www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Hiszti a CS 1.6 miatt!
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Társalgó
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
D-LAN|MaDMaN

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 13:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem csak annyi a hozzászólásom hogy ha nem akkor nem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
JoCkAs
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 13:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

RoCKFortune!

A nevem JoCkAs (vagy Jockas), és nem jockas! OK?!!!

Az okot megértettem, hogy miért nem csinálnak 1.6-ot! Attól tilos beszélgetni? :S Belegondoltam, hogy mit csinálnak, nagyjából tudom is hogy mi van a háttérben! (tuti jobban, mint TE...legalábbis ami a D-LANt érinti)

Combo-gép...azokkal nem nehéz egy rendes döntőt megcsinálni mondjuk egy Source-al! De mit csinálsz, ha nincs combo-gép? :S Beletörödsz...
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|MaDMaN írta:
Nekem csak annyi a hozzászólásom hogy ha nem akkor nem.

Very Happy Hát jah...

Remélem nem akarod te is elkezdeni a felesleges szócséplést, amit CSanal is csinált! Igen, megértettem, hogy nem lesz 1.6! (CSanal-nak még1x: megértettem!)
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 13:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A másik megi...ki is hisztizik?:S Beszélgetni próbáltam...legfeljebb itt egyesek hisztiznek! Ez itt a probléma! Nem látják egyesek a különbséget a beszélgetés és a hiszti között!

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 13:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:

Very Happy Hát jah...

Remélem nem akarod te is elkezdeni a felesleges szócséplést, amit CSanal is csinált! Igen, megértettem, hogy nem lesz 1.6! (CSanal-nak még1x: megértettem!)

Hát ha nem hát akkor nem, és nem fogok szót fecsérelni minek. Én belátom hogy a nagyérdemünek meg kell adni a lehetőséget. Most ez nekünk nem fogsikerülni az említett okok miatt. Az hogy az emberek eljönnek funplayre és saját szerveren játszanak azt amit akarnak az már az ő dolguk, te is írtad hogy jösz funolni. Akkor meg mindenki boldog.
Remélem!
Mert én szeretném ha az lenne mindenki.

(Ui.: Ez olyan hippis voolt Very Happy peace )
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 15:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jockas a személyeskedésedre inkább itt és most nem reagálok, (személyesen esetleg) de a további hasonló stílusú, NEM TARTALMÚ! STÍLUSÚ! kommentjeidet törölni fogom. ezeket most még bent hagyom, engem csak kicsit zavar, de a te szegénységi bizonyítványod.

Mivel személyeskedni magam sem akarok, a véleményemet most inkább bölcsen elhallgatom.

UFF., én beszéltem!
kacsa

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 15:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JoCkAs írta:
A másik megi...ki is hisztizik?:S Beszélgetni próbáltam...legfeljebb itt egyesek hisztiznek! Ez itt a probléma! Nem látják egyesek a különbséget a beszélgetés és a hiszti között!

iq=5 joCkAs. remelem nem irtam el a nevedet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
JoCkAs
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 15:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|MaDMaN írta:
Idézet:

Very Happy Hát jah...

Hát ha nem hát akkor nem, és nem fogok szót fecsérelni minek. Én belátom hogy a nagyérdemünek meg kell adni a lehetőséget. Most ez nekünk nem fogsikerülni az említett okok miatt. Az hogy az emberek eljönnek funplayre és saját szerveren játszanak azt amit akarnak az már az ő dolguk, te is írtad hogy jösz funolni. Akkor meg mindenki boldog.
Remélem!
Mert én szeretném ha az lenne mindenki.

(Ui.: Ez olyan hippis voolt Very Happy peace )

Erről van szó! Wink
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 15:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|CSanal írta:
Jockas a személyeskedésedre inkább itt és most nem reagálok, (személyesen esetleg) de a további hasonló stílusú, NEM TARTALMÚ! STÍLUSÚ! kommentjeidet törölni fogom. ezeket most még bent hagyom, engem csak kicsit zavar, de a te szegénységi bizonyítványod.

Mivel személyeskedni magam sem akarok, a véleményemet most inkább bölcsen elhallgatom.

UFF., én beszéltem!

A TE szegénységi bizonyítványod, hogy nem tudod felfogni, hogy nekem nincs gondom az ellen, hogy Source legyen!
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 15:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kacsa írta:
JoCkAs írta:

iq=5 joCkAs. remelem nem irtam el a nevedet.

wtf? :S De, elírtad! Te ki vagy? :S

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 15:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JoCkAs írta:

wtf? :S De, elírtad! Te ki vagy? :S

omg. szanom banom bunomet, nem vagyok melto..
Vissza az elejére
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 15:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JoCkAs írta:

A TE szegénységi bizonyítványod, hogy nem tudod felfogni, hogy nekem nincs gondom az ellen, hogy Source legyen!

Én értem, hogy neked semmi gondod nincs ezzel. azt nem értem, hogy miért hisztizel, és lovagolsz itt a témán? Meg amit még sérelmezek, az a stílusod. véleményt megint nem mondok. (jelzem, többször elolvastam az eégsz topicot az elejétől, olvasgasd te is szépen el, mit, és hogyan írtál.)

Na jó, innentől nem érdekel a téma, moderálni fogok, ha KELL!
JoCkAs
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 19 Vas., 18:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|CSanal írta:
JoCkAs írta:

Én értem, hogy neked semmi gondod nincs ezzel. azt nem értem, hogy miért hisztizel, és lovagolsz itt a témán? Meg amit még sérelmezek, az a stílusod. véleményt megint nem mondok. (jelzem, többször elolvastam az eégsz topicot az elejétől, olvasgasd te is szépen el, mit, és hogyan írtál.)

Na jó, innentől nem érdekel a téma, moderálni fogok, ha KELL!

OK! Akkor ezt megbeszéltük! Nem hisztizek! Wink Nem lovagolok én semmin sem! Csak felboszantott, hogy a számba adtátok, hogy nekem gond a Source-verseny! Ennyi...ez az ami nagyon nem tetszett! Semmi több! A stilusom...az hogy megmondom amit gondolok, vagy hogy nyersen közlöm amit gondolok? :S De hagyjuk már ezt...

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 20 Hétf., 12:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Naaa akkó ez most itt le van zárva: 1.6 NINCS! Source van, akinek nem teccik, nem teccik. Ne vinnyogjatok már, mint az oviban!! Eljössz, funolsz 1.6-al, verseny meg lemegy source-ba. Igy is rohatt sok 1.6os lesz. (pl. én is fogok 1.6-ozni.. ha lesz időm Wink ) De hagyjátok már abba, mindenki megértette, hogy mi van!
Vissza az elejére
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 20 Hétf., 14:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Téma ténylegesen lezárva: by CSanal
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Társalgó Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu