www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
A D-LAN 6-ról általában
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 6
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
JoCkAs
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 10 Hétf., 8:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Látom sok szervező látogatja ezt a topicot...:S
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 10 Hétf., 8:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

folyamatosan olvassuk, de a hurrá x nap van hátra hozzászólásokra mit reagáljunk? Very Happy
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 10 Hétf., 8:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JoCkAs írta:
Idézet:
2006. április 15-án 7:00-tól pakol minden játékos haza!

Ezt pontosan hogy is kell érteni?

7:00-kor lesz lekapcsolva a hálózat...azaz ekkor kell kezdeni az összepakolást? Vagy 7:00-kor már összepakolva kell várni a fuvart? Nem mindegy!

7-kor kihúzom a nagy dugót, aztán mehet mindenki, amerre lát... Very Happy
De a cikkben, és itt a fórumon is le volt már ez írva...
mégpedig EBBEN A TOPICBAN!
JoCkAs
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 10 Hétf., 13:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|CSanal írta:
JoCkAs írta:
Idézet:
2006. április 15-án 7:00-tól pakol minden játékos haza!

Ezt pontosan hogy is kell érteni?

7:00-kor lesz lekapcsolva a hálózat...azaz ekkor kell kezdeni az összepakolást? Vagy 7:00-kor már összepakolva kell várni a fuvart? Nem mindegy!

7-kor kihúzom a nagy dugót, aztán mehet mindenki, amerre lát... Very Happy
De a cikkben, és itt a fórumon is le volt már ez írva...
mégpedig EBBEN A TOPICBAN!

Igen levolt írva...hiszen onnan idéztem! Láttam...ezért volt a kérdésem hogy hogyan kell érteni! Wink Az hogy 7-kor vége az eléggé tág...mert ha nekünk elkéne hagynunk az épületet 7kor, akkor előbb kell abbahagyni a játékot, és telózni kell a fuvarnak! De így ráérünk 7kor a hálózat megszünésekor pakolászni és telózni!
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 10 Hétf., 13:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|CSanal írta:
folyamatosan olvassuk, de a hurrá x nap van hátra hozzászólásokra mit reagáljunk? Very Happy

OK...semmit! (főleg hogy az nem ebben a topicban van... Wink )
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 10 Hétf., 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mondjuk azért nem bánnám, ha legalább olvasni megtanulnál, mielőtt a lan-ra jössz...
7 ó-TÓL!
JoCkAs
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 10 Hétf., 16:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|CSanal írta:
Mondjuk azért nem bánnám, ha legalább olvasni megtanulnál, mielőtt a lan-ra jössz...
7 ó-TÓL!

Te meg értelmezni mondatokat! Wink LOL
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 10 Hétf., 19:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2006. április 15-én 7:00-tól pakol minden játékos haza!
12:00-ra már rég otthon akar lenni minden D-LAN TEAM-tag!

Ezt sztem csak te vagy képes félreértelmezni, no comment, égessed csak magad Jockas barátom Very Happy

És ajánlom a figyelmedbe az aláírásomat is...
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 11 Kedd., 6:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Utolsó kommentedet töröltem Jockas, valamint kitiltottalak a fórumról is.

Menthetetlenül hülye vagy sajnos. És nyugodtan neki lehet állni hőbörögni, meg hisztizni, de ne ezt a fórumot szemeteld tele a hülyeségeiddel, nincs rá szükségünk.
Személyesen beszélhetünk, akkor majd rövid időn belül te magad is hülyének fogod érezni magadat, garantálom. Nem vagyunk értelmileg egy súlycsoportban, és ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül.

És türelmes is vagyok, akik ismernek, tudják, és akik ezt a fórumot olvassák, már azok is.
És szerintem csak te vagy az, aki nem érzi úgy, hogy betelt veled a pohár.

Személyeskedni nem szoktam, úgyhogy ezért most bocsánatot is kérek tőled, de kijött belőlem. De érezd magad megtisztelve, hogy veled kivételt teszek.

UFF, én beszéltem, viszlát Jockas, személyesen.
sbarni
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 11 Kedd., 19:58    Hozzászólás témája: Pontos cím??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali. Arrol érdeklődnék, hogy mi a pontos cím?? És hogy lehet oda eljutni miután beérek dunaújvárosba...
e-mail: sbarni@freemail.hu
msn: noger@msn.com
Előre is köszi: Sándor Barnabás (média)
Vissza az elejére
Cápafogxy

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 12 Szer., 9:59    Hozzászólás témája: Re: Pontos cím??? Hozzászólás az előzmény idézésével

sbarni írta:
...

Kint a teljes cikkben megtalálsz minden ehez kapcsolódót.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
sbarni

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 12 Szer., 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv. Már azóta lerendeztem.
Köszy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 6 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu