| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
ÁÁááááááááá...*ugrál* Végre itt vagy! Lehet beszélgetni!!!Hurrá!
Ohhh...de lassan lépnem kell..  |
Ganxnak public ám az msn-je, ha mindenáron beszélni akarsz vele  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
Ganxnak public ám az msn-je, ha mindenáron beszélni akarsz vele  |
Igazából nem is azon van a lényeg, hogy Ganxxal beszéljek...de hát ezt te úgy is tudod  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 8:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na de...tényleg lépnem kell... A hétvégén nem leszek fent, így csak a szokásos intelmet tudom mondani:
Na spammeljétek tele a fórumot! Mondjuk engem nem zavar.Csak megszokásból mondom, hisz midenki ezt szokta mondani  |
hogy el tudom talalni az idopontot, hogy mikor jojjek olvasni..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 8:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ganxnak public ám az msn-je, ha mindenáron beszélni akarsz vele  |
*gyorsan megjegyzi, hogy semmifele murkesz, meg respen nevueket ne vegyen fel* _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 8:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
*gyorsan megjegyzi, hogy semmifele murkesz, meg respen nevueket ne vegyen fel* |
pff... én sem engednék meg magamnak akkora hibát, hogy bekerülsz a partnerlistámra  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 8:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na de...tényleg lépnem kell... A hétvégén nem leszek fent, így csak a szokásos intelmet tudom mondani:
Na spammeljétek tele a fórumot! Mondjuk engem nem zavar.Csak megszokásból mondom, hisz midenki ezt szokta mondani  |
nem fogom.... menj no... *tuszkolja* ~ennyi HSz elég neked....~ _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
|
|
én nem bántam meg...
de hogy csak az vehessen fel akit én is akarok ezért nekem nem is publikus... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
|
|
pff... én sem engednék meg magamnak akkora hibát, hogy bekerülsz a partnerlistámra  |
báncam Mecter? *mutogat Murkeszre közben kérdőn néz ganxra* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igazából nem is azon van a lényeg, hogy Ganxxal beszéljek...de hát ezt te úgy is tudod  |
egy utolsó spammer vagy. valld be!  _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Faelar írta: |
egy utolsó spammer vagy. valld be!  |
lássuk csak.. az utolsó 3 hszedet egy hszben is be lehetett volna idézni. és úgy is tökéletesen jó lett volna... kis is a spammer?  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
lássuk csak.. az utolsó 3 hszedet egy hszben is be lehetett volna idézni. és úgy is tökéletesen jó lett volna... kis is a spammer?  |
*földre borul a Mester előtt* nyem én!! Ő!!! *mutogat Murkeszre és respenre*
<------ és 66 _________________ SAJTMESTER
Legutóbb Faelar szerkesztette (Csüt. Okt. 11, 2007 9:05 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
lássuk csak.. az utolsó 3 hszedet egy hszben is be lehetett volna idézni. és úgy is tökéletesen jó lett volna... kis is a spammer?  |
őis meg őis*siet mutogatva a válasszal* Ráadásul még bántani is akar enbgem Mindig mindenki engem  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
egy szerencséje van itt mindenkinek.... halott játékosokkal nem megyünk sokra... szóval életben maradhat mindenki... EGYENLŐRE.... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| egy szerencséje van itt mindenkinek.... halott játékosokkal nem megyünk sokra... szóval életben maradhat mindenki... EGYENLŐRE.... |
*lemondóan legyint*ezt most megúsztátok, férgecskék
~mellesleg egy nekró nem épp a hullákkal megy sokra? namindegy.. ~*törődik bele* _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... "
Legutóbb murkesz szerkesztette (Csüt. Okt. 11, 2007 9:08 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
... Ráadásul még bántani is akar enbgem Mindig mindenki engem  |
ez természetes. az egészben az a poén h közben MSNen is írsz hozzám  _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|