www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Nevezés aktív

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
D-LAN|MaDMaN

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 14 Szomb., 11:08    Hozzászólás témája: Nevezés aktív Hozzászólás az előzmény idézésével

Véglegesítettük a "Helyfoglalás" fület. Mostantól AKTÍV Exclamation Exclamation Exclamation

www.d-lan.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 14 Szomb., 16:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mivel elég sokszor hivatkoznak regisztrációs hibákra, leírom:
Sajnálom, hogy egyes emberkéknek nem megy a regisztráció! Legalábbis náluk...
Elsődleges hiba az lehet, hogy a honlapunkon (www.d-lan.hu), illetve ezen a fórumon külön regisztráció működik!!! Tehát az egyikben történő regisztrációval a másikban nem létezik automatikusan a felhasználó!!!
Több gépen teszteltünk a hibákról hallva, de simán ment nálunk minden (különböző email-szolgáltatókkal is tesztelve), Internet Explorerben, Firefox-ban, Operában, Mozillában! Én magam is megnéztem ezekben mind, szóval nem tudok/tudunk mit kezdeni a ti gépeitek problémájával! sorry! Sad
Amúgy egy kicsit pontosabb leírást is kaphatnánk a hibáról, úgy talán könnyebben segédkezhetünk a probléma megoldásában!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 14 Szomb., 16:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyébként nagy öröm számunkra, hogy szinte már ma betelt a legtöbb hely a LAN-ra!
Köszönjük az érdeklődést!

Vissza az elejére
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 14 Szomb., 18:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos, webes email felületen keresztül simán működik az emailben kapott visszaigazoló regisztráció a honlapra! A levelező programokkal van a gond, dolgozunk az ügyön, javítjuk a regisztrációs email-küldő scriptet. Megértéseteket köszönjük...

Vissza az elejére
evenflOw

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 16 Hétf., 11:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

reigsztráltunk és fizettünk (utaltunk neten)

waiting...

Vissza az elejére
Trance_HUN

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 18 Szer., 18:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csáo. Mivan akkor ha nem a rendes nevemet írtam be a megjegyzésbe hanem a játkos nevemet. De a klánt is odaírtam. Remélem nem gáz na majd akkor jelezzétek vissza ha minden jó. Csá
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 18 Szer., 19:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Trance_HUN írta:
Csáo. Mivan akkor ha nem a rendes nevemet írtam be a megjegyzésbe hanem a játkos nevemet. De a klánt is odaírtam. Remélem nem gáz na majd akkor jelezzétek vissza ha minden jó. Csá

A beazonosítás a lényeg, szal sztem nem gáz.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7 Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu