www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 6
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Hogy gondolod, érdekelne a használt árucikk vétel/eladás?
Igen, nagyon kapóra jönne.
66%
 66%  [ 6 ]
Igen, bár nem döntöttem még.
11%
 11%  [ 1 ]
Eladni lehet hogy eladnék, de venni nem biztos.
11%
 11%  [ 1 ]
Kizárt engem csak UJ termékek érdekelnek.
11%
 11%  [ 1 ]
Összes szavazat : 9

Szerző Üzenet
Cs1bu

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 7:44    Hozzászólás témája: Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Gamerek.

Mivel sok embertöl kaptam olyan jellegü hozzászolást hogy: "...beszámoljuk-e ezt meg azt... ha én veszek nálatok x-t vagy y-t.."
Ezért tartanék egy igényfelmérést arra hogy vigyünk-e le a LAN-ra Használt árucikkeket, (egyenlöre kis választékban van sajnos) illeteve akkor mi is vennénk használt árucikket.
Egyenlöre a terv még magzat állapotában van, de biztos vagyok benne hogy 1-2 nap mulva már 100% biztossággal tudok mondani akármit.
Bármilyen Hibás Müszaki cikket vásárolunk jelképes összegért. Pc alkatrész, PDA, Notebook, Mobil...

Cs1bu by Redtower.
Várom a reakciokat hozzászolásokat.
D-LAN|FuRioN

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Támogatom az ötletet! Smile

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
D-LAN|Musa
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 12:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Támogatom Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Cs1bu

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 14:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|Musa írta:
Támogatom Very Happy

Rajtad meg sem lepödöm Very Happy amugy, valszeg lesz Razz Smile de mondom Pénzekig a 100% a tuti válasz.
D-LAN|MaDMaN

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 17:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Támogatom... Viszek akkor monitort(2db-ot is asszem ha nem 3at Very Happy) és veszek helyette másikat ha sikerül ithon lerendezni. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Cs1bu

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 18:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|MaDMaN írta:
Támogatom... Viszek akkor monitort(2db-ot is asszem ha nem 3at Very Happy) és veszek helyette másikat ha sikerül ithon lerendezni. Very Happy

Monitorokrol kicsit bövebben? Smile Pls. Smile
D-LAN|MaDMaN

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 18:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cs1bu még nem tom mert a bátyámmal kell dumázni hogy tuti-e a buli, mert nem rajtam áll hogy normális monitort nézzünk(ek). (Remélem este nézi majd a fórumot).
Amugy gondolkodtam hogy mik vannak itthon monitorból:
1db Belinea 15" monitor a tipusát nem tom (de még régi, nem síkképcsöves. Allul kapcsolos. Paksi reaktor elbújhat mögötte.)
1db LG 17" CB773F
1db 21" síkképcsöves(asszem) monitor, de ez is az első generációból és nem tom hány tonnát nyom Very Happy (és a padláson rostokol hibernálva a jövönek!)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|MaDMaN írta:
Cs1bu még nem tom mert a bátyámmal kell dumázni hogy tuti-e a buli, mert nem rajtam áll hogy normális monitort nézzünk(ek). (Remélem este nézi majd a fórumot).
Amugy gondolkodtam hogy mik vannak itthon monitorból:
1db Belinea 15" monitor a tipusát nem tom (de még régi, nem síkképcsöves. Allul kapcsolos. Paksi reaktor elbújhat mögötte.)
1db LG 17" CB773F
1db 21" síkképcsöves(asszem) monitor, de ez is az első generációból és nem tom hány tonnát nyom Very Happy (és a padláson rostokol hibernálva a jövönek!)

Mit remész ezekért? Smile Smile Smile Very Happy

( na már megint elfeljetettem beloggolni én pöcs... Cs1bu has been moderated by cs1bu Very HappyVery HappyVery Happy)
Vissza az elejére
D-LAN|FuRioN

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 20:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én most adom el az MX 310 esemet mennyit tudnál érte adni kb?

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
D-LAN|MaDMaN

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát azt ne tőlem kérdezd nem én vagyok az illetékes szal még nem biza
monitoronként 1000HUF Very Happy
Vissza az elejére
Cs1bu

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 20:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|MaDMaN írta:
Hát azt ne tőlem kérdezd nem én vagyok az illetékes szal még nem biza
monitoronként 1000HUF Very Happy

a Redtowerbe meg nem én vagyok a használtas szoval én is érdeklödöm..de eddig nem rossz az ajánlat szerintem Smile
Cs1bu

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 06 Csüt., 12:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|FuRioN írta:

Itt mindig az a kérdés hogy te mit szeretnél érte Razz Smile
D-LAN|FuRioN

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 06 Csüt., 22:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát most 3 ezerért árulom! Elvileg van rá vevőm de ha mégse kell neki ennyiért ti is vihetitek, feltéve ha érdekel ennyiért Smile De ha szted többet ér akkor adhatsz többet is érte rádbízva Very Happy Alacsonyabb ár kizárva Very Happy

Vissza az elejére
Cs1bu

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 07 Pént., 16:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|FuRioN írta:

:S egeret nem igazán vennénk most igy meg szerintem...de megkérdem azért.
Dcas
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 10 Hétf., 18:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En cserelnek egy 17 " os samtront meg ket MTC 14 " -t
egy 17 es LG lcd re
Áll az alku ?
az mtc k mar Muzealis darabok kezelik a 800*600 at
es a 65 herzet
jah es ha bekapcsolod akkor a mellete levo monitorok csikozodnak
Very HappyD:DDDDD:DVery HappyVery HappyVery Happy:
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 6 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu