|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 8:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
| Dareius írta: |
Dareius az en fele meseket kedveli..kap egy adag szornyet..es ha leveri gyozott
Egyebkent Dareius, mielot beszolnal..nem tudom ki volt az, aki minden egyes lerakott npc-met leverte  |
Ha jól emlékszem a minden NPC úgy keszte a szövegét VÁÁÁ most megdöglesz ill. meghalsz
De az utolsókba már beszéltek is pl az ördög     |
Ne mondjad a csoro esernyos csajt..magadtol verted le..amelyiknek az apja a pap az anyja meg a succubus volt..no meg a hangyaemberek  |
Jah az a sok össze függés ördögnek hagya gyereke .. de amúgy az otolsó Dm kedésed az asszem prizmatik sárkány volt Meg az én koppintot kaszámmal zuztál le elemi maxximalizál full sebzéssel  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 8:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jah az a sok össze függés ördögnek hagya gyereke .. de amúgy az otolsó Dm kedésed az asszem prizmatik sárkány volt Meg az én koppintot kaszámmal zuztál le elemi maxximalizál full sebzéssel  |
Ossze hasonlithatod a kaszadat az enyemmel..mivel a: Ganxtave Agyon**szo Kaszaja nevu szepseg..az en gyartmanyom volt
DE miylen gyonyoru volt az 1400as sebzes  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 8:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jah az a sok össze függés ördögnek hagya gyereke .. de amúgy az otolsó Dm kedésed az asszem prizmatik sárkány volt Meg az én koppintot kaszámmal zuztál le elemi maxximalizál full sebzéssel  |
Ossze hasonlithatod a kaszadat az enyemmel..mivel a: Ganxtave Agyon**szo Kaszaja nevu szepseg..az en gyartmanyom volt
DE miylen gyonyoru volt az 1400as sebzes  |
Tudom milyen érzés azt használni egy nyilt PVP szerveren sírtak az ellenfelek :p Nem érteték hogy hogyan biztos nem ismerték a toolsetet  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pyrrus Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 14:48 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 10:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Huh. most jutottam el odáig,hogy leüljek és elolvassak mindent ami az Ac-re eddig felkerült és tudni lehetett,informálodni. kockás is lett a s...m)
Természetesssen én is nagyon várom,hogy elinduljon a modul és csak buzditani tudom a fejlesztögárdát a munkára és a mielöbbi indulásra.
Miután a csevegőt is végigolvastam és sok helyen vegyes érzelmek keltödtek bennem ezért leírnám azt is hogy jómagam az LD is játszok és szeretnék is továbbra. Remélem ez nem baj.
Az Rp hive vagyok mégha nem is üzöm magasfokon.
Ja és mostmán igyekszem itt is többet szolni hátha ezzel még segíthetek is
szóval üdv mindenkinek!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 30, 2007 10:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| rozsaig írta: |
Huh. most jutottam el odáig,hogy leüljek és elolvassak mindent ami az Ac-re eddig felkerült és tudni lehetett,informálodni. kockás is lett a s...m)
Természetesssen én is nagyon várom,hogy elinduljon a modul és csak buzditani tudom a fejlesztögárdát a munkára és a mielöbbi indulásra.
Miután a csevegőt is végigolvastam és sok helyen vegyes érzelmek keltödtek bennem ezért leírnám azt is hogy jómagam az LD is játszok és szeretnék is továbbra. Remélem ez nem baj.
Az Rp hive vagyok mégha nem is üzöm magasfokon.
Ja és mostmán igyekszem itt is többet szolni hátha ezzel még segíthetek is
szóval üdv mindenkinek!  |
szia Sok jó infó van olvasgass  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 2:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na jóét énis lefekszem  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pyrrus Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 14:48 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 6:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
olvasgattm hidd el. a csevegő tartott a legtöbb ideig,de hasznos infókkal lettem gazdagabb. Részemról az adnd agoyn bejön pláne az fr,de ez a világötlet nagyon tetszik. mondjuk én fúleg jó karikkal játszom ai itt ugy nézem elég nagy kihivás lesz.
ja és jóreggelt! _________________ nekem a mágia a mindenem |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 7:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát igen a jóknak nagy kihivás lesz eme dolog ami itten lészen.......de nem csak neketek mindenkinek kihivás lesz eme dolog ami lassan kibontakozik a ködböl.........kül én is a jó karikat részesitem elönybe bár van egy kedvenckém amit itt is meg csinálok és az nem épp jó hanem kisé gonisz és elég körmönfontan.........
kül jó reggelt mindenkinek  _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=18895
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=19841 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 8:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
| rozsaig írta: |
olvasgattm hidd el. a csevegő tartott a legtöbb ideig,de hasznos infókkal lettem gazdagabb. Részemról az adnd agoyn bejön pláne az fr,de ez a világötlet nagyon tetszik. mondjuk én fúleg jó karikkal játszom ai itt ugy nézem elég nagy kihivás lesz.
ja és jóreggelt! |
Én eskuszom kinyirom a pasast..!!!..idejon és én meg közben LD-n várom...??.- )))))))))))))))
Mathias...LD-n fagyasszal már ki azota is ott allok a kriptaban..- ))))))))))))))))))))))))))))))..hasznalnam a karimat....ha lehet..-
ÜDvvvvvvvvvvvvvvvv...!!!!!!
Akreditálodik itt egy Jó csapat mert lehet nehezebb jaccani a vilagban.???
*Felemelkedik kómás fejjel az asztal mellől és:
- Hööö..héé..??..Hova megyunk?
majd aki jolvegezte dolgat visszazuhan borgőzös álmába amig nem indulnak**
csá....mgx
Jahh igen..Jobb reggelt..!!!! jééé Gabor is dolgozik mint Én...????  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 8:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Srácok, miccóltok szeptember 14-hez (péntek) a köv. találkozónak? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 8:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ha valaki esetleg nem értené amit magi 'beszéd' szintjén szeretne megosztani a nagyérdeművel csak közölném, hogy egy kezdetleges magi-szótár készülőben van...gyó reggölt!  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 8:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, én kérek elnézést most nézem a 7-ei időpont lett mán lebeszélve. Nemszótam. De akkor a 7-e az biztos?
Legutóbb DM Logaan szerkesztette (Pént. Aug. 31, 2007 8:45 am), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 8:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Logaan írta: |
| Srácok, miccóltok szeptember 14-hez (péntek) a köv. találkozónak? |
Háát ha már rákérdeztél azért benyögöm, a Bárban ma találkozok Soulhunterral (itt meg is jegyezném hogya mobilom otthon kuksol , ugyhogy PMbe megy a vonalas számom, szal majd azt csörgessétek ill PMbe nekem elküldeni a mobilszámotokat Logi, Soulhunter )
Sza Logi, ma nem gyössz?  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 8:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Öeehh, jókor mondod. Nem valószínű, most nem úgy készültem, szorri. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Aug. 31, 2007 9:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Logaan írta: |
| Öeehh, jókor mondod. Nem valószínű, most nem úgy készültem, szorri. |
En si ugyanezt mondtam neki.... _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|