www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Csevegő
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Társalgó
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 13 Csüt., 22:48    Hozzászólás témája: Csevegő Hozzászólás az előzmény idézésével

Tessék, csevegjetek. A durva hangnemet, és a személyeskedést itt sem tűröm!
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 15 Szomb., 13:08    Hozzászólás témája: Mikor lesz Hozzászólás az előzmény idézésével

nagyon jo volt a mostani FUN DÉLAN. mikor lesz Pontosan a következő? oktober ?

vagy lehet, hogy előtte is lesz majd ????

(-:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 15 Szomb., 17:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali mindenkinek, megjöttem nyaralásból, olvasgatok szorgalmasan...
Októberben más típusú "versenyLAN" várható! Ott sajnos nem a július 7-8-9-ihez hasonló "szabad" LAN várható! De arra is nyugodtan várjuk a jelentkezéseiteket!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 17:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyati írta:
Októberben más típusú "versenyLAN" várható! Ott sajnos nem a július 7-8-9-ihez hasonló "szabad" LAN várható!!

Oké, de a Sok sok FUN player elfér a Versenyzők mellett nemigez ??

Remélhetőleg a TELJES NS tábort le tudom majd vinni.....

CCCC-: Very Happy Very Happy kezdve VINTIKÉVEl, és a többi majommal, akikkel Ojjan nagyon lyól szorakátzunk, és Széppé , és emlékezetessé tették nekem a DÉLAN -t .
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 17:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rossz hírem van, nem lesz FUN rész. a teljes létszám versenyzőkből fog állni.
Winters

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 17:40    Hozzászólás témája: milyen versenyszámok lesznek? Hozzászólás az előzmény idézésével

milyen versenyszámok lesznek?

Vissza az elejére
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 19:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CS:Source, és CoD2
Winters

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 20:37    Hozzászólás témája: ÖHÖM Hozzászólás az előzmény idézésével

csá
Csak 6 dolgot szeretnék:
1.Tök unalom a cod 2, mert minden lanon az van h eljön a infinity idiótáji és megnyerik
2. Cs??? szintúgy csak nem az infinityvel
3. Lehetne vmi változatosság pl:Need for Speed mint régen jó lehet áprilisba nem volt aki jöjjön csak 4 ember de ősszel többen voltak Smile
4.a Funplay helyek ismét botorság, de mindig van legalább 40ember aki eljön
5.lehetne például vmi stratégiai játék pl: LotR Bfme 2 és úgy hogy 2 ember 1 szövetségbe(csapatba) ilyen még nem volt lanon legyetek ti az elsők
6. Az nagyon 1 oldalú(vagyis 2) h indítotok 2 játékot(Fps-t) és ennyi.

Mondjuk ti tudjátok,h hogyan tegyek tönkre egy siker sorozatot, de könyörgöm gondoljátok végig!!! Megéri elcseszni 80ember játékát?(40 Fun, 20 autós, 20 Bfme2-s)

Ui.: Csanal pls ne moderáld mert nem használtam csúnya szavakat
Tisztelettel: Az egyetlen utolérhetetlen W4nT3r5

Vissza az elejére
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 20:48    Hozzászólás témája: 80 ember Hozzászólás az előzmény idézésével

Wintike írta:

1. Tök unalom a cod 2, mert minden lanon az van h eljön a infinity idiótáji és megnyerik
2. Cs??? szintúgy csak nem az infinityvel
3. Lehetne vmi változatosság pl:Need for Speed mint régen jó lehet áprilisba nem volt aki jöjjön csak 4 ember de ősszel többen voltak Smile
4. a Funplay helyek ismét botorság, de mindig van legalább 40 ember aki eljön
5. lehetne például vmi stratégiai játék pl: LotR Bfme 2 és úgy hogy 2 ember 1 szövetségbe(csapatba) ilyen még nem volt lanon legyetek ti az elsők
6. Az nagyon 1 oldalú(vagyis 2) h indítotok 2 játékot(Fps-t) és ennyi.

Mondjuk ti tudjátok,h hogyan tegyek tönkre egy siker sorozatot,
de könyörgöm gondoljátok végig!!! Megéri elcseszni 80 ember játékát?
(40 Fun, 20 autós, 20 Bfme2-s)

(Az egyetlen utolérhetetlen W4nT3r5)

Wintikének teljesen igaza van. de lehet más dolog is van. ha :

Nincs több HEJ, vagy
nem lesz több Áram, vagy
nincs több akarat ....

vagy ami még rosszabb : nincs igény arra, hogy FUN PLAY legyen,
mert mindenki szerint R0SSZ volt a FUNPLAY,
és csaxerintem volt tök jó ?
Vissza az elejére
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 20:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A FUN igény láthatólag kevés emberre korlátozódik, elhihetitek, hogy ha többen volnánk sűrűbben is lehetne FUN, a versenyek, illetve a játékok meg azon "szoktak" múlni, hogy mi szervezők "kis" közvélemény kutatás után mit tart kivitelezhetőnek, "népszerűnek", amire nem jelentkeztek az sajnos eddig is süllyesztőbe került! Sajna... Én NEM vagyok s SOSE voltam FPS párti... én Stratégiákat kedvelek, ahogy már írtam egyszer egyik fórumban! Én pl. szeretném a Warcraft III-at, Starcraft-Broodwar-t, de hát nagyon kevesen vannak akik jelentkeznek rá, nomeg ha a másik 2 játék megtölti a teljes termet, akkor bion kiszorul más, hisz a tömeg nyer... sajna, bocsi... ezvan! De azt is elhiheti mindenki, hogy próbáljuk mindenki igényét kielégíteni, ahogy csak tőlünk telik! Elég sokszor több hétre is elhúzódik a döntés köztünk, illetve jó pár vita is zajlott már erről! Kicsit nehéz elképzelni talán mi minden is zajlik egy ilyen szervezés hátterében, de ÉRTETEK DOLGOZUNK (próbálkozunk, ahogy tudunk)!
Arról bizony nem tehetünk ha egy csapat tudásával van bajotok... ez mindig változhat, csak RÁ KELL MÁSNAK IS GYÚRNIA A TÉMÁRA!!!
S ez viszont nem rajtunk múlik! A verseny mindig ilyen néz meg bármilyen verseny bajnokságot! (Pl. Forma-1; Mindenhol van erős ellenfél, de mindenki fejlődhet!) HÁT ITT IS ÍGY VAN EZ!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Winters

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 21:33    Hozzászólás témája: Sok bamba Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt nem tudom és nem is akarom lannak nevezni amikor van 1 klán amibe összegyűjtik a legjobbakat és elmennek minden kis lanra meg nagyra és 3 napot nyomják 1folytába azt utána húznak a kövire, de komolyan!!! A többiek meg osztozhatnak a 2. meg a 3. helyen. Én nem azt mondom h ne járjanak lanra de minden lan ahol van cod ott mindig ott vannak. És aki meg abba a hitbe elmegy a lanra,h de jó meg minden azt látja kik jönnek és meg látja az infinyitinevét else jön. Inkább legyen Funplay rész meg stratégia és autós de a lényeg h nem kell csak fps mert én is ismerek egy csomó embert aki imádja pl: az autós játékot és az fpst utálja ha ők lennének többen a közelbenakkor autós lenne de van aki mondjuk látja h á itt csak Fps van de car azt nem akar eljönni mert a fps kő bunóknak van semmi stratégia semmi taktika csak annyi h ha gyorsabb a géped akkor több az fpsed így jobb helyzetbe kerülsz. Inkább többjátékot és bemutatót mint csak fpst!!!!!!!

Vissza az elejére
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 22:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Winters, amit leírtál, az a profi gamerkedés alapja. Igen, ennek mi örülünk, nagyon jó dolog lenne, ha magyarországon egyre több olyan csapat lenne, akik meg is tudnak élni abból, ami a hobbyjuk. nem fikázni kell őket, hanem ha elég komolyan gondoljátok, akkor gyúrni, és lenyomni őket, nem feltétlen a pénzért, hanem az elismerésért. Ez az egyik. A másik, sok kis csapat csak azért jön el, mert szeretne élőben is játszani a nagy klánokkal, nagy nevekkel, és elmondhatni: "találkoztam vele, tök jó arc, és olyan hedshotot nyomtam neki, csak zengett..."

Remélem sikerült rávilágítanom arra, hogy nem csak a te nézőpontod létezik. Very Happy

UFF
Winters

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 22:55    Hozzászólás témája: Ámen Hozzászólás az előzmény idézésével

Joenak igaza van!!!(Ilyet is régen mondtam embernek)a Funplayes emberek pénze is pénz. Ja és aki elakar jönni Egyedül annak nem lesz alkalma, mert a cod és a cs az csapat játék vagy majd 5vs1-be nyomják? Rolling Eyes Nah mind1 de ez profi klán elméletbe van egy nagy hülyeség mert ha 10 perc alatt le van játszva egy 20 körös war az elég értelmetlen.A lényeg amit MI Lanos gamerek (vagyis fogyasztók) nem csak codozni meg cszni akarunk akkor maradjunk otthon???NEM MI is kiakarjuk venni a részünket. Én nem azt mondom,h ne legyen, hanem azt hogy legyen csak ne a egész ebből 2 gémből álljon.
Csak néhány javaslat amit érdemes (sztem) átnézni ha nem csak puska durrogást akartok hallgatni egész lanon
Arrow Starcraft

Arrow Warcraft 3

Arrow Battle for middle Earth

Arrow Need for Speed Underground 2

Arrow Need for Speed Most Wanted

Arrow Crashday

Arrow Funplay

Ezeket ajánlom figyelmetekbe!!! Exclamation Exclamation Exclamation
(Ja és aki egyetért,h legyenek ilyenek az írjon hsz-t,h meggyőzzük a D-lan szervezőit)Smile

Szóltam én a megállíthatatlan és legyőzhetetlen W4nT3r5
(ja és Farkas nem vok Wintike Twisted Evil )

Vissza az elejére
Winters

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 23:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Joe írta:

Egyetértek! Ha profik ellen játszok az már egy nagyon jó érzés! A sok csiter meg inkább dögöljön meg! Very Happy Az pedig hogy az fps-ben nincs taktika az egy nagyon nagy tévedés!

Öhöm nincs taktika csak begyakorolt formák és csekély agy működés.
Arrow kb 2 évet codoztam meg uoztam csak kijött a cod2 és elbacta a játék élményt és mindenki abbahagyta pedig pro klánunk volt és akkor még az infinitys sehol se volt hozzánk képest.

Arrow megpróbáltam 2-zni de pocsék ha elkezdeném sorolni mik a hibái mire befejezném már egyiptomba szürcsölgetném a Kókusz koktélt( Júli 28kor mek Twisted Evil )

Arrow Csanal hol látsz te itt nagy klánokat??? nagy neveket???Headshotot??? ilyen hackereknek nem lehet headshotot osztani haveromnak van egy videjoja amint az egyik infinitys hackel nah ennyit a nagy klánokról és a nagy nevekről

Bocsánat akinek összetörtem a lelkét, h az infinitysek nem tökéletesek

Az egyetlen utánozhatatlan megállíthatatlan és legyőzhetetlen W4nT3r5

Vissza az elejére
Winters

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 23:14    Hozzászólás témája: Nah akar vki még vitázni?:D Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah akar vki még vitázni?Very Happy
Kéréseink:

Arrow 1. legyen FUNPLAY és más játékok

Arrow 2. legyen FUNPLAY és más játékok

Arrow 3. 1 millió dollárt követelek 1 centes cimletekben Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Társalgó Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu