FARKAS PIROSKA VENDÉGHÁZ BOGÁCS
KEZDŐLAP TÉRKÉP ÁRAK LÁTNIVALÓK KÉPEK Videók KAPCSOLAT
Üdvözöljük Weboldalunkon!
 

Farkas Piroska Vendégház Bogács. Nyugodt természeti környezetben,
2 szintes családi házban 4x4 ágyas szobák kiadók. A vendégházat egy időben csak egy családnak, illetve társaságnak kiadó. A szállás téli vagy nyári szezonban legalább 3 éjszakára és minimum 10 fő részére foglalható. Maximum 16 fő, családoknak és baráti köröknek ideális.
Minden szobában TV, WIFI és saját zuhanyzó+WC. A Konyha közös használatú. Nagy, parkosított udvar, ahol bográcsozni- nyársalni lehet. Parkolás zárt udvaron.


Nyári árak:
Felnőtt:
6900 Ft/Fő/éj +IFA 350 Ft/Fő/éj
Gyerek: 0-17 éves korig 6900 Ft/Fő/éj
Nyári szezonban minimum 10 főre és minimum 3 éjszakára kiadó!

Téli szezonban
Felnőtt:
6900 Ft/Fő/éj +IFA 350 Ft/Fő/éj
Gyerek: 0-17 éves korig 6900 Ft/Fő/éj
A téli szezonban minimum 10 főre kiadó!

Eger 18 km-re, Mezőkövesd 12 km-re van Bogácshoz.

Lehetőségek: Gyógyvizes strandolás, horgászás, túrázás, este a pince sori borozók, amikben hajnalig lehet szórakozni.
OTP,MKB, K§H Szép kártya elfogadó hely.
Érkezés: 14 órától
Távozás: 10 óráig.

Egész évben szeretettel várom vendégeimet.

OTP, MKB, K&H Szép kártya elfogadó hely.

Kövessen a facebookon is!
További képek>>

Bogács a dél-borsodi üdülőközség, a Bükkaljai Borvidék központja. Egertől 18 km-re fekszik a Bükk hegység kiszélesedő völgyében.
Nemzetközi hírű termálfürdőjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával, fejlett infrastruktúrájával és színvonalas szolgáltatásaival az észak-magyarországi régió dinamikusan fejlődő települése.
A település helyben bányászott, vörös kőből épült római katolikus temploma a 13. századból származik, a 14. században csúcsíves, majd barokk stílusban építették át.
A bogácsi termálfürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja. Bogács a nemzeti park közelsége révén a természetjáróknak, a téli sportok kedvelőinek, a horgászoknak és a vadászoknak is lehetőséget kínál az év minden hónapjában.
A közeli dombokon borospincék kínálják a Bükkalja híres borait kóstolásra, a fürdő szabadtéri színpada helyi hagyományőrző együttesek előadásaiban gyönyörködhetnek a látogatók, s a Bogácsi Nyár rendezvényei várják ide a látogatókat.

 

Design downloaded from free website templates.