|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
'Q k a-ThC. alias Bandi Vendég
|
Elküldve: 2006. Szept. 09 Szomb., 18:08 Hozzászólás témája: Összeg:S |
|
|
Szevasztok!
Fejenként 5 rugó vagy egy teamre?!
előre is köszi bandi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

Csatlakozott: 2006. Márc. 18 Szomb., 11:57 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Szept. 09 Szomb., 18:59 Hozzászólás témája: |
|
|
fejenként 5k _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Szept. 09 Szomb., 20:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, 5000Ft/fő - azaz 5*5000=25000Ft/csapat a nevezési díj.
és ugyancsak:
Igen, 20-20 csapat lesz a két versenyszámban:
20 CounterStrike Source csapat,
20 Call of Duty 2 csapat
Magyarítással kapcsolatban nemsokára kapsz infót... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

Csatlakozott: 2006. Márc. 18 Szomb., 11:57 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Szept. 11 Hétf., 19:54 Hozzászólás témája: |
|
|
nov 3-5 !!!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: 2006. Szept. 15 Pént., 10:03 Hozzászólás témája: |
|
|
ööö a nevezési díjjal nem egyenes arányban nőtt a nyeremény  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Raduka Norbert

Csatlakozott: 2006. Aug. 19 Szomb., 3:21 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Dunaújcity
|
Elküldve: 2006. Szept. 16 Szomb., 15:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Anonymous írta: | ööö a nevezési díjjal nem egyenes arányban nőtt a nyeremény  |
Na most nem tudom kihagyni, hogy ne szóljak hozzá. Szerintem teljesen reális az 5.000 Ft/fő összeg. A következők miatt:
1: Az előző LAN óta a világban történtek anyagi változások (többek között drágább lett a víz, villany, fűtés, stb. Tehát minden amit te ott a LAN-on használsz.
2: Ha jobban belegondolsz, a LAN-ok színvonala mindig nagyobb, tehát jogossan kérnek többet.
3: A maradék pénzt meg elképzelhetőleg fejlesztésekre költi a Team, ami azért kell, hogy a következő LAN még jobb legyen.
4: A díjazás meg szerintem teljesen korrekt
A másik meg az, hogy szerintem így is FULL HOUSE lesz. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: 2006. Szept. 16 Szomb., 17:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Raduka Norbert, azért én nem értek veled egyet pár pontban.
1.: Szerintem hülyeség lenne erre fogni a dolgokat, hogy nőtt a villany ára, ez szerintem fejenként max 50 Ft többletet jelentene a 2 nap alatt. Gondolkozz, 2 napra kell csak fizetni, nem többre (sőt, kevesebbre), s közel sem nőtt annyit a víz, gáz, villany ára, hogy 2500 Ft-tal megnöveljék az árát a beugrónak...
2.: ezzel teljesen egyet értek, de akkor most kétszer olyan színvonalas lesz a LAN, mint tavasszal volt?
3.: úgy legyen
4.: Ez sem teljesen igaz... A hatoson az első helyezett csapat 5 db alaplapot kapott, most fejenként 20E Ft üti a markukat... Mondjuk jobb, hogy pénz a díjazás, ez tény! De ne felejtsük el, hogy most 200-an versenyeznek, s nem 160-an!
Nekem kívülállóként az jutott az eszembe a nevezési díj megkétszerezéséről, hogy nincs annyi támogató talán... De nem tudom, ez csak egy kósza gondolat volt
Na mind1, én a nevezési díjtól függetlenül ott szeretnék lenni, mert az előző LAN is jó volt, ennek meg még annál is jobbnak KELL lennie!
Hajrá fiúk!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Szept. 16 Szomb., 18:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Rátapintottál a lényegre kedves "vendég"! Amúgy jó lenne, ha bejelentkezne végre az ember egy hozzászóláshoz... (lehet megszüntetjük a vendég hozzászólásokat )
És igen, természetesen tudjuk, hogy a pénznek jobban örülnek a versenyzők!
És még egyszer igen, amit a szponzoroktól kapunk azt most teljesen a független sorsolásra tudjuk esetleg majd fordítani, hogy a káposzta is megmaradjon, s a kecske is jóllakjon... Mert ugye ennek is örülnek azok az emberkék, akik ugyan nem nyernek, DE mégis nyernek!
Egyébként meg a TEAM így határozott elég sok gondolkodás és hosszas megbeszélések után! Tehát ez továbbra sajna nem vitatéma… remélem… _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Szept. 17 Vas., 11:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Na megoldva, csak bejelentkezve lehet hozzászólni. _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

|
Elküldve: 2006. Szept. 17 Vas., 12:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Egyelőre nem gondoltam arra, hogy végre is hajtsuk, ily hamar eme módosítást, de talán így jobb lesz! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Raduka Norbert

Csatlakozott: 2006. Aug. 19 Szomb., 3:21 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Dunaújcity
|
Elküldve: 2006. Szept. 17 Vas., 17:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Anonymous írta: |
Na mind1, én a nevezési díjtól függetlenül ott szeretnék lenni, mert az előző LAN is jó volt, ennek meg még annál is jobbnak KELL lennie!
|
Na látod! Mindenki így gondolkodik szerintem. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BujtiLaci
|
Elküldve: 2006. Szept. 18 Hétf., 13:08 Hozzászólás témája: |
|
|
hali!
Az egyik osztálytáram azt mondta , hogy lesz UT2k4 1v1 is a LAN 7en , de nincs kiírva , ugyhogy gondoltam megkérdezem..
Köszi.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Balazs

Csatlakozott: 2006. Márc. 07 Kedd., 23:06 Hozzászólások: 661 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Elküldve: 2006. Szept. 18 Hétf., 13:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia
Nem lesz, csak ami a kiírásban van:
- Call of Duty 2 (5vs.5) - max. 20 csapat
- Counter-Strike Source (5vs.5) - max. 20 csapat _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

|
Elküldve: 2006. Szept. 18 Hétf., 14:08 Hozzászólás témája: |
|
|
De a verseny lezajlása mellett/után szabadidődben olyan játékkal játszol tét nélkül, amivel akarsz a haverjaiddal, vagy az új ismerősökkel. Egyelőre nincsen műsoron az UT2k4 1v1 a D-LAN-on! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|