Szextörténet keresése:

 

Nemi örömök, szex abc
Jól működő párok életében is előfordul, hogy a nemi izgalom felkeltése különböző fortélyok bevetését igényli. A bensőséges ölelgetés és babusgatás nem feltétlen jelenti a nemi szerv izgatásának a készségét.

Kezek bűvöletében
Szex közben a legértékesebb készségek közé tartozik, ha valaki a kezét használva ért a nemi szervek ingerléséhez. A hímvessző kézbefogásakor a nők gyakori hibája, hogy túl gyengéden és esetlenül nyúlnak hozzá. Gyengéd, de ugyanakkor határozott mozdulatokkal keresni egy férfi kedvét - ez biztosabb sikerhez juttatja a párokat. Ha egy nő bizonytalan a mozdulatokban, még mindig jobb, ha megkéri a párját, hogy mutassa meg, mert nála jobb tanítót úgysem találhatna. A legkedvezőbb, ha fogáskor a hüvelykujj a férfi köldöke felé néz. A merevedő hímvessző vége táján, a makk alján a leghatásosabb a szorítás, amit a hüvelykujj nyomásával szabályozhat. A megmarkolt hímvesszőn kezét ütemesen húzogatva megfigyelheti, hogy a hosszú vagy rövid húzások okoznak-e nagyobb örömöt, de bármelyiket is válassza, az egyenletes ütem mindenképpen kellemesebb, mint az akadozó, mert ezzel esetleg az ellenkező hatást érheti el. Ha folytatja az ingerlést, akkor ez magömléshez is vezethet. Ezt követően - a hímvessző érzékenysége miatt - párja nem fogja kívánni a további izgatást, és ha nagyon jól csinálta, előfordulhat, hogy el is szenderül. Ez a leghatásosabb módja a kézi kielégítésnek, de kísérletezéssel más módokat is találhat, és meglátja, hogy rengeteg lehetőség van a kezeiben. Kalandozhat a nemi szerv összes porcikáján, az érintés számtalan változatát használva, az erős nyomástól egészen az ujjak rezegtetéséig.
A nők igényei is változatosak, azonban a csikló ingerlése minden nőnél a leghatásosabb módja az orgazmus elérésének. A gyengédségen túl a legfontosabb adalék a síkosság. Nemi inger hatására a nők hüvelye rögtön nedveket termel, ami többnyire szinte kínálja magát arra, hogy szétkenjék az egész nemi szerven. Ha ez a nedvtermelés nem elég intenzív, nyálazza meg az ujját, vagy használjon síkosító kenőcsöt, mert a kidörzsölés kellemetlen érzéssel jár. A teljes tenyeret és az összes ujjat be lehet vetni a kézi ingerlésbe, de közvetlen és folyamatos nyomással csak óvatosan érdemes próbálkozni, mert ez fájdalmat okozhat. Ha ráfekteti a tenyerét a szeméremdombra, és ujjait körkörösen mozgatja, vagy az ujjak között gyengéden morzsolgatja a csikló szárát, és rezgő mozdulatokkal ingerli a csiklót, boldoggá teszi a párját. A csiklóingerlést fokozhatja, ha a másik kezének középső ujjával behatol a hüvelybe, és ujját ki-be húzogatja, és közben gyengéd nyomást fejt ki a hüvely felső falára. Itt található az úgynevezett G-pont, ami a csiklóhoz hasonlóan a gyönyörkeltés egyik központja a nők testében. A hímvessző vége, főképp, ha benedvesítette, a legizgatóbb a csikló ingerlésére.

Örömet szerezni szájjal
A szájjal szeretkezés általában a nők számára az a határvonal, mellyel az elfogadhatót és elfogadhatatlant kettéosztják nemi játékaik során. A viszolygások adódhatnak abból, ha valaki attól tart, hogy testszaga visszataszítóan hat a párjára vagy esetleg fordítva. Ha a nemi szerv szaga valóban kimondottan kellemetlen, érdemes orvoshoz fordulni, mert ez lehet valamilyen gyulladás következménye, egyébként azonban a nemi izgalom során termelődött illat nem kellemetlen, sőt serkentőleg szokott hatni. Ha biztos akar lenni a dolgában, fürdés után kenjen ujjára a hüvelyváladékból, és szagolja meg, vagy ízlelje meg, így megbizonyosodhat, hogy természetes szaga nem undorító. Ha partnerének a szaga az akadálya a szerelmeskedés ilyen formájának, de nem szeretné megbántani, legjobb, ha egy közös fürdésre invitálja. Ha azért nem szereti a szájába venni a párja hímvesszőjét, mert attól fél, hogy a magömlés a szájába történésére, és ettől undorodik, akkor jobb, ha megkéri a férfit, hogy figyelmeztesse, ha közeledik a magömlés - a közelgő orgazmushoz a kezével is el tudja eljuttatni.
Ha még nem próbálta párját szájjal örömökhöz juttatni, először csak érintse az ajkaihoz a hímvesszőt, és a nyelvével ingerelje. Jártassa körbe a nyelvét, ahol a makk a törzzsel találkozik, és vigyen minél több fantáziát abba, hogy hogyan használhatja a nyelvét a csókok, a nyalás és a rezegtetés változatosságaival. Ha beteszi a szájába a hímvesszőt, próbálja az ajkakkal lefedni a fogát, nehogy megsértse a makkot - erre a továbbiakban is ügyeljen! (Egy kis gyakorlással ez könnyen elsajátítható.) Ha mélyebben veszi a szájába a hímvesszőt, fonja a hüvelyk és mutató ujját a hímvessző alsó felére, hogy megakadályozza a túl mélyre való hatolást, ami esetleg hányingert és fulladás érzését kelti. Ha már biztonsággal kezeli a mozdulatokat, próbálja ütemesen a kezét és a fejét egyszerre mozgatni, nyelvét pedig tapassza rá a hímvesszőre, vagy forgassa körülötte. Az orgazmus közeledtével a mozdulatok begyorsulnak, ha már jártas a kézi ingerlés fortélyaiban, ezt érezni fogja.
A nők, ha nem idegenkednek attól, hogy partnerük ajka hozzáérjen a nemi szervükhöz, kifejezetten örülnek a nyelv ingerlő mozdulatainak. Elsősorban azért, mert a nyelv sokkal gyengédebb, mint az ujjak. Előjáték közben a test minden része arra vár, hogy részt vegyen az örömökben, és nagyon jó szerető az, aki ezt nem hagyja figyelmen kívül. Mielőtt a csiklót szeretné ingerelni a nyelvével, járja körbe a combok belső felét, és hagyja, hogy párja kívánja a folytatást. A szeméremtest csókolgatásával fokozza az izgatást, és ezt folytathatja, ha a hüvelybe dugja a nyelvét, és ki-be húzogatja. Ez nagyon ingerlő a nők számára A csikló közvetlen ingerléséhez haladjon a kis szeméremajkak és a csiklószár kényeztetésével a csikló makkjához, és ingerelje azt nyelvének nyomkodásával, rezegtetésével és csókokkal. Nagyon izgató egy nő számára, ha látja, hogy ezt a partnere is élvezi, úgyhogy bátran a tudtára adhatja, mennyire szereti az ízét. Ingerlés közben, ha a kezével határozottan markolja a párja tomporát, vagy simogatja a mellét, combját, ezzel még inkább fokozza az élvezetet.
Egyidejű szájjal kielégítés, a 69-esnek nevezett helyzet lehetővé teszi a kölcsönös száj-nemi szerv kapcsolatot. Nagyon izgató a kölcsönös örömszerzés, de előfordulhat és természetes, hogy egyszerre adni is és kapni is a gyönyöröket, gyengíti az intenzív élvezetet.

Anális örömök
A nők nagy többsége határozottan elutasítja a szeretkezés ilyen formáját, többnyire azért, mert fájdalommal jár számukra. Nem feltétlen jelenti az anális ingerlés a közösülést is, de nagyon izgató lehet a végbélrózsa nyelvvel és szájjal való ingerlése szeretkezés közben. Ha az ujjával próbál behatolni, győződjön meg róla, hogy körme nem túl hegyes vagy éles-e. Ha elég gyengéd, kellemes érzéseket kelthet. A férfiak különösen szeretik, ha a nő ujja a végbél elülső felén nyomást kifejtve a prosztatát ingerli. Ha a nő számára örömöt okoz, hogy a hímvessző behatol a végbélbe, az is természetes, de ezt követően tisztálkodás nélkül soha ne váltsanak közvetlenül a hüvelybe, mert az fertőzést okoz.
 

Feleségem a csodálatos örülök,hogy nem szégyellösMikor megismertem a késöbbi feleségemet mielöbb szerettem volna megkefélni. Egy fehér munkaköpenybe volt és szerencsémre a nap rásütött,így áttetszövé vált. gyönyörködhettem a formás és szép hegyes melleiben és rájöttem,hogy nem is szégyellös,mert nem volt rajta bugyi.Késöbb mikor leültünk beszélgetni sikerült alá látni és ledöbbentem amikor megláttam,hogy nem csupasz hanem teljesen szörös a pinája. Szép a válláig érö barna haja volt. zöld szeme és tetszetös arca, csókra termett szája amit késöbb pár nap múlva megtanítottam neki,hogy mindig ha van lehetöség kapja be a férfiak farkát és szopja le mert azt nagyon szeretjük. Sajnos nem tartott soká a beszélgetés mert a fönöke behívta magához, de szerencsére sikerült megbeszélnem vele egy randit.

Mikor találkoztunk egy hosszú szoknya meg egy blúz volt rajta és bár nem volt átlátszó látni lehetett,hogy nem visel melltartót, mert amikor siettünk a vonathoz lehetett látni,hogy a mellei milyen szépen lengedeznek. Mikor sikerült egy olyan jó helyet találnunk leültünk és a szoknyáját rögtön felhúzta és kilátszottak a térdei. Ekkor rákérdeztem miért hord ilyen hosszú szoknyát mert láttam,hogy ha siet bajban van a hossza miatt,pedig biztosan jól állna neki a miniszoknya is.

Késöbb egy nagyobb városba elmentünk moziba ahol sikerült a blúzának a gombjait kigombolni és így szabadon lehetett látni a melleit. Nagyon tetszettek,söt a mellette ülö srácnak is mert egyböl elkezdte markolászni majd csókolni. Ekkor megmondta,hogy ezért nem hord melltartót,mert így mások is élvezhetik a testének a látványát. Öt sose zavarta ez,mert a barátnöje még fiatal korában rábeszélte erre.Bár késöbb már a szoknyáját kezdtem felhúzni a blúzát akkor se gombolta vissza és én is élveztem,hogy szabadon mutogatta a szép kemény melleit.

A szoknya alatt most sem viselt bugyit és elmondta,hogy csak három bugyija van és azt is csak a menzesz alatt hordja. mondta nagyon szereti a szörös pináját, mert öröm benne turkálni saját magának is.Mikor kijöttük a moziból már be volt gombolva a blúza és el akartam vinni a lakásomra,de ö közölte menjünk inkább hozzá.

Ahogy bementünk a szobájába rázárta az ajtót és megfogtam a fejét és lesmároltam. A fejét elengedve a kezemmel kigomboltam a sziknyája gombját és majd a blúzát akartam,de a leányzó megfogta a kezemet és egyböl levetette a fején keresztül a blúzát. Ott állt elöttem anyaszülte meztelenül és elkezdte kigombolni a sliccemet majd bekapni a farkamat. Mikor csodálkozva ránéztem elmondta,hogy az elmúlt hétvégén a barátnöjénél volt és ott a férjével csinálta ezt és a férje közremüködésével megmutatta hogyan kell bekapni a srácok faszát. Eleinte zavart a férfi faszának az illata, de mivel máma is megcsináltam ezt a fönökömmel is egyre jobban tetszik ez a dolog.

Lassan levetköztem és befeküdtünk az ágyába ahol aztán levetközte teljesen a gátlásait és s kezemet a fenekére húzta. Végigcsókoltam az egész testét kivéve a pináját.Erre felállt és szétnyitotta a lábait és ráült a számra,hogy nyaljam ki. Ez teljesen új volt nekem, mert - ugyan gyerek koromba sokszor meglestem ahogy az apám megkefélte az anyámat, de az anyám sem szopta az apám faszát és az apám se nyalta sose az anyám szörös pináját.

A leányzó megmondta vagy kinyalom a punciját vagy befejeztük az egymással való kapcsolatot, mert ö nagyon szereti ha nyalják harapdálják kézzel bányásszák a pináját és most már elöszeretettel szopja a srácok faszát is és a golyóik tartalmát is lenyeli. Teljesen ki volt akadva. Megkérdeztem,hogy a fönökével való mai kefélése után kimosta e a pináját, mire ö válaszában kifejtette ez annyira természetes,mint levegöt venni.

Erre elkezdtem nyalni a szörös pináját majd kezemmel széthúzni a szeméremajkait és amennyire lehetett belecsókolni. A csak kezdett felizgulni és egy kis folyadék szivárgott belöle ami annyira ízlett,hogy egyre jobban eröteljesebben szívtam és rágcsáltam a puncija belsejét is.Mikor mindketten kiélveztük magunkat elkezdtünk beszélgetni, mondtam neki ezentúl nem szeretném ha bárkivel is tartana nemi kapcsolatot. Mondta ez nehéz lesz, mert a fönöke minden héten egyszer megbassza azonkívül a házigazda éjjel be szokott néha jönni és megkefél és van egy hentes barátja akinek van egy vastag dorongja a lába között és az is rendszeresen egy héten kétszer háromszor megbassza.

Ettöl kezdve amikor csak tudtam mindig kimentem elé a munkahelyére amikorra végzett és szereztem neki egy másik albérletet is bár késöbb kiderült,hogy a hentes barátjának a mellette lévö lakásáról volt szó. Lassan kénytelen voltam hozzászokni, hogy a hentes gyerek rendszeresen keféli a csajomat söt nem egy alkalommal akkor is keféltek,ha én is ott voltam velük. Aztán egy alkalommal amikor éppen kefélte a csajomat a vastag faszával a hentes gyerek és rám jött a baszási inger megfordítottam öket és bekentem a csaj seggét nivea krémmel és a farkamat benyomtam a seggébe tövig.Elöször vinnyogott,majd egy nagyot üvöltött, de végül nem engedte,hogy kihúzzam a farkamat a seggéböl.

Ettöl kezdve bárki is megkefélte majd késöbb is a feleségemet én mindig megbasztam a seggét is ugyanakkor. A nászutunkra ez a hentes gyerek vitt el bennünket és amikor már nem tudtam mit csinálni a feleségemmel,mert már nem állt fel ö kezdte kefélni. Késöbb már annyira egymáshoz szoktunk,hogy egymás faszát is kiszoptuk, míg az asszonyt jó pénzért a nászút alatt az ott lakó másoknak is átengedtük, és élvezettel néztük ahogy kefélik. Ahol voltunk igaz csak két személyre volt a szoba megbeszélve, de mivel hajlandó voltunk átadni a feleségemet egy éjszakára a gondnokéknak így maradhattunk ott. Voltak ott más nászutasok is és a második hetet úgy tölt9ttük,hogy csereberéltük az asszonyokat és a végül mindenki mindenkivel kefélt. Nagyon tetszett ez a közös partizás.

A fiatal házaspárok között volt egy orvos házaspár is mindketten szülészek voltak és ök rávettek minden párt,hogy gumi nélkül keféljünk ,ha valamelyik asszony terhes lesz ök garantálják,hogy ingyen kikaparják ,hogy ne legyen esetleg mástól a gyereke.Ez nagyon ésszerü volt, mert nem kellett vigyázni semmire. Ennél szebb nászutat el sem tudtunk képzelni és amikor sajnos el kellett válnunk nagyon sajnáltuk a dolgokat. Mindenki mindenkinek megadta a nevét címét telefonszámait és megbeszéltük,hogy egy év múlva megint összejövünk és meg is tettük ami megint fergetegesen jó volt.

Nagyon örülök neki a mai napig,hogy ilyen asszonyt találtam aki egy héten van mikor nyolc tíz férfivel is kefél, de én is bejutok a lába közé, ha nem megy másként mü fasszal is.
 

Vérfertőző történetZoltánnak hívnak de manapság “Zoli bácsinak” becéznek talán, azért mert 54éves vagyok.
Történetem egy szokványosnak mondható családi történet, amiben én a feleségem és a kislányom a főszereplő. Kapcsolatunkban mégis van egy kis pikantéria, valami más.
20 éve kezdődött a történetem mikor a leányom megdugatta magát velem.
Most már a kislányom érett nővé cseperedett nemsokára tölti be 34 életévét. Noha régebben nap mint nap szeretkeztünk de a korommal a szex éjségem is csökkent a perverzitásommal ellentétben. Mindenben hasonlított a lányom a feleségemre, még a tűrőképessége és az odaadása is. Hiába ment férjhez mivel velünk éltek gyakran töltötte az éjszakát velem és a feleségemmel, persze a férje Gábor tudtával. Gábornak ránézésre tetszett is a dolog mivel sokszor kényeztette a két nő, azt nem tudta persze hogy Anita a perverziómat is kielégítette.
Vejem 7 éve egy baleset folytán már nincs közöttünk, de Anita és két unokám Aliz (12) Péter (8) még mindig velünk élnek. Megleptek a történtek, mert 35 éves korom ellenére nem tartottam magam egy Don Huan-nak. Sok barátnőm volt az évek során, vagyis igazából szeretőnek mondanám.
19 és fél évesen ejtettem teherbe Vikit, aki akkor 16 volt itt változott meg az életem, mivel családom és az ő családja ragaszkodott a korai esküvőhöz, hogy ténylegesen legyen apja a kis korai jövevénynek. Fiatalnak tartottam magam a házassághoz de mivel volt bennem annyi becsület így elvettem feleségül Vikit, persze csak kislányunk születése után.
Viki nagyon szép volt de az idő során nem veszített szépségéből és mondhatnám azt is, hogy még szebb lett. Teste megtartotta a fiatalos szépségét és érzései sem változtak az évek alatt, sőt, még jobban erősödött benne. Tudta hogy én szoktam kalandozni, mert számomra, amit nyújtott szexuálisan az elég kevés volt, próbálkozásai ellenére. Igyekezett mindent megadni számomra, hogy megtartson, képes volt a legperverzebb vágyamat is teljesíteni, és bevallom én ki is használtam. Mikor azt mondom, hogy szét baszattam mással akkor sem túlzok, mert olyan is volt hogy három erős húszassal (cm.) dugattam miközben én, néztem. Nem mondanám, hogy élvezte, mert mint egy “hisztis kurva” úgy nyüszített alattuk, főleg mikor mindhárman lent próbáltak kapura törni. Másnap alig tudott menni, de mikor kipróbáltuk több nővel azt kimondhatatlanul élvezte.
Teltek az évek és a kislányunk kezdett felcseperedni és a kis teste egyre jobban nőiesedett. Sokszor, megakadt a szemem a hamvas kis testén, de mégsem néztem nőként rá. Anita eléggé apás volt mindig a nyakamon csüngött és nekem is tetszett a kislányom kitüntető figyelme, ragaszkodása.
35. születésnapom előtt egy héttel épp lefekvéshez készülődtünk mikor Viki nekem, szegezte a kérdést:
– Hogy tetszik a kislányod?
Meglepett a kérdése, mert mint írtam előbb nem gondoltam rá úgy, mint nőre, habár szeretőim 18-22 évesek közül kerültek ki, és egy fiatal lány látványra mindig letablózott.
-Nagyon széplány lett belőle. Mondtam
Amit ez után mondott alig tudtam elhinni, és alig kaptam levegőt.
– Ha gondolod és megígéred, hogy nem fogsz kalandozni, akkor megengedem, hogy megdugd.
Átfutott az agyamon a gondolat hogy szeretkezek a kislányommal, és nem tudtam, hogy mit is mondhatnék ebben a helyzetben, tudván, hogy még a gondolat is tiltott. Nem emlékszem pontosan de talán még tiltakoztam is a kijelentésére.
Viki látta rajtam hogy eléggé felizgatott a dolog, mert gondolkodóba estem, és a gatyámban mocorogni kezdett a szerszámom. Észre sem vettem hogy közelebb kúszott az ágyon és megfogva a kezem a nedves puncijához tette.
Megcsókolt és folytatta:
-Gondolj bele. Azt csinálsz vele, amit csak akarsz és uralhatod a kis hamvas testét.
Én igyekeztem nem válaszolni a kérdésére, kijelentéseire és elhúzva a kezem a puncijától, megfogtam a tarkóját és a másik kezemmel kiszabadítottam farkamat és rányomtam.
Nagyon keményen megdugtam aznap este, és mivel felkeltette az érdeklődésemet a kislányunk iránt szinte csak Anita lebegett az arcom előtt közben.
Másnap mikor felébredtünk én igyekeztem nem szóbahozni az esti témát.
Viki azonban nem így gondolta, mert kikelve az ágyból annyit mondott, hogy amiről tegnap beszéltünk gondoljam át.
Egész nap csak a lányomra tudtam gondolni. Péntek lévén siettem haza és már kora délután haza is értem. Vikin és Anitán egy kis bikini volt, ami alig takarta testüket.
Nem semmi látványt nyújtott a két test egymás mellet, ahogy napoztatták magukat, nem beszélve arról, ahogy a két kis bugyi be volt igazítva a kerek kis popsijukba.
Anita mikor észrevette, hogy megjöttem felpattant a kiterített plédről amin eddig napozott és a nyakamba kapaszkodva üdvözölt. Vadul szorított magához, és a kis testét próbálta minél jobban az enyémhez dörgölni. Csodás érzés volt és mikor enyhített szorításából boci szemeivel kérlelőn rám nézett, és megkért hogy kenjem be őket. Visszafeküdt a plédre és egy üveg bronz olajat nyújtott felém. (Sokszor használtuk Vikivel síkosító gyanánt.)
Én persze megtettem. Bekentem feleségem, de mikor elkezdtem a lányomat nem is sejtettem, hogy menyire a hatalmába fog keríteni.
Áttérdeltem Vikitől Anita mellé. Anita kikötötte a bikinit összetartó kötelet és levette, lábait pedig szétterpesztette. Belátást adva puncija vonalaira.
Nem semmi látvány volt és ráadásul, mivel egész nap a kis testére gondoltam rögtön erekcióm lett.
Elkezdtem kenegetni és bemasszírozni az olajat. Épp a popsiját kenegettem mikor Timi feltérdelt és megfogta a kezem. Felnéztem rá és ő belenézett a szemembe és közelebb hajolva megcsókolt. Éreztem, hogy kezemet Anita kis puncijához irányítja. Lenézve észrevettem hogy a kis bugyi el van húzva és az ujjaim lassan eltűnnek lányom kis barlangjában. Megfagyott bennem a vér, mert lányom elkezdett popsijával rákavarni az ujjaimra.
A síri csendet Anita hangja törte meg:
– Csináld apuci!
A meglepetéstől szóhoz sem jutottam.
Anita a hátára fordult és Viki kioldotta a bugyija masniját is és elhúzta utat adva a szűk puncihoz. Némán néztem a kitárulkozó kis testét és most először voltam tanácstalan, hogy mit tegyek a kis puncival, mer nagyon is kívántam, de nem akartam megdugni a saját lányomat. Gondolatba lejátszottam az erkölcsi aggályaimat hogy hancúrozzak a lányommal, de hiába volt számomra tetsző dolog ez a perverzitás nem vitt rá a lélek.
Zavarodottságomban felálltam és otthagyva a feleségemet meg a lányomat elmentem zuhanyozni és lehűteni magamat.
Időérzékemet vesztve álltam a zuhany alatt, testem lüktetett a vágytól és az eszemben csak a lányom járt, ahogy kefélem. Szerszámom talán még soha nem volt ilyen kemény és annyira feszített hogy szinte már fájt. Nem tudtam magamról már csak annyit, hogy könnyítenem kell minél hamarabb magamon és elkezdtem verni a farkamat.
A feleségem kopogása szakított félbe.
– Bejöhetek? Kérdezte halkan.
Nem igazán tudtam mit mondjak, hogy akartam egyáltalán látni abban a helyzetben de gondoltam előbb vagy utóbb úgyis beszélnem kell vele.
Nem várta meg hogy mondjam, hogy bejöhet e, egyszerűen beengedte magát és meglepetten állt hogy milyen állapotban vagyok a kialakult helyzettől.
Nem mondtam neki semmit, letérdelt elém és elkezdett szopni. Nem kellett sok teleküldtem úgy a száját, mint még talán soha.
Megkönnyebbülve kijöttem a zuhany alól, és míg törölköztünk elkezdődött a beszélgetés Vikivel, tőszavas mondatokban.
– Mi a gond? Kérdezte Viki.
– Szerinted?
– Mi a bajod Anitával?
– Csak annyi hogy a lányunk.
– Akkor mi van? Régen nem féltél egy fiatal puncitól.
– Most sem, csak akkor is Ő a lányunk.
– Ha az a bajod már nem szűz.
– Gondoltam mert teste nem úgy mozgott mint egy szűz lányé. De akkor sem.
Viki nem akarta megérteni a gátlásosságom okát és éreztem, hogy ez a beszélgetés nem visz sehova így felvettem köntösöm és kimentem egyedül hagyva a fürdőszobába.
Mikor lementem Anita a nappaliban pityergett a fotelba összekuporodva még mindig fedetlen testel. Nem voltam felkészülve mit mondhatnék neki és mielőtt megszólaltam, volna, leültem a kanapéra vele szembe.
Meredten néztem a kis testét, és megint megindította a fantáziám. Mellbimbója, mint a piramis csúcsa hegykén meredt előre. A kis puncija szétnyílva Olyan asszonyos módon. Legszívesebben megragadtam volna és bedugva az ágyamba szétkeféltem volna azt a kis nedvétől csillogó punciját.
Féltem hogy úrrá lesz rajtam most végérvényesen a vágy, és mivel úgy gondoltam nem tudok épp ésszel gondolkodni, így csak annyit mondtam neki:
– Kérlek, vegyél fel valamit.
Felállt a fotelból és a szobája felé vette az irányt. Majd kiesett a szemem, mert ahogy ringatta a kis csípőét a fekete hajfürtjei ostorozták a popsija vágatát. Észbontó volt.
Ahogy kiment én is felálltam és a bárszekrényt kinyitva kivettem egy üveg konyakot és meghúztam az üveget. Mikor Anita visszajött elállt a szavam, de még a lélegzetem is, mert nagyon szexi volt. Egy fekete rövid szoknya volt rajta és egy hófehér blúz, amin átlátszott a bimbója udvara. Egész vacsora alatt le sem tudtam venni szemem a formás kis melleiről, és ahogy észrevettem direkt még rádomborított hogy mindent lássak.
Vacsora után bementem a szobámba a konyakos üveggel és elkezdtem nézni a tévét.
Vártam hogy Viki bejön végre de mivel egy óra elteltével sem jött még kimentem megkeresni. A nappaliba érve egy halk szuszogást hallottam Anita szobájából.
Az ajtórésnyire nyitva volt és benyitva tátva maradt a szám.
Anita az ágy szélén térdelt és be volt hajolva az ágyon fekvő anyja lába közé és vadul lefetyelt.
Viki kielégült mosollyal nézett rám. Eszemet vesztve lépkedtem beljebb és felhajtottam a falatnyi kis szoknyát a derekára.
Ami elém tárult annak nem tudtam már ellenállni. Nem volt rajta bugyi és megfogva farpofáit széthúztam és ott volt előttem a hamvas kis puncija. Nedvei, mint egy gyémánt csillogtak bejáratánál.
Eszem már nem parancsolt tovább, csak az ösztönöm maradt és a köntösömből kikandikáló farkam már átvette az irányítást.
Anita popsijához közelebb léptem és derekammal ösztönösen irányítva lassan elkezdtem beilleszteni a lucskos kis punciba.
Nem volt semmi ellenállás könnyedén becsúszott.
Elkezdtem gyengéden rakni neki, de mikor hátranyúlt mindkét kezével és átvette popsija szétfeszítését Viki elkezdett bíztatni, hogy úgy rakjam neki, mint a kis Timinek múltkor.
Timi egy 18 éves lány volt, akivel párszor hármasban szeretkeztünk, és ami a lényeg nagyon bírta ha kemény voltam vele.
Megfogva Anita derekát egyre nagyobb átéléssel kezdtem rakni neki de meglepetésemre a hangját sem lehetett hallani.
Nem tudom mióta lehettem benne de a kis teste remegni kezdett és éreztem nekem sincs tovább. Farkam önálló életre kelt a kis puncijában és elkezdtem élvezni, próbáltam kihúzni élvezés előtt de még benne voltam mikor elindult a folyam, mikor kihúztam még mindig megállíthatatlanul spricceltem a fekete fürtjeire.
Még nem fordult velem hogy egy menet után megálljak, de mikor végeztem a fáradtságtól nem bírtam tovább.
Lefeküdtem melléjük és néztem, ahogy anya és lánya megszokottan kényezteti egymást.
Illetve néztem, míg nem elnyomott az álom.
Reggel Anita szobájában ébredtem és mivel mellettem feküdt meztelenül tudtam, hogy ami este történt az nem álom, hanem valóság. Főleg az győzött meg mikor megláttam hogy a haja csomóban állt a spermámtól.
Az érzések dübörögtek a fejemben.
Nem tudtam, hogy mi legyen a folytatás. (Már, mint jó reggelt kívánva adjak neki egy puszit és mindennapossá tegyük szexuális kapcsolatunkat vagy kimenjek szótlanul és megpróbálom nem megtörténtnek tekinteni).
Egy ideig néztem milyen gyönyörű az én kis galambom és arra gondoltam mi is történt este.
Meredten néztem teste lágy vonalait és egy halk pisszegésre lettem figyelmes.
A feleségem integetett hogy menjek ki mert beszélgetni akar velem.
Becsuktam magam mögött az ajtót egyedül hagyva Anitát a szobába és követtem a feleségemet a nappaliba.
Leültünk a kanapéra és elkezdtünk beszélgetni, hogy mi is történt tegnap.
Viki nem tudta palástolni az örömét hogy végre megtörtént, amit Ő és Anita kiterveltek.
– Mióta terveztétek ezt? Kérdeztem
– Már egy jó ideje. Nem örülsz neki?
– Ahogy láttad a végén csak megtettem. De ti mióta…
– Egy fél éve kezdődött de hogy ki kezdeményezte, nem tudnám neked megmondani. Csak úgy elkezdtünk csókolózni és megtörtént.
– Tehát csak megtörtént? Kérdeztem vissza.
– A te véredet örökölte mert ugyanolyan heves mint te.
– Te pedig nem tudtál neki ellenállni. Ne feledkezz meg arról, tudom hogy szereted ha nővel csinálhatod.
Ép hogy befejeztem a mondatot Anita szaladt a szobájából és beleült az ölembe és átkarolta nyakamat. Persze mezítelenül, ami engem már nem zavart.
Mielőtt megszólalhattam volna szája az enyémre tapadt.
Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy nem álok ellen a női akaratnak
Viki elmosolyogta magát és jó szórakozást kívánva elment a reggelit készíteni.
Anita egyre hevesebben kezdett csókolni és kis kezei játékos érintéssel haladt a már szétnyitott köntösöm alatt.
Ahogy csókolt egy kuncogás hagyta el ajkait, és marokra fogta a már beton keménnyé duzzadt szerszámom.
Elkezdett helyezkedni kis testével és az eddig számra tapadó ajkával elkezdte a nyakamat csókolgatni. Egyre lejjebb haladva csókolgatott, míg kis keze merev farkamon tevékenyen mozgatta. Ahogy haladt lefelé úgy tolatott a kis popsijával.
Nem sietett el semmit de mikor leért a hasamhoz nem teketóriázva elkezdte szopogatni a farkam.
Fekete hajfürtjeit igazgatva próbáltam láthatóvá tenni arcát mikor bejött Viki.
Nagy mosollyal térdelt le Anita mögé és kezdte nyalni azt a mézédesen hívogató punciját.
Egy ideig a kis buksiját próbáltam mélyebbre tolni farkamon de látva és érezve nem tudja jobban bevenni a jobbik kezemmel a popsiját kezdtem markolászni.
Éreztem, ha ez így megy tovább rögtön telerakom Anita pofikáját és erőt véve magamon mondtam mennyünk a szobába.
Beérve szobámba a hátamra feküdtem és az én kis virágszálam újból megragadta farkam, és a szájába vette. Anyja alá feküdt és elkezdte nyalni a puncit.
Hívogatóan nézhettem rá mert egy idő múlva abbahagyta és míg kézzel dolgozott rajtam felcsúszott és elkezdte magát beleengedni a farkamba.
Lassan csúszott rá, és mikor teljesen felnyársalta magát vele elkezdett mozogni. Mintha rugón mozgott volna, mert csak annyira emelte testét hogy még ki ne csússzak belőle, és popsiját nekicsapta az ágyékomnak. Teste egyre ütemesebben, gyorsabban mozgott. Egyre hevesebben kapkodta a levegőt és minden lélegzetvételkor belém vájta körmeit.
Az ütemes mozgást hirtelen felváltotta egy görcsös mozgás, és éreztem kis punciját elönti nedvei ,vele egy időbe pedig egy megakasztott sikoly hagyta el az ajkait.
Kielégülése mámorában sziklaként zuhant a mellkasomra, szíve összevissza kalimpált az átélt pillanatoktól. Fenekét simogatva elkalandozott gondolatom.
Éreztem, hogy Viki próbál élvezetemre pontot tenni, mert kihúzva a farkam Anitából elkezdte szopni. Jól esett, ahogy kényeztetett de én más lyuk ölelésére vágytam, belém bujt a kisördög és Anita füléhez hajolva, megkérdeztem hogy próbálta e már popsiba.
Lihegve mondta erre:
– Még szűz vagyok ott.
– Nem sokáig. Mondtam és elkezdtem kicsúszni alóla.
Mögé térdelve felemeltem formás kis popsiját az ágyékom magasságába. Viki ekkor elővette az erre alkalmazható olajunkat (bronz olajat) és elkezdte kenegetni vele Anita popsija nyílását.
Épp hogy a hegyét nyomtam be, de összefeszítette farizmait egy nagy sikoly kíséretével.
– Engedd el magad. Mondtam
Mikor megtette elkezdtem még mélyebbre hatolni. Nagyon feszes volt de az olaj megtette a hatását. Egyre keményebben raktam és egy erős mozdulattal tövig bele hatolva megindult munkám gyümölcse. Telepumpáltam popsiját. Kielégülve zuhantam mellé az ágyra és adtam neki egy puszit. Kicsit furcsán éreztem magam a helyzettől, mert sosem gondoltam hogy a lányom és én, de mikor láttam a lányom kielégült mosolyát az mindent megért.
 

Élvezz a seggembeAz év utolsó előtti napja köszöntött, na meg persze Bogi. Reggel az ő csörgésére ébredtem. Sikerült elaludnom, és elfelejtenem, hogy azt ígértem a barátnőmnek, hogy elmegyek vele vásárolni.
Össze-vissza kapkodtam, azt se tudtam, hogy hol áll a fejem. Jól megvárattam szegényt, de végül sikerült elkészülnöm.
Odakint csípős hideg volt, de legalább sütött a nap. A ház előtti parkolóban várt járó motorral. Kaptam tőle egy pár perces fejmosást, persze nem komolyat, csak olyan Bogisat, persze így is sikerült egy kis bűntudatot ébresztenie bennem.
A plázához hajtottunk. Szeretett volna a pasijának egy pár kesztyűt venni, mert amije volt, az elszakadt.
Szokásához híven végig járt minden butikot legalább ezerszer. Az elején még élveztem a társaságát, és a boltokban nézelődést, de miután már két órát töltöttünk a megfelelő kesztyű megtalálására, kezdtem elfáradni. Mondtam neki, hogy nincs olyan, ami neki tetszene. A pasiját kellett volna elhívnia, nem engem. Végül is neki lesz a ruhadarab, nem nekem. Még csak nem is ismerem olyan jól, mint Bogi. Úgyhogy lövésem sem volt hozzá, hogy milyet válasszon.
Persze a sok kesztyű közötti kutakodás közbe volt idő arra is, hogy Boginak nézzünk ruhákat. Neki mindegy volt, hogy mit választ, mert minden jól állt rajta. Egyik boltból a másikba, egyik próbafülkéből a másikba tévedtünk.
- Ez szerinted? –egy szál fehér színű, kék ibolyákkal borított hálóingben állt előttem. Nagyon szexi volt. Végig néztem rajta, ő pedig mintha csak megérezte volna, közelebb lépett, megfogta a kezem, és a puncijához húzta. – Érzed? –kérdezte, miközben átnedvesedett ruhadarabjához szorította a kezem.
- Persze, hogy érzem –vágtam rá, kissé megszeppenve. Igen, megszeppenve. Elbizonytalanodtam, de ő határozott maradt. Kezemmel a punciját dörzsölgette, majd elengedett, én pedig egyedül folytattam.
Pillanatok alatt átázott az aprócska tangája, óvatosan félre húztam, és szőrtelen, selymes bőréhez nyúltam. Kezem végig húztam rajta, majd két ujjal a vájatába merültem, végig siklottam benne, ő pedig felsóhajtott. Közelebb húzott, és megcsókolt. Nyelve édesen tapadt az enyémre, és játszadozott vele. Én közben odalent egyre gyorsabb csuklómozgásba kezdtem, amire ő egyre szaporább levegővétellel válaszolt.
A nyelvcsatánk közben lehámoztam róla a hálóinget, majd a fehérneműt is. Egy szál semmiben állt előttem.
Heves csókokkal estem melleinek. Megrágcsáltam a bimbóit, majd nyelvemmel végig siklottam a testén. Puncijához érve felnéztem rá, ő rám mosolygott, én pedig eltűntem remegő lábai közt. Kéjes illata megtöltötte az orrom. Íze a nyelvembe mart, én pedig apró nyalintásokkal kóstolgattam kéjes barlangja nyílását. Nyelvemmel feltérképeztem minden apró négyzetmilliméterét, majd lukacskájába eresztettem, ameddig csak bírtam. Ő összeszorította a fogait, és hagyta, hogy kényemre, kedvemre azt tegyek, akit csak akarok. Széthúztam a punciját, rácsodálkoztam rózsaszín husikájára, aztán két ujjam belé toltam, és számmal rátapadtam.
Csiklóját fogaim közé szorítottam, és nyelvemmel ostoroztam. Ő pedig zihálva nyugtázta ténykedésem. A két ujjam olyan gyorsan mozgattam benne, amennyire csak tudtam. Minden merítés után nedvesebb, és forróbb lett. A pöcke keménnyé vált, megnagyobbodott, ő pedig összepréselt ajkakkal élvezett. Az orgazmustól felrobbant az egész teste. Kezeit ökölbe szorította, majd mikor a görcsök alább hagytak a földre rogyott. Megragadtam a fejét, magamhoz húztam, és megcsókoltam. Finom volt a puncija, melynek íze a nyelvemen maradt, és ő ezáltal megízlelhette.
Percekig ültünk a földön, majd összeszedte magát, felöltözött, és távoztunk. A hálóing az üzletben maradt. Kettővel odébb végül megvett egy kesztyűt, mi pedig kielégülten - jobban mondva csak ő- távozhattunk.
Nem tudom, hogy hova vezet ez köztünk? Hogy lehet-e jövője? Hűséget szeretnék fogadni, csak a kérdés az, hogy ezáltal róla is le kell-e mondanom, vagy megtarthatom? Imádom az ízét, ahogy élvez, és ahogy nyelvével a puncimon dolgozik.
A pláza után hazavitt, én pedig egyből a szobámba rohantam. Csak úgy izzottam odalent. Azt hittem belehalok, annyira vágytam az orgazmusra. Ledobáltam a ruháim, és meztelenül elterültem az ágyon. Egyik kezemmel a melleim markolásztam, testem simogattam, míg másikkal a lábam közé nyúltam, és puncimra tapadtam. Szétkentem kéjes nedveim, majd kitapintottam megduzzadt csiklóm, és körkörös mozgással dörzsölni kezdtem. A sóhajok egymás után ostromolták az ajkam, egy ritmusra jártak az ágyékomból kitörő, egész testem átjáró bizsergéssel, amik végül összeolvadtak, és én kitörtem. Az orgazmus átjárta minden porcikám, én pedig hangosan felnyögve feszültem meg az ágyamban. Hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy a csúcsra érhettem.
Szemem becsukva kapkodtam a levegőt, és észre sem vettem, hogy nem vagyok egyedül. Nem tudtam mióta állt ott. Annyira belemerültem a maszturbációba, hogy teljesen kizártam a külvilágot, és megszűnt minden más létezni.
Riadtan tértem magamhoz, mikor meghallottam a tapsolását „köszönöm a show-t angyalka” nevetett fel. Rémülten bámultam rá, próbáltam eltakarni magam, de nem ment. A nagybátyám közelebb lépett, megállt az ágyam mellett, majd végig simított a kezével. Kirázott a hideg, és a szívem majd kiugrott a helyéről, annyira megrémültem. Ő a szemembe nézett, a lábam közé nyúlt, végig húzta puncimban az ujját, majd lenyalta róla a nedvem „elég finom” vigyorgott, majd hozzá tette „két nap múlva fizetned kell” ezután elment. Becsukta az ajtót, én felsóhajtottam.
Felöltöztem, majd mikor elment leellenőriztem az eldugott pénzem. Mind megvolt. Nem talált rá. Háromfelé osztottam, és visszarejtettem őket. Remélhetőleg nem fog kutakodni, és nem fogja lenyúlni. Nem szeretném, ha ellopná. Ha ismét pénz nélkül maradnék.
Ami viszont még nagyobb félelemmel tölt el, az a hozzám fűződő viszonya. Attól félek, hogy el fogja veszíteni a fejét, és megerőszakol. Rettegek tőle, és attól, hogy megaláz, de mikor a szemébe néztem láttam benne a vágyat, a tűzet, és hogy képes rá.
Ákos csak este jött értem. Úgy terveztük, hogy az egész napot együtt töltjük, de nekem közbe jött Bogi, neki pedig a melóhelyén egy ügyfél, akit soron kívül le kellett rendeznie…2014 1. hét második fele

A legszebb reggelek azok, amelyeken Ákos mellett ébredhetek. Összegabalyodva aludtunk el, és úgy is ébredtünk. Meztelen teste az én meztelen testemhez préselődött.
Ő előbb ébredt, mint én. Csak nézett, és simogatott perceken át, aztán ahelyett, hogy jól megdugott volna, kiment a konyhába, hogy reggelit készítsen. Én meg az ágyban maradtam kielégületlen, csöpögő puncival. Csak néztem utána, ahogy ruhátlanul eltűnik az ajtó sarkában. Bele tudtam volna harapni feszes hátsójába, de ő ott hagyott.
Elterültem az ágyon, és csak merengtem, ő meg a konyhában csörömpölt. Egy ideig hallgattam, aztán utána eredtem. A tűzhelynél állt, és tükörtojást sütötte. Mögé lopóztam, hátulról átöleltem, és a nyakába csókoltam. Elmosolyodott. Meztelen testem hozzá préseltem, kezeimmel végig simítottam a mellkasát, pociját, majd a farkára tévedtem. Rámarkoltam lankadt férfiasságára, és húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Pár rántás után merev lett. Ákos lekapcsolta a tűzhelyt, és hagyta, hogy kényeztessem. Egyik kezemmel a farkát vertem, másikkal a testét simogattam. Ő a konyhapultnak támaszkodott, és élvezte a kezeim nyújtotta gyönyört, aztán pár perc elteltével megfordult, végig mért, majd a pultnak támasztott, és hátulról a puncimba hatolt. Végre megtette. Felnyögtem, és élveztem, ahogy farka kitölt odabent, és ki-be csúszkálva egyre nedvesebbé tesz.
Hatalmasak lökött rajtam, gyorsan, egyre gyorsabban kefélt, én pedig elengedtem magam, és nyögve, zihálva válaszoltam minden lökésre, majd nem bírtam tovább, és elélveztem. Rádőltem a pultra, szemeim behunytam, és élveztem, ahogy a mindent elsöprő érzés hullámokban járja át a testem. Ő tovább baszott, nem állt le, és utánam alig egy perccel, elélvezett. Punciba ürítette a tárát.
Ezután az asztalhoz mentünk, kimerte a tojást, szelt kenyeret, majd megreggeliztünk.
A délelőtt gyorsan eltelt, és mire észbe kaptunk már ott voltak nálunk Bogiék. Egymás után fogyasztottuk el az üveg pezsgőket, majd éjfél előtt nem sokkal lementünk a discoba.
Hatalmas tömeg fogadott minket, alig lehetett megmozdulni. Ákossal a bárpulthoz mentünk italokat kérni, majd megkerestük Bogiékat.
Valamiért nem igazán rajongok a szilveszterért. Úgy érzem totál felesleges ünnepelni. Számomra pont olyan, mint a többi nap. Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de engem nem tud lázba hozni. Semmi értelmét nem látom annak, hogy megünnepeljük az év végét, és egy másik kezdetét. Azt meg röhejesnek tartom, hogy az emberek mindenféle fogadalmakat tesznek, amiket aztán nem tartanak be. Ugyan már! Ez totál fölösleges. Bár én is szeretnék valamit megfogadni. Szeretnék hűséges lenni Ákoshoz, de ezt nem azért szeretném, mert új évbe lépünk, hanem azért mert szeretem. Nem tudom, miként fogok megtenni, és azt sem, hogy bírni fogom-e? De megpróbálom. Nem az újév miatt, nem magam, vagy mások miatt, hanem miatta…
Az éjféli csók után Bogival a mellékhelységbe vonultunk egy pisire, ám mikor visszatértünk olyan látvány fogadott, amire nem számítottam. Ákost Jázmin, a volt csaja ölelgette. Olyan közel hajolt hozzá, hogy az már elfogadhatatlan volt, ő pedig hagyta. Ákos nem lökte el, nem hagyta ott, inkább élvezte, hogy az a ribanc rámászik. Elöntött a méreg, félre löktem mindenkit, és odarohantam.
Képen vágtam Ákost, majd a ribancát, aki a földre esett. Kétségbeesett arccal bámult rám. Hosszú szőke hajába beleborult az itala. Láttam rajta, hogy fél, de nem érdekelt. Rávetettem magam, és ütni kezdtem. Egyik ütés után mértem rá a másikat. Elfeküdt a földön, próbálta védeni magát, de semmi esélye nem volt. A rohadt kurva megkapta, ami járt neki. Szétvertem a képét, és ha nem fognak le, akkor lehet meg is ölöm.
Két idegen srác tépett le róla. A csajt jól elintéztem, dőlt belőle a vér, és a szemei könnyben úsztak. Ákos rám nézett, láttam, hogy ideges, és dühős. Azt vártam, hogy bocsánatot kér, ehelyett felsegítette a volt csaját, és eltűnt vele. Kitéptem magam a srácok kezéből, és vettem két pohár whiskyt, megittam őket, majd az utcára mentem, hogy kiszellőztessem a fejem.
Ideges voltam, és csalódott. Bántott, hogy Ákos őt kísérte el, őt segítette fel, holott én voltam az áldozat. Az én pasimra másztak rá.
A parkoló melletti parkba mentem, és leültem egy padra. Bámultam ki a fejemből, és forrtam a dühtől, mikor ők felbukkantak. A három srác. Csak bámultam őket, tudtam, hogy felismertek, én is felismertem őket. Ők basztak szét az első alkalommal, mikor Misinek melóztam. A kis szülinapos. Jól megkefélhetett.
Leültek mellém a padra, és megkínáltak az italukból. Nem tudom mi volt benne, de percek alatt készen lettem, alig tudtam magamról. Folyamatosan beszéltek hozzám, aztán éreztem, ahogy kezeik a testemen járnak. Ott akartam hagyni őket, de képtelen voltam megmozdulni. A testem nem engedelmeskedett. Próbáltam hozzájuk beszélni, kérni, hogy segítsenek, és hagyjanak békén, de ők csak röhögtek, majd az egyik lesmárolt. A másik kettő pedig már a szoknyám alá kalandozott. Lehúzták a harisnyám, és a bugyim. Éreztem, ahogy a fagyos levegő megérinti a puncim, majd őket, ahogy végig simítják. Az engem csókoló srác elfektetett a padon, majd a fejemhez lépett, és a számba tömte a farkát. „Nesze ribanc” gúnyos vigyorral bámult rám, és vágott hozzám egy ötszázast. „Ma csak ennyit érsz” Tiltakozni akartam, de nem tudtam. A farkát tövig a számba tolta, a másik kettő sem maradt tétlen. Felváltva járatták farkuk a puncimba. Éreztem, ahogy az egyik belém élvez.
A számat erőszakoló ezen elnevette magát, majd telespriccelt ő is. „Nyeld le ribanc” szólt rám, és farkával tovább baszott. A harmadik közben őrült tempót diktálva nyársalt fel. Szinte fájt, ahogy ki-be járt. Nyögtem, és ziháltam. Próbáltam a lábaimmal ellökni, de lefogott, és esélyem sem volt. Ekkor kihúzta a haverja az ernyedt farkát a számból. Közelebb hajolt, és felpofozott. „Ne rugdosd a haverom!” Ordított a fülembe, mely csengett a kapott pofontól. Nem tudom miért történt mindez velem… miért tették ezt? A sors ismét lesújtott, és úgy érzem megbüntetett mindenért, amit tettem.
Kezdtem elveszteni az eszméletem, mikor a harmadik srác is elélvezett. Még láttam, ahogy kihúzza belőlem a farkát. Aztán a földre löktek, és még álló szerszámát a seggembe tolta, de ideje már nem maradt, hogy befejezze, amit elkezdett. Megjelent Ákos. Elmosódott képként láttam, ahogy szétveri mind a hármat, aztán lenyúlt értem, az ölébe kapott, és otthagytuk a bántalmazóim, akik több sebből vérezve próbáltak feltápászkodni a földről, de nem ment nekik.
Ákos az autójába ültetett. Ez az utolsó, amire emlékszem, aztán elájultam…

2014.01.02.

Hasogató fejfájásra ébredtem. Mindenem sajgott, hányingerem volt, és szédültem. Kellett pár perc, hogy magamhoz térjek. Megdörzsöltem a szemeim, és láttam, hogy Ákos ágyában fekszem. Ő nem volt sehol. Próbáltam felkelni, de a testem nem akart engedelmeskedni. Az éjszaka kicsinált… a srácok… hogy kerültek oda? Miért tették? Megerőszakoltak. Ahogy ráeszméltem, hogy mi történt, zokogni kezdtem. Összetörtem, és szégyelltem, ami történt, na és rettegtek. Eszembe jutott, hogy Ákos szedte le rólam őket. Ákos, az én hősöm… viszont nem tudtam mi történt pontosan. Csak pár kép ugrott be. Rám tőrt a félelem, rettegtem, hogy esetleg elmondták neki, hogy honnan ismernek.
Félve pillantottam a szoba ajtaja felé, mely éles nyikorgással tárult ki, és lépett be rajta a szerelmem.
Megállt egy pillanatra, tekintetünk találkozott, nem tudtam kiolvasni az övéből semmit sem. Üresnek tűnt. Csak bámult rám, aztán közelebb jött, és leült az ágy szélére, adott egy puszit, és megölelt, én pedig ismét zokogni kezdtem.
Nagyon jól esett az ölelése, az érzés, hogy ott volt, szeretett, és vigasztalt. Nem mondott semmit, tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy nem tudott meg semmit. Felelegezhettem.
Az ölelés után aztán megszólalt. Megpróbált rávenni, hogy tegyek feljelentést, mert azok a mocskok megérdemlik, hogy rács mögé kerüljenek. Én viszont nem akartam feljelentést tenni. Ha megteszem, akkor kiderül minden. Elmondják, honnan ismernek, beköpik Misit, és nekem végem. Lehet, hogy őket elítélik nemi erőszakért, de én sem úsznám meg. Mindenki megtudná, hogy pénzért árultam a testem, hogy korábban fizettek azért, hogy megdughassanak, és engem is elítélnének. Valamint Misit is, aki jól bánt velem, de ha belekeverem, akkor akár képes lenne megölni is. Ezt pedig nem kockáztathatom.
Ákos egész délelőtt mondta a magáét, egyszerűen hajthatatlan volt. Nem érdekelte más, mint, hogy megtegyem a feljelentést. Idegesen forgolódtam, és délre már nem érdekelt, hogy mi történt, csak az, hogy életem szerelmét lebeszéljem a tervéről.
Ebédre csirkés lepényt rendelt, az ágyban fekve fogyasztottam el. Nagyon aranyos volt, ahogy egész nap kiszolgált, körül ugrált, nem engedett semmit sem csinálni. Nagyon jólesett, hogy ennyire odafigyelt rám, törődött velem, és életemben először megtapasztalhattam milyen is, mikor valaki ennyire szeret, mint ő.
Délután persze ismét felhozta a témát, nekem pedig csak egy adóászom maradt. Mondtam neki, ha feljelenti őket, akkor ő is bajba kerül, mert mind a hármat pépé verte. Elmondta, hogy az egyiket úgy tökön rúgta, hogy felszakadt a zacskója és ömleni kezdett belőle a vér. A másiknak több fogát is kiverte, míg a harmadik már a második ütéstől beájult. Tuti mind nyolc napon túlgyógyuló sérülést szenvedett. Ha pedig feljelentem őket, akkor ő is bajba kerül önbíráskodásért, és a bírót nem fogja érdekelni, hogy csak engem védett. Elítélik, és akkor oda az erkölcsije, ami pedig a Londoni munkához kell.
Idegesen járkált fel-alá. Járt az agya. Tudta, hogy igazam van, és szinte beleőrült a tehetetlenségbe. Azt akarta, hogy azok hárman feleljenek azért, amit velem tettek. Én is szeretném, ha a sitten rohadnának meg, de nem tehetünk semmit. Ákos estére belement, hogy nem teszek feljelentést. Ezerszer bocsánatot kért, mert úgy gondolta, hogy az ő hibája volt az egész. Ha akkor nem megy el Jázminnal, hogy leápolja a sebét, nem hagy ott, akkor én nem lépek le, és azok a mocskok nem tudnak egy piába rejtett cuccal bedrogozni, és megerőszakolni.
Talán részben igaza is volt, de nem teljesen. Ha nem vállalom el a melót Misinél, akkor ezek nem ismernek fel, és tovább mennek. Nem történik meg ez az egész. Az én hibám volt, nem az övé. Én csináltam magamból szajhát, vertem szét a volt csaját, és adtam okot arra, hogy megerőszakoljanak. Sajnálom, amiért magát hibáztatja, de nem mondhatom el az igazat, mert ha megtudná, az még jobban bántaná, meggyűlölne, és sosem tudna megbocsájtani…
Bájos Bajkeverő
2014 1. hét
A hét második fele lazábbra sikerült. Komoly elhatározásra jutottam. Teljesen új életet kezdek, hátra hagyok mindent, és ez az év életem egyik legboldogabb éve lesz.
A lehetőségek adottak, hiszen életem szerelmével lehetek, együtt megyünk külföldre dolgozni, ahol elég sok pénzt kereshetek ahhoz, hogy végre a saját lábamra álljak, és ne kelljen a saját testemből megélnem.
Péntek reggelre Ákosnak egy elég komoly ötlete támadt. Elég sokáig lustálkodtunk, engem még mindig lehangolt az, amit a három srác tett velem. Végig nyúltam az ágyon, a takarót magam alá gyűrtem, és végig néztem meztelen testemen. Az eget beragyogó nap ablakon át betévedő sugarai végig csiklandoztak, és szó szerint feltöltöttek energiával. Ákos felém fordult, lágyan simogatni kezdte a pocimat, majd megcsókolt
- Csodaszép vagy –súgta a fülembe, én pedig elpirultam.
- Köszönöm –néztem rá fülig érő mosollyal. Az egész napot át tudtam volna lustálkodni mellette. Annyira szeretem, hogy azt elmondani nem lehet. Olyan erős bennem az iránta érzett szerelem, hogy szinte felrobban a testem.
- Tudod mire gondoltam? –a szemei ragyogtak, éreztem, hogy komoly dologról lesz szó. Felkönyökölt, a kezével a testem simogatta, végig nézett rajtam, majd a tekintete rám szegeződött.
- Mire? –nem tudtam, hogy mit szeretne mondani. Ránéztem, és kíváncsian vártam, hogy belekezdjen.
- Arra –keze a hasamról a lábam közé tévedt. Ösztönösen nyitottam szét őket terpeszbe, ő pedig masszírozni kezdte az idő közben már benedvesedett puncimat. – hogy ideköltözhetnél hozzám.
- Hozzád? –kérdeztem vissza meglepetten. Sok minden átfutott az agyamon azzal kapcsolatban, hogy mit szeretne mondani, csak ez nem. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit mondhatnék. Semmire sem vágyom jobbra, mint hogy vele élhessek. Ő pedig felajánlotta.
- Na, mit mondasz lepkécske? –láttam, hogy izgul a válaszom miatt, és alig várja, hogy mondjak valamit, vagyis, hogy igent mondjak.
- Hát –kezdtem hozzá bátortalanul. Ő közben keményebb tempóra váltott odalent, és az egész testem felforrósodott- nagyon szeretnék ideköltözni, de nekem nincs bevételem, nem akarom, hogy eltarts.
- Pár hét és megyünk Londonba, kibírom valahogy, és ha itt laksz annak több előnye is lesz.
- Na, ne csigázz –mosolyogtam- például?
- Minden reggel kényeztethetlek –vigyorgott, csókkal ébreszthetlek, esténként szeretkezhetünk, és egymást ölelve aludhatunk el. Valamint –szabad kezével a melleim becézgette- lesz egy bentlakásos takarítónőm.
- Tudtam én –nevettem- csak emiatt kellek, hogy legyen, ki főzzön, és mosson rád.
- Hát most lebuktam –vigyorgott.
- Fizetséget is kérek ám.
- Pénzem nincs, de természetben tudok fizetni –vigyorgott ismét, és a nyakamba csókolt, nekem pedig ennyi épp elég volt. Odalent kitörtem, mint egy vulkán, a kellemes bizsergés végig söpört a testemen, én pedig behunyt szemmel, levegő után kapkodva élveztem el.
Ákos sem tétovázott. Fölém mászott, és álló cerkáját a hegyezőmbe tolta, és kefélni kezdett. Rám hajolt, nyakamba csókolt, és farkát tövig belém nyomta. Az élvezet ettől még intenzívebb lett. Kitöltött odabent, én pedig átadtam magam neki, ő pedig egyre vadabban ostromolt, míg végül meg nem feszült. Éreztem, ahogy farka még nagyobb lesz, szinte felnyársal vele, és belém élvez.
- Mi volt ez? –a szemébe néztem- Fél perc? –kuncogtam.
- Még annyi se –mosolygott- totál felizgattál, lehetnél egy kicsit rondább is.
- Majd növesztek szakállat –vigyorogtam.
- Na, ne izgass- nevetett ő is, és még lökött párat rajtam, majd kihúzta belőlem a szerszámát- inkább adj választ. –dőlt mellém.
- Igen –lihegtem ki számon a választ. Nem tudtam, hogy mindez jó lesz-e, de vele akartam élni. Vele akarok élni.
A nap hátralevő része gyorsan eltelt. Gondolataim az együtt élés körül jártak, képzeletben már vele laktam, és totál fel voltam dobódva. Ujjongva hívtam fel Bogit, aki velem együtt örült, és megígérte, hogy segítenek.
Az éjszakát még Ákosnál töltöttem, aztán reggel korán hazamentem. Fogalmam sem volt róla, hogy anyu mit fog ehhez az egészhez szólni. Csak remélni tudtam, hogy nem fog kiakadni, és esetleg még örülni is fog.
Azt tudta, hogy Londonba készülök. Nehezen fogadta el a döntésem, de tudta, hogy a mai világban sokkal nehezebb boldogulni, és ott jobbak a lehetőségek, mint itthon. A kormány folyamatosan olyan döntéseket hoz, amivel megnehezíti az emberek életét, és egyszerűen nincs más választás, mint elmenni. Sok ismerősöm költözött az elmúlt időszakban külföldre, és még többen tervezik, hogy elmennek. A legtöbben pedig véglegesen mennek ki, már nem akarnak visszajönni. Minek? Nyomorogni? Ugyan már…
Szóval izgatottan mentem haza, leültettem anyut a konyhába, és elmondtam neki, hogy mi a helyzet.
Kikerekedett szemekkel nézett rám, azt mondta, hogy nem érti hova ez a nagy sietség, és szerinte elkapkodjuk ezt az egészet, ugyanakkor talán mégis jó, mert így már London előtt kipróbálhatjuk a közös életet, és még jobban megismerhetjük egymást. Megölelt, és sok szerencsét kívánt, én pedig könnyezve vonultam a szobámba, hogy csomagoljak.
Ákos kora délutánra ígérte magát, Bogit is arra hívtam. Nem volt sok cuccom, úgy terveztük, hogy egy fordulóval befér minden, és csak egyszer fordulunk. Bútoraim nincsenek, csak ruhákat kellett zsákolnom, meg egy-két személyes tárgyat, persze mire mindent sikerült becsomagolnom, arra már halomban álltak a jól megrakott fekete zsákok a szobám közepén, és rá kellett jönnöm, hogy sokkal több holmim van annál, mint azt én gondoltam.
Költöztetőim kettő után érkeztek pár perccel. Nem volt egyszerű dolgunk, de végül sikerült mindent bepréselnünk a két kocsiba, és nem kellett még egyet fordulnunk. Anyunak adtam két puszit, öcsi nem volt otthon, míg a nagybátyám ebéd után lelépett. Féltem, hogy rám támad, vártam, hogy miközben pakolok, bejön, és osztja majd az észt. A pénz egyből elővettem, és eltettem, nehogy meglássa, de végül békén hagyott. Nem tudom, mit gondol, de nem is érdekel. Eljöttem onnan, és ez kell ahhoz, hogy új életet tudjak kezdeni. Nem lesz a nagybátyám, akitől rettegtem, és nem lesz Márk sem, akit én vezettem be a szex rejtett világába.
Bogi és a pasija majdnem éjfélig maradtak. Beszórtuk a zsákjaimat a hálóba, pár cuccot kipakoltam, aztán leültünk a nappaliba beszélgetni, és borozni. Én estére totál részeg lettem, és forgott velem az egész lakás. Nem tudom, hogy én ittam-e többet, vagy a többiek bírták jobban, de úgy tűnt, hogy nekik semmi bajuk.
Bogiék távozásánál már arra is képtelen voltam, hogy feltápászkodjak a kanapéról. Vigyorogva intettem nekik búcsút, Ákos kikísérte őket, majd visszajött hozzám. Felkapott és a szobába vitt.
- Isten hozta szerény hajlékomban hölgyem –vigyorgott, majd az ágyra fektetett, és levetkőztetett.
- Hello szépfiú –kuncogtam- eljössz velem egy körre?
- Akár kettőre is – a szemembe nézett. Olyan szépek a szemei, és a tekintete egyszerűen levesz vele a lábamról. Elég egy röpke pillantás tőle, és máris remegni kezdenek a térdeim. Ő az első olyan pasi az életemben, akinek ezt sikerült elérnie, és ekkora hatással lennie rám.
Néztem, ahogy meztelenre vetkőzik. Megcsodáltam izmos testét, bevetésre kész merevedését, és eláztam odalent. Ő odalépett hozzám, lehúzta a felsőm, a nadrágom, majd a maradék ruhadarabjaim. Apró csókot lehelt a melleimre, majd szétnyitotta a lábaim, és lüktető ágyékomnak esett. Körbepuszilta legféltettebb kincsem, aztán nyelvével végig szaladt nedves kanyonomban. Felnézett rám. Tekintete legalább annyira tüzes volt, mint az enyém. Alig vártam, hogy ismét belém csókoljon, érezzem nyelvét odalent, és élvezhessem a játékát.
Nem váratott sokáig. Ismét puszikkal halmozott el, majd munkának látott. Nyelve simogatni kezdte a csiklóm, kóstolgatta, becézgette, én pedig egyre nehezebben lélegeztem. Minden érintésnél megremegtem. Nyelve mellett az ujjait is bevetette. Két ujját puncimba dugta, és ujjaival hívogatóan izgatott odabent. Nem is kellett több, megadtam magam, és elélveztem. Ő ekkor megfordított, ujjait puncimba mártotta, majd a seggembe hatolt velük, tágított egy kicsit, majd farkát merítette csupromba, majd óvatosan a seggembe, és lassan kefélte a hátsó bejáratom. Rám hajolt, tövig belém hatolt, és jól megdolgozott.
Nem minden lány szereti, ha a popsiját basszák, de én imádom. Majdnem olyan jó, mintha a puncim kefélnék. Szeretem érezni, ahogy hátul is kitöltenek, ő pedig értette a dolgát.
Elég részeg voltam, de attól, ahogy csinálta kijózanodtam, és minden porcikám élvezte, ahogy megdolgozott.
- Élvezz a seggembe, kérlek –nyögtem fel.
- Rendben –kapkodta a levegőt, és egyre gyorsabb tempóra kapcsolt. Teljesen ellazítottam magam, két kézzel kapaszkodtam a paplanba, és élveztem, ahogy egyre jobban felizgat.
- Nagyon jó –sóhajtottam.
- Nem bírom –szuszogta, és belém tolta a farkát, ameddig csak tudta. Felnyögött, és belém élvezett…
A hét utolsó napja pakolással telt. Igyekezett helyet csinálni a cuccaimnak, én pedig mindent elpakoltam. Az egész napunk ezzel töltöttük, persze közben főztünk is, de az lényegtelen. Csak az számít, hogy vele lehetek, együtt élek álmaim pasijával, azzal, akit a világon mindennél, és mindenkinél jobban szeretek.
 

A 27 éves TinaA 27 éves Tina mint friss házasok költöztek el a nyüzsgő városi életből egy csendes és egyben kevésbé izgalmasnak itt faluba.


Őszi napon költöztek be véglegesen Tina nagyon boldog volt, hiszen mindig erre vágyott hogy egy csendes és szép környékre költözzenek.
- Milyen csodás kilátás a tengerre, csendes, nyugalmas... mit kívánhat még egy nő. -
Jegyezte meg hangosan kezeit széttárva a magasba emelve.
- De semmi sem fogható hozzád kedvesem. -
Mögéje állt hites ura aki egy évvel öregebb nála, de jó fizető és egyben biztos állása volt mint Bankár.
- Édesem mi legyen az első étel amit megfőzzek új házunkba? -
Sóhajtva kérdezett rá örömtelien.
- Hát nem is tudom. -
Ahogy Tina kezeivel átölelte férjét felkészülve hogy szenvedélyes csókot hozzanak létre a pillanatot egy percen belül meg is törte a telefon búgó és egyben munka hangja.
- Bocsáss meg kicsim ezt fel kell vennem. -


Tina kissé csalódottan , de elengedte férjét aki beindult a házba egyenesen a telefon felé.
Hátra felé indult meg a kertben, a kertben csak két nagy fa meg egy cseresznye fa volt aminek megörült és mosolyogva.
Máté kilépve fejét vakarta csalódottan.
- Tina ide tudnál jönni. -
A rácsos kerítésnél Tina furcsa zajt hallott meg aminek utána akart nézni.
- Ez mi volt?-
Nyögte ki halkan, majd Máté felé tekint aki ismét nevét mondja ki.
- Tina! -
Felkapva a fejét elindult vissza felé.
- Valami baj van édesem? -
- Igen... behívtak engem a meló helyre mivel most tartanak nekem üdvözlő bulit és kötelező ott lennem. -
Tina mosolyogva felszólal.
- Akkor még mit állsz itt mint a kuka? -
Máté rendesen meglepődött.
- Micsoda? -
- Legyél büszke ahogy én is hogy ilyen csodás új életünk lett, távol- minden bajtól, most ez ha azt is jelenti hogy egy kicsit el kell menned ám legyen. -
Máté csókot adott Tina ajkaira majd elviharzott.
- Hamarosan jövök. -
- Rendben van. -
Tina bement a házba és elkezdett kipakolni a dobozokból.
Ahogy mindennek elkezdett helyet, keresni, gondolataiban már az este járt amikor is végre felszentelhetik az új francia ágyukat.
- De várom már az estét. -
Tört ki belőle kicsit hangosan, amikor is a csengő felszólalt.


Leporolva felső pólót elment ajtót nyitni, a szembe lévő szomszédjuk volt az egy kicsivel idősebb nő Tina kora legalább kétszerese de jó kondiban tartott volt.
Szőke göndör hajú, arcán mosollyal.
- Szép napot szeretnék bemutatkozni az új szomszédoknak. -
Tina mosolyogva vissza előre nyújtotta kezét.
- Ez nagyon kedves, nem rég költöztünk ide és nagyon nem ismerem a helyet. -
- Az én nevem Tina.És önben kit tisztelhetek? -
A nő ekkor felnevetett.
- Ne legyél ilyen hivatalos. Hívjál egyszerűen Eszternek. -
- Rendben van Eszter. -
- Rendben van. Ja igen hoztam nektek pezsgőt. -
- Gyere be. -
Invitálta be az új vendéget egyenesen a nappaliba, ahol is kényelembe helyezték magukat.
- És tetszik a falunk ? -
Kérdezett rá Eszter, és közelebb csusszant Tina felé aki szembe ült vele.
- Igen nagyon is nyugodt csendes és ez gondolom csak pár az előnyeiből. -
Eszter ekkor felkuncogott.
- Igen... csak pár. Nem iszogatjuk meg a pezsit? -
Felállva kiment a konyhába s elmosott két poharat, arcán nagy mosolyt virítva.
- De igen. -
Eszter kinyitotta a pezsgőt és öntött mind kettőjüknek, közben remekül megtalálták a közös nevezőt.


Ahogy fogyott a pezsgő egyre nyitottabb és személyesebb dolgok felé vette a beszélgetés az irányt.
Eszter kezét a kalapénak támlájára tette fejét rá hajtotta.
- És volt már orgazmusod? -
Tinán elkezdett látszódni az alkohol hatása és akkor derült ki hogy nem annyira bírja az italt.
- Egyszer... a gimiben órán volt orgazmusom... azóta megjátszom. -
Eszter kacér mosolyt villantva kezét Tina fejére tette.
- Elszámolok 3ig és amint csettintek rád tör a kielégítetlenség és elkezdesz magadnak örömet okozni. -
-1...2...3. - Végül csettintett és Tina teste elkezdett felizgulni mellbimbói egyre érzékenyebbe voltak, puncija bizseregni kezdett.
- Fe... felizgultam. -
Tina nem zavartatta magát és benyúlt farmerjában és elkezdte dörzsölni erősen csiklóját.
- AHHH!!! -
Eszter kicsit mosolyogva jegyezte meg magában.
~ Helyes... működik. ~
Egyre jobban dörzsölte punciját hallani lehetett hogy kezével milyen vadul csinálja.
Hangos nyögést kiadva magából, Eszter felhúzta a pólóját amitől előbújtak kerek mellei majd két ujjával megcsavarta mind két bimbóját.
- ÁÁÁÁÁÁÁHHHHH!!!! -
Tinának nem is kellett több hangos sikítással tört rá a kielégülés.
Teste remegni kezdett, a szürke farmerján egyszer csak folt keletkezett közében.
Lábai remegni kezdett, Eszter figyelemmel kísérte az egészet.
~ Összepisilte magát az orgazmustól.~
Halkan kuncogott magában majd ismét Tina fejére helyezte kezét.
- 3ig számolok és nem fogsz emlékezni semmire. -
-1...2...3. - Végül csettintett egyet Tina magához tért.
- Mi történt?! -
Lepődött meg kezével takarta a farmerjét középen, értetlenül Eszterre tekintett.
- MI történt?!- tette fel a kérdést ismét.
- Ki öntötted magadra a pezsgőt véletlenül. -
Tina elvette kezét és figyelte.
- Ilyen béna legyek. -
Eszter ekkor feláll és odamegy eléje.
- Megengeded? -
- Mi??? Persze. -
kezét megint Tina homlokára tette.
- Amikor azt hallod hogy pillangó minden parancsomnak engedelmeskedsz. -
Tina bólintott.
- Igen is. -
- És amikor azt mondom Eszter akkor semmire nem fogsz emlékezni. -
- Igen is. -
elvette kezét és ennyit mondott.
- Eszter. -
Tina feleszmélt.
- Ja igen... holnap eltudnánk menni megmutatni mi merre van nekem? -
- Persze... nyugodtan holnap 9kor együnk. -
- Rendben van... Szia. -
Eszter integetett és haza ment.


Ahogy hazaért a nappaliban várta őt egy fekete köpenyes lány.
- Mi a terved ezzel a lánnyal? -
- Csak felszínre hozni benne ami megbújik benne. -
- Arra gondolsz hogy ő olyan? -
- Igen. -
- És elő is tudod benne hozni? -
Eszter kicsit mosolyogva.
- Persze. Csak... idő kérdése. -