schwarzkopfkeratinos kezelés
.

.

A kozmetikai óriás, a L'Oreal leányvállalata a Matrix Essentials Inc.

A világ egyik vezető professzionális hajápolás, hajszín és hajtextúra termékek értékesítésével foglalkozó cég, fodrász szalonok részére.
A MATRIX márkát 1980-ban alapította Arnold és Sydell Miller házaspár. Nem csak Amerika vezető fodrászati márkájaként, hanem az egész világon ismert termékcsalád minden elvárást kielégít: széles választék, kimagasló minőség, korrekt árak.

A fodrászoknak nyújtott többrétű oktatási képzések biztosítják, a Matrix termékek professzionális gyakorlati alkalmazását.

Vendégeim részére garancia a minőség és a szakszerű alkalmazás.

Legyen Ön is részese az élménynek: L’Oreal Matrix

inoa
.

Az ásványi eredetű olajos vivőközeg technológia maximalizálja a hajfestési rendszer hatékonyságát. Különlegessége, hogy hajerősítő hatású, a hajat rugalmassá és teltebbé varázsolja. Festést követően hat héten át intenzív hidratálás és táplálás mellett, ragyogó hajfényt és  100%- os lefedettséget biztosít. Igen, még az ősz hajnak is!

Az INOA hajfesték mindezekre képes ammónia nélkül!

És a plusz! Optimális védelmet nyújt a fejbőrnek és a hajszálaknak.

NINCS TÖBBÉ: szúrós szag, fejbőr viszketés, pirosodás!

Élvezze a fényes, ragyogó színeket, ammónia mentesen: L’Oreal INOA

.

ALAP- ÉS DIVAT SZÍNEK   SZÉLES SKÁLÁJA!

Parázsló vörös, édes méz, narancsos csokoládé, nemes mahagóni, extravagáns platina, sarki fény violet árnyalattal …..és még sorolhatnám az igéző színtónusokat.

..

Hans Schwarzkopf kémikus alapította a céget 1898-ban Berlinben egy aprócska drogéria üzlet megnyitásával. Ő találta fel és forgalmazta az első porsampont. Az üzlet a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb hajápoló termékeket gyártó céggé nőtte ki magát. 

A hajtődauer alapanyaga vendégeim számára is biztosítja a minőséget, hiszen a márka: Schwarzkopf.

biolage

FŐOLDAL

ÁR-MATRIX

MEGLEPETÉS

TUDJON MEG MÉG TÖBBET

FRIZURA ÖTLETEK

KAPCSOLAT

 

Valóban látványos változás érhető el a kezeléssel. Ugyanis a Pro– Keratin protein ( a haj fő alkotóeleme a keratin) kitölti a sérült hajszálak károsodott részeit. Ezzel nem csak  megújítja a haj teljes felületét, hanem egyben meg is gátolja annak további károsodását. Lesimítja a hajat, a szöszösödést megelőzi, könnyen kezelhetővé és rugalmassá teszi a haj szerkezetét.

A selyemben található aminosavak helyreállítják a haj nedvességtartalmát és védik a további kiszáradás ellen. Összegezve: egészséges szerkezetű, ragyogó fényű és puha tapintású lesz a haj.

Ezt tényleg érdemes kipróbálnia.

Szakszerű megújulás: Matrix Biolage-gel.

 

Pro- Keratin +Selyem kivonat

újjáépíti a szerkezetében sérült hajat.

Száraz, töredezett,

dauerolt, festett, szőkített  hajra kimondottan ajánlott.

keratin.keratinos hajkezeléslogo fodrász.

+36-30-613-7610