Szextörténet keresése:

 

Alajos - Élményeim a feleséggemmel Feleségem seggének simogatásaMikor külföldröl hazahoztam az autómat a feleségem egy jó kefélés után közölte szeretne kirándulni menni,de éjszakázzunk valahol,mert baszni kívánok. Én rögtön beleegyeztem,bár hátsó szándékot éreztem ebben,mert egyszer már volt ilyen kérés és akkor végigkefélte az éjszakát bár velem kezdte, de késöbb sokukkal fejezte be.Csodaszép teste van a feleségemnek és ha rájön a bolondéria másoknak is szívesen megmutogatja söt kefél is velük,majd leszopja és lenyeli a gecijüket. Míg mentünk egy déli város felé két stoppost vettünk fel és mind a kettöt leszopta a kocsiba.Mivel tetszett amit csináltak nem szóltam semmit miatta söt élveztem ahogy benyomta a feleségembe az irgalmatlan nagy veres faszát ami a fejénél volt vagy hat centi a tövénél vagy 10 cm. A feleségem úgy üvöltött, de a srác csak belenyomta a faszát én meg noszogtattam,mert nagyon tetszett ahogy felnyársalta a srác.

Igaz utána nem zárult be rendesen a pinája mert mikor már kezdett beleüríteni a gecijét a nejem kikapta és a szájába engedte a srác faszának tartalmát, de utána visszatette és akkor már nem vínnyogot a nejem a fasztól. Csodálatos volt ahogy megkefélte ahogy lovagoltatta a nejemet. Késöbb a lakásunkon megkeresett a srác mert mondtam neki,ha arra jár jöjjön és használja a feleségemet és két hétig majdnem minden percét a napnak a faszára húzta a szétkúrt asszonyomat,aminek nagyon is örültem.

Persze majdnem minden nap kiabált a kefélés kezdetekor a feleségem,mert amikor már nem állt fel a srác fasza a pinájába belenyúlt a keskeny kezével és megsimogatta belül, de beletett valami szert és ettöl nagyot üvöltött mert kegyetlenül csípte a pináját belül a feleségem szerint, de a pinája összehúzódott és én is meg tudtam baszni ,mert jó szük lett a pinája. Napközben és éjszaka is teljesen neki adtam a feleségemet és roppant örültem neki ahogy kefélte és élvezte a testét is. Mikor elment még két három hétig nem nagyon vágyott arra,hogy másokkal is basszon,mert annyira ki volt dekorálva a teste,hogy nagyon. A mellei megszíva,harapdálva bimbója félig leharapva a has is megharapva,feneke kimarva a segge lyukát is megbaszta egyszer, de az nehezen akart visszaalakulni kicsivé. A combjai is ki lettek szíva különösen a belsö oldalai. Olyan volt,mintha nem egy hanem egy egész regiment kefélte volna meg minden éjszaka.

Aztán amikor elment a srác és eltelt vagy két hónap megint rájött a baszási inger a nejemre. Ekkor megint elmentünk egy nudista helyre ahol megismerkedett egy házaspárral akik élvezték,hogy a férfi a feleségem seggét simogatja ö meg lehajolt és bekapta a koma faszát. Mikor odamentem és megkérdeztem ez miért jó akkor közölte remélem te is bekapod majd egyszer valakinek a faszát és megérzed a geci ízét a nyelveden. A koma felesége erre megfogta a fejemet és a mellét a számba tette. Közölte végre talált egy olyan házaspárt aki nagyon szimpatikus és belevaló,hogy élvezi a mások asszonyát is.

Aznap éjjel négyszer élveztem tele a pináját amit aztán a férje és a feleségem közösen kiszívott a csaj pinájából.Az egyik alkalommal amikor én nyaltam a másik asszony pinájából a gecit egy óvatlan pillanatban a feleségem a srác faszát dugta a számba és beleélveztette a komát. Mivel már sokszor élveztem a saját gecimet,mert gyerekkoromba sokszor leszoptam magamat és mindig nagyon élveztem nem nagyon törödtem vele hogy belespriccelt a számba a fasza hanem bekaptam az egészet és a torkomra engedtem.

Amikor már a gecizuhatag a vége felé kezdett lenni a felesége a srácnak kikapta a számból és nyelvesen lesmárolt ami igazán jól esett. Akkor egész éjszaka benne voltam az asszonyba és mindig teleengedtem gecivel a pináját. Nem tudom hogy csinálta, de megkértem tanítsa meg a feleségemet erre a mozdulatra,mivel amikor kezdtem élvezni úgy összeszorította a farkamat a pinájával,hogy azt hittem letépi,de annyira jó volt,hogy attól kezdve minden éjszaka az asszonnyal basztam és mindenkinek átengedtem használatra a feleségemet.

Az egyik éjszaka mikor lefeküdtünk végre a második menet elött ki kellett mennem pisilni,de mikor visszajöttem már állt a farkam és az asszonyka bekapta a farkamat. Lefeküdtünk és én hirtelen be akartam nyomni a merev farkamat a csaj pinájába és eltévesztettem a lyukat,mert a seggébe nyomtam a farkamat. Kissé csodálkoztam,hogy nagyon is szük,de annyira jó volt,hogy a tiltakozással nem foglalkoztam. Amikor pedig már teljesen sikerült belenyomnom olyan sok gecit küldtem be neki,hogy magam is csodálkoztam rajta. Ekkor közölte az asszonyka,hogy a seggét keféltem meg a pinája helyet ami azért is tetszett neki,mert a férjének a négy év alatt amióta együtt vannak és még másoknak is sose sikerült,bár sokan próbálkoztak vele.

Akkor éjjel csak a seggét baszhattam,mert közölte,hogy nem engedi kihúzni, de ha mégis kihúzom akkor elzavar innét és sose engedi meg még egyszer,hogy vele közösüljek.Nem voltam hülye kihúzni,mert sokkal nagyobbat tudtam élvezkedni a seggében mint a már teljesen szétbaszott pinájában.Késöbb pár nap múlva mikor már rendszeresen basztam megint a pináját és a seggét felváltva közölte, tavaly az egyik alkalommal amikor még nehezen vette a férje tudomásul,hogy ö másokkal is szívesen kefél és ezt ö nem tartja megcsalásnak az egyik alkalommal amikor hátulról megkefélt az egyik koma elölröl a férje is belekényszerítette a nagy faszát és igaz engem elöntött a vér, de öt nem érdekelte addig ki se húzta amíg tele nem élvezte a vérzöpinámat.

A kijövö mentösök bevittek egy kórházba és lét napot benn töltöttem és az egyik alorvos kefélt meg a másik éjszaka egy fiatal fiúval együtt. Még azon a héten a fiatal fiúval és a barátaival közösen csaptunk egy jó kis bulit ahol mind a tizenketten kettesével keféltek meg. Másnap a házaspár elment és a feleségemet alig találtam meg és már indulófélben voltam amikor elökerült, de úgy nézett ki mint akit megettek és kihánytak,mert meztelenül is sétált és mindenki meg volt botránkozva amikor meglátták.felvett egy köpenyruhát és beült az autóba hátra és elaludt. több mint négy órán keresztül aludt még arra sem ébredt fel,hogy megálltam megtankolni és a köpenyét kigomboltam,hogy bárki megcsodálhassa as szétbaszott lestrapált testét.

Másnap reggel lezuhanyozott és elment az orvosához aki felhívott és megkért menjek el hozzá most. Amikor bementem a feleségem ott feküdt a vizsgálóasztalon teljesen kitárva magát és az orvos közölte,hogy jó pár betegséget összeszedett és legalább három hétig a kórházba kell töltenie az idöt,míg meg tudják gyógyítani. Egy hét múlva lehet látogatni addig folyamatos kezelés alatt lesz és reméli nem kell már most kivennie a méhét,mert ugyan gyereket vár és három hónapos terhes, de közölte a gyerek a maga gyereke.

Közöltük vele ha sikerül a gyereket megtartania, de aha nem akkor sem kefélhet illetve nem élhet házassági életet a kórház elhagyásától számított két hónapig. Persze a gyerek elment és ö még nagyobb kurva lett mint egyébként volt. Most már nem érdekelte kivel kefél és mindenkinek odatartotta a pináját. Lassan abbahagyta a fiatal srácokkal való hentergést és a kíváncsisága a négerek felé irányult és azok kefélgették sokszor felváltva és mindig teleengedve gecivel.

Ennek a vége a méhe elvesztése lett,mert már nem lehetett kikaparni annyiszor volt kaparáson. Én már több mint húsz éve nem jutottam be a lába közé, de nem is szeretnék valamit kapni töle,mert külön mossa a ruháit és a fehérnemüit is. Az egyik alkalommal az egyik régi osztálytársam kefélte meg és közölte,hogy még az életében nem kefélt olyan szétbaszott pinát mint a feleségemé,mert egyszerüen míg be nem kapta a farkát és le nem szopta nem állt fel a fasza. meg is fogadta,hogy ha hazamegy a saját feleségét is meg fogja baszni,mert az is kurva, de nem ennyire.
 

Hubert - csere a családban azunokaöcsém nejét dugtamMég fiatal házas voltam amikor rájöttem az egyik alkalommal,hogy az unokaöcsémet azért kívánták a szülei hogy ott lakjon nálunk,mert így a srácnak állandó partnere lett a feleségem akit attól kezdve öt éven keresztül napjában kétszer háromszor kefélt többször átjátszotta a barátainak és ha sikerült valamit intéznie mindig felajánlotta a csajt egy jó dugásra.egyébként kb harminc évig dugta a feleségemet sokszor leginkább akkor amikor nem voltam otthon vagy nem aludtam otthon. Ilyenkor volt,hogy másod és harmadmagával ment el és egész éjjel pariztak vele ha felcsinálták semmi gond nem volt,mert a srác apja a harmadik hónapba kikaparta mint nögyógyász. persze sokszor elment vele szüretelni is egy hétre amit ilyenkor mindig a szülei fedezték.

Én nekem volt egy 800 négyszögöles kertem és ott szerettem dolgozni ahol csináltam egy 3x5 méteres kis faházat amibe volt egy szekrény meg egy ágy.Hisz valahol nekem is kellett kefélnem.Az egyik alkalommal amikor már nem lakott náluk a srác ,mert elzavartam és megnösült odajött a felesége egy mini szoknyába és felmászott az egyik barackfára és megmutatta a combjait és kitárta a lábát. Mondtam neki kár hogy van rajtad bugyi,mert biztosan szép az öled. Erre közölte van egy lehetöséged,hogy akár életed végéig is bányászhatod a pinámat. Én tudom mindig mikor megy a férjem a feleségedhez baszni és mikorra jön haza. Akkor én eljövök hozzád és annyiszor kefélsz meg ahányszor akarsz és nem zavar ha felcsinálsz,mert nekem egy spirál van feltéve a puncimba.

Mikor odafordultam és megcsókoltam a combja tövét már mászott is át a nyakamba és letettem a földre. megfogtam a fejét és lesmároltam majd bementünk a kunyhóba és levetköztettem meztelenre és egy nagyot keféltünk. többször leszopott és úgy gecis száját kinyitva szájon csókoltuk egymást ,majd lassan megismertem megint a saját gecim ízét és ö is szeretettel szopta nyelte a gecimet.majdnem minden nap a hétvégék kivételéve a szeretömmé tettem.Most már egyáltalán nem zavart,hogy a feleségemböl kefélö bajnokot csinált a férje söt néha én is adtam alá a lovat.A srác felesége nem szerette,hogy a seggét kefélem és ezt megejtettem az egyik nyaralás alkalmával a feleségemmel amikor rájöttem,hogy ott is van valaki aki baszogatja.

Szóltam a komának,hogy láttam keféli a feleségem,és mivel szeretném úgy megbaszni a seggét rávettem,hogy vigye el a közeli kis szigetre és vetköztesse le meztelenre,majd amikor javában kefélnek húzza magára és én hátulról meghágtam a seggét. Úgy is történt. persze a feleségem borzalmas volt és kifakadt nem kurva ö hátakkor miért fekszel le bárkivel.Mert jobban kívánom a faszt mint a kaját ,akkor ne visíts hanem élvezd a két lyukba történö kefélést. Mikor abbahagyta a visítást odajött egy harmadik koma és a nejem szájába dugta a vastag faszát,majd egy másik fiatal srác is elkezdte a seggét baszni. A bejem végigsírta ezt a nagy baszási kurzust és lassan abbahagytam és csak estére mentem haza.

persze otthon nagy tam-tam volt és mondtam neki végre sikerült a seggednek is elvennem a szüzességét. Már ott sem voltam szüz.Mert korábban már Peti is megbaszta a seggemet.Ezentúl bárki megbaszhat, de téged nem engedlek magamhoz. Akkor ezentúl minden hónapban megeröszakollak és megtanítalak szopni és elhíresztelem,hogy imádsz gecit nyelni. persze sok vita árán még sokszor sikerült megbasznom,míg egyszer egy néger úgy meghágta,hogy kivették a méhét és attól kezdve egy baszógép lett akire nem volt szükségem.Az baszhatta meg aki akarta.

Persze ahogy már lenni szokott lassan a Peti neje elfelejtkezett arról,hogy odafigyeljen mikor jön nem követik e és az anyósa a kertemig követte és rájött hogy bár a fia az én feleségemet baszogatja a menye meg a baszótársnak a férjével kefél. Így aztán az egyik alkalommal az anyósával jött és elmondta,hogy lebukott és az anyósa is szeretné ha megbasznád. Mondtam neki miért nem a lányodat hoztad, Mert az tudod férjhez ment egy svájci hapsihoz és te meg majdnem gyereket csináltál neki mert már a negyedik hónapba volt amikor az apja elvégezte a küretjét.
attól kezdve kénytelen voltam a nagybátyám feleségét is rendszeresen baszni.

Pár hétre rá a méry anyósa közölte,hogy lehet hogy a menyem anyját is elhozom egyszer mert unja a pesti barátom faszát és jó lenne ha te öt is baszogatnád,hiszen még fiatalasszony alig múlt negyvenöt éves. Az egyik szüreti alkalommal amikor a nejem is ott volt kettönket elküldtek egy ismerösükhöz,hogy hozzunk el egy dézsát és így elmentünk .persze azok nem voltak ott és mikor még felfelé mentünk sok helyen olyan szük volt a járás,hogy egymás után kellett mennünk és a csaj megcsúszott én meg a seggét fogtam meg,mert egyébként is tetszett a hegyes kis segge. erre felháborodva mondta engedd el a seggem .Erre felhúztam a szoknyáját és becsókoltam a seggébe az alig bugyit félrehúzva. Majd adni akart egy pofont , d megint megcsúszott és így hanyatt esve ráestem én is és élveztem a keblei simogatását. Lassan a farkamat sikerült becserkésznem a pinájába és egy hatalmasat keféltem vele. Persze amikor valamennyire lecsendesedett mondta menjünk innét máshová és folytassuk ott. erre kerestünk egy tisztást és ö levetközött és vagy másfél órán keresztül állandóan keféltem és vagy a pinájába vagy a szájába élveztem. Már régen volt amikor ilyen jó nagyot sikerült valakivel basznom.megígérte,hogy ezentúl rendszeresen fog jönni és mindig odatartja nekem a pináját. Persze volt,hogy éppen akkor jött meg a men szesze ,de minket az sem zavart söt annyira megkedvelt,hogy elmentünk vásárolni külföldre és nem vásároltunk alig valamit hanem két napon keresztül csak keféltem és ö meg szopott mint a kis angyal.

Volt egy alkalom amikor a testvérét is elhozta,hogy hágjam meg mert mondta a testvére a fiát vette rá egy év alatt,hogy kefélje meg öt rendszeresen, de alig áll fel a fasza. Lassan a méry folyton azon rágódott,hogy alig jut neki valami a farkamból,mert most már tudja,hogy nemcsak öt, de az anyósát , az anyját és a keresztanyját is kefélem.
Megbeszéltem a férjemmel,hogy a jövö héten négy napra elvisszük a feleségedet egy kirándulásra ahol öten mást sem fognak csinálni csak kefélik az asszonyodat. remélem te nem mégy velük és itt maradsz nekem és az lesz az igazi élvezet számunkra.Sajnos elment és mind a hatan a férjével együtt felcsinálták és így kénytelen voltam megint az anyját baszni, de közben bejött az anyósom is és amikor fürödtem bejött a zuhanyozóba meztelen hogy basszam meg már öt is.mert már több mint húsz éve vár erre és legalább szeretne egy jó nagyot baszni. Nem kell vigyáznod rám,mert már évek óta nincs vérzésem és t öregem úgy se tud velem mit csinálni. Attól kezdve ha elmentem külföldre vásárolgatni vagy az anyósommal mentem baszni vagy a Méry anyjával.Lassan már alig állt fel a farkam mert annyira kikészített ez a sok csaj. Annak nagyon örültem viszont,hogy a feleségemre rákapott három húsz éves fiatal srác és sokszor órákon át kefélték és úgy jött haza mint egy kimosott rongy.
 

Veronika viszket a lika!Szombat esti buli volt,ott ismertem meg,azaz úgy hozták,hogy jó csaj,össze hozzák velem. Tényleg nagyon jó csaj volt,21 lehetett,és jó húsos pina,olyan pinája volt,látszott a nadrágján keresztül a vágás,ohhhh..

A csöcsei meg úgy álltak a topban..mmmm,mondom ez kell! Be is piáztunk rendesen,ment a tánc meg minden,beindult a smackó téma:XD

Mondom,Verácska,menjünk a levegöre kicsit,úgy hivták Veronika. Mindjárt megfogtosdtam a lukát kint,az a pina ha azt látnátok,olyan tocskos lett,foltos lett a gatya! Persze akkor még azt hittem behúgyozott vagy valami,honnan tudtam volna? Rángatott arrább a bickigli hogy vonuljunk félre valahová.Kimentünk a szántólöldre,de térdig ért a sár,nem érdekelte,hanyatt lökött,s kivette a faszom,és elkezdte verni. Én is benyultam a gatyójába,s ujjaztam,erre meg a szájába veszi,nyalogassa,és azt kérdezte,ezt szereted mi? Én meg nem tudtam mert elöször cummcuráltak le,de kellemes volt!!! Ömlött is a geci a szájába,de hideg volt és vissza mentünk.A többiek meg röhögtek,mert még a fejem is sáros volt,meg a Verácska is,és tudták mi lehetett. Menyjünk haza,ottalszol nálam? Kicsit húzodott az ötlettöl,de rádumáltam,becsempésztem a lakásba anyám fel ne kelljen és ott folytattuk a cumerát! Bebújtunk az ágyba,és ment a téma! Igaz nem találtam be neki,a combjai közt mozogtam,azthittem már dugok,mikor betette a faszom:) Azt mondja: Dugj mélyebben ah ah ah,erre meg eszembe jutott a Petigeci,hogy volt ö is növel,és mondta neki,hogy éééé nem tudom mélyebben mert ekkora!:XDXD Ekkor majd leestem az ágyról úgy elkzdtem röhögni. Na betaláltam Vera segitségével,és dolgoztam rajta,húúúú mindent akartam,láttam 1 szexfilmben,hogy a csöcsöket basszák,azt is kipróbáltam meg mindent!

Reggelig fent voltunk,aztán kikésértem a buszhoz,kértem töle egy cigit,és akkor vettem észre hogy forditva van rajtam a gatyám..Otthagyott..azt mondta csak erre voltam jó hogy megbasszam . a mocsok kurva anyát
 

Józsua - Eröszakis kefélések 2 némt flrfiak dánok röszakolnakMikor megunta a feleségem a papokkal történö keféléseket továbbmentünk és csatlakoztunk a korábbi barátaimhoz akikkel már többször is voltam kirándulni,hiszen már nem egyszer elöfordult ,hogy a lányokkal és az anyukkal felváltva töltöttem az éjszakáimat. Most végre olyan feleségem van akit nem zavarja,hogy más is megdugja söt élvezi a keféléseket.Ellátogattunk egy ismerös családhoz akinek a férje Kínában egy mumszos családnál lakott és így nem lehetett gyereke,mert meddö lett. Gyereket egyáltalán nem tudott nemzeni és ezért megkért feküdjek le rendszeresen a feleségével és csináljam fel mert azt akarta,hogy gyereke legyen és ö egyébként nem tudja örökölni a szüleitöl semmit.

Mivel azt akartam,hogy ö is élvezze más feleségének a punciját rávettem a nejemet legyen a srác kurvája és ö annyira belejött ebbe, hogy nemcsak a sráccal,de a testvéreivel és a férfi rokonságaival is kipróbálta a szexet.A felességem annyira belejött a mással való kefélésekbe,hogy lassan a már megnyílt kupiba is járt fogadni a különféle kuncsaftokat is.Vége az lett,hogy elváltunk és az egyik kuncsaft elvette a nejemet és így nyugodt lelkiismerettel maradt ott mert kefélögép lett belöle.
 

Sztori - SzexMár régóta fantáziálgatok arról, hogy szívesen lefeküdnék egy középkorú, telt nővel, mint például az anyósom, bár ő inkább kövérnek mondható. Szóval régóta várok tőle egy jelre, hátha ő is benne lenne a dologban, de soha fikarcnyi jel sem utalt erre. Egyszer feléjük volt dolgom és a feleségem megkért, hogy menjek be hozzájuk, mert el kellett hoznom valamit. Megérkeztem és bementem a kapun, ekkor láttam, hogy az após nincs otthon, mert a biciklije nem volt ott. A bejárati ajtóhoz értem, egyet kopogtam, benyitottam és köszöntem. Az anyósom fürödni volt és éppen ment volna a szobák felé felöltözni. Mikor beléptem megijedt, mert azt hitte, hogy az após bezárta az ajtót mikor elment. Ekkor ijedtségében elejtette a köré csavart törölközőt és ott állt előttem teljesen meztelenül az a test, amiről már régóta álmodozom. A közepes méretű, hófehér mellek, sötétes barna színű udvarokkal és a párnás hasa alatt a világosbarna punciszőrrel.
Na, szóval ekkor az anyósom egy pillanatra lefagyott, majd teljesen elvörösödött és hirtelen felkapta a törölközőt és elrohant a szobák irányába, ekkor még láttam azt a hatalmas szintén hófehér seggét. Mondanom sem kell a farkam teljesen megmerevedett elég látható módon, mivel rövidnadrág volt rajtam. Néhány perc múlva, már felöltözve visszatért az előtérhez, az arca még mindig teljesen vörös volt, szégyellte magát. Én mondtam, hogy miért is jöttem és bement a konyhába összekészíteni a cuccokat. Nemigen szólalt meg majd általános dolgokról kérdezett. Ekkor letettem róla, hogy bármilyen dolog is történne közöttünk. Majd végzett és hozta a táskát. Épp elköszöntem volna mikor félénkem, de ugyanakkor huncut módon megjegyezte, hogy láttam ám a nadrágodat mikor leejtettem a törölközőt. Rögtön tudtam, hogy mire gondol, az álló farkamra. Gondoltam magamban, hogy most kell erőt és bátorságot venni magamon. Majd halkan megjegyeztem neki, hogy igen felizgultam a meztelen testére és megsimogattam a felkarját, no és vártam a reakciót, természetesen a farkam ismét ágaskodott. Ő nem mozdult és elvigyorodott majd megjegyezte, hogy ismét úgy áll rajtad a nadrág, mint az előbb. Ezt most már határozottabb jelzésnek vettem és úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Közelebb léptem hozzá, az álló farkam a leeresztett kezéhez ért és gondoltam, hogy megcsókolom, mikor hátralépett és közölte, hogy ezt nem szabadna, de a hanglejtésében éreztem, hogy nagyon is akarja, gondolom, az após már nemigen veszi kezelésbe és szerintem nagyon ki lehet már éhezve. Én válaszolva közöltem, hogy valóban nem szabadna, de én elhancúroznák magával és ebben a pillanatban ismét hozzá léptem és megcsókoltam, a kezemmel pedig benyúltam a lábai közé és elkezdtem simogatni, így nadrágon keresztül is éreztem, hogy tűzforró már a puncija, szóval felizgult teljesen. Ő is elkezdte gyengéden simogatni az álló farkam hegyét így nadrágon keresztül. Majd egyszer csak megfordult és mondta, hogy menjünk a nappaliba. Ahogy ment előttem én elkezdtem simogatni és markolgatni azt a hatalmas seggét és legszívesebben már ekkor letéptem volna róla a nadrágot. A nappaliba értünk, felém fordult és ismét csókolóztunk majd elkezdtük egymást vetkőztetni és egyszer csak ott álltunk egymás előtt teljesen meztelenül. Gondoltam most kezembe veszem az irányítást és mondtam neki, hogy üljön a fotelba és a lábait szétrakva tegye fel a dohányzóasztalra. Meg is tette én a lábai közé léptem és elkezdtem csókolni a nyakát majd lefelé haladva a melleit, mígnem leértem a régóta áhítozott szőrös puncihoz. Majd elkezdtem nyalni, közbe-közbe az anyósom arcára pillantva. Láttam, hogy iszonyatosan élvezi és nyögdécselése közben közölte, hogy ilyenben még nem volt része. Egyre jobban nyalogattam a csiklóját, majd már közbe-közbe a forró, nedves lukába is belenyomtam a nyelvem amennyire csak tudtam. Ezután továbbra is nyalogatva a számomra hőn áhított szőrös puncit, elkezdtem ujjazni.
Néhány perc múlva egyre hangosabban nyögve és zihálva éreztem, hogy megfeszül a teste és egyet sikoltva elélvezett, de úgy, hogy az arcomat teljesen összefröcskölte. Ilyen hosszú és ennyire spriccelős élvezést én eddig még csak filmen és videón láttam. Hagytam had pihenjen egy kicsit, láttam rajta, hogy óriásit élvezett és belefáradt, gondoltam addig csevegünk egy kicsit, míg lenyugszik. Elmondta, hogy ilyenben még soha nem volt része, ennek örültem, mert így tudtam, hogy belekóstolt a jóba és tuti lesz még folytatása. Majd közöltem vele, hogy örülnék, ha leszopna, amihez helyeslően bólogatott. Megbeszéltük, hogy az arcára élvezhetek és még megkértem, hogy vegye fel a szemüvegét, mert úgy még jobban izgat. Majd felállta, ő elém térdelt és elkezdte nyalogatni a kemény farkam, mígnem a szájába vette és közbe-közbe rászívva mohón szopott, ahhoz képest, hogy ilyet még nem csinált nagyon ügyes volt. Nem kellett sok és éreztem, hogy eldurranok, kivettem a szájából és hatalmasat élvezve telespricceltem az arcát forró gecivel, amiből természetesen a hajába is jutott. Majd az élvezésem után elkezdte nyalogatni a makkomat és közbe megízlelte a gecimet, ami tetszhetett neki, mert az arcáról az ujjaival a szájába törölte. Ekkor már szó nélkül is tudtam, hogy a következő szopásnál a szájába fogok élvezni. Majd a makkomat továbbra is nyalogatva egyszer csak hallottuk, hogy csapódik a kapu, hazaért az após. Én gyorsan felöltöztem és bekapcsoltam a tv-t, az én drága anyósom pedig elszaladt zuhanyozni meg hajat mosni. Majd bejött az após a nappaliba és beült ő is a tv elé, pár szó beszélgetés után elaludt, így gondoltam én is hazaindulok. Kimentem az előtérbe, addigra végzett az anyós is, csak a haja volt még vizes. Mondtam neki, hogy megyek, de előtte még egyszer leszophatna, mivel az após úgyis elaludt. Hát nem kellett kérlelni, máris előttem térdelt és húzta le a nadrágom, hogy ismét leszopja a megint álló farkam. Rögtön tövig bekapta és szopta, én pedig a vizes hajához érve egyre jobban húztam a fejét a faszomra, magyarán szájba dugva. Majd éreztem, hogy itt a pillanat és óriásit élveztem a szájába, ami nagyon tetszett neki, mert nyelte a gecit. Ezután a nyelvével letisztogatta még a farkamat majd elbúcsúztunk és megbeszéltük, hogy ennek lesz folytatása. És elindultam haza. Hazafelé menet elgondolkoztam, hogy mennyire hihetetlen ez az egész és milyen szerencsés vagyok. Alig vártam, hogy mikor lesz már a következő kis együttlétünk. Amikor hazaértem, reménykedve aludtam el.
Másnap reggel felkeltem, a feleségem már elment dolgozni. Tettem-vettem, mikor egyszer csak megszólalt a telefon, elöntött a vágy és gondoltam, hogy az anyós az mivel megbeszéltük, hogy ez a kaland folytatódni fog. És valóban ő volt, játszi könnyedséggel közölte, hogy ha ráérek mifelénk lesz dolga és benézne, mivel egész éjjel nem aludt annyira a hatásom alatt volt. Meg pornócsatornát nézett, hogy vegyen néhány ötletet az együttléteinkhez és közölte, hogy szeretné, ha most már nyalás után meg is dugnám mivel tegnap erre nem volt időnk az após miatt. Mondtam neki, hogy várom és siessen, mert már most ágaskodik a farkam. Ezt sose gondoltam, hogy ilyen hangnemben fogunk egyszer beszélgetni. A várakozás közben felraktam egy kávét és nekivetkőztem, hogy az én ruháimmal már ne legyen gond. Kb. 3/4 óra múlva csengetés, nyílódik az ajtó, az anyósom köszön. Kimentem hozzá az előtérbe, hogy üdvözöljem és bezárjam az ajtót, azon meg sem lepődött, hogy én már meztelen vagyok. Majd megcsókoltam, ő eközben már a farkamat simogatta. Bementünk, mondtam neki, hogy kitöltöm, a kávékat addig le tud vetkőzni. Kivittem a kávét az étkezőbe, ekkor ő már teljesen meztelenül ült az asztalnál. Leültem mellé és kávézgatás közbe beszélgettünk, közben simogattam a mellbimbóit és közbe-közbe lemerészkedtem a puncihoz is, ami egy-két simogatás után rendesen benedvesedett. Természetesen ő sem maradt adósom, simogatta a makkomat és a golyóimat. Elmondta, hogy egész éjjel a mi kis együttlétünk járt a fejében és alig várta már, hogy felhívhasson és találkozzunk. Majd közölte, hogy ma már a farkamat is szeretné érezni a pinájában, én mondtam neki, hogy ennek semmi akadálya. A kávét elfogyasztva átmentünk a nappaliba. Hanyatt fektettem és rögtön széthúztam a lábait, hogy minél előbb belenyalhassak ebbe a szaftos, szőrös punciba. Elkezdtem vadul nyalni, közbe a nyelvemmel betévedve a lukába is.
Pár perc után a nyögésből sikítás lett, és mint tegnap arcon spriccelve engem, élvezett el. Eztán megnyalogattam a kőkemény mellbimbóit és miután kicsit lenyugodott mondtam neki, hogy helyezkedjen el, négykézláb mert hátulról akarom megdugni, hogy a baszás közben tudjam markolászni a hatalmas seggét. Én mögé térdeltem és a kőkemény farkamat a puncibejáratához dörzsöltem és lassan tövig nyomtam bele. Majd elkezdtem dugni, közben hol a seggét markolásztam, hol a hátára dőltem és a mellbimbóit csavargattam. Ő pedig folyamatosan, egyre hangosabban nyögött, és mondogatta, hogy basszál, ezzel még jobban felizgatva engem. Pár perc múlva éreztem, hogy nem bírom már sokáig és mondtam neki, hogy most teleélvezem a pináját, jött is a válasz, hogy csináld! Majd hatalmasat élvezve megtöltöttem a gecimmel a punciját, fenomenális érzés volt, a hideg kirázott. Gondoltam bent hagyom még a forró puncijában a még kemény farkam, míg el nem lankad, mikor nyögve rám szólt, hogy toljam, még mert mindjárt ő is elélvez megint. Néhányat döftem belé mikor jött a sikoly és az élvezése leve, ami a combjaimon folyt végig. Majd mikor már kicsit lelankadtam kihúztam belőle a farkamat és bámultam a punciját, ahogy folyik ki belőle a gecim és a szőrszálak összeragadnak. Hanyattfeküdt én mellé és néhány percig csak néztünk egymás szemébe majd vadul csókolóztunk. Aztán feküdtünk egymás mellett, kielégülve, én közbe cirógattam a mellbimbóit. Ekkor közölte, hogy mielőtt letusol, még leszop. Nem ellenkeztem, csak feküdtem, ő végigcsókolta a testemet, míg a farkamhoz nem ért.
Le voltam lankadva, de mikor a kézbe vette és elkezdte nagyon gyengéden verni kezdett visszatérni belé az élet. Majd a nyelvével körbenyalogatta a makkomat mielőtt tövig eltüntette volna a szájában. Ekkor már ismét állt, mint a cövek, ő pedig csak szopta és szopta. Majd éreztem, hogy itt a pillanat és nyögdécselve mondtam neki, hogy jövök, telespriccelem a szád! Elélveztem, ő pedig csak nyelte és nyelte a friss gecimet. Ezután felállt és elment letusolni, utána mentem és csak bámultam ezt a számomra oly izgató, kövér testet. Végzett, megtörölközött, közben én is beugrottam a tus alá. Mikor kijöttem akkor húzta fel a bugyiját és kérdeztem tőle, hogy sok dolgot kell még intéznie? Azt felelte, hogy igazából semmit, csak a szex miatt jött be a városba. Ekkor mondtam neki, hogy maradjon még, kb. de. 11 óra volt, a lánya úgyis este 8-ig dolgozik ma, felcsillantak a szemei és mondtam neki, hogy kis pihi meg ebéd után néhány numerát lefolytathatunk, még mert nem bírok betelni vele, ekkor már húzta vissza le a bugyiját. Megtörölközve a nappaliba léptem, drága, szex éhes anyósom az ülőgarnitúrán feküdve pihente ki a fáradalmakat. Melléfeküdtem és közbe a hatalmas testét simogatva elbeszélgettünk. Elmondta, hogy szeretné, hogy ezek az együttlétek rendszeresek lennének, ebbe rögtön beleegyeztem. Majd feldobta a témát, hogy ha szeretném, leborotválja a punciszőrét, de mondtam neki, hogy ezt nem szeretném, mivel engem ez nagyon izgat, főleg mikor folyik ki belőle a spermám és összeragasztja a szőrszálakat. Abban maradtunk, hogy ha a későbbiekben úgy gondolom, le lesz borotválva, de azt én fogom csinálni. Majd megebédeltünk és a délután folyamán még néhányszor a puncijába és a szájába élveztem, természetesen jó pár orgazmust élt át ő is, mind a farkamtól mind a nyelvemtől. Búcsúképpen a zuhany alatt szopott le. Azóta heti rendszerességgel futunk össze, hol nálunk, hol náluk, ezekre a titkos, tartalmas, vadító orgiákra. Szóval ő az én anyósom, akit imádok, főleg megdugni.