Gazsó
 

 

Üzemeltetési lehetőségek

 

  • Ingyenes rendezvény

(a rendezvényen résztvevők térítésmentesen használják a játékokat)

A bérlő (szervező) szeretné emelni a rendezvénye színvonalát és úgy dönt, hogy felfújható illetve közönségszórakoztató eszközt vagy eszközöket bérel. Ebben az esetben felveszi a kapcsolatot a szolgáltatóval és megbeszélik az részleteket: - a rendezény jellegét, időpontját, helységet ahol a rendezvényt tartani szeretnék(település),rendelkezésre álló terület nagyságát, talaj burkolatát(rögzítés miatt), áramvételezési lehetőséget, árakat, kedvezményeket stb.

Mivel a bérlő dérletidíjjat fizet a bérbeadónak, így a rendezvény résztvevői a kibérelt játékokat ingyen használhatját. Ilyenkor a játékszereket a bérbeadó(szolgáltató) üzemelteti(kivéve születésnapi party), hiszen Ő van tisztában az üzemeltetési előírásokkal. Érdemes jóval az esemény időpontja előtt érdeklődni, tekintettel a rendezvények sokaságára.

  • Fizetős rendezvény

(a rendezvényen résztvevők fizetnek a játékszerhasználatért)

Ebben az esetben is minél hamarabb érdemes felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval megbeszélni a részleteket. A rendezény jellegét, időpontját, helységet ahol a rendezvényt tartani szeretnék (település),rendelkezésre álló terület nagyságát, talaj burkolatát(rögzítés miatt), áramvételezési lehetőséget. Ilyenkor a résztvevők a szólgáltató által meghatározott összeget fizetik, bizonyos időegységért. A cél minden esetben a rendezvény színvonalának növelése.

Egy sikeres rendezvény alapvető feltétele a megfelelő szórakoztatás. Észrevettük, hogy ha a gyermekek figyelmét lekötik a jobbnál jobb játékszerek, úgy a felnőttek is tevékenyebben és hosszabb ideig tudnak részt venni bármely rendezvény programjain.

 

Vállaljuk:

. felfújható ill.közönségszórakoztató játékaink helyszínre szállítását
. a játékok telepítését
. a látványos játékok szakszerű üzemeltetését
. a játékszerek folyamatos biztonsági felügyeletét
. a játékok bontását és elszállítását
. valamint a terület eredeti állapotának visszaállítását

 

Vonzáskörzet

 

Mi szállítási költséget nem számolunk fel!

Árainkat megegyezés szerint alakítjuk!

(így garantáljuk a legkedvezőbb árakat)

Fizetési feltételek: A rendezvény napján készpénzben, számla ellenében. Átutalással való fizetés előzetes megegyezés szerint.

A megrendelés időjárástól független.

Felelősség: A Megrendelő kijelenti, hogy a teljesítés helyszíne érvényes üzembe helyezési engedéllyel rendelkezik, valamint a munkavédelmi és balesetvédelmi követelményeknek a hatályos jogszabályok szerint megfelel.

A Megrendelő biztosít a helyszínen a kihelyezendő játékok mennyiségének megfelelően játékonként egy, vagy több a technikai igényeknek megfelelő áramvételi lehetőséget.

A Szolgáltató kijelenti, hogy játékai a hatályos jogszabályok szerinti érintésvédelmi és munkavédelmi előírásoknak megfelelnek, valamint érvényes vizsgával rendelkeznek.

A Szolgáltató vállalja, hogy alkalomhoz illő ruházatban jelenik meg, és kizárólag a feladat ellátásához szükséges személyzettel tartózkodik a rendezvényen.