Enni kezdtem ő rágyújtott egy szál szivarkára . Én kakaóscsigát ettem letörtem belőle majd Józsi szájába tettem , kehúztam a cipőmet ő is levette a gumicsizmáját , beszélgettünk nagyon jót nevetgéltünk nagyon szeretem őt még a mai napig miután elszívta a cigijét ő is enni kezdett. Ugyanúgy csigát. Az ujját összecsokizta de nem volt nálam papírzsebkendő így lenyalogattam a csokis ujját ami egyben koszos is volt de nem érdekelt. Elég régóta voltunk barátok és egyre jobban vonzódtam hozzá.Levetkőztem . - Mit csinálsz kérdezte ? - Melegem van ! feleltem Ott ültem előtte egy szál faszban fehér zokniban . - Leszophatlak? kérdeztem . Rámnézett. Eltűnődött. - Jó ! felelte levetkőzött ő is anyaszült meztelenre . Kicsi lankadt farka szembenézett velem . Gondoltam most felállítom neki. Letérdeltem elé és a számba vettem a pöcsét. Szopni kezdtem érzékien végignyaltam a golyóktól a makkig. Nagyon büdös és túrós volt neki de felizgatott nagyon . Arra lettem figyelmes szopás közben hogy kidugta a nyelvét és folyt a nyála rá a szakállára. Nagyon szőrös volt a mellkasa , egyszer kétszer hatalmasat fingott . Nagyon jó volt őt szopni. Közben az faszom az égnek állt. Benyálaztam a makkját majd végeztem a szopással és pucsítani kezdtem. Széthúztam segglukam ő pedig beakasztott hátulról baszta a picsám hevesen. A nyála már a hátamra folyt. Józsi lihegett mint aki most futott volna egy maratont. Nagyon jó volt magamban érezni a farkat ami keményebb lett. Szétbaszta a picsám . Utána rámverte a farkát egy pár csepp nafta spriccelt rá az arcomra. megfogta a fejemet . Hugyozni kezdett telibe az arcomra. Kinyitottam a szám hogy oda is menjen be a finom hugyából.-Szeretlek te fiú!mondta -Én is téged !feleltem . Pár perccel később már a seggét nyalogattam ami izzadt büdös volt nagyon . Nyelvemmel tövig benyaltam neki nagyon élvezte. És hogy a lába se maradjon ki leápoltam azt is . Az összes büdös fekete koszos lábujját lenyalogattam. Én nagyon szeretem a lábat de persze csak a szépet női- férfi láb a gyengém. Az övé nagyon szép . Végezettül ő rágyújtott egy cigire. Mindketten török ülésben ültünk pucéran. -Köszönöm ! mondta majd oda jött hozzám és megcsókolta a számat. Büdös leheletével büdös nyálával körbe nyalta a számat. Délután fele sötétedés előtt elindultunk


 

Imádom a kurvákatTelefonáltam a huszonnégy éves hölgynek.Ahogy terveztem.
-Szia,mehetek hozzád?-érdeklődtem.
-Szia,hány éves vagy?Kellemes fiatalos női hang.
-Harminc -válaszoltam
Szendi hangja egyáltalán nem volt lenéző és fölényeskedő.Több hangfekvésben beszélek.A csajt a gyerekesnek tűnő,vékonyka hangomon szólítottam meg.Így jogosan kérdezte meg,hogy hány éves vagyok.
-Közel laksz a sétáló utcához?-kérdeztem.
-Igen. a... utcában.
-Tíz perc múlva majd telefonálok a lépcsőház előtt.-mondtam boldogan,és kinyomtam a telefont.A jobb kezemmel megvakartam a tököm.
Indultam b*szni. Vittem a hátizsákom ,és egy zöld színű táskát.Hamarosan lyuk közelébe jutok és élni is fogok vele.
A bejárati ajtó előtt ahogy ígértem utoljára még felhívtam,elmesélte,melyik gombot nyomjam meg. Várt a földszinti lakás ajtóban, éppen csak a fejét kidugva, kíváncsian kinézett.Vajon ki lesz a következő?Gondolhatta.

Beléptem.

Szőke rövid hajú nő fogadott,rögtön láttam,hogy van mit fogni rajta.Ez a csaj nagyobb termetű mint én.Úgy imádom a változatosságot,pici nő,nagy nő.Idős,fiatal.Annyira jó.A szemeim nagy élvezettel legeltek. A két kezes mellei sem kerülték el a tekintetem.Nagy csöcs rajongó vagyok.Bár nem volt mély dekoltázsa.Farmer nadrágban volt,és \"blúzban\".Nem beszélgetünk,én nem szórakoztattam.Ő talán már nem volt rám kíváncsi.Nagyon örültem,hogy kettesben vagyok vele egy szobában.Kellemes húsz perc vár rám,úgy éreztem.
Az előszobából beinvitált a szobába.Mivel volt gyerek szobám, így levettem a cipőm és a zoknim.A szőnyeg tiszta volt.Hangulatos kis helységbe léptünk be.Hm,öröm lesz itt b*szni.Nagyszerű hely és kiváló hölgy társaság.Ez a csaj egy bombázó és húszon négy éves.Bele markoltam a tutiba. Enyém a fő nyeremény.
-Fél óra alapot kérek-mondtam ,szerényen.
-.... lesz.-közölte a csaj.
-Néhány percre ,ki kell mennem, tudod a barátnőm.-közölte Szendi cica.Majd hozzá tette-Addig vetkőzz le.
Igazából nem derült,ki,hogy a barátnő ,hol van és mit akar?De nem is érdekelt.
Nem baj,
-Nem baj,lazán az ágyra dobáltam a kedvező mértékű ajándékaim,ha bejön észre fogja venni.És szó nélkül elrakja.Nem váratott sokáig,a holt időmet a farkam verésével ütöttem el. Egy perc múlva megjelent.A rövid szőke hajú,full extrás csaj.Ő is megszabadult a ruháitól..Tök jó volt,hogy egymás mellet vetkőzünk, a közös program érdekében.Láttam,a remek két kezes melleit ,imádtam,hogy hozzám hasonlóan ő is lazán,igénytelenül dobálja le a ruháit,a bugyija hanyagul ledobva a farmer nadrágján volt. A piros valamilyen árnyalata.

Sötét piros tanga bugyi.

Lekonyult f*sszal álltam,és néztem a szőke rövid hajú csajt.Meztelenül is nagyon vonzó teremtés,de ruhában is.
A mellei valóban két kezesek és ritka szépek,eredetiek, és tényleg van rajta mit fogni,magasabb volt mint én, a popsija kellemesen nagy és formás.A csaj sokkal jobban néz ki mint a képein.Élőben nagyobbak a csöcsei.Sok kellemes meglepetés ért.
kib*szott k*rva jó a hölgy.. Az ágy tökéletesnek tűnt.Nem túl nagy.Kellemes,tök pici szobában voltunk.Hangulatos hely.
Ideális.
-Feküdj le-mondta
Úgy tettem. Jó volt ,hogy a puncija teljesen sima .A nagy szemérem ajkai csak úgy villogtak,vonzották a tekintettem,mint a mágnes.És a melleit sem tudnám,soha megunni.Bár hiányzik már a fazonra igazított szőrös puncika.

Élvezettel néztem a meztelen csajt lazán feküdve az ágyon.Leült mellém.Valahonnan elővarázsolt egy gumit,és a még mindig lekonyult faszomra nem kis ügyesség árán megpróbálta felhúzni.Hamar sikerült Gyakorlat teszi a mestert.Több századik vendég lehetek már.
A kezem az egyik csöcsén tartottam.És nem terveztem,hogy elengedem.Bevette a szájába a gumis faszom és szopni kezdte.Hanyagul feküdtem az ágyon a lábaim szét terpesztettem,leraktam a fejem,becsuktam a szemeim,a jobb csöcsét éreztem,élveztem.A tenyeremmel finoman masszíroztam,abban a ritmusban ahogy ő szopott.És a farkam nagyon picit,a szájába toltam.Egyszerűen muszáj volt mozgatni a csípőm.Verni a faszom az édes ajkai közé.persze csak jelzés értékűen.Nem mély torkozás volt műsoron.
ÁHHHH-ez igazán remek.Gyönyörű vizuális látvány a fasz szopó nagy mellű rövid szőke hajú csaj.És azok a hangok.Kár ,hogy sajnáltam extra ajándékaim a natúr franciára.Bólogatott a fejével,dolgozott.Dolgozott.Igazán szorgalmasan szopott,bár a kézi munkába valamivel több energiát fektetett be.Picit vadul rángatta a faszom később.

Az ajkai gyönyörűek,és az arca is.,ez a csaj tényleg szebb és fiatalabb mint a képein.(bár ott is gyönyörű És a mellei is nagyobbak,így élőben látva és tapintva.Örültem,hogy fél perc múlva ha csak kicsit is de nőt a faszom mérete,tutti fel áll,ahogy mindig.Ki van ez találva.Néztem csöcs tapizás közben,mikor aztán újra a faszomra tévedt a tekintettem,már elfogadható méretűnek és keménységűnek tűnt.Abba hagyta a szívást amit egyébként olyan oda adóan csinált.Körbe járatta a nyelvét a makkomon faszán ahogy illik.Szívta a farkam,nagyon nem kapta be,csak éppen a végét. Ugye nem mély torkozás volt a program.
Abba hagyta a szopást és a kezével verte a faszom.Gyorsabban és még gyorsabban,nagyon keményen,rázta,ha olyan állapotban vagyok,hogy már álló f*sszal érkezek, a kéz mozdulatok hatására már fröcsögött volna a a tejem.
A legnagyobb nyugalommal néztem,ahogy húzkodta faszom Drágám a fasz elsüléshez ma több kell.
és a melleit is kitartóan érezhettem a tenyeremmel,nem kellet félnem,hogy elcsattanok.Egyszerűen nem bírtam már tovább várni a pinára,és ha túl sokáig veri a faszom a végén még elsül.
-Akkor a puncidba-mondtam-a férfiasabb hangomon
-Aktust szeretnél?-kérdezte Szendi.
Lefeküdt a szőke rövid hajú csaj,de előtte egy fél maroknyi síkosítót rakott hanyagul a gumis faszomra,egészen pontosan a kalapra. És nem kente el rajta ,én sem, majd a hüvelybe,elkenődik.Kit érdekel?
Szét terpesztet lábakkal várta,hogy behatoljak.kedvesen nézet rám.Gyönyörűek a szemei.
Én vártam,hogy ő igazítja be majd a faszom ,ahogy egyéb nők szokták akiket tilos ujjazni.Nagyon tilos.
Szendi keze nem mozdult.ennek örültem
Puncit simogattam az ujjaimmal, a klirotiszt,csiklót.pöcköt,hány neve van?Sok, mert népszerű.A merev faszom be igazítottam, de mikor nyomtam nem éreztem a szokásos jól eső érzést.Amit csak egy hüvely adhat. Több nem is kell.
Úgy tűnik a farkam nem találta meg a meleg lyukat.Szendi egy szem pillantás alatt berakta.Én szerintem túl magasan kerestem a bejáratott.

Bimm, Bamm.Ahogy a nagy csöcsök mozognak séta közben.Ritmusra.Gyors, csípő párzó mozdulatok.A csaj szája mosolyra húzódott,ez mindig jó.Mosolyogni,b*szni.Nem tudtam megfejteni,minek szól a jó kedv,de szerintem az élvezetnek.Komolyan arra tippeltem, gondoltam. Gyorsan vertem a faszom. Először a csaj két keze takarta a melleit,majd felhúzta a karjait.
Én könyököltem a jobb kezemen és a két kezes csöcs bimbóját a számban tartottam,tetszett ahogy mozog a mell bimbó a nyelvemen,mozog mert toltam be a faszom,nagy szorgalommal.
Már otthon elhatároztam,hogy a csöcs bimbó szopási technikám,perverzióm,kiélem.Imádok csöcs bimbókat szopni.Kellemes testhelyzetben könyököltem tartva magam a csajon feküdve.A szám éppen a mell közelében volt.A legnagyobb örömmel kaptam be.Először a jobbat majd a balt.Természetesen nem harapdáltam,csak szívtam,nem fogaztam.És természetesen ez nem perverzió.Kit érdekel?

Körül jártattam a nyelvem és szívtam.Egész jó mell bimbó szopó technikám alakult ki az évek alatt.Csöcs rajongó vagyok,nem győzöm hangsúlyozni.Úgy csinálom ahogy a csajok szívják a faszt,annyi a párhuzam,hogy a nyelvemmel,érintem a csöcs bimbókat.
De az egész mellet körbe nyalogatom.Annyira jók a női mellek,úgy imádom őket.Hm,de finom.
Szendi nem szólt rám, mint az egyéb csajok-A cicim ne!.
A számban volt a jobb csöcs bimbó .Könyököltem és vertem a faszom a simára borotvált punciba.Alattam mosolygott a csaj.
Behunytam a szemeim kiélveztem a pillanatot. Éreztem magam alatt a cicát,kíváncsi voltam rá,mert hát akkor láttam őt életemben először.Milyen arc kifejezést vág a lökéseim hatására? Ez érdekelt.Mosolygott,újra. A mellhez közel könyököltem a és szívtam a csöcs bimbót.
-Hátulról fejezném be-mondtam,Mikor nem volt tele szám a mellével.
Szendi egy pillanat alatt megfordult a formás picit kitágult lyukát felkínálva nekem,És nem lefelé nyomta a popsiját mint az egyéb csajok.

Már tudtam nekem kell beigazítanom a faszom.Ennek kibaszottul örültem.
Gyönyörű látvány volt a kitágult lyuk,picit megujjaztam,szét húztam és beraktam a faszom,könnyű volt be találni,hisz jól láthatóan ott volt a bejárat előttem
Vertem a faszom,úgy ,hogy nem voltam benne biztos,hogy egyáltalán el tudok e élvezni.Korán keltem, de kibaszottul megérte mert Szendit leltem. Meglepően hangosan csattogott ahogy a combjaim,Szendi popsijához értek.A fehér színű redőny amin keresztül,talán jött be friss levegő,pici kilátást adott az utcára mivel a földszintem voltunk. Láttam az embereket sétálni az ablak előtt,őszintén reméltem,hogy hallják a szeretkezés hangjait.Szendi halkan nyögött.Valójában k*rva gyorsan vertem a faszom. Ki lelet volna nyitni az ablakot,hadd hallja egész Győr,hogy szeretkezzek.

Mi férfiak tudjuk,hogy az elélvezés mikorra várható,még ha kontrollálni nem is mindig tudjuk.Nagyon keményen,nagyon gyorsan kellet vernem,hogy a csúcs közelébe jussak,nagyjából tizennyolc perc intenzív kellemes munka után eljött az a pillanat amit jól ismerünk. Meg éreztem,hogy hamarosan fröcsögni fog a tejem.
Szendi lehasalt az ágyra így a melleit nem érinthettem , a hátulról történő szeretkezésnél.
Jöttek az emberek az ablak előtt,mindenki egy irányba vonult,imádtam ezt a közjátékot,de nem látott be senki,és szerintem nem halottak semmit.Bár ki tudja?

Ha benéztek volna.Ha lett volna nyitott ablak,látták volna,hogy egy harminc év körüli, izmos jó képű,de szerény férfi :),hátulról kutya pozícióban,örömmel az arcán,bedugja a farkát egy szőke rövid hajú nő puncijába, majd kihúzza,és újra bedugja.De valami nagyon gyorsan.
Belöki a faszát,és kihúzza,nagyon intenzíven és gyors,ritmusra.
Bimm,Bamm.mosollyal az arcán.Mert már nem csak a nő mosolygott, hanem a férfi is,
Csattogott, ahogy a combjai a nő nagy popsijához értek,a b*szás alatt.Keményen markolta a segget ,verte egyre gyorsabban a faszát..Nagyon gyorsan,túl gyorsan Utoljára még benyomta tökig és egy mélyről jövő hördüléssel jelezte,hogy fröcsög a meleg tej.

Néhány pillanat kellet. Elfogyott a férfi levegője.A száján keresztül próbált,lélegezni. Imádta,hogy nincs túl meleg a lakásban.Melegben nagyon rossz intenzíven b*szni.
A csaj közben,érezte,hogy a fasz vészesen rövidül.
-Kihúznád?-kérdezte a Cica.
A férfi fegyelmezetten kivette a félig lekonyult faszát,és örült,hogy a csaj nem vette észre az átmeneti levegő hiányt.Fel állt az ágyról. A csaj meztelenül volt továbbra is.A cicik keményen álltak.
A szekrényen lévő popsi törlő kendőből adott egy darabot a pasi kezébe.
-Vedd le a gumit-mondta
Közben olyan arc kifejezést vágott,hogy elégedett a férfi potenciájával.
-Le akarsz zuhanyozni?_kérdezte a csaj.Miközben a férfi a maradék gecit törölte le a faszáról.
-Igen,ha nem gond .-válaszolt udvariasan a pasi,majd megvakarta a tökét a jobb kezével.

A csaj zavartalanul viselkedett meztelenül. A harminc éves férfi legszívesebben soha nem venne fel ruhát.
Egész nap álló f*sszal mászkálna,baszna.Ránézett a csaj nagy formás melleire.A szőke rövid hajú hölgy rágyújtott egy cigire a konyhában. A pasi ennek örült,úgy gondolta,hogy a csajoknak,jó b*szás után kell a cigi.Rossz után nem szívnak semmit.

Lezuhanyozott és frissen és kielégülve még egy utolsó pillantást vetett a csajra,akin észbontóan jó testre feszülő ruha volt már.Kihangsúlyozva a formás két kezes melleket és a nagy és formás popsit.
Utoljára mivel a harmincas férfi a változatosságot szereti,így egy pinát csak egyszer bassz meg.A bejárati ajtóban,még bele markolt a csaj popsijába.

Az utcán,olyan arc kifejezésem volt mint aki tíz perce b*szott meg egy hölgyet.Akik rám néztek és nőből voltak láthatták rajtam.És mintha le olvasták volna ezt a arc kifejezést.Igen határozottan ezt éreztem,már a sokadik alkalommal.

De laza egy óra elteltével,elmúlt ez a jel a férfi arcról.
 

Jó testvéri viszonyA napsugarai ébresztettek fel, ahogy beszürödtek a lehúzott redőny alsó pár elmének lyuksorán. Félkómásan a telefonom után tapogatóztam, amit az ágyam szélén szoktam hagyni a töltőre dugva, de most nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy a klaviatúra mellett a számítógép asztalon van. Felkönyököltem, de nem láttam ahol lenni kellett volna. Kipattant a szeméből az álom, én meg az ágyból amint végig futott az agyamon, hogy nem nőhetett lába a mobilomnak, szentül emlékeztem hol hagytam éjszaka és arra is, hogy nem dugtam a töltőre és tudatomba hasított az is, hogy nem töröltem a képeket, nem töröltem Móni sms-ét.
- Bassza meg! - jött önkéntelenül a számra a káromkodás, és a fürdőszobán keresztül a húgom szobájába indultam. Berezeltem, mi van ha nem csal a megérzésem és Anett lenyúlta a mobilom míg én aludtam? Mit nézett meg benne?
Benyitottam hozzá, Anett sehol, de jól gondoltam mert az ágyán ott volt a mobilom. Anett és apa a kertben voltak, beszélgetésük foszlányai beszűrődtek a bukóra nyitott ablakon, a medence felállításáról folyt a diskurzus, annyit ki tudtam venni belőle. Felvettem az ágyról az éjszaka bizonyítványát és vissza mentem a fürdőszobába, közben azon töprengtem mit nézhetett meg a húgom mit tudhat most abból ami anya és köztem történt. Ha bele olvasott az sms-ekbe akkor biztos, hogy tudja itt bizony nem egy szimpla anya-fia beszélgetés zajlott, ha nem akkor nincs nagy gáz, de ha igen akkor még lehetnek kínos pillanataim miatta. A fenét, nem érdekel, ha Anett megtudja, de apám ő már más tészta. Persze azért nem szeretném, ha anya miatt tiltana ki az ágyából Anett, ha már bebocsátást nyertem a szentélyébe!
A fényképekről persze nem hinném, hogy beazonosítható lenne bármelyikőjük a képernyőn, úgyhogy azon különösebb nem aggódtam, azt már tudja a húgom, hogy nem vagyok rest kiverni a farkam, és róla is csináltam pár pucsítós képet, úgyhogy akár az ő csupasz puncijának is nézheti a tocsogós képet. Bele néztem a fotó galériába, neki döltem a mosdónak, és elkezdtem törölni a képeket.
- Hoppá, ez meg...! - a szemöldököm felszaladt a homlokomra ahogy megpillantottam a következő képet, két egymásnak nyomódó csupasz puncit. Anett és Anita dörzsölték össze ollózó pózban duzzadt szeméremdombjukat és láthatóan még arra is gondolt az én szeretett hugicám, hogy maguk közé vegye a telefont és lőjön pár képet. Biztos ez lenne a meghállálom egy formája, amit sms-ben igért meg tegnap, amikor inkább haza jött Anitával. Kedves, de azért nem volt szép tőle, hogy kicsente a szobából a telefonom amíg én aludtam, ezért még számon kérem, ezt egy mms üzenetben is átküldhette volna. Ezt a fotót természetesen nem töröltem, hiba lett volna két ilyen izgató punciról készült képtől a személyes sértődöttségem miatt megválni. Feltettem a tükör alatti polcra a telóm levetkőztem és beálltam a zuhanykabinba tusolni, de még mindig azon töprengtem, hogy Anett mit rakhatott össze a fejecskéjében, ha elolvasta az sms-einket szerintem levágta a sztorit és a fotókat, hogy miért készültek.
- Szia Kori! - lépett be Anett a fürdőszobába - Látom megtaláltad a telefonod. - hallatszott a jókedvű hangja, - Bocsika, csak elfelejtettem visszatenni, annyira siettem.
- Szia hugi, én is! - válaszoltam és elhúztam a zuhanykabin ajtaját, hogy lássam Anettet, már a pici bikini volt rajta és a látványtól a farkam rándult egyet, - Meglepődtem, hogy csak így lenyúltad. - korholtam le, - Anita elment már?
- Aha, még a hatórási busszal, helyzet volt náluk. - állt meg előttem szexi hugocskám de nem részletezte tovább, - Ne aggódj, már utána vettem el a telcsidet. Tudom, hogy amiatt parázol, hogy meglátta-e a fotóidat amit éjszaka lőttél. - kuncogott a végén.
- Te sem lustálkodtál hugi! Szép fotót csináltál! - tereltem, de kivert a veríték a zuhany alatt.
- Köszi, van több is! - mosolygott csábosan, - Nekem is tetszett az össze spriccelt monitoros képed, nagyon ki lehettél éhezve, de majd holnap megkaphatod élőben. Amúgy átjöhettél volna!
- Jah, így alakult, de majd holnap! - mondtam nagy átéléssel, szóval azt hiszi, hogy az ő fotójára recskáztam!
Közelebb lépett és meglepetésemre benyúlt a kabinba, megsimította még lankadt hímtagomat és marokra fogta, húzott rajta párat én meg előrébb topogtam, hogy a vízsugarak elől eltakarjam. A lankadtságom gyorsan duzzadtságba fordult, Anett pedig farkam markolva leguggolt elém, felhúzta a makkomról a bőrt és oda hajolt, érzéki csókot lehelt rá, ajkai szétnyíltak és beengedte a szájába. Két kezével megfogta a csípőmet és amennyire mélyen csak tudta bekapta a farkam, majd kiengedte a makkomig és rám emelte gyönyörű tekintetét, a szeme mosolygott. Majd ismét rábukott és a faszom eltüntette a meleg szájacskájában, éreztem a puha nyelvét ahogy siklott rajta egyre hátrébb a torka felé, repítve a fellegekbe.
 

Tanárnőbaszás 2„másodfokú egyenlet”
….,ólomlábakon telt az idő szerdáig, hogy mehessek a korrepetálásra. Látva otthon anyám, hogy mily ideges vagyok csak nyugtatott...,- csak figyelj oda mit magyaráznak és mutatnak és nem lesz semmi gond, jó eszű és ügyes gyerek vagy. Ha tudta volna az izgalom valódi okát lehet, hogy lecsavart volna egy atyulást.

Repülve érkeztem a másodikra s most már az ismerős csengőt nyomva vártam az én tanítom megjelenését az ajtóban.
Eszter szélesre tárta az ajtót s hangos jónapottal üdvözölt s kacsintott ez a szomszédok miatt van, mert adni kell a látszatra. Benn aztán elkapott s nem akart levegőt adni úgy csókolt. Vártalak már kis diákom...,belebújtam a hajába érezni édes izgató illatát. Tetszik?,- kérdezte, mármint az új parfümöm „Angel” márka egzotikus virágkeverék...,
eszméletlen buja illat. A nyakát csókoltam az édes selymes pihéket...,megrészegülve s lassan köntösét centiről-centire csúsztattam le , minél tovább tartson a felismerés látványa.
Előbújtak formás vállai, s mikor mellei felé közeledtem, hátravettette fejét, hogy minél jobban kidomborodjanak, amúgy is gyönyörű telt idomai..., két kezem közé fogva felváltva csókoltam eprecskéjét, ami izzott vöröslőn a domb tetején.
Gyönyör útján haladva késleltetve minden percet, minél tovább tartson a bársonyos bőrön az út..,le a vénuszdombig...,két kezével beletúrt a hajamba s nyomta fejem öléhez, amely a felfokozott lélegzetétől hullámzott, mint a tenger.

A kis hamis egy cseppet tett a parfümből a kis bajuszka fölé is, mert újfent felkorbácsolt az illata. Ujjaimmal félre simítottam a kis aranyszőke pihéket amely fazonra nyírva , mint egy kis bajusz ékesítette a gyönyörök kelyhét. Nyelvem gyorsan megtalálta az utat az ajkakhoz, melyek már hívogatón várták, hogy kényeztessék őket. Csak nyelvem hegyét érintettem először hozzá és lassú körözéssel csalogattam elő gyöngyöcskéjét, mely ott domborodott szemem előtt.
Sóhajtásai, nyögései egyre erősödtek..., lehajolt hozzám mélyen számba mártotta nyelvét úgy csókolt..., Andrásom én is, én is, kérlelt..., - előbb had kényeztesselek én..., legalább a ruhádtól szabadítsalak meg …, én vetkőztesselek le...,
hagytam, hogy kedvére vetkőztessen, s egy futó csókot leheljen meredező falloszomra, s újból visszatérdeltem combjai közé s most már keményebben dolgoztam a nyelvemmel..., élvezte nagyon, mert fejem állandóan egy pontra irányította..., mikor nyelvemmel behatoltam hüvelyébe egy nagyot rándult a teste és egyszerűen ráélvezett a számra....,
nem bírom tovább sikította és maszatos számat csókolva, bal kezével elkapta falloszom s vadul járatni kezdte rajta kezét...., végig csókolta a mellem, hasam. Így ért le falloszomhoz, amit gyengéden nyelvével majd szájával becézett s egy hirtelen mozdulattal az egész eltűnt..., szörnyű jól csinálta..., mit ki nem hozott belőle...,

No ma a másik témakörbe is eljutunk,- mondta lihegve..., és átvetve magát rajtam , falloszom a hüvelyéhez igazította.
Pajkosan csillogó szemmel, csak a makkot járatta ki-be s olykor teljesen magába engedte, olyankor megállt..., és csak hüvelyizmait mozgatta, mintha egy selymes kéz markolászta volna...,
Andráskám ez most a két..., két..., két ismeretlenes egyenleeeet..., szörnyű nagyot élvezett...., - vad vágtába kezdett, most te repülj kicsi tanítványom..., falloszomon folyt végig kéjnedve..., oly simán járt rajta s egyszer csak gondolt egyet és hüvelykapujával szorított a makkomon és csak azt dörzsölte-forgott rajtam...,ekkor nem bírtam tovább jövööööök ordítottam és spermám beterítette az egész ölét...,kéjesen simogatta szét hasán.
Rám omlott a fülembe duruzsolta..., jól haladsz kicsi tanítványom, de az órának még nincs vége..., az eddig tanultakat ma még egyszer átvesszük....., boldogan Eszter ,- mondtam csak legyen egy apró szünet, mint az isiben....,