Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Az első szexuális élményemÉn inkább az első olyan szexuális élményemet írnám le, amelyik pasival történt. Pontosabban a másodikat inkább, mert az első az akaratom ellenére történt.

Nos egy buli végénél jártunk, már sokan elindultak hazafelé, vagy a másik szobában kiütve/elájulva \"léteztek\" Én még az utoljára betett filmet néztem, mert én nem szoktam totál sikerre inni magam. Egyszer csak a maradék fél helyre odafészkelődött egy nagyobb (kövérebb) srác, de ő több alkohollal volt terhelve mint én. Aludni akart talán, mert csak egy alsó volt rajta, meg egy póló. Hamar el is aludt, vagy csak félig aludt, ezt nem tudom. A lényeg, hogy egyszerre csak átkarolt , vagyis átrakta a karját rajtam. Én csak vigyorogtam magamban, és hagytam. Nem telt el sok idő, és egyre közelebb húzódott hozzám, átrakta a lábát is az enyémen, és éreztem, hogy keményedik a farka. Miután én nem mozdultam, nem tiltakoztam, kis idő múlva csak feljebb csúszott mellettem, és egyszerűen a fejem elkezdte lefelé nyomni, és én értettem, hogy mit akar. Kis farka volt, és hamar el is élvezett a számban. Gondolom rég lehetett már ürítve, mert elég sok jött a számba. Kicsit még hagyta a számban, aztán \"visszament \" aludni. Gondoltam, én most már csak végignézem azt a nyomorult filmet, de kb fél óra múlva a kis kövér srác szinte előzmények nélkül rám fordult, és meg akart dugni. Persze rajta már nem volt alsónadrág sem, de rajtam még nadrág is volt. De akkor már én is akartam, a szexet, és levetkőztem. Több se kellett neki! Rám feküdt szó nélkül, úgy mint egy nőre, és dugni akart. De persze nem ment, mert én nehezen tágulok, neki meg amúgy sem volt nagy a farka, így aztán egy \"áthidaló\" megoldást találtam ki. Összezártam a lábaimat, és a farkát a combjaimmal szorítottam. Ő vette a lapot, és hevesen dugni kezdett! Szorított a karjaival erősen rágta/harapta a nyakamat és most már tovább tartott a menet, mint előtte a számban. De végül is a lában közé sikerült élveznie, és én éreztem az izzadt testét ahogy remegett élvezés közben, mialatt én majd össze roppantam, a szorításában. Azt hiszem, ott, és akkor én egy igazi NŐ voltam a számára! Utána ő megint \"elaludt\", és meg kimentem a fürdőszobába, és ahogy tudtam megtisztítottam magam.

Később tudtam meg, hogy nem nagyon vannak nő ismerősei a srácnak, de hogy azért, mert a pasikat szereti, vagy azért mert nem túl nagy a farka, ezt nem tudom. Napok mulva, mikor összefutottunk, kérdezte, hogy hogy éreztem magam a \"buliban\", és mondtam, hogy jó volt, de nem részleteztük, hogy ezt melyikünk hogy érti.

Hát ez volt az első , és emlékezetes pasis szex nekem. Jó lenne megismételni valakivel!
 

Anya fia szex xxxTudtam hogy a feleségem megcsal mert mindig amikor hazajöttem melóból gecifoltos volt az ágy. Egyik nap elrejtettem egy kamerát hogy lássam kivel csal meg a feleségem. Haza értem a munkából feleségem aludt. At ágy nem látszott a gecitől annyira teli volt. Nézem vissza a felvételt. A feleségem aludt. Kinyílik az ajtó és bejön meztelenül álló fasszal a gyerekem. Gyerek bebújik az anyja mellé. Feleségem kinyitja a szemét és azt mondta neki már vártalak. Elkezdenek csókolózni. Feleségem lerúgta a takarót gyerek feltérdelt az anyja meg elkezdte szopni a gyerek faszát. Kb 5 percig szopta majd abbahagyta. Kicsit elszörnyedtem amikor láttam hogy a gyerekemnek nagyobb a fasza mint nekem. Feleségem levette a melltartót körbe ölelte a farkát vele és úgy verte neki miközben a makkját szopja. Innen már nem kellet sok idő két perc alatt csak úgy repült a geci. Olyan lett az ágy a feleségem csöcsei a szájába is ment. Lenyelte azt mondta neki hogy nagyon finom majd elkezdte lenyalogatni a gecit a csöcséről és a gyerek faszáról. Hanyatt feküdtek egymás mellé elkezdtek csókolózni majd feleségem verte neki miközben a gyerek ujjazta. Elélveztek mind a ketten még lenyalta a farkáról a gecit. Egy jó hosszú csókkal elköszöntek egymástól és kiment a gyerek a feleségem meg vissza feküdt aludni. Folyt. köv.

 

Erőszaknak indultZsuzsa vagyok.Van egy barátom Rolandnak hívják.Roli és én kb.2éve ismerjük egymást.Anyám ellenezte ezt az egészet,de apám nagyon kedvelte Rolandot,annak ellenére is,hogy ő 20,míg én csak 16 éves vagyok.Anyám és apám is orvos.Sokat dolgoznak,reggel 6-kor elmennek és este 19:00-kor érnek haza. Kb.2hete történt ez a dolog,amit el akarok mondani nektek.Ugyan is az történt,hogy anyámék el mentek dolgozni,én pedig a suliba.Addig vártam,hogy vége legyen az óráimnak és haza mehessek,ugyan is a szüleim konferenciára mentek,és igy Roland nálunk alszik.Végre vége lett az óráimnak,én egyből rohantam haza. Kb.15:45-körül felhívtam Rolandot. Nem is kellett rá sokat várnom,egy félóra telt el és ő már csengetett az ajtónál.El mentünk bulizni,haza értünk kb.21:00-kor,majd meg néztünk egy horror filmet.Eljött az a rész amit nagyon útálok a filmekben a szexelős rész.Onnantól kezdve mintha Rolit kicserélték volna.Mivel még szűz vagyok,folyton a szexről beszélt.De mikor mondtam,hogy másról is beszélhetnénk Roland azt mondta,hogy iljedős kis picsa vagyok.Ez nekem nagyon rosszul esett felültem,és ki ültem az ágy szélére.Roland oda bújt és bocsánatot kért,de közben csókolgatta a nyakam és el kezdte simogatni a vállamat majd egyre lejjebb ment egészen a puncimig.Belenyúlt a bugyimba és egy hírtelen mozdulattal az ujja a puncimban volt.Fel sikoltottam,majd meg kértem rá Rolit,hogy haggya abba,de ő hátrahúzott és le nyomott az ágyra.Nagyon meg ilyedtem,és el kezdtem sírni,de Roli arcán láttam,hogy őt ez izgatja fel.Mondtam neki,hogy most már mened kéne,de ő azt mondta,okés,de még mielőtt el menék el veszek tőled valamit,az a perverz mosoly az arcán rögtön tudtam,hogy a szüzességemre célzott.Se csók se semmi,csak szét vette a lábamat,le húzta a bugyimat,és be tólta azt a 18cm faszát.Kibaszodtul fájt,főleg,hogy rohadt gyorsan csinálta.Sírtam,de ő csak mosolygot.De utánna,már csak azt vettem észre,hogy a sikoltásom,hangos nyögésekké alakult.Kb.5perc múlva Roland egy hangos nyögés kiséretében élvezett belém.Ki vette belőlem,majd le fordult rólam és lihegve feküdt az ágyon,és csak annyit tudot mondani,hogy sajnálom.Én rá néztem és azt mondtam,hogy semmi baj.A puncim bizsergett,mintha nem lett volna neki elég.Ekkor én Roland felé könyököltem,és a melkasát kezdtem el csókolgatni.Rolandnak szerintem ez tetszett,mert amint le néztem láttam,hogy újra izgalmi állapotba jött.Fel emeltem a fejem rá néztem Rolandra és ő magához huzott és meg csókolt.Rá ültem Roland faszára,de fel vólt huzva rajta a boxer igy a puncimat el kezdet a faszához dörzsölni.Utána Roland ki vette a faszát,én pedig bele ültem.Rohadtúl jó érzés volt.Nagyon gyorsan diktálta az iramot,de mivel nekem ez volt a 2.alkalom igy nem bírtam vele tartani a lépést.Kb.5percre rá Roland egy rohadt nagyot élvezett a picsámba.Hát kb.ennyi lenne remélem tetszett:)ki kellett ezt magamból beszélnem
 

KielégülésSziasztok, először is mesélnék egy kicsit magamról. Idén múltam 32 éves és még mindig egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, rendben tarom a testem is, csak valahogy sosem jön össze semmi. Egy iskolában voltam keddenként védőnő, meg angolt korrepetálok, szóval még rendes munkám sincsen, bár megélek rendesen. A történet egy keddi napon kezdődött...
Álmosan keltem fel, ma vizsgálat lesz a suliban. Meg már egy ideje nem is volt szexuális kapcsolatom, így minden reggel ugyanazzal a fogadalommal kezdődött: ma egy kicsit gondolok magamra is, bár tudom, hogy sosem jön össze. Körülbelül 8-ra beértem, már rögtön megtalált az igazgató, hogy ha már egy napot dolgozok is itt, legalább ne időre essek be. De mit tehetnék, nem sok kedvem van bejárni a sok idegesítő gyerek közé. Félreértés ne essék, szeretem én a gyerekeket, csak pont most vannak abban a korban amikor minden jobb nőnek beszólogatnak, ráadásul mindig köpenyt kell hordani, azt meg utálom ruhában, így kénytelen vagyok abban az átlátszó szarban dolgozni, ami alól teljesen kivehető a tangám meg a melltartóm, de annyira azért nem zavart sose.
8 osztály van összesen a gimnáziumban, 11 végeztem hat osztállyal. Maradt a 11. A meg a 9. B. Ekkor hirtelen eszembe jutott valami. A 11. Már elég fejlett és biztos akadna valaki, akivel lefeküdhetnék itt és most. Nem bírtam ki, muszáj volt valakivel dugnom, így gyorsan lerendeztem a kilencediket és mikor feljött a 11. kimenetem és megkérdeztem ki nem volt még a felvilágosító órán. 2 gyerek jelentkezett, mondtam nekik, hogy lesznek az utolsók, mert ők tovább maradnak. Mikor már csak ketten maradtak az egyiknek eszébe jutott, hogy ő mégis volt, úgyhogy le kellett mondanom egy emberről, de így is maradt egy.
- Gyere be és vetkőzz le - szóltam ki neki. Bejött, levette a pólóját, a cipőjét, meg a gatyáját. Jó teste volt, az átlagnál kicsit jobb.
- A zoknit, meg az alsógatyát is - mondtam neki szemrebbenés nélkül
- Az alsógatyát is - kérdezett vissza hitetlenkedve.
- Igen, pont ilyen korban van a legtöbb panasz a pénisszel - ijesztettem rá egy kicsit.
- Rendben, akkor inkább leveszem.
Levette a gatyáját és elcsodálkoztam. Már így is nagy volt a fasza, próbáltam elképzelni, mekkora lehet izgalmi állapotban. Körülbelül 20-22 cm és rendesen \"karban is tartotta\". Erre rögtön felizgultam. És már most megdugtam volna, de még elő kellett készíteni a terepet. Egy kinyitottam a szekrényajtót és úgy álltam, hogy ne lásson, majd levettem a melltartómat és kijjebbgomboltam a kötényt, majd elővettem a szappant és kezetmostam. Leült az ágyra.
- Szerintem jobb lenne, ha inkább álnál.
- Ok - mondta és fölállt. Látszott rajta, hogy zavarban van.
- Ne izgulj, nem lesz semmi.
- Igen, csak olyan kínos ez az egész.
- Most akkor képzelj el minket nőket a nőgyógyásznál. Ott széttárt lábakkal kell ülni, miközben benned nyúlkálnak.
- Ú, az szar lehet.
- Az is. Na de dologra.
Odahúztam egy széket és leültem. Kezembe vettem a péniszét, és mustrálgattam. Láttam, hogy néha benéz a melleimhez, de próbál nem felizgulni.
- Most ne ijedj meg - mondtam, és felhúztam a fitymáját, teljesen föl, míg ki nem bukott a makkja. Erre rögtön elkezdett meredezni.
- Jaj, bocsánat - mondta megszeppenve, megfogta a faszát és letolta, de nem nagyon bírt vele.
- Semmi gond, megesik az ilyen. Feltehetek néhány kérdést?
- Persze, de közben öltözhetek?
- Még várj. Na akkor. Az első kérdés megvan, fel tudod húzni a fitymát.
Ezek után feltettem a sok sablonkérdést, majd úgy döntöttem, most már nem várok tovább, és erősebb kérdésekbe kezdtem:
- Élsz szexuális életet?
- Igen - mondta kicsit halkan
- Milyen sűrűn?
- Heti egyszer kb - fölnéztem rá, de folytattam még
- Orális szexet végzel?
- Én nem, csak engem szoktak, szóval csak a barátnőm - egyre jobban állt a fasza, de már nem nagyon bírt vele, úgy gondoltam, most vagy soha.
- Volt már nálad jóval idősebb szexuális partnered? - kérdeztem miközben felálltam és lassan felé vettem az irányt.
- Jóval idősebb még nem
- Hát most lesz - mondtam neki miközben hátra döntöttem majd lesmároltam. Nem nagyon ellenkezett. Rögtön elkezdett simogatni, és gombolta kifelé a köpenyemet, majd felálltam. - Most megadom neked életed legnagyobb dugását.
- Már várom - mondta immáron felbátorodva.
Levettem a tangámat és mentem, hogy dugjunk, de ő megfogott, és elkezdte izgatni a puncim környékét. Nagyon jólesett, hogy végre egy férfi ér hozzám. A hajlatomat nyalogatta, a puncimnak még a közelébe se ment. Apró csókokat lehelt mindenhová, majd egyet kaptam a kopasz puncimra is. Felállt és megkért, hogy én üljek le. Szótfogadtam, felhúztam a lábaimat, hogy jobban hozzáférjen a puncimhoz. Apró nyelvcsapásokat mért a csiklómra, de én minden egyes után egyre jobban kívántam a faszát, akár a számban, de inkább a pinámban. Iszonyatos erővel szívni kezdte a csiklómat, számomra akkor már megszűnt a külvilág, éreztem, hogy élvezek egy óriásit. A lábaim már rég lecsúsztak az ágyról, csak annyit tudtam magamról, hogy egy nagyot élveztem és hogy még mindig nyalnak. Hirtelen abbamaradt a nyalás, majd egy kis idővel valami belémcsúszott. Nem a fasza volt, mert nagyon vékony volt. De ez sem érdekelt, amíg jó volt addig mindegy volt, hogy mi az. Aztán az a valami is eltűnt a puncimból, utána már a fenekemben éreztem. Nagyon hosszú volt és a puncinedvemnek köszönhetően jó síkos is. Nagyon bennem volt, már szinte fájt is, de ekkor éreztem, hogy belémnyomta azt az óriási faszt. Tényleg nagy volt. Úgy éreztem nincs is több hely a pinámban. Egyszerre mozgott bennem az a valami, meg a fasz is. És egyre-egyre gyorsabban. Amint egyre jobban magamhoz tértem gyúrogatni kezdtem a melleimet. A bimbóim szinte kiszakadtak a helyéről. Egyre nagyobbakat sikongattam, és mindig jobban gyúrogattam a melleimet. Egyszer csak eltűnt a fasz a puncimból, és újra a nyelvét éreztem. Maradék ép eszemmel azon gondolkoztam, mi lesz ebből a srácból. Van olyan férfi aki hozzá se mer nyúlni egy puncihoz, vagy egy popsihoz a dugás után, nehogy gecis legyen a keze. Ez a srác meg szó nélkül elkezdi nyalni, bár még nem eresztette belém közben akkor is jön a geci.
- Még! Még! Még! - sikítottam maradék erőmmel, és meg is kaptam. Megint bennem volt az a fasz, de nem tövig. Érezni akartam ahogy tövig elmerül bennem.
- Beljebb! Beljebb! - üvöltöttem, most még hangosabban mint az előbb. És sikerült, már éreztem a maradék szőrt amint hozzám csapódott, de ez már nem volt valami kellemes. Túl hosszú volt nekem a pénisze, de nem tudtam szólni, mert ismét elélveztem, és röviddel utána ő is belém. Nagyon sok gecije volt. Kihúzta a faszát meg azt a valamit és áttérdelt rajtam. A két mellem közé fogta a faszát és még egy kis gecit lövellt az arcomra. Emberemlékezet óta nem dugtak meg így mint ez a srác. Még mindig félkába voltam, de ő még intenzív. Most áttért a melleimre, miközben lejjebbcsúszott, és a fasza a forró szétkúrt puncimon feküdt. Lassacskán elkezdtem körbenyalni a számat, mert ott volt a legtöbb geci, miközben ő még a melleimnél szorgoskodott. Amint látta, hogy térek magamhoz fölkelt és megint befurakodott a puncimba, majd fölémhajolt és lesmárolt. A nyálunk meg egymás testnedvei keveredtek a szánkban. Majd ezt még megismételte kétszer. Majd harmadszorra hagyta, hogy én nyaljam le a nyelvéről a gecit. Megint a puncimat nyaldosta, de nagyon finoman, majd egy kis idő után megszólalt:
- Fordulj meg, a feneked még nem kapott. Csodálkoztam milyen sokáig bírta, de nem kérdezősködtem, csak megfordultam négykézlábra ereszkedtem és bepucsítottam neki. Egy kis nyálat csorgatott a lyukamba, amit be is tömködött, majd a puncimból nyalta ki a még hiányzó síkosítót. Aztán rácsapott a fenekemre és már ment is a menet. Nagyon gyorsan tömködte ki-be a faszát a segglyukamba, miközben a csiklómmal játszadozott. Én nem tudtam semmit se csinálni, csak arra koncentráltam, hogy így maradjak, és ne görnyedjek össze. De ezt nem bírtam sokáig. Elkezdtem a maradék gecit leszedni az arcomról és a melleimre kentem és úgy gyúrogattam a bimbómat, amik ide-oda mozogtak a fenekem dugásától. Nem bírtam megszólalni se csak ah-ztam folyamatosan, de azt egyre hangosabban, mígnem megéreztem, hogy megint belőle egy újabba adag geci. Szinte kúszott felfelé bennem olyan erővel nyomta belém, de a fasza még mindig mozgott, csak most már lassabban, majd végül is sikerült összegörnyednem, mire ő kihúzta belőlem a faszát. Iszonyatosan lihegtem és levegő után kapkodtam. Fájt a egy kicsit a fenekem. Sosem volt még benne ekkora fasz.
- Hogy bírod ilyen sokáig? - ez volt az első kérdésem hozzá
- Már egy órája itt vagyok. Elaludhattál.
Megdöbbentem a hallottakon. Ezek szerint jobban élveztem mint az gondoltam volna.
- Úgyhogy most már jobb ha megyek. Majd hozzád küldöm azt aki kérdezősködik, rendben?
- Ok, úgy jó lesz - felültem az ágyon és bólintottam.
Kiment az ajtón, én megmosakodtam, felvettem az utcai ruhámat, és elhagytam az iskolát. Még aznap visszahívtak, hogy tudják mit tettem, és ezért engem tesznek felelőssé, és kirúgtak. Ma már messzire elkerülöm azt az iskolát, és kórházban dolgozom ápolóként, ahol még nem történt hasonló eset, de ha lesz esküszöm megírom.
 

Spermanyelő BarbiMost nyáron történt a számomra nem éppen megszokott eset. Anyám egyik régi barátnőjével és kozmetikusával Barbival illetve annak barátaival indultunk el egy kisebb baráti sörözésre illetve koktélozásra a belváros szívébe. Meleg, szuper idő volt, lazán indultunk el. Hamar jó lett a hangulat, de ahogy múlt az idő, egyre többen lekoccoltak. Lassan kettesben maradtunk Barbival, akiről tudtam, hogy tavasszal vált de már lassan magára talált. Csinos, filigrán nő, szép, feszes cickókkal és fenékkel pont az a kétgyerekes milf aki mindig is a gyengém volt. Láttam hogy nagyon mosolyog néz, elmosolyodik, egyre többször méreget amit én is viszonoztam. Már csak egy vagy két ember nevetgélt az asztalnál amikor a barátnője felkelt, és a társaság megmaradt tagjaival gyorsan elsliccolt. Itt hagytak minket egymásnak mondta nevetgélve, és rendelt még egy kört. Miközben, keze lassan előrecsúszott az asztalon majd mosolyogva simogatni kezdte az ott nyugvó alkaromat. Kívánlak mondta majd előrehajolt és mire felocsúdtam, már nyelveink vad csatát vívtak egymás szájában. Nem is vártunk sokat, hívtam egy taxit. Merre menjünk kérdeztem mire felajánlotta hogy a szalonjában van egy masszázs ágy is, amit a társa használ. Remek, gondoltam mire a taxi is befutott. Úton voltunk vadul csókoltuk egymást, nem is gondolva a szerencsés taxira. Megjöttünk kulcsot elő be a szalonba ajtó zár és irány a masszázs helység. Szép kis szoba volt azonnal nekidöntöttem az ágy sarkának majd benyúltam a miniszoknyája alá lehúztam a dögös kis fekete tangáját és nagyot nyaltam az ízletes simára borotvált puncijába amit azonnal kéjes nyögés kíséretében nyugtázott. Folyamatosan nyaltam lábát a vállamra támasztva mire ő egy idő után, felállta majd megfordított, és jó erősen szívni kezdte a farkamat. Igazi pornós bőnyálas franciában volt részem majd elsültem tőle de mielőtt ez megtörtént gyorsan feltettem őt az ágyra lábait a vállaimra helyeztem és beletoltam tövig a méretes szerszámomat a nedves kis puncijába. Éreztem, hogy már vágyik rá beleremegett ahogy toltam neki... lassan el is élvezett nem is egyszer. Miközben toltam neki folyamatosan markolásztam kicsi, de feszes cickóit nyaldostam a nyakár, a fültövét amitől méginkább bepörgött. Az utolsó után felhúzta magát megcsókolt majd a padlóra fektetett. Nem is várt sokat megmarkolta a lüktető farkam és belé ült. Életem legvadabb lovaglását éltem át majd amikor érezte hogy a végéhez közeledek lehuppant és az utolsó cseppig lenyelte a kiömlő spermám. Olyan vákummal szívott amit eddig nem tapasztaltam. Még háromszor játszottuk végig számtalan pózban. Majd miután teljesen kifulladtunk, csókkal váltunk el a mielőbbi viszontlátás reményében. Azóta is jó barátok vagyunk.