| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
D-LAN|MaDMaN

Csatlakozott: 2006. Márc. 08 Szer., 20:34 Hozzászólások: 332 Tartózkodási hely: Baracs
|
Elküldve: 2006. Okt. 14 Szomb., 11:08 Hozzászólás témája: Nevezés aktív |
|
|
Véglegesítettük a "Helyfoglalás" fület. Mostantól AKTÍV
www.d-lan.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Okt. 14 Szomb., 16:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Mivel elég sokszor hivatkoznak regisztrációs hibákra, leírom:
Sajnálom, hogy egyes emberkéknek nem megy a regisztráció! Legalábbis náluk...
Elsődleges hiba az lehet, hogy a honlapunkon (www.d-lan.hu), illetve ezen a fórumon külön regisztráció működik!!! Tehát az egyikben történő regisztrációval a másikban nem létezik automatikusan a felhasználó!!!
Több gépen teszteltünk a hibákról hallva, de simán ment nálunk minden (különböző email-szolgáltatókkal is tesztelve), Internet Explorerben, Firefox-ban, Operában, Mozillában! Én magam is megnéztem ezekben mind, szóval nem tudok/tudunk mit kezdeni a ti gépeitek problémájával! sorry!
Amúgy egy kicsit pontosabb leírást is kaphatnánk a hibáról, úgy talán könnyebben segédkezhetünk a probléma megoldásában! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Okt. 14 Szomb., 16:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Egyébként nagy öröm számunkra, hogy szinte már ma betelt a legtöbb hely a LAN-ra!
Köszönjük az érdeklődést! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

|
Elküldve: 2006. Okt. 14 Szomb., 18:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Nos, webes email felületen keresztül simán működik az emailben kapott visszaigazoló regisztráció a honlapra! A levelező programokkal van a gond, dolgozunk az ügyön, javítjuk a regisztrációs email-küldő scriptet. Megértéseteket köszönjük... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

Csatlakozott: 2006. Márc. 18 Szomb., 11:57 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 11:23 Hozzászólás témája: |
|
|
reigsztráltunk és fizettünk (utaltunk neten)
waiting... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Trance_HUN
|
Elküldve: 2006. Okt. 18 Szer., 18:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| Csáo. Mivan akkor ha nem a rendes nevemet írtam be a megjegyzésbe hanem a játkos nevemet. De a klánt is odaírtam. Remélem nem gáz na majd akkor jelezzétek vissza ha minden jó. Csá |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Okt. 18 Szer., 19:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Trance_HUN írta: | | Csáo. Mivan akkor ha nem a rendes nevemet írtam be a megjegyzésbe hanem a játkos nevemet. De a klánt is odaírtam. Remélem nem gáz na majd akkor jelezzétek vissza ha minden jó. Csá |
A beazonosítás a lényeg, szal sztem nem gáz. _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|