|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
smihaczi Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:28 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Pént. Okt. 12, 2007 11:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| no... fiúk, lányok.... elindulok a west balkanba haverokkal.... aki nem bír aludni, bátran szóljon és bevezetem a pesti éjszakába:P telszámom mindenki ismeri..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Szomb. Okt. 13, 2007 9:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
| smihaczi írta: |
| no... fiúk, lányok.... elindulok a west balkanba haverokkal.... aki nem bír aludni, bátran szóljon és bevezetem a pesti éjszakába:P telszámom mindenki ismeri..... |
én inkabb mar jo reggelt!!...végre egyben van gyomrom...!!..jo jel!!!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szomb. Okt. 13, 2007 3:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Cod4 video
itt
most neztem meg...elso ranezesre..CS es Stalker keverek... _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szomb. Okt. 13, 2007 4:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Stalker az azért ott volt gyerekek...
De multiba semmi se olyan feelinges mint a Heroes of Might&Magic: Dark Messiah  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szomb. Okt. 13, 2007 4:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Dark Messiah of Migth and Magic nem ?  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
smihaczi Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:28 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Szomb. Okt. 13, 2007 5:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| magi44 írta: |
én inkabb mar jo reggelt!!...végre egyben van gyomrom...!!..jo jel!!!
 |
most már talán én is megmaradok  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szomb. Okt. 13, 2007 5:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
Dark Messiah of Migth and Magic nem ?  |
Nem mindegy? Úgyis legyalázlak benne  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szomb. Okt. 13, 2007 6:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Sorathul írta: |
Dark Messiah of Migth and Magic nem ?  |
Nem mindegy? Úgyis legyalázlak benne  |
miben nem?? *gondolkozik* NFS U2-ben...
de ahol már lőni kell vagy ilyesmi az már nem én világom... mondjuk azért Dark Messiah-ban voltak csúnya csatáink és nem mindig te kerültél ki győztesen... de többször az tuti  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szomb. Okt. 13, 2007 6:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
miben nem?? *gondolkozik* NFS U2-ben...
de ahol már lőni kell vagy ilyesmi az már nem én világom... mondjuk azért Dark Messiah-ban voltak csúnya csatáink és nem mindig te kerültél ki győztesen... de többször az tuti  |
Mintha Szil es en SC csatainkrol irnal ott nagyjabol ez a helyzet.. _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Vas. Okt. 14, 2007 8:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
tyűű.. úgy rémlett, hogy írtam ide egy csomó baromságot, amire nem válaszolt senki.. aztán rájöttem, hogy nem is írtam, szóval nem csoda
(jójó.. írtam ám.. csak azt még régebben)
Szóvaaal.. nézelődtem neten. És láttam valamelyik szerver leírásánál, hogy van valami afk-t jelző cucc (nem tudom, pontosan mi.. az nem derült ki. Mondjuk egy zászló az emberke mellett, vagy egyéb) Abba sem gondoltam igazán bele, hogy ez mennyire jó ötlet vagy sem, de ha már megtaláltam, akkor beírom ötletnek, hogy ilyen is van a világon, hátha használható. (tudok érvet és ellenérvet is.. szóval nem mint támogató lépek fel, csak vagyok és pislogok ) _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Vas. Okt. 14, 2007 10:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
tyűű.. úgy rémlett, hogy írtam ide egy csomó baromságot, amire nem válaszolt senki.. aztán rájöttem, hogy nem is írtam, szóval nem csoda
(jójó.. írtam ám.. csak azt még régebben)
Szóvaaal.. nézelődtem neten. És láttam valamelyik szerver leírásánál, hogy van valami afk-t jelző cucc (nem tudom, pontosan mi.. az nem derült ki. Mondjuk egy zászló az emberke mellett, vagy egyéb) Abba sem gondoltam igazán bele, hogy ez mennyire jó ötlet vagy sem, de ha már megtaláltam, akkor beírom ötletnek, hogy ilyen is van a világon, hátha használható. (tudok érvet és ellenérvet is.. szóval nem mint támogató lépek fel, csak vagyok és pislogok ) |
tyú...jól hangzik..good spot  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Vas. Okt. 14, 2007 10:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
En voltam fent egy masik szerveren..ott volt ilyen..hogy ha hasznaltad..akkor ilyen szupi jel forgot korbe korulotted AFK felirattal..amig nem hasznaltad ujra..mert akkor eltunt..ezzel el lehetne kerulni a "krad fele szokokutas" eseteket, hogy beszeleunk az illetohoz az meg valamiert nem valaszol..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Vas. Okt. 14, 2007 10:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
*bejegyzi füzetébe az újabb jópontot, bár állítólag a rosszpont többet ér*
csak ha esetleg meg lenne valósítva, akkor ne nézzen ki túl jól, mert akkor esetleg csak azért használnám, mert olyan szép
(erény varázslatot pl. csak azért szoktam használni, mert tök jó animációja van ) _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Vas. Okt. 14, 2007 10:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
*bejegyzi füzetébe az újabb jópontot, bár állítólag a rosszpont többet ér*
csak ha esetleg meg lenne valósítva, akkor ne nézzen ki túl jól, mert akkor esetleg csak azért használnám, mert olyan szép
(erény varázslatot pl. csak azért szoktam használni, mert tök jó animációja van ) |
Te is??  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Roszko Lvl 1 - Kalandor

Csatlakozott: 2007.08.26., Vasárnap, 11:30 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: itt
|
Elküldve: Vas. Okt. 14, 2007 1:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nah a sok varázslós hókuszpókusz...  _________________ "...néha kell a nap is, hogy olvadjon a jég..."
"...ülök a sarokban, kattogok, tisztán látok,
kezdek rájönni egyedül vagyok..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|