Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!
Európai Méhész hírei : Debrecen, Telelési bemutató 2007
Beküldte imcsi Beküldve 2007.10.27. 9:33:55 (710 olvas)

Fotó :Csoportkép

Debrecen, Telelési bemutató 2007

OMME Hajdú-Bihar Megyei Szervezete október 21.-én telelési bemutatóra hívta tagjait és a megyében működő más méhész szervezeteket. A bemutató során Szász Károly méhész műanyagkaptáras méhészetét volt alkalmunk megtekinteni.
Miután megérkeztünk házigazdánk méhészetébe egy kis lélekmelegítő után már nem éreztük annyira hidegnek a reggelt. Károly részletesen bemutatta műanyagkaptárjait, részletezte azok előnyeit és hátrányait. Megosztotta velünk ez évi termelési tapasztalatait, amik nála se értek el rekord eredményt, mint ahogyan ez igaz az országos termelési értékekre is. Akác után már ő sem tudott pörgetni családjaitól, sőt az augusztusi serkentő etetésre sem úgy reagáltak a családok mint ahogy kellett volna. Az anyák a serkentés ellenére is csökkentették petézésüket, így csak családegyesítéssel tudta betelelni a gyengébb családjait.
A méhészet bemutatása után ki-ki ízlésének megfelelően bárány vagy sertéspörköltet ebédelhetett és közben megbeszélhettük a hallottakat, látottakat.
A bemutatóra eljött közénk Mézkirálynőnk Szulyák Erzsébet is, akinek gratulálok a megtisztelő címéhez és családjának a lányuk elért sikeréhez.
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem az egyesültünk vezetőinek és tagjainak, hogy a megye méhészeit nagyon jó hangulatú összejövetelekre, kirándulásokra invitálja. Ahová szívesen várják a hozzám hasonló kezdő méhészeket.

Kiss András

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!
küldő Címek