|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
Én mindig tudom, mikor kell itt lenni...
Olyan nincs, hogy én itt vagyok és nem szabad írni....  |
huu...erről milyen jo kis filozofiai forumot lehente kihozni, mert mi számit mostnak és ittnek ugye...  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
Én mindig tudom, mikor kell itt lenni...
Olyan nincs, hogy én itt vagyok és nem szabad írni....  |
huu...erről milyen jo kis filozofiai forumot lehente kihozni, mert mi számit mostnak és ittnek ugye...  |
Bizony...én mindig veletek vagyok...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na de most...elolvasom a művedet...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na de most...elolvasom a művedet...  |
Nme végleges verziók, mert gyorsan jött az ihlet, szal biztos át lesz írva, de a lényeg remélem átmegy.  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nme végleges verziók, mert gyorsan jött az ihlet, szal biztos át lesz írva, de a lényeg remélem átmegy.  |
Azt hiszem átjött...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nme végleges verziók, mert gyorsan jött az ihlet, szal biztos át lesz írva, de a lényeg remélem átmegy.  |
Hű van bent lényeg is
najó -1 szint  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dareius írta: |
Hű van bent lényeg is
najó -1 szint  |
Nemnem...mondjuk 50 HSZ törlése...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dareius írta: |
Hű van bent lényeg is
najó -1 szint  |
Nemnem...mondjuk 50 HSZ törlése...  |
nincs is annyid majd levesznek a tiedéből  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az enyémből???nem hiszem...
Ki szeretné, hogy az én értelmes hozzászólásiam eltűnjenek innen???
Nyílván senki...
 _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
oh.. nekem átjött. eddig azt hittem, hogy csak emberek lesznek  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
oh.. nekem átjött. eddig azt hittem, hogy csak emberek lesznek  |
ez amolyna Shadowrunos és igy is volt kitalálva, hogy az átalakulás kora után igy lesz
 _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ez amolyna Shadowrunos és igy is volt kitalálva, hogy az átalakulás kora után igy lesz
 |
huh.. pedig már azt hittem, én vagyok teljesen hülye, és olyanokat meséltem be magamnak eddig, ami nincs is tervben..  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
~ Ganx most biztos szenved, mert nem tud hozzászólni....veheheheeeee~  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
 |
huh.. pedig már azt hittem, én vagyok teljesen hülye, és olyanokat meséltem be magamnak eddig, ami nincs is tervben..  |
hát igen...nem mindent tudtok ugye ls igy a találgatások egész messzire is elmennek.  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát igen...nem mindent tudtok ugye ls igy a találgatások egész messzire is elmennek.  |
ezt ki kérem magamnak.. én mindent tudok  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|