| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
| egy szerencséje van itt mindenkinek.... halott játékosokkal nem megyünk sokra... szóval életben maradhat mindenki... EGYENLŐRE.... |
köcönöm Mecter *hajlong* ígérem lecapom a cúnya cpammereket! *baltát lenget Murkec felé* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Faelar írta: |
| egy szerencséje van itt mindenkinek.... halott játékosokkal nem megyünk sokra... szóval életben maradhat mindenki... EGYENLŐRE.... |
köcönöm Mecter *hajlong* ígérem lecapom a cúnya cpammereket! *baltát lenget Murkec felé* |
*keresztet vet az öngyilkos hajlamú szolga felé* _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
*lemondóan legyint*ezt most megúsztátok, férgecskék
~mellesleg egy nekró nem épp a hullákkal megy sokra? namindegy.. ~*törődik bele* |
az élőholtak tudatlanok... tudatlan játékosokkal nem megyünk sokra, mert azt is meg kell nekik mondani hogy hova tegyék a lábukat... mondjuk ha nincs tudat nincs spamm... *elgondolkozik a teljes fórum kiírtásán* _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az élőholtak tudatlanok... tudatlan játékosokkal nem megyünk sokra, mert azt is meg kell nekik mondani hogy hova tegyék a lábukat... mondjuk ha nincs tudat nincs spamm... *elgondolkozik a teljes fórum kiírtásán* |
pompác ötlet Mecter! javaclom kecdjed Murkeccel *sunyin röhög*
//jó éjtet népek lépek alunni (=nincs több spam ma (!) ) _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 9:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*lemondóan legyint*ezt most megúsztátok, férgecskék
~mellesleg egy nekró nem épp a hullákkal megy sokra? namindegy.. ~*törődik bele* |
az élőholtak tudatlanok... tudatlan játékosokkal nem megyünk sokra, mert azt is meg kell nekik mondani hogy hova tegyék a lábukat... mondjuk ha nincs tudat nincs spamm... *elgondolkozik a teljes fórum kiírtásán* |
*elmegy aludni.. mégiscsak szebb nyugodt szívritmussal meghalni*
jóéjt mindenkinek álmodjatok szépeket: Soulhunter mesél nektek majd szép estimesét iciripiciri piros csontocskákkal  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 8:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv halandók!
Hmmm....4 oldal...grrrrr......spammmmmmm......Véééééééér!  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 10:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
Üdv halandók!
Hmmm....4 oldal...grrrrr......spammmmmmm......Véééééééér!  |
Ennyit a tegnapi dicseretemrol...csunya spammer banda...  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 10:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Ennyit a tegnapi dicseretemrol...csunya spammer banda...  |
Látod-látod.. a jó szived. Kár volt megdícsérni az ilyeneket  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 11:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Látod-látod.. a jó szived. Kár volt megdícsérni az ilyeneket  |
Az ilyenekbe magad is beleerted? Ifju padawan  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 11:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Látod-látod.. a jó szived. Kár volt megdícsérni az ilyeneket  |
Az ilyenekbe magad is beleerted? Ifju padawan  |
"Azt hittem ismersz annyira, hogy kitalald " _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 11:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Azt hittem ismersz annyira, hogy kitalald " |
heheee...en szavaztam arra, hogy rugdossuk a dmeket  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 11:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Azt hittem ismersz annyira, hogy kitalald " |
heheee...en szavaztam arra, hogy rugdossuk a dmeket  |
fogadni mertem volna rá.. de ez a dm-rugdosás itt is föl lesz vetve?
Jaigen.. természetesen én ellenezni fogom!!  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 12:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jaigen.. természetesen én ellenezni fogom!!  |
Itt az ellenkezoje...jatekosrugdosas  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 12:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jaigen.. természetesen én ellenezni fogom!!  |
Itt az ellenkezoje...jatekosrugdosas  |
kedves, hogy ezt szavazással döntjük el  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 1:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
rúgjunk ki mindenkit oszt kéc. de főleg Murkeszt. túl sokat spammel  _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|