Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Férjes asszonnyal kurtamEste aztán nem láttam, az autója sem volt a ház előtt. Néha napokra eltűnt, senkinek nem mondta merre jár, mindez része volt a titokzatosságnak, ami őt övezte. Másnap sem láttam egész nap. Vasárnap lévén nem dolgoztam, csak elláttam az állataimat, a nap nagy részét olvasgatással és a notebookommal az ölemben üldögélve töltöttem. Párpercenként lestem át a szomszédos udvarra, hátha mozgást látok, füleltem, hátha hallok valamit, de teljes volt a csönd és a mozdulatlanság.

Különös volt, nem éreztem a szomszéd férfi iránt semmiféle romantikus vonzalmat, inkább a fantáziámat izgatta, azt viszont elég magas fokon ahhoz, hogy pörögjön az agyam, ne tudjak másra gondolni. A testemen vibrálások futottak át, ha az érintésére gondoltam, néha megborzongtam, aztán újra csak a kerítés felé lestem. Ami felé vonzott az jórészt valamiféle intellektuális érdeklődés volt, mivel olyannak éreztem a pasit, mint valami összetett rejtvény, ami ellenállhatatlanul arra késztet, hogy megfejtsem. Ugyanakkor mindennél sokkalta erősebben tört rám egy színtisztán erotikus vonzalom, mintha csak megleltem volna azt az alanyt, aki kibontja belőlem legtitkosabb szexuális vágyaimat. Olyan vágyakat, amik meglapultak valahol egészen belül, időnként egy-egy erotikus tartalmú álomban előtörtek, de amelyekről egy jólnevelt, tisztességes nő még csaknem is beszélhet.

Megeresztettem magányomban egy savanyú félmosolyt, ahogy erre a társadalmi elvárásra gondoltam, ami még itt ennek a kis falunak a félreeső utcájában is éreztette a hatását. Ráadásul felemás módon. Azt senkinek nem jutott eszébe firtatni, hogy a férjem helyesen teszi-e, hogy időnként fizet egy profinak. Soká távol van a feleségétől, hát férfi, hozzá tartozik. Magam sem akadtam fönn ezen. Ha itthon volt, éltünk szépen, ha elment ő férfi volt én pedig apáca. Egészen mostanáig.

Rettentően izgatta a fantáziámat, hogy vajon mi következik ezután. A szomszédomból kinéztem azt is, hogy mától végleg eltűnik, de azt is, hogy visszatér és innentől kezdve újra magázódunk majd. Azon pörgött az agyam, hogy lehet, hogy eddig még nem dugott meg? Számtalan lehetősége lett volna rá, kellhet-e egészséges férfinak több biztatás? Vajon mi az oka ennek? Vajon nem is akar mást, vagy ez az egész eddigi közös kalandunk egy hosszúra nyújtott előjáték?

Ezernyi kérdés kavargott bennem, miközben az egész napom azzal telt, hogy gyakorlatilag nem csináltam mást, mint azt vártam, hogy előkerüljön.

Esteledett, lehűlt a levegő, már nem esett jól a hintaágyban üldögélni. Fogtam a holmim és besétáltam a teraszra. A ház fala még tartotta a napsugarak melegét, így leülvén a terasz lépcsőjére nekidőltem, úgy fogyasztottam el a teámat és a vacsorára szánt sajtomat. Fürdés közben már nem is gondoltam a közönségre és éppen lefeküdni készültem, amikor hallottam, hogy megáll a szomszéd ház előtt a terepjáró, hazajött. Fél óra múlva kopogtatott.

-Egész nap rád gondoltam. Egyfolytában azon járt az eszem, hol lehetsz, mit csinálsz.

-Itthon ültem és olvastam – feleltem, alig tudtam leplezni a meghökkenésem.

-Gondoltam, azért is siettem. Meglepne, ha azt mondanám, hogy kívánlak?

-Még nem mondtad – ugrottak föl a szemöldökeim.

-Akkor most mondom: kívánlak!

Az ajtó becsukta, ráfordította a zárat, nem hagyván cseppnyi kétséget sem bennem, mit akar. Ahogy kattant a zár nyelve, sebes villámcsapás futott át rajtam, nagyon nyeltem. Azt vártam a lendülete alapján, hogy lerohan, vadul és erőszakosan – de nem tette. Megfogta a kezeimet és az ujjaimat kezdte egyenként csókolgatni.

Elállt a lélegzetem, nem mertem megszólalni. Szinte tiszteletteljes mozdulatai nyomán lassan kiengedtem a feszültségből. Türelmes élvezettel simogatott végig, égető ujjbegyei egy pillanatra sem álltak meg. Mintha valamiféle ünnepre készülne, végtelen élvezettel kóstolgatott és amikor a keze a csípőmre csúszott, ajkai pedig a nyakamon át leszánkáztak a kulcscsontomra, a testem rándult egyet és teljesen önkéntelenül félhangosan fölsikoltottam.

-Nem akarod mégsem? – kérdezte, de alig volt hangja.

-De, de igen, akarlak, őrülten – kaptam levegő után, de magam szinte nem is hallottam, mit mondok. Megbolondultam! Egész nap erre a percre hergeltem magam, sokkal gyorsabb tempót akartam, sikoltani tudtam volna, hogy dobjon végre az ágyra és hadd legyek az övé. Önkéntelenül belemarkoltam a karjaiba, izmai megfeszültek és amikor ágyéka hozzám nyomódott, éreztem, nem kell soká várnom. De nem tett semmit, mégsem, csak folytatta a kínzásomat. \"

Lelkierőt gyűjtök a folytatáshoz, nem könnyű megosztani a világgal, hogyan bukik el végül egy erkölcsös, férjes asszony
 

Nem láttál még soha faszt elélvezni?Amit most leírok lassan már 30 éve történt, de ha behunyom a szemem, tisztán emlékszem minden pillanatra, illatra, érintésre, mintha csak tegnap történt volna ahogyan felfedeztük egymás testét a húgom és én.


Nagyon régen kezdődött minden, de így egyben leírva sokkal izgalmasabb a története, ahogyan egyre jobban és jobban vágyakozunk egymás után.
Az évekkel tévedhetek, mert nagyon régen volt, de ami történt, arra pontosan emlékszem.
Olyan tizenöt éves voltam, körülbelül, a kishúgom pár évvel fiatalabb nálam.
Ahogy kezdtem kamaszodni, egyre többet fantáziáltam, milyen is lehet egy punci. Milyen lehet a szex. Megtaláltam a szüleim szex magazinjait. Ekkor láttam először pinát, szopást, dugást. Eszméletlenül felizgatott. Sokszor maszturbáltam a magazinokat nézegetve. Akkor még nem volt computer, internet, okos vagy mobiltelefon, még VHS video lejátszó is csak évekkel később
Állandóan a szexen járt az eszem, de még soha nem láttam puncit csak képen.
Persze láttam már a húgomat fürdés közben, de az nem olyan. Én közelről akartam látni.
Egyik este a szüleim az esti krimit nézték a nappaliban. Benéztem a hálószobájukba, ott aludt a húgom hálóköntösben hanyatt fekve. Teljesen felizgatott ahogy a köntös enyhén szétnyilt a combján. Látni akartam a kis punciját. Egy valódi puncit végre közelről. Nem akartam hozzányúlni, csak megnézni milyen is.
Enyhe félhomály volt. A konyhából beszűrődő fény épp elég volt, hogy lássam amit szeretnék.
Óvatosan letérdeltem szemben vele, és lassan, nehogy felébresszem, elkezdtem a kis lábait széttárni, hogy odaférkőzhessek a kis puncikához.
Percekig tartott mire eléggé sikerült széttennem a lábait, hogy odaférjek teljesen.
Gyorsan kilestem, szüleim még A filmen izgultak, tuti nem fognak most idejönni.
Egész közel dugtam az arcom a kis punihoz. Teljesen fel voltam izgulva a látványtól, enyhén szétnyílt, látszott a rózsaszín kis rés, a pici csiklója, amiről akkor még nem is tudtam hogy csikló. Gyönyörű homlokos duzzadt ajkú punci volt, egyetlen szőrszál nélkül. Csak nézni akartam, de szinte elvesztettem az eszemet a látványtól és miután megszagoltam, nem tudtam ellenállni. Óvatosan hozzáérintettem a nyelvemet a vékony réshez, és gyengéden elkezdtem nyalni egyre mélyebbre dugva a nyelvem a titokzatos mélységeket felfedezve.
Nagyon jó íze volt, folyamatosan nyaltam, lassan fel, s le. Érezni akartam az ismeretlen új ízt, érezni a puncit ahogy a nyelvemmel felfedezem. Közben figyeltem fel ne ébredjen. Ekkor a kis teste picit megmozdult.
Ideje volt befejezni, nehogy felébredjen.
Finoman visszahelyeztem a lábait, a köntöst eligazítottam, majd kisurrantam a szobából, be az enyémbe, hogy kiverjem, mert ekkor már majd szét robbantam.
Nem tudom észrevett-e bármit az én kis felfedező utamból s puncijában.
Évekkel később már tudatosan kezdtünk kiváncsiskodni egymás teste iránt.
Fokozatosan ébredt fel benne a vágy, ahogy kamaszlánnyá cseperedett.
Sokszor fürödtünk együtt, előtte is, de egyszercsak, mintha véletlen volna, többször is hozzáért a faszomhoz. Nekem sem kellett több, én meg a kis puncijához nyúltam, persze én is véletlenül. Tettem egy kis habfürdőt a vízbe, ne lehessen a víz alá látni, de hagytam kicsit kibulkanni a makkom hegyét, Amikor meglátta, nevetve rámutatott hogy már megint előbújt. Egyszer kértem, hozzon be nekem törölközőt. Amikor bejött szemben álltam vele, nem is próbáltam eltakarni a farkamat. Láttam, hogy alig tudta levenni a szemét a faszomról. Látszott hogy nagyon tetszik neki. Máskor csak bejött valami kifogással, hogy lássa a faszomat amíg törölköztem. Szinte áhítattal nézte mindig. Sokszor már kezdett merevedésem lenni, nagyon izgatott, ahogy kukkolt. Ekkor már tudtam, hogy a farkamról álmodozik. De még mindig csak álmodoztunk. Egyelőre.
Eltelt pár év, kb 11 éves lehetett akkor.
Minden alkalmat megadtam neki, hogy véletlenül megláthassa ha akarja. Engem is felizgatott ahogy kukkolt. Akkor már kérdezgette, persze csak óvatosan hogy a barátnőmmel, mert addigra már volt több is, miket szoktunk csinálni. Szopta-e már, milyen érzés amikor a szàjába veszi. Én pedig készségesen válaszoltam. Egyszer épp a nappaliban néztem a TV-t amikor bejött egy darab papírral, és megkérdezte jól sikerült-e amit lerajzolt.
Akkor láttam, hogy egy álló faszt rajzolt. Illetve csak akart, mert elég bénára sikerült, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve azt mondtam neki. Mivel már úgy is láttál meztelenül, szóval ha megígéred, hogy nem nyúlsz hozzá, megmutatom, és akkor könnyebben lerajzolhatod. Nem kellett kétszer kérdezni. Felcsillant a szeme.
Láttam rajta, hogy alig bírja magát türtőztetni. Megígérte, hogy nem ér hozzá.
Akkor lehúztam az alsómat. Mint egy rugó előugrott a már meredező szerszámom, ami így húsz egynéhány évesen 18-19 centis volt. Ki nem mérte meg kamaszkorában :)
Hanyatt feküdtem, és a kezemmel a tövénél tartottam, hogy merőlegesen álljon.
Tessék, mondtam neki, Most már le tudod rajzolni könnyen. Közel hajolt, szinte az orra hegyénél volt a makkom, éreztem a leheletét a farkam hegyén..
Majdnem elsültem, pedig hozzá sem ért.
Elkezdte rajzolni, vagyis úgy tett, mert nem tudta levenni a szemét az ágaskodó faszról. Tulajdonképpen először meredezett így az orra előtt egy nagy lüktető fasz. Végre nem titokban kellett meglesnie. Néztem a rajzot, hát nem valami jó, kicsit aránytalan volt.
Ekkor mondtam neki, hogy tegye a farkam mellé a ceruzát, hogy méretet vegyen. Nem kellett kétszer mondani. Persze mindig csak véletlenül sikerült hozzáérnie. Bocs mondta, de persze újból hozzáérintette a kis kezét. Ki tudja mióta vágyott rá, és végre ott volt előtte egy igazi nagy fasz, de nem engedtem, hogy megfogja. Még nem. Nem tudtam mit tegyek, nem engedtem ennél többet. Mégis csak a húgom. Ráadásul 11 éves. Vívódtam magamban, közben pedig majd meg vesztem én is, hogy ennél több is legyen köztünk. A leskelődések továbbra is folytatódtak, én pedig hagytam, hogy meglásson meztelenül. Lassan kezdett ő is kamaszodni, és nem tudtam nem észrevenni ahogy egyre nőiesebb kezdett lenni. A kis mellei, mint két alma, a bimbók szinte átszúrták a pólóját. Szűk kis shortokat vett fel. Megbanonázva néztem ahogy tisztán ki lehetett venni a gyönyörű formájú kis pináját, amint ráfeszült a falatnyi kis rövidnadrág
Tudtam, hogy incselkedik velem ő is.
Majdnem egy évvel később a telkünkön voltunk éppen. Reggel még az ágyban lustálkodtam, amikor hallottam a falépcsőn a kis lépteket felfelé. Nem lehetett eltéveszteni, tudtam, hogy ő az. Úgy tettem mintha aludnék. Odajött az ágy végéhez, és a lábamtól elkezdett felfelé mászni a takaró alatt. Mozdulatlanná váltam, és vártam mi fog történni. A térdemig jutott amikor a farkam már teljes nagyságában meredezett.

Tudta, hogy meztelenül alszom, és egyszer mondtam neki, hogy a fiúknak reggelente álmukban feláll a faszuk. Hát ezért mászott a takaró alatt. Semmit nem láthatott a sötétben. Egyszer csak lelassított, éreztem, hogy valami hozzáér a faszomhoz Nem mertem mozdulni sem, vártam mi fog történni. Kis idő után hirtelen forróságot éreztem a farkamon. A szájába vette a faszomat. Éreztem ahogy az ajkai összezárultak a makkom alatt. Teljesen mozdulatlan volt, körülbelül egy percig, én meg majdnem beleélveztem a pici szájába.

Nem akartam hogy lebukjon, ezért tűrtőztettem magam. Egyszer csak abbahagyta, és tovább mászott, amíg ki bukkant a kis bájos arca a vállam mellett.
Mintha mi sem történt volna, jó reggelt kívánt. Úgy tettem, mintha most ébredtem volna fel, közben meg néztem a csöppnyi száját, és csak az járt a fejemben, hogy alig egy perce még ott tartotta az ajkai között a meredező faszomat.
Pár hónapra rá, otthon odajött hozzám, hogy játsszunk 7fogást. Az meg micsoda, kérdeztem. Egyszerű, mondta.
Egymás mellé ülünk, és a hüvelyk és mutatóujjunkal a térdtől felfelé haladva finoman átfogjuk a combunkat, annyira csiklandozva amennyire csak lehet. Az nyer aki tovább bírja.
Játszottuk is ezt többször, egyre közelebb és közelebb jutva puncihoz és faszhoz. Mindkettem tudtuk mire is megy ki a játék.
Nem tudtam leplezni ilyenkor a merevedésemet. Ő pedig élvezte hogy látja dudorodni az alsómat.
Egy délután, amikor tudtam, hogy mindenki későn jön haza, én kezdeményeztem hogy játszunk.
Rajtam egy alsónadrág volt, rajta pedig egy kis bugyi.
Széttárt combokkal ültünk egymás mellett, Elhatároztam, hogy ma továbbmegyek a játékkal. Kezdeményezni nem mert, de Láttam rajta a vágyakozást hogy végre megfoghassa a faszomat. Egyszer csak, persze teljesen véletlenül, de határozottan hozzáértem a puncijához.
Jaj, bocs, játszottam meg az ártatlant és elhúztam a kezem. Nem lepődött meg. Bocs mondta és ő is nekinyomta a kezét az álló faszomnak.
Most már biztos voltam benne, mit akar, csak nagyon kis bátortalan volt eddig.
Azt mondtam neki, tudok egy sokkal jobb 7 fogást, próbáljuk ki azt.
Bugyin keresztül, a kis húsos punciját finoman fogdosva, apránként haladtam felfelé a hasa felé. Láttam, hogy jólesik neki, ahogy kalandozik a kezem az érintetlen kis punciján.
Rég vártam erre már én is, és ő is. Eleinte úgy tett mintha nagyon csikis lenne, de ez már inkább kéjes nyögdécselésnek hangzott. Persze közben ő is csinálta a farkamon, amit én a punciján. Két ujjal a farkam tövéntől a makkomig fogdosta a faszomat. Tudta, hogy végre zöld a lámpa, és megérinheti végre amire rég várt.
Csináltuk még egy ideig, masszíroztam, dörzsöltem a kis puncit, mostmár leplezetlen vággyal. Ő is egyee erősebben markolta a faszomat. Ekkor mondtam neki hogy őrületesen felizgatott, és még soha nem éreztem ilyen nagynak a faszom mint most. Akkor megkérdezem tőle: akarod látni?
Igen, vágta rá azonnal. És màr csúszott id lejjebb, egész közel az alsómhoz, de közben egy pillanatra sem engedte el a faszomat.
Csak egy picit kellett segíteni, és az óriásira duzzadt makkom szinte magától ugrott elő, és ott ágaskodott pár centire a kis húgom szájától. Őrülten izgató volt. Azonnal megfogta a makkomat, finoman az ujja hegyével tapogatta, majd óvatosan, mintha attól félne hogy elront valamit, húzogatni kezdte rajta a bőrt először csak két ujjal, és közben megkérdezte, ez itt tényleg mozog rajta fel és le? Persze, és pont jól csinálod, mondtam neki.
Várj, leveszem az alsómat, akkor sokkal jobban meg tudod fogni. Elhelyezkedtem kényelmesen, ő pedig odafeküdt a két combom közé, egészen közel a faszomhoz. Folytatta tovább, a bőrt húzogatta, de most màr marokra fogta. Ismerkedett az új érzéssel, ahogy ott lüktet egy nagy fasz a kezében. Ki tudja mióta álmodozott erről. Eközben néha megállt a keze és közelről, minden oldalról jól megnézte magának.
Fogtál már így faszt a kezedben, kérdeztem.
Hát nem nagyon, mondta. Csak a tiedet láttam eddig. És, hogy tetszik? Hát jó nagy, mondta mosolyogva.
Mostantól azt csinálsz vele amit csak akarsz. A tiéd, mondtam neki, de utána én csinálom neked, rendben?
Rendben mondta, majd ismét a farkamra koncentrált. Tudtam, alig várja, hogy a szájába vehesse végre.
Figyeltem, ahogy fel le húzogatta mozgatja a kezét. Az ujjai át sem érték teljesen. Egyszercsak közelebb hajolt, egy centire volt a hegyétől. Megszagolta, majd határozott mozdulattal bekapta a makkomtól egy picit mélyebben. Kis ideig csak tartotta a pici szájában, élvezte a pillanatot amikor végre a szájába vehetett egy faszt. Én meg majdnem elájultam a látványtól, hogy a kicsi húgom szájában félig eltűnt a farkam.
Lassan elkezdte a fejét fel le mozgatni. Jobb kezével a szája mozgását követve húzogatta a bőrt, fel le.
Tűzforró volt a szája, közben éreztem ahogy a nyelvével is felfedező útra indul.
Úristen, annyira jól csinálod mondtam neki. Soha senki nem szopta még ilyen jól. És így is volt. Látni lehet egy nőn ha szeret faszt szopni. Rajta is rögtön láttam ahogy egyre jobban élvezi. Biztos ezerszer elképzelte magában hogy fogja majd szopni. Mondtam neki, hogy nyalogassa az oldalát, majd hogy finoman szívja miközben szopja. Közben a másik kezével finoman a tövét fogta. Annyira a átadtam magam a gyönyörnek, hogy már nem tudtam visszatartani a kilövellni készülő ondómat. Összerándultam az utolsó pillanat előtt, de már nem bírtam tovább, ekkor ő is megijedt, kivette a szájából, és kíváncsian figyelte, ahogy lüktet a kis kezében a meredező szerszámom. Ebben a pillanatban kitört belőle az ondó, mint egy gejzír. Szájtátva vigyelte ahogy a faszom, a pici kezében, lüktetve spricceli az ondót. Mindenhova, a kezére, a jajáta is jutott bőven.
Amikor már nem jött több, elengedte, és csodálkozva kenegette a kezére fröccsent ondót. Nem láttál még soha faszt elélvezni? Nem, de jó volt, mondta nevetve. Nem akartam a szájába élvezni, túl kicsi volt még, nem tudtam nem okozok-e neki undort, ha váratlanul éri.
Ekkor azt mondtam neki, most én következem.
Nem is kellett kérni. Rögtön hanyatt feküdt a kanapén, és enyhén széttette a lábát.
Odatérdeltem elé és lehúztam a bugyiját.
Szemérmesen összébb zárta a combjait, de én odafeküdtedtem közéjük egész közel a gyönyörű édes kis puncihoz, hogy szinte az orrom érintette. Tudtam, hogy még soha senki nem láthatta így, nekem engedte először. Nem tudta milyen lesz csak nézett lefelé. Ahogy a széttárt combjai között feküdtem
A kezemmel először csak a csodaszép selymes nagyajkait érintettem meg. Simogattam az ujjammal, közben ránéztem, és megkérdeztem: soha nem csinálta még senki? Nem, bólintott a fejével.
Biztos szeretni fogod.
Ekkor ismét lenéztem a puncijára. Épp hogy kezdett pelyhedzeni, selymes kis punciszőrők kezdtek előbújni. El sem akartam hinni, hogy itt mindjárt belecsókolok a legédesebb kis punciba, amit valaha láttam. A tudat hogy ott volt előttem a 13 éves húgom hamvas érintetlen puncija, és mindjárt rátapaszthatom a számát, szinte elvette az eszemet. Finoman megpusziltam a combja belső felét, éppen a nagyajkai mellett, majd lassan megpusziltam a selymes nagyajkait is. Olyan puha és selymes volt, mint egy kisbaba bőre. Először gyengéden végignyaltam többször is, de csak kívülről, majd a nyelvemet finoman a nagyajkak közé nyomva benyaltam a szűk kis résbe, lássan haladva a hüvelyétől felfelé a pici csiklója felé. Ott kis ideig elidőztem a nyelvemmel. Körbe körbe nyalogattam, finoman megszívtam az apró kis piros csiklót, ami még el volt bújva. Ekkor éreztem, hogy a kis teste megvonaik, és egy sóhaj hagyta el az ajkát. Ebből rudtam hogy jólesik neki, és óvatosan a kis csiklón tovább elidőzve szívogatva egyre jobban éreztem, ahogy kis teste átadja magát a gyönyörnek.
Egyre gyorsabban folytattam, bedugtam a nyelvem a hüvelyébe, közben széthúztam a nagyajkait. Miközben az ujjammal izgattam, felnéztem rá, és láttam hogy csukott szemmel élvez. A szája picit nyitva, és kezével a kispárnát markolta
Ismét a nyelvemmel izgattam, egyre gyorsabban, annyira jó volt látni akogy elönti a kéj, és ezt én adhatom meg neki először.
Ekkor megremegett a teste, és nagyot sóhajtott.
Lassítottam a tempón, majd ismét csak finoman simogattam kipirosodott puncijàt.
A pici csiklója kiemelkedett a rejtekéből, adtam rá egy puszit és megkérdeztem. Milyen érzés volt?
Szégyenlősen válaszolta, nagyon jó. Láttam rajta, hogy nagyon zavarban van, ezért gyorsan még néhány csókot adtam a gyönyörű kis pinájára, majd hagytam hogy felvegye a bugyiját.
Azt tudod, hogy ezt soha nem mondhatjuk el senkinek.
Persze tudom, mondta. Nem is fogom.
Valahogy éreztem legbelül, hogy ez nem fog megismétlődni soha többet. Tudtam, hogy szégyelli magát.
Ezután nem kérdeztem, és nem is beszéltünk róla többet, mintha soha meg sem történt volna.
Neki is, nekem is családunk lett, gyerekeink.
Ugyanolyan testvérek lettünk mint azelőtt, csak volt egy édes titkunk, amit csak mi ketten ismerünk.
Sokszor gondolok maszturbálás közben az édes kis szájára ahogy szopja a faszomat, mint ahogy nem fogom elfelejteni legfinomabb puncit sem, ami nekem nyílt meg először.
 

Kutyaszex a családdalNekem elhihetitek, hogy Morzsa tudta a dolgát :D
Arra ébredtem, hogy a fejét, a combjaim közé dugta, és egyenletes ritmusban nyalta a puncim, és a belőle csordogáló nedveinket. Kezdtem egyre jobban élvezni a helyzetet, de inkább eltoltam magamtól, és elmentem ismét zuhanyozni.
Morzsát a földszinten találtam meg, a teraszajtónál ült, és várta, hogy kiengedjem.
A délután hátralévő részében nem történt semmi izgalmas. A szüleim 7 óra körül érhettek, haza, és ekkor a Tv-t néztem, ugyan abban a fotelban, hol nemrég még egy kutya nyalta a muffom. Az ősök is csatlakoztak hozzám, és együtt néztünk valami gagyi sorozatot, amikor vonyítást, nyöszörgést hallottunk az udvarról. Morzsa épp a szomszéd néni kutyájával volt összeragadva..
Kicsit féltékeny lettem, és kicsúszott a számon:
-Kielégíthetetlen…
Gábor az apukám ( igazából nevelő apám, 5 éves voltam, amikor a vérszerinti apukám meghalt) kérdőn nézett rám, de csak legyintett egyet.:
-Ne aggódj kislányom, majd szétválnak..
Visszamentünk és tovább néztük a sorozatot. Amikor vége lett, felmentem a szobámba lefeküdni. Amikor felértem, résnyire nyitva hagytam a szobám ajtaját. Felvettem a hosszú hálóingem, levettem a bugyim és az ágy mellé dobtam, és lefeküdtem aludni.
Másnap reggel ébredés után épp szedtem össze a szennyesem, de a bugyimat nem találtam sehol, hiába kerestem. Ekkor hallottam meg, hogy Morzsa megint az ajtót kaparja. Egy szál hálóingen, bugyi nélkül mentem le, és engedtem be a házba.
Nem igazán tétlenkedett. Az orrát egyből a ruhám alá dugta.
Tudtam, hogy mit akar, meghágni engem, és én is akartam. Nagyon. Márr a gondolatára is benedvesedtem (még most is nedves leszek, ha rá gondolok)
-Te rosszaság, ne itt!- szóltam rá halkan.
Felmentem a lépcsőn, ő pedig hűségesen követett. Levettem magamról a hálóinget, és hanyatt feküdtem az ágyon széttárt lábakkal.
Morzsa egyből nekem esett. Istenem, senki sem tud úgy nyalni, mint ahogyan az a kutya nyalt engem. Eleinte hosszú nyalintásokkal, majd egyre mélyebbre nyalt belém hosszú érdes nyelvével. Egyre gyorsabban és gyorsabban, amíg el nem élveztem. Amikor megnyugodtam egy kicsit, felálltam és felvettem a ruhám. A kutya értetlenül nézett rám az álló véreres farkával. Viszont én a tegnapi után ki akartam éheztetni, azt akartam, hogy megőrüljön a puncimért. elindultam le a lépcsőn ő követett. Amikor a terasz ajtóhoz értünk, kitessékeltem az udvarra és becsuktam az ajtót.
A hűtőhöz léptem, és valami reggelit akartam csinálni magamnak. A rántotta mellett döntöttem.
Már majdnem készen volt, amikor Gábor megszólalt mögöttem:
-Kapok én is valami harapnivalót?
Kicsit megijedtem, de mosolyogva hátrafordultam:
-Persze, 1 perc és kész, anya nem kér?
-Nincs itthon, elment fodrászhoz és manikűröshöz.
Gábor egy szál melegítőalsóban leült a reggeliző pulthoz. Tálaltam a harapnivalót és megreggeliztünk.
Amikor elkezdem mosogatni, éreztem, hogy mögém lép.
-Nagyon finom volt, de szeretnék desszertet is.
Ekkor hozzám nyomta a nadrágjában álló farkát, és a karom alatt átnyúlva a melleim kezdte simogatni, masszírozni.
-Ne…- nyögtem, de a fejem hátra a vállára bicsaklott, így csókolgatta a nyakam.
A fogaival lehúzta a hálóruhám spagetti pántjait, az pedig a testemet végigcirógatva gyűlt a lábam köré.
Az egyik mellemet elengedve a keze elindult lefelé a testemen. A lábaival szétfeszítette a lábam, így kisterpeszben álltam, amikor az ujjai elkezdtek játszani borotvált puncimon. Nem tudtam mit csinálni, lefagytam. A kezeim görcsösen kapaszkodtak a konyhapultba, hátravetett fejjel élveztem a kényeztetést. Már csak nyögni tudtam.
-Annyira kibaszottul nedves vagy!
Igen, az voltam.. Éreztem, hogy a nedvem szépen lassan folyik le a combom belsején, de annyira el voltam foglalva a saját gyönyörömmel, hogy észre se vettem, amikor Gábor farka belém hatolt.
Amikor tövig bent volt, nem mozdult egy pillanatig, majd szépen lassan kihúzta belőlem a farkát. Így dugott egy darabig. Amikor kihúzta, a nedvemet végingkente a csiklómon és a farpofáim között is. Egy idő után nem bírtam tovább, és könyörögni kezdtem:
-Gábor.. kérlek.. gyorsabban.. igen.. apa.. keményebben…
Nem játszott tovább. Egyre gyorsabban és keményebben baszott. Éreztem, hogy az egyik újával az ánuszom simogatja, ingerli. Amikor rájött, hogy nem ellenkezem, belém dugta 1 ujját.
-El fogok menni, de a seggedben akarok.
Azzal a lendülettel kivette a puncimból a farkát, és a seggembe dugta.
Nagy volt, nagyon-nagy. A keze a csiklómon dolgozott, közben teljes erőből dugta a seggem.
Hirtelen jött az orgazmusom, szinte csillagokat láttam. Ekkor éreztem meg, hogy ő is elélvezett velem együtt.

Ekkor döbbentem rá, hogy nem csak a kutyám akarja használni a testem, hanem a nevelőapám is.
 

Vasútas szopósÜltünk egyik nap otthon Petigecivel,éppen néztünk valami recskafilmet,és már nagyon rajtunk volt a görcs,hogy el kéne már kapni valakit. Fasztalicska nem nagyon beszél velünk, kimentünk hátra a kanálishoz,de a szityusok se voltak kint, velük se tudtunk gazsulálni hátha van valami nöjük. Mondom Petigeci,akkor igyuk le magunkat. Felnyitottunk pár sört,iszogattunk, erre azt mondja Petigeci, látott kint a föút mellett kurvákat,mikor Jóska bával jöttek haza. Azt mondja,van 4800 forintom, hátha annyiért elrázza nekünk egyenként:)))) Elindultunk biciglivel,megyünk a sarokig nem értünk el, jön a bolond vasutas meg a felesége lovaskocsival, aki a múltkor elütötte a Petigecit a kocsma elött biciglivel. Meglátott minket, lengette az ostort, Petigeci odakiabált, tedd le az ostort vasutas szopós mert feldugom a picsádba!:))) Az öreg olyat odabaszott a kancsikával, ordított közbe,büdös kölyök a kurva anyád,el is találta a Petigecit pont a szeme alatt. El is esett biciglivel szerencsétlen fogta a fejét,dölt belöle a vér. Megijedtem én is,hogy kiverte a szemét neki. Ordítottam én is meghalsz ezért vasutas geci:)))) Nem tudtam közel menni,nehogy engem is eltaláljjon,mondom letépem onnan aztán összeverjük. Petigeci meg felállt közbe,felvett egy féltéglát,utána tekert,az mondja a kurva anyád te winettu geci, odabaszta hozzá:)))) De nem a vasutas pista bát találta el, hanem a feleségét a Licike nénit aki mellette ült,majdnem lefordult a szekérröl,mondom a köcsög öregasszonynak beszakadt a feje,de csak a válát találta el:)))) Megállt egyböl a Vasutas,leugrott,szalad oda, hozzábasztam a biciglit, elesett, és megtapostuk kicsit a földön. Az öregasszony meg ordított közbe, hogy Kihívom a rendörséget:)))) El is menekültünk, mert Petigeci fejéböl dölt a vér,meg nem látott a fél szemére. Visszamentünk hozzánk, lemosta,de mondom Petigeci el kell menni orvoshoz. Elmentünk, bekötötték a szemét,úgy nézett ki,mint mikor a kacagó görény szemüvege be volt ragasztva:))) Siettünk vissza,mert úgy fájt ennek a hülyének,hogy muszáj volt inni. Azon gondolkodtunk egész este,hogyan álljunk bosszút. Mondom majd elkapjuk egyszer,mikor nem lesz nála az ostor. A kurvákhoz meg nem értünk oda.
 

Erotikus mese...Néha csak a szerencsén múlt, hogy épségben hazaértem. Zavarodott voltam, a fejem zúgott, a füleim dübörögtek.
Ruhástól szédültem ágyba, a nagyméretű ágyba, amelyet imádott feleségemmel osztok meg. Görcsösen rázta a zokogás egész testem, a párna pár perc alatt átázott a könnyeimtől. Hangosan zokogva csak annyit tudtam nyökögni – miért... MIÉRT...? Markoltam az ágyneműt kínomban és keményen püföltem az ágyat... Aztán szép lassan a fáradtság felemésztette dühöm, és összegörnyedve légzésem lassan csitult, majd elaludtam.

A bejárati ajtó hangjára ébredtem, amint becsukódik. Az ablak felé fordítva fejem a hajnali derengést azonnal érzékeltem, gyűrött arccal, hunyorogva próbáltam az éjjeli szekrényen álló óra digitális jeleiből kisilabizálni az időt... Még mindig zúgó fejjel ismertem fel lassan a számokat: még 5 óra sincs...
Nem érdekelt, Noémi hogyan ért haza ilyen hamar, hozták, vagy valami korai járattal jött-e. A hálónkból a fürdőbe léptem gyorsan bezárva az ajtót magam mögött. Lezuhanyoztam, majd kilépve felöltöztem és magamhoz véve irataimat és a kocsikulcsot a bejárati ajtó felé indultam. Akkor pillantottam meg Noémit, aki a bejárati ajtónak támaszkodva próbálta utamat állni. Megálltam közvetlen előtte. Figyeltem könnyektől áztatott szép arcát, fáradt szemeit, remegő kezét, amit maga mögé dugott, hogy ne lássam, mennyire ideges.
- Hová mész? – kérdezte fáradtan halk, kissé rekedt hangon.
Nem válaszoltam, csak néztem őt. Mellkasom újra összeszorult.
- Ne menj el...! Kérlek! – súgta fáradtan.
Normális esetben magamhoz ölelném, de most... nem hiszem, hogy valaha is újra megteszem...
Csak álltam ott szótlanul és hajthatatlanul menni akartam. Tekintetében mérhetetlen fájdalom, szemei könnyekben úsztak. Patakok indultak lefelé gyönyörű arcán, amint megértette, hogy menni fogok... Hangtalanul félreállt én pedig kiléptem az ajtón.
Nem volt semmi konkrét célom, amikor beindítottam a kocsit, csupán annyi, hogy minél messzebb legyek ettől a helytől, és a nőtől, akit imádok...

Valahogy a Balaton mellett kötöttem ki, és tulajdonképpen ott eszméltem föl, rögtön meg is ijedtem, mert semmire nem emlékeztem az odavezető útból. Csak remélni tudtam, hogy nem okoztam galibát sehol, vagy nem mértek be valahol!
Fáradt voltam és pihenni szerettem volna. Berény felé vettem az irányt, afelé a nádasban, fűzfák között eldugott hely felé, ahová tényleg csak pár ember szokott lejárni, ők sem hosszú időre..., és ahol Noémivel szoktunk hosszú órákat eltölteni, akár késő este munka után is.
Elég fáradtnak éreztem magam ahhoz, hogy elviseljem most azt a helyet.
Ilyen korán reggel még soha nem tartózkodtam itt, furcsa is volt, hogy másképp állnak az árnyékok a kora reggeli napsütésben. Meglehetősen meleg nap elé tekintünk... Leparkoltam az egyik fűzfa alá, jómagam pedig a kocsi elé terített törölközőre telepedtem és hallgattam a madarak kora reggeli köszöntő csiripelését. Egyedül voltam, egyedül a gondolataimmal.
Újra lejátszódtak bennem, már ki tudja hányadszor, az örökre belém vésődött képek, amint Noémi Gézával szeretkezik a holdvilágos szobában..., és aztán ahogy sírva kérlel... Szemeimbe könnyek szöktek újra, de nagy levegőt véve elhatároztam, hogy nem fogok újra sírni, én erősebb vagyok ennél...!
Ott a fűzfa alatt tudatosult bennem, hogy felszarvaztak... Na bazmeg! De miért?! És ráadásul hogyan..., és hányszor?! Az egyik legkedveltebb barátom kefélte meg a feleségem!
Kezdtem sejteni, mit sejteni, hisz már tudtam, miért járt Noémi többször is Veráéknál az elmúlt hónapokban. Na bazmeg, Vera is...! Hát erre ment ki ez a nagy barátság... És ezek után még mi a retket akartak ezek megbeszélni velem...?!
Megnyugtató érzés volt, hogy Gézát legalább leküldtem. Kár, hogy nem tettem még rá párat. – Na és ki a fene volt az a kis pöcs, aki Verát dugta? - A gyomrom beleremegett, ha arra gondoltam, hogy Noémit is megcsinálhatta... Pedig, basszus, biztos... Mi a franc ez, valami kibaszott swinger társaság, vagy mi...?!
Újra feltörő dühömön azonban túltett fáradtságom, szerencsére nem kaptam társaságot, úgyhogy eldőltem a törölközőn, és elaludtam.

Telefonom üzenetjelzésére ébredtem, igazából épp jókor, hogy elkerüljem az aszalódást és szénné égést, ha a fa árnyéka teljesen elhagy. A kocsiba nyúltam a telefonért, tudtam kitől kaptam sms-t.
- Merre vagy?
Noémi erőlködik. Egy perc múlva jött a következő
-... Ne haragudj, kérlek...! Beszélni szeretnék Veled! Mikor jössz haza?
Nem válaszoltam. Éhség mardosta a gyomrom, ugyanakkor nem kívántam semmit, viszont nagyon szomjas voltam már. Egy néhány száz méterre lévő kis bolt felé indultam venni valami hideget. Útközben vagy háromszor csörgött a mobil...
Épphogy visszaértem a fűz árnyékába, amikor újabb sms érkezett.
- Tudom, hogy nem érdemlem... De beszéljük meg, kérlek!
Dühöm újra fellángolóban. Mégis mi a fenét kellene tennem?! Kedélyesen beszélgessek el vele, hogyan is keféltette meg magát, míg aludtam?! Meg azelőtt is?!
- KÉRLEK!!!! – jött az újabb kétségbeesett üzenet.
Szemeimbe könnyek szöktek, éreztem, ahogy egyre jobban gyengülök, szédülni kezdek. Előző este is jobbára csak söröztem... Abba a rohadt életbe bele! – hatalmas roppanással, fröcskölve ért földet az ásványvizes palack. - Ennem kell, hogy gondolkodni tudjak! Ha nem eszem valamit, megdöglöm... bár úgyis mindegy... Lószart! – A boltban vásárolt két sport szeletet kezdtem majszolgatni, körülbelül, mintha fűrészport ennék. De muszáj volt. Köztudomású, hogy a csokoládé jót tesz a szervezetnek, de még milyen jót...!
A szédülés elmúltával nyugodtabban gondoltam végig az elmúlt évek eseményeit, aztán mindent összevetettem a múlt éjjellel. Arra jutottam, hogy nem értek semmit. Bár lehet, nincs is ezen mit érteni. Vagy mit nem érteni... A kapcsolatunk jól működik, tényleg jól, nem vakságból állítom, hanem tapasztalatból. A szex is nagyon jól működik, tényleg, mindkettőnk számára... Vagy ezek szerint nem mindkettőnk számára? Mit nem vettem észre? Mi lehet a baj forrása? Mi a fene vitte rá Noémit, hogy...?! És mindössze négy évnyi házasság után. Két év után kértem meg a kezét, rá egy évre összeházasodtunk, és most... A gyomrom beleremegett a gondolatba – elválunk...?
De én szeretem! Bár ha ő így viszonyul hozzám, akkor oly mindegy... Semmit nem értek! De legalább nem fogok szenvedni tovább... Nem a fenét nem...
- Viktor! Gyere haza! Kérlek!! –
Könnybe lábadt újra a szemem, ahogy újabb próbálkozását olvastam. Kedvetlenül vettem tudomásul, hogy egész nap mégcsak a lábam ujját sem érintettem a Balaton vizébe. Pedig Noémivel nagyokat szoktunk úszni, játszadozni, imádja, ha bakot tartok és feldobom a levegőbe... Most meg ő tart bakot... Mindkettőnk első, vízzel kapcsolatos szexuális élménye is egymáshoz és ide köthető... Itt szeretkeztünk először vízben, és persze nem utoljára. Milyen boldogok voltunk...! Hogy röhögtünk azon, hogy fényes nappal gyűrűzik körülöttünk a víz, pedig próbáltunk alig mozogni. Messze voltunk mindenkitől, talán fel sem figyeltek ránk, mi mégis kissé szégyelltük magunkat. De izgalmas volt. Aztán később az éjszakai vízparti szeretkezések... Bassza meg!... Elsírtam magam megint.
Egy kis család telepedett le néhány méterre tőlem, úgyhogy jobbnak láttam valami kajálda után nézni. Végül újra csak egy palack ásványvízig, meg egy capuccinoig jutottam, mert egyszerűen rá sem bírtam nézni az étlapra. Csak bámultam az embereket, a szédelgő párocskákat, a kisgyermekes családokat... Mi is így terveztük...

A délutánt úgy ahogy átaludtam az egyik hatalmas fűz árnyékában, de valahogy nem éreztem magam pihentnek kicsit sem. A kis család már rég hazaindult, és egyedül voltam újra... Máskor, ha ennyi időt töltöttünk vízparton, legalább tucatszor kellett megszárítkoznunk a napon. Mindig lestem őt, mintha idegenek lennénk, ahogy fekszik a nagy lepedőn és a víz bársonyos bőrén előbb cseppekké áll össze, majd semmivé párolog... Figyeltem, ahogy feszülő mellei nyugodtan, lassan emelkednek légzése ütemére. Végigfuttattam szemem gyönyörű csípője vonalán le izmos combjain végig egészen aranyos lábfejéig... És mindig elismeréssel adóztam, hogy karja a sok edzés ellenére mégis nőies, nőiesen izmos. És büszkén mosolyogtam magamban, amikor észrevettem, hogy más férfiak is próbálják lopva, vagy kevésbé lopva figyelni, tekintetüket legeltetni... Ma pedig csak bámulok ki a fejemből.

- Szerelmem, kérlek! Várlak!!!! – Kezdett sötétedni, mikor megkaptam Noémi üzenetét. Nem tagadom szíven ütött a szó „szerelmem”... kellemes, reményteli, ugyanakkor csupa fájdalom... „szerelmem” – e szót olvasván újra dühbe gurultam. Összeszedtem magam és hazafelé indultam. Azt hiszem ideje rendezni a soraimat...!

Becsuktam magam mögött a bejárati ajtót, és csak álltam és figyeltem ahogy Noémi a nappali ülőgarnitúráján összegömbölyödve alszik. Mindössze egy kislámpa adott kevés fényt, de azonnal észrevettem kezében az összegyűrt zsebkendőt és a többit szanaszét az asztalon, a kanapén... Bár aludt, szép arca nem a nyugodt pihenés vonásait mutatta, kifejezetten nyúzottnak, kisírtnak tűnt inkább. A nappaliba lépve megreccsent lábam alatt a parketta, mire Noémi ijedten ugrott fel. Néhány másodpercig csak állt ott megduzzadt, könnybe lábadó szemekkel... aztán hozzámfutott és a nyakamba ugrott hangosan felsírva... Szorosan öleltem... SZERETEM... az én szemeimbe is könnyek szöktek. Egy pillanatra minden könnyűnek tűnt újra. Percekig tartó szoros ölelkezésünk közben rájöttem, hogy egész nap mindketten ugyanattól tartottunk – elválunk...?
Megkordult a gyomrom. Noémi könnyes, de szerelemtől sugárzó szemekkel nézett rám.
- Gyere egyél velem! Ha jól sejtem te sem ettél egy falatot sem egész nap... – súgta halkan.
- Nem. – suttogtam rekedten.
Hosszú, könnyízű csókban forrtunk össze... Kicsit megnyugodva éreztük, hogy mindketten ugyanazt akarjuk – EGYMÁST!
- A kedvencedet készítettem.
Fél perc alatt az étkezőasztalra varázsolt mindent és farkaséhesen estünk neki a mákosgubának.

- Egy órája még nem gondoltam volna, hogy ma még jól is lakom..., pláne Veled együtt... – mondtam halkan jó negyedórával később egy pohár hideg üdítőt forgatva a kezemben.
Noémi velem szemben az asztal túloldalán szintén az üdítőspoharát nézegette. Kezdtünk mindketten zavarba jönni. Most akkor hogyan tovább? Hogyan kezdjünk bele a kínos témába? Nagyot sóhajtottam.
- Beszélni akartál..., most megteheted.
- Igen... – remegett a hangja.
- Mindent tudni akarok!
-...Mindent? Úgy értem..., tényleg mindent? – kérdezte félve még mindig a poharát vizsgálgatva. Most nem mert a szemembe nézni, legalábbis az volt az érzésem.
- Igen..., mindent! Mondj el mindent! De őszintén...!
- Hát... januárban kezdődött... – kezdte halk, remegő hangon...
- Micsoda? – néztem rá bénultan a döbbenettől.
-... Januárban...
- Te jó ég, már fél éve?! – csattantam fel hirtelen a felismeréstől.
Nem válaszolt csak könnybe lábadtak a szemei. Kirúgtam magam alól a széket és „futottam” egy kört a nappaliban. A nyugodtan elköltött vacsora után én azt hittem mindenre el vagyok készülve. De ez egyből kiverte a biztosítékot... Bazmeg!... január óta tart?!... De mi is?!
Néhány nagy levegővétellel próbáltam egy kis nyugalmat erőltetni magamra. Visszaültem az asztalhoz szipákoló feleségemmel szembe.
- Ok... Mondhatod... – nyögtem.
-... Szóval... január elején..., amikor Veráéknál aludtam. Bár nem először aludtam náluk, de akkor csak azért, mert nagyon elkezdett szakadni a hó késő délután...
- Emlékszem..., felhívtalak hogyan jössz haza..., busszal, vagy kimenjek érted... –jutottak eszembe az események.
- Igen...
- Aztán Géza... átvette a telefont és pár perc beszélgetés alatt meggyőzött, hogy az a legjobb, ha ott alszol, és majd másnap reggel, úgyis szombat lesz, meglátjuk mi a helyzet. De ne kockáztassunk...!
- Igen...
- Én meg nyugodtan aludtam el... a Te helyeden... pedig, ha tudtam volna...
- De akkor még én sem tudtam. – mondta gyorsan Noémi.
Elszorult mellkassal, féltékenyen néztem szép feleségem, ahogy próbálja a lehető legfinomabban adagolni mi is történt valójában.
- Szóval a lényeg... vacsora közben már pikáns témára terelődött a szó... egy-két pohár finom vörösbor is fogyott...
- Sejtettem – sóhajtottam.
- Igen..., kicsit furcsálltam ugyan, de a legjobb barátnőmről és férjéről lévén szó, szívesen beszélgettem velük a szexuális szokásokról. Megtudtunk egymásról egy s mást.... Elmondtam azt is, hogy imádom az orális szexet... annyira, hogy... annak nem nagyon tudok ellentmondani... Úgy éreztem megbízunk egymásban annyira, hogy semmit nem adnak tovább.
- Jól fölhúztátok egymást... – nyögtem halkan.
- Igen... Tényleg elmeséljem?
-... Igen... tényleg mindent tudni akarok...
Noémi pedig folytatta:

Vacsora után lezuhanyoztunk. Nagyon aranyosak voltak igyekeztek mindenben a kényelmemre tenni, hogy ne legyek zavarban. Tudod, hogy idegen helyen nem szeretek tisztálkodni.
Nagyon meleg volt náluk, emlékszem, ezért a téli este ellenére elég volt egy hosszú poló, meg egy rövidnadrág éjszakára pizsama gyanánt. A beszélgetés újra pikáns témák felé fordult. Közben Géza latin-amerikai zenét tett a lejátszójukba, ami halkan, mintegy háttérzeneként szólt és az időnként pattogó ritmusok, időnként forró, lassú tempók a vörösborral együtt nagyon kellemes aláfestést adtak a sikamlós témához.
Egyszercsak Géza felállt a fotelből, a kanapén mellettem ülő Verához hajolt és megcsókolta. A szemeim elkerekedtek, amikor rájöttem, hogy nem egyszerű pusziról van szó. Nem, hanem szenvedélyes csók volt. Zavaromban nem tudtam, de nem is mertem megszólalni. Csak figyeltem, ahogy Géza kihámozza Vera melleit és duzzadó mellbimbóit szopogatja, barátnőm pedig sóhajtozva élvezi férje ténykedését... Nem zavartatták magukat, és azon kaptam magam, hogy felizgulva bámulom a vetköző párt, ahogy egymást kényeztetik. Géza végignyalogatta Vera testének minden kis négyzetcentiméterét hosszasan elidőzve a telt melleknél, érzékeny, duzzadt mellbimbóin nyelvével körözött, majd újra szájába szívta őket. Keze sem maradt tétlenül, felesége combjait, fenekét simogatta... Nagyot nyelve néztem a felesége előtt térdelő Géza meredező szerszámára... aki közben Vera szélesre tárt combjai közé ért csókjaival... és mélyen belenyalt pinusába... Vera felsóhajtott, majd combomra tette a kezét. Simogatásának és időnkénti szorításának köszönhetően én is éreztem gyönyörének hullámait, ahogy Géza finomabban, vagy szenvedélyesebben kényeztette pináját. Lélegzetvisszafojtva, az izgalomtól torkomban dobogó szívvel figyeltem Géza nyelvének mozgását. Finoman körbenyaldosta az ajkakat, kissé széthúzva azokat lassan feljebb vándorolva kezelésbe vette Vera csiklóját. Mindenegyes csiklóérintéskor Vera lábai kocsonyaként kezdtek remegni. Hirtelen kikristályosodott, Géza úgy kényezteti feleségét, hogy én minden mozzanatot láthassak, Vera kezének simogatásán keresztül pedig érezhessem a gyönyört, amit érez. Géza persze figyelte hogyan reagálok sóhajtozó felesége és az ő nyelvmunkájának látványára. Márpedig Vera egyre hangosabban élvezte ténykedését. Egyik kezemmel szándékosan a karfát szorítottam, de másik, felindultságomban, önkéntelenül az ölembe tettem. Éreztem izgalmam forróságát a nadrágon keresztül is. Úgy éreztem kiszárad a torkom, nagyokat nyeltem, halkan próbáltam torkom köszörülni, hogy rekedtségemen segítsek. Aztán barátnőm ujjait az enyéim közé fűzve megfogta kezem és boldogan mosolygott a csodálkozástól és zavartól kikerekedett szemeim láttán.
- Nem akarod, hogy téged is kényeztessen? – kérdezte mosolyogva.
Szemeim még nagyobbra tágultak, a szégyen hőhulláma futott végig rajtam, éreztem arcom lángol a pírtól, amit barátnőm kérdése okozott. Hirtelen megszédültem. Géza közben fölegyenesedett és duzzadó makkját felesége nagyajkai közé illesztette. Vera megszorította kezem, és nagyot nyögött, ahogy férje tövig hatolt pinája mélyébe... Még mindig nem akartam elhinni, hogy ez történik. Néhány lassú mozdulat után Géza ütemesen kezdte el dugni Verát. A kanapé mozgása, a hangok, illatok és barátnőm keze hűen közvetítették a gyönyört, a ritmust, az élvezetet...
Na ez volt az a pillanat, amikor azt mondtam magamnak - elég! Lefejtettem magamról Vera kezét és felállva a számomra kijelölt tetőtéri szoba felé siettem. Menekültem, hogy ne halljam a hangos, ritmusos nyögést.

A teraszajtót feltépve kiléptem a meleg szobából a hóesésbe. Vagy fél perc múlva a hópelyhek már szó szerint böködték felhevült bőröm, a lábfejem szinte fájt a friss hóban, úgyhogy gyorsan visszakoztam. Bezártam a teraszajtót és homlokom a hideg, hirtelen bepárosodott üveghez támasztva próbáltam lenyugodni. Atyaisten ezek direkt csináltak mindent!... Biztos, hogy mindent előre elterveztek, legalábbis vacsora közben. Rá akartak venni, hogy szálljak be... Ezt soha nem gondoltam volna!...
De mitagadás a látvány, a zene és minden... felizgatott. Ahogy Géza végigcsókolta felesége minden prorcikáját, ahogy nyelvével finoman kényeztette pináját... Éreztem, ahogy bőröm újra hevül, kezem keresztbe fontam melleim alatt, nehogy magamhoz nyúljak. Azt határozottan nem akartam... Az ablaknak hátat fordítva, a radiátorra támaszkodva meg-megborzongva élveztem a polóm alá bebújó, hátamat simogató meleg levegő áramlását. Fejemből nem tudtam kiverni legfrissebb élményeimet. Egyfolytában arra gondoltam, ahogy Géza izgatta Verát..., ahogy Vera fogta a kezem..., ahogy éreztem szeretkezésüket... éreztem puncim sikamlós és forró.

Nem tudom mennyi idő telt el, de az biztos, hogy nem tudtam lecsillapodni... , amikor észevettem, hogy a sötét, bár a kinti friss hótakaró miatt mégis világos szobába vékony fénycsík vetül, ahogy résnyire nyílik az ajtó. A bekukucskáló Géza a fénycsík által azonnal észrevette, hogy az ágy érintetlen. A lélegzetem is elakadt, ijedten figyeltem, ahogy belép, majd becsukja maga mögött az ajtót. Nem sokat tépelődött, hozzám lépett, majd a kezem megfogva az ágyhoz húzott. Megkövülten hallgattam, ahogy hozzámszólt halkan.
- Ülj le, ne félj!
Nyomatékképpen derekemnál fogva a mögöttem lévő ágy felé nyomott, így kénytelen voltam leülni, mivel hátrébb lépni nem tudtam. Elém térdelt, arca egy magasságba került az enyémmel. Sötéten csillogó szemeiben féktelen vágyat láttam. Egy pillanatra felrémlett a kép, ahogy szeretkeztek Verával.
Mintha áramütés ért volna, megrándultam, amikor hozzámért és combomon végigsimítva derekamnál megfogta rövidnadrágom és lassan kezdte lefelé húzni azt.
- Ne... – nyögtem kétségbeesetten.
- Tudom, hogy akarod!
- Ne... – nyögtem rekedten.
Egy pillanatra megállt. Lehajolt és előbb egyik, majd másik combomra nyomott puszit... Lassan felemelte fejét és polón keresztül az egyik mellem is pusziban részesült...
- Ne... Kérlek, ne... – sóhajtottam rekedten újra.
- Érzem, hogy fel vagy izgulva, érzem, hogy akarod. – mondta hideg bizonyossággal.
Szemeibe nézve láttam, hogy nem fog békén hagyni... Éreztem, hogy nem érdemes ellenkeznem, úgysem tudom eltántorítani attól, hogy akarjon... Kétségbeesetten próbáltam valami kibúvót keresni mégis, hátha békén hagy. Talán mégis hat rá az ijedtségem... Próbáltam a lehető legkétségbeesetten ránézni.
- Nem akarom! – próbáltam sírósan, félve suttogni a szavakat.
- Érzem, hogy akarod! – mondta a szemembe nézve hideg elégedettséggel.
Másodpercekig csak néztünk egymás szemébe. Magabiztossága olyannyira sütött, hogy szótlanul megemeltem a csípőm, és engedtem, hogy lehúzza rólam a nadrágot. Hanyattdőltem az ágyon és próbáltam felfogni, hogy egy idegen férfi ér hozzám, és bár tényleg nem akartam, mégis... élveztem a helyzetet.
Újra összerándultam, amikor megéreztem hogy gyengéden szétnyitja a lábaim és simogatni, csókolgatni kezdi a térdem, a combom... A plafon mintáit követve szemeimbe könnyek szöktek..., Mit csinálok?!...

Nem akartam megadni azt az örömöt Gézának, hogy élvezzem is, amit csinál, úgyhogy csöndben maradtam. Még valahol mélyen belül reménykedtem kicsit, hogy talán akkor békén hagy. Én kis naív. Nem sóhajtoztam, próbáltam nyugodtan lélegezni..., de kiszáradó torkomat néha köszörülnöm kellett..., ebből pedig tudta, hogy bár jelét nem mutatom, de élvezem, amit csinál. És tényleg... Nagyon jól esett, amikor kinyújtotta a lábam és végigcsókolta a vádlim. Jól esett, ahogy közben méltatta formáját, izmaimat. Egyenként megpuszilgatta lábujjaim, és mindegyikhez volt egy kedves szava. Vállára vette mindkét lábam, úgy símogatott, amíg keze csak elért. Hasam megremegett, amikor keze az ölemhez közeledett. Visszahúzta persze még mielőtt elérte volna. Elégedetten sóhajtott fel. Tudta, amit tudni akart. Én pedig lélegzetvisszafojtva, könnyes szemekkel, mégis élvezettel tűrtem, ahogy birtokba vesz...
Aztán bekövetkezett, amitől féltem. Végigcsókolta a lábam, és combom belső felén nagyon lassan végighaladva elérte puncimat. Finoman végignyalogatta combhajlataimat, én pedig összeszorított szájjal és szemekkel... türelmetlenül vártam, hogy birtokba vegye azt is. Néhány túl hosszúnak tűnő másodperc után aztán megszólalt.
- Tetszik a leszállópályád! – mondta vidáman, és mélyen belémnyalt.
Hasizmaim az élvezettől újra összerándultak hangosan kipréselve belőlem beszorított levegőm... Ő nyert..., és innentől már nem volt megállás. Csípőm önálló életre kelt, vadul tekergett, emelkedett, ahogy az ösztöneim hajtottak az élvezet felé. Géza keményen markolta fenekem, és száját szorosan pinámra szorította, hogy ne tudjam rángatni magam annyira. Az élvezettől sóhajtozva húztam magam nyelvére... Próbáltam csípőm mozgását csillapítani, egyik kezemmel megtámaszkodtam, másikkal húztam Géza fejét, nyelvét még mélyebbre magamba. Hangosan szuszogott, alig kapott levegőt. Hirtelen a combomba harapott
- Aúú! – kiáltottam.
- Nyugi kislány! Élvezni fogsz, de nem akarok megfulladni!
Én csak sóhajtozva, görcsösen figyeltem és türelmetlenül vártam, hogy kényeztesse pinám. Őrülten kívántam, hogy élvezzek..., és ő ki is tett magáért rendesen. Kocsonyaként remegtem, amikor csiklóm vette kezelésbe..., lábaimat felhúztam és terpesztettem amennyire csak tudtam, hogy jobban hozzáférjen gyönyöreim forrásához... kínáltam magam, amennyire csak lehetett... őrületesen élveztem, amikor nyelvével megdugott... rendesen..., meglehetősen hangosan légcseréltem... élveztem, amikor nyelvével próbált a lehető legmélyebbre hatolni bennem, közben ujjával csiklóm izgatta..., aztán két ujjával dugott keményen... Hosszan izgatott, de nem engedettt elélveznem sehogysem.

Aztán arra eszméltem hogy fölém támaszkodva, makkját forró ölemhez támasztva figyel engem.
Csak néztem nagy, vágytól égő szemeibe. Vigyorogva vette tudomásul, hogy mindenestül az övé vagyok.
- Vedd le a pólót. Látni akarom a melleidet! - mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
És én jó kislány módjára, a segítségével kissé felemelkedve az össze-vissza gyűrt lepedőről, felfedtem vágytól duzzadó melleimet... Hálás sóhajjal nyugtáztam, amikor nyelve egymás után körbesímogatta már régóta kényeztetésre áhítozó, érzékeny bimbóimat, és nyögdécselve élveztem, amikor szívni kezdte egyiküket... Majd egy hangosabb nyögés szakadt ki belőlem, amikor tövig vágta magát belém... Azonnal ütemes mozgásba kezdett, én pedig nyögve hanyatlottam vissza az ágyra, karjaimat a fejem fölé fektetve a párnát markoltam, így felkínálva melleim teljes látványát..., Géza elégedetten figyelte, ahogy mindenegyes kis mozdulatát követik, ahogy gyors tempóban ugrálnak, vagy éppen köröznek, amikor csípőmet tekergeti... és ugyanezt élveztem én is, szeretem, ahogy szabadon, rendszertelenül ugrálnak ide-oda... A párnát a fejem alá húzva élvezettel néztem a lábaim között dugattyúként dolgozó, könnyedén, ütemesen belém merülő farkát... időnként leállt, csak azért, hogy kényeztesse szaporán emelkedő mellkasom érzékeny ékszereit... ahogy ő nevezte... hajába túrtam, ívbe feszülve élveztem nyelvének, szájának játékát, jól esett, ahogy rágta, csókolta, markolta őket, egy másodpercre sem engedte alábbhagyni izgalmamat..., aztán újra hangosan élveztem, ahogy időnként ritmust váltva, de keményen a magáévá tesz... Kitett magáért, derekasan megdolgozott, annyira élveztem mindenegyes mozzanatát szeretkezésünknek, hogy minden szégyenérzet nélkül, izmos karjaiba kapaszkodva, hangosan zihálva néztem Verára, aki közben benyitott hozzánk és pár másodpercig (talán mintha elismerően?) mosolyogva figyelt minket... Újra tudatosult bennem, hogy barátnőm férje kefél meg keményen, hogy neki adtam magam...Valami elpattant bennem, és néhány másodperccel később, mint hogy barátnőm kilépett az ajtón, Gézára néztem, aki tágra nyílt szemeimet látva, mély levegővételeimet hallva azonnal vette a lapot, teljes súlyával rám nehezedett, és vállaimba kapaszkodva a ritmust tartva vitt az orgazmus felé... szorosan öleltem őt, rágörcsöltem rendületlenül döfködő farkára és felkiáltva, fejem ide-oda dobálva élveztem el alatta..., de ő nem hagyta abba a mozgást, gyorsított a tempón mélyen, keményen lökve, még elhúzva élvezetem..., egész addig, míg saját magát is a gyönyörökbe hajszolta... Nyögve, remegve élvezett belém...

- Nem tagadom, nagyon élveztem.... – tette hozzá halkan Noémi.
Összetörtem és összazavarodtam hallgatva feleségem történetét. Amit én akartam, hogy elmondjon. De nem voltam felkészülve rá, nem is lehettem... Férfiúi és férj mivoltom a sárba taposva hevert holtan...