Itt gond lesz Beküldő:csempionszi csepring szex történet


Itt gond lesz

Beküldő:csempionszi csepring


Itt gond lesz

Beküldő:csempionszi csepring
A barátnőmmel a szexuális életem egész jo,minden alkalommal történik valami olyasmi,amin lehet nevetni :) most először történt olyan,amin valahogy még most sincs kedvem még elmosolyodni sem...

Szoval az egész ugy kezdődött,h történt 1 kis szexuális molesztálás a barátnőmnél... emiatt totál kibukott,és hát nem nagyon engedte,hogy sexuális együttlét jöhessen létre...akármit tehettem,lehettem akármilyen ovatos,gyengéd,nem hagyta magát... aztán 2 héttel később jött a hátmasszirozás :) és végülis oké volt,azt mondta probáljuk meg,max megint ellök. először nagyon huzakodott,majd masszirozás közben elkezdtem izgatni minden eddiginél ovatosabban.Végülis felizgult :) aztán láttam,hogy akarja is,ugyhogy bugyi félrehuzva,és behatolás :) na ugyebár ki voltam éhezve,nem nagyon \"üritettem\" addig,szoval el lehet képzelni,hogy mennyire tudtam visszatartani a dolgot :)
Szoval minden oké,kéjes sikongatásai,és lihegése betöltötte a szobát (remélem a szomszéd szobába nem hallatszott át,mert a szülők nagyon is ébren voltak,és hááát...) :) aztán mikor éreztem,hogy \"hoppá,itt gond lesz\",akkor megkérdeztem tőle:
-Rád élvezhetek? (eddig nem nagyon hagyta)
Ekkor hátraforditotta a fejét,és csunyán nézett rám,ugyhogy kihuztam,mielőtt még eljönne a pont :)
de végülis a bugyi is lekerült rola :)
Folytattam a masszirozást,majd 1 perccel később azért mégiscsak visszakerültem beléje :) Kis idő múlva feltettem a kérdést ismét: -Akkor rád élvezhetek?
aztán kihuztam,hogy lőjjek :))) (gondoltam ugyse tud mit tenni,hamár olyan) :)
Ahogy kihuztam,jött a válasza a több 1000 \"gyerekemmel\" együtt:
-Ha lenyalod...........

gondolom értitek,miért nem tudok nevetni az eseten :)
Erotikus történetek


Örzse, Laló, Józsua, Dodó szex történetei.


Exads


Enzós Niki szextörténetei!

Az odalon szereplő történetek részben kitalációk, de van köztük sok megtörtént eset is! Ezek a szextörténetek csak és kizárólag felnőtteknek szólnak!

MILF | Pornómesék