Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Sztori - SzexMár régóta fantáziálgatok arról, hogy szívesen lefeküdnék egy középkorú, telt nővel, mint például az anyósom, bár ő inkább kövérnek mondható. Szóval régóta várok tőle egy jelre, hátha ő is benne lenne a dologban, de soha fikarcnyi jel sem utalt erre. Egyszer feléjük volt dolgom és a feleségem megkért, hogy menjek be hozzájuk, mert el kellett hoznom valamit. Megérkeztem és bementem a kapun, ekkor láttam, hogy az após nincs otthon, mert a biciklije nem volt ott. A bejárati ajtóhoz értem, egyet kopogtam, benyitottam és köszöntem. Az anyósom fürödni volt és éppen ment volna a szobák felé felöltözni. Mikor beléptem megijedt, mert azt hitte, hogy az após bezárta az ajtót mikor elment. Ekkor ijedtségében elejtette a köré csavart törölközőt és ott állt előttem teljesen meztelenül az a test, amiről már régóta álmodozom. A közepes méretű, hófehér mellek, sötétes barna színű udvarokkal és a párnás hasa alatt a világosbarna punciszőrrel.
Na, szóval ekkor az anyósom egy pillanatra lefagyott, majd teljesen elvörösödött és hirtelen felkapta a törölközőt és elrohant a szobák irányába, ekkor még láttam azt a hatalmas szintén hófehér seggét. Mondanom sem kell a farkam teljesen megmerevedett elég látható módon, mivel rövidnadrág volt rajtam. Néhány perc múlva, már felöltözve visszatért az előtérhez, az arca még mindig teljesen vörös volt, szégyellte magát. Én mondtam, hogy miért is jöttem és bement a konyhába összekészíteni a cuccokat. Nemigen szólalt meg majd általános dolgokról kérdezett. Ekkor letettem róla, hogy bármilyen dolog is történne közöttünk. Majd végzett és hozta a táskát. Épp elköszöntem volna mikor félénkem, de ugyanakkor huncut módon megjegyezte, hogy láttam ám a nadrágodat mikor leejtettem a törölközőt. Rögtön tudtam, hogy mire gondol, az álló farkamra. Gondoltam magamban, hogy most kell erőt és bátorságot venni magamon. Majd halkan megjegyeztem neki, hogy igen felizgultam a meztelen testére és megsimogattam a felkarját, no és vártam a reakciót, természetesen a farkam ismét ágaskodott. Ő nem mozdult és elvigyorodott majd megjegyezte, hogy ismét úgy áll rajtad a nadrág, mint az előbb. Ezt most már határozottabb jelzésnek vettem és úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Közelebb léptem hozzá, az álló farkam a leeresztett kezéhez ért és gondoltam, hogy megcsókolom, mikor hátralépett és közölte, hogy ezt nem szabadna, de a hanglejtésében éreztem, hogy nagyon is akarja, gondolom, az após már nemigen veszi kezelésbe és szerintem nagyon ki lehet már éhezve. Én válaszolva közöltem, hogy valóban nem szabadna, de én elhancúroznák magával és ebben a pillanatban ismét hozzá léptem és megcsókoltam, a kezemmel pedig benyúltam a lábai közé és elkezdtem simogatni, így nadrágon keresztül is éreztem, hogy tűzforró már a puncija, szóval felizgult teljesen. Ő is elkezdte gyengéden simogatni az álló farkam hegyét így nadrágon keresztül. Majd egyszer csak megfordult és mondta, hogy menjünk a nappaliba. Ahogy ment előttem én elkezdtem simogatni és markolgatni azt a hatalmas seggét és legszívesebben már ekkor letéptem volna róla a nadrágot. A nappaliba értünk, felém fordult és ismét csókolóztunk majd elkezdtük egymást vetkőztetni és egyszer csak ott álltunk egymás előtt teljesen meztelenül. Gondoltam most kezembe veszem az irányítást és mondtam neki, hogy üljön a fotelba és a lábait szétrakva tegye fel a dohányzóasztalra. Meg is tette én a lábai közé léptem és elkezdtem csókolni a nyakát majd lefelé haladva a melleit, mígnem leértem a régóta áhítozott szőrös puncihoz. Majd elkezdtem nyalni, közbe-közbe az anyósom arcára pillantva. Láttam, hogy iszonyatosan élvezi és nyögdécselése közben közölte, hogy ilyenben még nem volt része. Egyre jobban nyalogattam a csiklóját, majd már közbe-közbe a forró, nedves lukába is belenyomtam a nyelvem amennyire csak tudtam. Ezután továbbra is nyalogatva a számomra hőn áhított szőrös puncit, elkezdtem ujjazni.
Néhány perc múlva egyre hangosabban nyögve és zihálva éreztem, hogy megfeszül a teste és egyet sikoltva elélvezett, de úgy, hogy az arcomat teljesen összefröcskölte. Ilyen hosszú és ennyire spriccelős élvezést én eddig még csak filmen és videón láttam. Hagytam had pihenjen egy kicsit, láttam rajta, hogy óriásit élvezett és belefáradt, gondoltam addig csevegünk egy kicsit, míg lenyugszik. Elmondta, hogy ilyenben még soha nem volt része, ennek örültem, mert így tudtam, hogy belekóstolt a jóba és tuti lesz még folytatása. Majd közöltem vele, hogy örülnék, ha leszopna, amihez helyeslően bólogatott. Megbeszéltük, hogy az arcára élvezhetek és még megkértem, hogy vegye fel a szemüvegét, mert úgy még jobban izgat. Majd felállta, ő elém térdelt és elkezdte nyalogatni a kemény farkam, mígnem a szájába vette és közbe-közbe rászívva mohón szopott, ahhoz képest, hogy ilyet még nem csinált nagyon ügyes volt. Nem kellett sok és éreztem, hogy eldurranok, kivettem a szájából és hatalmasat élvezve telespricceltem az arcát forró gecivel, amiből természetesen a hajába is jutott. Majd az élvezésem után elkezdte nyalogatni a makkomat és közbe megízlelte a gecimet, ami tetszhetett neki, mert az arcáról az ujjaival a szájába törölte. Ekkor már szó nélkül is tudtam, hogy a következő szopásnál a szájába fogok élvezni. Majd a makkomat továbbra is nyalogatva egyszer csak hallottuk, hogy csapódik a kapu, hazaért az após. Én gyorsan felöltöztem és bekapcsoltam a tv-t, az én drága anyósom pedig elszaladt zuhanyozni meg hajat mosni. Majd bejött az após a nappaliba és beült ő is a tv elé, pár szó beszélgetés után elaludt, így gondoltam én is hazaindulok. Kimentem az előtérbe, addigra végzett az anyós is, csak a haja volt még vizes. Mondtam neki, hogy megyek, de előtte még egyszer leszophatna, mivel az após úgyis elaludt. Hát nem kellett kérlelni, máris előttem térdelt és húzta le a nadrágom, hogy ismét leszopja a megint álló farkam. Rögtön tövig bekapta és szopta, én pedig a vizes hajához érve egyre jobban húztam a fejét a faszomra, magyarán szájba dugva. Majd éreztem, hogy itt a pillanat és óriásit élveztem a szájába, ami nagyon tetszett neki, mert nyelte a gecit. Ezután a nyelvével letisztogatta még a farkamat majd elbúcsúztunk és megbeszéltük, hogy ennek lesz folytatása. És elindultam haza. Hazafelé menet elgondolkoztam, hogy mennyire hihetetlen ez az egész és milyen szerencsés vagyok. Alig vártam, hogy mikor lesz már a következő kis együttlétünk. Amikor hazaértem, reménykedve aludtam el.
Másnap reggel felkeltem, a feleségem már elment dolgozni. Tettem-vettem, mikor egyszer csak megszólalt a telefon, elöntött a vágy és gondoltam, hogy az anyós az mivel megbeszéltük, hogy ez a kaland folytatódni fog. És valóban ő volt, játszi könnyedséggel közölte, hogy ha ráérek mifelénk lesz dolga és benézne, mivel egész éjjel nem aludt annyira a hatásom alatt volt. Meg pornócsatornát nézett, hogy vegyen néhány ötletet az együttléteinkhez és közölte, hogy szeretné, ha most már nyalás után meg is dugnám mivel tegnap erre nem volt időnk az após miatt. Mondtam neki, hogy várom és siessen, mert már most ágaskodik a farkam. Ezt sose gondoltam, hogy ilyen hangnemben fogunk egyszer beszélgetni. A várakozás közben felraktam egy kávét és nekivetkőztem, hogy az én ruháimmal már ne legyen gond. Kb. 3/4 óra múlva csengetés, nyílódik az ajtó, az anyósom köszön. Kimentem hozzá az előtérbe, hogy üdvözöljem és bezárjam az ajtót, azon meg sem lepődött, hogy én már meztelen vagyok. Majd megcsókoltam, ő eközben már a farkamat simogatta. Bementünk, mondtam neki, hogy kitöltöm, a kávékat addig le tud vetkőzni. Kivittem a kávét az étkezőbe, ekkor ő már teljesen meztelenül ült az asztalnál. Leültem mellé és kávézgatás közbe beszélgettünk, közben simogattam a mellbimbóit és közbe-közbe lemerészkedtem a puncihoz is, ami egy-két simogatás után rendesen benedvesedett. Természetesen ő sem maradt adósom, simogatta a makkomat és a golyóimat. Elmondta, hogy egész éjjel a mi kis együttlétünk járt a fejében és alig várta már, hogy felhívhasson és találkozzunk. Majd közölte, hogy ma már a farkamat is szeretné érezni a pinájában, én mondtam neki, hogy ennek semmi akadálya. A kávét elfogyasztva átmentünk a nappaliba. Hanyatt fektettem és rögtön széthúztam a lábait, hogy minél előbb belenyalhassak ebbe a szaftos, szőrös punciba. Elkezdtem vadul nyalni, közbe a nyelvemmel betévedve a lukába is.
Pár perc után a nyögésből sikítás lett, és mint tegnap arcon spriccelve engem, élvezett el. Eztán megnyalogattam a kőkemény mellbimbóit és miután kicsit lenyugodott mondtam neki, hogy helyezkedjen el, négykézláb mert hátulról akarom megdugni, hogy a baszás közben tudjam markolászni a hatalmas seggét. Én mögé térdeltem és a kőkemény farkamat a puncibejáratához dörzsöltem és lassan tövig nyomtam bele. Majd elkezdtem dugni, közben hol a seggét markolásztam, hol a hátára dőltem és a mellbimbóit csavargattam. Ő pedig folyamatosan, egyre hangosabban nyögött, és mondogatta, hogy basszál, ezzel még jobban felizgatva engem. Pár perc múlva éreztem, hogy nem bírom már sokáig és mondtam neki, hogy most teleélvezem a pináját, jött is a válasz, hogy csináld! Majd hatalmasat élvezve megtöltöttem a gecimmel a punciját, fenomenális érzés volt, a hideg kirázott. Gondoltam bent hagyom még a forró puncijában a még kemény farkam, míg el nem lankad, mikor nyögve rám szólt, hogy toljam, még mert mindjárt ő is elélvez megint. Néhányat döftem belé mikor jött a sikoly és az élvezése leve, ami a combjaimon folyt végig. Majd mikor már kicsit lelankadtam kihúztam belőle a farkamat és bámultam a punciját, ahogy folyik ki belőle a gecim és a szőrszálak összeragadnak. Hanyattfeküdt én mellé és néhány percig csak néztünk egymás szemébe majd vadul csókolóztunk. Aztán feküdtünk egymás mellett, kielégülve, én közbe cirógattam a mellbimbóit. Ekkor közölte, hogy mielőtt letusol, még leszop. Nem ellenkeztem, csak feküdtem, ő végigcsókolta a testemet, míg a farkamhoz nem ért.
Le voltam lankadva, de mikor a kézbe vette és elkezdte nagyon gyengéden verni kezdett visszatérni belé az élet. Majd a nyelvével körbenyalogatta a makkomat mielőtt tövig eltüntette volna a szájában. Ekkor már ismét állt, mint a cövek, ő pedig csak szopta és szopta. Majd éreztem, hogy itt a pillanat és nyögdécselve mondtam neki, hogy jövök, telespriccelem a szád! Elélveztem, ő pedig csak nyelte és nyelte a friss gecimet. Ezután felállt és elment letusolni, utána mentem és csak bámultam ezt a számomra oly izgató, kövér testet. Végzett, megtörölközött, közben én is beugrottam a tus alá. Mikor kijöttem akkor húzta fel a bugyiját és kérdeztem tőle, hogy sok dolgot kell még intéznie? Azt felelte, hogy igazából semmit, csak a szex miatt jött be a városba. Ekkor mondtam neki, hogy maradjon még, kb. de. 11 óra volt, a lánya úgyis este 8-ig dolgozik ma, felcsillantak a szemei és mondtam neki, hogy kis pihi meg ebéd után néhány numerát lefolytathatunk, még mert nem bírok betelni vele, ekkor már húzta vissza le a bugyiját. Megtörölközve a nappaliba léptem, drága, szex éhes anyósom az ülőgarnitúrán feküdve pihente ki a fáradalmakat. Melléfeküdtem és közbe a hatalmas testét simogatva elbeszélgettünk. Elmondta, hogy szeretné, hogy ezek az együttlétek rendszeresek lennének, ebbe rögtön beleegyeztem. Majd feldobta a témát, hogy ha szeretném, leborotválja a punciszőrét, de mondtam neki, hogy ezt nem szeretném, mivel engem ez nagyon izgat, főleg mikor folyik ki belőle a spermám és összeragasztja a szőrszálakat. Abban maradtunk, hogy ha a későbbiekben úgy gondolom, le lesz borotválva, de azt én fogom csinálni. Majd megebédeltünk és a délután folyamán még néhányszor a puncijába és a szájába élveztem, természetesen jó pár orgazmust élt át ő is, mind a farkamtól mind a nyelvemtől. Búcsúképpen a zuhany alatt szopott le. Azóta heti rendszerességgel futunk össze, hol nálunk, hol náluk, ezekre a titkos, tartalmas, vadító orgiákra. Szóval ő az én anyósom, akit imádok, főleg megdugni.
 

A vasutasPiáztunk délelött a kocsmába Petigecivel, elfogyott a pénzünk dél körül. Mondom neki,szaladj át hozzánk,hozd át a kabátomat,van még benne 2 ezer forint,
azt elpiázzuk. Megy át az úton ez a hülye,megfordul,azt mondja, melyik kabát? Ahogy kimondta,hallom nagy ordítás,Pista bá volt az a szomszéd vasutas,üvölt, NÉZZ KÖRÜL BÜDÖS KÖLÖK!!!! :)))))) El is ütötte biciglivel a Petigecit,olyat estek mind ketten:))))) Petigeci felkelt,ordít, A PISZKOS KURVA ANYÁD !:)))) Pista bácsi meg ment neki a kapával:)))) Azt mondja Petigeci,vigyázz autó,megfordult a vasutas,úgy hátbarúgta eldobta a kapát:))) Úgy elverte a Petigeci mint a szódás a lovát,még a biciglijét is darabokra törte,széttaposta a küllöket,meg mindent,és bebaszta az árokba:))) Hazament a Pista geci ahogy tudott:))) Átment Petigeci hozzánk,lemosakodott, keréknyom ott volt a nadrágján:)))) Mire jött vissza,már jött is a rendörség,a Licike néni kihívta öket:))) Petigecit elvitték,de három óra múlva kint volt:)))) Azt hittem megint kitiltanak minket a kocsmából,de Bandi bá a fönök úgy örült , hogy szétverte a Pista bát,hogy adott egy tálca sört:))) Azt mondja,végre helyre rakta valaki,mindig feljelent,hogy zajos a kocsma:))))) A rendöröknek meg elmondtuk,hogy a paraszt vasutas támadt rá kapával a Petigecire:))))))
 

Zsuzsa és KrisztaEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer két hajadon. Zsuzsa és Kriszta. Ismeretségük munkahelyükről származik. Jó ideje már együtt dolgoztak egy irodában. Eleinte csak az ebédszünetet töltötték együtt, ami nagyon jó alkalom volt a csevegésre.

Az idő múlásával kevésnek tartották az ebédszünet alatt eltöltött időt, ezért közös programokat is szerveztek maguknak, színház, mozi, kirándulás stb.

A két lány sok mindenben megértette egymást, baráti kapcsolatuk egyre gyümölcsözőbb lett. Az egyik ebédszünetben kitervelték, hogy pénteken csapnak egy görbe estét. Nyolc órakor randevúznak az Opera előtt, és együtt vetik bele magukat az éjszakába.

Eljött a tervezett nap. A megbeszélt időben és helyen találkoztak is.

Közös megegyezéssel a Lady - o mellett döntöttek. Akkoriban ez egy nagyon felkapott lokál volt. Élőzene, meg miegymás.

Kb. öt perc alatt meg is érkeztek a nevezet mulatóba. Már kívülről lehetett hallani, hogy belül nagy a buli. Ez kellet a mi lányainknak, dáridó. Az este vidáman telt, sokat nevettek, táncoltak és incselkedtek a fiúkkal.

Persze a koktélok is sokat segítettek a hangulat emelésében. Talán egy kicsit szalonspiccesek is voltak. Hm. A fiatalság jól tudja magát érezni.

Éjféltájban úgy döntöttek, jó lenne már haza menni. Elfáradtak a sok mulatságtól. Rendezték számlájukat, és a kijárat felé vették az utat. Mikor kiléptek a mulató ajtaján, barátságtalan idő fogadta őket, havazott, fújt a szél stb.

- Szűz anyám! Hogyan jutok én most haza?! - Kiáltott fel, Zsuzsa. Másrészről nem is volt kedve utazgatni. Álmosan, fáradtan, \"meggyötörten\". Ilyen időben Isten tudja mikor ér haza, ha egyáltalán haza ér a havazás miatt. ( Hozzá kell tennem, Zsuzsa kb. 10 km. - re lakott, egy városszéli faluban. )

Egy fantasztikus ötlete támadt! Megkérdezte Krisztit, hogy nála aludhat e.

Krisztit váratlanul érte a kérés. Hirtelen nem is tudott mit válaszolni. Végigfutott fejében titka, amit nem szeretet volna, ha kiderülne. Pontosabban, Ő még bepisil éjszaka, és pelenkában alszik.

\" Na most mi lesz? \" Gondolkodott el rajta.

\" Nem utasíthatom el a legjobb barátnőm kérését.\"

Zavartan és hebegve igent mondott. Taxit rendeltek és haza fuvaroztatták magukat. Útközben Kriszti állandóan azon tépelődött, hogy hogyan tusolja el a dolgot.

\"Megvan! Majd éjszaka sűrűn felkelek pisilni, és nem lesz baj. \"

Ezen tervén megnyugodva, figyelmét a szálingózó hópelyhekre irányította. Révületét a taxi fékező csúszkálása törte meg, ami megállt a ház előtt. Megérkeztek. Zsuzsa rendezte a számlát, és a lakásba siettek.

Kellemes meleg otthon fogadta őket. Mindketten lerogytak a kanapéra. Borzasztó fáradtak és kimerültek voltak. Kriszti még is felpattant és gyorsan megvette Zsuzsa ágyát is. Mindketten aludni tértek. Még egy - két szót váltottak az est mulatságos jeleneteiről, és az álom csendes mezejére léptek. Kriszti félálomban programozgatta magát.

\" Fel..kell..majd..kel.nem pisil....\" A mondatot már nem tudta befejezni Mély szuszogásba kezdett.

Másnap, Zsuzsa ébredt fel először. Hatalmasat nyújtózott, és az órára tekintett, 10 - óra, ketyegte a vekker.

- Hű a mindenit! Jól elaludtunk. Felébresztem Krisztit is. -

Az ágyához lépett. De mielőtt ébresztőt fújt volna, észrevette, hogy a lepedő széle mintha nedves lenne. Közelebb lépet Kriszti ágyához, és jobban szemügyre vette a dolgot.

\"bepisilt ez a drága lányka, imádom a pisis punciját\"

Még be sem fejezhette gondolatát, Kriszti hirtelen felébredt. Magához térve érezte, hogy lepedője pisitől úszik. \" Kútba ugrott a terv, amit az éjjel kitaláltam a taxiban. Nagyon mélyen aludtam és nem keltem fel éjszaka pisilni, ups.\"

A dolog egyértelmű volt. Kriszti arca lángokban borult, nagyon szégyellte magát. \"Most mi lesz?\" Döbben rá.

A zavart pillanatot, Zsuzsa vigasztalása törte meg.

Nem kell szégyenkezned, előfordult már velem is ilyesmi. Nem mondom el senkinek, hogy bepisiltél, ebben biztos lehetsz.

Menj nyugodtan fürödni, addig én rendbe hozom az ágyadat. -

Kriszti elvörösödve kibújt a paplan alól, és gyorsan a fürdőszobába sietett.

Zuhanyzás közben csak egyre tudott gondolni. \" Mi lesz ebből? \"

Nyugtatgatta magát.

\" Zsuzsa biztosan nem fogja senkinek elmondani.

Hisz Ő, a legjobb barátnőm! \"

A tisztálkodás végeztével a szobába ment és felöltözött. Zsuzsa addig a konyhában tüsténkedett a reggeli készítésével. Főtt a tea, pirult a kenyér és pillanatok alatt ínycsiklandozó terülj asztalkámat varázsolt.

- Kész a reggeli! - Hangzott a konyhából. Asztalhoz ültek, és szótlanul eszegettek.

Zsuzsa, megelégelve a csöndet, megszólalt.

- Nézd Kriszta, ne szégyenkezz előttem a kis balesett miatt. Az ég adta világon nem történt semmi különös. Előfordult ez már mással is. Ígérem, nem mondom el senkinek, bennem megbízhatsz. Ne legyen köztünk emiatt szorongás. - És közben megcirógatta barátnője arcát.

Kriszta fellélegzett Zsuzsa szavai hallatán.

- Köszönöm a megértésedet, megbízom benned. Te vagy a legjobb barátnőm! -

Reggeli után, Zsuzsa megköszönte a vendéglátást, összeszedte magát, és hazafele indult. Kriszta lekísérte a kapuig. Az utcára lépve hökkentek meg, az eléjük terülő látványtól. Derékig érő hó mindenütt. Elakadt járművek az úttesten, bukdácsoló járókelők a járdán. A házmester az égieket szidva takarította a kapubejárót.

Totál káosz. - Azt hiszem, Én nem igen jutok haza. - Mondta Zsuzsa, Krisztára pillantva.

- Hát!? - Tanácstalan tekintettel néztek egymásra.

- Nos, most mi legyen? -

- Természetesen maradj itt. -

- Köszi. - Mondta Zsuzsa.

- Még van a egy elintéznivalóm, ebédre itthon leszek. -

- Ok, addig én készítek ebédet. - Ezzel elbúcsúztak egymástól.

A délelőtt hamar elszalad. Csengetnek. Kriszta ajtót nyit és beengedi barátnőjét, aki kezében egy kis csomaggal érkezett vissza.

- Vásároltál valamit? - Kérdezte Kriszti.

- Nem, semmi különös, egy ismerősömtől kellet valamit elhoznom. -

A zseniális ebéd után, szunyókálni mentek. Az éjszaka mulatságai még egy kis pihenést igényeltek.

Mikor felébredtek délutáni álmukból, Kriszti érezte, hogy egy kicsit megint bepisilt. Mivel most előbb ébredt Zsuzsánál, igyekezett mindent elrendezni, hogy ne kelljen ismételten szabadkoznia.

Természetesen Zsuzsa észlelte a dolgot, de nem szólt semmit.

A délután hátralévő részét, sétával töltötték el. Lehetett már úgy fél nyolc mikor visszafele indultak. Hazafelé Kriszti sürgette a tempót, mert nagyon pisilnie kellett.

A lépcsőházban jártak, mikor Kriszti hirtelen megállt, és kezével lábai közé kapott. De hiába.

Ez már nem segített rajta. Elkezdett pisilni. Nadrágján a vizeletfolt egyre csak nőtt. A pisi patakkén csurgott végig nadrágja szárain. Mikor az utolsó vizeletcsepp is elhagyta hólyagját, lesütött tekintettel, és könnyező szemmel hüppögte.

- Nem tudtam tovább tartani. -

Zsuzsa kinyitotta a bejárati ajtót, és Krisztit a lakásba kísérte. Az előszobában magához ölelte és vigasztalni kezdte.

- Nem kell szégyenkezned előttem, mert megint bepisiltél, megértem a helyzetedet, hasonló esetben Én is bepisiltem volna. - Ebben a pillanatban csurgás hallatszott. Kriszti felkapta a fejét és Zsuzsára nézett. Zsuzsa nadrágjából zuhogott az aranyeső.

- Úgy látszik Én is bepisiltem. - Ezen aztán jót kacagtak.

- Fel a fejjel, meglátod találunk valamilyen megoldást a problémánkra. -

Kriszti egy pillanatra meghökkent e szavak hallatán. \" mire gondolt Zsuzsa a valamilyen megoldásra? Na mindegy.\" Levetkőztek, és fürödni mentek. Először Zsuzsa, utána Kriszta.

Kriszti egy kicsit elidőzött a fürdőszobába, kb. 20 - perc múlva készült el.

Bement a szobába, és azonnal észrevette, hogy az ágyon szétterítet gumilepető, rajta nadrágpelenka, és gumibugyi van.

Nem hitt a szemének.\" Talán rosszul látok? \" Egy pillanatra földbegyökerezett a lába.

Zsuzsa az ágyon ült mosolyogva.

- Most mit csodálkozol? Szerintem ez lesz a legjobb megoldás a bepisilésedre. Ne bámulj, gyere ide, és bepelenkázlak. -

Kriszti megtorpant, nem is tudta, hogy mitévő legyen. Tétovázott. Habár számára nem volt újdonság a pelenka. Most már értette, mire gondolt Zsuzsa a valamilyen megoldásra.

- De, izé, hát. - Hebegte. Egy kicsit elszégyellte magát.

- Ne aggódj, utána Engem is bepelenkázhatsz. -

Kriszti most már végkép nem értett semmit.

- Mi az, hogy..., talán Te is pelenkában akarsz lenni? -

- Igen. -

- Ez hihetetlen! -

Kriszti még mindig nem hitt a jelenet valódiságában.

Akkor eszmélt fel, mikor barátnője elkezdte vetkőzetni. Lesegítette fürdőköpenyét, hálóingjét és végül a bugyiját. Utána az ágyon lévő pelenkára tessékelte.

Kriszti mag alkudva a helyzettel, átadta magát az eseményeknek. Ráfeküdt a kikésztett pelenkára.

Zsuzsa krémet vett elő, abból a különös csomagból, amit délben magával hozott. Belenyúl ujjaival a tégelybe, és különös gondossággal bekrémezte Kriszti domborodó punciját.

Krisztin végigfutott a hideg. Testén apró libabőrök jelentek meg a kellem érzéstől. A fellegekben érezte magát.

Zsuzsa, a művelet végeztével, gyakorlott mozdulatokkal rásimította Krisztire a nadrágpelenkát.

- Ezzel készen lennénk, most vedd fel a gumibugyit is. -

Kriszti előretartotta lábait, hogy barátnője ráadhassa a gumibugyit. Mikor a gumibugyi is a helyén volt, Zsuzsa kezével erőteljesebben megsimogatta Kriszti pelenkás punciját.

Krisztán ekkor ismételten végigfutott a hideg, jólesett neki ez a nem mindennapi érintés.

- Rendben, most már teljesen készen vagyunk. - Jelentette ki Zsuzsa. -

- Állj fel, és mutasd magad. -

Kriszti felállt és körbefordult.

- Nagyon helyesen nézel ki bepelenkázva. Akkor most Én következem. -

Levetkőzött, és egy újabb nadrágpelenkát vett elő a csomagból.

Széthajtogatta az ágyon, és ráfeküdt.

Kriszti akcióba lépett. Ugyan, egy kicsit zavarban érezte magát. De nem tehetett másként, mint Zsuzsa. Rajta a sor. Nincs vissza út.

Belenyúlt ujjaival a tégelybe, és a maradék fehér kenőcsöt óvatosan, Zsuzsi puncijára kente.

A terület érintése, áramütésként bizsergette ujjait, ami egész testére kihatott. Egyre jobban beleélte magát Zsuzsi puncijának krémezésébe. Simításai közben Zsuzsi nagyokat lélegzett, ami átragadt Krisztire is. Mintha együtt élveznék, a krémezés e kellemes hatását.

Nehezen, de elkészült. Utána ráhajtogatta a krémes puncira nadrágpelenkát.

Zsuzsi automatikusan előrenyújtotta lábait, várva a gumibugyit is.

Nem kellet sokáig időznie. A gumibugyi pillanatok alatt, már is a helyén vendégeskedett.

Elkészültek a pisis kislányok. Mondhatom nagyon helyesen néztek ki bepelenkázva.

A barátnők játékosan tetszelegtek még egymás előtt.

Ide perdül, odaperdül, pelenkában már a serdült.


Zsuzsa javasolta, hogy feküdjenek egymás mellé. Kriszti még mindig az előző jelent hatása alatt volt, így hát nem ellenkezett.

Csendesen feküdtek egymás mellett.

Zsuzsa óvatosa ráhelyezte kezét Kriszti combjára és ujjait szétnyitva, lágyan simítva elindult felfelé a testén. Átsiklott a gumibugyin, hasán és megérkezett Kriszti domborzatánál. Megkerülte őket, kis köröket leírva, aztán vissza. Útközben el - el időzött Kriszti gumibugyiján. A hatás nem maradt el. Ujjai után, apró libabőrök jelentek meg, Kriszti testén.

Végül kezével megállt a gumibugyin és simogatni kezdte. Minden mozdulatánál a gumibugyi zörögni kezdett. Krisztit ez is annyira felizgatta, hogy bepisilt. A pisije forrón szétterült a pelenkába.

Krisztiben egyre jobban felvillanyozódott a kíváncsiság. Érezte, hogy itt valami más történik a megszokottnál. Ami számára nem közömbös. Egyre tüzesebben, hevesebben érzett vágyakat Zsuzsa erotikus játéka iránt.

Ő is barátnője lábai közé nyúlt és simogatni kezdte gumibugyiját, egyre erőteljesebben.

Szinte sikoltoztak az élvezettől. Ah, Juj,. Ha, Hm. Kriszti a csúcson érezhette magát, hisz pisis pelenkája is hatásosan emelte adrenalin szintjét. Ettől Kriszti ismét bepisilt. Gumibugyija comb részénél, meg jelentek a vizeletfoltok.

Zsuzsa kezével észlevén a csepegést, lehúzta Kriszti gumibugyiját, és a nadrágpelenkáján legördülő vizeletcseppeket nyelvével terelgetni kezdte. Utána lágyan harapdálni, nyalogatni kezdte Kriszti punciját a pelenkán keresztül.

Most már Ő sem bírta tovább. A nagy izgalomtól Ő is bepisilt.

Kezét lábai közé tette és masszírozni onanilizásba fogott.

Kriszti fordulatot vett a játékon, lehúzta Zsuzsáról is a gumibugyit és belemarkolt elől, barátnője pelenkájába. Még tovább fokozták az est e nemes pillanatát. Egymásra feküdtek, kezükkel átölelték egymás popsiján lévő pelenkájukat. Forrón és szenvedélyesen csókolóztak. Melleik csúcsa bombaként érintkeztek össze. A lányok önkívületi állapotba kerültek.

Zsuzsa ujjaival Kriszti pelenkája alá nyúlt, majd kitapogatta a forrás bejáratát, és a nyíláson behatolt.

Kriszti puncija egyre jobban nedvedzett az élvezettől. Ő sem volt rest és szintén belenyúlt barátnője pelenkájába, és ujjaival ő is belépett a barlangba.

Egyre mélyebben hatoltak egymásba a lányok és egyre közelebb jutottak a csúcshoz. A katarzis nem váratott sokáig. Sikolyokat hagyva maga után, beteljesedett. Elélveztek, szinte egyszerre.

A lányok szuszogva pihentek meg egymás karjaiban. Szinte szólni sem tudtak a hatalmas gyönyörtől.

Ekkor Álommanó, porát hintette szét, és lányaink pisis pelenkában tovatűntek egy másik dimenzió fellegeibe.
 

Bekorongozva keményenCsabata ingerülten vágta be maga mögött a rendőrség kemény, acél lemezes ajtóját. Súlyos testi sértés vádjával vitték be ma reggel. Alapvetően jó ember volt, már amennyire, de volt egy nagy hibája. Nehezen tudta … Vagyis nem. Inkább, nem tudta kontrollálni a benne felgyülemlett feszültséget, legyen az bármilyen eredetű. A reggeli incidens is csak egy csepp volt a pohárba, az eddigiek mellé, mondván, nem ez volt az első ilyen alkalom. Kihozták a sodrából, ő pedig előbb ütött mint kérdezett volna – így gazdagítva provokálóját kettő törött bordával. Pedig nem is volt agresszív ember, csak egyszerűen ha „bekattant”, azaz átesett a holtponton, amin túl már csak a nyers tettek vitték előre és nem az esze, akkor kijött belőle a rosszabbik énje.

- A picsába már. – Mondta teljes meggyőződéssel Csabata, miközben elindult a rövid lépcsőn lefelé az utcára.

Összegyűrte a zsaruktól kapott nyomtatványt, majd elhajította és azon tűnődött, vajon mihez is kéne kezdeni ma, ha már …

Az órájára nézett, délután négy is elmúlt.

- Reggel óta itt dekkolok. Se kaja, se pia, a többiről nem is beszélve. – Mérgelődött magában, miközben befordult az Elroy Street és a Venue Ave sarkán.

Éppen a cigarettáját gyújtotta meg, amikor megakadt a tekintete. Általában nem nézi meg a nőket, főleg nem így nyilvánosan, de vele szemben, egy súlyosan szexi csaj közeledett. Körülbelül két fejjel volt alacsonyabb nála, ő pedig száznyolcvan centi körül lehetett, bár már ilyen távolságból is elsőre feltűnt a magas sarkú sarkának egyenletes szimfóniája. Szerette ezt a hangot. Beindult a láncreakció és a lassú léptek közben Csabata szeme tovább vándorolt. Ahogy követte a nő lábainak vonalát végül egy szőrméhez érkezett. Kizökkentve őt a gondolatmenetből észrevette, hogy a nőn kabát van, térdig érő szőrmekabát. Kezében retiküljét tartva, egyik lábát a másik elé helyezve billegett előre a hölgyemény. Csabata-nak már ez önmagában feszegette a határokat. Ahogyan közeledtek egymáshoz, nyilvánvalóvá vált, hogy a nőn harisnya vagy combfix van. Fekete, enyhén átlátszó. Nem utolsó sorban, de végre megvizsgálta a nő többi részét is. Arányos test, formás alak, már amennyire a kabáttól látszott. Hosszú, egyenes, vörös haj.

Ha nem lenne rajta ruha szinte biztos, hogy a melléig leérne a leghosszabb tincse. Gondolkodott el Csabata, és közben már el is képzelte a szituációt, aminek hatására kis híján egymásba botlottak a nővel.

- Oh! Elnézést! – Mentegetőzött Csabata, miközben dermedt tekintetét az előtte álló nőre szegezte.Enzós Niki épp munkába indult. Szokásos melóba menős ruháját kénytelen kedvtelen magára aggatta, majd bezárta a panellakás ajtaját. Megint csak egy átlagos nap – gondolta.

Elindult munkába, de mire leért a lépcsőházból úgy döntött, ma nem a megszokott útvonalon megy, hanem tesz egy kis kerülőt, de cserébe vesz egy friss kávét, ha már az itthoni tegnap éjjel elfogyott. Szeretett éjjel ébren lenni, nem volt egy túl sokat alvó típus, és ezt néha még meg is toldotta egy vagy két kávéval. Esetleg egy jó szexszel. Lement két saroknyit a Pass Halfway-ig , majd balra fordult a Venue Ave-re. Eszébe jutott, hogy a rendőrséggel szemben a Zirzen-ba nagyon jó fekete kávét lehet kapni. Éppen mélyen belemerülve gondolkozott, hogy csoki reszelékkel, tejszínhabbal és egy kis kék szívószállal fogja kérni a kávéját, amikor váratlanul kis híján nekiment valaki az utca kellős közepén. Egy félnéger, afféle karamell srác volt, talán húsz körül lehetett, nem sokkal fiatalabb mint ő maga így ránézésre. Rövid hajára félig kapucni volt húzva, pulóvere és melegítő nadrágja egyaránt fekete színű. Olyan rapper tróger szerű. Talán kicsit ilyen rossz fiús beütése volt és ez kifejezetten tetszett Enzós Nikinek. Ám még mindig nem tudta mire vélni a helyzetet és beletelt pár másodpercbe mire felfogta, hogy a srác éppen bocsánatot kért. Derült arcáról csak úgy sütött a döbbentség és a tehetetlenség, azt sem tudta mit mondjon. Enzós Niki tudta, hogyha tovább feszíti a cérnát és problémát csinál az ügyből csak megszégyeníti szegény srácot, és természetesen nem ez volt a célja.

- Semmi baj. Gondolom véletlen volt. – Válaszolt végül Enzós Niki vidám, kedves hangsúllyal.

Csabata köpni nyelni nem tudott a meglepettségtől. Mélyen bámult a nő szemébe, amit akárhogyan is nézett, enyhén piros árnyalatú volt. Nem tudta volna pontosan leírni, hogy milyen színű is valójában, de lenyűgöző, igéző tekintete volt. Arcán a bőr oly sima, tökéletes vonalú. Precízen és ízlésesen elrendezett sminkkoncepció, a vörös legalább négy vagy öt árnyalatával. Tökéletesen kiemelte a nő szemeit és lehengerlő tekintetét. Vérvörös ajkai csak úgy duzzadtak és Csabata úgy érezte nagyon kevés választja el attól, hogy most rögtön beléjük harapjon. De önuralmat erőltetett magára és egyenlőre csak egy válasszal tudott szolgálni.

- Igen, véletlen. Ne haragudj. – Válaszolta, határozott hangon.

Enzós Nikit meglepte a srác határozottsága. Hallotta a hangján, hogy próbál határozott választ adni, de mint tapasztalt nő könnyen átlátta, hogy ez bizony nagyon nem határozott volt, sokkal inkább zavarban lévő. De hát nincs mit tenni, lassan a munkából is elkésik és még kávét is kell innia, így úgy döntött továbbáll.

- Semmi gond. Akkor szia. – Mondta Enzós Niki azzal sarkon fordult és folytatta útját a Venue Ave-en.

- Várj! – Hagyta el a szó önkétlenül Csabata száját. Szinte ő maga sem tudta, hogy mit fog mondani ezután, sőt igazából már szinte bánta, hogy megszólalt.

Enzós Niki megállt, majd visszafordult.

- Mi az? – Kérdezte érdeklődéssel, miután most aztán végképp nem tudta mire vélni a srác szavát.

- Csabata vagyok. – Mondta szelíden miközben behozta a köztük keletkezett pár lépésnyi távolságot.

- Enzós Niki. Enzós Niki. – Válaszolt mosolyogva.

- Nincs kedved valamikor összefutni ? Persze nem úgy mint az imént. – Kérdezte Csabata minden erejét és bátorságát összeszedve. Úgy érezte a világ minden terhe most az ő vállára nehezedik és bár nem tudta miért, valahol mégiscsak jó volt ez az egész.

Enzós Niki elgondolkodott. Gyorsan számításba vette a dolgokat, majd lassan végignyalta az ajkait, miközben Csabata szemét nézte. Látta benne a csillogást, az izgalmat és a vágyakozást.

- De van. Persze. – Válaszolt végül a nő.

- Ma este? – Vágta rá Csabata, akinek a fejében több ezer gondolatszál csavarodott keresztül kasul.

- Sajnos dolgozom. Holnap este nyolckor a Zirzen-ban? – Mentette a programot Enzós Niki.

- Tökéletes. – Válaszolt Csabata.Már este tíz volt, de Csabata még mindig a Enzós Nikiel való beszélgetés hatása alatt volt. Fel-alá járkált a pár négyzetméteres szobában, tíz percenként rágyújtott, fél óránként kávé. Hiába is, nem látott még ennyire szép nőt. Tökéletes. De az ösztön az ösztön, és mivel már vagy egy hónapja nem volt nővel, mióta a legutóbbi barátnője kidobta, úgy döntött ma este még ellátogat a Cave-be. A Cave, más néven Barlang, a helyi alvilág legjobb helye volt. Bár, pub, piros lámpás ház és minden egyben. Kaja, pia, nők, szerencsejáték, mi is kell még? Nem volt feltett szándéka, hogy ma este elkap valami részeg ribancot, de hát majd ahogy alakul.A helyiség szokás szerint majdnem tömve volt. Szebbnél szebb prostituáltak és nagyobbnál nagyobb italos üvegek mindenfelé. A cigaretta és a marihuána korong által alkotott füst ködlepelként borult a helységre. Mindenhol ott volt, csak úgy vágni lehetett. Csabata az egyik sarokasztalnál ült és már a második korsó sört termelte befelé. A sűrű füstben és fülsértően hangos zenében tökéletesen oldódott a hangulat. Mindenki jól érezte magát. Az egyik asztalon éppen a biztonsági őr vágta gerincre az egyik örömlányt, miközben mélyeket szippantott a szivarjából. Az efféle dolgok megszokottak voltak itt. Csabata végigpásztázta a helyiséget, hogy talál e valami szokatlant, de semmi említésre méltó sem volt. A faasztalra csapta korsóját, amiről már réges-régen lekopott a lakk. Mereven bámult a korsó alján lévő két korty sörre és gondolkozott. Eközben egy női hang szólt hozzá:

- Hozhatok még valamit szépfiú?

Pár másodpercbe beletelt mire Csabata visszazökkent a valóságba. Enyhén megrázta fejét és rendelt még egy kört. Valahonnan annyira ismerős volt neki ez a hang. Lágy, selymes, ugyanakkor kirívó. Hol is hallhatta.

- Tessék. – Szólalt meg ismét a hang.

Csabata felnézett.

Az előtte álló pincérnő miniszoknyája éppen csak a bugyija alá lógott, majd lefelé haladva kis szünet után a fekete combfix egy magas sarkú cipőben végződött. Ahogy Csabata emelte tekintetét, még a füstködön keresztül is felismerte a nőt.

- Enzós Niki! – Szólította meg meglepetten.

Enzós Nikit nagyon hirtelen érte a dolog. Nem számított arra, hogy ismerőssel találkozik a munkahelyén. Főleg nem arra, hogy pont Csabata-szal. Ciki egy helyzet volt, mindkét fél oldaláról magyarázatot követelt, ha úgy tetszett.

- Csabata… - Válaszolt végül a nő.

- Hát te ? Itt dolgozol ? – Kérdezte Csabata.

Enzós Niki leült Csabata-szal szembe.

- Igen. Nem akartam mondani. Ezért mondtam, hogy inkább holnap. De … Te mit keresel itt ? – Kérdezett vissza Enzós Niki.

- Csak lejöttem inni egy–két sört. – Mentegetőzött.

Miután mindkettőjüknek sikerült kimagyarázni a kellemetlen helyzetet, előrehozták a holnapi találkozót. Enzós Nikit előbb elengedték a munkából, ezért maradtak a Cave-ben és beszélgettek, megittak még pár pohár töményet.

- Nincs kedved feljönni hozzám ? Megnézhetnénk egy filmet. – Vágott bele Csabata az alkoholtól felbátorodva.

- Dehogynem. Csak filmezni? – Válaszolt Enzós Niki, miközben lassan végigsimította Csabata kezét.

Csabata felállt és közelebb lépett Enzós Nikihez. Lágyan megfogta a kezét és felhúzta a székről. Lassan megfogta a derekát és magához húzta, majd megcsókolta.

A rózsa illatú parfüm teljesen elöntötte Csabata tüdejét, még a legmélyebb zugát is. Érezte ahogy Enzós Niki szája finoman nyomódik az övéhez és ahogyan nyelvük egyre gyorsuló körtáncot járt, egymást ölelgetve.Vadul csókolózva estek be a kicsiny lakás ajtaján. Csabata fél kézzel vágta be maga mögött az ajtót, miközben másik kezével Enzós Niki fenekét markolta és húzta magához. Enzós Niki hol csókolta, hol pedig a nyakát nyalta vagy lágyan harapta. Az kicsi előtér a konyhába torkollott, ahonnan egy ajtó nélküli keret vezetett a hálószobának titulált helyiségbe. Csabata nem volt egy tipikusan kigyúrt srác, de mégis játszi könnyedséggel kapta fel a lányt, aki átkulcsolta feszes combjait a derekán. Csabata lassan az ágyhoz vitte Enzós Nikit, miközben folytatták a csókolózást és taperolást. Ledöntötte az ágyra és lassú mozgással kezdte imitálni a szexuális aktust, miközben egyik kezével a vékony blúz alá nyúlt és lassan vándoroltatta ujjait a nő oldalán. Enzós Niki gyorsan vette a levegőt és érezte, hogy tangája is teljesen átázott már a nedvtől. Csak szorította magához a fiút , miközben érezte, még így nadrágon keresztül is, hogy a farka már kő kemény és csak arra vár, hogy beléhatolhasson. Csabata forró keze becsúszott Enzós Niki melltartója alá, amitől a lány mellbimbója csak még keményebb lett és ahogyan átjárta az érzés, kirázta a hideg. Apró libabőrök száza hullámzott végig a testén, amit Csabata is tökéletesen érzett és látott. Lassan elkezdte markolni és masszírozni Enzós Niki mellét, amitől a lány apró nyögésekbe kezdett és egyre jobban dörgölte magát Csabata-hoz. Csabata kigombolta Enzós Niki blúzának gombjait és két oldalra húzta. Vörös színű melltartója éppen alig tartotta melleit, olyan feszesen volt rajta. Csabata Enzós Niki háta mögé nyúlt és egy határozott mozdulattal kikapcsolta a csatot miközben Enzós Niki fölé hajolva lágyan a nyakába harapott. A melltartó ellazult , de mozdulatlan pihent Enzós Niki mellein. Csabata újra belemarkolt Enzós Niki mellébe, majd megfogta a melltartót és lehúzta róla. A két félgömb meg sem rezdült, nem vesztette el feszességét vagy formáját amint lekerült róla a melltartó. Ugyanolyan telten meredt előre. Csabata lejjebb siklott, majd nyelvével elkezdett körözni Enzós Niki mellbimbója körül. A lány a kezét Csabata fejére tette és enyhén próbálta a mellbimbója felé terelgetni, de tudta, most még direkt csak húzza őt, de már Enzós Niki is kezdte érezni, hogy elveszíti az önuralmát, és leteperi a fiút. Csabata már nyugtázta, a lány vörös haja valóban pont a melléig ér. Hirtelen bekapta a mellbimbót és lágyan, érzékien szívni kezdte, majd elengedte, majd újra. Közben egyik kezével magát támasztva, másikkal pedig Enzós Niki combját simogatva folytatta.

- Dugj már meg! - Súgta Csabata fülébe Enzós Niki, aki már önkívületi állapotba esve feküdt az ágyon. Már teljesen mindegy, csak érezhesse őt.

Csabata lejjebb tolta magát és miközben széthúzta Enzós Niki lábait, feltolta a miniszoknyát, ami amúgy sem nagyon volt útban. A fekete combfix tökéletesen követte lábai vonalát, mintha csak ráöntötték volna. A sokat nem takaró, ruhaanyagot alig tartalmazó tangát Csabata könnyed mozdulattal húzta félre, majd nyelvét mélyen Enzós Niki nedves puncijába fúrta. Enzós Niki szája sikolyra nyílt, de végül csak egy nyögés jött ki belőle, és közben mindkét kezével a lepedőbe markolt és teljes erejével szorította. Csabata vadul és gyorsan kezdte nyalni a lányt. Hol a csiklóját, hol pedig csak körülötte és néha a nyelvét is bedugta, vagy éppen egy adag nyállal nedvesítette át a helyzetet. Enzós Niki öt perc után már hangosan nyögött és erőteljesen húzta magába Csabata-t. Hirtelen felült az ágyon és megcsókolta Csabata-t, majd határozott mozdulattal hátralökte. Keze már a nadrágján volt, pont ott, ahol eredetileg az öve lett volna, de ugyanaz a melegítő volt rajta, mint a reggeli találkozónál. Enzós Niki összefogta Csabata nadrágjának szélét az alsónadrágjával és egy mozdulattal a térdéig lehúzta. Csabata kemény farkát meglátva még jobban fel lett ajzva és gyors tempóban vetette rá magát. Tövid bekapta és gyorsan szopni kezdte, miközben egyik kezével segítette, a másikkal pedig továbbra is a lepedőt markolta. Csabata kezdte érezni, hogy hamarosan baj lesz. Tűrőképessége határait feszegette már a dolog és ha bekattan... Nem… Nem fogja bántani a lányt, ezt ő is tudta. Viszont az biztos, hogy nagyon keményen megdugja, és nem fogja érdekelni, hogy a lánynak tetszik-e vagy sem.

- Enzós Niki! V… Várj… - Mondta elcsuklott hangon Csabata, minden erejét összeszedve.

Enzós Niki mélyen a szemébe nézett miközben folytatta. Majd kivette a szájából és Csabata ölébe ült, pont eltalálva az a szöget, hogy bármiféle segítség nélkül Csabata farka tövig belé hatolhasson. Enzós Niki felnyögött. Csabata érezte ahogy a farka Enzós Niki forró puncijába hatol. Érezte, hogy mennyire nedves és mennyire szorítja. Elöntötte a szemét a vörös köd. Megragadta a lány csípőjét és két mozdulattal helyet cseréltek. Csabata Enzós Niki térdhajlata alá vetette kezeit, majd felhúzta a két lábát és teljes erőből kezdte el dugni a lányt. Enzós Niki szeme kikerekedett, ahogyan Csabata most tövig benne volt és vadul dugta őt.

- Ez az! Még! – Mondta Enzós Niki, félig nyögve.

Csabata minden önuralmát elveszítve folytatta a szexet. Totálisan nem érdekelte már semmi. Az sem, hogy éppen Enzós Niki, a nő akire annyira vágyott, ő maga fekszik alatta. Viszont Csabata érezte, hogy már nem fogja ezt sokáig bírni így. Szinte fel sem fogta, Enzós Niki már kutya pózban hevert előtte és ritmusosan tolta előre hátra buborék formájú fenekét. Csabata hátrafogta két kezét és mellkasát az ágyhoz nyomta, hogy a legmélyebben benne lehessen a nőben és így dugta, minden izmát megfeszítve. Enzós Niki úgy érezte már ő is közeledik az orgazmus felé.

- Ca… Csabata! Várj… Kérlek… - Mondta félig elnyúló, nyögdécselő hangon. Ez most már nem arról szólt, hogy éppen el fog élvezni. Tudta, hogy itt most más forog kockán.

De Csabata nem állt meg. Kattant tekintetén csak úgy csillogott a nő testének tükörképe. Csabata fokozott intenzitással dugta tovább Enzós Nikit. Enzós Niki pedig elvesztette a józan eszét és beindult a láncreakció. Extázisba esett. Szeme elvörösödött, szája vékonyra nyílt és egy mozdulattal Csabata felé kerekedett. Az ölébe ült és vadul lovagolni kezdte, miközben nyelvével nyakát ízlelte. Érezte, ahogy Csabata izmai megfeszülnek és teljes erőből markol bele a fenekébe. Ettől Enzós Niki puncija is összeszorult és elöntötte az orgazmus a testét, miközben két szemfogát mélyen Csabata nyakába vágta. Csabata-nak fel sem tűntek a történtek. Enzós Niki csak ült az ölében és érezte, ahogy Csabata farka még lüktet benne, miközben ő vérszemet kapva szívja a nyaki ütőerét. Pár perc múlva Enzós Niki magához tért. Enyhített a harapáson és kihúzta a fogait a srác nyakából. Egy csepp vér sem ment mellé. Enzós Niki pontosan ettől tartott. Félt, ha eléri azt a szintet, előjönnek belőle az ösztönök, és megkóstolja a srácot annak ellenére, hogy nem szerette volna. Enzós Niki sírva fakadt és Csabata mellére borult. Tudta, hogy Csabata vagy meghal a vérveszteségtől a vámpír kór hordozó sejtjeitől, vagy ő maga is átalakul. Nem tudta mi fog történni. Csak sírt és sírt.Csabata rettenetes fejfájással ébredt. Nem a másnaposság volt ez, valami egészen más, valami egészen undorító. Nemhogy fájt, egyenesen szétszakadt a feje. Nem emlékezett az estére. Csak arra, hogy Enzós Nikiel hazajöttek, de abból ítélve, hogy nincs rajta ruha, biztosan szexeltek. De hol van Enzós Niki? Már szinte éppen beleélte magát a tudatba, hogy megint csak egy ócska ribanc aki a betevő után itt hagyja, amikor Enzós Niki belépett az ajtón. Vékony tangája szinte semmit sem takart, combfixe pedig ugyanúgy állt rajta mint az este. Azok a mellek… Csabata önkétlenül elszólta magát.

- Azt a kurva életbe.

- Jó reggelt. - mosolygott Enzós Niki, az ajtókeretnek támaszkodva.

- Jó reggelt. – válaszolt Csabata.

- Mi történt tegnap este? Nem emlékszem semmire. – tette hozzá.

Enzós Niki leült Csabata mellé az ágyra, és elkezdte mesélni a tegnap történteket mindaddig, amíg el nem élveztek.

- Aztán csak sírtam, és nem tudtam mihez kezdjek. Tudom, hogy ez most nagyon irreálisan hangzik, de mit gondolsz, miért fáj ennyire a fejed? Miért bánt a fény? Miért vágysz annyira arra, hogy a nyakamba harapj ? – fejezte be Enzós Niki.

Csabata elgondolkodott, és ha belegondolt, tényleg bántotta a fény, és tényleg arra vágyott, hogy Enzós Niki nyakába harapjon. Bár valóban irreális volt a dolog, valamiért hitt Enzós Nikinek. Lassan felült az ágyon és elkezdett Enzós Niki nyaka felé mozdulni. Nem bírt ellenállni a kísértésnek. Szomjazott. Enzós Niki lágyan arrébb döntötte a fejét és hagyta, hogy Csabata lassan a nyakába mélyessze két szemfogát. Csabata szeme elvörösödött és bal kezével ösztönösen Enzós Niki melléhez kapott és szorítani kezdte. Enzós Niki hamar benedvesedett a helyzettől, felizgatta ahogyan Csabata éppen a vérét issza, és közben szorítja a mellét. Eltolta Csabata fejét a nyakától és hagyta, hogy a vércseppek lassan leguruljanak a kulcscsontján át egészen a mellére. Csabata vicsorgott és véres fogai tisztán látszottak. Enzós Niki Csabata-ra vetette magát és a következő pillanatban már magában érezte őt. Csabata belemarkolt Enzós Niki fenekébe, felemelte, de úgy, hogy benne maradjon. Lassan kivitte őt a konyhába. Enzós Niki akaratlanul rántott egyet a férfin, aki ennek hatására a konyhapultra tette a lányt. Még jobban széthúzta a lábait és a falhoz nyomva dugta őt tovább. Ezek után átkerültek még az asztalra, a kanapéra, majd végül az ablakhoz nyomta őt Csabata és ott élveztek el.Reggel volt. Sziszka nem rég kelt fel. A ma éjszakai álma után, különösen nedvesen ébredt fel és majd meghalt egy jó szexért. Alig múlt még tizenkilenc, hosszú szőke haja a háta közepéig ért, ahogyan feküdt az ágyon. Kinézett az ablakon és megint ugyanaz a nyomasztó látvány fogadta, mint eddig. A panelek rengetege. Főleg az, ami srégen jobbra volt, szinte pofátlanul közel. Ha nem lett volna ott, talán az egész kerületet be lehetett volna látni. Végig pásztázta a környéket, de semmi érdekeset nem talált, mikor is valamin megakadt a szeme. A srégen lévő ház hatodik emeletén, az ablakban szexeltek. Egy vörös hajú lány volt az ablakban és egy félbarna srác dugta őt éppen. Sziszka azt hitte majd meghal az irigységtől. Ahogyan állt az ablakban és nézte őket, keze lassan az amúgy is nedves puncijára vándorolt. Lassú mozdulatokkal kezdte izgatni a csiklóját.

Kopogtak.

- Sziszka! El ne késs az órádról! – Szólt egy ismerős hang.

- Rendben anya. – Válaszolt Sziszka.

Mikor Sziszka elindult, még mindig teljesen nedves volt. Döntött. Tíz perc múlva már a hatodik emeleti lakás előtt állt és ő maga sem volt biztos abban, hogy most mit is fog tenni. Bekopogott.

 

Postás EditNa ezt már tényleg nem kellett volna. Tegnap Edit azt mondta (nem nekem persze), hogy zavarja, amiért én úgy érzem, hogy bunkó velem. És hát lássuk be tényleg zavart. Vele kapcsolatban mindenre százszor olyan érzékeny vagyok, mint másokkal szemben. Ez nem jó, tudom én is. Próbáltam tenni ez ellen, nem venni magamra a fasságait, hiszen tudom, hogy nem gondolja őket komolyan. De mégse megy. Azt hiszem még mindig szeretem, és tudom nem kéne, de ez van, nem tudok tenni ellene. És tegnap megint olyan szépeket mondott, de megint nem tartotta be őket, ahogy máskor se. És nekem megint eldurrant az agyam, megint magamra vettem a hülyeségeit. Felálltam és eljöttem a Milánékkal, ő meg ott maradt enyelegni a Csabikával. Mikor elindultunk a buszhoz még úgy terveztem visszamegyek tesómékhoz OW-be, de aztán a buszon meggondoltam magam.

Hazajöttem és az önsajnálat legalsó bugyraiba szálltam alá. Átrágtam magam megint az egész szitun, mérlegeltem és rájöttem megint arra amire már oly sokszor: nem tudom mit akarok. Nem tudom mi lenne nekem a jó, csak azt érzem, hogy ez ami most van, nem jó. Aztán magam se tudom miért, de úgy döntöttem felhívom az Editet, hogy találkozzunk valahol még ma. Ez meglepő, nem szoktam ilyen \"elszánt lenni\". Magam se tudtam mit akarok, mit fogok mondani neki, mi lesz. De mégis felhívtam. Megbeszéltük, hogy uccsó busszal bemegyek városba és a házuk előtti óvodánál találkozunk. Már a buszon majd kiugrott a szívem olyan izgatott voltam. Természetesen mikor oda értem ő nem volt sehol, úgyhogy megcsörgettem és kb. 2 perc múlva lejött. Nem szóltunk egy szót se, csak elindultunk az ovi kerítése mellet be a sötétbe.

Egyszer csak megállt, szembefordult velem és mélyen a szemembe nézett. Nem tudom mennyi ideig állhattunk így egymást nézve. Csak arra emlékszem, hogy minden bátorságomat összeszedve megcsókoltam. De ő persze nem viszonozta, hanem kicsit ellökött magától. Valamit mondani akart (gondolom, hogy ezt nem csinálhatja meg a Csabával..), de hirtelen megragadtam a két karját, magamhoz húztam és vadul ismét megcsókoltam, így nem tudott mondani semmit. Kicsit meglepődött, de már nem ellenkezett. Legalábbis nem lökköt el magától megint. Mikor a szánk szét vált ismét egymás szemébe néztünk. Már nyitotta a száját, hogy mondjon valamit, de én betapasztottam a kezemmel és elkezdtem a nyakát csókolgatni. Éreztem, ahogy kezdi a vér elönteni az agyamat és már nem tudom mit csinálok. De akkor nem érdekelt semmi. Elkezdtem harapdálni a nyakát, mint osztálykiránduláson.

Először csak finoman, majd egyre vadabbul. Néha halkan felsikongatott, de tudtam nem azért mert fáj neki. Egyre lejjebb tértem a nyakáról. Felhúztam a felsőjét és a melltartón keresztül csókolgattam, nyalogattam kicsiny ám annál formásabb melleit. A kezemmel még mindig befogtam a száját, így csak artikulálatlanul tudott mondani valamit (gondolom azt hogy: elég...) Éreztem, nem akarja folytatni. Én azonban akartam. Nem volt megállás. Innentől teljesen elvesztettem az irányítást, felszínre törtek elfojtott vágyaim és az agyam többé nem tudott uralkodni a testem fölött. Lelöktem a fűbe és mielőtt kiáltani vagy bármi mást tenni tudott volna ismét befogtam a száját. Egész testemmel ránehezedtem, mozdulni se tudott. Ekkor vettem észre, hogy legördül az első könnycsepp az arcán és egész testében reszket. Én azonban továbbra se álltam le. Szabályosan letéptem róla a felsőt és a melltartót, és elkezdtem a melleivel játszani.

Nyalogattam, csókolgattam őket, szabad kezemmel a mellbimbóját csavargattam. Majd nyelvemmel elindultam lefelé. Oldalt a hasát finoman puszilgattam, mert tudtam, hogy azt szereti. Majd egyik kezemmel - abbahagyva mellei masszírozását - kigomboltam a nadrágját és ügyetlenül el kezdtem leráncigálni róla. Nyuszis tanga volt rajta. Orromat mélyen belenyomtam a lába közé, és a tangán keresztül szívtam be puncija édes illatát. Úgy tűnt már abszolút nem próbál ellenkezni. Tudtam, hogy rettenetesen fél, de testileg valahol élvezte ezt az egészet, még ha lelkileg nem is. Óvatosan elhúztam a kezem a szájáról, vártam mi történik. Nem történt semmi. Nem sikított, nem kezdett el segítségért kiabálni, nem próbált meg elfutni. Csak nézett rám azokkal a gyönyörű szemeivel és egy szót se szólt. Egy percre rádöbbentem mit is csinálok, de aztán ránéztem gyönyörű testére és megint elvesztettem a fejem. Letéptem róla a tangát és kigomboltam a nadrágom. Szerszámom ekkor már igencsak ágaskodott és már pusztán az roppant kellemes érzés volt, hogy kiszabadult a szorító nyomásból.

Hirtelen átfutott az agyamon, hogy nincs nálam óvszer és nem tudom Edit szed-e fogamzásgátlót. De nem érdekelt. Odahelyeztem a farkamat a puncijához és egy hirtelen lökéssel teljesen beléhatoltam. Fantasztikus érzés volt behatolni a szűk kis lyukába. Ő nagyon halkan felnyögött, de az arca olyan volt, mint egy halotté. Nem így akartam ezt az egészet. Nőt még soha nem szerettem ennyire és azt akartam, ő is élvezze, ez azonban olyan volt mintha egy élettelen tárggyal szeretkeztem volna. Nem is szeretkezés volt, inkább közösülés. Szeretkezésnél érzelmek is vannak, itt azonban nem voltak. Fogalmam sincs mennyi ideig tartott az egész. Mint egy gép én is csak ösztönösen mozogtam rajta le-föl. Mikor beleélveztem, elsírta magát. Hangtalanul, az arca se árult el semmilyen érzelmet. Csak csorogtak le a könnyek az arcán. Egy darabig csak feküdtem rajta, figyeltem a lélegzetét. Majd dülöngélve felálltam, felhúztam a sliccem. Ránéztem. Ott feküdt anyaszült meztelenül és nézett rám a hatalmas szemeivel.

Ekkor kitisztult a fejem, rájöttem mit is tettem... Egészen hazáig rohantam. Most itt ülök a gép előtt, leírom mi is történt, de nem akarom elhinni...