Árak


1 fő 2 éjszakai  foglalástól 11 000Ft/éj ( 40€ )

2 fő 2 éjszakai  foglalástól 13 500Ft/éj ( 45€ )

3 fő 2 éjszakai  foglalástól 16 000Ft/éj ( 55€ )

A légkondícionáló díját a fenti ár nem tartalmazza, külön fizetendő.

Foglalási Feltételek

Minimum két éjszakától foglalható!

Az árak Forintban illetve Euróban is fizethetők! Az árak magukban foglalják a rezsiköltséget, a heti egyszeri takarítást, az ágynemű, illetve a törölköző és konyharuha használatot, és az idegenforgalmi adó összegét!

Foglaláskor min. 1 napi díj fizetendő előlegként. 30 nappal érkezés előtt a lemondás ingyenes! 30 Napon belüli lemondás esetén az előleg nem jár vissza! 7 nappal az érkezés előtt módosítást nem fogadunk el! 
 
Kérjük jelezze e-mailben foglalási szándékát, a pontos időpont és a személyek számának megjelölésével! Amennyiben az apartman a foglalás időpontjában szabad, igyekszünk Önnel felvenni a kapcsolatot, és visszaigazolni foglalási szándékát! 

Pontos cím:
A pontos címet a foglalás visszaigazolásakor küldjük.

Kulcsok:

Egy kulcscsomót kap minden vendég megérkezéskor. A kulcsok visszaszolgáltatásának elmulasztása esetén, függetlenül annak okától, a zárak lecserélésre kerülnek biztonsági okból, következésképpen új kulcs garnitúrákat kell vásárolni, melynek költsége a vendéget terheli

Háziállat: Az   apartmanba háziállat nem hozható!

Dohányzás: A  lakásban tűzvédelmi okból, és nem dohányzó vendégeink érdekében tilos , az erkélyen megengedett!

Társasházi szabályok és feltételek

Az apartman egy nagyon elegáns , kultúrált ,tiszta csendes , társasházban található, amelynek állandó lakói vannak. A vendégek nem okozhatnak kellemetlenséget a lakók számára, és mindig be kell tartaniuk a társasházban élő közösség fent említett szabályait a lakásban, a lakás előtt és a földszinten. 22.00 és 7.00 között nem lehet zenét hallgatni és hangoskodni!

Antiszociális viselkedés

Ha a vendégek folyamatosan olyan viselkedést tanúsítanak, amely zavarja a ház lakóit, drogfogyasztás, túlzott alkoholfogyasztás vagy antiszociális viselkedés jeleit mutatják, hatóság bevonásával távolítjuk el a személyt az ingatlanból és megteszünk minden egyéb szükséges intézkedést. Ilyen esetben nincs sem kárpótlás, sem pénzvisszatérítés.