|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 4:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
| Respen írta: |
Hehhehehhehehehehehehhe(......)
Nem szúrtok ki velem...mindent elolvastam...
Moderalva: DM Ganxtave |
Nagyon ugyes vagy..viszont szettoltad a forumot..  |
Az pusztán véletlen volt...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 4:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az pusztán véletlen volt...  |
Gondoltam..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 4:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az pusztán véletlen volt...  |
Gondoltam..  |
Miért? Az baj?  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 4:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Miért? Az baj?  |
Hogy szettoltad a forumot?..igen..de mar helyreraktam  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy...ez egy anti spamm hozzászólás volt, mivel így egy sorba elfért az aláírásom...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 4:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy...ez egy anti spamm hozzászólás volt, mivel így egy sorba elfért az aláírásom...  |
Inkabb ne legyen anti-spam..cask egybe maradjon minden
+a: heheheeeeheh(...) nem tudom miota tartozik az ertelmesi irasok koze  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 4:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1920X1200-as felbontásban szét van csúszva mindíg a fórum...én észre se vettem  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 5:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy...ez egy anti spamm hozzászólás volt, mivel így egy sorba elfért az aláírásom...  |
Inkabb ne legyen anti-spam..cask egybe maradjon minden
+a: heheheeeeheh(...) nem tudom miota tartozik az ertelmesi irasok koze  |
Csak leírtam mindent, amit gondolok...nem tehetek róla, hogy ennyi minden jutott eszembe...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 5:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De csönd lett...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 5:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Sorathul írta: |
1920X1200-as felbontásban szét van csúszva mindíg a fórum...én észre se vettem  |
Mar cask azert..mert azonnal helyreraktam...viszont a felbntasoddal kapcsoaltban meg mindig all az ajanlatom  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 5:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De csönd lett...  |
Mert nem voltam itt a gep elott  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 5:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De csönd lett...  |
Mert nem voltam itt a gep elott  |
Jahhh..értem
Újabb:
<-------------LUP _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 5:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Újabb:
<-------------LUP |
ugyes vagy...
 _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 5:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Újabb:
<-------------LUP |
ugyes vagy...
 |
Hálából én is ezt fogom neked mondani, amikor eléred a 1000-et  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 5:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hálából én is ezt fogom neked mondani, amikor eléred a 1000-et  |
Az meg messze van  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|