| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
syil Hekker

Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 17:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 9:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<----Mi az,hogy tolvaj?  _________________ Mind azt tesszük, amit tehetünk,be kell érni vele...és ha nem érjük be, akkor is azt kell tenni. Soha semmi nem vész el. Semmi, amit meg ne lehetne találni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Robika_1978 Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 18:37 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: a Bárban, mint minden normális ember..
|
|
|
Juhéééé...leskelődünk..és iparkodjatok máááááááááá....héé héé...ne BANNolj me..............  _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
Riendu Mark 'Wandal - Anti-paladin |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
|
|
| syil írta: |
Kukuccs
Gondoltam mostmár én is írok valamit.....
Sok sikert a szerverhez sracok  |
nincs kukucs mert kiszurom a szemed..
spam.. _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
|
|
<----Mi az,hogy tolvaj?  |
Igen..jol latod...tolvaj...de ha gondolod..lehet halott tolvaj is..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 18:37 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: a Bárban, mint minden normális ember..
|
|
|
<----Mi az,hogy tolvaj?  |
mee azok vagyunk...lopjuk az időt....  _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
syil Hekker

Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 17:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 9:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Kukuccs
Gondoltam mostmár én is írok valamit.....
Sok sikert a szerverhez sracok  |
nincs kukucs mert kiszurom a szemed..
spam.. |
Remélem élvezed  _________________ Mind azt tesszük, amit tehetünk,be kell érni vele...és ha nem érjük be, akkor is azt kell tenni. Soha semmi nem vész el. Semmi, amit meg ne lehetne találni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 9:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ehhe...milyen kevés hozzászólásom vaaan...ehhem...
SPAM  _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
|
|
| Robika_1978 írta: |
SPAM  |
Ahogy elnezem nem is lesz oylan sok... _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
|
|
szabályzatba mindjárt felírom hogy aki spammel azt bannolom... de akkor ki marad a fórumon?  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 9:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
szabályzatba mindjárt felírom hogy aki spammel azt bannolom... de akkor ki marad a fórumon?  |
Azt nem tudom..de hogy te se az is biztos  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
|
|
| DM Ganxtave írta: |
SPAM  |
Ahogy elnezem nem is lesz oylan sok... |
húúú..most látom csak mennyire telik az idő....khmm..*nyel egyet*..mennem is kell  _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
syil Hekker

|
|
|
SPAM  |
Hát még nekem...
Bump  _________________ Mind azt tesszük, amit tehetünk,be kell érni vele...és ha nem érjük be, akkor is azt kell tenni. Soha semmi nem vész el. Semmi, amit meg ne lehetne találni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 9:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
húúú..most látom csak mennyire telik az idő....khmm..*nyel egyet*..mennem is kell  |
Jaja..biztos van sok dolgod...inkabb csinald azt...ne itt irogass.. _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabonacorp A Mester

Csatlakozott: 2007.08.04., Szombat, 18:43 Hozzászólások: 140 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 10:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
látom admin buli van, úgyhogy lelépek.
Logaan, írtam neked mélt, abban írtam, hogyha bármiben segítség kell (leginkább scriptelési dolgok, mapokhoz és moncokhoz nincs türelmem ), akkor szóljatok nyugodtan.
ganxta, Dorka még mostanában is meg szokta kérdezni, hogy vajon mi lehet veled
cső |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szomb. Aug. 04, 2007 10:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
usereknek nem lesz túl jó életük... ha megnézzük: egy DM éppen felettük van, egy a nyomukban, egy meg a belőlük készült trónon ül... ejh ejh  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|