Főoldal

                                       

Jedi                                                                                                                                          Sith

A végső döntések meghozója. Ha van közöttünk főnök (bár nem hiszem, hogy szükséges ezt kijelenteni), akkor ő az. A csapatból neki van a legnagyobb tudása a játékot illetően, kardforgatásban, és egyéb dolgokban egyaránt. Mindig igyekszik új utakat keresni, és meglehetősen nehéz kihozni a sodrából (ami -tegyük hozzá- igen fontos szempont egy tanárnál). A legfőbb óraadó, aki az elején bevezeti a tanulni vágyókat az elméleti alapokba, és ő ajánl kardtípust is az út elején lévőknek.

     Jelleme: Tiszta jedi, a sötét oldal messze áll tőle, bár néha (mint mindenkinek) elborítja elméjét. Keresi az új utakat, így képes mindig megújulni.         

Higgadt

Kiváló magyarázóképesség (még e sorok írója is megérti néha mit mond)

Amire a legbüszkébb:   Mamba

by  Bandaror


Fegyverek :

Single :

Kék pengéjü Katarn : Ezt a fegyvert az Akadémia megalakulásakor készítette saját kezűleg. Ez jelenti számára hitvallását, hogy Jedi. Neve: Minarit

***

Továbbá nemrégiben, kérésére az Őrzők előállítottak neki azaz tanulói számára két nagyszerű kardot, melyek narancsszínű, különleges tónusú pengével és Katarn markolattal készültek. A két fegyver neve :Gladius I. és Gladius II.  A kardok együttes használatával, kiváló dual harcmodor alakítható ki. Ám de Single fajban is veszéjesek. A két kard története innen indul útjának.

***

Neon Bajnokság első helyezéséért jutalomként szerezhette meg Csapattársával Skandar Graun-al az arany Flamme2 Bajnoki kardot melyet a következő bajnokságig őrizni fog.

***

'06 03. 29.-én a Gladius I. -t Mambának ajándékozta, kitartó szolgálataiért.


Staff

Kék pengéjü Itélkező Staff : Még a régi Klánja idejéből való fegyver. Akkor még fehér kristály alkotta pengélyét, de ezt a Klánbomláskor kicserélte Kékre. Nagyon könnyű kiegyensúlyozott és dinamikus kard. Neve: Nevilig


 

Koppány Tanulói

Gólemm Padawan

Aratora

Wick

Tib

 

Saját szöveg

Elvárások

Csak kezdőket és csak Jediket tanítok. Ha még nincs neved, kívánság szerint adhatok. Névszínezés lényegét elmondom. Heti min. három aktivitás kötelező. Kardszínt én ajánlok.

Első lecke

A JK multihoz szükséges programok beszerzése. Elvárások, elmélet, kasztok ismertetése.

Második lecke

Kardforgatás, vívás, duel szabályok ismertetése.

Harmadik lecke

Erőhasználat Jediknek

Negyedik lecke

Elmetrükk, békítés, viszályszítás, bíráskodás, ismerkedés.

Ötödik lecke

Felkészülés a vizsgára.