www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Első információk
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
'Q k a-ThC. alias Bandi
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 09 Szomb., 18:08    Hozzászólás témája: Összeg:S Hozzászólás az előzmény idézésével

Szevasztok!

Fejenként 5 rugó vagy egy teamre?!

előre is köszi bandi
Vissza az elejére
evenflOw

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 09 Szomb., 18:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

fejenként 5k

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 09 Szomb., 20:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, 5000Ft/fő - azaz 5*5000=25000Ft/csapat a nevezési díj.
és ugyancsak:
Igen, 20-20 csapat lesz a két versenyszámban:
20 CounterStrike Source csapat,
20 Call of Duty 2 csapat
Magyarítással kapcsolatban nemsokára kapsz infót...

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
evenflOw

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 11 Hétf., 19:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nov 3-5 !!! Smile

Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 15 Pént., 10:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ööö a nevezési díjjal nem egyenes arányban nőtt a nyeremény Twisted Evil
Vissza az elejére
Raduka Norbert

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 16 Szomb., 15:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Anonymous írta:
ööö a nevezési díjjal nem egyenes arányban nőtt a nyeremény Twisted Evil

Na most nem tudom kihagyni, hogy ne szóljak hozzá. Very Happy Szerintem teljesen reális az 5.000 Ft/fő összeg. A következők miatt:
    1: Az előző LAN óta a világban történtek anyagi változások (többek között drágább lett a víz, villany, fűtés, stb. Tehát minden amit te ott a LAN-on használsz.
    2: Ha jobban belegondolsz, a LAN-ok színvonala mindig nagyobb, tehát jogossan kérnek többet.
    3: A maradék pénzt meg elképzelhetőleg fejlesztésekre költi a Team, ami azért kell, hogy a következő LAN még jobb legyen.
    4: A díjazás meg szerintem teljesen korrekt

A másik meg az, hogy szerintem így is FULL HOUSE lesz.

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 16 Szomb., 17:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Raduka Norbert, azért én nem értek veled egyet pár pontban.
1.: Szerintem hülyeség lenne erre fogni a dolgokat, hogy nőtt a villany ára, ez szerintem fejenként max 50 Ft többletet jelentene a 2 nap alatt. Gondolkozz, 2 napra kell csak fizetni, nem többre (sőt, kevesebbre), s közel sem nőtt annyit a víz, gáz, villany ára, hogy 2500 Ft-tal megnöveljék az árát a beugrónak...
2.: ezzel teljesen egyet értek, de akkor most kétszer olyan színvonalas lesz a LAN, mint tavasszal volt? Smile
3.: úgy legyen Wink
4.: Ez sem teljesen igaz... A hatoson az első helyezett csapat 5 db alaplapot kapott, most fejenként 20E Ft üti a markukat... Mondjuk jobb, hogy pénz a díjazás, ez tény! Smile De ne felejtsük el, hogy most 200-an versenyeznek, s nem 160-an!
Nekem kívülállóként az jutott az eszembe a nevezési díj megkétszerezéséről, hogy nincs annyi támogató talán... De nem tudom, ez csak egy kósza gondolat volt Smile
Na mind1, én a nevezési díjtól függetlenül ott szeretnék lenni, mert az előző LAN is jó volt, ennek meg még annál is jobbnak KELL lennie! Very Happy
Hajrá fiúk! Wink
Vissza az elejére
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 16 Szomb., 18:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rátapintottál a lényegre kedves "vendég"! Amúgy jó lenne, ha bejelentkezne végre az ember egy hozzászóláshoz... (lehet megszüntetjük a vendég hozzászólásokat Smile )
És igen, természetesen tudjuk, hogy a pénznek jobban örülnek a versenyzők!
És még egyszer igen, amit a szponzoroktól kapunk azt most teljesen a független sorsolásra tudjuk esetleg majd fordítani, hogy a káposzta is megmaradjon, s a kecske is jóllakjon... Laughing Mert ugye ennek is örülnek azok az emberkék, akik ugyan nem nyernek, DE mégis nyernek! Smile
Egyébként meg a TEAM így határozott elég sok gondolkodás és hosszas megbeszélések után! Tehát ez továbbra sajna nem vitatéma… remélem…

Vissza az elejére
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 17 Vas., 11:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na megoldva, csak bejelentkezve lehet hozzászólni.
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 17 Vas., 12:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyelőre nem gondoltam arra, hogy végre is hajtsuk, ily hamar eme módosítást, de talán így jobb lesz!

Vissza az elejére
Raduka Norbert

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 17 Vas., 17:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Anonymous írta:

Na mind1, én a nevezési díjtól függetlenül ott szeretnék lenni, mert az előző LAN is jó volt, ennek meg még annál is jobbnak KELL lennie! Very Happy

Na látod! Mindenki így gondolkodik szerintem.

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 18 Hétf., 13:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hali!
Az egyik osztálytáram azt mondta , hogy lesz UT2k4 1v1 is a LAN 7en , de nincs kiírva , ugyhogy gondoltam megkérdezem..

Köszi..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
D-LAN|Balazs

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 18 Hétf., 13:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia

Nem lesz, csak ami a kiírásban van:

- Call of Duty 2 (5vs.5) - max. 20 csapat
- Counter-Strike Source (5vs.5) - max. 20 csapat
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 18 Hétf., 14:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De a verseny lezajlása mellett/után szabadidődben olyan játékkal játszol tét nélkül, amivel akarsz a haverjaiddal, vagy az új ismerősökkel. Egyelőre nincsen műsoron az UT2k4 1v1 a D-LAN-on!

Vissza az elejére
evenflOw

HozzászólásElküldve: 2006. Szept. 27 Szer., 8:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt lehet szavazni a CSS mapcyclebe bekerülő mapról!

http://team-revolution.hu/v1/index.php?site=polls

SmileSmileSmileSmile

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
3 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu