Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Bianka sztorijaA szextörténetem az uncsimmnál történt !!
mondta anyum hogy aludjak uncsimmnál mert dolga van én meg mondtam hogy okok!!el is mentem uncsim hoz (aki fiú) és ott voltak a haverjai és mindenki engem bámult mert én voltam az egyettlen lány én meg úgy döntöttem hogy össze dobok vmi kaját és kimentem a konyhába ők meg bent beszélgettek!egyszer csak oda jött hozzám az egyik pasi(20) aki igazán tetszet és igen jobban voltunk de csak úgy haverságból!és megkérdezte hogy nem e félek enyi fíú közt??
mondtam neki
-miért kéne??
-Mert bármit megtehetümk veled!!-mondta mosolyogva
én egy kicsit meglepődötten így válaszoltam:
-mit is??
-hát tudod te azt!!!
-nem nem tudod!
-háát pl:jól szét dugunk!
én nagyon meg ilyedtem és ki akarta, szaladni a konyhából
de meg fogta a kezem és ezzel a lendülettel lesmárolt!
furi volt a többiek meg ott röhögtek én meg olyan vörös voltam hogy azt nem lehet ki fejezni!
azt mondta hogy akar vmit mutatni!
és behúzott a szobába!
és elő vette a farkát!elég méretes darab volt meg is ilyedtem de valahol tetszett is
azt mondta:
-nah gyerünk nyugodtan fogd meg!!
-ééén őő nem ezt nem!!
-naa tudom hogy akarod!!- és mélyen a szemembe nézett
én azzal a lendülettel meg fogtam a lügtető farkát nagyon élvezte!
- simogasd!-mondta
-nem tehetjük ezt!!
-miért??-kérdezte
-mert ha ezt anyum me......
-egy szót sem úgysem tudja meg
-háát akkor! rendben
el is kezdtem simogatni ő pedig ott sóhajtozott a fülembe nagyon élvezte és nekem is tetszett!
-ááj csak meg!-mondta én pedig meg ilyedt arcal néztem rá!
- m m miért??
-most én jövök!
-oké
-feküdj az ágyra!
-rendben
lefeküdtem és azt mondta:
-most ki foglak nyalni!!
mondtam neki hogy nem is tudom de ő azt mondta hogy nincs választásom!
elkezdett nyalni nagyon élveztem!
egyre gyorsabban ziháltam!
aztán hirtelen belém dugta az ujját és a csiklómat izgatta!
-beléd hatolhatok??
-nem tudom nem szabadna!
-naaa igen vagy nem??
-ahogy érzed- mondtam!
erre szépen lefeküdt az ágyra és lesmárolt sokáig smároltunk majd éreztem hogy a farka közeledik a puncimhoz!
és szépen lassan belém hatolt én elkeztem visítozni erre persze uncsimmék is fel figyelltek!
- valami baj van ?? - kérdezte uncsim
én farokal magamban zihálva válaszoltam!
-neehehm nincs!
-akkor ok
gergő a pasi szépen lassan mozgott rajtam!!
és egyszer csak elélvezett!
nem tudom mi történt velem de hírtelen rá vetettem magam gergő farkára és jó gyorsan szopni keztem nagyon élvezte és egyből fell állt a farka!
én pedig óvatosan bele ültem a farkába:
-nah mi van baby élvezed??-kérdezte
-aaah ahhh ááh nagyon!!
- akkor jóóó!!
egyre gyorsabban mozogtam rajta és egyszer csak éreztem hogy mindjárt élvezek!
majdnem egyszere mentünk ell de nekem ez még nem volt elég!
és ezt neki is mondtam:
-ez még nem elég kívánlak akarlak!!-mondtam zihálva
-jól bírod kicsi akkor gyerünk állíts fell a farkam!
ezzel neki ugrottam a farkának és minden erőmet neki vetve elkeztem szívni!!
gergő akkorát élvetzett a számba hogy a mmásik szobában meghalották uncsimék!
ez az én történetem ez után nagy nehezn ki mentünk a szobábolés azóta nagyon szeretjük egymást!!
 

Sokszarvú - Közösen keféljük a feleségemet íimádom,ha leszophatom a nejem kanijátMég fiatal házasok voltunk amikor az egyik táncmulatságon a feleségem közölte szeretnék lefeküdni egy sráccal,mert az elöbb kivettem a farkát és nagyon tetszett, de azt akarom,te is ott legyél.Elmentünk egy közeli szállásra ahol a srác a barátaival alszik és lassan levetköztettük közösen a feleségemet.Ezt mindhárman nagyon élveztük,különösen amikor kibuggyantak a mellei és szabados simogattuk és harapdáltuk. Még soha ilyen élményem nem volt és amikor már nem volt rajta semmi ruha a srác hanyatt lefeküdt és a hátával ráfektette a feleségemet ös a srác a pinájába dugta a faszát a kezét a mellére téve markolászta.

Én elöröl próbáltam bedugni a farkamat a feleségem pinájába ami eléggé nehezen ment és végül úgy sikerült,hogy addig nyalogatta a pináját a nyelvemmel míg tágabb nem lett. Sokszor elöfordult,hogy a srác fasza kipattant a feleségem pinájából és azt is akaratlanul is bekaptam és késöbb már szinte vártam,hogy kiugorjon mert kezdtem megszeretni a srác fasza fejét. Lassan sikerült belenyomnom a farkamat a feleségem pinájába és elkezdtük ketten baszni. A feleségem nagyon élvezte ezt a fajta kefélést és még kefélés közben elmondta,hogy otthon sokszor csinálták ezt az unokaöcsémmel és a barátjával is.Remélem ti is teleengeditek a pinámat gecivel.

A második menetben a seggét vettük figyelembe, de a srác nagyon hamar kielégült és,hogy ne menjen kárba bekaptam a farkát és a torkomra engedte a zacskója tartalmát. persze a feleségem rögtön szájon csókolt,hogy neki is adjak belöle. Ettöl kezdve a következö szünet elött megint elmentünk a másik szobatárával baszni a feleségemet,majd miután azzal is kielégítettük egymást a többi három is beszállt a közös baszásokba. A legutolsó az többször is leszopta a farkamat,míg a többiek sorra megint megbaszták a feleségemet. Persze amikor eljöttünk tölük már világos volt és a nejem is csak egy szál semmibe ült be az autóba, és így mentünk hazáig. Otthon aztán kiszállt a kulccsal felöltözve és kinyitotta a kaput közben mutogatta magát a szomszédoknak amiért nagyon is megdicsértem.

Egy hét múlva megint elmentünk egy buliba az orvos bálra.Az anyám jött vigyázni a gyerekünkre és felháborodva közölte velem,hogy ezzel a melltartóval nem engedi ki a nejemet,mert olyan mint hanem lenne semmi rajta. Igaz is direkt azért vettük,hogy minél többet lehessen látni a szép formás melleiböl.Persze rögtön másikat vett fel és elnézést kértünk. Majd elindultunk. az elsö emeleten levette a blúzát a nejem, kikapcsoltam a takaró melltartót és az áttetszöt vette fel,majd amikor belebújt volna a blúzába, jött felfelé két fiatal srác és megdicsérte a melleit. Odaléptek a feleségem elé és kivették a melleit,majd elkezdték simogatni és csókolni. Mondták is ez olyan szép,hogy kár eltakarni.lassan elengedték,bárnem szívesen és megkérdezték melyik bálba megyünk,mikor közöltük mondták sajnos ök az agrárra mennek.

Már a bejáratnál is nagyot néztek a kapusok.Késöbb megkerestük az asztalunkat,majd elmentünk táncolni Sajnos nagyon hamar lekérték tölem a feleségemet és így mások is élvezhették a melleit és a csodálatos szoknyáját ami majdnem végig fel volt hasítva. szerencsére ezt az anyám nem vette észre,mert akkor el sem engedett volna a bálba.Már régebben megbeszéltük a feleségemmel,hogy majd az orvos bálra olyan szerelésbe megyünk el ami alig takarja a testét és azzal és annyit baszik amennyit csak akar.Alig kezdödött a szünet a nejem és a táncpartnere elment az egyik elöadó terembe és majd már megkezdödött a tánc amikor kijöttek. Miután megint táncolni vittem mondta,hogy nincs rajta bugyi,mert az utálatos koma a faszát amikor elélvezett beletörölte a bugyimba és gecisen még sem vehettem fel.Az egyik táncnál elfelejtetem,hogy nincs rajta bugyi és kidobtam a táncnál és persze a szoknya része egyböl felrepült és megmutatta a táncosoknak a csupasz seggét. Persze nagyon hamar megint lekérték és alig ért végig a tánc már mentek is fel a ugyanoda baszni.

Mint késöbb kiderült ez a koma két másik társával együtt bevitte a szállóra és levetköztették és megbaszta mind a három,majd még jöttek be hozzá ketten és azok is megbaszták. Szerencsére mondta a szállóba volt zuhanyozó és bement,hogy lemossa sok gecit, de bementek a srácok és a zuhany alatt megint megbaszták.Mikor kijöttek már ment a tánc és a lépcsön összefutott a volt fönökével aki elhívta magához,majd bevitte egy másik helyiségbe és ott a két fiával megbaszták közölte a feleségem.Mondta,már nagyon kikészültem,mert ennyien még nem baszták meg egymás után.Eddig ha mindenkefélést beszámítok 15-en basztak meg és annyi gecit nyeltem,hogy szinte jólesik a tömény pia.

Mikor megint megkeresett és elmondta ezeket hozták a kaját letették az asztalunkhoz és megettük. Persze elötte ittunk egy keveset.Alig ettünk meg kezdödött a tánc és már az asztal mellöl vitték el a feleségemet táncolni. Párperc múlva láttam,hogy két pár közrefogott ,és négy leányt és elmentek a szállóra.A feleségem három óra múlva került elö és úgy ki volt dekorálva-szíva harapdálva,hogy alig ismertem rá. A bulinak vége volt és én éppen a pincérasszonynak a lába közül jöttem ki amikor megláttam a feleségemet. Azonnal mentünk is haza.

Mivel már világos volt és a szoknyája is el volt szakadva az egész puncija gyönyörüen kilátszott a szoknya alól. Melltartója is le volt szakadva és a blúza is ezért a nem törödtünk vele,hogy az úton végig kilátszottak a mellei amit ém nagyon csodásnak tartottam. Már majdnem haza érkeztünk amikor megállított bennünket négy srác és sorba megbaszták a feleségemet.Mikor a lépcsöházba érkeztünk felvette a zárt melltartóját és úgy mentünk be a lakásba.Szerencsére az anyám aludt és nem ébredt fel ,mire bementünk a fürdöbe és levetköztettem majd beállt a zuhanyozni,amikor is én is beálltam mellé. Zuhanyozásközben elmondta szép csendben,hogy az öt srác és a hat leányzó folyton a pináját markolászták és a lányok a kezüket is feldugták a pinájába söt az egyik a segge lyukát is megcélozta a kezével,majd két srác a seggét is megbaszta.

Ez a társaság olyan szemét módon bánt vele,hogy mindene nagyon fáj. Mondta tudod,hogy imádom a nöi testet és kinyalnom a nöi pinát és a nök seggébe is bedugom a nyelvemet, de amit ezek csináltak az nem volt mindennapi. Ráadásul az egyik ismert az agrárról és mondta,hogy majd megkeresnek és megint bevezetünk az igazi kurvák és leszbikusok körébe.Annak idején amikor megismerkedtünk és elkezdtem veled járni már akkor elakartam ezt mondani neked, de aztán,hogy feleségül vettél már nem piszkáltak többé. De most megint el kezdték a szemétkedést. Már olyan sokszor felszarvaztalak,hogy nem tudnám megmondani hányan, de remélem nem kell a csajokkal az utcasarkra kiállnom.

Persze másnap vasárnap lévén csak majdnem délben ébredtünk fel.Az anyám meg ebédre várt bennünket. A lakásunk egy jó félórára volt a lakásuktól és gyalog kellett megtennünk az utat,hiszen gyerekkocsit is kellett tolnunk. Mikor az anyám elment és a nejem bement megint zuhanyozni bementem és csináltam róla fényképeket.Emiatt nagyon morgott, de közölte vele csak semmi morgás,mert majd ha itthon leszünk és szoptatod a gyereket majd közben is csinálok rólad felvételt.

Úgy is történt,mert mikor befejezte a szoptatást elöbb az egyik melle volt kint és úgy csináltam felvételt róla majd a másik mellét is kivettettem vele és az egész felsö testéröl és az arcáról is csináltam felvételt.Késöbb levettem róla a köpenyt és a bugyiját,majd különbözö felvételeket csináltam róla különbözö pózokban.Ez egyáltalán nem tetszett neki és mikor kiállítottam a teraszra meztelenül éppen a szembe levö házból kinézett az erkélyröl egy idös férfi átszólt igazán szép látvány. Megkérdeztem nem akarja esetleg közelebbröl megnézni,mire közölte azonnal átjön.

Át is jött majd kiküldtem amikor csengetett ,hogy engedje be , de közben mást is beengedett mondván,ha az öregúrral dugnom kellakkor ezzel a fiatallal is csinálom és közben csinálhatsz képeket.Egész este és még a gyerek szoptatása közben is baszták a feleségemet és rengeteg felvételt csináltam.Közben a fiatal srác megkérdezte nem csinálnék e fényképet a feleségéröl is amint keféli és mással is dug, de nagyon szívesen. persze azóta mindkét asszonyból csodálatosan kefélö csaj lett akit bárki megdughatott,ha megengedte,hogy fényképezzem akár a feleségével is.
 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! Csak valódi képek, videók!!! A barátom elkapta a farkamatAz egész akkor kezdődött amikor a haveromnál házibuli volt és ott aludtam nála. Iszogattunk, és én kicsit hamarabb úgy éreztem jobb lenne aludnom menni. Nyár volt és nagyon meleg én csak elnyúltam az ágyon ledobtam a felsőmet és úgy rövid gatyában aludtam el. Már világosodott amikor arra ébredtem, hogy halkan benyit a szobába és \"halkan neszezett\", már amennyire egy csontra bebaszott ember halkan tud bármit is csinálni. Ekkorra a forgolódásomnak köszönhetően a gatyám elég jól lecsúszott és faszom is kilógott belőle. Elég rendesen felállt és ahogy keresgélt egyszer csak meglátta a merevedő farkam. ÉN persze úgy tettem mintha aludnék, de résnyire nyitva tartottam a szemem. Láttam amint megpillantja a meredező szerszámomat és megállt és csak bámulta. Ez kb egy percig eltartott mire felkeltett, hogy megkérdezze hol a sörnyitója, nincs-e nálam. Mert ugye a sört csak azzal lehet kinyitni. nem zavartattam magam mintha észre sem vettem volna , hogy elöl van a farkam mondtam neki nincs nálam erre állt még ott kicsit értetlenül, a szemét le sem tudta venni a farkamról, majd kiment a szobából mikor már azt hitte vissza aludtam. Az ajtót persze nyitva hagyta. És akár hányszor a szobájába ment mindig kukkolt. Persze onnantól kezdve én sem aludtam csak úgy tettem. Egy kisvártatva ledobtam a gatyámat és tök pucéran \"aludtam\" tovább takaró nélkül. Forgolódtam, így néha a seggem néha a farkam leste az ajtóban megállva hosszú percekre. Ekkor csak ennyi történt.

Jó pár héttel később volt megint egy buli kisebb társaságban egy hosszú hétvégén. Megint piszok meleg volt és kitalálta, hogy mire odaérünk ő vett egy nagy adag mindenféle fagyit. Kint iszogattunk az udvaron és megkérdezte kérünk-e fagyit, e már hozta is őket. Nekem is a kezembe nyomott egy tölcsérest és még azt is eltalált, hogy az epres a kedvencem. Aztán miközben bontogattam kifelé eszembe jutott, az ami jó pár hete történt. Azt gondoltam ki úgy fogom ennyi a fagyit mint ahogy a fasz szopják. első lépésre bekaptam a fagyit majd a számat érzéssel rászorítva húztam ki a számból. Majd jó hosszan kinyújtva a nyelvemmel végignyaltam a fagyit. Arra lettem figyelmes a barátom szinte folyamatosan engem néz és már nem tud úgy forgolódni, hogy ne látszódjon, hogy álla a fasza. Mondjuk már régebben is furcsa volt számomra, hogy akkoriban volt mindig valami nője, de az utóbbi elmúlt 5 évben senki de még csak egy kósza numera sem. Az este folyamán egész jól felöntöttünk a garatra és egyre gyakrabban ajánlotta fel a nagy melegre való tekintettel, hogy még sok fagyija van. Én persze mindig tölcsérest kaptam. Az utolsóknál már durván semmivel össze nem téveszthetően ettem a fagyit. Úgy állt a fasza majd kibökte a gatyáját. Nem sokkal később már csak páran maradtunk és ők is készülődtek haza tántorogni. Persze nekem megint meg volt ágyazva a szobában. Aztán amikor elment az utolsó vendég is elkezdtük eltakarítani a romokat. a ház alatti garázsba pakoltunk mindent aztán becsuktunk és bent pakolásztunk. Egyszer csak felajánlott még egy fagyit, mondjuk tele voltam de elfogadtam és már szedte is a mélyhűtőből. Lehuppantunk a székekbe és akkor már láttam jó keményen áll a farka. Erre előadtam a fagyievős mutatvány megint , de most már nem is takargatta a farkát. Gondolom a kellő mennyiségű szesz elfogyasztásának hatására mikorra már jó nagy nyelvcsapásokkal a tölcsérből nyaltam a fagyit annyit mondott, hogy keményen eszed azt a fagyit! Én meg adtam az ártatlan, hogy mire gondol? Azt mondja, hogy egy pornóban is elmenne. Ekkorra már nekem is állt a szerszám és kissé remegő hangot annyit kérdeztem, hogy tetszik. Fú kemény, mondta és már rá is tért arra az esetre amikor fent megleste a faszom és annyit mondott hogy csinos darab. Megköszöntem és kérdeztem tőle, hogy megmutatná-e az övét mert látom már nem nagyon fér el a gatyájában. Nem zavartatta magát lehúzta a sliccet és előhalászta. Szép kicsit felfelé ívelő fasza van és ahogy elővette hátrahúzta a fitymáját és egy merő előváladék volt ami már a makkja alján cseppbe gyűlt és már cseppent is lefelé jó hosszan elnyúlva. Kérdeztem tőle vajon tudok-e olyat vele mint a fagyival? Erre már ős izgatottabb lett és mondta, hogy próbáljam ki. Én mondjuk még sosem szoptam faszt de sokat gondoltam rá milyen lehet. Szépen elé térdeltem és megfogtam a tövénél. Ha két marokra fogtam pont elfért a kezeimben, pont jó vastag volt kényelmesen rá tudtam markolni. Éreztem, ahogy forrón lüktet a markomban. Elfogott a remegés és közelítettem hozzá, megéreztem azt a finom illatát a farkának. Kinyújtottam a nyelvem és jó hosszan lassan végignyaltam a síkos makkját. A nyelvemmel a hugycsövéhez érve jó erősen megnyomtam mintha bele akartam volna dugni. Új fogást vettem rajta és a makkját kissé összenyomva két ujjammal megnyílt és kicsit beljebb tudtam dugni a nyelvem. Felnéztem és láttam a fejét hátradöntve nagyokat nyögdécsel. Váltottam és úgy ahogy a fagyit szoktam bekaptam az egész makkját és a nyelvemmel óvatosan a szájpadlásomhoz nyomva az ajkaimat ráfeszítve elkezdet szopni a faszát. Közben a nyelvemmel még plusszban fel-le próbáltam mozogni a makk elején. Hatalmasakat nyögött és közben a pólót húzta lefelé rólam. A kezei feljebb csúsztak és megfogta fejem és elkezdte szép lassan kúrni a fejem. Egyre gyorsabban és mélyebben. Egyre kellemetlenebb volt de teljesen a hatása alá kerültem és egyre nagyobbakat cuppogtam a farkán. Egyszer csak megállt remegett elengedte a fejem én már tudtam mi fog következni de nem vettem ki a számból és hatalmas erővel a számba élvezett. Ízre nem is volt rossz így mindet lenyeltem. Szép lassan kicsusszantottam a számból az ernyedő faszát. Visszaültem a székbe. Levettem a felsőmet meg a gatyámat meredő fasszal ültem vele szemben. Egy-két perc múlva elkezdett merevedni megint a fasza. Kitalálta, hogy 69 ezzünk. Leterített egy plédet és én lefeküdtem hanyatt és ő szép óvatosan rám feküdt. A segge meg a zacsija került fejmagasságba velem és közben éreztem egész kellemesen lassan elkezdte verni a farkam. Aztán kicsit később elkezdte nyalogatni. Én közben az ujjammal izgattam a segglyukát. Kicsit ügyetlenül kezdett szopni és közben nagyon is jól kezdte masszírozni a golyóimat. Én ezalatt már egyik ujjammal a a seggében turkáltam . Megállt és azt mondta, hogy kis akarja próbálni az anált. leszállt rólam, és felálltunk de félre értettem mert azt szerette volna ha ha elépucsítanék. Volt egy videó ami nagyon bejött és arra gondolva abban a pózban elépucsítottam. Térden állva Nagy terpeszt vettem és jó mélyen behajolva könyékre ereszkedtem meg jó nagyot homorítottam így a faszom hegye súrolta a földet. Ekkor éreztem amint végigsimította a farkával seggem lyukát. Neki támasztotta a makkját a lyukamnak és elkezdte tolni befelé. nem igazán akart tágulni és elégé fájt. De emlékeztem valahol olvastam egy praktikát és úgy tettem mintha erőlködnék mintha szorulásom lenne és elkezdett tágulni a lyuk. éreztem amint lassan de biztosan merül el bennem a makkja. Az hirtelen egyszer csak belémcsusszant de többi elég nehézkesen ment be. Kicsit kellemetlen de jó érzés volt. Megállt amikor teljesen belém ért és talán fél perc múlva amikor ez a kellemetlen érzés elmúlt elkezdtem előre- hátra mozogni rajta. Megfogta a seggemet és elkezdett baszni. Eszméletlen volt úgy állt tőle a faszom mint még sose. nagyokat nyögve nemsokra rá belémélvezett. ÉRezttem ahogy lüktetve spriccel belém. Tövig belémnyova álltunk ott egy darabig. Éreztem ahogy lankad a fasza. Kicsúszott belőlem. A seggem lyuka csak úgy tátogott. A faszom még mindig nagyon keményen állt. És mondtam neki, hogy én is szeretnék hasonlót. Ugyan úgy elém pucsított és a faszomból nyúlósan csöpögő nedvekkel megkentem a seggét. Nekifeszültem óvatosan a seggének és meglepően könnyedebben mint nálam szépe csúszott be a farkam. Tövig beledugtam és teljesem máshogy mint a pina erősebben vette körül a farkam a segge. Elekzdtem dugni a fenekét. Nagyon jól szorított és kisvártatva éreztem itt a vég de ahogy dugtam kicsúszott a farkam és a hátára élveztem. És csak folyt a hátán végig . Még pihegtünk a pléden.
Összeszedtük a ruháinkat felmentünk és lezuhanyoztunk. Lefeküdtünk aludni és amikor felkeltünk mintha nem történt volna semmi . Azóta sem történ ilyen velünk és nem is beszéltünk róla.
 

A tesi tanárnő 2.Eltelt egy hét azóta mióta leszopott egy istennő másraa se gondolok csak arra a formás melleire meg a gecis arcára a szopás után. De egyszer amikor tesink volt összesen 10-en voltunk fiúk. De ebből a 10-ből 5 beteg volt. Szóval 5-en maradtunk. Éppen öltöztünk amikor benyit meztelenül a tanár. Mindenki őt nézte. Becsukta az ajtót beljebb jött és letérdelt az öltöző közepére. Mindenki letolta a gatyáját és elővették a farkukat. Én is tettem majd oda álltam elé hogy szopjon másik kettő osztálytársamnak meg verte. 1 wc-n volt így kimaradt. A negyedik elhelyezkeddett és elkezdte seggbe rakni ez így ment addig amég mindenki elélvezett tiszta geci volt mindenhol a tanár. Lenyalogatta magárol leszopott mégegyszer mindenkit felöltözött és elment.


 

Kaci pinát nyalMentem haza reggel fáradtan a pékségböl hét órakkor,mondom lefekszek aludni,csak még kimgyek,vágok egy kis gyújtóst,a simonné ne ugasson. Nézek hátra a kertbe,ott a Petigeci meg a Kacagó,megy egy akkumlátorral a kezében a kisházhoz. Közelebb mentem,de messziröl látszott hogy van bennük 1 légkör:)))))) Megyek oda,mondom mit csináltok itt? Azt mondja,apád fizetett kétezret,hogy csináljunk rendet a kertben,jön valami értékbecslös,tüntessük el ezt a jakerájt innen. Menjél Simonka,van bent pia,vettem a kacagó pénzéböl:)))) De mondom minek az aksi? Azt mondja,csinálunk csúzlit a két fa közé bicigligumiból,és átlöjük a Pista bácsihoz, kiviszi az almafát gyökerestöl:) kikötöttek egy bicigligumit, de fel se tudták emelni az aksit odáig:)))))) Sörösüveget lötek ki,majdnem elment a kerítésig:))))) Azt mondja jó lesz ez,megfogtam,átbasztam három üveget,mondom minek ehez csúzli?:))))) Bementem szürni, ezek meg dobáltak át minden szemetet. Megyek ki,jön a Pista bácsi, szalad a gereblyével a kezébe ordított:))))) Jött közelebb az öreg vasutas,tombolt meg tajtékzott :)))) Azt mondja,miért nem tudtok normálisan élni, felnött emberek vagytok, az Licike itthon fekszik betegen,én meg nyugdíjjas vagyok,miért kell ezt eltürnöm? Már bögött a Pista bácsi olyan ideges volt. Apám is szaladt hátra,hogy mi ez az ordibálás, mondta neki a Pista bácsi,telidobálták a kertet a gyereke,azt mondja, majd összeszeded,úgyis egész nap dologozol:))))) Aztán ment is. A Petigeci meg mondta kacagónak: Kiabálj oda,hogy a kurva anyád vasutas:))) Hü hü hü hü:)))) Hü hü hü az túl csúnya,nem kiabálom:)))) Elkezdett kiabálni, vasutas szopós:)))) Pista bácsi meg vissza,azt mondja,tudom kinek a fia vagy,szólok apádnak,egyböl elhallgatott:))))) Azt mondja , én ilyen idös koromban a lányokat vittem a búzatáblába,nem a szomszédot idegesítette:)))) Mondom Petigeci,hagyjátok már , szürjünk inkább. De nem hagyta,mondta,Kaci meséld el neki,hogy nyaltad ki a Nikit:))) Az meg elkezdte nyújtogatni a nyelvét:)))) Petigeci meg mondja,hangosabban ezt nem hallja:))) KAci meg elkezdtett kiabálni, hu lu lu lu lu lu lu,feküdtem a röhögéstöl:))))) Bekattant a Kaci,nem bírta abbahagyni,ameddig el nem ment a vasútas:)))) Így nyaltam, hu hu lu lu lu lu:)))))) hü hü hü:DDDD Úgy nevettünk, nem tudtunk szürni sem rendesen.