Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Tüzijáték commando taxis szopósnálAz elözmények a tüzijáték kacagónál címü írásban.
Petigeci odaért,leültünk piázni,már nem láttam egy hete legalább.Elmondtam neki,hogy mi
volt,azt mondta,dobáljuk meg a taxis lajosbát,csak még szürjünk:))) Öcskösék már kész
voltak,be is szívtak,és beültek xboxozni heftivel,mondom ezek már sehova nem jönnek,menjünk Petigeci. Kimentünk a kert végén keresztül,de az volt a baj,a kerítéstöl nagyon messze volt a háza a taxis szopósnak,ezért mondom bemászunk,odadobunk párat az ajtóba,és futás:))) Azt mondja Petigeci : Az nem jó,valami ki kell találni,hogy kifelé ne kelljen mászni,mert utolér akkor végünk van,bent elkap akkor az betörés:))) Na mondom akkor innen dobjuk,de az se jó,nem megy el odáig. Ekkor azt mondja Petigeci: bemászik,és szétnéz merre kell majd futni,vagy hol lehet elbújni bent. Be is mászott jön tíz perc múlva azt mondja: Nem lehet elbújni sehol,de megatláltam a villanyórát a fészerbe,lekapacsolom az áramot,kimászok gyorsan,ameddig kiér a Lajos bácsi,addig kimászok a másik oldalon,és adom a jelet,két oldalról megdobáljuk egyszerre,akkor nem tud merre futni:)))) Mondom ez nagyon jó ötlet gyerünk másszál vissza a taxishoz. Mászik be,kúszik a földön,azt hitte valami akciófilmben van,még mutogatott is közben a kezével:)))) Odaért,lekapcsolta a villanyt tényleg,majd kiugrott a másik oldalon a kerítsen,és behasalt a garádba:))) Sötét lett az egész házba,ideges voltam,meg is húztam a piát amit vittünk,feküdtem én is a földön,készítettem a petárdákat a kezembe. Várunk várunk,egyszer csak jön ki a Taxis szopós az elemlámpával,megy a villanyóra felé.Petigeci meg hív telefonon közbe: Simonka akció indul T?????Z:)))))
Repültek ám a petárdák:))) Taxis mellett a villanások BIMMMMMM BUMMMM BÁMMMMMM:)))))) Az meg ordított : a KURVA ANYÁTOKAT :))) Szaladt ki a felesége az is ordított,mi történt Lajos? Az meg : A kurva anyjukat megint itt játszanak a gyerekek!!:)))) Odaért a villanyórához,aztán elfutottam,Petigeci meg a másik irányba:))) Elöttünk találkoztunk,leütlünk a lépcsöre,beszürtük még a többi piát,de feküdtünk a röhögögörcstöl az út közepén:)))))Egyszer csak nézem,jön valaki biciglivel,és énekel meg magyaráz közben,valami részeg lehet biztos. Odaért elsápadtunk mind a ketten,a Taxis szopós volt az. Száll le a bicigliröl,mondom Petigeci,végünk van most. Leszáll jön közelebb,és nyúl be a belsö zsebébe,meg ordít közben,a kurva anyátokat most megkapjátok!!!! Petigeci azt mondja pisztoly van nála futás:))))) de nem az volt,hanem egy zacskó szög volt,azt baszta oda a Petigecihez:))))) Megint nyúl vissza a zsebébe,Petigeci szalad oda hogy lerúgja,az meg felemelte a biciglit,ennek a hülyének meg beleakadt a lába a biciglivázba ahogy rúgni akarta,és olyat estek mind a ketten,hogy a Petigecinek végighorzsolódott a feje:))))) Ott feküdtek az út közepén:)))) Ordít mint akit ölnek,Simonka segíts karate van!!!:)))) Mentem oda,ráfeküdtem a Taxisra,mert az meg a földön fekve rugdosta a Petigecit:))))) Térdltem a fején,mondom nyugi Lajos,nyugi Lajos:))))) Petigeci kiszabadult valahogy,fogta a biciglit,elhajította az árokba,és elfutottunk:))))) Taxis felvette a biciglit,és jött utánunk,de mostmár nem mert odajönni,csak ordított az út közepéröl,meg nyúlkált a zsebébe,azt mondja : Most megkapjátok!:)))) Elfutottunk az egyik helyen,ahol nem tudott utánunk jönni már,bementünk hátul a kerten keresztül hozzánk,elment ez a hülye
mosakodni,tiszta sebes volt a feje ahogy pofáraesett,meg ahogy a taxis azért megtaposta az is látszott kicsit:))))) Megmosakodott,hoztam még egy kis piát,ekkor már röhögtünk az egészen:))) Nézem mosolyog ez a hülye,mondom mi olyan vicces? Erre vesz elö egy telefont:))))) Azt mondja kiesett a taxis zsebéböl a verekedés közbe:)))) Le is telefonáltuk róla az utolsó forintot is:)))) Petigeci mondja megy haza,reggel elkiséri Anitát a suliba. Mondom ezzel a fejjel?:))))) Elment,lefeküdtem aludni,reggel jön egy üzenet fél hatkor,Simonka,lekapcsoltak a zsaruk,mindent tudnak. Elsápadtam egyböl,apám ki fog dobni a házból ha ezt megtudja.Megyek ki a kiskonyhába,tenném fel a teát,kinézek az ablakon,ott áll a civil rendör a kék skoda favorittal a ház elött. Tudtam már hogy itt a vége,felöltöztem,kimentem,mielött elkezdenek csengetni,vagy szirénázni,és felkelnek apámék. Petigeci ott állt a kocsi mellett bilincsben,és szítva a cigit,még mindig részeg volt:))))) Mondták most bemegyünk a kapitáynságra,szálljak be a kocsiba. Út közbe kérdezi a rendör: Hol jártak maguk tegnap éjjel? Mondom sétálni. Azt mondja azt látom,és néz rá a Peti fejére:))))) Bevittek minket,rám is raktak egy bilincset,azt mondják várakozzak itt a folyosón,majd szólítanak,a Petigecit meg bevitték:)))) Másfél órát bent volt,mondom mi tart eddig,ott se voltunk ennyi idöt:))) Jön ki egyszercsak,vigyorog,azt mondja : Simonka,bünözök vagyunk,ne mondj semmit,és vigyorog:)))) Erre úgy oldalba vágta a rendör,majd összecsuklott és elkezdett orditani: Mit képzelnek maguk,ez egy rendörségi kihallgatás,nem játszótér! Vagy a beszélön szeretnének locsolkodni?:))))) Bemegyek,elkezdik mondani mi törtét,szó szerint ami volt,meg hogy a Harmati úr feljelentést tett,a petárdázás miatt.Mondom ki az a Harmati úr? Megint ordít a rendör: Viccel maga,szórakozik? Nem ismeri Harmati Lajost a szomszédját? Majdnem mondtam,hogy én úgy ismerem,hogy taxis szopós,de mondom akkor még a karácsonyt is itt töltjük:)))))) Megírták a jegyzökönyvet,gyanúsítva vagyunk garázdasággal,meg ez a idióta Petigeci zsebébe volt vagy tíz petárda,elvették,és öt még pluszban feljelentették valami pirotechnikai eszközök birtoklásáért:))))) Kiengedtek,és fél egykor már otthon is voltunk,ezt megúsztuk.
 

Csaba Bácsi és S. Niki xxxA szexuális életem a másfél év alatt,csak és kizárólag a maszturbálásra korlátozódott.Szexhiányomat mutatja,hogy ezúton napi három-négy alkalommal is könnyítek magamon.A nap bármely szakában,segédeszközök bevonásával.Szexuális játékszerek tárháza áll már rendelkezésemre és nem vetem meg maszti közben a játékokat sem.Imádom ha megvan a veszélye,hogy megláthatnak vagy meghallhatnak.Próbálom feldobni unalmas és szexmentes napjaimat,de már kifogyok az ötletekből.
Talán ezért is őrültem anyám hívásának,amiben megkért hogy szállásoljam el barátnője fiát,aki nyári munkát talált éppen az én kis városomban.Helyem van bőven,társaságom pedig szinte csak a vendégköröm,így szívesen igent mondtam a kérésre.
Ákos egy héttel később meg is érkezett.Csinos szép arcú fiú,aki igaz kicsit vékonyka de abba a csoportba tartozik akinek ez jól áll.Napbarnított bőre és szőkésbarna haja rátesz egy lapáttal zsivány szemeinek kiemelésére.
Hamar összebarátkoztunk,jó fej srác és nem volt vele semmi gondom.
Mindenkinek unokaöcsémként mutattam be,nehogy a kisvárosi rossz nyelvek pletykákat gyártsanak.
Pultosként dolgozott a parton egy szórakozóhelyen és mellette néha tanult is egy kicsit a vizsgái miatt.
Két hete éltünk már így együtt,mikor egy szombat esti magányomban masztizásra adtam a fejem.Mivel üres volt a lakás,hiszen Ákos dolgozni volt még pornó filmet is bevetettem az áhított cél mielőbbi beteljesedése érdekében.Gondolataim közben is afelé kalandoztak,hogy mivel dobhatnám még fel ezeket a kellemes perceket.Remek ötletem támadt.Felhívom Ákost,beszélgetek vele miközben szép csendben elélvezek.
Hívtam is és fel is vette.
-Szia!
-Szia Niki! Mi a helyzet? Valami baj van?
-Nem! Csak tudod ( itt már durvábban simogattam magam ) ahhh,az a helyzet hogy kicsit unatkozom és uhhh talán megvárnálak,ha korábban jönnél.
-Nem tudok Niki sajnálom,telt ház van.
-Aha! ahhh-ahhh Értem igen.
-De tudod mit! (vágott közbe Ákos) Gyere le és itt biztosan nem unatkoznál.
-Áhh! Nem! Köszi,de nem!
-Nem fogadok el nemet.Gyere és kész! Szia
Letette!Egyszerűen letette,mikor én már majdnem a csúcsponton voltam.
Nem is folytattam tovább,csak bámultam a hang nélküli pornót és azon járt az agyam,hogy nekem csak ez jutott?A magam örömszerzésével kell beérjem?
Hát nem! Összekapom magam és változtatok az életemen.Nem komoly kapcsolatokra vágytam,hanem társaságra,hús vér farokra és férfi testre.
Elhatározásom tettek követték.Ittam egy jó pohár italt és elkezdtem készülődni.Közben hívtam egy taxit,ami mire elkészültem meg is érkezett.Újabb pohár ital és irány a szórakozóhely.
Ákost nem volt nehéz megtalálni hiszen messziről megismertem.Viszont mondhatom ő is rögtön észre vett és nagy mosollyal fogadta érkezésem.
Csinálta nekem az italokat,de még a lány ismerősömnek is aki odajött hozzám a pulthoz beszélgetni.Jól éreztem magam és ezt Ákos is látta.Mindig mosolygott és mikor végzett,úgy három körül akkor kijött hozzánk a pultból beszélgetni és piálni. A ház vendégei voltunk.Semmit nem hagyott fizetni,pedig ittunk rendesen.
Mikor már csak ketten voltunk,mert a leányzó jobbnak látta hazamenni amíg még bírt,Ákossal mi is elindultunk hazafelé taxival.Egész úton hülyültünk és piszkáltuk egymást.Mikor pedig reggel hatkor hazaértünk csak eldőltünk mindketten ruhástól a hálómban az ágyon és én már aludtam volna,ha Ákos nem kezdte volna simogatni a hátam.
-Mmmm! Ez nagyon jólesik.
Nem szólt csak simogatott tovább.Nagyon finoman csinálta.Annyira finoman,hogy el is aludtam közben,
Egyszer csak!Arra ébredek,hogy Ákos a hátamról át vándorolt a melleim simogatására.
Tetettem hogy alszom,de nagyon jólesett.Oda-oda dörzsöltem a fenekem az ágyékához és jó mélyeket sóhajtottam.Egyre erősebben és intenzívebben csinálta és közben már a nyakam és a fülem is csókolgatta,nyalogatta.
Egyre inkább beindultam én is.Azon kaptam magam,hogy finoman smárolok vele,miközben ő még mindig a melleimet markolássza.
Ebből a fél kábulatból zökkentett ki a telefonom csörgése,amire megriadva rápillantottam.
A szomszédom! Úr isten! El is felejtettem.
-Csaba bácsi! Jó reggelt.
-Jó reggelt Nikike drága.Nem tudom,talán elfelejtette a mai délelőttöt?
-Nem-nem! Rögtön megyek Csaba bácsi! Rögtön.
-Óhh.Nagyon köszönöm és várom.
Letettem a telefont és a csodálkozó tekintetű Ákoshoz fordultam.
-Figyelj drága.Most át kell mennem a szomszédba kicsit takarítani,megígértem az öregnek.Nagyon fontos neki a mai nap a fiáék érkeznek az unokákkal Angliából.Rohanok megígérem,de most mennem kell.
-És miért te takarítasz neki?
-Azért mert megkért rá és egyébként pedig vak segítségre szorul.
Mire ezt kimondtam,felkeltem az ágyról és belebújtam rendesen a buliban viselt mini ruhámba.
-Akkor viszont veled megyek!Segítek,hogy előbb végezz.
-Kedves tőled.
Kicsit még bizonytalanul az elfogyasztott italoktól spiccesen indultunk a kertkapun át a szomszédba,ahonnan már a kaputól lehetett érezni a finom illatokat,valamint hallani a vidám zenét.
Csaba bácsi szokásos fekete szemüvegében tett-vett a konyhában,kutyája pedig nagy odaadással figyelte minden mozdulatát.A konyhában és a főzésben feltalálta magát,de ha takarításra került sor,mindig segítséget vett igénybe.
-Csaba bácsi!Velem jött az unokaöcsém is segíteni. Ákosnak hívják jó segítségem lesz.
-Rendben van kedves.Köszönöm a segítséget,nagyon hálás vagyok.
-Nincs mit.De talán kezdhetnénk is,bár magánál mindig makulátlan tisztaság van.
-Igen-igen,tegnap is voltak takarítani,de én szeretnék még ma is egy porszívózást és egy felmosást ha szabad.
-Már kezdjük is.
Elővettem a porszívót és Ákosnak adtam.Én pedig engedtem felmosó vizet és vártam hogy befejezze a porszívózást.
-Nikike! Kiáltott Csaba bácsi.A zenét hangosabbra venné,nem hallom jól a zúgástól.
-Persze! Máris!
Mikor felhangosítottam a zenét,egy kéz rámarkolt hátulról mindkét mellemre.Ákos volt,aki bekapcsolva hagyta a porszívót és utánam somfordált.Magához húzott erősen és a nyakamat csókolgatta.Melleimet gyúrta fülembe lihegett és súgta,hogy mennyire kíván.Ezt egyébként akkor is tudtam volna ha nem mondja,hiszen a farkát már jó keménynek éreztem a popsimmal.Elvesztettem a fejem.Nem bírtam magammal.Megfordultam és vadul csókolózni kezdtünk,miközben én a nadrágját próbáltam lehúzni ő pedig a fenekem markolászta.Le akartam szopni.Érezni akartam a lüktető farkát a számban és a puncimban.Kefélni akartam vele itt és most,idegen helyen azzal az érzettel,hogy lebukhatunk.
Ákos megszabadított a ruhámtól,mire én lehúztam a nadrágját.Csupán egy pici fekete tanga és magassarkú volt rajtam.Így térdeltem elé és kaptam be a farkát tövig.
Csaba bácsi főzött a konyhában és mit sem vett észre,pedig 2-3 méterre történt tőle az egész.
Szoptam ahogy csak bírtam.Néha csak vertem neki,néha pedig a golyóit nyalogattam.Élvezte piszkosul,de én is benedvesedtem rendesen.
Rálöktem a kanapéra ülő helyzetben és neki szemből beleültem a farkába.Csodás érzés volt.Vonaglottam,ugráltam rajta.Vadul keféltem a srácot,miközben ő hol a seggem markolászta két kézzel,hol pedig a szép nagy melleimet szopta.Sikítani,ordítani tudtunk volna,de nem lehetett.A lebukás ott lebegett a fejünk felett.Láttam Ákoson,hogy lassan elélvez ezért leszálltam róla és újra szopni kezdtem.Néhány mozdulat után meg is lett az eredménye,ráengedtem sűrű fehér gecijét a melleimre.
Ákos még pihegett kicsi a kanapén,míg én elraktam a porszívót a helyére és úgy,egy szál bugyiban,gecis mellekkel nekifogtam felmosni.
Mikor készen lettem Ákos már felöltözött és ott állt a konyha ajtóban.
-Gyere Niki! Köszönjünk el Csaba bácsitól.
Odaintett engem magához és előre tessékelt a konyhába.
-Minden jót Csaba bácsi.Mi végeztünk.
Mondtam az öregnek,még mindig csak tangában.
-Várjanak még Nikikém egy kicsit míg felszárad a kő.
-Persze! Szólalt meg Ákos. Várunk egy kicsit.
Engem odafordított háttal a konyhapultnak és mutatta,hogy üljek fel.Miután ezt megtettem szétnyitotta a lábaimat az egyiket a vállára tette és nyalni kezdte a puncimat.
Az öreg olyan közel volt,hogy nem egyszer ért hozzá a kezemhez és csak beszélt hozzánk,csak beszélt én meg néha válaszoltam,de nem is igen tudtam miről van szó. Majd kiugrott a szívem az izgalomtól meg attól amit Ákos csinált. Markolásztam a melleim,nyalogattam róluk még a maradék spermát.Kezdtem ismét begerjedni mikor is hirtelen csengettek.
-Húha! Mennyi az idő Nikike? Kérdi az öreg.
- 11-óra Csaba bácsi.
-Akkor ezek már a fiamék.
Lepattantam a pultról és sietős léptekben elindultam a kerti ajtó felé,amerre jöttünk.
-Mi megyünk Csaba bácsi.Nem zavarunk. Minden jót!
Ákos előtt szinte szaladtam,ő pedig hozta utánam a ruhám.
Éppen eltűntünk a sövénynél a kiskapunál,már hallottuk is a nagy örömködést az öreg lakásából.
Csak reméltem,hogy nem látott senki,miközben egy száll tangában sietek ki az öregtől az unokaöcsémmel.Haza érve pedig folytatódott amit az öregnél elkezdtünk.A napok és hetek folyamán pedig feloldódtak a gátlásaink még jobban,melyek érdekes történeteket szültek.
 

Biszex LaliMég fiatal házasok voltunk amikor az egyik szombat reggel ,még hajnalban mondta a feleségem megengedte a főnökének,hogy meglátogassa ,mert meg akarja dugni.Már régóta környékez és sokszor megsimogatta a seggét és a melleit is, de csak ruhán keresztül és talán lehet ebből más is esetleg még biszex is. Mikor megérkezett a koma bemutatott a főnökének és leültünk beszélgetni. a nejem egy olyan szoknyát vett fel mielőtt jött a koma ami kétoldalt majdnem a combjáig fel volt hasítva és a blúza az teljesen átlátszó volt a mellén mellemelő volt. Élvezte ahogy kocsányon lógott a szemem amikor megláttam a nagy sugarú melleit.

a koma leült az ágyra és a feleségem mellé ült és mondta,hogy te meg a másik oldalamra ülj le. Lassan megfogta a főnöke kezét és a mellére tette,mire az elkezdte kihámozni a mellét a blúzából. ez nekem teljesen új volt, mert eddig mindig azt hittem,hogy a nejem mentes az ilyenektől.Ahogy lesegítette a blúzát kibuggyantak a szép telt mellei és odafordult a koma és megcsókolta őket és beszívta a szájába. ez finom volt,mire hátra nyúlét és kigombolta a mellemelőjét,hogy a mellei szabadon lengjenek. Közben és benyúltam a szoknyájába a hasítékon keresztül és elkezdtem simogatni a bugyiján keresztül a szeméremdombját. Erre a nejem megfogta a főnöke kezét és ő is bedugta a szoknya alá a főnöke kezét, de a koma a bugyija alá dugta a kezét és egy óvatlan pillanatban le is húzta a bugyiját. Majd felállt a nejem és kigombolta a szoknyáját és az magától le is csúszott majd a koma felemelte a lábait és lehúzta a szoknyájáét. Most már teljesen meztelen volt a feleségem,mire a koma bekapta a mellét egymás után és elkezdte harapdálni és szopni.A feleségem közben lehúzta a főnöke felső testérők a pulóvert és kigombolta a nadrágja sliccét,mire a koma is teljesen meztelen lett,mert ő meg nem hordott gatyát sem. Ekkor a nejem lenyúlt a koma faszához kezébe vette és élvezettel bekapta. Mikor már kemény volt a főnöke fasza odaszólt nekem látod ezt szeretem én,mert körül van metélve a fasza és nem kell a bőrdarabjait a számba vennem,mint a tiédet, és lenyomta a torkára.
 

A csodás faszAhogy eljött a kegyetlen hét első napja úgy gondolkodtam minden percben a hétvégén pontosítva a vasárnapon.
Hétfő reggel, ahogy kikeltem az ágyból elvégeztem reggeli teendőimet, de bármit is csináltam csak is a szex forgott az agyamban.
Ahogy elkezdtem felöltözni Anett felhívott telefonon.
- Szia, Anett. Mi a helyzet? – Kérdeztem rá izgatottan.
- Szia. Szeretnék neked mutatni valamit. Át tudnál jönni fél 10 kor? –
Kicsit meglepett ezzel, mivel ha Anett azt szeretné, hogy átmenjek, annak okai vannak mindig.
De nem nagyon gondoltam bele.
- Persze. Akkor elindulok. –
- Rendben. Puszi. –
Majd lerakta, én meg összeszedtem a magam teljesen és elindultam.
Anett háza nem volt messze csak 6 háztömbnyit kellett sétálni, de nem bántam mivel kellemes idő volt és még a nap is sütött.
Miközben mentem az utcán figyeltem a férfiakat egyik másikkal el tudtam képzelni egy kalandot.
Ahogy gyalogoltam egy szál szoknyában és papucsban egyszer csak út lezárás volt.
Kicsit furcsálltam mivel semmi tábla nem volt kirakva, majd megláttam egy férfit, aki olyan 40 körül járhatott és odaszóltam neki.
- Elnézést! –
Ekkor megfordult megláttam az arcát.
Egy barna hajú bajszos férfivolt, aki elindult felém.
- Igen. Miben segíthetek kisasszony? –
- Szeretném megkérdezni, miért van lezárva ez az útszakasz? –
Ekkor elkezdte lapozgatni a kezében lévő papír köteget.
- Hát… mivel itt csőtörés volt és kötelességünk lezárni ezt a környéket. –
Magyarázta el udvariasan.
- És… nem mehetnék át mégis? –
Próbáltam kiskaput keresni a dologban.
- Sajnálom nem. – Kicsi mosolyt villantottam majd ujjammal mutattam, hogy hajoljon közelebb közben szememmel körül néztem, hogy nincs e senki a környéket.
Ahogy közelebb hajolt fülébe sugdostam.
- A megteszek önnek bármit, át enged? – Ahogy visszahajoltam egyik kezemmel kivettem a mellemet és megnyaltam a bimbómat.
A férfi csak úgy figyelt, lehetett látni, hogy tetszik neki a látvány. Szaporábban vette a levegőt.
- Rendben. – Érezhető volt az izgatottság a hangjában.
Félre húzta a korlátott majd bementem.
Rá mutatott egy bódéra – Odamenjünk be. – Mondta közönységet színlelve majd elindultam előtte riszálva a fenekemet éreztem, ahogy keze fenekemre tévedt.
És jól erősen belemarkolt.
Kinyitottam az ajtót-kezét levette fenekemről.
Ekkor kaján módot előre hajoltam, hogy jobban előre villantsam fenekemet.
- Ejnye, bácsi. Ne tessék ennyire bámulni a fenekemet. – Jegyeztem meg kaján vigyorral.
Ekkor felhajtotta szoknyámat.
- Akkor ne nézzél így ki ilyen szexin. – Mondta mosolyogva majd mind két kezét fenekemre tette, majd folytatta.
- Meg kell, hogy büntesselek. -
Ekkor jobb kezét betette a lában közé majd a vékony kis bugyimon keresztül elkezdte ingerelni a csiklómat.
- Ejnye… bácsika. – Nyögtem ki.
Elkezdte egyre jobban dörzsölni kezével érzékeny kis csiklómat, ami hamar meghozta a kívánt hatást.
- De nedves vagy már. – Ahogy e szavakat kimondta mind két kezével elkezdte lehúzni a kis bugyimat.
- Tessék elő venni farkát. Had lássam. – Kérlelve kértem tőle.
Ahogy lekerült rólam a fehér neműm lábaimmal kilépve belőle megfordulva letérdeltem a férfi elő.
- Vegyed elő. Már alig várod ugye? –
- Igen. – Mondtam ki izgatott hangon.
Elkezdtem elővenni mind két kézzel. Ahogy a cipzárt lehúztam már meg is lehetett pillantani a makkot.
Ahogy tekintetemet az arcára szegeztem láttam az arcán a türelmetlenséget a felé, hogy kielégítsem.
Kezemmel szépen elővarázsoltam szerszámát.
- Engedi, hogy leszopjam? – Kérdeztem rá egyre izgatottabban, ahogy csak a kezemben tartottam farkát.
Bólintotta fejével, de láttam, rajta hogy nincsen más vágya, minthogy engemet szanaszét dughasson.
Ahogy ajkam közé helyeztem szerszámát, orromat rögtön megcsapta az az erős férfi szag, ami annyira beindított.
- Gyerünk, cica nyaljad. – Mondta izgatottságot nem tagadva a hangjában.

Ahogy beljebb engedtem a számba úgy kezdtem el nyelvemmel ingerelni a makkját, ami már az előváladékoz ontotta magából.

Majd elkezdtem rajta járatni a fejemet, kezeivel fejemet simogatta közben én szabad kezemmel ingereltem a már így is nedves puncimat.
Hallottam ziháló mégis kielégülés édes hangját egyre jobban lendültem bele nemi szervem ingerlésbe.
- AHHHH… IGEN… FOLYTASD. – Mondta ki nagy sóhaj közben.
Egyre szaporábban vettük a levegőt mikor megájt mondott.
- Álljál meg. – Kicsit meglepődtem és csalódott lettem, hogy egy ilyen csodás faszt kivesz a számból.
De ami az után történt kárpótolt.
- Forduljál meg és dőlj az asztalra. – Ahogy felálltam csöpögő puncimtól el kellett vennem ujjaimat.
Kezeimet rá helyeztem az íróasztalra, amin dokumentumok voltak szétszórva, nagy terpeszbe állva nyomtam ki fenekemet.
Majd finoman megpaskolta.
Közben dicsérő szavakat mondott.
- Milyen kemény segged van. –
Jól esett a bók, amit mondott, ezért hátra fordulva mosolyogtam rá.
- És élvezetes puncim is. – Tettem hozzá ekkor izgatottan farkát a bejárathoz tette.
- Akkor meg is tapasztalom rögtön. -
Ahogy makkja szétválasztotta az ajkakat már akkor éreztem, hogy nem fog kímélni, és igen ezt akartam, hogy ez a férfi alaposan tágítson ki, adjon ki magából mindent.
Egyre hevesebben vert a szívem, az izgalmi faktorom már az egeket verte.
Ekkor hírtelen az egész farkát belém vágta.
- AHHHHHHH!!!! – Tört ki belőlem.
Kezei derekamra forrtak elkezdett heves vad lökéseket leadni.
- De szűk vagy! – Mondta ki hangosan, én meg elterülve az asztalon kezeimmel dobáltam le, róla a felesleges dolgokat, közben hangos nyögdécseléseket kiadva magamból.
- Élvezed ribanc? – Kérdezett rá közben fenekemre ütött finoman.
- Igen!!! – Megadva a választ hangosan.
- OKÉ!!! – Ekkor vadabban kezdett el mozogni, közeljártam az orgazmushoz.
- IGEN… IGEN… IGEEEEEN!!!! –
Pár lökés után farka remegni kezdett én meg napom eddigi első orgazmusa intenzíven járta át forró testemet.
Ahogy férfi rám dőlve lihegtünk mind ketten éreztem, hogy a buja kis puncim most lett megtöltve finom gecivel.
- Köszönöm. – lihegve kimondta ezt a kis szavacskát boldog voltam, hogy egy ilyen csődörrel kerültem ilyen viszonyba, még ha csak erre az egy órára gondolva is.
Ahogy végeztünk még egy kicsit feküdtünk ott az asztalon majd elkezdtük magunkat rendbe rakni.
Közben meg beszélgettünk.
- Akkor áttetszik, engem engedi? – Kérdeztem rá miközben bugyimat húztam fel.
- Persze. – adta meg a választ mosolyogva.
Majd mikor minden a helyére került kimentünk majd átkísért engemet közben meg kérdezgetett.
- Holnap is erre jössz? – Tette fel a kérdést miközben keze megint fenekemre tévedt.
- Szeretnéd? – Kérdeztem vissza mosolyogva rá.
- Igen. –
- Akkor holnap is jövök. –
Ezzel kisétáltam majd rá 20 percre már Anett házának ajtaja előtt álltam.

Anett, ahogy ajtót nyitott arcán lehetett látni, hogy mérges volt, rögtön rám förmedt.
- Hol voltál? –
Mosolyogva megjegyeztem és csak egy tömör válaszban mondtam el az egészet.
- Dolgom volt. – Láttam, rajta hogy nem érti miért is mosolygok, de faggatott csak azt a szavacskát mondta, amivel lezárta az egész beszélgetést. – Értem. –
Majd bementünk a lakásába és leültünk a szobájában a számító gép előtt.
- Akkor megmutatom mit szerettem volna. –
Ahogy mosolygott két dolgot jelenthetett.
Vagy pasit talált magának vagy pedig valami kínosat valakiről.
Megnyitott egy mappát, amiben egy video volt, amit megnéztünk, meglepetésemre Reniről szólt mikor én meg Anett fent mulattunk közben meg ő vele is mulattak.
El sem akartam hinni, hogy miket meg nem tett a srácokkal elég izgató és egyben kicsit meg irigylésre méltó is volt, amit megtettek vele.
Az egész video 28 perces volt, de simán elmehetett volna 1 órás filmnek is.
Ahogy vége volt előkaptam a telefonomat és fel is hívtam.
Mikor felvette kicsit zavart volt a hangja.
- Halló? –
- Szia, én vagyok. Tudtad, hogy van rólad egy video? – Kérdeztem rá izgatottan.
- Igen, é küldtem el Anettnak. Miért most nézted még csak meg? –
Kicsit meglepett, amit kérdett, de amit az után mondott az még jobban meglepett.
- De rólad is van. Azt is elküldtem neki. –
Anett hallott mindent majd megnézte az Emailját, és tényleg.
- Meg van. – Mondta Anett gyorsan letöltötte és el is indította.
- Igen meg van. – Mondtam megszeppenve.
- Akkor jó videózást. –
Majd letette.
Én meg végre megnézhettem magamat is.
Ahogy csak lehetett hallani miket mondanak meg a párbeszédek elképesztő volt.
De az még jobban lenyűgözött, hogy alig recsegett, tisztán lehetett hallani miket mondanak.

Amikor vége volt, még mindig le voltam blokkolva, ahogy minden percet láttam kristálytisztán.
Anett felém fordult mosolyogva tekintett rám.
- Na, tetszett? – Kérdezett rá izgatottan.
Kicsit még bambulva magam elé majd feleszméltem.
- Mi van? – Visszakérdeztem gyorsan.
Anett kezét combomra tette.
- Tetszett? – Ismét rá kérdezett.
- Igen. Bár meglepett és kicsit zavarba ejtő volt újra látni. – Adtam meg a kritikát.
Anett mosolygott.
- Feltegyem neked telóra? –
Nem értettem, hogy érti ezt, majd hírtelen kikapta a kezemből a telefonomat.
- Mit csinálsz? – Kérdeztem rá meglepődötten.
Ekkor felrakta a gépnek az egyik kimenetelére és elkezdte feltölteni.
Anett izgatottan rám tekintett.
- De aztán nekem sokszor megnézni. – Mondta kuncogva.
Ekkor elnevettem magam.
Hírtelen akkor komoly lettem.
- És csak ezért hívtál át?- Kérdeztem rá.
- Nem csak ezért. Volt még egy oka is. Amit szeretnék kérni, hogy az öcsémnek ma, van a születésnapja és 15 éves lett. Azt kérte tőlem, hogy had feküdhessen le veled. –
Nem mondhatnám, hogy nagyon meglepett mivel mindig mikor ott voltam náluk mindig rajtam tartotta a szemeit, pontosabban a melleimen.

Kicsit gondolkodtam a dolgon, de meg vallva engem is izgatott a téma.
Anett feszülten tekintett rám.
- Nos? –
- Hát… rendben. De csak egy feltétellel. –
Kacsintottam rá.
- És mi az? –
- Hát, hogyha lefilmezed nekem titokban. –
Belement a dologba, hiszen neki is tetszett az ötlet csak ő, nem mert vele elő rukkolni (Mondta utána. ) Ahogy felálltam telefonomat elfelejtve Anett rá kérdezett.
- És hogyan akarod csinálni? – Tudtam, hogy furdalja a kíváncsiság, de nem akartam lelőni a poént ezért nem is mondtam neki meg.
Csak egy szavacskát. – Majd megtudod. – Ezzel kimentem a szobájából, majd elindultam az öccse szobája felé.
Ahogy lépkedtem szívem hevesen vert, hiszen ilyenről álmodni sem mertem, hogy egy srácnak én leszek az első tapasztalati élménye.

Amint az ajtaja előtt álltam kilincsre helyzetem kezemet azt éreztem, hogy testem megint lángokban áll, nemi szervem bizseregni kezdett, tudtam, hogy most vagy soha.
Ahogy elfordítottam a kilincset, úgy nedvesedtem be megint.
Mikor benyitottam láttam, hogy nincsen itt hon, ahogy beléptem mély lélegzetet vettem a szoba férfias illatából, amiben lehetett érezni, hogy itt egy férfi lakik.
Elkezdtem nézelődni, a polcokon, amik szépen tiszták voltak, az íróasztalán egy kósza kosz sem volt, ahogy figyeltem, hogy milyen rend van ahhoz képest, hogy a pasik milyen kupit tartanak, ő tisztán hagyja mindig a szobáját.
Mikorra már körülnéztem leültem az ágyra akkor láttam meg az órarendjét, amit megkuksiztam.
Pontosan akkor volt a 6. órája, amiből gyorsan haza tud jönni mivel közel volt a sulija a házukhoz.
Mozgott bennem a kisördög, ami csábító volt, mivel hogyha meg akartam lepni, akkor azon dolgoznom kellett.
Ezért elkezdtem levetkőzni teljesen meztelenre.
Mikor levetkőztem teljesen ruháimat a székébe raktam, kimentem a fürdőszobába és magamra tekertem e törölközőt.
Mikor meghallottam, hogy nyílik az ajtó, besiettem a szobájába majd elfeküdtem törölközővel a testemen.
Ahogy lépteit hallottam úgy megint csak elkezdtem felizgulni.
Ahogy az ajtó kilincs pici kis nyikorgását hallottam szíven még hevesebben kezdett el verni.
Mikor benyitott azt hittem, hogy kiugrik a helyéről a szívem.
Nagyon meglepődött azon, amit látott.
- MI A?! –
Meglepődése és hogy én ott feküdtem azon az ágyon, amin ő minden nap leteszi fejét, és alszik még jobban bizsergetett.
Láttam tekintetén, hogy erre nem számított volna.
Ahogy felültem, láttam, hogy minden mozzanatomat végig kíséri az ügyben.
- Mit keresel itt? – Látszott a meglepődés és az ámulás az arcán.
Ekkor felálltam majd szétnyitottam a törölközőt, ami leesett rólam a földre.
- Boldog születésnapot. Én vagyok neked az ajándék mára. –
Kedves mosollyal tekintettem rá.
 

úgy tettem mintha aludnékEgy vasárnapi napon történt, néném rosszul érezte magát egész nap. A szomszéd - nevezzük Tibinek - feljött hozzánk, hozott valami vitaminos italt mindkettőnknek. Néném meg is itta, én csak úgy csináltam mintha innám. Nem szoktam ilyesmit fogyasztani. Ebéd után elmentünk lefeküdni. Már félálomban voltam, mikor hallottam, hogy kattan a zár és valaki bejön. Nem keltem fel, egyszercsak nyílt a szobám ajtaja és Tibi jött be, hallottam amint mondja:

- Na a vénlány is alszik az altatótól, amit beletettem az italába meg ez is. Most az enyém lesz!

Hirtelen nem tudtam mit tegyek, hagytam, hogy higyje azt, hogy alszok. Lássuk mit akar. Leült az ágy végébe és elkezdett simogatni a lábaimtól a melleimig. Elkezdte gyúrni a melleimet pólón keresztül, melltartó nem volt rajtam, két ujja közé fogta a mellbimbómat, úgy morzsolgatta. Jajj ne, ez itt meg akar erőszakolni, gondoltam magamban. Mégsem mozdultam, egy szinten kezdtem élvezni. Mindig beindított az ilyen fajta pornó. Tibi ezek után levette a pólómat, nagy súlyos melleim ezáltal szabaddá váltak.

- Ez az. Mekkora csöcseid vannak te kis kurva! - azzal lehajolt és elkezdte szopogatni. Picit mocorogtam, mintha aludnék, de mintha észre sem vette volna, úgy szopta a melleimet. Egy idő után felállt, résnyire nyitottam a szemeim és láttam, hogy levetkőzik, farka kezdett felállni. Párszor húzott rajta, majd odajött hozzám és lehúzta a nadrágom. Szétnyitotta a lábaim, alám tett egy párnát, hogy jobban hozzámférjen, majd tangán keresztül elkezdett simogatni, nyomkodta a csiklómat. Éreztem, hogy nedvesedek. Ő is, mert elégedettem hümmögött, majd a nyílásomat kezdte döfködni ujjával a tangán keresztül, mintha be akarna hatolni. Halk nyöszörgésemre felfigyelve hozzámszólt, miközben tangán keresztül masszírozta a csiklómat:

-Tetszik mi kis kurva? Lássuk milyen a puncid.

Azzal levette a tangámat, még szélesebbre nyitotta a lábamat. Rég nem volt senkim, ezért egy kicsit szőrös voltam.

- Nézzenek oda, legközelebb kell hozzak borotvát is, de nézzük meg közelebbről. Lefeküdt elém, éreztem ahogy az ujjai szétnyitják az ajkaimat és szétkeni a nedvemet.

- Ez az, milyen nedves vagy. Ezek a kis picsák bárkinek elkezdenek folyni. Megmutatom én neked, hogy milyen az igazi orgazmus!

Egy adag nedvemet a csiklómra kente és jól szétnyitotta az ajkaimat, majd elkezdett körözni a mutatóujjával a csiklómon. Alig tudtam nyugton maradni, nagyon élveztem. Egy idő után nem hagyva abba csiklóm ingerlését, belém dugta egyik vaskos ujját, nem várva sokat még egyet, meg még egyet. Nem bírtam, már hangosan nyögtem, ahogy három ujjal ujjazott meg a csiklómat ingerelte. Az egész lakásban csak a cuppogó hangot lehetett hallani, ahogy amilyen gyorsan csak bírt ujjazott az öreg. Éreztem készülő orgazmusomat, de nem csak én:

- Ez az, mindjárt elmegy, milyen szűk, ah szét kell basszam, hogy nyög álmában. - hantázta Tibi, majd még egy ujját belém tuszkolta. Ez volt a végem, nyögve tettetve, hogy alszom, ért utol az orgazmus. Még remegtem mikor meghallottam a hangját a fejem mellől:

- Gyere kis kurva, viszonozd!

Éreztem, ahogy a farkával simogatja a melleimet az arcomat. Bepánikoltam, nem szerettem a fasz meg a sperma ízét, de nem ébredhettem fel. Befogta az orromat, muszáj volt kinyitsam a számat be is tette félkemény farkát. Nem tetszett, de nem tehettem semmit, párna került a fejem alá, Tibi a fejem két oldalára térdelt, megtartotta a fejem és elkezdte baszni a számat.

-Áh, de jó, ez az! Vajon mit álmodhatsz kis kurvám. Tetszik a faszom a szádban, mi?

Éreztem, hogy egyre keményedik, amikor már kőkemény volt, elkezdte torkig ledugni, mikor teljesen betette a számba ott tartotta a fejem, éreztem, hogy nem kapok levegőt. Nagyon durván dugott, nem tetszett.

-Ahh elmegyek, nem bírom elmegyek..

Azzal tele lőtte a számat, kihúzta, mikor végzett benyúlt a számba, szétkente benne a spermát, ami kifolyt azt a testemre kente. Még mindig úgy tettem mintha aludnék, amikor elment engem úgy hagyva. Vajon miért hagyott így, gondoltam. Mikor hallottam a zár csapódását felkeltem. Az asztalomon egy videó kártyát találtam ezzel az üzenettel: Ha megnézted, este gyere le, meg akarlak baszni, amikor ébren vagy. Van másolatom.

Megnéztem mi van rajta és sírva fakadtam: ez a mocsok levideózta az egészet!...