www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Cfg-k

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
XerPY

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 16:00    Hozzászólás témája: Cfg-k Hozzászólás az előzmény idézésével

CFG egy huzos tema..

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
XerPY

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 16:04    Hozzászólás témája: a cfgk Hozzászólás az előzmény idézésével

Hy all. Jo ha van egy ilyen topic is ahol azok az emberek tajekozodhatnak mint pl en ^^ (akik meg nem voltak ilyen lanon)

En hasznalok most egy autoexec.cfg-t.
Ez leginkabb a + fps miatt van es hogy az emberek eltunjenek mikor megoltem oket.
Lattam a szabalyzatban h d lan guit kell felrakni, ez eddig tiszta es vilagos de ha akkor 20 fpsem lesz akor is az kell? ^^
ugy ertem nem lehet semmi ilyen fps novelot alkalmazni?
Masodik kerdes h sajat cfgt be lehet azert rakni? eger sens bindek miatt?! vagy minden D-LAN GUI semmit nem lehet atirni es a beallitasokat optionsba kell ?

Vissza az elejére
XerPY

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 16:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

es egy masik! felraktam a dlan guit grafikat minimumra es atlatszo az osszes modell meg a keze csillog az embernek! ez mi?

Vissza az elejére
D-LAN|Yankoo

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

haliho jo hogynyitottal topicot ugyanis feltem a configok miatt Smile
dlan guit kell hasznalni bindek belevannak epitve (HE FLASH SMOKE stb..) szal tucc gombnyomasra valtani senset azt meg mar csak be tod irni ua az erteket Smile

grafika: a csillogas kikapcsolasa mat_specular 0
lesz egy fps.cfg amit lehet execelni +70 fps de mast nem lehet hasznalni aki akarja hasznalja aki nem nem emiatt balhe nem lesz mert csak annyit fogok mondani ra hogy EZ VAN! ha kell hasznald te is ha nem hasznalod az a te gondod (pl aki fullon jatszik mert jo a gepe) ez a cfg nem valtoztat a netes beallitasokon es semmi cheat nincs benne Smile en raktam ossze enis ezt hasznalom es igy 9600pro val kb 60-130 fps
egyéb kérdés?

a gépem 3200+ athlon 9600pro xtre huzva 768 ram
a csé 1024ben fut a configgal
apropo honnan van neked guid? vagy az 6os?
mert a 7est most csianlom szal Razz
csakmert dlan 6 meg 7 gui teljesen mas!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
XerPY

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 17:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|Yankoo írta:
haliho jo hogynyitottal topicot ugyanis feltem a configok miatt Smile
dlan guit kell hasznalni bindek belevannak epitve (HE FLASH SMOKE stb..) szal tucc gombnyomasra valtani senset azt meg mar csak be tod irni ua az erteket Smile

grafika: a csillogas kikapcsolasa mat_specular 0
lesz egy fps.cfg amit lehet execelni +70 fps de mast nem lehet hasznalni aki akarja hasznalja aki nem nem emiatt balhe nem lesz mert csak annyit fogok mondani ra hogy EZ VAN! ha kell hasznald te is ha nem hasznalod az a te gondod (pl aki fullon jatszik mert jo a gepe) ez a cfg nem valtoztat a netes beallitasokon es semmi cheat nincs benne Smile en raktam ossze enis ezt hasznalom es igy 9600pro val kb 60-130 fps
egyéb kérdés?

a gépem 3200+ athlon 9600pro xtre huzva 768 ram
a csé 1024ben fut a configgal
apropo honnan van neked guid? vagy az 6os?
mert a 7est most csianlom szal Razz
csakmert dlan 6 meg 7 gui teljesen mas!

oks ennek orulok Smile az en gepem amd athlon 64 300+ 2 giga ram asus nvidia 7600 gt cs 1024 * 768
de a cfgben a bindeket csak at lehet allaitani? ezalatt ertem azt h pl a flaslight f en van akkor en a ventri miatt azt attennem gorgore es ilyenek? + pl equipment vagymi a rak menu numpad 3.?

Vissza az elejére
XerPY

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 17:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ohh es dlan 6 os guim van ! Very Happy mikor lesz elerheto a 7es gui?

Vissza az elejére
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 17:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Loool, olyan géppel nem lesz fps gondod Very Happy
XerPY

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|CSanal írta:
Loool, olyan géppel nem lesz fps gondod Very Happy

de van sajnos de nem tudom miert Sad minimum grafikan sincs meg a fix 100 barhol barmikor Sad

Vissza az elejére
D-LAN|Yankoo

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 18:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

re bocsi hogy eltuntem szal persze hogy lehet allitani tolem teheted quitet mouse 1 re de csak menubol Razz fps meg fps cfg vel jo lesz Smile

amugy a felbontas nem szamit mert ott vidkarit nem eszik csak ramot szal 1024 ben is 60 fps meg 800 ban is szal.. jah
gui valszeg lanon ftpn hogy addigse modositgassak a userek Smile
Vissza az elejére
dRowiii

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 17 Kedd., 10:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CoD2-ben mindenki olyan cfg-t hasznal amiett akar?
Masik kérdésem, hogy lesz-e FPS-korlát CoD2-ben?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
D-LAN|Yankoo

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 17 Kedd., 14:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

toroltem a source tv-s hozzaszolast hisz reszben azis cfg Razz de igen lesz ugy mint multkor Smile
cod2 höz majd musa ir Razz amugy ircen kerdezd meg
Vissza az elejére
Izsu^

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 17 Kedd., 21:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én gépem AMD 2800+ mobile, 512DDR, geforce fx 5200, szal nekem kell az a cfg:D

Yankoo

Azt a cfg-t miként lehetne megszerezni?Very Happy
Vissza az elejére
D-LAN|Yankoo

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 18 Szer., 6:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lanon megkapod Razz guiban benne lesz
Vissza az elejére
Izsu^

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 18 Szer., 17:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amúgy ülésrend mikor fog menni? Csak ha meg lesz mind a 20 csapat, mert kíváncsi vagyok kikkel leszek körülvéve:D
Vissza az elejére
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 18 Szer., 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valószínüleg a csoportbeosztások után lesz végleges ülésrend, hogy ne legyen olyan speciális helyzet, amikor egymás gépére rálátnak a sorokon keresztül (egymás mögötti sorban).

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7 Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu