|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 3:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az nem baj...csak birjam szusszal  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 4:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
az nem baj...csak birjam szusszal  |
*gyorsan kitölt egy csésze kávét* ohh.. bocsánat *háta mögé veti a csészét, és egy üveg whiskey-t vesz elő, majd kitölt Archangelnek* _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 5:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
az nem baj...csak birjam szusszal  |
*gyorsan kitölt egy csésze kávét* ohh.. bocsánat *háta mögé veti a csészét, és egy üveg whiskey-t vesz elő, majd kitölt Archangelnek* |
hát nem is tudom..*könnyes szemmel elveszi a nyilvánvalóan minimum Black Label-t *...na jó..*majd koccintással vegyes ujjongással elindul felfelé a bárba*  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 5:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát nem is tudom..*könnyes szemmel elveszi a nyilvánvalóan minimum Black Label-t *...na jó..*majd koccintással vegyes ujjongással elindul felfelé a bárba*  |
*sunyin röhög* ~tényleg jó ötlet volt az összes Whiskeyt kiönteni s a helyére vizet rakni...~ *lesi Archangel reakcióját* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 5:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Faelar írta: |
hát nem is tudom..*könnyes szemmel elveszi a nyilvánvalóan minimum Black Label-t *...na jó..*majd koccintással vegyes ujjongással elindul felfelé a bárba*  |
*sunyin röhög* ~tényleg jó ötlet volt az összes Whiskeyt kiönteni s a helyére vizet rakni...~ *lesi Archangel reakcióját* |
Mert a whiskey-t es a vizet..oylan konnyu osszekeverni  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 5:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
spotom van rá a 10es skálán kb 1000es..no way összekeverni!...Ganx, neked meg njo hogy van telod, legalább nem veszed fel!.....csokollak... _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 5:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| spotom van rá a 10es skálán kb 1000es..no way összekeverni!...Ganx, neked meg njo hogy van telod, legalább nem veszed fel!.....csokollak... |
Kar hogy ittvagy Gtalkon es nem irod le..a telom kint volt a konyhaban lenemitva...ha osszeszamoljuk, ki nem szokta felvenni...akkor toronymagasan vezetsz...  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
smihaczi Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:28 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 6:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
| spotom van rá a 10es skálán kb 1000es..no way összekeverni!...Ganx, neked meg njo hogy van telod, legalább nem veszed fel!.....csokollak... |
Kar hogy ittvagy Gtalkon es nem irod le..a telom kint volt a konyhaban lenemitva...ha osszeszamoljuk, ki nem szokta felvenni...akkor toronymagasan vezetsz...  |
Ganx engem is kinyomtál teeeee  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 6:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| smihaczi írta: |
Ganx engem is kinyomtál teeeee  |
Teged direkt..mert kozbe dumaltam veled msnen...es merul le a telom..es lusta vagyok feltenni tolteni..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
smihaczi Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:28 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 6:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ark meg nem válaszol Lehetséges, hogy már lent van egy egész üveg Péter-Pál vodka?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 6:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ark meg nem válaszol Lehetséges, hogy már lent van egy egész üveg Péter-Pál vodka?  |
Minden bizonnyal  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
smihaczi Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 8:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Húúúú de hentelhetnékem van egy elmaradt AC tali után Szerencse, hogy fent van a Diablo LoD most kitöltöm rajta a mérgem
Nos, valaki szóbaáll még velem?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 8:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Húúúú de hentelhetnékem van egy elmaradt AC tali után Szerencse, hogy fent van a Diablo LoD most kitöltöm rajta a mérgem
Re csak szillel nyomtunk egy 3oras SC meccset.. _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
smihaczi Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 10:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Re csak szillel nyomtunk egy 3oras SC meccset.. |

Legutóbb smihaczi szerkesztette (Szomb. Okt. 13, 2007 7:49 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
smihaczi Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 11:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ha itt valaki tudja, hogy mit akartam írni, az elmagyarázhatja nekem is 
Legutóbb smihaczi szerkesztette (Szomb. Okt. 13, 2007 5:04 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|