| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 1:17 Hozzászólás témája: Vélemények, észrevételek, hangulatjelentések. |
|
|
Avagy: szép volt, jó volt, de sajnos vége... :'( GG! _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rsh'gotti
|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 11:40 Hozzászólás témája: |
|
|
kibaszott hangulatos es fasza LAN volt! GRT ALLz
jah es vege  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Predator
|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 13:46 Hozzászólás témája: |
|
|
ja nagyon jó volt , csak legközelebb az adminok jobban figyeljenek oda a restartokra  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cápafogxy

|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 14:01 Hozzászólás témája: Szép vót |
|
|
| Szép volt jó volt sajnos vége van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Copy
|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 16:04 Hozzászólás témája: galéria |
|
|
Ki tudja mikor lesznek fent a D-lan 7ről a képek ?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rsh'gotti
|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 17:02 Hozzászólás témája: Re: galéria |
|
|
| Copy írta: | Ki tudja mikor lesznek fent a D-lan 7ről a képek ?  |
jaja az jó lenne énis azt keresem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 17:29 Hozzászólás témája: |
|
|
2.7giga képet lehet nem teszek fel...
De majd átkonvertálgatják a zilletékesek, és lesz vmi. _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|MaDMaN

Csatlakozott: 2006. Márc. 08 Szer., 20:34 Hozzászólások: 332 Tartózkodási hely: Baracs
|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 18:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Elkezdtem átkonvertálni.
Akiknek vannak képei, és feltudja valahova tölteni örülnénk ha megosztaná velünk ebben a topicban egy link segítségével, hogy jókat tudjunk mosolyogni és vissza emlékezni az elmult pár napra, (2006.11.03-05)
Köszönettel MaDMaN |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

Csatlakozott: 2006. Márc. 18 Szomb., 11:57 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 18:17 Hozzászólás témája: |
|
|
ISZONATOSAN ATOMDURVA VOLT A LAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük!!!!!!!
jövőre rcont kérünk ... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|TimoS

|
Elküldve: 2006. Nov. 05 Vas., 19:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Megoldjuk az rcon témát, Yankooval már dolgozunk rajta, illetve a közkedvelt high fps configot is tovább gyarapítjuk.
Köszönöm nektek kedves userek hogy eljöttetek a lanra. Köszönet nektek a joBB viselkedésért.
Igyekszünk kijavítani a hibákat, illetve új ötleteket belevinni a frencsájzunkba  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
net.Totya
Csatlakozott: 2006. Nov. 05 Vas., 23:22 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lord Dragon
|
Elküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 0:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, akkor én is megejteném a kis véleménycsokromat. Minden itt elhangzó dolog pusztán építő szándékkal szerepel, de gondolom ezért is hoztátok létre ezt a kis topicot.
Kezdeném azzal hogy <3 D-LAN, semmiképpen nem hagyok ki egyet sem ezután, mert iszonyatosan hangulatos nagy buli. Love Ya All!
Na és most amit talán még lehetne jobban csinálni (persze minden szubjektív):
- Letisztázott lebonyolítás, előre megkapott, átgondolt ágrajzzal.
- Az előzőhöz kapcsolódik hogy ha valaki csoportot nyer, akkor legyen az a jutalma hogy nem kerül össze másik csoportelsővel gyakorlatilag csak mi jártunk így szóval gondolom ezt nem érzitek át, vagy nem tekintitek problémának, de azért jó lett volna nem kapni az első körön egy 16-0-t obitól (utállak Rikkáj )
- COD2-nek valahogy legyen időben vége, kezdjenek ők szombaton hajnal 4-kor vagy nemtom, de így egyik előző LAN-on sem tudtam megvárni az eredményhirdetést, mert "ja a cod még csak az elődöntőnél jár"
- RR-ek időben és jó helyre (Timos már írta hogy ezen dolgoztok úgyhogy nem részletezném )
- Minden info-t tudjunk előre (mit nem lehet bevinni, mit kell hozni stb) pl most volt az itallal kapcsolatban jó sok móka, akkor a 10m-es utp kábel egy kicsit túlzás, a gépet csak a belépőkártyával lehet kivinni, tudom hogy ez mint a mi érdekünk, csak tudjunk róla előre
- Ha egy névmódosításra írtok választ hogy rendben módosítottátok, akkor az tényleg legyen (esetleg vissza lehet nézni a másik topicban, kértem hogy End legyen f4lcon, írtátok hogy módosítottátok de mégse) természetesen ez sem nagy probléma, csak apróság, amivel a tökéletességre törekedhettek
- Ha már volt projektor, használjuk! Ott ültem, néztem azon a b***nagy LCD monitoron a css döntőt, amikor megkérdeztem az egyik admint hogy miért nincs kivetítve, mire ő megkérdezett egy másikat hogy "ja tényleg miért nincs?" Meccsek is simán mehetnének közben már csak a hangulat miatt is.
- Hallottam ott szintén egy szervezőtől ha jól emléxem hogy majd leülnének a csk-kkal hogy megdumálják mi volt jó-rossz, ez szerintem egy hihetetlen jó ötlet, elvégre ez az egész értünk van, most ez még nem volt, de szerintem erre lehetne időt szánni, ha csak egy fél órát is.
Nagyjából ennyi jutott most eszembe, elnézést a hosszú kommentért, és köszönöm annak aki végig olvasta.
<3 Timos <3 D-LAN <3 CS:S
Csak így tovább!
CU@D-LAN8
SuicidE | Lord Dragon aZ eXiLed |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 6:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon thx, hogy vetted a fáradtságot, és rendesen, hosszan kifejtetted, ha kicsit magamhoz térek, lereagálom (még 2 kv), de most még csak megköszönni tudom  _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 6:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| net.Totya írta: | | http://invitel.hu/csorit/index.html |
KÖSZIIIIIIIIIIIIIIII _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Panther
|
Elküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 7:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon nagyon grat!!! Nekem is hihetetlen élmény volt, bár csak spektáltam, de akkor is!!! Csak így tovább!!! :*******
<3 UTS!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|