Tüzijáték Kacagónál 1.részMióta Petigeci összeállt Anitával mint a gecis bugyi,alig lehet látni. Vasárnap is egy unalmas délután volt,mondom az öcskösnek,kéne szürni valamit. Lementünk apámhoz a pincébe,megbontottunk egy üveg vegyespálinkát,aztán azt iszogattuk. Hívtam Petigecit is,dehát nem jön mert a kis fasza áll neki az Anitánál egész nap. Na mondom akkor heftit áthívom,jött is egyböl,ingyen piára tíz perc múlva csengetett a kapuban már:)))) Szürtünk,hoztam még fel bort,tanakodtunk mit kéne csinálni. Egyszer csak mondja az öcskös,maradt még neki szilveszterröl két karton petárdája,dobáljuk el. Eldobtunk vagy tizet,jött is a buzi vasutas a szomszéd,ott üvöltött a kerítésnél: MIÉRT NEM TUDTOK NORMÁLISAN ÉLNI? Már majdnem sírva kiabált.Mondom fejezzük be,mert felhívja apámat,az meg kibasz itthonról minket:))) Azt mondja Hefti: Menjünk az elvist dobáljuk meg:))) Bekevertünk egy üvegbe piát az útra,aztán elindultunk,és odaértünk.Öcskös azt mondja: nyitva az ablak,dobj be vagy kettöt! Meghallotta az elvis öregannya,kiabált ki : NE IDE! IDE NE!:))))))) Hefti meg : KÖCSÖG ÖREGASSZONY MIT ORDÍTASSZ:)))) És már repült is a petárda,aztán futottunk:)))) Mondom menjünk haza,szürjünk még,majd ha sötét lesz visszajövünk. Elmentünk haza,ittunk még párat,visszamentünk,de fent voltak,égett minden villany. Mondom hagyjuk,menjünk máshová. Mondom menjünk a kacagó görényéket szórjuk meg:)))) Nem laktak messze,odaértünk,mondom háromra ordítunk egyszerre hogy KURVA ANYÁD:))))) Bekészítettük a petárdákat a kézbe,hogy kettesével tudjuk dobni,nagyobb lesz a zaj:))) Na mondom Hefti 1-2-3 KURVA ANYÁD!! Hárman ordítottuk egyszerre,és már repültek is a petárdák:))))) Áltunnk egymás mellett hárman,és folyamatossan dobáltuk befelé:)))) Mikor kábé a hatodik robbant , olyan sikítás jött bentröl mintha meggyilkotlak volna valakit:)))) Kapcsolták fel a lámpákat,mondom futás:))))) Látom tolja ki valaki a biciglit,és indul el felénk,jaj Hefti futás:))) Futottunk át a szántóföldön,ez a bolond Öcskös meg még hátrafelé menekülés közben is dobálta a petárdát:)))) Elfutottunk hazáig,de a nevetéstöl alig kaptunk levegöt:))) Mondom töltünk még egy kis itókát,aztán meglátogatjuk a taxis szopós lajosbácsit is:))) De erre nem került sor mert csöngettett valaki. Hát a Kacagó növére volt,követett minket valahogy biciglivel,ott bögött a kapuban,hogy megijedtek,most a zsombor szaladgálni fog egész éjjel:))))) Nem tudtam mit mondani,mondom elnézést akkor az egyik ismerösünknek volt születésnapja,és így akartuk felköszönteni,csak eltévesztettük a címet:)))) Ez el is hitte nem náluk ez valami családi örökség,hogy fogyatékosak:)))) Nagy nehezen elment,akkor felhívtam a Petigecit,elmeséltem neki,mondom te hiányoztál ide még a sorba:)))) Azt mondja : Simonka mindjárt végzek az Anitánál,átmegyek,beszürünk,és a Taxisszopóst megdobáljuk:)))) Folytatás hamarosan!
 

Vilma - Barátnöm elcsábítása Végre kinyalhattam a barátnöm pináját.Pár hete megbeszéltem a barátnömmel akinél már többször voltam a lakásán és már sikerült szájon csókolnom,meg mintegy véletlen folytán megfogni ruháján keresztül a melleit is.Megbeszéltük .hogy majd találkozunk és csevegünk egy nagyot és lehet hogy elviszem hozzám is hogy meglássa hol, hogyan lakom. Mikor a megbeszélt találkozó nem akart 9sszejönni felhívtam a lakását nincs e még otthon,de a férje közölte elment már és egy másik barátnöje jött hozzá és avval ment el a találkozóra. Mondtam neki hogy hol van a találkozó, de közben itt szó volt kegy másik hasonló találkozási helyröl is én megígérte a férje,hogy megmondja neki,hogy ö is oda megy .Mondtam neki lehet,hogy magammal viszem magamhoz és lehet hogy ott fog lenni és mást is csinálni kérdezte a férje.Mire közöltem lehet,hogy meg fogom dugni. az jó lesz mert azt nagyon szereti bár régen dugott már, de szereti a barátnöket is. Ez felcsillantotta az érdeklödésemet,lehet hogy végre sikerül ráültetnem a számra és kinyalnom a szörös punciját.Persze ezt nem mondtam meg a férjének,de úgy gondoltam biztosan gondolja majd. Lehet hogy ha mégis betéved hozzám a legújabb kanim egy fiatal huszonnyolc éves egyetemista neki is felajánlom ,majd beviszem a közösbe hogy kapjon egy jó nagy kiadós faszt és baszást is.

Végre sikerült a találkozás és elvittem magammal és annyit ittunk,hogy spicces lett és sikerült levetköztetnem,majd bár szörös a puncija bedugtam a kezemet és a síkosítóval is bekenve bedugtam a pinájába a kezemet és megbasztam a kezemmel.Nagyon örültem annak,hogy kitaláltam az idejövetelt mert már nagyon régen voltam mással más növel sé mindig szerettem volna valahányszor ott voltam nála megsimogatni és kinyalni a punciját. Mondtam is neki,hogy számíthat rám,mert ezentúl mindig nyalakodni is fogunk egymással.

Elövettem a müfaszt is amit az egyik alkalommal a fövárosba vettem,mert bementem egy szexboltba és megvettem egy felköthetö müanyag férfifaszt ami huszonkét centi hosszú és hat centi vastag a tövénél. A barátnöm egy kicsit csodálkozott ezen aztán mondta valami ilyesmi van a férjemnek is, de ö nem akarta ,hogy vele ezzel keféljen és már annyiszor sikerült tökön rúgnia és megtaposnia a tökeit,hogy nem áll fel rendesen a farka és eddig még nem is volt bennem müfasz. De amilyet te tettél belém az nagyom jó és ezt még sokszor el tudnám majd viselni. mikor kihúzod szeretném ha a számba dugnád,mert megcsókolnám és lenyalnám róla a pinád ízét és ha felcsatolhatom akkor én is meg tudlak téged baszni nem csak a kezemmel. Még javában keféltünk és nyaltuk egymást amikor csengettek és kimentem úgy pucéran megnézni ki az.A fiatal egyetemista barátom jött meg és hozott magával egy másik srácot is. Na gondoltam ebböl sem lesz korai hazamenetel,már.
 

A taxisszopós nyulaiMióta Petigeci elköltözött nem sok dolog történt. Ott szoktunk náluk találkozni,aztán
dumálunk,szürni nem szoktunk nagyon,mert ott ugatnak érte. Nem is nagyon történt semmi azóta. Egyszer apám hazajött részegen,aztán mondta,hogy átjárhat a Gyöngy fia(petigeci) mert itt legalább tudja mit csinálunk,meg ö is volt fiatal,és megcsinálta a csibészségeit ö is. Egyböl hívtam is fel,mondtam neki mi történt,a következö vonattal már jött is át:)))) Nem volt valami jó kedve,mert összeveszett az anitával, állítólag megcsalta,Petigeci meg úgy elverte mint szódási a lovát:))))) Átjött,volt már benne párpohárral,mondta késett a vonat,addig bement a kocsmába,bevetített pár barackot. Nem akartunk itthon szürni,mondom nehogy az elsö nap kibassza apám megint,így átmentünk a kocsmába. A pultos mikor meglátott minket együtt,már nyúlt a fejéhez,gyerekek ezt ne:))) Iszogattunk,egyszer csak jött át apám. Leült oda hozzánk,már nagyon be volt rúgva,elmondta vagy 20 szor hogy ö is volt fiatal,megcsinálta a csibészséget,de gyerekek,csak okosan:)))) Fogta,kikért egyszerre 3 felest fejenként be is vetítettük:))) Átmentünk haza,mondom szürjünk ott tovább,mostmár lehet,hozunk fel bort,az ingyen van. Iszogattunk,egyszer csak azt mondja Petigeci: Meg kéne nézni mi lehet a taxisszopós Lajosbácsival,már hónapok óta nem láttuk,mi lehet vele:))))
Mondom nézzük meg, de nem lesz most semmi akció, mert akkor megint nem jöhetsz:))))
Hátramentünk, nézünk befelé, sehol senki. Azt mondja Petigeci,nézd érik a cseresznye,be kéne mászni. Á,ne menjünk,pont ide,ez elkap akkor tényleg végünk van már. Mondom tudok máshol cseresznyét,oda be se kell mászni,nyitva van a hátsó kapu,de éjjel menjünk. Elindultunk,hogy addig még szürünk valamit,aztán láttuk hazafelé,a szomszéd Licike néniéknél is van cseresznye. Oda át is ugrottunk rögtön,mire a bolond vasutas hátraér a kertbe,még a fát isnkilopjuk a földböl. Jól bezabáltunk,meg vittünk is még haza,aztán szürtünk tovább. Mondja Petigeci,sütögetni kéne. Mondom menjünk,viszünk ki bort még,meg valami kaját. Csináltunk nyársat,megcsináltuk a tüzet,elkezdtünk sütni,de elégett a nyársbot,és az egész kaja beesett a tüzbe,na mondom most mi lesz,már éhes vagyok,otthon meg nincs semmi. Na Petigeci rögtön elkezdett gondolkodni:))))) Azt mondja : Kenyér van még,a taxisszopósnál láttam a múltkor a fészerbe vannak nyulak meg látott valami baromfiudvart is. Azt mondja nyulat lopjunk,azt csak fejbe kell baszni,lenyúzzuk,aztán mehet is a nyársra. Mondom jólvan,nézzünk el arra,úgyis késö van már,biztos alszanak. Odaértünk. Égett még a villany,fent voltak. Be kellett menjünk,így bátorítónak ittunk még egyet,aztán másztunk be. Elkúsztunk a fészerig,mondom ha kinéz az ablakon,akkor így nem látnak meg. Bementünk,világitottunk a gyújtóval olyan sötét volt,a villanyt meg nem mertük felkapcsolni. Azt mondja Petigeci,egyet vigyünk el,a többit meg kiengedjük,és akkor azt hiszi elszöktek,nem tudja majd,hogy elloptak egyet:)))) Ki is vett egyett,megfogta,nyakon is baszta valami fával,össze ne karmolja. Fogta ,és kinyitotta az összes ketrecet,kiszaladt vagy 20 nyúl:)))) Mondom futás,nyitva hagyta az ajtót is,szaladtak ki a nyulak az udvarra:)))) Erre ez a barom azt mondja figyeld: és lekapcsolta a villanyórát mint a múltkor:)))) Mondom kapcsold vissza te állat,mert kijön,meglátja , hogy mi történt, ez megint el fog indulni hozzánk. Azt mondja igazad van,visszakapcsolta az áramot és futottunk:)))) Mondom Petigeci,oltsuk el tüzet,mert ha kijön véletlen,lebukunk egyböl. Lehugyoztuk a tüzet,elmentünk haza. Lenyúztuk a nyulat gyorsan a pincébe,fent megcsináltuk krumplival,aztán hajnalig szürtünk:)))))))))
 

Masszázs anyámmalMég fiatal voltam, 14 éves körül, mikor megmasszíroztam anyát. Akkoriban már dolgoztak a hormonok, élveztem a napi masztikat. Anyám 30 évvel id?sebb volt nálam, csinos, telt alkatú, hétköznapi anyuka, enyhén megereszkedett cici, pocak.
Otthon nem volt téma soha a szex, de anyu rendszeresen jött-ment félmeztelen vagy bugyiban vagy a fürdés után meztelenül.

Nyár volt, nagyon meleg. Anyu egyrészes fürd?ruhában otthon dolgozgatott a kertben. Persze, ahogy melege lett, elfáradt, bejött a h?vös házba pihenni. Beszélgettünk, pihentünk. A kerti munka közben megfájdult a nyaka, így megkért, hogy masszírozzam meg neki. Örömmel megtettem, mögé álltam és simogatni, masszírozni kezdtem a nyakát.
Teljesen véletlen alakult a helyzet így, de azonnal izgatni kezdett, hogy anyu mögött állva felülr?l belátok a fürd?ruhája alá a melleihez. Végig úgy masszíroztam, hogy a melleit figyeltem, amit?l egyre jobban felizgultam. És amikor már a vágyak vezérelnek, akkor bátrabb az ember...így elkezdtem a vállát is meg a karját is masszírozni. A válláról a fürd?ruha pántot mindig kicsitt lejebb toltam a karjára. Nagyon élveztem, hogy a nyaka, válla már meztelen és a melléig belátok. A két melle közé képzeltem fiatal kemény farkam. Élveztem a látványt, megnéztem finom b?rét alaposan. Alig vártam, hogy megérintsem szép nagy melleit, rá akartam élvezni, verni. Egyre bátrabb lettem masszírozás közben, így amikor a karján elakadt a fürd?ruha pánt, mert már a melltartó résszel volt egyvonalban ami tartotta, elkezdtem tovább lehúzni a pántot, amivel a melltartó rész is megindult lefelé. Reméltem engedni fogja, hogy mellei el?bukjanak. Lassan, de biztosan haladtam a masszírozással és a fürd?ruha lehúzással. De sajnos egy ponton, amikor már tényleg el? kerültek volna a mellei, anya megfordult, megköszönte a finom masszírozást, megpuszilt, majd visszavette a fürd?ruha pántot.

Csalódott voltam és felizgatott nagyon, így utána persze erre a szép élményre a mellei látványára kivertem magamnak.
Ez az érzés akkor ott elindított bennem egy fokozott érdekl?dést anya iránt, úgyhogy utána amikor csak lehetett kiélveztem a meztelen vagy bugyis melltartós testének látványát. Ahogy teltek az évek és kerekebb lett a feneke én annál jobban élveztem. F?leg mikor fürdés után popsija vágását láttam magam el?tt a szobában, ahogy lehajol felvenni a bugyit...közben a mellei szabadon lógtak nagy mellbimbóival... még mindig szeretek rá gondolni és azt képzelni, hogy kiveri nekem és a fenekére, mellére verhetem.
 

Dénes - Feleségemkurvává lett tetszikahogy kefélik a feleségem inájátMég csak udvaroltam a késöbbi feleségemnek,de már akkor is rendszeresen keféltem,mert rájöttem,hogy a munkáján és a maszekoláson kívül a kefélést szereti a legjobban.Az egyik nyaralásunkkor véletlenül szemtanúja voltam milyen odaadással kefél idegenekkel és mennyire élvezi azt.Az egyik ilyen kefélésnél direkt rányitottam az ajtót és ledöbbentem ahogy szívta a kefélö srácnak a farkát ahogy élvezett a szájába.attól kezdve amikor csak tehettem mindig örömmel élveztem ahogy teleengedik a srácok a gecijükkel a feleségem száját.Még a nászutunkon amikor fürödtem és elfogyott a pezsgönk mondtam neki kérjen másik üveggel,majd mikor közölte,hogy olyan hamar meghozták,hogy még egy köpenyt sem tudott magára venni és meztelenül engedte be a pincért.Megkérdezte hozzon e be egy pohár pezsgöt a pincérrel a seggében hozta be,miközben a pincér a seggét tágította a faszával.

Közben a srác közölte el fog élvezni,mire a nejem megfordult és ott elöttem engedte bele a szájába a férfi farkának a zamatját és nyalta tisztára,majd lenyelte.
Késöbb a bárban is többen is megbaszták, de neki ez külön örömöt jelentett.Amíg mentünk egy buszon a hegyek felé mind a két kalauznak leszopta a faszát.A hegyi üdülöbe is nagy cirkusz volt,mert amikor a másik nászutas pár összebalhézott a nejem átment és megdugatta magát a másik sráccal.ennek azért is nagyon örültem,mert közben visszajött a másik párasszonya és az meg az én farkammal elégítette ki magát.Ettöl kezdve két hétig kinyitottuk az egymásba nyíló ajtókat és felváltva basztuk az asszonyokat.Én sose voltam odáig a lányok pinájáért, de amióta a nejem hozzájuttatott a nászutunkon ehhez az asszonyhoz jóformán le se akartam szállni róla.Meg is lett az eredménye mert sikerült mind a két asszonyt felcsinálnom.

A másik pár férfitagja külön köszönetet mondott nekem azért,hogy felcsináltam a feleségét,mert bevallotta,hogy neki így legalább lesz gyereke.Már négy éve keféli a feleségét,mert minden este és éjszaka is együtt vannak, de még soha senkit nem tudta felcsinálni és amikor elment az orvoshoz, az közölte,nem lenne hátrány ha valakinek odaadná a feleségét hátha az felcsinálná és akkor az örökségük is meglenne.Mondta,hogy pár év múlva ha lenne kedvünk elmennénk velük négyesbe külföldre amit ö fizetne és az idö alatt ö a feleségemmel kefélne én meg megint felcsinálnám a feleségét,hogy legyen két gyerekük. Ezt megemlítette a feleségemnek aki egyböl ráállt erre mert ö meg egyébként is szeretett félrekefélni,és a másik pár asszonyának apjával is hajlandó volt dugni.

Mikor kimentünk francia honba és németbe mindkét helyen elmentünk az éjszakába az elsö helyen két néger gyerek is beszállt a kefélésbe és németbe, meg egy férfi hívott el magához a szaunájába ahol megbaszta mind a két asszonyt is,de a másik férjnek az asszonya sírva kért bocsánatot.Majd a nejem közölte hogy ö szervezte meg azt,hogy megbasszák a kurvámat azaz a másik pár asszonyát,mert irigykedett,hogy azzal sokkal többet dugok mint vele. Szerettetem volna hivatalosan is párt cserélni, de a nejem és a másik férj nem ment bele.Lassan a másik asszonynak az anyját is elkezdtem dugni, igaz a férje meg a vejével járt baszni a nejemhez.

Mivel a másik asszonynak az anyja elmúlt negyvenöt éves ezért elvetették a gyereket amit csináltam nekik.Közben sikerült a lányának összehozni még egy gyereket és így már három gyereke lett amit az én segedelmemmel sikerült.A mai napig is rendszeresen kefélem a másik asszonyt és ahányszor csak benne vagyok mindig teleengedem a punciját.A németbe való eröszakos kefélésen kívül soha még meg sem fordult a fejében,hogy mással is szeretkezzen.A legutóbbi találkozásunkkor mondta ezt és én jobban elhiszem neki mint a feleségemnek bármit mond is.