|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
~ Ganx most biztos szenved, mert nem tud hozzászólni....veheheheeeee~  |
hozzá tudna szolni, csak kitaláltuk hogy megvár engem...szal nem hergelni....  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
hozzá tudna szolni, csak kitaláltuk hogy megvár engem...szal nem hergelni....  |
Őőőőő...izééé..csak nehéz ellenszegülni a gondolataimnak...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hozzá tudna szolni, csak kitaláltuk hogy megvár engem...szal nem hergelni....  |
szerinted engem is megvár, ha megkérem?  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
szerinted engem is megvár, ha megkérem?  |
Nem hiszem  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szerinted engem is megvár, ha megkérem?  |
hát röhögnék, csak Ganxot ismerve nem merek...*azé röhög*  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na elmegyek sétálni, mielőtt megőrülök a gép előtt.. azért séta közben mégiscsak jobb.. többen látják a hatásokat pá _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na elmegyek sétálni, mielőtt megőrülök a gép előtt.. azért séta közben mégiscsak jobb.. többen látják a hatásokat pá |
Én meg megyek tanulni...pá  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 3:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na elmegyek sétálni, mielőtt megőrülök a gép előtt.. azért séta közben mégiscsak jobb.. többen látják a hatásokat pá |
én is mennék veled...de itt rohadok a melohelyen  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 4:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
üdv a rohadósok klubjában.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
syil Hekker

Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 17:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 4:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt most csak a képem miatt irom.
*buszke* - Ganx _________________ Mind azt tesszük, amit tehetünk,be kell érni vele...és ha nem érjük be, akkor is azt kell tenni. Soha semmi nem vész el. Semmi, amit meg ne lehetne találni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
syil Hekker

Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 17:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 4:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| syil írta: |
Ezt most csak a képem miatt irom.
*buszke* - Ganx |
Hőő? Mi ez a moderálás? Ez...ez...ez!!! *sokkot kap*
megtalalhato itt _________________ Mind azt tesszük, amit tehetünk,be kell érni vele...és ha nem érjük be, akkor is azt kell tenni. Soha semmi nem vész el. Semmi, amit meg ne lehetne találni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 5:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ganx mostanában mások postjainak átalakításával kommunikál  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 5:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ganx mostanában mások postjainak átalakításával kommunikál  |
jah. megvár engem az ezerrel. hát nem kedves tőle?  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 5:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ganxtave A Spammer Respen postjának megszépítése közben írta: |
Hihetetlenul vicces.. |
Ugye? Nekem is tetszik...
~remélem kétszer nem lehet felkerülni a fekete listára...~  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 5:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jahhh, bocs izzéééé....az eredetei postot valahogy sikerűlt törölnöm...
Huu..ha ujra spammelhetek, ezt visszakapod..
De ez most komolyan véletlen volt...
Nem hiszem.. _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|